Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: SaPKo – KeuPa HT

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 13.03.2017 klo 21.18.

 1. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  SaPKo tuskin on järjestelmällisestä sopinut muuttavansa pelityyliä niin, että aletaan mätkiä vastustajan tehomiehiä pois pelistä. KeuPasta en menisi samaa ihan varmaksi sanomaan ainakaan eilisen perusteella.

  Joka tapauksessa tiukkoja pelejä on luvassa jatkossakin, toivottavasti kuitenkin eiliset jutut on nyt ottelusarjassa nähty.
   
 2. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Lainaus:
  Ja SaPKohan jopa voittikin Ilveksen kerran, mutta se ei muistaakseni ollut 40-luvulla (korjatkaa jos olen väärässä). Tuskin tässä tarkoitus oli menestystä ruveta vertailemaan. Ihan tiedoksi että KeuPan logossa oleva vuosiluku 1995 ei tarkoita etteikö Keuruulla olisi saman logon alla pelattu jääkiekkoa jo paljon aiemmin. Seura on muistaakseni 1950 perustettu, jolloin ainakin jääkiekko ja jalkapallo olivat "samaa seuraa". 1995 jääkiekko on eriytetty omaksi osaksi, eli mistään perinteiden vähäisyydestä ei KeuPaa todellakaan voida moittia.
   
 3. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Pulliainen sai jäähyn Siikiin kohdistuvasta taklauksesta. Heti pelin alussa Tanusta vedettiin suoraan päähän, ei nyt kovasti mutta mielestäni myös jäähyn arvoisesti ja se jäi viheltämättä. En nyt ihan sikailuna itse noita pitänyt mutta jäähyn paikka.

  Kuumat matsit tulee. SaPKo oli kyllä pelillisesti paljon KeuPaa edellä, mutta maaleja ei meinattu millään saada. Onneksi nyt ne voittoon tarvittavat ja sehän tässä ratkaisee.
   
 4. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  KeuPalta edelleen sivussa Väyrynen ja Tamminen, eli ei saatu miehiä kursittua enää pelikuntoon. Väyrynen varsinkin olisi ollut erittäin tärkeä palanen näihin peleihin...

  No, niillä mennään mitä on.
   
 5. Linnankundi Jäsen

  SaPKolla Monto loppukauden poissa. Värttinäluu murtui ja käsi kipsissä neljä viikkoa.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Niinpä. Play offit ovat kovia pelejä ja ne pelaa ketkä saadaan piikillä ja muilla erinäisillä lääketieteen keinoilla parsittua kasaan. Meiltä putosi pois Monto loppukaudeksi, Pulli day to day- ja muutenkin joukkueessa on pientä play off- "flunssaa". Täytyy toivoa, ettei SaPKo lähde kaivamaan kuittivihkoa Monton "telomisesta" vaan saadaan pelata sarja kovaa ja puhtaasti.

  Tänään edessä Keuruun valtausja linja-auto lähtee noin tunnin päästä matkalle. SaPKolla on oikeastaan vain parannettavaa keskiviikkoon nähden. Katsellaan, jos matkalta kerkeää jotain ennakkoa enemmän antamaan.
   
 7. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Fanibussille pitää nostaa peukku, vaikka pienellä porukalla tulettekin. Ei varmasti ole helppoa saada perjantain peliin bussia lähtemään, mutta hienoa että saadaan Keuruun jääpalatsiin muutama pässiläinenkin. Lopputulosveikkaus, 4-0.
   
 8. Linnankundi Jäsen

  Tasainen peli, jonka SaPKo kuitenkin ansaitsi voittaa. Noin pitkä jatkoaika antaa kummallekin joukkueelle ratkaisun paikkoja, joten peli olisi voinut päättyä miten tahansa. KeuPa taisteli kypsästi, mutta taitaa valmentajalla paineet nousta liian korkeaksi ainakin lehdistötilaisuuden perusteella arvioiden. Se ei tee joukkueellekaan hyvää, sillä valmentajan pitäisi olla viimeinen, jolla homma karkaa laukalle. Huomenna on varmaan melko laiskatempoinen ja virheiden sävyttämä peli. Tuleepahan kuntopohja testattua.
   
