Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 08.02.2018 klo 11.30.

 1. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Huomauttaisin että näinhän tämä ei voi mennä, vaan näillä puolivälierätuloksilla välierissä kohtaisivat KeuPa ja Jokipojat.
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  KeuPa - LeKi 4-0
  - LeKi ollut luokaton jo pidemmän aikaan. KeuPa hoitaa rutiinilla. Minulle se itsestäänselvin pari, enkä ihan realistisesti usko LeKin saavan voittoakaan.
  SaPKo - IPK 4-1/2
  - Tottakai muualla asiat nähdään eri tavalla, enkä väitä muiden olevan väärässä. Mutta hieman aliarvioidaan IPKta. Pudotuspeleissä kun tämä tiukka puolustuspelaaminen ja maalivahtipeli on sitä itseään, niin tämä osa-alue on IPKlla oikeasti TOP-3 koko sarjassa. SaPKo tästä menee jatkoon ennakko-oletuksella, mutta en yllättyisi jos maanantaina IPK johtaa sarjaa 2-0. Eikä tämä ole mikään väite tai veikkaus. Hieman samanlaista odotan tapahtumien puolesta, kuin Tappara-KalPalta viime vuoden liigafinaaleista.
  Ketterä-Jokipojat 4-1/2
  - Vaikea veikattava. Hieman kyllä Jokipoikien yliarvostusta omaan kantaani nähden tuntuu olevan. Jokipoikien voitot Ketterästä taitaa olla silloin tullut, kun Ketterä oli vielä peruskuolevainen.
  K-Vantaa-TUTO 4-3
  - Arvosen peli soveltuu paremmin pudotuspeleihin, kuin Elomon. Jos Luce pitkään poissa, niin prosentit kasvaa vain Vantaalle. Vantaan peli sakkaillut viime ajat, mutta heidän onneksi pudotuspelit on oma maailma. Jos Vantaa saa pelin kuntoon, heidän sarja. Jos TUTO saa Luceniuksen, ja Vantaalla ei toimi, niin TUTO marssii jatkoon.

  KeuPa - K-Vantaa 3-4
  - Koska K-Vantaa on täällä asti, peli on ruvennut toimimaan. Peli on niin tarkkaa viisikkopuolustusta erinomaisilla veskareilla ja hyvällä hyökkäyskalustolla höystettynä, joten KeuPan kaikkipeliin taktiikka ei kanna tarkassa seitsemännessä pelissä.

  SaPKo - Ketterä 3-4
  Ketterä oli vahvempi runkosarjassa SaPKoa vastaan. Ketterä oli oikeastaan paras joukkue jälkimmäisellä puoliskolla. Jukureitten liigaäijät (Hieman syö arvostusta jos noilla voitetaan, koska onhan nuo käsittämättömän hyviä pelaajia) Piipponen, Aho, Kumpulainen ja Kokkonen vahvistaa rosteria tämän kauden Mestiksen parhaaksi. G7 menee, jossa Ketterä ratkaisee Tanhuan roiskaisulla kohti maalia, joka menee Urpolahden kainalosta.

  Ketterä - K-Vantaa 4-2
  Vantaa sopii Ketterälle paljon paremmin. Perttilä loukkaantui reeneissä, kun Arvonen puhui hänelle rumasti, ja näin ollen Vantaalta puuttuu yksi kärkijätkä, joka näkyy tuloksessa. En jaksa finaalista enempää jaaritella, mutta kuitenkin.

  Damir Galin voittaa parhaan puolustajan tittelin palkintogaalassa. Juo pytystä vodkaa.
   
 3. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Laitetaanpas omakin veikkaus pudotuspeleistä...

  Puolivälierät:
  SaPKo - IPK 4-0
  KeuPa - LeKi 4-2
  K-Vantaa - TuTo 4-3
  Ketterä - Jokipojat 4-1

  Välierät:
  KeuPa - K-Vantaa 4-2
  SaPKo - Ketterä 4-1

  Finaali:
  SaPKo - KeuPa 4-1

  ..SaPKo uusii mestaruuden.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Sori, aivopieru. Jokipoikia pidän joka tapauksessa TuToa varteenotettavampana joukkueena joten vaihdetaan päikseen ennustukseen TuTon ja Jokipoikien paikat.
   
 5. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Aho, Kumpulainen ja Kokkonen kyllä, mutta mistä lie HTT:n uutisesta on tuo Piipposen liittyminen Ketterään mahtanut löytyä? :D Olisi jo suht märkä päiväuni tämän toteutuminen.
  Muuten pidän luonnollisesti ennakostasi, kun arvostat Ketterän noinkin korkealle. Kiitos siitä, näin Ketterä-Fanin vinkkelistä.
   
 6. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Kannattaako näitä pelatakaan, kun Jukurit jo julistautui Mestis-mestariksi? Kaikki säästää rahaa kun lähdettäisiin nyt lomille.
   
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Just kattelin samaa. Piti käydä vähän kuittaamassa Facebookin kautta tuohon uutiseen. On se nyt s**tana kumma kun näille liigasakeille ei mikään riitä. Pelataan suljettua liigaa ja sitten julistetaan itsensä Mestismestariksi. Toivakka voi vetää kuivat.
   
 8. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Muuten loistava ennakko, mutta Piipposen olet siirtänyt Ketterään unilaivassa.
  Loppukaneetti Galinista oli jo äänihymyn aiheuttavaa tavaraa!! ;)

  EDIT: X-Stiff kerkesikin jo korkkaamaan tämän
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  @X-Stiff ja @Dynamo_FIN tämän otsikon luin liian nopeasti, joten ajattelin Piipposen myös pelaavan Ketterässä. Piipponen puolustaa jatkossakin Jukureissa - Aho loppukaudeksi Ketterään - LIIGA - 08.03.2018 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Mutta vaikka Piipponen ei pelaakkaan, niin silti en pidä siitä, että Ketterä sai 3 liigajätkää ilmaiseksi vahvistukseksi pudotuspeleihin. Kaikki ovat kyllä pelanneet Ketterässä tällä kaudella, osa paljonkin, mutta silti pelejä myös Jukureissa kiitettävästi.
   
 10. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ensin itketään vuosia, kun Mestiksestä on päästävä kiireesti pois ja nyt juhlitaan keksittyä Mestis-mestaruutta kuin mitäkin. Onnea Jukurit!
   
 11. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Joo. Empä mie tätä millään pahalla. Arvelinkin, että justiin tuota juttua tarkotit, kun itellänikin meinasi tulla lahkeeseen ensivilkaisulla. Huonohan tätä lainakamaa on puolustella, mutta mennään nyt tälläkertaa tämän myöhäisen kabinettipaikan taakse vaikka tässä sitten. Samaan syssyyn sanoisin, että samaisesta syystä on rosterissa vähän vähemmän käyttökelpoisia yksilöitäkin jotka täytyi korvata jollain Mestis kelpoisilla. Loistavia jätkiä jokatapauksessa kaikki lainat ja hienoa seurata kuinka mm. Kokkonen tulee pärjäämään jatkossa, sillä eittämättä potentiaali on kohdallaan. Liekkö hänestä jopa NHL pelaajaksi miltä tosiaan nyt lupaavasti näyttäisi. Ei muuta ku tsemppiä kaikille ja toivottavasti paras joukkue voittaa. Raitapaitajoukkueen porukat voisi myös antaa pelaajien ratkaista pelit, please.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2018 klo 21.06
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Mikähän Kumpulaisella meni tällä kaudella oikein pieleen Jukureissa? Viime kaudella kuitenkin Liigassa hyvä ja nousujohteinen kausi, mutta tällä kaudella vain 15 peliä kiikaritehoin, eikä kevätkaudella enää näytönpaikkoja.
   
 13. rosvo Jäsen

  Oikeesti IPK kolaa Sapkon nurin. Muut jatkoon menijät Ketterä, KeupaHt ja K-Vantaa.
   
 14. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Yksinkertaisesti jäi vain vähäiselle peliajalle, jonka puitteissa ei onnistunut tehopisteiden teossa. Harmillinen se viime kauden loukkaantuminen, ilman sitä olisi voinut lyödä läpi kunnolla Liigassa. Tällä kaudella vaan tähdet eivät valitettavasti olleet kohdallaan.
   
 15. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tuolla Jukuriketjun puolella vähän kritisoivat RD:n peluutusta Kumpulaisen kohdalla verraten esim. Karalahteen josta väkisin halusivat tehdä liigapakkia. Kumpulainen joutui tyytymään pieneen jämärooliin ja minuutteihin. Ilmeisesti monikin siellä jäi odottamaan hänelle sitä aitoa mahdollisuutta. Niin tai näin toivottavasti Kumpulainen vielä sen todellisen tsäänssin saa myös sinne Liigaan, koska ainakin Mestistasolle kova peluri.
   
 16. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä se on taivaan varmaa, että Kumpulaisen oikea osoite on jatkossa SM-liiga tai vastaava sarja muualla. Ja siitä eteenpäin sitten, who knows.
  Tuolla junioripuolen historialla, pelikäsityksellä, kiekonhallinnalla ja nopeudella tuo jätkä on vaan tällähetkellä väärässä sarjassa. Ok, tehokkuus saisi olla kovempaa mutta sekin asia varmasti korjaantuu vastuun ja minuuttien myötä.
  On vaan täysin omalla planeetallaan mm.Ketterän joukkueessa tuolla jalkanopeudellaan ja kun tiedetään että muutama muukin "kohtalaisen" ripeä kaveri on rosterissa...
   
 17. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Uskon myös itse, että Kumpulainen tulevaisuudessa vielä Liigassa pelaa. Kuten @Dynamo_FIN tuossa mainitsi, niin tuo jalkanopeus ja pelikäsitys on uskomattoman kovalla tasolla.

