Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: KeuPa HT – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana -Jonne-, 20.03.2018 klo 17.38.

 1. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Mielestäni melko lapsellista tämä valitus näistä farmijengeistä. Jos säännöt sallii pelaajan siirtyä edestakaisin liigan ja mestiksen välillä, niin pitäisikö tämä mahdollisuus jättää käyttämättä, ettei tule jollekin paha mieli?
  Ihan samahan se on liigan puolella, joillain on 35 ukkoa rosterissa ja tarvittaessa Tsekeistä lennätetään lisää.
   
 2. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Mut mitähän tuumittas vaikka SaiPasta, jos liigassa sallittas olla jonkun KHL-seuran farmina. Jos ukkoa ramppais SKA:sta välillä vähän pelailemassa liigaa sputnikeissa, niin olisiko se hienoa? Tuntisitko ylpeyttä tästä joukkueesta? Veikkaan, että aika äkkiä SaiPasta tulis koko liigan seuraajien sylkykuppi. Tätähän liiga ei halunnut kleltämällä pelaajien siirtymisen Jokereista liigaan kesken kauden, koska se haluaa suojella brändiään. Mutta mestistä saa kohdella miten sattuu, koska oikeasti mestistäkin johdetaan liigan herrojen toimesta ja nämä liiton miehet toimivat tässä vain sätkynukkeina.

  Nämä playoffit ovat osaltaan siksikin niin vaisut, kun nyt ollaan siinä karussa tilanteessa, että tuollainen farmikyhäelmä jyrää liigalainojen avulla tod.näk. mestaruuteen. Ei tällaista kovin moni halua nähdä ja jääkin sitten kotiin.

  Aattelepa omale kohales, nii kerta.
   
 3. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ehkä sitä siinä tapauksessa olisin ylpeä niistä kolmesta muusta ketjusta, joissa ei SKA:n miehiä pyörisi. Ehkä. Voisiko joku liigalainojen kiintiö olla ratkaisu, en tiedä. Siinä olet oikeassa, että jotain pitäisi mestiksen suhteen tehdä, mutta kukaan ei oikein tunnu tietävän mitä.
   
 4. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Kyllä tuohon mestiksen tilaan on olemassa simppeli ratkaisu. Ensinnäkin lopetetaan koko brändi (siis aivan naurettava nimi koko sarjalla) ja uudistetaan sarjajärjestelmä malliin 10+10+10 ja avataan ne sarjat. Pelaajien lainailuun joku roti. Keupan Heiskanenkin myönsi radiossa, ettei niiden kuuluisi pelata tällä tasolla. Se on erittäin sääli, että säännöt sallivat tällaisen kikkailun ja ne seurat tässä kärsivät, ketkä yrittävät vielä itsenäisesti hommaa pyörittää. Sitten kaikenmaailman lekit ja keupat menee sieltä mistä aita on matalin.
   
 5. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Minulle se itse peli on tärkein ja se ei mielestäni ole kärsinyt. Keuruulla ei myöskään ramppaa liigapelaajia, vaan nämä jätkät ovat käytännössä pelanneet junnuja lukuun ottamatta kauden KeuPassa. Juuri tämän takia Heiskanen on saanut homman toimimaan. Kyllähän yhteistyö antaa joukkueelle selkänojaa laajemman pelaajaringin kautta, mutta niin kuin on nähty, yleensä hajanaisuus johtaa huonoon menestykseen. Tällä kaudella menestystä on todennäköisesti tullut juuri sen takia kun runko on ollut kasassa pitkään.
   
 6. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Siitähän oli jo uutinen, että Allsvenskan rajoittaa SHL:stä lainattavien määrän kahteen kenttäpelaajaan ja yhteen maalivahtiin kautta kohden. Yksi suurin peruste on, ettei faneja ja sponsoreita kiinnosta kattella lainapelaajilla pelailua.
   
 7. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Sitten on sekin puoli, että jossainhan se on hyvä niidenkin pelata, jotka jäävät liigajoukkueen vitosketjuun.
   
 8. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Sitten sillä varjolla perustetaan näitä pelaajien kierrätyskeskuksia. Ruotsissa asiat ymmärretään, täällä vain suojellaan omaa pesää ja annetaan tuollaisten kartellisarjojen määrätä tahdin. Hieman on erilainen fiilikseltään kiekkokevät länsinaapurin kakkostasolla verrattuna Suomeen. Mutta pääasia, että tämä meidän systeemi mahdollistaa sen, että Keuruulla voidaan pelata mestistä ja pelaajat saa peliaikaa. Sitä tasokasta pelailua on niin kiva kattoakin.
   
 9. Linnankundi Jäsen

  Voisihan se liigajoukkue kierrättää näitä pelaajia omissa peleissään ja antaa näin lepoa omille pelaajilleen. Yksi helppo muutos olisi laittaa jokaiselle seurasta toiseen hypylle hinta esim 1000€, joka käytettäisiin a) Mestiksen palkintorahoihin nykyisten palkkioden lisäksi b) Mestiksen markkinointiin.
  Yksi tapa olisi myös yksisuuntainen siirto ainoastaan alhaalta ylöspäin. Tämä rauhoittaisi myös liikennettä ja panisi Mestisjoukkueet tekemään riittävän määrän sopimuksia kaudelle.
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Mitäpä lottoat, kumpi kehittää nuorta pelaajaa enemmän. Pelata 4-6 peliä Liigaa kaudessa jämä minuuteilla, vai isossa roolissa Mestiksessä 50peliä? Mestis on kasvattajasarja, missä jalostetaan näitä tulevaisuuden liigatähtiä, piste.

  Ehkä nämäkin viestit kuuluisi johonkin toiseen ketjuun...
   
 11. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Ja sehän sopii keuruulaisille kuin suljettu liiga tuoreimmille sarjanousijoille.
   
 12. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  No näillä mennään, kun systeemi on mikä on. Eri asia tietysti jos Liiga palautettaisiin 12 joukkueen avoimeksi sarjaksi, se on toiveissa.