 9. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Kummallisen passiivisesti SaPKo pelasi etenkin varsinaisella peliajalla. Jatkoerissä sitten oli hallitsevampi, etenkin siinä toisessa, joten kai tuo voitto oli ihan ansaittu. Taisi keuruulaisten bensa loppua toisessa jatkoerässä, ei enää paineistaneet SaPKon puolustusta samalla tavalla ja aika helposti SaPKo pääsi vyörymään KeuPan alueelle. Molemmat moket hyviä, vaikka ehkä se KeuPan toinen maali olis ollu otettavissa.
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Huh huh mikä matsi. Tarjottiin kyllä viihdettä koko rahan edestä, maaleja, taklauksia ja tunnetta. Toivoa sopii, että pelit jatkuvat yhtä viihdyttävinä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2017 klo 23.29
 11. Linnankundi Jäsen

  Nyt on Tanuskin pois kokoonpanosta, enää olisi Lepauksen loukkaannuttava, niin olisi yksi ketju telakalla. Pitää pärjätä niillä, jotka pysyvät terveinä. Eilen Tanus kävi aika harvakseltaan kentällä loppupuolella peliä, mitä lie sattunut.
   
 12. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Kovaa ja fyysistä on vääntö, ukkoja tippuu kokoonpanosta. SaPKolta tosiaan kultakypärä Tanus tippunut pois, KeuPalta puolestaan kapteeni Maasalo.
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tanus ei ole loukkaantunut vaan kipeänä.

  Mitä ihmettä oli tuo eilinen lehdistötilaisuus? Oman yleisön ja kaupungin säälittäväksi kutsuminen alkaa olla ihan viimeistiä hukkuvan oljen korsia.
  Ei eilisen tuomaritoimintaakaan olisi tarvinnut erikseen kehua. Toki jos kahumisen aiheeksi riittä että se ei ole sysipaskaa niin siinä tapauksessa.

  Olen jo aiemmin kirjoitellut muualle kiekottoman pelaajan estäminen on kaikessa suomalaisessa jääkiekossa jonkun asteinen syöpä. Nyt kun kevät koittaa niin sitä sallitaan vielä huomattavasti runkosarjaa enemmän, kuten eilen.
  Se että eilen annettiin taklata, oli hyvää.
  Estäminen ja kiinnipitäminen ovat kuitenkin täysin samat säännöt keväisin kuin talvisinkin. Tai pitäisi olla, mutta ei ole.
  En yritäkkään sanoa, että vain toinen joukkue tuota käyttäisi hyväksi, mutta ei tarvitse olla kummoinenkaan valopää että tietää kumpi linjasta hyötyy enemmän.

  Tännä ottelun ratkaisee alkukauden tulikuuma Saramäki - Elo - Paalanen. Muutenkin energinen ketju jossa kaksi eilen vähän pelannutta pelaajaa.
  Myös ykköskentässä Henttonen eilen pienillä peliajoilla.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2017 klo 13.11
 14. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Olihan tuo yleisömäärä 427hlö säälittävä lukema pudotuspeleihin. Varsinkin, kun lippujen hinnat alennettiin 10 euroon. Heiskanen on ihmetellyt ja kritisoinut yleisömääriä jo runkosarjankin aikana, joten ei sinällään mitään uutta.

  Fakta vaan on se, ettei vajaan 10 000 asukkaan kaupungista löydy määräänsä enempää jääkiekosta kiinnostuneita, valitettavasti.
   
 15. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Niin, eihän Heiskanen yleisöä säälittäväksi kutsunut, vaan niitä jotka yleisössä eivät olleet. Tuo yleisömäärä kyllä on säälittävä, mutta tosiaan, ei taida olla valmentajan tehtävä tästä valittaa, ainakaan pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Ihmeellistä, että Keuruun jäähallissa oli Suomi-sarjan pudotuspeleissä parhaimmillaan yli 1000 katsojaa, mutta nyt paljon kovempia vastustajia ja kiinnostavampia pelaajia vastaan ei edes puolia tuosta. Varmasti näkyy se, että Keuruu ei koe joukkuetta samalla tapaa omakseen kuin Suomi-sarjan aikoina.

  Tekisi myös vähän kommentoida Jurgensin päähän kohdistunutta taklausta, siitä vähän pilkka savonlinnalaisten omaan nilkkaan.. Rumaa yrittää loukkaannuttaa vastustajaa, törkeä pelityylin muutos SaPKolta, kun tarkoitus vain satuttaa.. Myös herra Räiskäleeltä taisi tulla käskyttämistä, hyvin surullista, eipä ollut Tirkkosen aikana tuollaista.

  Veikkaisin, että Tanus olisi tänään ollut kokoonpanossa vaikka puolikuntoisena jos KeuPa olisi eilen voittanut. Nyt kuitenkin varotoimenpiteenä sivussa, kun hänelle käyttöä löytyy todennäköisissä mitalipeleissä. KeuPan pitäisi voittaa jatkoon mieliäkseen neljä peliä viidestä runkosarjan parasta joukkuetta vastaan, vaikealta näyttää. Tänään nähdään varmasti kahden väsyneen joukkueen suhteellisen vähämaalinen peli eilisen pitkäksi venyneen illan jäljiltä. Pieniin asioihin ratkeaa tänään, KeuPan olisi käytännössä pakko voitto pystyä kaivamaan.
   
 16. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Viime vuonna oli villeniemisenkeupa, tänä vuonna jonkun Heiskasen vetämä osin lukkolainoihin perustuva porukka. Varmaan just tuo että ei enää koeta omaksi. Ens vuonna Matti Nykänen huoltajaksi?
   
 17. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Myös Nieminen kritisoi viime kaudella useaan otteeseen yleisömääriä. Myös viime kaudella Lukko-lainoja ja muita lainoja oli aivan liikaa. En jaksa tarkistaa, mutta veikkaisin ettei tämän kauden yleisöka ainakaan merkittävästi viime vuotta pienempi ollut. Jos Nykänen huoltajaksi tulee niin lupaan maksaa tuplahinnan jokaisesta ostamastani pääsylipusta :)
   
 18. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
 19. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Tästä olen samaa mieltä. Tosin oman muistini mukaan poffeissa tais olla enemmän kuin 400 katsojaa vuosi sitten.
   
 20. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Vajaa 55 minuuttia neppailua ja sitten tuli Aaro Vidgren ja näytti miten playoff-kiekkoa kuuluu pelata. Ei mulla muuta.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ymmärrän, että kirjoitat hieman sarkastisesti, mutta satuin näkemään sen "taklauksen" erittäin läheltä sekä olen katsonut Fanseatilta uusintana, Ja osumaahan ei kohdisteta päähän, enkä ihan varmasti väittäisi että se edes osuu päähän. 10 minuuttia tuli absoluuttisen varmasti jäässä kieriskelystä. Ja tämä tästä.

  Tänään tuosta "kovaa pelaamalla pelihuumori pois" pelistä ei ollutkaan enää mitään jäljellä. Molemmat joukkueet pelasivat maalintekopeliä ja siihen tietysti vaikutti myös se, että pilli soi herkemmin.

  Tuossa tämän päiväisessä ulosajossa en näe mitään yhtäläisyyttä siihen mitä ensimmäisen pelin jälkeen kirjoitin. Nyt tuon näin normaalina pelitilanteena jota ei ehkä ajateltu ihan loppuun.

  Sarja nyt 3-0 ja maanantaina jatkuu. Jos tuohon pelaamiseen jotain saisi vielä toivoa, niin täppä lisää tarkkuutta viimeistelyyn. Joskin täytyy sanoa, että Urpolahti on ollut KeuPan maalilla todella hyvä.