  Omat veikkaukset pudotuspelien pareista ei aivan osunut nappiin, kun mm. Espoo United lopulta jäi ulos. Nyt kun näillä nykyisillä pareilla miettii, niin omat ajatukset ovat seuraavat:

  Puolivälierät:

  SaPKo - IPK 4-1

  IPK haastaa tosissaan, jatkoaikoja nähdään, mutta SaPKo kääntää sarjan itselleen

  KeuPa HT - LeKi 4-2

  K-Vantaa - TUTO Hockey 4-3

  Täysin ympäripyöreä sarja, voi kääntyä seiskapelissä myös TUTO:lle

  Ketterä - Jokipojat 4-3

  Samat kuin edelliseen. Jokipojilla enemmän fyysisyyttä, seiskapeli voi kääntyä kummalle vaan, mutta tulikuuma Ketterä jatkaa seiskapelistä jatkoon.

  Välierät:

  KeuPa HT - K-Vantaa 2-4
  SaPKo - Ketterä 3-4

  Finaalit:

  K-Vantaa - Ketterä 4-2
   
 18. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Kevät on täällä. Pasi Järvinen sai työntäyteisen sunnuntain. Kolmessa otteluparissa on tarjolla kunnon viihdettä, kuumia hetkiä ja parran pärinää. Sitten on tämä Lukko/JYP - Tappara/Ilves.
   
 19. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Jep, juuri harmittelin samaa kun en nähnyt tänään pelissä yhtäkään potkaisemista, älytöntä kostoiskua kiekottomaan kaveriin, tahallista vahingoittamisyritystä tai tuomarin riepottelua. Ei tunnu kotijoukkueen seitsemän maaliakaan miltään. Paskat playoffit. Taidanpa aikani kuluksi katsella jakson smackdownia.

  Viime keväänä täällä itkettiin, kun KeuPa ei osaa pelata ja yrittää keskittyä ainoastaan SaPKon pelaajien vahingoittamiseen. Tänä keväänä vahingoittaminen olisikin sitten se juttu, eikä suinkaan enää maalinteko. Mikähän lie ensi kevään playoffien kuumin trendi.
   
 20. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  En minäkään mitään vastustajan vahingoittamisia hyväksy. Enemmän tarkoitin myllyjä Imatralla ja valmentajien kuumenemisia. Sitten oma lukunsa on nämä peliin kuulumattomat pelaajien noudot polvitaklauksilla sekä potkut ja Savonlinnan selostaja sanoi, että se olisi vielä kasseille tullut. Ei vain voi käsittää miten tuollaista voi tapahtua ja vielä kapteenilta. Olen itse esim mailalla kassien kutittelun sattuessa oman joukkueen pelaajalle antanut noottia:
  Lainaus:
   
 21. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Lainaus:
  Keuruulla pelattiin vauhdikas ja tunteellinenkin matsi. Vituttaa kuitenkin lukea tällaista suolaamista ja ilveilyä, oikein tikunnokkaan pitää nostaa yhteistyöseurat. Sitten toiset, hieman vähemmän lainaavat seurat säästetään kokonaan tuon kaltaiselta vihjailulta. Voin kertoa että KeuPa - LeKi -pelit olivat jo runkosarjassakin todella kovia pelejä ja revanssiviikonlopun jälkimmäinen peli Keuruulla yksi kauden parhaista, samoin kuin KeuPa - K-Vantaa -pelit. Ainakin minä näen tuon kaltaisen kirjoittelun helkkarin ärsyttävänä väheksymisenä, aivan kuin tämä kyseinen ottelupari ei jotenkin kuuluisi arvostettavaan joukkoon pudotuspelejä.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Johtunee siitä että kautta aikojen Mestiksessä on ollut paljon seuraajia joita kuvottaa ajatus että hommaa tehdään emoseurojen taloudella.
  Se ei ole pelkkä tunne ettei tuo ottelupari kuuluisi arvostettavien parien joukkoon vaan helvetin moni ei arvosta tuota paria yhtään.

  Sad but true.
   
 23. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Joo ei ole jäänyt epäselväksi aikamoinen inho joiltakin tahoilta yhteistyötä kohtaan, eikä minun sitä tarvitse mitenkään täällä puolustella. Hölmöä kuitenkin "mitätöidä" koko ottelupari muihin verrattuna "kunnon viihteen ulkopuolelle".
   
 24. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Hyvä puoli tossa otteluparissa on se että toinen farmeista tippuu pois.
   
 25. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Kaikenkaikkiaan ensimmäiset ottelut takana ja Mestiskö tylsää? Liiga voi vaan katsella tylsän kiekkonsa perään meillä lätkitään mukavammin. Kun saisi vielä seurat taloudellisesti parempaan tilaan ja tuo farmipelleily helvettiin niin hyvä olisi. Mitä tässä ehtiikään tapahtua kun ekat matsit olivat jo aikamoisia spektaakkeleja. Lisää tätä!!!