Playoffs 2022 finaalit: Tappara (1.) – TPS (4.)

  • 123 232
  • 1 287
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
On mielenkiintoista, että näet tämän Tapparalta, mutta et huomaa sitä Lukolta ollenkaan? Pääsääntöisen määritelmää myös huutaisin tästä sinulta esitykseen mukaan. Mikä ihme "pääsääntöinen" pelitapa? Tapparan pääsääntöinen pelitapa on pyrkiä vastustajan maalin takana pitkiin kulmamyllyihin ja hyökkäysralleihin. Se on ollut niin selvä pääsääntöinen tapa tällä kaudella, että sekin on Tapparan vika, jos vastustaja estää Tapparaa pääsemästä tähän. Pitäs muistaa, kun kirjoittaa yhden joukkueen tavasta pelata, ettei ne missään umpiossa pelaa. Siellä umpiossa on toinenkin joukkue, joka tekee aivan kaikkensa, ettei pelata sillä toisen mukavuusalueella. Sen takia pelitavoilla on suomalaisessa jääkiekossa aivan suhteeton rooli siihen keskusteluun peilaten, mikä niiden todellinen osuus on. Kun keväällä kuljetaan kohti päätyä niin jäljelle jäävät yhä pelkistetymmät ja tylsemmät pelitavat, joista puuttuu glorifia ja hienoudet. Ilves 2017 riisui Tapparan trapin niin ilkoisen alasti, että sen jälkeen on tehty iso määrä töitä meillä, ettei peli ainakaan saa enää koskaan perustua siihen - eikä nykyisellään perustukaan.
Eikö tässä keskusteltu Tapparan pelitavasta?

KIrjoitin puolustus-suuntaan pelaamisesta enkä mistään muusta. Vai näitkö viittauksia hyökkäyspeliin?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Melkoista rastia Tappara edelleen kantaa noista Rautakorven vuosista 99-03. Ja vähän myöhemmistäkin.
Tuolla ei tosiaan ole jääkiekon kanssa mitään tekemistä. TPS:n pelaaja pääsemässä vauhtiin niin ei muuta kuin kaksin käsin kiinni ja kumoon. Toki Ruostekorpi osasi ansiokkaasti käyttää hyväkseen sen kun "annetaan poikien pelata".
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos joukkueen peli tapa on pääsääntöisesti odottaa vastustajan sinisen ja punaviivan välissä ja lähteä siitä ohjaamaan / peruuttamaan niin kyllä mä tätä träpiksi sanon. "Nykyajan träp".

Pelitavassa on paljon yhtäläisyyksiä Maajoukkueen esimerkiksi olympialaisissa käyttämään passiiviseen puolustukseen ja vastahyökkäys peliin. Jotkut tästä voittavasta pelitavasta pitävät, mutta katsojana en itse tästä pidä. Voittaminen on kivaa mutta näitä pelejä on ankea katsoa.

Toivottavasti, tuomarilinja on tiukka, jolloin nähdään vauhdikasta hyökkäyspeliä, jossa vapaasti karvaamalla pääsee kiinni puolustajiin jo syvällä vastustajan puolustus päässä.
Se kaukalossa oleva toinen joukkue vaikuttaa aika olennaisesti tässä kuviossa, ja sen jätät tässä analyysissä huomiotta. Tappara on siitä oikeinkin hyvä esimerkki. Tapola on niitä valmentajia, jotka reagoivat vahvasti taktiikassaan vastustajaan. Ei Tapola ole pelännyt muutoksia tehdä, vaikka tietyt perusasiat pysyvät mukana aina. Tapparan suurin synti tällä kaudella ei ole ollut niinkään passiivisuus. Enemmän pelien ongelmana on ollut asenne. Liian usein on tuntunut, että Tappara on lähtenyt kaukaloon tekemään vähintä mahdollista voittoon vaadittavaa, ei parastaan esittämään.

CHL:n puolella Tapparaa vastaan vastustajatkin tulivat avoimemmin pelaamaan, mikä näkyi suoraan Tapparan peleissä. Varsinkin ottelut SHL-jengejä vastaan olivat jotain, mitä Liigassa ei nähdä. Tapparalla on joukkueessa olemassa pelitapa, on kyky siihen nopeampaankin kiekkoon. Mutta se ei toimi, kun Liigassa yksi toisensa jälkeen lähtee tiukilla hetkillä sumputtamaan peliä. Siitä tulee jonkinlaista pelikirjashakkia. Se tiukka puolustus lienee helpompaa organisoida kuin monipuolisesti dominoiva hyökkäys. Niin kova kuin Tappara onkin, niin pelin kuva ei muodostu vain Tapparan tekemisistä.

Tapparan träpin läpi tullaan nykyisin oikealta ja vasemmalta, joten ei se enää ihan luonnostaan joukkueelle tule, ei se voi olla lähtökohtana. Enemmän siellä oli näennäiseksi jäänyttä kiekon hallintaa, kun ketju toisensa perään kykeni kiekon viemään hyökkäysalueelle, mutta jäi kulmiin pyörimään tiivistä puolustusta vastaan. Tappara on vähintään näennäisesti kyennyt pelejä hallitsemaan tällä kaudella usein, ei Tappara ole jäänyt vastaiskuja kyttäämään. Tapparan pelaajistossa on paljonkin pelaajia, joille träpistä, vastaiskujen käyttämisestä, eroava tyyli toimisi nykyistä paremmin. Virta, Levtchi, Morley, Merelä... Eivät nämä pelaajat ole olleet parhaillaan näissä Liigan keväisissä painiotteluista, erilainen peli ja erilainen tuomarilinja sopisi heille paremmin.

Toki Liiga voinee katsoa peiliin kevään pelityylien osalta. Jos tahdottaisiin iloisempaa hyökkäyspeliä illasta toiseen, ei ottelutahti olisi tähän asti ollut näin järjettömän tiukka. Jos sitä iloista hyökkäyspeliä tahdottaisiin, niin tuomarit viheltäisivät edes lähelle sääntökirjan mukaan. Nykyisellään puolustaa saa todella vahvoin ottein, mikä ei oikein iloista hyökkäyspeliä tue. Joukkueilla on pakko olla pelikirjassaan jotain tähän sopivaa.

En minä usko, että Tappara ja TPS tulevat mitään hirveää vauhtikiekkoa tarjoamaan. Eikä se johdu vain Tapparasta. Molemmilla on pelaajia, jotka siihen pystyisivät. Mutta molemmat osaavat sen oman maalin vahvan suojelun, jonka varaan Liigassa keväisin pelejä rakennetaan. TPS:nkin on helppo rakentaa peliään puolustuksen kautta, kun puolustuspeli kiistatta on kunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
@1963_Neveragain en näe viittauksia hyökkäyspeliin. Minä ymmärrän pelitavan eri tavalla kuin sinä - näen sen olevan periaatteellinen päätös, josta juontuvat kaikki muutkin päätökset. Näinhän yksinkertainen asia ei ole, mutta ei viestistäsi suoraan käynyt myöskään ilmi, että viittaat ainoastaan Tapparan puolustuspelitapaan, joskin siinäkin käsityksesi on stereotyyppinen, todennäköisesti tahallisen virheellinen. Minua ei ärsytä yleensä se, että ihmiset ovat jostakin asiasta kanssani eri mieltä: pelitapa on niin abstrakti asia ylipäätään, että siitä on vaikeaa osoittaa jonkun olevan absoluuttisesti oikeassa tai absoluuttisesti väärässä. Ei siitä tarvitse olla edes oikeassa. Sinulla on oikeus nähdä Tapparan peli juuri niin kuin olet tuonut esille, mutta omat näköhavaintoni todellisista tapahtumista eivät tue sinun käsitystäsi pelistä.

Jos esittää erittäin voimakkaan kannan - kuten sinä tuolla teit - ja kerroit kovin isoeleisesti, kuinka Tapparan pelitapa nojaa trappaukseen, kahvaukseen ja rikkomiseen niin silloin on ihan kohtuullista pyytää sinulta merkittäviä perusteita näiden väitteiden tueksi. Minä olen katsonut niin monta Tapparan peliä tällä kaudella, että voin käsi sydämellä sanoa, ettei yksikään kohta yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Tappara viljelee trappia - totta kai - yhtenä kiekottoman pelin variaationa. Toisin kuin muutama kausi sitten (vrt. @rinne) se ei ole Tapparalle ensimmäinen vaihtoehto vaan vastustajan peli vaikuttaa tähän vaihtoehtoon tukeutumista.

Sen vuoksi toimintasi muistuttaa enemmän perinteistä propagandaa tai hybridivaikuttamista: ihmiset kyllä ostavat käsityksen kuin käsityksen, jos sitä vaan riittävästi ja aktiivisesti heille myydään. Tappara on se joukkue tämän kauden Liigassa, jonka peliä yksikään vastustaja ei halua päästää täyteen vauhtiin. Jokainen vastustaja vuorollaan tekee kaikkensa, että Tapparan peli hidastuisi. Tapparan trap on enemmänkin silloin vastaus siihen, mitä vastustajat meidän eteen lyövät. KooKoo esimerkiksi tarjosi Tapparalle viisi peliä kolmen miehen siniviivapuolustusta ja haukea kahdella laiturilla. Kiekottomana suurimman osan sarjasta vietti KooKoo. Nyt tulet juhlallisesti ilmoittamaan, että juuri Tappara halusikin näin pelata - höpölöpö sanon minä. Kyllä KooKoo siinä tarttui parhaasiin mahdollisuuksiinsa - ihan niin kuin Lukkokin yritti kaikkensa hidastaa Tapparan peliä. Totuus on tylsä juttu.
 
Viimeksi muokattu:

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Veikkauksella mestaruuskertoimet 1,28 - 3,55. Yllättävän selkeäksi suosikiksi laitettu Tappara. Kertoimet samaa luokkaa kuin välierissä ja puolivälierissä. Kyllähän TPS sentään hankalammalta vaikuttaa kuin pari edellistä vastustajaa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Veikkauksella mestaruuskertoimet 1,28 - 3,55. Yllättävän selkeäksi suosikiksi laitettu Tappara. Kertoimet samaa luokkaa kuin välierissä ja puolivälierissä. Kyllähän TPS sentään hankalammalta vaikuttaa kuin pari edellistä vastustajaa.
No ohhoh, kertoimenlaskijat vauhdissa! Tuohan vastaisi pikaisesti laskettuna 75% - 25% voimasuhteita Tapparan eduksi.

Joku 60% - 40% kyllä mielestäni paljon realistisempi. Sen verran pirteältä TPS vaikuttanut.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Nopeat arviot:

Maalivahdit:

60-40 TPS:lle. Molemmilla on tähän sarjaan erittäin laadukkaat kassarit Heljanko ja Karejev, joskin molemmille on myös mennyt näissä pudotuspeleissä jokunen helpohko maali selän taakse. Karejev on ollut kokonaisuudessaan kuitenkin selvästi vakuuttavampi. Molempien joukkueiden puolustus on pitänyt myös huolen, ettei ykkössektorin paikkoja pääse kovin montaa ottelussa vastustajalle tulemaan, mutta Heljanko on näistä se, jolla on ollut enemmän ongelmia maskin takaa tulleissa kaukolaukauksissa. Toistaiseksi Heljanko on onnistunut kasaamaan itsensä hyvin tappiopelin jäljiltä, mutta toisaalta paineet kasvavat jälleen ja TPS:n hyökkääjistä saa varmasti helppojen maalien jälkeen hyviä juttukavereita.

Puolustus:

Paperilla Tapparalle, kaukalossa tasan. TPS:n puolustus on yllättänyt minut postiivisesti liikkeellä, kamppailuvoimallaan ja vähäisellä virhemäärällä. Tapparalla kamppailuvoimaa löytyy kenties vielä enemmän, mutta myös helppoja virheitä sattuu enemmän. Tapparan puolustukseen liittyy myös kysymysmerkkejä sen suhteen ovatko Kinnunen ja Tuulola täydessä pelikunnossa. Leskisen loukkaantuminen olisi Tapparalle ja sen kiekolliseen peliin katastrofi ja mielestäni hänen loukkaantuminen vaikuttaisi tähän sarjaan enemmän kuin kuin kenenkään muun kenttäpelaajan.

Molempia joukkueita vastaan on haastavaa saada selviä ylivoimahyökkäyksiä, sillä viisikko harvoin pelaa itseään ulos. Haluaisin kuitenkin uskoa, että Tappara pystyy pitkillä hyökkäyksillään väsyttämään ja avaamaan turkulaisten puolustusta paremmin kuin Ilves. TPS:n kannalta olisi toivottavaa, että Lajusen kudit alkaisivat pikku hiljaa suuntautumaan maalia kohti.

Hyökkäys:

55-45 Tapparalle. TPS:llä on tulikuuma ykkösketju ja Tapparalla tulikuuma nelonen. Nyt molemmat kaipaa tulostaululle enemmän muitakin nimiä. Jos joku olisi ennen pudotuspelejä sanonut, että Tappara pelaa finaaleissa ja ykkösketju on tehnyt yhden maalin, niin tuskin olisin uskonut. TPS:n ykkönen tosiaan on tehnyt 15 maalia, joten sanomatta selvää, että tuon ketjun kuriin saaminen on Tapparallekin haasteellinen tehtävä. TPS kaipaa Slafkovskyn heräämistä. Välieräsarjassa hän oli mielestäni TPS:n huonoin kenttäpelaaja, mutta saman ketjun Rodewald, nelosketju ja Liukas ovat puolestaan kuin tehty kevään peleihin. Tapparaltakin löytyy valtavasti "playoff-sotureita" Luodon, Rauhalan, Savinaisen ja Peltolan johtaessa joukkoja esimerkeillään. Nyt tarvitaan "väkkärähyökkääjien" heräämistä. Paperilla Tapparan ratkaisuosaston pitäisi olla laaja ja hankalasti kurissa pidettävä, mutta nyt pitäisi alkaa tapahtumaan myös kaukalossa, ettei tarvitse jäädä spekuloimaan lunastamattomasta potentiaalista.

Valmennus:

50-50. Hankala antaa kummallekaan etua. Molemmat joukkueet pystyvät varioimaan monipuolisesti peliään, puolustavat tiiviisti, osaavat pelata trap-kiekkoa sekä ajoittamaan paineen antamisen niin hyökkäyspäässä kuin alivoimalla. Tappara pyrkii nähdyn perusteella varioimaan enemmän omaa peliään suhteessa vastustajaan, mutta hankala sanoa onko sekään aina etu.

Erikoistilanteet:

60-40 Tapparalle. Erityisesti ylivoimissa on molemmilla parannettavaa, mutta tilastojen perusteella Tappara on ollut toistaiseksi etevämpi niin yli- kuin alivoimallakin. Tapparan materiaali on mielestäni hieman TPS:ää laajempi, joten kahden toimivan ylivoimakoostumuksen rakentamiseen löytyy lähtökohtaisesti paremmat palikat. Toisaalta Tapparan pitää nopeuttaa ylivoimaa selvästi, sillä TPS antaa painetta alivoimalla enemmän kuin KooKoo tai Lukko. Alivoimaan molemmilla on laittaa poikkarin tarjoajia maalin eteen ja mielenkiintoista myös seurata ex-Tappara Jasun ja hänen kruununperijänsä Otto Rauhalan esityksiä niin alivoimalla kuin aloitusympyrässä.

Muuta:

Pelitahti ei ole enää yhtä tiivis, mikä saattaa auttaa enemmän pelejä pelannutta TPS:ää. TPS on joukkueista jalkavampi ja raikkaampi, Tappara kokeneempi ja rutinoituneempi. Halu voittaa on varmasti molemmilla kova. Molemmilla on paljon omia kasvatteja ja pelaajia, jotka pelaavat sataprosenttisesti logolle. TPS ei mielellään tietysti jää toista kertaa putkeen hopealle ja Tappara on kestomenestyjä, jonka pelaajistosta moni ei ole kuitenkaan mitään vielä voittanut ja toisaalta kokeneemmilla pelaajilla saattaa olla viimeinen tilaisuus mestaruuteen.

Pelihuumori, yhtenäisyys ja pelitapaan sitoutuminen on TPS:llä erittäin kovalla tasolla. Voisi sanoa, että ns. oma peli toimii heillä paremmin kuin Tapparan vastaava. Tapparan on parannettava ja paljon jo nähdystä, mikäli joukkue haluaa kamppailla mestaruudesta. Toistaiseksi joukkueessa on todella paljon alisuorittajia, ja heidän heräämisensä on ratkaisevassa roolissa finaalisarjassa. Tapparan eduksi voisi kuitenkin laskea sen, että joukkue poikkeaa pelityyliltään melkoisesti Ilveksestä, ja tähän sopeutuminen saattaa aiheuttaa TPS:lle haasteita.

Toivotaan rehtiä, tasaista ja laadukasta finaalisarjaa ja toivottavasti ylilyönneiltä vältytään niin kaukalossa kuin palstallakin.

Veikkaus: En veikkaa mitään kun vituiksi menee kuitenkin. Minun papereissani Tappara ei kuitenkaan ole lähellekään niin suuri suosikki mitä Veikkauksen mielestä.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Hyvä arvio @Sabaton

Tepsin jätkien nopeus saattaa olla liikaa muutamille Tapparapakeille mikä tietysti aiheuttaa jäähyjä, ainakin pitäisi.

En sit ole ihan varma kumman etu olisi jos alettaisiin fyysisempään settiin että tämän tästä tulisi fyysisiä hässäköitä missä senkkaa yritetään ottaa nenästä. Tapparan ukkojen kokemus olisi tässä parempi kun tuskin pelihuumori katoaa mut miten on toisaalla.

Maalivahtitilanne on Tapparalla mielenkiintoinen. Jos Heljanko munii kaksikin peliä niin Kalnins on riittävän pätevä stuntti kääntämään sarjan joten sen puolesta en ole huolissani.

Myös Tepsillä on huolia jarrukenttien miettimisen suunnittelussa. Jos otetaan pois Tapparan tulikuuma nelonen niin kyllä veikkaan että silloin herrat ykköskentässä palaa ratkaisurooliin.

Kotietu tulee tässä sarjassa oleen merkittävä.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Tampereella tilaa on vielä runsaasti, Turun lauantai alkaa olla istumapaikoilta loppuunmyyty ja tiistain peliin aika vähän vierekkäisiä paikkoja enään. Aika kova ensimmäinen tunti.

Vinkkinä vielä niille, jotka etsivät vierekkäisiä paikkoja tai istumapaikkoja ylipäätään, suosittelen päivittelemään sivua ja noita ilmestyy vähän väliä muutama penkki johonkin. Tämä johtuu mm. Pudotuspelikausaripaikoista, joita ei ole myyty ja lasketaan nuo myytiin. Toinen vinkki varsinkin Tampereen suuntaan, Lippu.fi ei tällä hetkellä anna katsomokarttaa ja tuolta saattaa tulla jossain kohtaa viestiä, että lippuja ei ole. Suosittelenkin suuntaamaan suoraan Tps.lippu.fi, tuolta löytyy katsomokartta ja näitä yksittäisiä lisälippuja.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Olennainen kysymys.. saako Tepsi yv-peliinsä mitään uhkaa.
Ilves-sarja taisi olla 0 prosenttia Tepsin yv onnistuminen.
Jos tämä jatkuu, niin Tappara voi huoletta vähän riskilläkin rikkoa Tepsin pelin täysin pois. Tapparan oma yv taas iskee ne pari per peli.
Mutta tässä oli jos.. eli jos Tappara ei Ilveksen tavoin pysty nollaamaan Tepsin ylivoimapelaamista, niin meillä on uusi jos ja vielä mutta päälle.

Ja tämä on kalla fakta, kuten Norjassa sanotaan...
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Suosittelenkin suuntaamaan suoraan Tps.lippu.fi, tuolta löytyy katsomokartta ja näitä yksittäisiä lisälippuja.
Samaa vikaa myös Tapparan puolella eli lippu.fi ei näytä katsomokarttaa, mutta tappara.lippu.fi toimii kuten pitää. Rauhallisesti lähtenyt lipunmyynti käyntiin Tampereella, mutta se ei yllätä. Pääsiäinen menossa ja kaikkea sellaista. Ehkä päivän mittaan (tai tiistaihin mennessä) suuri yleisö havahtuu, että lipunmyynti on alkanut.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
@1963_Neveragain en näe viittauksia hyökkäyspeliin.juttu.
Ne pelit mitä olen nähnyt niin mielikuvaksi on jäänyt semipassiivinen keskialue puolustus, jossa pyritään ohjaamaan vastustajan pelikulmiin ja riistojen kautta omaan hyökkäyspeliin. Pyritään tiiviiseen oman pää puolustus pelaamiseen ja tätä kautta vähämaalisiin peleihin.

Jos kiekko saadaan riistettyä lähdetään vauhdilla ylös.

Mutta, en ole nähnyt pelejä, joissa Tappara aktiivisella karvauspelillä pyrkisi saamaan kiekon pidettyä mahdollisimman kaukana omalta alueelta.

