Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 puolivälierät: Hermes (1.) – KeuPa HT (8.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana saiman, 16.03.2019 klo 16.29.

 1. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mitä tekemistä hermeksellä on siihen, että ipk jäi ulos playoffeista?
   
 2. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Päällimmäisenä varmaan se että Hermes jätti Ipk:n kuudesti ilman pisteitä runkosarjassa, mutta kuulemma Hermes myös hävisi runkosarjan viimeisellä kiekalla tahallaan Rokille ja näin Roki nousi poffeihin Ipk:n sijaan. Että tämmöistä tällä kertaa.
   
 3. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Hienoa KeuPa. Ennen sarjan alkua odottelin yhtä voittoa, ensimmäisen pelin kyykkäyksen jälkeen en uskonut enää siihenkään. Toinen peli oli varaa vielä hävitä, mutta sen jälkeen sieltä tuleekin sitten neljä voittoa putkeen.

  Tässä keväässä on jotain samaa kuin viimeiseksi jääneellä Suomi-sarjan mestaruuskaudella 2013-2014. Runkosarjan konttaamisen jälkeen nipin napin viimeisenä pudotuspeleihin, ensimmäisellä kierroksella ylivoimanen ennakkosuosikki RoKi lauluun ja lopulta päätyyn asti. Tänä keväänä LeKi ei tule olemaan KeuPalle mikään este, pelkkä hidaste ja finaaleissa Ketterä/TuTo antavat sitten paremman vastuksen.

  Hermestä olen aiemmin sympannut, mutta eipä tarvitse enää. Tuo pellekerho ei olisi ansainnut enää yhtäkään lisäpeliä tälle keväälle. Kun pää ei vain kestä. Uomala ja Niemelä ensin, kunnes tulee joukkueen pellepäällikkö Kangas. Neiti Kangas päättää vetää hameenhelmansa korviin saakka ja täysin tilanteen ulkopuolella tekee nikihuoviset. Tässä pelissä sentään tuomarit eivät antaneet selvitä pelkällä kakkosella ja eiköhän muutama peli ole vielä tulossa lisää. Ei mitään järkeä tai kunnioitusta tai mitään muutakaan ketään tai mitään kohtaan, lajia, omia, saati vastustajia.

  Kristiina Kangas: Olet oksettava pelaaja ja paska ihminen, haista vittu.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019 klo 23.03
 4. Robetsu93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
  Lainaus:
  En tiiä kuinka moni täällä on joskus pelannu ite kiekkoa...mut ainaki ennen aikaan oli iha normaalia ratkasupeleissä että tunteet kuumenee sillon tällön...mut toisaalta eihä nykyää tarvi ku hiukan hipasta toista nii jo istut boxissa tai lennät ulos.
   
 5. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Hipaisu ja neljä kertaa niskaan lyönnillä ei ole liiemmin eroa ainakaan kökkölässä?
   
 6. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Olihan tuo nyt Kankaalta aivan oksettava temppu eikä mikään hipaisu. Selvä homma toki että kun kausi alkaa olla enään summeria vaille paketissa niin alkaa pääkoppa leviämään mutta rajansa aina kaikella tottakai.
   
 7. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Niin se vaan KeuPa kairasi tiensä välieriin, enpä olisi ennen sarjan alkua uskonut, ei voi muuta sanoa kun hattua nostaa. Ennen sarjan alkua tuntui, että Hermes vie sen vahvalla maalivahtipelillä ja leveämmällä materiaalilla, mutta sehän meni ihan päinvastoin. Hermes joutui ylipeluuttamaan kärkimiehiä ja Hermeksen kolmos- ja neloskenttä ei saanut oikein mitään aikaan. KeuPalla taas tuli tasaisesti tehoja kaikilla kolmella kentällä. Luulenpa, että KeuPan rutiini ja kokemus käänsi sarjaa myös Keuruulaisille, joukkueessa kuitenkin 11 viime kauden Mestis-mestaria ja Hermes taas vastaavasti taitaa olla Mestiksen nuorin joukkue?

  Sarja oli pelillisesti yksi parhaista pleijarisarjoista mitä olen nähnyt. Eilinenkin peli oli pirun viihdyttävää ja mielestäni aika tasokasta peliä, vaikka huomasi, että jalka painoi molemmilla selkeästi enemmän kuin aiemmissa peleissä.

  Sitä vaan jaksaa ihmetellä, että miten KeuPan peli voi parantua noin paljon runkosarjasta, varmaan taas joku peltopyy- taktiikka tai sitten Erkka on vetänyt taustalla kanin hatusta. Kylläpähän tuo homma lähti kuitenkin pään sisältä, KeuPan Juuso Mörsky sanoikin osuvasti. - ,että kasvettiin tämän sarjan aikana enemmän kuin koko kauden aikana.

  Hermeksellekkin täytyy antaa kiitosta hyvistä peleistä, ei tuo olisi ollut noin hyvä sarja jos Hermes olisi peruutellut ja varmistellut. Hermeskin pelasi hyvää lätkää!
   
  Akilles ja tirehtööri12 tykkäävät tästä.
 8. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
  Tosiaan parhaita playoff-sarjoja mitä olen nähnyt. Jokainen peli, poislukien ensimmäinen, tarjosi koko rahan edestä viihdettä. Oli jatkoerää, rangaistuslaukauksia, ilman maalivahtia viime hetken tasoitusta ja ennenkaikkea vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tällä kertaa KeuPa vei sarjan eikä siitä nyt voi olla muuta mieltä kun että rutinoituneempi playoff-jengi vei voiton oikeutetusti. Tietenkin pitkän linjan Hermes kannattajana toivoi toista lopputulosta mutta eihän tällaisen sarjan jälkeen voi olla liian pettynyt, varsinkaan ottaen huomioon viime kauden sukelluksen ja karsimisen!

  Mitä tulee viimeisen pelin sikailuihin niin mielestäni Uomalan ja Niemelän kasetin pettämiset laitan suoraan kategoriaan playoff-kiima ja tunteet. Mutta tuo Kankaan pimeneminen! Ei muuta ku ukko suoraan roskiin ja toivon sydämmeni pohjasta ettei pelaa Hermeksen paidassa enää koskaan, mielellään ei muussakaan Mestis-jengissä jos vastustajan kunnioitus on tuolla tasolla.

  Totean tähän loppuun vielä saman mitä olen miettinyt muutaman pelin tässä, toivottavasti tämän sarjan voittaja vie koko mestaruuden, sen verran viihdyttävää peliä oli! Eli ei muuta kuin onnea ja menestystä loppupleijareihin KeuPa!
   
  J_L_, Pakki-pakki, JusuPlus ja yksi muu tykkäävät tästä.