Playoffs 2017 puolivälierät: Tappara – Ilves

  • 158 266
  • 1 070
Tappiosta huolimatta oli hienoa olla eilen hallissa. Viime vuosien aikana paikallispelien tenho on naapurin totaalisen huonouden vuoksi ainakin omalta osaltani päässyt himmenemään, mutta kyllähän tämä Ilveksen upea kasvojenpesu on herättänyt Maailman Parhaan Derbyn takaisin eloon. Se on ihan hemmetin hienoa! Vierasjoukkueenkin faneja oli kohtuullisen paljon ja huomattavan runsaasti oli myös perheitä/pariskuntia, joissa oli molempien värien tunnustajia. Sovussa, hyvässä hengessä, pilke silmäkulmassa. Tätä lisää jos/kun Ipa saa nyt tausta-asiansa kuntoon - uusi Ilves ei voisi paljon parempaa markkinointia tehdä. Toivottavasti siellä myydään ensi kautta kovaa jo ja juuri nyt.

Pelit ovat nyt 1-2. Eilen nähtiin jo viitteitä paremmasta Tapparasta, kun peliä pyöriteltiin vastustajan päädyssä pitkät tovit (ja todetaan nyt varmuuden vuoksi, että hyviä paikkoja/jaksoja oli kaverillakin). Silti edelleen pusketaan keskialueen trappiin, tuupataan se avaussyöttö karvaajien lapaan, yritetään hoitaa kulmaväännöt yksin jne. Parempaa, mutta ei vieläkään hyvää. Vedot maalintekosektorista menivät kai eilen jo aika selkeästi Tapparalle ja sen vuoksi en usko, että sarja olisi vielä ohi. On näistä perkele ennenkin noustu. Tosin joku Laine olisi ihan kiva. Mutta voin sen tässä ja nyt selkein kääntein ja perättäisin sanoin ilmaista: en uskonut, että Ilves olisi ihan näin hyvä.

Seiskapeli tilauksessa!
 
Viimeksi muokattu:

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Kyllä kevät osaa yllättää! Hieno tarina syntymässä urheilullisesti ja kun vielä otetaan huomioon Ilveksen vaikeudet organisaatio puolella niin markkina mielessä tämä tekee erittäin hyvää. Tapparan tähtipelaajien on nyt noustava pykälää kovemmalle tasolle ja käännettävä energia oikeisiin asioihin. Jos jollain niin Tapparalla se tarvittava lisävaihde voi löytyä kääntämään sarjan suunnan, mutta mikäli se ei löydy jo seuraavaan peliin voi kesälomat kutsua liian aikaisin. Ilveksellä on selvästi henkinen yliote Tapparasta.
Hieno sarja!
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Kiva, että tykkäät! Kerroin oman näkemykseni viestissäni ja yritin olla ihmisiksi, mutta silti joku onnistui pahoittamaan mielensä. Jos otetaan sellainen ajatusleikki, että Ilves onnistuisi voittamaan tämän sarjan niin ainakin omasta mielestäni valtaasema olisi silloin Ilveksellä. Vähän hassua takertua menneiden kausien finaalikertoihin, kun ei ne kiinnosta ketään. Vai kuinka monta vuotta voi ratsastaa 4 vuotta putkeen finaalissa olemisella?

Hyvä, että ottelusarja herättää tunteita. Alkaa vaan ärsyttämään tämä Tapparalaisten mielensä pahoittaminen. Helposti pääsee ihon alle niin kentällä kuin täällä palstallakin. Jaksamista kaikille. hymiö
Valtaasema olisi Ipalla jos tämän sarjan vievän, mitä epäilen erittäin vahvasti kuitenkin nähnyn perusteella mitä eilen oli. Tappara iskee takaisin aivan varmasti ja nousee haastamaan Ilveksen tämän sarjan voitosta tosissaan. Tottakai näin pitää omien puolella olla loppuun asti.

