Playoffs 2021 finaalit: Lukko (1.) – TPS (3.)

  • 116 617
  • 1 114
En ole Tps:n pelaajia kauden aikana pistänyt kauheasti merkille, mutta tuo Kestner on kyllä pettänyt odotukset tässä Finaali sarjassa.
Eihän sillä ole ainakaan tosipeleissä mitään muuta annettavaa kuin se laukaus. Ei kovin monipuolinen pelaaja kun sekin ase pelataan pois. ECHL tilaa on taatusti enemmän, siksi tehoja.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
En ole Tps:n pelaajia kauden aikana pistänyt kauheasti merkille, mutta tuo Kestner on kyllä pettänyt odotukset tässä Finaali sarjassa.
Kyllä joukuuen ehkä suurimmista alisuorittajista tässä finaalisarjassa. IFK:tä vastaan peli kulki mutta nyt on peli ollut uskomatonta kuraa. Eihän tuollaisella "vahvistuksella" tee yhtään mitään. Vie tuollaisella surkealla pelillä vaan kehityskelpoiselta omalta juniorilta peliaikaa. Ei jatkoon...
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Onnea taas kerran Lukolle hienosta voitosta. Sarja on vieläkin avoin ja huomenna pelataan vielä Turussa eli pieni toivon pilke on silmäkulmassa.

Olipa kyllä tylsä matsi finaaliksi. Toivottavasti huomenna joukkueet ovat paremmalla jalalla.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Selkeästi tasaisin matsi tähänasti. Lehtinen oli itse varmuus joten sen takia sarja ja jotain käsittämättömän harvinaista on huomenna katkolla raumalaisille.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Vähän tylsähkö peli. Kyllä se mylvivä yleisö antaisi niin paljon näihin tunnetta kuten kaikki tiedämme. Toivottavasti näitä pelejä ei enää koskaan tarvitse pelata (lähes) tyhjille katsomoille.
Taitaa Raumalla päättyä se piiiiiiiiiitkä odotus huomenna ja poika matkaa siihen suuntaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ipe_
Suosikkijoukkue
Goldie Goldthorpe
Minulle kelpaa aivan mainiosti tälläinen tylsä peli, tässä vaiheessa kautta vain voitot lasketaan ihan sama vaikka heitetään yksi maali ja tuhat pitkää jos peli on 0-1 kun summeri soi. Niin kuin Saarijärvi sanoi niin oli vähän nihkeä jää, se varmaan vaikuttaa tuohon pelin laatuun laskevasti.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Omaan silmään TPS oli hyvä tänään. Oli aktiivinen kiekon kanssa koko pelin ajan ja yritti luoda tilanteita. Voittoonkin olisi ollut mahikset. Lukko antoi suosiolla kiekonhallinnan pois ja pelasi enemmänkin tylyä vieraskiekkoa. Se toi tulosta tänään.

Jos TPS jatkaa samaa aktiivista peliä ja löytää vielä viimesen rutistuksen jostain, niin sarja voi hyvinkin olla huomenna tasan. Näin ainakin toivon, koska vitospeli olisi kiva nähdä :)

Lauantain jälkeen näytti pahalta, että TPS jää pelillisesti jyrän alle ja sarja lässähtää. Näin ei onneksi käynyt. Kaikenkaikkiaan nähtiin hyvää lätkää puolin ja toisin. Huomenna jatkuu!
 
Viimeksi muokattu:

12961

Jäsen
Joo, kyllä tää oli tässä. Luovutin tepsin puolesta ja varasin golfkierroksen sekä huomisen että mahdollisen torstain pelin päälle.

Ensi kaudella uusi yritys.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Ei auttanut Rämö...pahalta näyttää että Rämön tuhkimotarinasta ei tule täydellistä. No huomenna Tepsin vuoro ottaa voitto ja mestari selvillä vasta 5 pelin jälkeen.
Nyt tarvitaan uusi miracle on ICE
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuli mieleen Jukka Rautakorven ensimmäinen kausi Lukossa, kun Lukko voitti Äijänsuolla Kärpät 2-0 ja pelin jälkeen haastattelussa Jukalta kysyttiin että "millä mielellä hyvän pelin jälkeen?" niin Jukka sanoi että "ei tämä ollut hyvä peli, 1-0 voitto olisi ollut hyvä peli" tms.

Jaa miten tämä liittyy tämän iltapäivän matsiin? Ei yhtikäs mitenkään mutta mulla on sen verran vielä pää sekaisin jännityksestä että kirjoitin tommosenkin tohon.

Vaikkei peli tasoltaan hyvä ollutkaan niin kyllähän siinä jännittää sai kun TPS sai otteen kolmannessa erässä. Pakko oli lähteä välillä ulos kävelemään ympyrää pihalla.

Sarja on nyt 2-1 Lukolle mutta luulen että TPS pistää huomenna kaiken peliin. Tai totta kai pistää, ovathan he selkä seinää vasten eikä tappioon ole enää varaa. Toivon että Lukko katkaisee sarjan huomenna, mutta helkutin kova peli siitä tulee. Äärimmäisen kova.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä on TPS purjeessa, kyllä täytyy parantaa reilusti mikäli meinaavat vielä torstaina pelata, Lukko läpsytteli ja teki minimin mikä näyttää riittävän tepsiä vastaan. Odotin Tepsin tänään iskevän kaiken peliin mutta siitä ei ollut mitään merkkejä. Onko Turussa jo vatsat täynnä hopeasta?
Minkään joukkueen vatsa ei ole ollut koskaan täynnä hopeasta, vaikka siitä on joskus höpöttäneet ns. asiantuntijatkin..Se menee niin, että normitasonsa ylittänyt joukkue pääsee yllättäen finaaleihin ja kun tasoaan ei voi loputtomiin matsista toiseen ylittää, tapahtuu paluu normitasolle tai jopa sen alle aiemman venymisen aiheuttaman kuorman takia. No tämä tapahtuma sitten tulkitaan virheellisesti "täydeksi vatsaksi"..
 
Suosikkijoukkue
Ässät
TPSin täytyy parantaa jos meinaa vielä voiton jostain kairata. Hyökkääjillä vähän liikaa kaasu pohjassa menoa eikä oikein järkeä kiekottomassa hyökkäyspelissä. Malttia kaivattais hiukan.

Mutta oikeasti. Mitä helvettiä teki Pajuniemi siinä läpiajotilanteessa? Miksi antoi rankkarin vihulle? Ja vielä ihan tahallaan. Ihan järjetöntä.
 
Viimeksi muokattu:

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tylsinpien pudotuspeliotteluiden kategoriaan päästiin tänään. Muutenkin ilman yleisöä pelattavat finaalit ovat kyllä synkkä jakso jääkiekon historiassa, koska tunne on todella alamaissa.

Lukko oli kliininen ja kurinalainen. Virta oli fiksu ja piti joukkueen henkisesti heikoimman lenkin pois kokoonpanosta.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
TPSin täytyy parantaa jos meinaa vielä voiton jostain kairata. Hyökkääjillä vähän liikaa kaasu pohjassa menoa eikä oikein järkeä kiekottomassa hyökkäyspelissä. Malttia kaipais tuo hyökkäys.

Mutta oikeasti. Mitä helvettiä teki kokenut Lajunen siinä läpiajotilanteessa? Miksi antoi rankkarin vihulle? Ja vielä ihan tahallaan. Ihan järjetöntä.
Eikös tuo ollut Pajuniemi? Voi olla, että muistan väärin.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tylsinpien pudotuspeliotteluiden kategoriaan päästiin tänään. Muutenkin ilman yleisöä pelattavat finaalit ovat kyllä synkkä jakso jääkiekon historiassa, koska tunne on todella alamaissa.
Kyllä vuosi sitten oli vielä synkempää ja tylsempää kun ei pelattu lainkaan.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
TPS ei todellakaan ole mikään heittopussipuulaaki porukka. Aika pihalla ovat asiantuntijat tämmöisiä lausuntoja antaessaan. Huomenna saa Lukko että kannattajat pistää aivan kaiken peliin jottai voitto irtoaa. Tepsu tulee kovaa...
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Eikös tuo ollut Pajuniemi? Voi olla, että muistan väärin.

Juuri näin, Pajuniemi oli rikkonut pelaaja. Ehkä typerää oli rikkoa noin isosti, mutta paska tuosta menee Nurmen niskaan. Täysin luokaton syöttö ja sen tuloksena läpiajo. Tuossa hetkessä takaa tulevan pelaaja on vaikea olla jotenkin häiritsemättä edellä olevaa kaveria, vaikka se usein olisikin järkevä ratkaisu.
Iso virhe, iso maali ja huomenna sarja katkolla. Täytyy parantaa, mikäli torstaina pelataan. Tänään Lukko ei ollut erityisen hyvä, mutta parempi paikalla olevista ja se riittää.

E. Typo
 

Hexa

Jäsen
Lukko teki tänään vain tarvittavan. Huomiseksi TPS:n pitää kaivaa kaniini hatusta. Jotain uutta pitää siis keksiä. Kuitenkin, jos Tepsi jatkaa siitä mihin jäi kolmannessa erässä, ilman takaiskumaaleja, niin kaikki on mahdollista huomenna. Marginaalit on suhteellisen pienet, mutta olleet koko ajan Lukon eduksi, avausottelua lukuunottamatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös