Playoffs 2019 1. kierros: Ilves (8.) – SaiPa (9.)

  • 34 845
  • 249

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kova oli sarja. Parempi voitti (voinee sanoa jo). Onnea!

Toivottavasti viimeisessä pelissä loukkaantuneelle Autiolle ei käynyt pahemmin.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ei voi minkään. SaiPan koko kausi on ollut tätä samaa. Oikein mikään ei toimi, lähtien erikoistilannepelaamisesta. Bensa ei riitä 60min vaan tulee uinahduksia kuten tässäkin sarjassa joka pelissä. Lehterältä tekis mieli kyllä tentata mitä mieltä itse on? Toi AV ja YV varsinkin aivan hirveää, miten voit yli 60 ottelua pelata niin ettei niiden aikana peli kehity suuntaan eikä toiseen. Loppukaudesta YV ollut itseasiassa vielä huonompaa kuin alkukaudesta. Pettynyt olo, mutta odotettu tulos.

Lehterälle kyllä jää tästä kaudesta miinusmerkkinen suoritus kokonaisuudessaan ja tämä on fakta. Tällä hetkellä fiilis on se että jääkööt sinne Espooseen jos ei tuo valmentaminen täällä kiinnosta.
 

Bacon

Jäsen
Ilves tulee varmasti tarjoamaan paremman vastuksen neljässä tai viidessä ottelussa Kärppiä vastaan kuin SaiPa. Onnittelut Tampereelle.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Jep, parempi jatkaa ja nyt se on Ilves! Onneksi olkoon Ipa leiriin ja tsemiä jatkoon! Tiukkaa tulee olemaan, kivinen tie, mutta kaikki on kotiinpäin.
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnea Ilves! Ihan oikeinhan tuo meni kenttätapahtumiin nähden. SaiPan peli sarjassa yhtä sekaisin ja epävarmaa kuin koko kauden ajan on ollut.
Tsemppiä Kärppiä vastaan. Enemmän Ilveksellä on mahdollisuuksia kiusata Kärppiä kuin mitä SaiPalla.
-h-
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Radu tehnyt 1+4 kolmeen otteluun, toissakeväänä teki 10 otteluun 1+3.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Välitilinpäätöstä Ilves - SaiPa -sarjasta.
Kivi tuskin palaa erikoistrappiinsa, joten odotettavissa vauhdikas, aaltoileva peli. Kotikaukalossa Ilveksellä pieni etu. SaiPan voitto vaatii, että Tuohimaa pelaa samalla tasolla kuin Dostal, mutta varsinkin että Morley ja Kunyk nousevat tasolle, jolla parhaimmillaan pelaavat.

Näinhän siinä kävi. Dostal > Tuohimaa. Ruotsalainen, Suomi, Rautiainen > Morley, Kunyk, Nikko.

Onnittelut Ilvekselle. Ero oli niukka mutta ansaittu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal

Barney

Jäsen
Melko jännä fiilis, kun ei oikeastaan edes vituta SaiPan tappio. En tiedä johtuuko se sitten siitä, että vastustaja oli ratkaisevassa ottelussa parempi vai siiitä, että joukkue on tämän kauden aikana vieraantunut kannattajistaan. Varmaan osittain vaikutti myös se, että sieltä olisi tullut Kärpät vastaan, joten mitään mahdollisuutta ei olisi ollut kuitenkaan. Tuo SaiPan ylivoima tuossa ottelun lopussa kuvasi erittäin hyvin koko kautta.

Onnittelut Ilvekselle, ratkaisevassa ottelussa paremmin pelannut joukkue meni ihan ansaitusti jatkoon. Tuo Ilveksen ykkösketju oli todella kova, mutta sen terävimmän kärjen takana oli melko hiljaista. Veikkaan, että Kärpät kokoaa Sailion ympärille sellaisen ketjun, joka onnistuu nollaamaan melko hyvin tuon Ilveksen ykkösen. Sitten Ilveksen 2-4 ketjujen pitäisi onnistua vastaamaan Kärppien kolmen huippuketjun pelaamiseen. Onnea matkaan, mutta ennustan vaikeaa sarjaa Ilvekselle (kuten se olisi ollut SaiPallekin).
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kiitos SaiPalle tasaisesta sarjasta, kolme peliä oli oikeus tälle sarjalle. Toivottavasti Maalahti Ilvekseen huhu pitää paikkansa. Pidän pelaajasta
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Ratkesi siihen että lopulta Ilveksellä oli terävämpi kärki. Kynukkia ei näkynyt tässä sarjassa.
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viihdyttävä sarja, josta parempi meni jatkoon. Ihan hyvinkin SaiPa pelasi, mutta oman maalinedustan puolustaminen oli todella paljon Ilvestä huonompaa. Tämä oli minun mielestä isoin ero. Kivasti alkoi viimeisessä pelissä olemaan jo taklauksiakin ja vähän ajoittaista naamanhierontaa, ilman että meni ylenmääräiseksi perseilyksi. Vainionpää oli miellyttävä uusi tuttavuus, tällaset "päättömät pommikoneet" ovat piristäviä poikkeuksia nykyisessä taitovoittoisessa jääkiekossa. Vähän rapatessa roiskui, mutta ei siinä mitään headhuttausta ollut vaikkakin sai yhden rangaistuksen päähänkohdistuneesta taklauksesta. Tämä oli enemmänkin yli-innokas vahinko kuin pahalla tarkoitettu. Estämisjäähy oli mun mielestä ihan oikein tuomittu, kun tuli pelkällä taklausmentaliteetilla siihen tilanteeseen ja Vainiolla ei kiekkoa tosiaan ollut. Vainiota kopsahti vähän päähän ja loukkaantui, mutta siihen tilanteeseen olis hänkin voinut tulla vähän valmiimpana.
Kitchton oli neljännessä maalissa ihan hapoilla eikä varmaan pääkän käynyt enää täysillä. SaiPan pakisto loppui taas tänäkin vuonna kesken kun ukkoa tippui pois. Koho pelasi puolustajana viimeisen erän, eikä mennyt kapteenilla ihan putkeen se erä. Ilveksen ykkösellä alkoi myös jalka viime hetkillä painamaan melkoisesti, onnekseen olivat johtoasemassa niin pystyi jarruosastoa laittaa tappamaan. Hyvin hoisivat lopun johtoaseman puolustamisen eikä viimeisillä minuuteilla SaiPalla ollut oikeastaan yhtään kunnollista maalipaikkaa.
Onnea Ilvekselle jatkoon. Parempi voitti, mutta onneksi kaaduttiin kuitenkin ihan saappaat jalassa. Ei tarvitse hävetä omaa esitystä, kyllä siellä kaikki annettiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tori

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Maistuu. Yllättävänkin kuumaksi yltynyt minisarja, jossa ei vältytty "selkkauksilta", on nyt takana. Oikea joukkue jatkaa.

Kiitokset vain SaiPalle vastuksesta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Hyvältä tuntuu, mutta jäi kyllä ihmetyttään Vainionpään ja Generousin jäähyt. Tähänkö on Liigassa tultu? No, surkeasta tuomaroinnista huolimatta punnerrettiin kärkiäijien voimin jatkoon.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Ei tosiaan näkynyt. Oli ihan lapanen. Surkea suoritus pelaajalta, jonka odotetaan olevan se joukkueen terävin kärki.
Silti piste-per-peli , vahingossa kai... Mut olis pitäny 2p per peli vetää et olis riittäny.
 
Viimeksi muokattu:

kthxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Bruins, Nikko Icebucks
Mahtava ottelusarja näin Tamperelaisena Saipa-sydämenä. Erittäin viihdyttävää kiekkoa ja totuushan on se että parempi (jälleen) kerran voitti. Tsemppiä seuraavaan sarjaan Ilves!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No ne oli semmoset merkityksettömät runkosarjan jälkeiset harjoituspelit. Ihan hyvää ulinaa sarja tarjosi, kiitos siitä kaikille ulisijoille! Vähän on jopa helpottunut fiilis ettei tommosen maalineduspelaamisen kanssa tarvii lähteä enää Kärppiä vastaan rimpuilemaan, ens kaudella tolle vois vaikka yrittää tehdä jotain.

Nättis-Topi heräsi tosipelien alkaessa koomasta, se oli mukavaa. Ilveksen Vainionpää oli viihdyttävä torspoilija. Pelit oli tiukkoja ja jänniä, kauheeta sekoilua välillä puolin ja toisin mutta viihdyttävää, joskin hyvin lyhyelle kantavaa menoa. Siinäpä ne oikeestaan mitä tästä päällimmäisenä jäi käteen.

Oho hei portille kuulutetaan jo! Lehterä vittu älä kuse sinne, se on Tax Free -myymälän maistiaispöytä! Tule nyt perkele, Sunny Beachillä on jo 18 astetta lämmintä, kyllä siellä voi hetken auringonpaisteessa uimashortseissa tareta jo, mennään mennään nyt!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös