Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 välierät: KeuPa HT – Jokipojat

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana -Jonne-, 20.03.2018 klo 17.38.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Aloitetaan nyt rauhallisesti eikä kehtaa alkaa nälvimään vastustajaa heti alkuun, mutta eiköhän ole aika laittaa farmarit kesähommin?

  Pe 23.03. klo 18.30 KeuPa HT–Jokipojat
  La 24.03. klo 17.00 Jokipojat–KeuPa HT
  Ma 26.03. klo 18.30 KeuPa HT–Jokipojat
  Ke 28.03. klo 18.30 Jokipojat–KeuPa HT
  Pe 30.03. klo 17.00 KeuPa HT–Jokipojat (tarvittaessa)
  La 31.03. klo 17.00 Jokipojat–KeuPa HT (tarvittaessa)
  Ma 02.04. klo 17.00 KeuPa HT–Jokipojat (tarvittaessa)

  Vaikka joensuulaisittain ei ole mikään niin hirmuisen sytyttävä vastustaja, niin kyllä tästäkin seurattavaa löytyy kummasti. Ihan ensimmäinen on nyt Jokipoikien maalilla torjuva ex-lukkokeupa Sebastian Ylönen, maalivahti jota Keupan valmentaja ei omaan joukkueensa palkkaisi. Sebulla on nyt näytönpaikka.

  On myös mielenkiintoista nähdä, että syttyykö joensuulaiset kiekkokevääseen? Ketterä sarjassa paukahti yli 2200 katsojaa ratkaisupeliin, oliko yksittäinen pyrähdys vai pienoisen kevätbuumin siemen? Fanibussia on ainakin lähdössä liikkeelle. Toivottavasti Keuruullakin herätään kannustamaan #omankylän joukkuetta.

  Jatkakaa pohjustusta.
   
 2. The Pekka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Keupa HT
  Keuruulla ei tarvi herätä, täällä on oltu hereillä koko kausi ja peleissä tunnelma katossa. Jos ei joensuulaista sytytä, voi kattoo itseään peilistä, vastustajasta se ei ainkaan ole kiinni. Kovan vastuksen tuutte saamaan. Ylösellekin suht tuttu paikka.
   
 3. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Juu Keuruulla kaivataan herätystä lähinnä niihin satunnaiskatsojiin, puolivälieräsarja meni yleisömäärillä mitaten runkosarjaluvuilla. Ydinryhmä on hereillä, pienessä hallissa on hyvä tunnelma ja fanibussihan oli liikenteessä molemmissa Lempäälän peleissä. Jokipojat on mielenkiintoinen vastustaja tähän paikkaan ja runkosarjassa voitot menivät kotijoukkueille, syyskaudella Keuruun pelit 5-1 ja 5-2 sekä vuodenvaihteen jälkeen Joensuussa 5-1 ja 4-3 ja. Nyt on kuitenkin eri pelit ja Jokipojat vähän "haisee" pudotuspeliporukalle, varsinkin kun Ketterä jo lähti tylysti laulukuoroon. KeuPan vauhdikas ja iloinen hyökkäyspeli laitetaan nyt todennäköisesti tiukkaan prässiin. Lehtinen KeuPan maalilla on ollut itse varmuus ja Tervokin on pelannut loistavan kauden, paria peliä lukuun ottamatta. Jos joukkueena puolustetaan yhtä hyvin kuin LeKi-sarjassa niin ei pitäisi montaa helppoa maalia Jokipojille herua, toisaalta Jokipojilta kyllä löytyy kovempi hyökkäyspään osaaminen kuin LeKiltä. Ylösestä en jaksaisi paasata sen enempää, varmasti hyvä maalivahti, mutta ei vaan sattunut KeuPaan se hänen paikkansa. Uskon että tulee tasainen sarja, jossa KeuPalle voi olla paljon iloa kotiedusta.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tähän pariin tuo oman mausteensa näköjään varsin kyllästyneen oloinen Keupan valmentaja. Aikaisemmin päästi amatöörimäisiä kommentteja maalivahdistaan, nyt vuorossa koko edustamansa seura. Toiselta palstalta luettuna, niin tänään ylen toimittajille vuodattanut olevansa ylityölistetty seurassa, eli tekee kaiken ja ettei Keupan paikka ole mestiksessä. Voisiko joku haastattelun kuullut referoida, etten ihan höpöjä kirjoita? Jospa tämä muille maille suuntaava valmentaja olisi se heikkolenkki vihulaisessa..
   
 5. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Yle Areenaan se varmaan tulee myöhemmin tänään, Jääkiekkokierros, toisen erätauon haastattelu. Ihan kaveri vaikutti iloiselta ja jopa ylpee niistä pyykkärin hommistaan. Mutta kuorma liian kova, ei ole kestävä tilanne.
   
 6. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Kyllä Heiskanen on niitä miehiä, joka on tehnyt valtavan työn tämän kauden KeuPassa ja jo monena vuonna aiemmin, niin kentällä kuin vaihtoaitiossa. Ja aina on edustanut KeuPaa rinta rottingilla. Joten, ei varmasti ole mikään heikkolenkki. Ei ole kukaan muukaan tämän hetkisessä joukkueessa, muuten KeuPan kausi olisi loppunut jo aiemmin.

  Totta varmasti on, että Heiskasella työtä on riittänyt pyykkäyksestä joukkueen rakentamiseen ja loistavasti on hommansa hoitanut. On kuitenkin ymmärrettävä, että halu on päästä tekemään pelkästään sitä, mistä hänelle palkkaa maksetaan eli valmentamaan. Ja näillä näytöillä varmaan kirkkaammissa ja lämpöisemmissä halleissakin hommia löytyy.
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  En vähättele Heiskasen valmennustaitoja, tai mitään muutakaan, mutta onhan tuo tämän kauden KeuPan rosteri ollut niin hyvä, että varmaan jokainen Mestiksen tämän kauden päävalmentaja olisi onnistunut lähes yhtä hyvin, jotkut ehkä vielä paremmin.
   
 8. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Mahtavaa jälkiviisastelua. KeuPaa aliarvioitiin ennen kauden alkua kautta rantain (mielestäni) tällä palstalla tehdyissä veikkauksissa. Voimasuhteet -ketjusta voi lukea kauden alla tehtyjä ennusteita, joissa KeuPaa on veikkailtu kutakuinkin sijoille 4-10, osa jättänyt jopa ulos pudotuspeleistä. Muun muassa muuan nimimerkki @Knap oli sijoittanut KeuPan kuudenneksi.

  En nyt usko, että runkosarjavoitto ihan Heiskasesta huolimatta tuli. Jos KeuPa olisi sijoittunut esimerkiksi neljänneksi tai viidenneksi (kuten itse veikkasin), niin tuskin täällä kukaan huutaisi Heiskasta kauden suurimmaksi flopiksi. KeuPa ylisuoritti runkosarjassa ja se on fakta. Kukaan ei etukäteen missään veikannut KeuPaa ykköseksi, ei tuo rosteri ihan niin ylivertainen ole. Vertaa nyt vielä huviksesi vaikka KeuPan puolustusta muihin, eikä hyökkäyskään esim SaPKoa tai TuToa edellä (paperilla) ole. Hyvän työn Heiskanen on tehnyt ja pelaajat tykkäävät.

  Mutta haukutaan nyt kaikki järjestäen kyläfarmia vuorotellen kaikesta mistä keksitään.
   
 9. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Heiskasen osaaminen ja potentiaali on huomattu kuitenkin Liigassa, ihan toisin on nähty kuin sinun edellä mainittu huomiosi. Kolme kautta toiminut valmennushommissa ja jo viedään Liigaan, huikea urakehitys.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2018 klo 07.56
 10. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Ottelusarjasta tulee varmasti mielenkiintoinen ja tasainen vääntö. Lähtökohtaisesti Keupan pelitapa muistuttaa aika paljonkin Ketterän pelitapaa, eli taitoa on paljon kahdessa kärkiketjussa. Pelitavallisesti vastakkain on fyysinen/ suoraviivainen Jokipojat ja pelitapansa hyvin sisäistänyt taitava Keupa.
  Ennustan kyllä, että kumpikin valmentaja pyrkii tavalla tai toisella rikkomaan vastustajan vahvuusalueita keinoja kaihtamatta.
  Hyökkäys menee ennakkoon ajatellen hieman Keupan hyväksi, mutta puolustus Jokipoikien eduksi. Maalivahtipeli onkin sitten kinkkisempi kysymys, mutta aika tasaväkiseksi sen näen etenkin Ylösen huippuotteet Ketterä- sarjassa.
  Toivoa sopii, että dumarit antavat pelata raikasta kevään play-off jääkiekkoa ja eivät tuomitse ns.ringettesäännöillä.
  Yksi asia on erityisen toivottavaa, nimittäin pejaajien molemminpuolinen kunnioitus toisiaan kohtaan.
  Yksi asia on pomminvarma, Jokipojilla on ollut työ/play-off haalarit jo tammikuun alusta(jokaisessa ottelussa on pelattu tärkeistä panoksista) päällä ja peli on parantunut koko ajan tähdäten vain yhteen tavoitteeseen.
   
 11. Petromax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Pientä herkkähipiäiyyttä havaittavissa KeuPan suunnalla,jos samaa ilmenisi joukkueessa. Voisi tarjota tulevassa sarjassa Jokipojille mahdollisuuden päästä ”iholle”ja saada paras terä vastustajan pelistä pois. Näin kävi Ketterälle jo eka matsissa. Onhan tosiasia että KeuPa on ehdoton ennakkosuosikki. On liigatason valmennus ja pelaajat. Jokipojat joutuu kamppailuun hyvin pitkälti omankylän taustaisella valmennuksella ja pelaajilla. Valtaosa seuran kasvatustyön tuloksista lähtee jo ennen mestis kokemusta kirkkaampiin valoihin. Jokipoikien mahdollisuudet lienevät hyvässä ja tarkassa puolustamisessa ja maalivahdin huippuonnistumisessa. Tuomarien toivoisi onnistuvan niin ettei jäisi seliteltävää,vahingoittamiset ja törkeydet pois.
   
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ymmärtäähän tuon, miksi joidenkin joukkueiden kannattajat ovat tuohtuneita KeuPan lainapelaajista, mutta sympaattisella tavalla koomista, että ilmeisesti ikänsä puolesta aikuiset tulevat lällättämään joka käänteessä kaikesta KeuPan tekemisestä ja tekemättä jättämisestä kääntäen sen KeuPaa vastaan. Jos esimerkiksi KeuPan kanssa samoille sijoille veikkailtu Jokipojat olisi voittanut runkosarjan, tänne tuskin kukaan tulisi kertomaan kuinka voitto tuli valmentajasta huolimatta. Väärin voitettu.

  En nyt Heiskasta ihan liigatason valmentajaksi sanoisi, kaveri on valmentanut Mestiksessä kaksi kautta päävalmentajana. Ensi kaudella sitten Liigaan apuvalmentajaksi, mutta jos tämä sinulle riittää Liiga-tason valmentajaksi muutenkin kuin trollausmielessä niin anna mennä.

  Itse sarjasta varmasti on tulossa todella tasainen ja maalin pelejä nähtäneen suuntaan ja toiseen. Jos jompilumjo onnistuu vierasvoiton hakemaan, on se varmastikin todella vahvoilla. Jokipoikia pidän itse pahimpana vastustajana KeuPalle. Ylöstä en ole KeuPa-aikojen jälkeen nähnyt pelaamassa, mutta noidsa otteluissa ei vakuuttanut alkuunkaan, helpotkin kiekot pomppivat ja onnistui jopa ylivertaisen materiaalin ja maailmanluokan valmentajan kanssa häviämään 75% KeuPassa pelaamistaan otteluista. Kaiketi Jokipojissa osoittanut kuitenkin vahvoja otteita. Parempi (vai paremman valmentajan) joukkue voittakoon.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Keupan valmentajan onnistumista mitataan esivalmisteluista lähtien. Saako pestyä pelipaidat puhtaaksi oikeassa lämpötilassa? Onnistuuko pelimatkan järjestäminen?

  Itse pelitilanteissa en usko Keupan sortuvan Ketterän kaltaiseen totaaliseen kasetin hajoamiseen. Jokipojilta vaaditaan taas ylisuorittamista kotiedun ryöstöön mutta paineettomassa tilanteessa. Kausi on jo positiivisen lopputuloksen puolella. Ennakkoon pidän Jokipoikien hyökkäystehokkuutta arveluttavimpana. Keupassa ei heikkouksia juuri löydy, varsin tasapainoista tekemistä. Vähämaaliset ottelut olisi Jokipoikien eduksi.

  Toivottavasti Jokipoikien liideri Esa Lehikoinen on pelikunnossa ja kroppa kestäisi töräyttää nasuleita pommeja vastustajaan.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  En olisi niinkään varma. SaPKo päästi KeuPalle kauden neljässä pelissä 7 maalia ja kolmessa viimeisessä yhteensä 2. Runkosarjan peleillä ei tässä ole paljon painoarvoa, mutta väittäisin, että oikealla pelitaktiikalla KeuPan maalinteko on tukahdutettavissa.

  Veikkaan etä aika tasainen ottelusarja tuosta on tulossa ja voi tulla jopa isomaalisia pelejä. Sen mitä runkosarjaa katsoin niin se kova keskialueen puolustaminen mikä toimisi KeuPaa vastaan ei ollut todellakaan Jokipoiken vahvuus. Saa nähdä, parempi seitsemästä- sarjan parempi joukkue voittaa voittaa eikä siinä jää jossiteltavaa. Tai voi jäädä mutta se ei perustu mihinkään.
   
 15. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  https://areena.yle.fi/1-4377871#autoplay=true

  Tuossa on linkki KeuPan päävalmentajan haastatteluun (KeuPa-asiaa ajassa 2.03.44). Saa jokainen itse kuunnella ja päättää, pitääkö Heiskasta KeuPan heikkona lenkkinä, kuten -jonne-.
   
 16. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Hyvää settiä seassa. Jokipojilla on asiat oikeastaan aika hyvin, kun meillä on hallilla huoltaja, joukkueella myös, toimistotyöntekijä ja somen ylläpitäjä toisin kuin Keupalla ja Heiskasen mukaan muillakin lilliputeilla Mestiksessä. ;)

  Ennakkoa perjantaille ja ottelusarjaan mehtimäkeläisessä.

  Keuruulle voittoputkea jatkamaan - Mehtimäkeläinen
   
 17. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Niin tai maalivahdilla, kuten Heljanko meinasi näyttää. Tosin Ylönen ei mikään Heljanko ole. Toisaalta KeuPa ei myöskään tule Jokipoikia vastaan luomaan läheskään samaa määrää maalipaikkoja kuin heikkoa LeKiä. Jos tulisi, niin Jokipojilla ei ole mitään mahdollisuutta saada tässä sarjassa ensimmäistäkään voittoa. Veikkaan kuitenkin maalipaikkoja (ja täten myös maaleja) tulevan verrattain pieni määrä ja niiden jakautuessa suhteellisen tasaisesti.

  Itse asiassa paras seitsemästä ottelusarjakaan ei paremmuutta vielä kerro :). Tuurilla ja sattumalla on siinäkin vielä liikaa sijaa, tutkimusyen mukaan minimissään vasta noin paras 33:sta sarja alkaa antamaan luotettavia tuloksia absoluuttisesta paremmuudesta. Tosin tässä formaatissa voitaneen todeta paremman joukkueen menevän jatkoon ja todennäköisesti näin onkin.
   
 18. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Kyllä, Heiskanenhan on joutunut kovaan testiin nimenomaan joukkueen rakentamisessa, eli kiltisti joutunut nöyristelemään Lukon ja JYPin suuntaan kun sieltä on käsketty, että nämä pelaajat pelaavat nyt sitten sielä Keupassa.

  Ja tulijoita joukkueeseen oli varmasti keväällä paljon sen jälkeen kun yksi Mestiksen pahimmista syövistä eli JYP-akat. saatiin sarjasta ulos. Että sinänsä en hirveästi korostaisi Heiskasen joukkueen kasaamistaitoja kun tulijoita joukkueeseen oli ovista ja ikkunoista. Ja kova rosterihan tuolla on, kun esim. Jokipoikien viime kauden paras pistemies Huhdanpää on neloskentän miehiä.

  Mutta siitä ei ole epäilystäkään, etteikö Heiskaselle olisi kirkkaammissa ja lämpöisemmissä halleissa hommia tarjolla. Hyviä myyntimiehiä, siivoojia, pyykkäreitä ja huoltajia hakee näin keväisin moni kova joukkue. Myös täysin perättömien ja halventavien kommenttien julkilausuminen entisestä joukkueen pelaajasta on varmasti hieno lisä komeaan ansioluetteloon.
   
 19. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tiivistäisitkö tämän oksennuksen pointin vaikka yhteen lauseeseen?

  Edelleen pakko toistaa, että on varsin sympaattista lukea "aikuisten" ihmisten kommentteja, joissa kaikki mahdollinen KeuPaan liittyvä tekeminen/tekemättä jättäninen käännetään itkua tihrustaen pahaa kyläfarmia vastaan. On jopa voitettu väärin, hassua kun kukaan ei ennen kauden alkua suvainnut tulla nostamaan KeuPaa varmaksi runkosarjan ykköseksi vaikka kaikki tiesivätkin ylivertaisuuden. Sen sijaan KeuPa sijoitettiin ilmeisesti huumorilla "turvallisesti" sijoille 6-9 ja jossain analyysissä jopa kerrottin hyökkäyksen heikentyneen ja olevan kapea.

  Mitä Heiskasen kommentteihin Ylösestä tulee, niin voit käydä lukemassa ne uudelleen ilman värilaseja ja kuolansekaista lynkkausmielialaa johtuen Heiskasen edustamasta seurasta. Sanoi Ylösen olevan hyvä ja pidetty jätkä, jonka kiinnostus kuitenkin lopahti siinä vaiheessa, kun kuuli ettei mahdu pelaamaan.

  Noh, ensi kaudella Heiskanen lähtee valmentamaan porrasta korkeammalle, itkit sinä sitten palstalla mitä tahansa. Toivottavasti myös Jokipoikien Varis pääsee raakkumaan joskus korkeammalle, on tehnyt hyvää työtä myös hänkin. Tosin voisit vielä uudelleen kuvitella hypoteettisen olettamuksen, jossa Heiskanen olisi luotsannut Jokipojat runkosarjan voittoon ja muodostaa mielipiteesi hänestä vaikka sen perusteella. Niin, ja Huhdanpää ei syksyllä ollut mikään nelosen laituri, mutta sinähän sen ennustit varmaan meidän muiden puolestamme jo siinä vaiheessa.

  Ja Ylönen muuten sulaa.
   
 20. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Miksi minun pitäisi tiivistää kirjoituksiani? Jos et jaksa tai kykene muiden kirjoituksia lukea kokonaisuudessaan, niin ne voi silloin ihan hyvin jättää lukematta.

  Ja jos sen verran malttaisit lukea aiempaa kirjoitustani, niin siinä mainitsin nimenomaan, että Heiskanen lähtee kirkkaampiin halleihin. Tässä vielä kirjoitukseni kertauksena, kun niitä yksittäisiä lauseita haluaisit lukea: "Mutta siitä ei ole epäilystäkään, etteikö Heiskaselle olisi kirkkaammissa ja lämpöisemmissä halleissa hommia tarjolla." Ei tuossa mitään itkemistä ollut nähtävissä, se on hieno juttu, että nuori valmentaja on tehnyt kovaa työtä ja pääsee sen myötä urallaan eteenpäin.

  Juuri tuollaisia moniosaajiahan monet organisaatiot haluavatkin, joilta luonnistuu moni kiekko-organisaatiossa tarvittava tehtävä. Sen Heiskanen on omilla otteillaan hyvin osoittanut.

  Minä en ole muistaakseni missään kirjoittanut, että Lauri Huhdanpää ei olisi syksyllä mikään nelosen laituri, joten tällaista ennustusta en ole teidän muiden puolestanne tehnyt jo siinä vaiheessa.

  Ja Ylösen sulaminen oli kyllä jo nähtävissä runkosarjan viimeisessä pelissä, jossa hän Jokipoikien paidassa pelatessaan Keupaa vastaan torjui torjuntaprosentilla 86,96%. Samalla kun hän huomasi, että ei pärjää noin kovaa joukkuetta kuin Keupaa vastaan, jätti Ylönen pelin kesken.

  Keupa lähtee tähän sarjaan selkeänä ennakkosuosikkina, sillä kaikilla osa-alueilla joukkueella on paremmat pelaajat. Myös penkin takaa Keupalta löytyy sellaista multitalentismia, mistä Jokipoikien valmennuksessa voidaan vain haaveilla.
   
 21. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Ai ai, liikaa ottaa KeuPakin turhia ja isoja rangaistuksia, joillakin ei sipuli kestä. Ei tarttis tappiota ottaa tästä pelistä. No, toinen sen ottaa...
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Keupalle ensimmäinen kiinnitys ansaitusti. Jokipojat oli kolmannessa erässä ihan telineissä ja sai jo jonkinlaisen voittonsa pääsemällä edes jatkoille. Kotijoukkueen Markus Jokinen oli ja on aika omalla levelillä.

  Muutama isompi rangaistuskin nähtiin. Aittolan ulosajon voisi kyseenalaistaa mutta kyllähän se kyynärpään nosti Larinmaan kupoliin, eli tähtäsi päähän. Keupan Hutun pää ei kestänyt ja tyhmä kosto huitomalla mailalla niskaan, vaikkakin Halonen tarjoili taklauksen jo erän loputtua.

  Hiukan jäi vielä valju fiilis. Huomenna on Jokipoikien voitettava, että ei homma lässähdä alkuunsa.
   
 23. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Kyllähän KeuPa ansaitsi voittonsa. YV:llä olisi pitänyt saada useampi maali tehtyä, kun sitä tarjottiin. Huomenna sitten isoon kaukaloon sutimaan. Veikkaisin, että huomennakin saadaan tiukka vääntö aikaan. Joo, kyllähän tuo KeuPan Jokinen on aika pelimies. Sarja avattu ja huomenna jatkuu. Hyvät fanit vaikutti olevan Keuruulla ja muutenkin tunnelma hyvä. Harmi juttu vaan, kun seuran rahkeet eivät riitä pyörittämään omaa Mestis joukkuetta. Mutta se ei nyt taas liity tähän.
   
 24. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Sinä se olet sitten hupaisa veikkonen. No, jos sarja ratkeaa Heiskasen pyykinpesutaitoihin niin mikäs siinä.

  Tuo KeuPan ennustaminen pudotuspelipaikasta taistelevaksi joukkueeksi ennen kauden alkua tuntui olevan yleinen mielipide tällä palstalla, eikä kukaan tainnut ennustaa kolmatta sijaa korkeammalle. Nyt täällä kuitenkin huudellaan kuinka "ylivertaisella" materiaalilla tuo runkosarjavoitto kuuluikin ottaa. Huhdanpää on nelosen laituri, mutta onko KeuPa sitten vahvistunut kauden edetessä, kun syksyllä kukaan ei avautunut ylivertaisesta materiaalista, päinvastoin. Sen sijaan pitkin kautta on saanut lueskella tietäjien kirjoituksia siitä, miten KeuPa tullaan tyhjentämään viimeistään siirtorajalla, merkillistä. Kaikesta KeuPaan liittyvästä täällä on kuitenkin jotain negatiivista kaivettava, eikä vahingossakaan voida edes sivulauseessa myöntää, että siellä on mahdollisesti jotain tehty ehkä myös oikein. Ei koske pelkästään sinua.

  Lainaus:
  Tässä taitaa olla kutakuinkin ensimmäinen KeuPan omien kannattajien ulkopuolelta tullut kommentti, jossa tunnustetaan KeuPan kiinnostavan. Puolivälierien aikana täällä vielä tiedettiin kertoa, ettei KeuPan ja LeKin hengetön sarja kiinnosta edes KeuPan kannattajia.

  Jos vihdoin itse pelistä. Juuri odotetun tasaista ja tarkkaa vääntöähän se oli. Ensimmäinen kiinnitys KeuPalle ja kai se ihan oikeaan osoitteeseen pelitapahtumiin nähden meni. Kuten Heiskanenkin sanoi, oli KeuPa 5 vastaan 5 -pelissä tänään edellä. Huomenna on jännä nähdä tuo kaukaloiden kokoeron välisen kontrastin vaikutus peliin. Jokipojat varmasti tulevat kovaa ja ovat käytännössä pakkovoiton edessä, no ei nyt aivan. Ensimmäisen pelin perusteella on kuitenkin helppo ennustaa pitkää sarjaa.

  Mitä noihin ulosajoihin tulee, niin Aitolan tilanne oli hieman kaksipiippuinen. Toki siinä käsi päähän osui, mutta olisiko 2min tai 2+10min riittänyt? Ei kuitenkaan mikään törkeä temppu. Tosin on niitä ulosajoja löyhemminkin perustein annettu. Hutun tilanteessa ei taas sitten ollut mitään järkeä. Tällaisissa peleissä tilanteen ollessa 2-2 ja pelin ollessa erätauolla, ei tuollaisia pelin ulkopuolisia ylilyöntejä nyt vain saisi tehdä. Tuomarit kaikenkaikkiaan onnistuivat tänään hyvin ja kaikki vihellettävät vihellettiin, mutta liikaa roolia ei otettu turhaan.
   
 25. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Joo ei ihan hirmusta ryminää ollut ainakaan vielä. Jotenkin aavistuksen vahvempia Jokipoikia odotin vastaan, mutta pelasivat sinällään kuitenkin aika fiksun ja tarkan oloista peliä ja pelkäsinkin jo että KeuPa hosuu koko homman vielä vierailijoille. Jokinen sitten ratkaisi ja on kyllä mielettömän hyvä ja älykäs pelaaja tähän sarjaan. Molemmilla yksi tolppalaukaus ja vasta ratkaisumaali oli ensimmäinen "ei erikoistilannemaali" koko pelissä. Ylönen oli hieman epävarman oloinen, mutta yhtään helppoa ei kuitenkaan mennyt ja isoja turjuntojakin otti. Periaatteessa peli olisi lopulta voinut kääntyä Jokipojillekin, vaikkapa aivan kolmannen erän lopussa, jolloin tuli hieman sydämen tykytyksiä. KeuPa sen sitten kuitenkin lopulta vei ihan ansaitusti ja Lehtinen KeuPan maalilla pelaa kyllä niin tasaisen varmasti kuin ikinä vaan voi.