Toki, tämä on vain oma subjektiivinen näkemys noista muutamasta runkosarjan pelistä ja näistä käynnissä olevista pleijareista.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Mikä "enemmän omia kasvatteja" pippelin venytys täällä on menossa?
Ihan posin kautta itsestä ainakin mahtava juttu, nyt molemmilla joukkueilla iso määrä omia poikia on todella hieno juttu.

Mikä siinä on, että aina kun jossain puhutaan omista kasvateista, ilmestyy Ilvesfanit ja raumalaiset jostain pätemään?
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Ne pelit mitä olen nähnyt niin mielikuvaksi on jäänyt semipassiivinen keskialue puolustus, jossa pyritään ohjaamaan vastustajan pelikulmiin ja riistojen kautta omaan hyökkäyspeliin. Pyritään tiiviiseen oman pää puolustus pelaamiseen ja tätä kautta vähämaalisiin peleihin.

Huonosti sit on onnistuttu, koska Tapparan kevään peleissä tullut ihan helvetisti maaleja.
 

Wire

Jäsen
Ihan posin kautta itsestä ainakin mahtava juttu, nyt molemmilla joukkueilla iso määrä omia poikia on todella hieno juttu.

Mikä siinä on, että aina kun jossain puhutaan omista kasvateista, ilmestyy Ilvesfanit ja raumalaiset jostain pätemään?
Ehdottomasti hieno juttu, tekee hyvää suomikiekolle.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Miksi näin?
Nuo kevään/kesän kapteenisekoilut, liian kurinalainen pelitapa jossa mielestäni monelta taitavalta pelaajalta tapettu luovuus, peli-ilo ei suoranaisesti hohkaa tuosta joukkueesta ja tekeminen on kovin väkinäisen näköistä. Koko ajan on sellanen fiilis että potentiaaliai olisi joukkueessa helvetisti parempaan/viihdyttävämpään hokiin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Lukko sarja 9/5 peliä
Kookoo sarja 11/5 peliä

Eli keskiarvo 2 maalia / peli. Onko tämä helvetisti?

"Pyritään tiiviiseen oman pää puolustus pelaamiseen ja tätä kautta vähämaalisiin peleihin."
Mitähän sää höpiset?
Lukko sarja 5 peliä / 25 maalia.
KooKoo sarja 5 peliä / 33 maalia.

Keskiarvot kuutisen maalia peli. Onhan se nyt helvetisti.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lukko sarja 9/5 peliä
Kookoo sarja 11/5 peliä

Eli keskiarvo 2 maalia / peli. Onko tämä helvetisti?

"Pyritään tiiviiseen oman pää puolustus pelaamiseen ja tätä kautta vähämaalisiin peleihin."

Eli olet laskenut Kookoon ja Lukon tekemät maalit?

Tappara tehnyt 10 pudotuspelissä 38 maalia eli 3,8 maalia per ottelu.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Eli olet laskenut Kookoon ja Lukon tekemät maalit?

Tappara tehnyt 10 pudotuspelissä 38 maalia eli 3,8 maalia per ottelu.

Olisihan se reilua antaa vastustajankin tehdä samalla tahdilla maaleja kuin mitä itse tekee. Muuten voi tulla syytöksiä, että joukkue pyrkii tiiviiseen oman pään puolustuspeliin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
En toivo pahimmalle vihollisellenikaan toista peräkkäistä finaalitappiota. Tsemppiä turkuun.

Aika kevyttä tuollainen. Kokenut saman sentään kahdesti ja toisessa kolme hopeaa peräkkäin.


Nuo kevään/kesän kapteenisekoilut, liian kurinalainen pelitapa jossa mielestäni monelta taitavalta pelaajalta tapettu luovuus, peli-ilo ei suoranaisesti hohkaa tuosta joukkueesta ja tekeminen on kovin väkinäisen näköistä. Koko ajan on sellanen fiilis että potentiaaliai olisi joukkueessa helvetisti parempaan/viihdyttävämpään hokiin.

Kaikesta "paskasta" huolimatta, on eniten tehty maaleja ja voitettu eniten pelejä.

Parempaan toki pitää edelleen pyrkiä ja vaatia enemmän, mutta joku rotihan tässä helvetinmoisessa kritiikissä pitää olla, kun se ei päde yhtään tuloskunnon kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös