Playoffs 2019 finaalit: Kärpät (1.) – HPK (5.)

  • 265 822
  • 2 304

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Kerho on jopa niin paljon parempi ettei Kärpät saa edes maalia enää. Erää vaille 2 peliä ettei oo Larmille tehty enää yhtään.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tämä on kuin valokopio välieräsarjasta, nyt vaan Kerho nappasi selkeämmän yliotteen pari peliä aikaisemmin. Ei mitään merkkiä, että Kärpät tuolta tulisi. Kerho voi ainoastaan ihan itse sössiä tämän.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Miten HPK pelasi kolmannen pelin verrattuna Ilvekseen ja HIFK:hon?

HIFK:hon verrattuna puolusti paremmin ja teki paikoista maalit. Ei tullut sekoiluhetkiä.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tämä nyt sitten taputeltu, kun Kärpät ei Hämeenlinnassa voita? Eli ei tarvi enää jännätä? Nythän voi sitten alkaa nautiskelemaan kesäkeleistä.
 

Ermine#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina
Jos sitä ei joku vielä ehtinyt sanoa, niin viimeksi kotona on hävitty tammikuussa ja juurikin HPK:lle. Ansaittu voitto tänään Kerholle, ei voinut mitään tänään.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Sarjahan on 2-1 Kepalle, mutta tahtoisin muistuttaa, että...

HPK ei ole Norwich eikä Vesa-Matti Loirin Uuno Epsanjassa.
 

Kennedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Noutajat
Itse odotan kolmannelta ottelulta mielenkiinnolla sitä, että pystyykö HPK luistelemaan Kärppien jalat alta samalla tavalla Raksilassa kuin Hämeenlinnassa edellisen pelin edetessä. Kulmapeleissä oli jo nähtävissä paljon klassisia susi-käsi-roikkumisia, joista yksi jäähy sitten vihellettiinkin ansaitusti. Kärppien hermokontrollin pettäminen alkoi juurikin näkyä tämän seurauksena, kun oma peli ei kulkenut ja HPK pystyi määrittämään pelin virtausta.

Tänään paineet ovat Kärpillä kotiedun pitämisessä ja paineita siellä on totuttu käsittelemään. Siitä kertoo jo mestaruuksien määrä. Tosiasia on kuitenkin se, että vanhoilla meriiteillä ei tänään voiteta ja kokeneilta pelimiehiltä kaivataan enemmän kuin lauantaina antoivat. HPK jatkanee samalla kaavalla ja siihen on Kärppien vastattava.

Jos joku asia on varma, niin tässä sarjassa Kerho on päässyt pahasti ihon alle ja sehän kelpaa. Eli eiköhän kannusteta kollektiivisesti "jäässä makaavat naamansapitelijät, filmaajat, uimahyppääjät, kalastajat, sukelluskerho, hiiriosasto" jälleen voittamaan väärin.

Nyt oli kelpo esitys Kerholta ja lauantaina Kärppiä testataan tässä sarjassa kunnolla. Tasoa on vaan yksinkertaisesti nostettava.
 

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Ei mitään merkkiä, että Kärpät tuolta tulisi. Kerho voi ainoastaan ihan itse sössiä tämän.

Ei ehkä tässä pelissä merkkejä.
Silti pakko heittää kysymys, että meinaatko siis, ettei Kärpät pysty tuosta parantamaan?

Kärpät oli tänään todella huono, kun vastaavasti Kerho oli todella hyvä. En usko että tämä trendi jatkuu ihan kannun nosteluun asti, että tasoero olisi noin iso. Toki jos näin tulee tapahtumaan niin kaikki kunnia siitä Kerholle.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Aivan huikea peli.

Ei ole sarja taputeltu, ei vaikka voitettaisiin lauantaina, mutta hieman on Kärpillä nyt tekemistä. Lauantaina mökki ääriään myöten täynnä ja paine tulee olemaan myös tuomareille valtava.

Aiemmin Kärppien piti parantaa pelillisesti enemmän suhteessa Kerhoon, nyt pitää parantaa aivan helevetisti enemmän, jos mielivät voittaa.

Hanaa saatana!
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvin veikattu. Näitä nöyriä viestejä olisi voinut lainata toistakymmentä, otin nyt vaan ensimmäisen joka osui silmään.

Onneksi HPK ei ole yhtä vakuuttava kuin HIFK tai Ilves, antaa muiden vakuutella ja hoidetaan me vaan se voittamispuoli.
Kovin raskaasti siellä otetaan toisten seurojen kannattajien usko omiin, niillä mustillakin hetkillä. Jopa niin paljon, että pitää oikein tänne Jatkoaikaan asti tulla siitä vittuilemaan. Edelleenkään en usko Kärppien häviävän, sillassa ollaan ja tänään ei oltu lähelläkään voittoa, mutta silti riittää uskoa mestaruuteen. Jos se Hämeenlinnassa on ylimielisyyttä, niin pidä toki se omana tietonasi. Teet itsestäsi lähinnä pellen tulemalla tänne sitä toitottamaan.

Ja ei tuo voitetun pelin jälkeinen vittuilu häviäjän kannattajille muutenkaan ole kovin tyylikästä, matkaa näyttää ainakin sinulla olevan vielä sinne "kiekkokulttuuriin".
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Selvästi parempi joukkue voitti tänään. Kärppien tulee parantaa roimasti jatkoa ajatellen.. Ja jos Kärpissä sitä kohtajuutta kerran on niin nyt sen pitää alkaa näkyä. Hämeenlinnassa seuraava!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös