Playoffs 2017 välierät: KalPa – JYP

  • 107 513
  • 756

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onhan tuo pikkuveljen alun leijuminen (nimenomaan täällä, en tarkoita itse joukkuetta) ollut hauskaa seurattavaa. Traktori on jyrähtänyt käyntiin, lopputulos on pelkkää savolaispellon kyntöä. Luuliko oikeasti joku Kuopiossa jo marssivansa finaaleihin?

Jos asia puetaan kentälle, on analyysini seuraava:

- oman pään virheet vähentyneet JYPillä.
- suoraviivaisuus hyökkäyksissä, ei enää pusketa siihen keskialueen muuriin vaan kokeillaan laitojen kautta ja lyhytsyötöillä
- Mv-peli parantunut ja kääntynyt JYPille.
- maltti!

Parannettavaa todellakin yv:ssa. Kun sekin saadaan toimimaan, armonlaukaus annetaan KalPalle jo seuraavassa kotipelissä.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Marginaalit ovat olleet niin pieniä kaikissa neljässä pelissä, että voitot olisi voinut jakaa vaikka kolikkoa heittämällä.
Mielestäni sarja on ollut todella hyvää ja vauhdikasta lätkää tähän mennessä, turhat jääkiekkoon kuulumattomat asiat on jätetty pois ja itse peli on päässyt keskiöön. JYP on pystynyt parantamaan kahdella osa-alueella. Maalivahtipeli on näyttänyt varmemmalta parissa viime pelissä ja joukkue on puolustanut paremmin viisikkona maalinedustaa ja ajanut KalPan pyörimään enemmän nurkkiin. Liekö Virtanen soittanut kesken sarjan RD:lle ja kysynyt lääkettä omaan puolustuspelaamiseen, sillä RD on ollut kaikista liigavalmentajista se, joka osaa puolustaa parhaiten KalPaa vastaan. Mielestäni KalPa kuitenkin on yrittänyt päästä sota-alueelle maalintekosektoreihin, eikä peli ole näyttänyt hyökkäyspäässä virkamieskiekolta. Virran vaan on löydettävä lääkkeet siihen, miten JYPin puolustusviisikon voi hajottaa paremmin. Pitäisikö kiekosta osata luopua välillä helpommin? Kulmapelin kautta KalPa on tehnyt vain yhden maalin ja suorista hyökkäyksistä kaksi (+ 1 maali yv:llä ja 1 tyhjiin). Pelsuja vastaan suorista hyökkäyksistä tuli myös lähes kaikki maalit. Jos kulmapelin kautta halutaan saada maaleja, niin se vaatisi parempaa maskipelaamista.

Jatkossa tulee korostumaan enemmän joukkueiden kuntopuoli. Toinen alkaa väsymään toista enemmän ja se tulee näkymään vääjäämättä itse pelissä. Suappa nähä kumpi jaksaa paremmin.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Onhan tuo pikkuveljen alun leijuminen (nimenomaan täällä, en tarkoita itse joukkuetta) ollut hauskaa seurattavaa. Traktori on jyrähtänyt käyntiin, lopputulos on pelkkää savolaispellon kyntöä. Luuliko oikeasti joku Kuopiossa jo marssivansa finaaleihin?
.

Taisi siellä isosiskon leirissä olla ainakin yhtä paljon luovuttajia..
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perjantain matsi oli paikalla nähtynä todella heikkotasoista lätkää jossa JYP ei tosiaan saanut niitä kuuluisia kahden metrin syöttöjäkään perille ja myös KalPan pakit riplailivat kiekkoja omalla alueella. Kalakukot pääsivät kuitenkin viimeistään avausmaalin jälkeen niskan päälle eivätkä omat missatut tai hylätyt maalit myöskään auttaneet kotijoukkuetta. Tiedä sitten vetikö perjantai-ilta ja täysi tupa kuupat jumiin vai mitä, mutta jotain sekä valmistautumisessa että itse ottelussa meni pahasti pieleen. Joka tapauksessa täysi ohipeli - välierissä!

Vähän oli siis kysymysmerkkejä ilmassa lauantain otteluun lähdettäessä, että miten JYPin pelaajien henkinen ja fyysinen kantti kestää, mutta sieltähän lyötiin varsin kova esitys pöytään ja tuloksena komea ryöstö Kuopiosta. Pakko sillä kuuluisalla kokemuksella on olla jotain tekemistä asian kanssa, kuten myös joukkueen yleisellä sitkeydellä ja periksiantamattomuudella. Joka tapauksessa 3-0-johtoa sarjassa havitelleet keltamustat päästiin vähän yllättämään pelihousut nilkoissa.

Eilisessä matsissa olikin sitten jo paine enimmäkseen Kilpeläisen maalilla eikä Eerokaan ottanut koppeja enää ihan samalla tavalla. Myös pienet asiat kääntyivät juuri sen riittävän verran JYPille, esim. Rissanen ei tehnyt maalia omasta läpiajostaan, Suomela teki. Lisäksi Rissasen erätaukokommentti Olkinuorasta ei ainakaan omaan korvaan kuulostanut voittavan joukkueen kultakypärältä.

Sen verran tasaista joka tapauksessa on, ettei seiskapeli olisi tässäkään sarjassa mahdoton.
 
Viimeksi muokattu:

Joonasmmm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja sympatiat Pelicansille
OT: Olet varmasti kertakaikkisen upea ja ihana ihminen. Silti tällä palstalla arvostaisin enemmän asiasta puhumista kuin epäolennaisuuksien taakse piiloutumista. Toki se on parhaimmillaan omaa mielenrauhaa suojeleva strategia etenkin silloin, kun asialinjalla ei enää pärjää.

Itsekin nimittäin olen Chuck Norrisia kovempi jätkä, mutta en vaan viitsi näyttää sitä todeksi, koska oon luonteeltani niin jalostunut. /OT

Henkilöpalvojilla olisi muuten nyt oiva sauma keskittyä Olkinuoraan. Jopa pohtia sitä, mitä aiemmin sanoin: JYPin veskarit vastustajien maalilla olisivat ansainneet ihan samanlaisen suitsutuksen kuin mitä Larmi ja Kilpeläinen ovat näissä sarjoissa saaneet osakseen.

Kyllä sen sijaan keskityn henkilöpalvomaan sua, kun olet näin nähnyt tuloksen taakse ja Olkinuoran erinomaisuuden. Ilmeisesti siis puolustuspelaaminen ei ole yksi niistä pelin osa-aluieista, joissa JYP on koko sarjan ollut edellä?

Mutta siis... Kyllähän tässä nyt näkyy se, että Jypillä oli sarjaa ennen vähän kivisempi tie kuin Kalpalla. Nyt kun molemmat joukkueet on vetässy muutaman pelin alle tasoittuvat puntit kummasti ja pelit pitäisi ratkaista muullakin kuin levänneillä jaloilla.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse uskon että YV lähtee ennemmin tai myöhemmin JYPillä toimimaan, nyt on vain pientä lukkoa päällä. AV ollut läpi kauden hyvää ja on sitä edelleen joten sen suhteen ei huolta.

Nää on näitä. Itse taas uskon että se on KalPa joka ensiksi ylivoimalla verkkoa pöllyttää tässä sarjassa. Nollilla molemmat joo, mutta KalPan ylivoima on ollut paljon vaarallisempaa. Jypin ylivoimassa puolestaan ei ole minkäänlaista vaaramomenttia ja vaikea nähdä miten se tuosta yhtäkkiä loksahtaisi kohdilleen, etenkin kun ylivoimaan ei tunnu löytyvän mitään uutta vaan ottelusta toiseen yritetään hieroa sitä samalla kaavalla. Jos satutaan edes saamaan kuvio rauhoitettua, niin "yv ralli" joko katkeaa huonoon syöttöön tai siihen kun viisi äijää seisoo paikallaan, pari pelaajaa syöttelee keskenään ja lopulta joku laukoo ripuliranteen ensimmäiseen vastustajan polkkariin.

