Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 puolivälierät: Hermes (1.) – KeuPa HT (8.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana saiman, 16.03.2019 klo 16.29.

 1. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:


  Olihan se toinen osaottelu KeuPan hallintaa vai oliko sekin ulospuhallus?

  Jukuri ja KeuPan tehottomuus ratkaisi sen pelin.

  Sama meininki maanantaina ja peli tasan.

  Omaan silmään näytti siltä että olis Hermeksen kärki miehiltä loppunut kunto kesken tiedä sitten?
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  @J_L_ Kyllä sanoisin että jos KeuPa noin pahasti vie niin se ulospuhallukselta vaikuttaa. En sitä tarkota että KeuPa pelais huonosti, mutta Hermeksen tason ei pitäs olla tuota nähtyä.

  Joo oliko sitte kunnosta vai mistä kiinni, mutta liike oli kyllä ensimmäisen erän jälkeen unohtunu Hermekseltä jonnekki. Hermes ei toisessa erässä tainnu yhtä 2vs1 tilannetta kummempaa Tervon maalille saada, kolmannessa kun kaveri tiputti karvausta päästiin taas punasen yli.
   
 3. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Empä nyt todellakaan eilisen peliä sanoisi miksikään ulospuhallukseksi Hermekseltä muutakuin maalinteon tehokkuuden osalta. Vieraat taisivat puolestaan tehdä kolmella ensimmäisellä laukauksellaan kaksi maalia. Hermeksen ylivoima taas aivan kammottavan näköistä. Ei tuossa mitään ideaa näytä olevan kunhan vaan siirrellään kiekkoa niin kauan että se menetetään, ja tähänkin pisteeseen pääseminen edellyttää toki sitä että kiekko saadaan hyökkäysalueelle kun sekin välillä tuntuu olevan niin ylitsepääsemättömän vaikeaa.

  Hyvin oli ihmiset myös löytänyt paikanpäälle ja mikä mahtavinta oli myös Keuruulta tullut faniporukkaa pitämään vähän meteliä.
   
 4. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:


  KeuPakin on täysin eri joukkue kuin runkosarjassa joka oli osalle pelaajista vähän pelailua. Ei esimerkiksi Kumpulainen taklannut runkosarjassa saatika vetänyt täysillä omaan päätyyn.

  Moni muukin pelaaja nostanut profiiliaan ja taistelu asenne aivan eri kuin runkosarjassa.
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Onnittelut Keuruulle jatkopaikasta!
  Olihan tämä viime kauteen verrattuna huippu kausi
   
 6. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Peli tasohin nyt lähdetään nollasta taas.
  Kahdesta voitosta poikki.

  Itse en kyllä kuuluttaisi ketään voittajaksi,
  mutta onhan KeuPalla yliote jos avaus maalin tekee KeuPa Keskiviikkona niin ollaan vahvoilla.
  On tämä jännempää kuin viimme vuoden yli marssi.
   
 7. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hyvä ja tasainen sarja menossa! Seuraavan matsin voittaja vie koko sarjan näin se vain on. Tänään ei tuomareilla ollut munaa rankkaria viheltää mutta muuten ollut tuomarilinja ihmeen hyvä. Teeveekuvassa näkyi jopa vierasfaneja olevan paikanpäällä. Pisteet siitä innokkaille että jaksoi näin viikolla lähteä kannustamaan.
   
 8. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Eilisen pelin maalikoosteen perusteella, kannattaisikohan alkaa herätä jo pelaamaan, varsinkin omassa päässä. Täysin turhia maaleja jotka tuli pitkälti todella huonon puolustamisen takia. Ei mitään tietysti Keupalta pois. Jos Tuunasella on yhtään auktoriteettiä, niin muutama p:llä, v:llä tai s:llä alkava sana ei olisi kopissa yhtään pahitteeksi. Nyt on kaksi peliä menty siten, ettei lähelläkään kahden ensimmäisen matsin tasoa. Jos meinataan ensi viikollakin pelata, niin on tässä nyt vähän peiliin katsomisen paikka..
   
 9. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
  Jaa mitä sitä nyt sanois. Kyllä näillä parin viime pelin otannalla Hermeksellä on välieräpaikka kovan työn takana. KeuPa on ollut todella hyvä, tehokas ja ennenkaikkea näyttänyt sitä taisteluilmettä, joka äijä antaa kaikkensa. Kunpa samaa vois sanoa Hermeksestä. Eilisen pelin lopussa nähtiin jo pientä kasetin pettämistä, ei enteile hyvää.

  Huomena mitataan Hermeksen henkistä kanttia. Onnistuuko joukkue kasaamaan ittensä ja pistämään KeuPan hurmokselle hanttiin.
   
 10. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Omien värilasien takaa KeuPa on vienyt kolmea viimmeisintä peliä.

  Ilmeisesti ensimmäinen peli herätti soturit taistoon.

  Voitoilla on vain väliä sama kuka yrittää ja kuinka paljon ja sehän tästä jännittävää tekee.

  Seuraava peli näyttää suunnan.
   
  Akilles tykkää tästä.
 11. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Tänään on Kokkolassa suhtkoht tärkeä ottelu. Ei vielä mikään ratkaiseva kuitenkaan. Luotto on todella kova että tänään Hermes nappaa voiton ja saa taas koneet käyntiin! Yleisöä tulee varmasti olemaan paljon eikä tule helppoa iltapuhdetta olemaan Tervolla häkissä. CAMAAA kohta mennään!!
   
 12. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Ohjakset KeuPalla ja katkon paikka Keuruulla mikäs sen parempaa.
  Ei tule olemaan helppoa Hermekselle vääntää sarjaa seiska peliin.
  Varsinkin jos KeuPa saa kunnon rynnistyksen alkuun voi mennä Hermes pelaajilla kasetti jumiin.
   
 13. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Onnittelut keuruunpalloht:lle jatkoon menosta!!!! Toivottavasti pieksette herppeksen lomille! Ansaitsette jatkoon pääsyn! Menkää päätyyn asti ja voittakkaa koko paska sarja missä ei loppujen lopuksi voita yhtään mitään :)
   
  Pakki-pakki tykkää tästä.
 14. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kyllä antaa Hermes kolkosti siimaa kaverille tuolla tehottomuudellaan. Tänäänkin hyvä peli mutta kun maalia ei saada tehtyä edes tyhjään rysään niin eipä siinä ansaitse silloin kyllä voittaakaan. Mentaalipuolen juttuja taitaa nämä olla ja jos ei nyt niitä lukkoja saada auki ennen perjantaita niin se on aivan varma lomille lähtö edessä. Kotietu on aina kotietu ja pitäisi sen nyt jumalauta näkyä tuloksissa mutta nyt on kolmesta kotipelistä kahdessa otettu turpaan. Ja se on aivan yks paskanmaku ollaanko oltu pelissä kuinka niskan päällä jos maalinteko on noin helvetin tuskallista. Keupa pelaa hyvää lätkää ja tällä menolla marssii tästä parista myös jatkoon. Hermeksen kuntopiikki ajoittui tällä kaudella hienosti sinne joulukuulle ikävä kyllä. Mutta omiin uskotaan loppuun asti ja todetaan nyt että Hermes sieltä vielä löytää yhden vaihteen ja taistelee ensin työvoiton Keuruulta ja sitten kruunuksi tiensä jatkoon lauantaina Kokkolassa 2000 silmäparin edessä.
   
  Kuubextra ja Magnum-44 tykkäävät tästä.
 15. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Kiitos onnitteluista! Toki sarja on vielä kesken, ei tässä kukaan ole vielä jatkoon mennyt. Mulle on ihan sama, kuinka paska sarja Mestis on ja, jos siitä ei mitään voita. Matka on tärkein ja hienoja elämyksiä näissä peleissä on tälläkin kaudella saanut kokea. Ja voin sanoa, että kyllä viimevuoden mestaruusjuhlat jää iäksi mieleen eikä hassumpaa ollut kannun kanssa löylytellä #ihmistenjoukkueen kanssa!

  Kokemuksia ja elämyksiä, joita ei monesta muusta asiasta saa. Sitä on Mestis parhaillaan.
   
 16. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Se olis tulos tai ulos peli tänään. Katkaisupelit ei koskaan ole helppoja ja Hermes saakiin lähteä paineitta pelaamaan täysiä tänään ja ei ole kuin voitettavaa.

  Toivotaan että nyt vihdoinkin pomppisi Hermekselle ja tulisi ansaittu game seven huomenna Kokkolaan! Olisi mahtava lopetus tälle sarjalle.
   
 17. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:  Mielestäni sanonta pomput pitää ansaita sopii hyvin tähän paikkaan.
  Kyllähän KeuPa on paljon nälkäisempi ja valmiimpi pois lukien eka peli.

  Tänään katkaistaan sarja ja lähdetään LeKin kimppuun Lempäälän tiistaina.
   
 18. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  Heja heja Hermes, eikun hyvät lomat ja onnittelut mestishistorian tekemisestä kun eka kertaa runkosarjan voittaja tippuu ekalla kierroksella pois. Nyt varmaan kannattaa miettiä kannattiko taktikoida IPK ulos playoffeista...? Ei siinä, noutaja se olisi tullut silloinkin teille satavarmasti. Se on tuo Karma kun puraisee kovaa takaisin, sitä saa mitä tilaa. Ja Kristian Kangas, olet hieno lady Mahtavaa Keupa ja isot onnittelut voitosta!! Eikun kaasupohjassa eteenpäin päätyyn asti.
   
  Knap ja J_L_ tykkäävät tästä.
 19. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Heh, iisalmessa vieläkin näköjään itketään foliohatut päässä. Olisitte nyt voittanut edes yhden niistä meidän kuudesta keskinäisistä peleistä niin oisitte saattanu poffeihin asti päästä, mutta ei... :)
   
 20. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Keupalle onnittelut välieräpaikasta! Pienet oli marginaalit ja olisi voinut päättyä sarja miten vain mutta täysin ansaittu jatkopaikka.
   
 21. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:

  Toiveesi toteutui ja lomat kutsuu! Eipähän tarvii teidän enää tällä kaudella kärvistellä tässä paskasarjassa. Ja Kangas, vi##u häpeä. Lomaa saat ainakin pidempään kuin muut. Pakko tulla vähintään 5peliä, kuten KooVeen Huoviselle.

  On se KeuPa vaan KEVÄÄN JOUKKUE!
   
 22. tjj67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Liverpool
  Hienoa KEUPA! "Pistetään, pistetään banaania poskeen..."
   
  Pakki-pakki tykkää tästä.
 23. Robetsu93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Montakos kertaa IPK on voittanut mestiksen runkosarjan?
   
  I1vana tykkää tästä.
 24. Big Bear Jäsen

  Onnittelut KeuPalle, neljä voittoa putkeen on saatanan kova suoritus!
   
 25. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Haha, en tiedä mitä sanoa mutta tästä joudun ottaa screen shotin ja taltioin loppu elämäksi.
  Ja Onne Keuruulle, kevään jengi ei tule tyhjästä.