  E: muuten kun ensimmäistä peliä oli Dufva & Nieminen katsomassa niin tänään vilaukselta vähintään yhtä kovat nimet fanipuolelta Jukureita. EI se mikään maailman ihme ole, kävin itsekin monta peliä katsomassa Mikkelissä, mutta hieno nähdä että naapuriseurankin pelaaminen ainakin jossain määrin kiinnostaa, vaikka tuolla pakallislehdessä ollaan kuin nainen naiselle, eli hirviöitä toisilleen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017 klo 00.22
 22. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Aika epäloogista KeuPan valmennuksen taholta kritisoida yleisömääriä, kun itse ovat olleet luomassa tuotetta mikä ei tunnu kiinnostavan maksavia asiakkaita. Asiakkaita, jotka kokevat saavansa rahalleen vastinetta, ei vain tuon enempää tunnu olevan. Näissä asioissa asiakas on vain oikeassa.

  Oli muuten eilinen peli aikamoista läpsyttelyä. Ei paljon playoff-kiimaa näkynyt.

  Toivottavasti SaPKo saa viimeistään keskiviikkon sarjan poikki.
   
 23. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Joo, ei tämä niin vakavaa ole, tämähän on vain jääkiekkoa :)

  Lainaus:
  Mutta, kun se tuote nyt periaatteessa on kunnossa. Tai niin kunnossa, kun se oikeastaan voi olla. Ei tuohon oikein valmennus voi enempää korsia kekoon kantaa. Lainapelaajien määrä kauden aikana nyt on varmaan se suurin syy. Mutta onhan tuo nyt selvää, että ensimmäinen kotiottelu playoffeissa sarjan parasta joukkuetta vastaan perjantai-iltana tulisi vetää enemmän porukkaa sisään kuin joku 400.

  Lippujen hintojakin laskettiin runkosarjan hinnoista. En uskalla edes kuvitella kuinka monta kymmentä maksavaa katsojaa huomenna halliin vaivautuu, kun sarja on 0-3 ja pelipäivänä maanantai. Tuon tason pelejä ei nyt Keuruun kokoisissa kunnissa totuttu näkemään, kaupungin asukaslukuun suhteutettuna joku II-divari olisi oikea sarjataso. Siihen nähden on todella kummallista, ettei hallissa tuon enempää katsojia ole. Vielä kun katselee joukkueiden kokoonpanoja ja sitä, kuinka hyviä pelaajia molemmilla joukkueilla on kentälle heittää.

  Heiskanen lupaili, että KeuPa laittaa huomenna kaiken peliin ja venyttää sarjan viidenteen peliin. Toivottavasti nyt ainakin ensimmäiset minuutit sujuvat paremmin kuin eilen.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tuossa muuten sellainen havainto kun Räsänenkin kehui miten KeuPa on ollut aiemmissa otteluissa alut hereillä, niin Keuruulla SaPKo sai ykkös sektorin maalipaikan 4 erän ensimmäisissä vaihdoissa.
  Katsoin äsken tuossa koosteen niin se taitaa olla niin, että Vidgren ei maanantaina pelaa. Tai en ainakaan minään ihmeenä pitäisi että kakkua tulee.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jaa olin näköjään väärässä ja Vidgren ei pelikieltoa saanut. Eilen kirjoittaessani oli mielessä toisen sarjan Huhtanen-Leinonen josta kakku napsahti. Oli mielestäni lähes vastaava taklaus. Nooo, pystyn elämään tämän kanssa.
  Tanus tänää takaisin SaPKon paidassa ja Maasalo KeuPalla. Lämsää eikä Pullia SaPKon kokoonpanossa näy, ja mikähän sitten lopulta koko Lämsän tilanne kun Tepsissä pukkaa miestä telakalle.
  Eipä mitään. Näillä jätkillä pärjätään jos vaan pysyvät kunnossa. Loukkantumisiin ei ole enää varaa.
  KeuPa tullee tänään otteluun raivokkaasti ja jos sen SaPKo pystyy selvittämään niin kääntää loppupelissä ottelun ja sarjan voitokseen.