Noin yleisesti ottaen aika älytöntä, että edelleen näitä playoff-sarjoja pelataan näin hirveällä tahdilla. Kyseessä pitäisi olla kauden kliimaksi ja kauden parhaat pelit. Tuskin se ainakaan pelin tasoa nostava juttu on että tahkotaan pelejä näin kiireellä (väsymys ym). Vaikka kuinka kiihkeästi itse lätkää seuraankin niin eilen tuli hallille jonottaessa todettua jollekin vanhemmalle kannattajalle, että pientä ähkyä tässä alkaa tulla ja töiden jälkeen ajatteli että "joko se taas pitää hallille lähteä". En minä sitä sano etteikö Synergian lato pitäisi saada täyteen myös maanantaina pelattavaan välierään (hävetkää), mutta hieman pelitahtia löyhäämällä saataisiin myös pelipäivät vetävämmiksi. Sitten taas runkkarissa ollaan välillä viikko - jopa puolitoista pelaamatta, mitä järkeä? Noh, näillä mennään.

Tuo toinen maali oli Kilven hörppy, ainoa ottelusarjan sellainen tähän mennessä muuten matsi oli häneltä hyvä.

Hörppy? Tilanteessa Suomelan tasoinen pelaaja pääsee vapaasti laukomaan ykkössektorista. Toki vastaavat tilanteet veskarit monesti torjuukin, mutta ei tuota nyt Kilpeläisen piikkiin voi laittaa. Kyllä noista etenkin tuon tason maalinsylkijät laittaa kiekkoa myös reppuun.
 
Viimeksi muokattu:

Mighty Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
Lisäksi Rissasen erätaukokommentti Olkinuorasta ei ainakaan omaan korvaan kuulostanut voittavan joukkueen kultakypärältä.

Lainasin vaan tuon kohdan tekstistäsi, kun itselläni mennyt täysin ohi mitä Rissanen on sanonut? Näytti omaan silmään vähän lämpöiseltä ajoittain..

Mutta meillähän on tässä taas ihan uusi sarja käsissä, niin kuin sanoinkin perjantain matsin jälkeen, että nopeesti muuttuu :) Kyllähän tässä sarjassa molemmat on jo voittajia. KalPa tietysti oltiin rankattu sinne ulos playoffeista ja JYP on totuttu näkemään välierissä vuosi toisensa jälkeen, mutta sanoisin että plussalla ollaan. Itselle on helvetti tippua puolivälierissä ja nyt ollaan taivaassa.

Eilinen matsi oli miellyttävä omaan silmään ja JYP pelasi vahvasti. Näinkin vahvoilla värilaseilla kuitenkin voi todeta, että KalPallakin oli mahdollisuudet avausmaaliin ja tätä kautta peli olisi ollut aivan erilainen. Meidän monien fanien ongelmana on se, että näemme vaan tuloksen..
 

Grabovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kahvakiekon paluu tuomarien siunauksella, kiinni saa pitää kiekotonta pelaajaa kunhan ei kaada. Ei silti, Kalpankin pitäisi olla juonikkaampi maalinteossa eikä laukoa suoraan kohti kuumaa maalivahtia. Jyppi pomppumaalilla johtoon ja se siitä.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lainasin vaan tuon kohdan tekstistäsi, kun itselläni mennyt täysin ohi mitä Rissanen on sanonut?
Radio Cityn haastattelussa kommentoi tokan erän jälkeen, ettei vastustajalla ole niin hyvä veskari, vaan itse tekevät siitä huonolla viimeistelyllä sellaisen. No, Olkinuora näytti toisella nollapelillään hieman hauista takaisin.
 

Palsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, STL Blues, Jymy
Taisi siellä isosiskon leirissä olla ainakin yhtä paljon luovuttajia..

Vaikken varsinaisesti JYPin fani olekaan (tosin paikkakunnalla pitkään asuneena seuralle toki menestystä toivon), niin rohkenen tähän silti vastata, että olihan tuo perjantain peli niin karseaa tuubaa että en ihmettele uskon loppumista ja olin itsekin aika varma Kalpan marssivan finaaleihin.
 

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikken varsinaisesti JYPin fani olekaan 8tosin paikkakunnalla pitkään asuneena seuralle toki menestystä toivon), niin rohkenen tähän silti vastata, että olihan tuo perjantain peli niin karseaa tuubaa että en ihmettele uskon loppumista ja olin itsekin aika varma Kalpan marssivan finaaleihin.

Jep. KalPa nyt muutenkin omasta mielestä oli ihan selvästi parempi kahdessa ekassa pelissä ja perjantaina varsinkin.

En sit tiedä mitä tapahtui lauantaina ja eilen.
 

Palsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, STL Blues, Jymy
Kahvakiekon paluu tuomarien siunauksella, kiinni saa pitää kiekotonta pelaajaa kunhan ei kaada. Ei silti, Kalpankin pitäisi olla juonikkaampi maalinteossa eikä laukoa suoraan kohti kuumaa maalivahtia. Jyppi pomppumaalilla johtoon ja se siitä.

No eikös nämä ole menneet kumpaakin suuntaan? Tulee mieleen eräskin läpiajo lauantailta, jossa sai kaksi kertaa koukata käsille eikä pilli soinut.
 

MetalT75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Radio Cityn haastattelussa kommentoi tokan erän jälkeen, ettei vastustajalla ole niin hyvä veskari, vaan itse tekevät siitä huonolla viimeistelyllä sellaisen. No, Olkinuora näytti toisella nollapelillään hieman hauista takaisin.
Asiahan oli aivan kuten Rissanen sen sanoi eli Kalpan heikko viimeistely teki Olkinuorasta näennäisesti hyvän. Vaikka oikeastaan olisikin hyvä, että Olkinuora luulisi olevansa jumalasta seuraava, jolloin ylpeys kävisi lankeemuksen edellä. Pari kassia keskiviikon matsissa selän taa ja jamppa murenee kuin Jyväshyvän kaurakeksi.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Asiahan oli aivan kuten Rissanen sen sanoi eli Kalpan heikko viimeistely teki Olkinuorasta näennäisesti hyvän.
Kyse ei olekaan viime kädessä siitä oliko Rissasen väite faktisesti oikein vai ei, vaan siitä onko ratkaisevassa roolissa pelaavan hyökkääjän fokus tuollaisen kommentin valossa oikeissa asioissa ja onko ylipäänsä järkevää etenkään yhden missatun läpiajon jälkeen tuudittautua siihen, että vastustajan veskari on huono.

Pidän muutenkin tuota "heikko viimeistely teki maalivahdista näennäisesti hyvän" -argumenttia yhtä vahvana kuin "hävittiin peli, mutta voitettiin maalipaikat". Molempia voi käyttää oman selän taputteluun vaikka tulos on luettavissa taululta.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nää on näitä. Itse taas uskon että se on KalPa joka ensiksi ylivoimalla verkkoa pöllyttää tässä sarjassa. Nollilla molemmat joo, mutta KalPan ylivoima on ollut paljon vaarallisempaa.
Niin, käytännössähän on KalPa on jo yhden ylivoimamaalin tehnyt vaikkei se tilastoissa näy. Perjantaina Mankisen 0-2 maali tuli ylivoimamyllytyksen päätteeksi. Tilastoissa lukee JYPin jäähyn loppuneen 2 sekuntia aiemmin, mutta JYPin pelaaja ei ehtinyt edes puolustusalueelle.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös se Tavi todennut vähän vastaavaa oliko HPK sarjassa (?) kun Larmi ylistettiin että ei poikaa ole vielä edes kunnolla testattu. Tämä on tätä lievää mediapeliä ja ihan hauskaa. Kyllähän Rissasen mielipiteessä oli pointtinsakkin, kyllä välillä tuli noita marjanpoimintoja mutta sehän ei ole Olkiukolta mitään pois. Kyllä siellä muutama vaativampikin torjunta oli. Minulle käy kumpi vaan kun nolla pysyy ja joukkue voittaa.

Toivottavasti Rissanen ei hirveästi hämmenny jos/kun ei seuraavissakaan peleissä uppoa.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Toivottavasti Rissanen ei hirveästi hämmenny jos/kun ei seuraavissakaan peleissä uppoa.

Ei varmasti hämmenny. Hänellä oli 3. tammikuuta SaiPa-pelin jälkeen runkosarjan loppuun kestävä maaliton vaihe, joka kesti 25 ottelua.
Rissanen osaa kyllä järjestellä maalipaikkoja senkin edestä, mikäli joku pelaaja onnistuu maalintekosektorille pääsemään.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Sopivasti on nyt päästy miekkailijoiden ihon alle, Olkinuora on nyt kahdessa pelissä ottanut kaikki kiinni, puolustus on auttanut niin että sektorin keskeltä ei vetoja tule. JYP vei kyllä eilistä peliä selvästi, maalipaikkoja oli reilusti enemmän, kuin aikaisemmissa peleissä, Olkinuora oli varma, ja suorat vastahyökkäykset saatiin pelattua pois.

Huomenna aika tärkeä peli, lievä henkinen yliote on nyt JYPillä.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän tässä sarjassa ensimmäisen maalin merkitys on valtava. Kumpi sen sattuu tekeemään, on todella vahvoilla kun sitten voi keskittyä enemmän puolustamaan ja toiselle menee peli vähän väkinäiseksi. Tekopaikkoja tulee kummallekin melko vähän, joten pomput jne on jo merkittäviä juttuja. Hyvä esimerkki oli Suomelan läpiajo jossa Kuukan? syöttö pomppasi Lukan edessä puoli metriä sivuun ja Suomela yksin läpi.

Melkein voisi veikata että se joukkue joka enemmän vain viskoo kiekkoa maalille ja saa sinne trafiikkia voittaa, ja tässähän JYP on parempi kuin KalPa.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyse ei olekaan viime kädessä siitä oliko Rissasen väite faktisesti oikein vai ei, vaan siitä onko ratkaisevassa roolissa pelaavan hyökkääjän fokus tuollaisen kommentin valossa oikeissa asioissa ja onko ylipäänsä järkevää etenkään yhden missatun läpiajon jälkeen tuudittautua siihen, että vastustajan veskari on huono.

Pidän muutenkin tuota "heikko viimeistely teki maalivahdista näennäisesti hyvän" -argumenttia yhtä vahvana kuin "hävittiin peli, mutta voitettiin maalipaikat". Molempia voi käyttää oman selän taputteluun vaikka tulos on luettavissa taululta.

Ehkäpä tässä Jaskan pointtina olikin selkään taputtelun sijaan jopa vähän ruoskia itseään ja omiaan, että ne vedot jatkossa näkyisivät myös siellä tulostaululla. Kuka tietää? Olkihan ei juurikaan liiku, joten ei muuta kuin logon ja räpsän sijaan sihtiä pykälä sivuun ja kiekkoa verkkoon.

Mielestäni sarja on ollut todella hyvää ja vauhdikasta lätkää tähän mennessä, turhat jääkiekkoon kuulumattomat asiat on jätetty pois ja itse peli on päässyt keskiöön.

Samaa mieltä. Parin viimeisen pelin ajan fokus on kuopiolaisilla vaan ollut jossakin Suskin saunottamisessa, vaikka kuinka on puhetta ollut, että keskittyminen pidetään loppuun asti omassa tekemisessä eikä missään Suskin perseessä. Siellä on saatana joukkueellinen Tavin kaltaisia puukäsiä vastassa, mutta nyt siellä vetää sitten elämänsä kevättä jollain helvetin jumalmoodilla Suomela, Kalteva ja Löfman. Jätkät on painanu saatana kolme maalia jo neljään peliin Kilpeläisen taakse. Nyt loppuu se sekoilu. No, Virta voi repiä ne pukukopin penkit nyt, kun työpaikka ei oo enää vaarassa ja Eero skarppaa pykälän kaks. Nuutinen käy täräyttämässä Miklikiltä pään irti sääntöjen sallimissa puitteissa ja kokoonpanoon paluun tekevä Ruuttu jatkaa ansiokasta Pelicans-sarjasta tuttua pelaamista. Olkinuoran olkapäillä Pikku-Leskinen ja Pikku-Riikola ovat jo aloittaneet heittämään hyvää settiä torin rakentamisesta Jyväskylään uuden jäähallin sijaan. Keskusteluita on myös käyty VMP-Akatemian kannattavuudesta tulevaisuudessa. Hyvä tästä jätkät vielä tulee!
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Melkein voisi veikata että se joukkue joka enemmän vain viskoo kiekkoa maalille ja saa sinne trafiikkia voittaa, ja tässähän JYP on parempi kuin KalPa.
Jaa-a... Kahdessa ensimmäisessä ottelussa JYP aloitti laukomalla liian helppoja Kilpeläiselle jonka seurauksena hän pääsi flow tilaan ja silloin tunnetusti torjuntoja tulee hyvin. Ekassa ottelussa JYP kyllä myöhemmin haastoi Kilpeläistä paremmin mutta se flow tila oli hänellä päällä. Kahdessa seuraavassa ottelussa roolit vaihtuivat ja KalPa aloitti helpolla Olki-Jussin kanssa. Seuraukset olivat samat kuin Kilpeläisen kanssa. Joten sen perusteella enemmänkin kannattaisi olla selektiivisempi laukausten kanssa ja ajoittaa ne laukaukset siten että ne oikeasti olisivat vaikeita maalivahdille.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eikös se Tavi todennut vähän vastaavaa oliko HPK sarjassa (?) kun Larmi ylistettiin että ei poikaa ole vielä edes kunnolla testattu. Tämä on tätä lievää mediapeliä ja ihan hauskaa.
Jep, no jospa se Tavikin ensin opettelisi iskemään kiekon edes tyhjään maaliin ja jatkaisi mediapeliä vasta sen jälkeen. :)
 
Viimeksi muokattu:

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jep, no jospa se Tavikin ensin opettelisi iskemään kiekon edes tyhjään maaliin ja jatkaisi mediapeliä vasta sen jälkeen. :)

Niin, eiköhän tuo 6 syöttöpojoa toistaiseksi ole ihan kelpo vaikka saisi kyllä maaliinkiin osua. Ja jos tyhjäänkään maaliin ei saa maalia, niin eikös se korosta vain sitä että sillä ei ole mitään väliä kuka siellä maalissa on.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Jaa-a... Kahdessa ensimmäisessä ottelussa JYP aloitti laukomalla liian helppoja Kilpeläiselle jonka seurauksena hän pääsi flow tilaan ja silloin tunnetusti torjuntoja tulee hyvin. Ekassa ottelussa JYP kyllä myöhemmin haastoi Kilpeläistä paremmin mutta se flow tila oli hänellä päällä. Kahdessa seuraavassa ottelussa roolit vaihtuivat ja KalPa aloitti helpolla Olki-Jussin kanssa. Seuraukset olivat samat kuin Kilpeläisen kanssa. Joten sen perusteella enemmänkin kannattaisi olla selektiivisempi laukausten kanssa ja ajoittaa ne laukaukset siten että ne oikeasti olisivat vaikeita maalivahdille.
Tässä vikassa pelissä Olkinuoralle kertyi huikeat 2 torjuntaa ekaan erään eli kyllä siinä aika selektiivisesti mentiin. Toinen torjunta oli gamesaver, kun joku nönnönnöö pääsi nokikkain Olkinuoran kanssa.

JYP on osaltaan tehnyt Larmista ja Kilpeläisestä hyvän, mutta pääasiassa kyse on erinomaisesta maslivahtipelistä. Siellä on joku 5 läpiajoakin torjuttu.

Vastaavasti Olkinuora on ollut hehkutuksen arvoinen kahdessa viimeisessä. Eri asia torjua nollapeli 25 vetoon kuin 15 (Rakoviina).
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tässä vikassa pelissä Olkinuoralle kertyi huikeat 2 torjuntaa ekaan erään eli kyllä siinä aika selektiivisesti mentiin. Toinen torjunta oli gamesaver, kun joku nönnönnöö pääsi nokikkain Olkinuoran kanssa.
JYP myös puolusti pirun hyvin vaikka siellä yksi pyöritys olikin mutta siitä pyörityksestä ei muistaakseni tullut edes laukausta Olki-Jussin torjuttavaksi. Tilasto ei näitä kerro miten hyvin siellä on puolustettu ja siten autettu maalivahtia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös