Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: SaPKo – KeuPa HT

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 13.03.2017 klo 21.18.

 1. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Ei kai Lämsä voi enää Tepsiin siirtyä, kun siirtyi SaiPaan siirtorajalla. Nuorten pelaajien siirtosääntö on Mestiksen ja Liigan välillä. Ei kahden liigaseuran.

  Hyvä että Yrjölä pääsee nyt kokeilemaan. Aholle meni lauantaina molemmat maalit aika helpolla, samoin kuin perjantaina yksi. Toki torjui monta pahaakin paikkaa, mutta helppoja ei vaan enää saa mennä. Toivottavasti Heiskasen lupaama lataus ei mene yli tänään, niin pysyy ukot ehjänä.
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  @Al Dente erittäin hyvin sanottu siellä takana. Ei nyt äly riittäny täällä. Ei tietenkään Lämsä voi Tepsiin mennä.

  Toivottavasti sarja katkeaisi tänään niin SaPKo saisi parannella toipilaitaan hyvän aikaa ennen seuraavaa sarjaa.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Se sarja oli sitten siinä. Mitä pidemmälle sarjaa pelattiin niin sen selkeämmin SaPKo oli parempi. Lähinnä 2. ottelu oli se jossa KeuPa oli lähinnä voittamista.
  Tänään ei ollut enää mitään saumaa kotijoukkueella, sitten levisi vielä pää ja homma sillä selvä.

  Tämä sarja oli sitten tässä ja kiitokset keskusteluun osallistuneille keuruulaisille/ KeuPan kannattajille.
   
 4. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  Tämä sarja meni nopeasti poikki. Kalavelat on nyt maksettu ja SaPKo upeasti välieriin. Kieltämättä en olisi uskonut SaPKon vievän tätä puhtaasti 4-0, mutta kelpaa. Ylimääräiset vapaapäivät tekee varmasti hyvää toipilaille.

  Hyvä veto laittaa Yrjölä maalin suulle tähän kamppailuun, sillä Aho pomputteli ja päästi molemmat KeuPan maalit helposti Savonlinnassa. Olisiko Yrjölä varmempi vahti aloittamaan välierät? Halpoihin maaleihin ei ole yhtään varaa vastuksen kovetessa.

  KeuPalle kiitos hyvästä ottelusarjasta. Väännetään pisteistä syksyllä jälleen..
   
 5. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Onnittelut SaPKolle välieräpaikasta ja tsemppiä kannu jahtiin. Menkää päätyyn asti!

  KeuPan osalta jäädään odottamaan pienoista jytkyä, saattaa tulla erittäin mielenkiintoisia virityksiä ensi kautta ajatellen. Mutta eipä siitä tänne vielä sen enempää.
   
 6. Linnankundi Jäsen

  Itselleni tuli noista KeuPan vastuuhenkilöiden kommenteista yleisömäärään, että KeuPa on taloudellisissa vaikeuksissa ja toiminta on katkolla. Hyvä, jos on ennemminkin jotain positiivista tulossa. Toivottavasti ratkaisu ei ole mikään JYP Akatemia 2.
  KeuPassa on aika monta potentiaalista pelaajaa, varmaan kauden jälkeen on kysyntää uusiin ympyröihin monella.
   
 7. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  KeuPa:lla on ilmeisen hyvin sopimuksia kasassa ensi kaudeksi, mikäli selostajan puheissa oli mitään perää..?! Tosiaan tuo JYP-Akat. nro 2, niin johan tavallaan Lukko-farmi on! Noin pieni paikkakunta, niin ainut mahdollisuus pyörittää toimintaa lienee tuo Liigayhteistyö! KeuPa:han oli "katkolla" kautta ennen, kun nousivatkin sitten Mestikseen. Jos Akatemia tippuisi, niin silloin ainakin Keuruulle olisi pelaajia paljon "jonossa"!

  Taloudellisia vaikeuksia on varmasti ja niitä tuntuisi olevan muuallakin..Kajaani, Joensuu (taas), jne..Huhuja tosin vain, mutta ei ole helppoa Mestisseurojen arki. Siksi tuo rahapalkinto on kyllä runkosarjan voitosta ja vielä mestaruudesta+sijoituksista hyvä asia. SaPKo:llekin varmasti toi hiukan helpotusta tekemiseen..!
   
 8. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Yrjölä on kai ihan hyvä maalivahti, mutta en ymmärrä maalivahtien työskentelystä niin paljon, juurikaan mitään! Molemmat ovat ihan hyviä ja SaPKo ei maalivahtipeliin kaadu, sen uskoisin tajuavani!

  Helponnäköisiä oli kieltämättä ensimmäisessä Keuruun pelissä Andresen laukaus längistä, KeuPa:n 2-2 -tasoitus. Samoin täällä kolmannessa ottelussa molemmat olisi ollut kai otettavissa? Kommentaattori Konstin mukaan ainakin, kun katsoin uusintana Fanseat:lta!

  Ensimmäisen ottelun ainut pomppi Jurgens:sta, joten sille ei voinut mitään. Sitä ennen upea jalkatorjunta ainakin! Hyvin otti eilen Yrjöläkin ne mitä tuli..! Tärkeintä kuitenkin, että Aho näyttää olevan kunnossa ja löytyy toinenkin pelaamaan kykenevä maalivahti. Tai ainakin SaPKo pystyi voittamaan hänenkin ollessaan maalilla! Joukkuelaji..!
   
 9. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Samat ajatukset itselläkin oli Maasalon ja Heiskasen uutisten jälkeen. Jätkät oli ihan kaikkensa antaneen oloisia ja vähän sellaista pientä piikkiä oli havaittavissa Maasalon kommenteissa mitä tulee yleisömääriin. Heiskanen oli vähän varovaisempi jo sanoissaan. Kun kylä ei ole ihan satasella KeuPan tukena, niin tuon kokoinen paikka tarvitsee jonkun isomman yhteistyökuvion ja valitettavasti se tarkoittaa vielä selkeämmin farmina olemista. Toivottavasti olisi sitten edes yhteistyö Jypin kanssa ja akat loppuisi tähän kauteen.

  Joka tapauksessa onneksi tuo sarja on nyt selvitetty vähemmillä vammoilla kuin eka pelin perusteella pelkäsin. Tanus ei ole vielä maalitiliään saanut auki, mutta muuten ollut tärkeä pelaaja ja antoi kovuutta takaisin näille vastustajan uhittelijoille. Ei mitenkään yllättävää, että playoffseissa nousee ihan uusia ratkaisijoita.

  Eilisessä pelissä näki, että ei ollut samanlaista mailanpuristusta pässeillä enää ja maalinteko oli kyllä todella tehokasta. KeuPan kannattajana olisi kyllä harmittanut katsoa varsinkin ekaa erää, missä KeuPa teki työt ja SaPKo sen tärkeän avausmaalin. Ja Yrjölä oli kyllä hyvä. Kolmaskin peli olisi ollut samalla tapaa selkeämpi ilman niitä kahta Ahon mustaa hetkeä. Liekö edellisen illan pitkä ilta vaikuttanut keskittymiseen vikassa erässä siinä pelissä. Onneksi on kuitenkin laittaa hyvää ukkoa tilallekin tolppien väliin.
   
 10. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ymmärtäähän sen. Maasalo tekee täysiä työpäiviä KeuPan toimistolla, sivussa harjoittelee, toimii joukkueen kapteenina ja pelaa. On omistanut muutaman viime vuoden käytännössä kokonaan KeuPalle. On tehnyt kaikkensa, jotta yleisöä kävisi - niin kentällä kuin toimistolla. Mutta sitten yleisömäärä alkaa kolmosella, vaikka lippujen hintoja alennettiin pudotuspeleihin ja joukkue antaa kaukalossa kaikkensa, vaikka se ei parempaa vastustajaa vastaan riittänytkään.

  Ehkä Keuruulla ei vain osata arvostaa tämän tason pelejä. Muissa vastaavankokoisissa kylissä tahkotaan jotain mutasarjaa ja katsomossa saattaa silti olla yhtä paljon katsojia. Toivottavasti Keuruullekin rakentuisi vuosien saatossa edes jonkinlainen kiekkokulttuuri, jolla saataisiin suurempi osa kylän asukkaista kiinnostumaan jääkiekosta ja tajuamaan ettei tämäntasoiset pelit ihan mitään arkipäivää ole.

  Itse sarjassa KeuPalla ei nyt oikein loppupeleissä ollut mitään asiaa jatkoon. Ensimmäisestä kotipelistä olisi ollut voitto saatavissa, vaikka SaPKo hienokseltaan niskan päällä siinäkin oli. Saa nähdä mihin SaPKon rahkeet riittävät, itse en ennen pudotuspelejä uskonut, että SaPKo pystyisi mestaruudesta taistelemaan. Tosin mieluummin näkisin mestarina SaPKon kuin veikkaamani TuTon.
   
 11. Franchise Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, Pittsburgh Penguins
  Toivottavasti KeuPan Mestis-taival jatkuu entistä paremmissa merkeissä myös tulevaisuudessa ja nimenomaan täysipainoisesti Keuruulla.

  Maksavan yleisön edustajana on tuosta Sapko -sarjasta ja oikeastaan koko kaudesta tiivistettävä jonkinasteinen uskon puute tämän kauden Keupaan verrattuna aikaisempiin kausiin playoffeihin tullessa. Varmasti kaikilla oli 110% pelissä ja joukkueen taustalla arvokasta työtä tekevät olivat täydellä sydämellä mukana. Joka tapauksessa muutamia valonpilkahduksia lukuunottamatta varsinkin kotipeleissä tekeminen oli ns. tasapaksua ja joukkue sekä sen pelitapa eivät kehittyneet kauden aikana mihinkään suuntaan, joka varmasti näkyi yleisömäärissä.

  Ulkopuolelta on vaikea arvioida johtuiko syyt pelaajamateriaalista, valmennuksesta vai siitä miten valmennus materiaalia käytti? Lehtereillä oli kuitenkin monessa pelissä vaikea arvata tarkemmin katsomatta oliko jäällä 1.- vai 4. kenttä eli ns. syömähammas puuttui varsinkin Kangasmäen, Ventelän ja Seväsen lähdettyä. Ehkä hieman liikaa joukkue joutui pelaamaan reagoimalla sen sijaan että pelisysteemi olisi ollut tuota joukkuetta palveleva parhaalla mahdollisella tavalla. Ongelmat korostuivat näitä nopeajalkaisia/tiiviin puolustuksen omaavia joukkueita vastaan jolloin KeuPan hyökkäyspelaamisesta tuli hieman päämäärätöntä alivoimaisena puskemista.

  Kaudet eivät kuitenkaan voi olla toistensa veljiä, joten varmasti menneen kauden ongelmat osataan kääntää KeuPassa vahvuudeksi tulevaisuudessa ja suunta on ylöspäin niin kaukalossa kuin katsomossa sillä molemmat tarvitsevat toisiaan!
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2017 klo 13.38
 12. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Kiitos kaikille KeuPa-faneille hienosta sarjasta ja samalla anteeksi, jos mitenkään loukkasin kenenkään tunteita tunnekuohuissa kirjoitelluista viesteistä niin tänne kuin otteluseurantaan. Sarjan kulminaatiopiste oli Game 2 ja pitkän jatkoajan voitto SaPKolle. Oli se paljon mukavampi lähteä Keuruulta kohti Savonlinnaa kohti voitto matkassa.