Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: KeuPa HT – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana -Jonne-, 20.03.2018 klo 17.38.

 1. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Itse asiassa rahkeet riittää pyörittämään omaa Mestis-joukkuetta, vaikka resurssit rajalliset ovatkin. Ja hienosti joukkuetta on viime vuosina pyöritettykin. Mutta ei siitä enempää, ei liity tähän.

  Hieno homma, että Ylönen on onnistunut Joensuussa ja olette olleet tyytyväisiä hänen otteisiinsa. Henkilökohtaisesti ei harmita yhtään, että teidän verkkojen sulla seisoo ex-KeuPa, kun kaveri tuntuu olevan tuon tuosta kyljellään kuin valas hiekkarannalla.

  Tämän päivän esityksellä KeuPalla ei tule olemaan suurta hätää tämän ottelusarjan hoitamisessa. Isoista jäähyistä huolimatta pystyttiin kääntämään ottelu ja erityisesti kolmannessa erässä alkoi näkymään KeuPan huomattavasti parempi liike, mikä näkyi pitkinä hyokkäyksinä Jokipoikien alueella.

  Erittäin harmi, kun ei Keuruulta huomiselle bussia saada Joensuuhun. Pienet piirit, ikävästi päällekkäisyyksiä ja lähtijöitä ei vaan riitä. Näihin peleihin pitäisi saada väkisinkin katsomon tuki myös vieraspeleihin. Eteenpäin, taistelu jatkuu!
   
 2. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Mahtavaa Mestis playoffsia Keuruulla yleisöä reilut 600, sentään välieriä pelataan, mihin menet Mestis?
  Onnet kuitenkin KeuPalle voitosta!

  edit. Raahessa Suomi-sarjan karsinnassa lähes saman verran yleisöä
   
 3. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Edelleenkin väkilukuun suhteutettuna Mestiksen paras yleisömäärä ja ääntäkin löytyy!
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Eilen Keuruulla oli ihan hyvä tunnelma, vaikkakin enemmänkin yleisöä olisi voinut olla. Toivotaan että joensuussa olisi tänään myös hyvin porukkaa, kuten Ketterääkin vastaan. Jotta sarja syttyisi kunnolla, niin se vaatisi tänään kyllä kotijoukkueen voiton. Toivotaan parasta.
   
 5. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Keuruun "yleisökato" on kyllä siinä mielessä kummallista, kun Suomi-sarjan pudotuspeleissä pienoisen kiekkobuumin aikana paikalla oli parhaillaa 1000 katsojaa ja Mestis-karsinnoissakin 700 katsojan raja taisi rikkoontua aikalailla jokaisessa pelissä vaikka realistista mahdollisuutta nousuun ei oikein edes ollut.

  Mikä lie sitten syynä, ei asioita oikein enää paremmin voi tehdä ja lippujen hintojakin laskettiin tälle kaudelle. Toki peleissä käyvä "ydinryhmä" on melkoisen uskollinen ja vajaan 10000 asukkaan kylässä varmaankin melkolailla jokainen 10-60 -vuotias urheilusta kiinnostunut on peleissä käynyt. Täytyy muistaa, että kaupungin väestöstä suuri osa on eläkeläisiä, jotka eivät varmaan edes tiedä mitä on jääkiekko. Keuruu on kuitenkin pinta-alaltaan laaja, mutta todella harvaan asuttu, eikä syrjäseuduilta ilmeisesti ole kiinnostusta. Realiteetit tulevat vastaan. Siltikin voisi kuvitella, että tämän tasoisten ja panosten peleissä yleisöä löytäisi hallille edes vähintään saman verran kuin Suomi-sarjan aikoina.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kyllä uskoisin, että Keupallakin yleisömäärät tässä ottelusarjassa tuosta nousee, jos vaan Jokipojat pysyy kelkassa ja saadaan "kuolemanpelejä". Eilen oli hiukan huolestuttavasti jalat ihan puuroa, mistä hyvä esimerkki kolossi Oula Uski. Nyt toki pitää muistaa se, mistä jo ennakkoon puhuttiin. Keupan pieni kotikaukalo ei ole Jokipojille suotuisa. Tänään saa parempaa kuvaa Jokipoikien iskusta kun pelataan lentokentällä. Jos edelleen sakkaa, niin ei hyvä.
   
 7. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Noh, eipä siinä kommentissa kyllä sanallakaan mainittu, että KeuPa varsinaisesti kiinnostaisi. Toki hyvä, että sinulle tuli sellainen mielikuva ja tätä kautta varmasti hyvä mieli.

  Jokipojilla ei ollut selkeästi eilen lentokeli. KeuPan pelaajat olivat huomattavasti liukkaammalla pelipäällä. Lie siellä Keuruun Pallon huollon laboratoriossa kehitelty sellaiset linimentit pelipaitojen ja muiden varusteiden käsittelyaineiksi, että kitkaa ei varusteissa (lukuunottamatta luonnollisesti luistimia) keuruulaisilla ollut nähtävissä.

  Ja sen verran mitä Jokipoikien pelaamaa Ketterä-sarjaa ehdin sivusilmällä silloin tällöin vilkuilla, ja kun huomasi KeuPan tulevan Jokipojille seuraavaksi vastaan, ajattelin jo hetken, että nyt onneksi tulee vastaan sellainen joukkue, joka ei tahallaan tee pelitilanteiden ulkopuolella tahallisia vahingoittamisyrityksiä vastustajan tärkeimpiin pelaajin kuten Ketterä teki... mutta kuinka väärässä olinkaan.

  Larinmaa (joka oli kultakypärä ja joukkueen paras pistemies), joutui todella törkeän teon kohteeksi. Suoraan kyynärpäällä kupoliin. Noissa tilanteissa, jossa kyynärpäällä osutaan tahallaan suoraan toisen pelaajan päähän, on monesti pelaajauria loppunut. Onneksi hän ei tilanteessa pahemmin loukkaantunut, ja hän pystyi jatkamaan peliä. Larinmaan sinnikkyys myös palkittiin keuruulaisyleisön toimesta, sillä häntä tunnuttiin kannustettavan kotiyleisön toimesta koko kolmas erä. Hän tuntui saavan paljon kannustavia huutoja yleisöltä. Hienoa reilua toimintaa, arvostan!

  Sitten tämä Jokipoikien ykkössentteriin eli Ville Haloseen kohdistunut mailalla lyönti. Vaikka summeri oli soinut, niin Halonen ei tätä varmastikaan kuullut kun hallissa oli niin kova mökä yleisön toimesta, ja sen takia luuli pelin olevan edelleen käynnissä taklatessaan. Myös se, että Keuruun lämpimässä hallissa oleva mombasamainen ilmasto heikensi äänivärähtelyjen liikkumista vaikutti varmasti kaukalossa olevaan heikkoon kuuluvuuteen.

  Onni onnettomuudessa oli tällä kertaa se, että Huttun (todella raukkamainen) mailan isku osui Halosta kypärään, ja kimposi siitä sitten niskaan. Tuollainen viikate jos olisi suoraan osunut niskaan, niin Halonen olisi hyvin suurella todennäköisyydellä pyörätuolissa neliraajahalvauksen vuoksi. Kenenkään niska ei tuollaista iskua ilman suuria vammoja kestä.

  Näistä kummastakaan ulosajosta ei todennäköisesti tule myöskään minkäänlaisia jatkoseuraamuksia pelikieltojen muodossa. Kurinpito on tämän kevään pudotuspeleissä antanut vain ajoittain sen pituisia pelikieltoja mitä tilanteiden raakuuksiin nähden olisi ollut suotavaa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2018 klo 12.26
 8. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Voisiko kuitenkin olla niin, että paikalliset tykkäisivät paikallisuudesta? Onhan se nähty moneen kertaan että nämä pelaajakierrättämöt eivät vaan yksinkertaisesti kiinnosta väkeä niin paljoa. Että ehkä asiat kuitenkin voi tehdä paremmin.
   