Tapparafanien "ratsastaminen finaaleista" kiinnostaa varmasti kun ne neljä on ollut juuri neljä viimeistä kautta. Esimerkikisi lähes kaikki valmennuksen, fysion sekä muut tyypit on mukana edelleen. Jopa joitain pelaajiakin on edelleen jotka ovat kaiken nähneet..
On kokemusta tiukoista paikoista ja kuinka niistä noustaan. Ajatella voi vaikka IFK-sarjan ekat pelit vieraskaukalossa tai viimeisintä Kärppä-sarjaa jossa oltiin jo 1-3 sillassa.
Painaa se asia niin myönteisesti kuin toistepäin.

Ymmärän Ilveksen kannalta vähättelyn kun ei ole moisessa oltu. Jos olisi ollut avoin sarja niin olisi teilläkin ollut jännitettä omilla sijoituksilla missä Ilves oli. Tämä vain fakta kun sijoituksia kelaa vähän taaksepäin.

Ihon alle pääseminen on nyt mitä on. Ei mun ihon alle pääse Baloun tai kukaan muukaan. Mopo kun jollain keulii niin se on ok mutta en koko Ipan faniporukkaa täällä minään ylimielisenä tai nälvimänä jenginä pidä. Joku meikäläinen on myös keulinut, varsinkin kun sarja oli vasta alkamassa niin se oli maailman selviö että jotkut ovat kirjoittaneet ettei teillä ole mitään mahdollisuutta. Aivan sen mukaan kuinka runkkari meni ja niin poispäin.

Luulen Ilveksen yllättäneet kaikki muut ja omatkin 99% kuinka hyvin ne ovat pärjänneet, aika mahtava satukertomus tosiaan.

Jos annetaan keppiä omille niin voisikin roimia kunnolla mutta yksi asia on yli muiden: Yksi MIES puuttuu ja se voikin olla se palanen mikä tämän sarjan ratkaisee, en kerro nimeä mutta ainakin Tapparalaiset tietää kestä puhun.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Paniikki pois, Tapolan Tappara selviytynyt pahemmistakin paikoista - LIIGA - 26.03.2017 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Jutun luettuani jäi fiilis, että mitä tässä haluttiin kertoa? Ei mitään? Sitä, että lopulta Tappara voittaa kun "alkaa pelaamaan"? No joka tapauksessa tuon kolumnin sanoma ei itselle auennut.

Vastaavanlaisiahan tässä on saanut lukea/kuulla monia muitakin. Monet uskottelevat edelleen, ettei Tapparalla ole mitään hätää ja kohta Ilves hyytyy. Voihan se olla mutta itse en tähän usko. Ilves on nyt todella kovassa tikissä!
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ja nyt Ilves siirtynyt sarjassa suosikiksi,
ainakin jos unibetin panosten asettajalta kysytään. Toki pienemmällä mahdollisimmalla marginaalilla.

Mielenkiintoisesti asetetut kertoimet. Ilves on tosiaan noussut nyt ensimmäistä kertaa hyvin niukaksi suosikiksi. Kuitenkin mestaruusvedossa kertoimet menevät edelleen Tapparalle 4.25-8.00 ja mitalisijoituskin 1.78-2.60. Kertoimenlaskijan mielestä Tappara pärjäisi muita joukkueita vastaan paremmin vai mitä tuosta voi päätellä?
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Se täytyy tässä kohtaa sanoa, että sarja on ainakin tähän asti ollut todella puhdasta ja hienoa jääkiekkoa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet, jäähyjä on vähän ja nekin jostain pikkukoukuista..todella nautinnollista lätkää. Tästä isot respectit myös Tapparalle.
 
ettei Tapparalla ole mitään hätää ja kohta Ilves hyytyy.

Ilveksen hyytymisen varaan Tappara ei voi laskea mitään - ihan itse pitää parantaa.

Paikallissarjan erikoisuuksiin kuuluu se, että matkustaminen jää pois. Esimerkiksi Raumalle, jossa on viime vuosina rampattu paljon, pelkkään bussimatkaan menee vajaat kaksi tuntia. Se on neljä tuntia jäykkää jäpittämistä per pelipäivä. Lisäksi otteluohjelma on poikkeuksellisen löysä, kun perättäisten päivien pelejä ei ole. Eli sarjasta puuttuu raastavat PE-LA combot, joista ensimmäisestä palataan kotiin joskus yhden-kahden aikaan yöllä ja seuraava on jo kello 17:00.
 
Silti edelleen pusketaan keskialueen trappiin, tuupataan se avaussyöttö karvaajien lapaan
Ennen kaikkea juuri tuo jo oman sinisen alla töppäily on pahinta. Keskialuehan meni jo ihan ok, mutta syöttövirheitä tulee omalla alueella solkenaan.

Kuitenkin, kun katsoo joukkueiden pelin kehityskäyrää, on se Ilveksellä tasainen (sama hyvä taso jo alusta lähtien), Tapparalla puolestaan nouseva. Olennaista onkin, nouseeko Tapparan pelin taso huomiseksi, sillä sitten se riittää jo voittoon. Toki eilinenkin olisi riittänyt inasen paremmalla viimeistelyllä. Tämä siis siksi, että Tapparalla on parempia maalintekijöitä kuin Ilveksellä, jolloin samasta määrästä paikkoja Tapparan tulisi tehdä enemmän maaleja. Mutta se lopullinen suoritushan vasta ratkaisee.

Huomenna jatkuu, eikä mitään ole vielä ratkaistu. Kuten sanottu, Tappara nousi Lukkoakin vastaan 1-3 -tappiosta sarjavoittoon taannoin.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ilveksen hyytymisen varaan Tappara ei voi laskea mitään - ihan itse pitää parantaa.

Ja lisäksi täytyy muistaa, että Ilves toki pelasi 1. kierroksella kaikki kolme peliä, mutta jatkoajat olivat lyhyitä ja Poriin bussimatka kestää talvisin reilun tunnin suuntaansa. No ehkä puolitoista tuntia menee.

Tämä kummankin kotietu palvelee kyllä koko Tamperetta, joukkueet mukaan lukien. On melkoinen hyöty, että vierasjoukkueen pelaaja voi hyvin olla kotona ennen kotijoukkueen pelaajaa.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kun jätetään merkityksetön Sport - Ilves peli huomioimatta niin Ilves ei ole helmi- eikä maaliskuussa hävinnyt yhtään vieraskamppailua varsinaisella peliajalla. Toki siellä haamumaalilla on hävitty jatkoajalla ja kerran sitten ihan oikeastikin jatkoajalla Ässille. Mutta kuten jo aiemmin jossain luki, että vieraspelit voittamalla Ilves on mestari. Tästä huolimatta voitto maanantain kotipelissä olis ihan kiva.
 
Mielenkiintoisesti asetetut kertoimet. Ilves on tosiaan noussut nyt ensimmäistä kertaa hyvin niukaksi suosikiksi. Kuitenkin mestaruusvedossa kertoimet menevät edelleen Tapparalle 4.25-8.00 ja mitalisijoituskin 1.78-2.60. Kertoimenlaskijan mielestä Tappara pärjäisi muita joukkueita vastaan paremmin vai mitä tuosta voi päätellä?

Kertoimenlaskija ei kertoimia päätä vaan vedonlyöntimarkkina. Sen markkinan mielestä Tappara on näistä joukkueista selvästi vahvempi, ja tämä pätee myös joukkueiden pelatessa toisiaan vastaan. Tämän näkee siitäkin, että veikkaus tän ottelusarjan jatkoonmenijästä on lähes tasabookki, vaikka Ipalla on yksi voitto enemmän. Ja siitä, että maanantain pelissä prosentit on kertoimien mukaan Tapparalle noin 59-41.
 
Viimeksi muokattu:

Väinö

Jäsen
Ilves oli jälleen mainio ja Tapparakin paransi selvästi eli hienoa sarjaa pelataan.

Yksi iskun paikka Tapparalla on maalivahti Lehtosen vastaantulo vetotilanteissa. Eilen oli jo muutama tilanne, jossa vapaa Tappara pelaaja olisi löytynyt sivulta laukaisutilanteessa. Toki tilanteet tulevat niin nopeasti, että kiekollisen pelaajan on erittäin vaikea aina vapaa pelaaja löytää.

Yleisesti luotto Tapparaan on edelleen kova ja ei vähiten siksi, että jalkaetu on jatkossa selvemmin Tapparalla, koska Ilves on pelannut enemmän. Mielestäni eilisessä pelissä Tapparan pelaajat ehtivät jo tilanteisiin aiempaa paremmin ja siksi hallitsi peliä aikaisempaa enemmän. Toki Tapparan pitää parantaa varsinkin oman pään peliä ja viimeistelyä. Hyvä tästä tulee!
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin, en tiedä mitä se ensimmäisen pelin naureskelu Lehtosen kaatumiselle siinä 3-1-tilanteessa oli, mutta ehkä siinä saattoi jonkunlaista ylimielisyyttä näkyä? Joka tapauksessa kertoo (kuten monesti palstalla jo todettu) ainakin siitä ettei fokus ollut siellä missä sen pitäisi olla, joten nostan sen esimerkkinä.
Onko fokuksen puute ylimielisyyttä? Tuo tapaus puitiin tässäkin ketjussa jo läpi. En minä tuota ylimielisyytenä pitäisi. Fokuksen puutetta tai ehkä sitä joidenkin epäilemää psyykkauksen yritystä, mikä meni vihkoon ja kadotti fokusta vaan lisää.

Tosin menee ohi, kun tulkitsin sen alkuperäisen kirjoittajan viitanneen ainakin osin palstakirjoittelijoihin viestillään. Saatoin toki tulkita väärinkin.

Varmaan läpällä heitit tuon "Suuren ja Mahtavan" Ilveksen, mutta se kuulostaa liikaa siltä kuin Tappara olisi se altavastaaja. Ei näin. Ilves on tähän mennessä tehnyt huikeaa taistelua kohti välieriä, mutta matkaa on vielä. Suuri ja ylivoimainen ennakkosuosikki Tappara on vielä unelman tiellä!
Kannattaa lukea se kontekstissa. Yritin tuon laittaa niin selvästi, ettei kukaan erehtyisi pitämään sitä muuten kuin ironisena/sarkastisena heittona. Eilen näkyi siellä täällä, Jatkoajassakin ainakin otteluseurannassa, ajatuksia, että 2-1 -tilanteessa sarja on ohi. Kovasti oli "on voitettu jo" henkistä viestintää Ilves-leiristä, ja "me ollaan hävitty tää peli" henkistä viestintää Tappara-leiristä. Itse olen taipuvainen uskomaan, ettei se Tapparan ennakkosuosikin asema ole haihtunut vieläkään, vaikka ilmeisesti osa kertoimenlaskijoista on jo kääntynyt pitämään Ilvestä niukkana ennakkosuosikkina.

Sellaisen vinkin tarjoan tuohon yleishuomioosi liittyen, että yleensäkin sellaiset tasokkaat keskustelupaikat ovat harvassa. Kaikki palstat ja somet, joihin jokaisella 9-vuotiaalla Eevertillä ja 60-vuotiaalla Raimolla on pääsy, kannattaa jättää omaan arvoonsa. Sieltä löytyy paljon hyvää, mutta totta kai noihin mahtuu niin paljon mätiä omenoitakin, ettei niitä kannata kovin tosissaan lukea. Vähintäänkin olisi suotavaa, ettet vetäisi niitä Jatkoajan keskusteluihin mukaan.
Toistan itseäni. Palaa ketjussa noin 20 sivua taaksepäin (ketjun ekat 10+ sivua), niin huomaat, ettei Jatkoajan tasokaan mitenkään äärimmäisen korkea ole. ...ja kyllä. Suuri pointti viestissäni oli, ettei viestejä kannata liian tosissaan lukea. Tarkoitukseni oli elää oman vinkkini mukaan.

Ja tunteisiinhan tämä sarja on mennyt heti ensimmäisestä erästä lähtien. Kyllähän kaikki ovat nähneet, ettei Tapparan peli ole kunnossa ja että Ilveksellä on oikeasti pienet mahdollisuudet päästä jatkoon tässä sarjassa. Totta kai se sytyttää ja näin ollen menee tunteisiin.
Tämä on juuri sitä parhautta, miksi tämä ottelupari haluttiin. Ehkä tuolla kaakkois-Suomenkin suunnassa huomataan, kuinka oikea derby voi oikeasti herättää tunteita ihmisissä. *hymiö*

Kiva, että tykkäät! Kerroin oman näkemykseni viestissäni ja yritin olla ihmisiksi, mutta silti joku onnistui pahoittamaan mielensä.
Lukutaito, missä pelaa? Koko lainaamasi viestin alkupuolisko on naureskelevaa saarnaa siitä, kuinka ottelusarjaa koskevia viestejä ei pidä ottaa vakavissaan. Totesin jopa suoraan, että tulkitsin viestisi trolliksi. Ei noista mieltä pahoiteta. Naurettavaa tämä trollaus on puolin ja toisin. Itse ainakin lopettaisin palstalla hengailun, jos siitä vain mielipahaa seuraisi. Tää on edelleen vaan hokia, ei tätä tartte vakavasti ottaa.

Jos otetaan sellainen ajatusleikki, että Ilves onnistuisi voittamaan tämän sarjan niin ainakin omasta mielestäni valtaasema olisi silloin Ilveksellä. Vähän hassua takertua menneiden kausien finaalikertoihin, kun ei ne kiinnosta ketään. Vai kuinka monta vuotta voi ratsastaa 4 vuotta putkeen finaalissa olemisella?
Tappara on ensimmäinen neljä kertaa putkeen finaaleihin yltänyt joukkue sitten 90-luvun puolivälin TPS:n ja Jokerien. Aikana, jolloin Ilvekselle on tullut yllätyksenä mm. mailalaskujen maksamisen tarve. Edes Liiga-lisenssin saaminen ei ole siellä naapurissa itsestään selvää ollut. Taloudellisesti seurat eivät ole edes samassa sarjassa, vaikka tahtoisit tuon viime vuosien menestyksen sivuuttaa. Joten kyllä, Ilves tarvitsee enemmän kuin pari voitettua peliä tai edes voitetun sarjan, jotta voidaan puhua joukkueiden valta-aseman taas kääntyneen. Sarjan voittaminen toki olisi Ilvekselle hyvä alku siinä oman uskottavuuden palauttamisessa, minkä jälkeen voidaan sitten alkaa keskustelemaan siitä kaupungin johtavan jääkiekkoseuran asemastakin jollain aikavälillä.

Ei, en vieläkään pahoittanut mieltäni. Itseäni naurattaa kyllä, että se on juurikin Ilves-fani, joka kaikkien näiden kuluneiden vuosien jälkeen, on valmis sivuuttamaan menneen menestyksen. Onko tämä Tapparan uusin finaaliputki liian tuore, että sitä ei voida sen vuoksi pitää saavutuksena ennen kuin jokunen vuosikymmen on kulunut?

*****
Kuitenkin, kun katsoo joukkueiden pelin kehityskäyrää, on se Ilveksellä tasainen (sama hyvä taso jo alusta lähtien), Tapparalla puolestaan nouseva. Olennaista onkin, nouseeko Tapparan pelin taso huomiseksi, sillä sitten se riittää jo voittoon. Toki eilinenkin olisi riittänyt inasen paremmalla viimeistelyllä. Tämä siis siksi, että Tapparalla on parempia maalintekijöitä kuin Ilveksellä, jolloin samasta määrästä paikkoja Tapparan tulisi tehdä enemmän maaleja. Mutta se lopullinen suoritushan vasta ratkaisee.

Huomenna jatkuu, eikä mitään ole vielä ratkaistu. Kuten sanottu, Tappara nousi Lukkoakin vastaan 1-3 -tappiosta sarjavoittoon taannoin.
Tämähän se. Lähtökohtaisesti Ilveksen on pakko parantaa peliään vielä nähdystä sarjan voittaakseen. Olisi Kiveltä melkoista venäläistä rulettia luottaa siihen, että Tappara ei kykene maalintekoon, jos pelin kuva on eilen nähty tai jos Tapparan peli ottaa vielä kehitysaskelia, joita jo eilen oli nähtävissä verrattuna sarjan pariin ensimmäiseen peliin.

Onkohan ylimielistä väittää, että Tapparalla on kykyä parantaa enemmän kuin Ilveksellä? Noh samapa tuo, itse uskon, että Tapparalla on varaa parantaa enemmän suhteessa jo nähtyyn ja Ilveksen vetävän lähempänä maksimeita. Yksi suuri ero on tuolla jo mainituissa hyökkääjissä ja näiden ratkaisujen terävyydessä. Haapala, Savinainen, Nurmi, Lajunen jne pystyvät nähtyä parempaan. Lajunen tosin on vetänyt ihan hyvin pois lukien hyökkäystehot. Parantamaan pystynee Ilveskin. Parantaako kumpikaan on tosin absoluuttisesti mahdotonta arvioida etukäteen. Peli näyttää miten käy.

3-1 -tilanne ei Tapparan pudotuspelisarjoissa ole tosiaan viimeiseen neljään vuoteen tarkoittanut yhtään mitään. Nyt tilanne on 1-2 ja huomenna jatkuu. Jännä havainto on sekin, että edes huomenna ei vielä ratkota mitään.

Joten eiköhän mennä eteenpäin. Naattii naattii, se on kevät nyt.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ennen kaikkea juuri tuo jo oman sinisen alla töppäily on pahinta. Keskialuehan meni jo ihan ok, mutta syöttövirheitä tulee omalla alueella solkenaan.

Kuitenkin, kun katsoo joukkueiden pelin kehityskäyrää, on se Ilveksellä tasainen (sama hyvä taso jo alusta lähtien), Tapparalla puolestaan nouseva. Olennaista onkin, nouseeko Tapparan pelin taso huomiseksi, sillä sitten se riittää jo voittoon. Toki eilinenkin olisi riittänyt inasen paremmalla viimeistelyllä. Tämä siis siksi, että Tapparalla on parempia maalintekijöitä kuin Ilveksellä, jolloin samasta määrästä paikkoja Tapparan tulisi tehdä enemmän maaleja. Mutta se lopullinen suoritushan vasta ratkaisee.

Huomenna jatkuu, eikä mitään ole vielä ratkaistu. Kuten sanottu, Tappara nousi Lukkoakin vastaan 1-3 -tappiosta sarjavoittoon taannoin.
Tähän ollaan tultu, sanoi entinen mies.. Olet aivan oikeassa asian suhteen, Ilveksen pitää parantaa viedäkseen tämän sarjan. Toki luotan Kiveen ja joukkueeseen edelleen. Saa nähdä pelataanko kolmas vähämaalinen putkeen, vai aukeaako hanat.
Ilves on nyt pelannut 6 play offs ottelua, voittanut 4 ja hävinnyt kaksi jatkoilla. Sillä tosin ei huomenna ole mitään merkitystä.
Kummallakin joukkueella on ollut paikkoja pistää kiekkoa maaliin, uskonkin ettei huomenna mennä jatkoajalle, vaan peli päättyy tyyliin " 4-2 ".

Se pitää sanoa, ettei Ilves vedä lähelläkään parastaan ainakaan maalinteossa, jos tekee jatkoajalla yhden ja senkin tekee joukkueen nuorin pelaaja.
Itsellä on tunne, että Keränen ottaa vielä roolia tässä sarjassa.
 
Viimeksi muokattu:

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ottelusarjassa tilannehan on aivan hyvä, mutta hallin palveluissa ainakin Restelin vetämät palvelut ihmetyttää. Kaikkihan tietää että pelit ovat loppuunmyytyjä ja ei tarvi olla mikään ruudinkeksijä jos hoksaa lauantain ottelun kenties tuovan enemmän janoista kansaa kuin arkipäivän ottelut. Restelin juomapisteet oli pahasti alimitoitetut joka näkyi sitten erätauoilla. Kyllä normitilanteessa katsojan tulisi saada katsoa erä loppuun omalla paikallaan ja silti saada ostettua erätaukoeväänsä ja nautittua ne ennen seuraavan erän alkua. Tämä on täysin mahdollista jos Restelillä ei olisi monopolia vaan joutuisivat pinnistelemään oikeasti asiakastyytyväisyyden kanssa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Restelin juomapisteet oli pahasti alimitoitetut joka näkyi sitten erätauoilla.

Näihinkin varmaan keskiverto jatkislainenkin onnistuisi melko helposti keksimään ratkaisuja, mutta ei tosiaan taida Restelillä kauheasti olla kiinnostusta kehittää. Tai osaamista. Luulisi niillekin rahan kelpaavan. Edellisessä pelissä olisin varmasti käytänyt enemmän rahaa, mutta en lähtenyt suurimpaan ryysikseen, kun kikkarillakin taisi olla samat kaksi ihmistä kuin mitä normaali runkosarjan pelissäkin.

Vähän offtopicia, mutta menkööt nyt näin välipäivänä...
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämän sarjan tuloksen takaa löytyy ennen kaikkea Kivi, joka pyyhkii Tapolalla lattiaa. Tappara tulee loppuun asti olemaan suurissa vaikeuksissa ja voi olla ettei vaan yksinkertaisesti riitä. Todella mielenkiintoinen sarja!
 
Kyllä. Onhan tämä jotain erilaista, kuin mitä ollaan aikoihin koettu. Kuvaavaa, että Ipalaisten isoin murhe on Restelin hallipalvelut. Hymiö.

Nyt sitten päätyyn asti, Ilves.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Edelleen Tappara on selvä suosikki jatkoonmenon suhteen. Jos kolmannen pelin kaltaisia pelattaisiin kymmenen voittaisi Ilves niistä korkeintaan kaksi. Sama toki pätee otteluun kaksi, jossa suhdanteet olivat päinvastoin. Uskon molempien joukkueiden säätävän peliään jälleen hiukan ja onkin mielenkiintoista nähdä millainen kamppailu nähdään kohtaamisessa numero neljä.

Kolmannnessa kamppailussa Tapparan taktiikkana oli laukoa jokaisesta paikasta ja saatiinhan sillä maalivahti tulikuumaksi. Sinällänsä perusteltua, sillä Lehtosella on ollut ongelmia reboundiensa kanssa, mutta tällä kertaa tämä skouttaus ei osunut.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jatkoon menijä on ihan 50-50, kuten vedonlyöntifirmatkin asian näkevät (esim Unibetillä Ilveksen kerroin 1,88 ja Tapparan 1,90). Sanoisinkin, että se joka voittaa tänään, menee jatkoon. Tappara on parantanut peli peliltä, ja jos se tänään voittaa, en usko Ilveksen pystyvän kaatamaan Tapparaa paras kolmesta -sarjassa. Jos taas Ilves voittaa tänään, on sillä kolme yritystä voittaa sarja, minkä uskoisin riittävän. Vaikkakin tuossa tilanteessa Ilveksellä olisi kovat paineet, uskoisin, että vielä kovemmat ne olisivat Tapparalla. Runkosarjan ensimmäinen ja yksi ennakkosuosikeista vaarassa tippua runkosarjan kymmenelle.

Tuomarit ovat olleet ihan hyviä, ainoa tilanne joka harmittaa on Hrachovinan mailanheitto, mutta tilanne tapahtui niin nopeasti, että tuomarille lähes mahdoton viheltää. Vaikka olisikin nähnyt mailan irtoavan kädestä, olisi ollut todella kova paikka tuomita rangaistuslaukaus ilman hidastuksia. Pitkässä juoksussa kaiketi parempi näin, ei ainakaan tule turhia rankkareita, jos tilanne onkin vahinko.

Harmi etten pääse tänään itse peliin, mutta onneksi tunnelma on ollut niin huikea, että osa siitä välittyy myös kotikatsomoon Ruudun välityksellä! Vaikka Ilves häviäisi ja lopulta tippuisi, on tämä kevät ollut todella tärkeä taloudelle, kolme loppuunmyytyä kotipeliä, joka tarkoittaa kaiketi n. 300 000 euroa. Lisäksi ensi kaudelle todennäköisesti myydään enemmän kausikortteja, fanikauppa on käynyt sekä Ilves saa vähintään 5% välierien, finaalien ja pronssiottelun lipputuloista, kun kymmenentenä se olisi saanut 2%.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Kyllähän se niin on, että tämän ottelun voittaja tod.näk. voittaa koko sarjan. Tappara tuli kyllä lauantaina jo niin kovaa päälle, että melkein veikkaan saman jatkuvan tänään. Mikäli ei jatku, niin siellä on jotain todella pahasti pielessä kopissa. Edelleen uskon kyllä Tapparan menevän tästä jatkoon. Toki oikeutettu tilanne tällä hetkellä nuo voitot 1-2. Aika mielenkiintoinen tuo, että Tapparan parhaat pistemiehet on Otso Rantakari ja Sebastian Repo tehoilla 1+1. Joko tänään napsahtaa auki ketsuppipullo kärkiäijillä?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kyllähän se niin on, että tämän ottelun voittaja tod.näk. voittaa koko sarjan.

En lähtisi ihan näin suurta painoarvoa laittamaan tälle pelille. Vaikka Ilves tänään voittaisi, niin Tapparalla on täydet mahdollisuudet edelleen jatkoon. Kyllä siellä tarvittaessa otetaan ne kolme voittoa putkeenkin. toisaalta, jos Tappara voittaa, niin tilanne on kuitenkin vasta 2-2, tässä tilanteessa katsoisin ennemmin sinne kaukaloon että miltä peli näytti. Jos on taas ollut pomppu sisään / pomppu ulos -tyylinen peli, niin ei se vielä suurempaa eroa tekisi. Sitten olisi paras kolmesta -sarja käsissä.

Toivottavasti Ilves lähtee tänään rohkeasti pelaamaan ja pyörittämään peliä. Jos Tappara hallitsee, niin tuskin se toista peliä putkeen häviää.

E.

Ainakin D päädyssä oli kaljanmyynti auki viä pelin jälkeenkin. Asia jota on ihmetelty viikonloppupeleissä monasti, että miksi ei ole.. nyt oli ja asiakkaita tuntu riittävän...

Tämä on kyllä positiivinen juttu, ja ihmeellistä ettei tätä ole aikaisemmin ollut. Mutta pelin aikana seisoville jonoille voisi myös jotain tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös