Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 puolivälierät: Hermes (1.) – KeuPa HT (8.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana saiman, 16.03.2019 klo 16.29.

 1. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Viime kauden mestari kohtaa tämän kauden runkosarjan voittajan.

  Tasasia vääntöjä joissa kotijoukkue on yhtä ottelua vaille voittanut joka kerta. Otteluvoitot runkosarjassa 4-2 Hermekselle ja oma veikkaus on että tämä sarja päättyy samoihin lukemiin. Hermeksen maalivahtipeli sekä terävempi kärki tulee ratkasemaan tämän sarjan. Vaikka KeuPa puolustuspelillä pistää hyvin hanttiin niin se tulee kaatumaan hyökkäyksen tehottomuuteen.
   
 2. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Samat fiilikset tästä parista. KeuPa vetää niin ohkaisella rosterilla, että en usko KeuPan sarjaa pystyvän kääntämään itselleen. KeuPalle todennäköisesti tulossa apuja JYP:istä Allenin ja Stråkan muodossa, kun Lukko laittanee hurrikaaninutut kesälomille.
  Tiukka sarja tulee olemaan, jos KeuPa selviää ilman pahempia loukkantumisia.
   
 3. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Olin veikkaamassa 4-1 Hermekselle mutta mikäli Keupa vahvistuu niin tiukoille voi mennä.

  Tähän joku Keuruulainen varmasti voi vastata, onko joukkueessa loukkaantumisia ja sellaisia joita voidaan odottaa takaisin kokoonpanoon nyt pudotuspeleissä? Runkosarjan loppu taidettiin mennä aika ohkasella rungolla?
   
 4. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:


  Jypistä mahdollisia vahvistuksia hyökkäykseen Anton Stråka ja puollustukseen Roni Allen jos Jyppi putoaa sääleissä.

  Anttoni Honka Ja Viinikaiset ovat keupan puollustuksessa joka tapauksessa?
  Aika ohuella mennään mutta eiköhän täydet kentät saada.

  Itse veikkaan 4-3 KeuPalle.
   
 5. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Kohta lähtee!

  Annunen Kärppien mukana ja Jere Orpana availemassa luukkua. Saas nähä miten KeuPa reagoi tähän tilanteeseen, koittaako miten paljo Jukuria horjuttaa eri keinoin. Muuten Hermeksellä taitaa olla pitkästä aikaa paras kokoonpano jalkeilla. Toittovasti peli pysyy tuomareitten näpeissä eikä tuu mitään ylilyöntejä.

  Markkula Nättinen Kangas
  Moberg Loponen
  Niemelä Uomla Kivinen
  Sikstus Blomberg
  Paulaharju Koskenkorva Tiihonen
  Pennanen Tornberg
  Limma Huhtala Nikko
  Kuure
   
 6. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  No millainen peli oli? Hermes selkeästi parempi? Yleisöä oli ainakin kivasti
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2019 klo 06.19
 7. rasperi75 Jäsen

  Eipä ollut keupalla paljon sanomista. Yks tolppalaaki ja pari vaarallisen näköistä maalinedushässäkkää kolmannessa erässä. Hermes iski sen kolme maalia reiluun viiteen minuuttiin ja niskat poikki.

  Keupa varmasti huomenna kotonaan melko sisuuntunut ja siihen pitää olla valmis.
   
 8. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Todella vahvan alun turvin Hermes vei kyllä eilisen pelin varsin helpolla. Huomenna uusi peli ja 0-0 alkaa ja kuten Rasperi75 heitti niin silloin PITÄÄ olla valmis!

  Kiva kans että heti mentiin tonnin yli Kokkolassa ja tunnelma oli ihan hyvä.
   
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Olipa erikoisia tilanteita, maalin hylkäys jatkoajalla... Ja kevyt juomapullo " pompauttaa" kiekon maalista pois...
   
 10. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ja näin Hermes siirtyy sarjassa 2-0 johtoon. Keupa kyllä osoitti että saa Hermes tehdä vielä ihan täyden päivätyön jos mielii jatkoon painella.
   
 11. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Kaksi vuotta sitten runkosarjan voittaja kävi nappaamassa voiton Keuruulta lukemin 3-4 ja siirtyen samalla 2-0 johtoon ottelusarjassa. Ratkaisu syntyi toisessa jatkoerässä. Samainen joukkue voitti näytöstyyliin Mestiksen mestaruuden sinä keväänä. Hyvät ennusmerkit Hermeksellä.
   
 12. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Olipa hiukkasen värikäs ottelu. Välillä tuntui että kaikki kiekkojumalat on Keuruun puolella, ensin roiskaisu käy juuri sopivasti riman alla, ja Hermekseltä vielä hylätään maali. Hylkäys toki sinällään oikea ratkaisu, mutta luulisin siitä tulleen maalin ilman maalivahdin häirintääkin. No, toisessa jatkoerässä sentään homma kääntyi meikäläisittäin parhain päin, Keuruu ei ole ollut Hermekselle helppo paikka koskaan.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2019 klo 22.56
 13. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Minä taas en kyllä ymmärrä mistä syystä maali hylättiin vaikka moneen kertaan sitä uusintaa kelasin edestakaisin. Onneksi Hermes teki vielä toisenkin maalin joka hyväksyttiin niin ei tämä paljoa jaksa haitata.
   
  Akilles tykkää tästä.
 14. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Niin no, ensi näkemältä ajattelin, että siinä tapahtui maalivahdin häirintää, mutta on vastaavia joskus läpikin mennyt. Onneksi tuli se jatkoerän maali, koska jos Keupa olisi tämän vienyt, olisi ollut pienet oikeusmurhan ainekset kasassa.
   
 15. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
  Olipahan ottelu. Tasaista vääntöä ja todellista playoff-tunnelmaa, ja maalivahdeista otettiin kunnolla mittaa. Mitä Hermeksen jatkoerän hylättyyn maaliin tulee niin mielestäni täydellinen oikeusmurha tuo hylky. Keupan oma pelaaja, sekä työntää Hermeksen hyökkääjää omaa maalivahtia päin, että itse ohjaa kiekon maaliin. Toivottavasti tuomarit ottavat tästä opiksi.

  Toinen asia joka hieman itseäni vaivasi oli Keuruulaisten selostajan läpinäkyvä "kotiinpäin vieminen" selostuksessa. Kaikki sinnepäin roiskaukset kohti Jukurin vartiomaa maalia aiheuttivat infernaalisen hehkutuksen ja puolestaan Hermeksen edesottamukset olivat joko tuuria tai sitten ei kommentoitu ollenkaan. Esimerkkinä Hermeksen kolmas maali ylivoimalla johon vaan tyynesti todettiin "hiukan onnekashan tuo maali oli".. Anteeksi kuinka? Jos saman olisi tehnyt Keupa niin maalintekijä olisi ollut Jumalasta seuraava.

  Älkää käsittäkö väärin, pidän kovasti kun eläydytään ja eletään tunteella mutta sen voi tehdä myös tyylillä eikä näin räikeästi kotiinpäin.

  Nyt kun olen saanut tämän vuodatuksen tehtyä toivon että Lauantaina nähdään vähintäänkin yhtä jännittävä kohtaaminen Kokkolassa ja toivon myös että yleisömäärä mitataan tuhansissa eikä sadoissa! Paras voittakoon.
   
 16. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Oletko koskaan kuunnellut Hermeksen kotiotteluiden selostajaa? Vetää kotiinpäin kaksin käsin. Näin tämä toimii, kun selostajat ovat aina oman kylän asukkeja.
   
  Akilles tykkää tästä.
 17. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Mahdollinen kontakti maalivahtiin tuli kiekon suunnasta, eli hipasukin maalivahtiin täyttänee hylkäämisen perusteet. Näitä on muutaman kerran nähty liigassa kuluvalla kaudella. Mehän ei nähty tilannetta kuin pääkamerasta, joten tuohon ei voi ottaa kantaa kun ei näe selvästi oliko hyökkääjä edes maalivahdin alueella. Mielestäni maalikamerasta pystyi helposti tekemään oikean tulkinnan kun siinä ei tarvitse olla snooker-termein kuin "touching ball" maalialueella hyökkääjän ja veskan välillä maalin hylkäämiseksi. Ei jätä tulkinnan varaa, hyvä sääntö.

  Selostaja ja kommentaattori veti kotiinpäin, mutta aivan yhtälailla tekee Tuominenkin. Todella hankalaa miellyttää täysin tasapuolisesti koti- ja vierasjoukkueen kannattajia.

  "Hermes on jotenkin paljon vaarallisempi kiekon kanssa kuin KeuPa." Yms.
   
  Akilles tykkää tästä.
 18. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Olen ja olen kanssasi samaa mieltä. Ne kerrat kuin Jani Uski ollut kommentaattorina niin on kyllä ollut tuo neutralisuus paremmin edustettuna. Ei kiertele eikä kaunistele asioita ja sanoo kyllä suoran ja rehdin mielipiteen, myös kotijoukkueen tekemisistä.
   
 19. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ainahan nämä selostajat vetävät jossain määrin kotiin päin, mutta eilisiltainen kaveri kävi sen verta jo kierroksilla, että meni oikeasti jo vähän överiksi. Vähempikin huutaminen riittää. Ja osaa se meidän NJ Tuominen kuitenkin antaa tunnustusta myös vieraille, vaikka hänkin joskus kotiinpäin vetääkin.
   
  Akilles tykkää tästä.
 20. Big Bear Jäsen

  Vaikka tämä ei nyt sinänsä liitty ottelusarjaan millään tavalla, niin pakko on kehua Hermeksen selostajaa Tuomista. Hän osaa oikella tavalla arvostaa myös vastustajaa ja sen tekemisiä. Mielestäni Mestiksen paras selostaja tällä hetkellä.
   
  Jumalpaita ja Akilles tykkäävät tästä.
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Kyllähän Tuominen on ihan helvetin hyvä selostaja. Ei tee itsestään numeroa, arvostaa vastustajaa ja sen pelaajia, ja näkee myös omien virheet ja esim. vastustajan huonon tuurin. Samaa mieltä siitä, että Mestiksen paras ainakin tällä hetkellä.
   
  Akilles tykkää tästä.
 22. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Tämä pitää paikkaansa, todella asiallinen ja tunnustus tulee niin vieras- kuin kotijoukkueelle. On vaan niin kova satusetä että saattaa mennä neljä vaihtoa höpöttäessä ja toteaa kylmästi ja siitä maali. Varsinkin jos kommentaattori lähtee siihen settiin mukaan, mutta ei häiritse ainakaan minua.
   
  Akilles tykkää tästä.
 23. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Tästähän kehkeytyy mielenkiintoinen sarja, maanantaina on todella tärkeä peli eritoten KeuPalle.
  Jos saadaan peli tasohin niin momenttumi siirtyy KeuPalle kun taas jos Hermes voittaa niin on aika vuori kiivettävänä.
   
 24. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hyvä Keupa! En sen suuremmin ole kummankaan puolella, mutta aina tiukka sarja sytyttää enemmän, kuin 4-0 ylikävelyt. Sitäpaitsi tykkään miten pieni ja sinnikäs Keupa taistelee.
   
 25. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Olipas lievä ulos puhallus Hermekseltä, hyvin käytti KeuPa tilanteen hyödyks. Ensimäinen erä oli vielä kohtuu hyvää mutta toisesta erästä lähtien sai kyllä yli 2 syötön onnistuneita syöttöketjuja ehtimällä ehtiä. Toittovasti maanantaina nähdään piristynyt Hermes, noin masentuneen näköstä peliä ei toista kertaa sovi näissä peleissä esittää. Jos se hoidetaan niin eiköhän sarja keskiviikkona katkea, jos hävitään niin tässä voi käydä miten vaan.
   
  Akilles tykkää tästä.