 9. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Kyllä sieltä Hutulle tuli huilia ja ihan ansaitusti. Paha menetys KeuPalle, mutta hyviä on paikkaajatkin. Niemelä ottaa ykkössentterin paikan ja Paalanen hyppää kokoonpanoon, ottaen Niemelän paikan kolmosesta. Molemmat edellä mainituista ovat olleet todella hyviä pleijareissa. Luottavaisin mielin kohti iltaa.
   
 10. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Olet sinä kyllä raskas jankuttaja. Sanatarkasti siinä sanottiin: "Hyvät fanit vaikutti olevan Keuruulla ja tunnelma muutenkin hyvä". Tulkitsin tämän siten, että nimimerkki @Sim_Sam oli sitä mieltä, että sitä keuruulaista yleisöä, joka hallille oli vaivautunut kiinnostaa Keuruun Pallo Hockey Team. Siitä en tiedä kuinka paljon jotain joensuulaista junttia KeuPa kiinnostaa, enkä jaksa lähteä arvailemaan saati sitten vänkäämään jotain omiani. Sinua ainakin juuri sen verran, että jaksat viestistä toiseen jankata samoista asioista, jotain muuta varmasti enemmän ja jotain muuta vähemmän.

  En näe kyllä yhtäkään syytä minkä takia Aitola ei olisi yrittänyt lähteä päättämään vastustajan pelaajan uraa välieräsarjan avausottelun toisessa erässä tilanteessa, jossa oma joukkue johtaa maalilla. Jos nyt yrittäisit pyrkiä edes jollain tavalla subjektiiviseen näkemykseen. Vahinkoja sattuu ja varmasti sattui Larinmaatakin. Kotiyleisöillä yleensä on tapana viheltää pelaajalle joka loukkaannuttuaan palaa takaisin peliin, oli sitten sattunut oikeasti tai ei. Loukkaantuneen pelaajan edustaman joukkueen kannattajat taas sitä mieltä, että pelaaja taisteli puolikuolleista itsensä takaisin pelikuntoon Todennäköisesti tulos jälleen kerran jossain tässä välissä. Tervetuloa seuraamaan jääkiekkoa.

  Joo ja jos Hutun kädessä olisi ollut oikea viikate, niin Halosen pää olisi tipahtanut jäälle. Teko oli ulosajon ja pelikiellon arvoinen, ei kahta sanaa. Luottaisin siitä huolimatta päätöksen kurinpidon, kuin pullonpohjan paksuisten värilasien takaa pelejä katsovan fanipojan käsiin.

  Lainaus:
  No aivan varmasti on. Keuruu nyt ei kuitenkaan omalla juniorituotannolla kolmosdivaria korkeammalla tasolla pelaisi. Lainapelaajat sen sijaan keuruulaisyleisö on ottanutkin kuin omikseen ja ovathan ne käytännössä koko kauden joukkueessa pelanneetkin, eivätkä sopimustilanteensa vuoksi olisi voinut ilman KeuPan suostumusta muualla pelatakaan. Se, että Lukko maksaa puolet osan pelaajien palkasta, ei ole hallilta yhtäkään katsojaa karkoittanut. Mieletön pelaajaralli sen ehkä tekisi, mutta se on parista edellisestä kaudesta poiketen onneksi loistanut poissaolollaan lähes kokonaan. Ongelma taitaa olla siinä, ettei jääkiekosta kiinnostumattomia ole saatu kiinnostumaan KeuPasta, eikä todennäköisesti saadakaan.
   
 11. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Ei ollut Variksesta miestä tulla lehdistötilaisuuteen raakkumaan.

  Taitaa olla sittenkin Varis se tämän sarjan heikoin lenkki ainakin jos valmentajista kyse.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2018 klo 21.40
 12. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Kyllä taitaa KeuPa olla juuri, niin ylivertainen kuin Joensuulaiset arvelivat. Voiton takuuna jälleen Heiskasen onnistunut pyykkivuoro, jäi Varis taas kakkoseks. Taitaa mennä suoraan neljässä pelissä...
   
 13. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Tänään se olisi Jokipojilla pakkovoiton paikka. Jos KeuPa vie kolmannenkin kohtaamisen niin sen jälkeen neljä voittoa putkeen on kyllä täysin tekemätön paikka Jokipojille.

  Jokipoikien puolustuspaketti on pysynyt hyvin kasassa (kunhan esim. Ollitervo ja Raitanen jättävät hazardisyötöt väliin), mutta lauantainen peli Mehtimäellä osoitti, että hyökkäyksessä on tekemistä ja paljon. Eikö ollut kiinnostusta/halua mennä maalille, mutta todella vajaaksi se maalin edustalle tunkeminen jäi.

  Toivottavasti tämän illan matsiin liittyen KeuPa Hockey Team ry:n toimisto on ollut yhteyksissä Keuruun Jäähalli Oy:n huolto-osastoon, että hallin jääkoneistoon saataisiin hiukan lisää tehoa, sillä perjantain ottelussa jää lohkeili, ja asetti tämän myötä pelaajat vaaraan. Lisäksi kun pudotuspeleissä on vauhtia ja fyysisiä tilanteita entistä enemmän, niin olisi kiva, että jää on tiptop -kunnossa. Myös sohjoa muodostui perjantaina jäälle melko paljon ja jouduttiinpa erän aloitustakin viivästämään, kun vesi ei ollut jäätynyt liian lämpimän hallin vuoksi. Toki lämpenevä kevät aiheuttaa myös omat haasteensa jään kuntoon. Lisäksi kylmempi jää hiukan heikentäisi Sebastian Ylösen täällä ennustettua sulamista.
   
 14. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Aika vähissä on meikäläisen kommentoinnit näille foorumeille nykyisellään, mutta kyllä se kevät vähän kiekkokiinnostusta tuo tähän kotikylän jengiinkin. KeuPaa nyt en lähde soimaamaan, todettakoon vaan, että ei siellä sattumalta piikkipaikalta ole näihin kevään karkeloihin lähdetty.

  Lainaus:
  Paketti on varmaan kasassa ihan hyvin, mutta tuo maalinedusta hyökkäyspäässä on tosiaan osastoa "ei riitä". Tämän päivän rosteriakin kun katsoo niin minä ihmettelen tuota Väänäsen roolia, ihmettelen sitä suhteessa Pitkäseen. Tämä korostuu etenkin ylivoimalla, Samulla on taipumusta hakea ratkaisuja tai mennä itse maalipaikkaan, nimenomaan sinne maalin eteen.

  Jokipojat ei tarvitse muuta kuin äijämäisyyttä ja ratkaisuhalukkuutta, ne tuolta tässä sarjassa nyt vaikuttaisivat puuttuvan. Ei Ketterä niin merkittävästi huonompi ollut kuitenkaan kun KeuPa, mutta Jokipoikien ilme on muuttunut siitä sarjasta. Ennustellaan nyt vielä sarjassa pelattavan vähintään 6 peliä.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Onnea KeuPalle. Jokipojilla ei mitään palaa ja tänään se Ylönenkin suli.

  Erityistä plussaa Keuruun lähetyksien selostajalle. Mestiksen eliittiä ja hyvä esimerkki siitä, että ei se huutamalla parane.

  Ensi kaudella uusi yritys vahvempana ja toivottavasti uudistuneena valmennusta myöten.
   
 16. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Tähän vahva sama, katselin pari erää tämän päivän peliä ja selostaja kiinnitti huomion hyvällä tekemisellä. Tosiaan ei huuda ja lasit olivat kirkkaat ei värilliset. Valitsisin myös Mestiksen ehkä parhaaksi selostajaksi.
   
 17. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  On se Keuruu vaan aika perhanan kovassa tikissä! Ja mikä parasta, pelaa hyökkäysvoittoista kiekkoa!!
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  On, on. Helppo hyökätä kun maalivahtikin on aika jäätävän varma. Ei Keupasta edelleenkään oikein heikkouksia löydy. Sitten sekaan on heittää Markus Jokista, joka pelaa väärää sarjaa, niin ennustan tämän tasaisen vahvan nipun vievän mehukatin.

  Toki Jokipojillakin on ollut hetkensä, mutta kyky ratkaista on heikko. Tänäänkin 1-2 tilanteeseen asti peli oli raikasta ja Keupa kenties hitusen sekaisin.
   
 19. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Harmi, en ole kerennyt/tajunnut seurata näitä matseja - mutta #4 matsi menee kyllä Fanseat seurantaan!
  Jokipojatkaan kun eivät olleet erityisen heikkoja Ketterää pyöritellessään, mutta nyt kyllä on jo melkoinen vuori kavuttavana - vaan onhan näitä urotekoja ennenkin nähty.
   
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jokipojilla oli paikkoja johtotilanteessa ja vielä sen menettämisen jälkeenkin. En vielä ihan luovuttaisi. Hyökkäyspäässä enemmän maskia maalivaahdin eteen.
  Iso homma tietysti edessä jos meinaa edetä jatkoon, mutta mikään mahdottomuus se ei ole.
  Tänään kyllä Jokipoikien maalivaahti ei onnistunut siinä missä vastustajan maalivaahti taas pelasi ihan hyvin.
   
 21. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Välillä ääni nousi, innostui meinaan jokipoikien johtomaalista tosissaan. :) Hyvin vedetty kaikkiaan.
  Hyvää tekemistä, ilo kuunnella. Perehtynyt pelaajiin ja sopivasti makkara- ja värilasijuttujakin välissä.

  Asiasta peliin. Noinkohan ois Haraldi maalissa keskiviikkona? Nyt pitää kyllä Jokipoikien tehdä urakalla taikoja jos jatkoon mielii. Keupan nousu rutisutti kyllä rankaa pahasti ja varsinkin Ylösen tärinä paistoi piippuhyllylle asti. Ehkä vähän kärjistetysti, mut tosi on, että otti "ihan ok", mutta yhtään peliä kääntävää torjuntaa ei tullut. Semmosia nuo Jokiset ja kumppanit tarttis jotta mylly stoppais.
   
 22. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Jotain Jokipojilta uupuu, jotta oikeasti joutuisi pelätä KeuPan häviävän. KeuPan ei ole vielä tarvinnut esittää mielestäni parastaan - Lehtinen maalinsuulla ollut hyvä ja alivoima toimii. Lisäksi maalinteon tehokkuus on ollut jatkuvasti hyvällä tasolla ja ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta. Jokin kani joensuulaisten pitäisi vetää kypäristään, mikäli mielivät sarjaa venyttää. Enää ei ainakaan Jokipoikien tarvitse säästellä, keskiviikkona voi lyödä kaiken askiin ja katsoa mihin se riittää.
   
 23. Lieminen Jäsen

  Tämähän oli tässä tämä. Jäikö pressitilaisuudesta ja pelin jälkeisistä haastatteluista mitään materiaalia digihistoriaan? Jos jäi, linkki ois kiva.
   
 24. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  No se oli sit siinä. Hassulta tuntuu kun toinen sarja on tilanteessa 2-1 ja tämä meni jo poikki. Finaalipelejä odotellessa... Mutta oli tää kyllä vähän outoo kun näin nopeesti KeuPa marssi voittajaksi. Maalivahtien välillä oli selvä ero ja KeuPan hyökkäys oli tehokasta sekä koko joukkueen puolustus sitoutunutta, siinä se lyhyesti oli. KeuPa-kannattajan silmin näyttää hyvältä!
   
 25. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Oli ensimmäinen kausi pitkilleen, kun ei tullut ensimmäistäkään Jokipoikien ottelua käytyä katsomassa, ja kiitos siitä Kiekkoliitolle. Mestiksen kiinnostavuus on onnistuttu romuttamaan nostamalla kärkijengit väkisin Liigaan peränpitäjiksi ja ajamalla Mestis näiden syöpäfarmien temmellyskentäksi. Eilen olin jo mielessäni autossa lähdössä hallille "viimeiseen" kotipeliin (miksi se sitten jäikin), mutta onneksi tulin järkiini.