Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 puolivälierät: SaPKo – KeuPa HT

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 13.03.2017 klo 21.18.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Avataan tällekin otteluparille oma ketju.

  SaPKo lähtee ennakkosuosikkina, mutta lähtökohtaisesti hankalinta vastustajaa vastaan, mikä tuossa loppuajasta oli enää tarjolla. EU:ta olisin pitänyt vielä hankalampana, mutta muutoin kaikki muut olisivat kelvanneet KeuPaa paremmin. Eipä siinä mitään, nyt mennään näillä.
  Aivan varmasti ei ole kummankaan leirissä ketään, joka olisi unohtanut mitä viime talvena tapahtui Talvisalossa ja se oli jo kertalöräyksenä täysin käsittämätöntä, mutta tuollaista ei tietenkään tulla tässä sarjassa näkemään.

  Joukkueet pelasivat kaudella siis neljästi joista yhden voitti KeuPa Talvisalossa 1-3, muut pelit SaPKolle 3-2 vl., 4-3 ja viimeisin 6-2.
  Kuusi runkosarjan viimeistä ottelua näyttävät SaPKolle 5 voittoa ja 1 tappio maalierolla 21-10 ,kun KeuPalla se on 3 voittoa ja 3 tappiota maalierolla 14-20

  Edellä olevien tilastojenkin valossa sarjaan on yksi ennakkosuosikki. Peli pelataan kuitenkin jäällä ja tulokset nähdään myöhemmin. En kuitenkaan ala vääntää mitään "eri pelejä" huttua kun peli on täysin sama ja joukkueetkin lähestulkoon samat.
  Voin kuitenkin ennakkoon arvioida, että yksi asia muuttuu ja se on tuomarilinja. Jää nähtäväksi miten se muuttuu, mutta näkisin, että tuo on ensimmäinen KeuPan laariin sopiva seikka.
  Toinen juttu mikä KeuPalle sopii on SaPKon Ahon toipuminen loukkaantumisistaan ja se miten Yrjölä pystyy pitämään päänsä.
  En kuitenkaan usko, että kummastakaan muodostuu ongelma.

  SaPKon rosteri on ymmärtääkseni terve ja vahvistuu ennen sarjan alkua SaiPasta taas SaPKoon lainalle tulevalla Teemu Lämsällä.

  KeuPan tilannetta voi valottaa joku muu asiasta enemmän tietävä.
   
 2. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Sami Tamminen ilmeisesti tulee takaisin KeuPan mukaan, kun KooKoolla nyt kausi loppui. Mites näiden maalivahtien kanssa on, saako KeuPa ottaa Kähkösen Lukosta vai miten ne siirtosäännöt meneekään?

  Suurin jännityksen aihe keskiviikkoon on, montako maalia KeuPa tekee ilman maalivahtia. Ja, joutuuko ottaa moken pois jo heti kolmannen erän alusta. No, näistä ollaan viisaampia keskiviikkoiltana. Mielenkiintoista nähdä myös syntyykö valmentajien välille jänniteittä, kuten viime keväänä Niemisen ja Räsäsen välille.

  Toivotaan hyvää, tasaista sarjaa, niin kaukalossa kuin katsomossa!
   
 3. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Itse taas toivoin KeuPalle juuri SaPKoa vastaan, viime vuodesta on hauska päästä ottamaan uusintaa.

  SaPKo lähtee sarjaan selvänä ennakkosuosikkina, siitä ei ole kahta sanaa. KeuPalle altavastaajan asema kuitenkin sopii. SaPKo on ollut tasaisen hyvä oikeastaan koko kauden, ainoastaan joskus alkuvuodesta tuli pieni notkahdus. Paljon kertoo myös se, ettei SaPKon ote herpaantunut edes siinä vaiheessa, kun runkosarjan voitto varmistui.

  SaPKo vaikuttaa jotenkin tasapainoisemmalta kuin viime kaudella, lisäksi siihen on vielä heittää tuo sarjan paras ketju, jonka pysäyttäminen tulee olemaan vaikeaa, ehkä jopa mahdotonta. Tuon ketjun aiheuttamat tuhot pitäisi nyt ainakin pystyä minimoimaan. Ihan ensimmäiseksi KeuPa tarvitsisi otteisiin tasaisuutta, runkosarjassa KeuPa pelasi välillä huikeaa kiekkoa, jota sitten seurasi taas mahalasku. Tässä sarjassa ohipeleihin ei oikein ole enää varaa. Parhaimmillaan KeuPa pystyy tässä kyllä taistelemaan tasapäisesti voitoista. Paras paikka ryöstölle olisi tuo ensimmäinen Talvisalon peli, saattaisi Räsäselle ja kumppaneillekin tulla pienet flashbackit viime vuodesta :)

  Onneksi SaPKolla on alla tuo lauantainen 6-2 voitto, joka varmasti nostaa taistelutahtoa. Kommenttien mukaan peli oli ollut KeuPalta muutenkin kuin tuloksen valossa ilmeisen heikko. Tuohon tosin varmasti vaikutti perjantain voitto ja pudotuspelipaikan varmistuminen.

  Ja onhan SaPKollakin tuo oma Keuruun ihmeensä, kun joulukuussa KeuPa johti vielä 3-1 kuusi minuuttia ennen loppua, mutta SaPKo käänsi tuon vielä varsinaisella peliajalla voitoksi.
   
 4. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  Jaaha.. KeuPa jälleen vastaan. Päästään ottamaan revanssia viime keväältä, joka päättyi SaPKon osalta melko karmeaan mahalaskuun ja Nieminen vei tuolloin Räsästä 6-0. Koko sarjan kannalta se ensimmäisen pelin sulaminen periaatteessa käänsi henkisesti koko sarjan.

  Mutta kuka menneitä muistelee sitä tikulla silmään, vai miten se meni. Ennakkosuosikin viitta harteillaan lähtee SaPKo KeuPaa kaatamaan. Mikäli Yrjölä pysyy terveenä ja kestää paineet aloittavana maalivahtina, ei ongelmaa pitäisi muodostua. Hyvä maalivahti tälle tasolle ehdottomasti. Ahon pelituntuma loukkaantumisten jälkeen ollee sen verran hakusessa, että ainakin oletuksena on, että Yrjölä aloittaa maalinsuulla keskiviikkona. Toivottavasti SaPKoa aiemmin playoff vaiheessa vaivannut kärkimiesten tehottomuus ei toistu ja Tanukset jne. löytävät lääkkeet tehoiluun playoff vaiheessakin.

  Jotenkin sellainen kutina, että tänä keväänä on otettu monellakin tapaa opiksi ja SaPKo menee tästä jatkoon. Itsestäänselvyys se ei tietenkään ole ja minkäänlaiseen leijaluun ei ole varaa.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mestis - Playoffs 2017: SaPKo - KeuPa HT

  Tässä linkki Mestiksen sivujen ennakkoon ja molempien valmentajien kommentteja.
  Mielenkiintoista nähdä millä kokoonpanolla SaPKo lähtee sarjaan. Jos kaikki ovat pelikunnossa niin hyviä pelaajia on katsomossakin.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Päivät pitenee, lumet sulaa, kelit lämpiää. Playoff- kevät on täällä taas. Itse en lähtenyt ketjua a aamaan sillä muistaakseni sen olen joka kevät tehnyt ja rantapallot ovat lentäneet liia aikaisin.

  Oma matka kohti playoffeja alkoi juuri Tampereelta kohti Talvisalo Gardenia ja eiköhän sitä tule perjantaina Keuruulle lähdettyä nauttimaan virvokkeista ja pelistä.

  Mestiksen ennakossa oli parhaat pistemiehet listattuna, mutta keskinäisten pelien tilastot uupuivat. Jos matkalla jaksan läppärin kaivaa niin voin niitä ajankuluksi tutkia, mitta puhelimella en jaksa.

  Let's play good oldschool hockey.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2017 klo 07.44
 7. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:

  Joo tänään se alkaa! odotteleva fiilis. Fanseatin kautta katselaan peliä tänään täällä vantaalla.
  Paikanpäälle pääsen ainoastaan silloin jos puolivälierä sarja venyy 7 otteluun. Kuitenkin jos ja kun mennään välieriin (uskon siihen täysin, en tietenkään selviönä pidä) niin varmana pyrin järjestämään viikonloppureissun savonlinnaan, jotta pääsen myös paikanpäällekkin. Toiveissa, olisi että EU menee Hermeksestä jatkoon niin SaPKo- EU olisi välierä pari ja pääsisin kaikki vieraspelit katsomaan.

  Kuitenkin ei mennä asioiden edelle vaan pysytään ensin tässä sarjassa. Uskon että tiukka sarja tulee. Ei tää mikään läpihuutojuttu varmasti ole vaan uskoisin, että SaPKo menee jatkoon voitoin 4-1 tai 4-2.

  Kuitenkin toivotaan hyvää, rehtiä ja tunteikasta puolivälieräsarjaa!
   
 8. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Tärkeimmät asiat on yllä lueteltukin, joten vain oma arvioni tulevasta: SaPKo hoitaa kaksi ensimmäistä ottelua, mutta sitten hyvänä vierasjoukkueena kauden porhaltanut KeuPa saattaa hakea yhden voiton täältä. Sarja 4-0 tai 4-1.

  Joukkueet ovat täysin erilaiset kuin vuosi sitten ja nyt en usko kärkipelaajien tehottomuuteen. Myöskään maalinedustan sumputtaminen ja maalivahtiin luottaminen KeuPa:n osalta ei tätä SaPKo:n joukkuetta vastaan onnistu!

  Tanus-Monto-Lepaus, Hämäläinen-Jurgens -viisikko tulee ratkaisemaan ylivoimalla ja KeuPa joutuu rikkomaan SaPKo:n luisteluvoimaista joukkuetta. Lahtelan ketju antaa taustatukea ja jokainen neljästä ketjusta pystyy ratkaisuihin. Tämä hyvän viisikkopuolustuksen ja ihan luotettavien maalivahtien kanssa yhdistettynä on vaikea paikka jokaiselle joukkueelle.

  SaPKo:n puolustus ja pelaaminen on selkeästi viime kautta parempaa ja maalivahtitilanne ihan eri luokkaa! Leskisen epävarmuus huokui koko joukkueeseen ja "sulaminen" johtui, kun koko joukkue keskittyi suojelemaan pelkästään maalia. Pelaaminen loppui, paniikki iski totaalisesti, kun maalivahtiin ei ollut pelaajilla minkään näköistä luottoa ja siten jälki oli, mitä oli! Nyt tätä pelkoa ei ole kenttäpelaajilla, eikä varmaan katsomossakaan. Ei ainakaan allekirjoittaneella!

  Maalivahdit ovat ihan riittävän tasokkaita vaikka "päätyyn saakka" ja SaPKo:n tehoketjun pystyessä vähintään ylivoimalla pitämään tasonsa, ei vaikeuksia tule ainakaan vielä KeuPaa vastaan! Vartiointi on varmaa, mutta pystyykö mikään joukkue pysäyttämään huikean itseluottamuksen omaavaa ja fyysisesti viime kauden tehoketjuamme vahvempaa ketjua?

  Vaarana on oman hyökkäyspelin tyrehtyminen peluuttamisen vuoksi ja varsinkin vierasotteluissa vartiointi on vaikeampaa. SaPKo:a vastaan on muutenkin vaikea päästä maalipaikoille ja yhden ketjun vartiointi syö paljon hyökkäysvoimaa. SaPKo:n Lahtelan ketju on yksi sarjan parhaista pelaamaan vastustajien tehomiehiä pois, kuten sitten vastaavasti Salosen ketjua KeuPa:lta. Pystyy myös tekemään maaleja!

  Kotietu ja täällä peluuttamisen voi ratkaista Räsänen, joten vartiointi vaatii vierasjoukkueelta melkoista vaihtorulettia. Siinä voi oma peli sekoittua pahastikin. Vieraissa ketjun pysäyttäminen on hiukan helpompaa sotkematta täysin omaa vaihto-/ peluutusrytmiä!

  Ratkaisuihin pystyy muutkin ketjut ja tässä on iso ero mm. viime kauteen! Silloin ratkaisuvoimakaan ei ollut näin laaja. KeuPa oli vahvempi fyysisesti, puolustus hyvä Seväsen ja Karalahden johdolla. Tukkivat maalinedustat ja voittivat kaksinkamppailut molempien maalien edustoilla. Ylivoimalla KeuPa on vaarallinen Salosen johdolla. Turhat hyökkäyspään jäähyt on jätettävä pois. Runkosarjassa SaPKo otti liikaa tarpeettomia jäähyjä juuri hyökkäyspäässä tai keskialueella.

  Tänään aina tärkeä avausottelu ja uskon SaPKo:n lähtevän runkosarjasta tutulla kovalla alkurynnistyksellä hakemaan johtomaalia jo ottelun ensimmäisellä kympillä.

  Aho aloittaa, kuten aiemmin aavistelin. Lämsä ei pelaa ja Elo on nelosen keskellä Henttonen-Saramäki laidoilla. Siiki Lahtelan ketjussa, joten ketjun ratkaisuvoima kasvoi puolustuspään vahvuuden lisäksi.
   
 9. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Voi jesus mikä loppu ekaan peliin... minkä ihmeen takia peliä mielin määrin vienyt joukkue paskoo housuunsa kaksi minuuttia ennen loppua kahden maalin johtoasemassa?? Jos päästiin purkamaan kiekkoa niin huditaan aivan käsittämättömiä sutaisuja keuruulaisen lapaan. Eikä edes aikalisää Räsänen ota sen panikoinnin lopettamiseksi. KeuPa oli enimmän aikaa aivan onneton SaPKoon verrattuna, putket kilisi KeuPan päässä tuon tuosta mutta niin vain pysyivät kyydissä tuurilla ja SaPKon tuhlailulla.

  Voitto on voitto, mutta ei oikein tuo SaPKon henkinen kantti ainakaan vielä vakuuttanut. Aho oli onneksi todella hyvä ja varma loppuun asti toisin kuin muu porukka.
   
 10. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Jäähythän tämän pelin SaPKolle käänsi, keuruulaisilla 7kaksiminuuttista ja savonlinnalaisilla yksi kappale. Melkein toistettiin viime kevään loppukiri, mutta ei ihan riittänyt aika kellossa. Perjantaina ei tule SaPKo helpolla pääsemään Keuruun jääpalatsissa, se on varma.
   
 11. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Jäähyt tulevat rikkeistä ja kun ei pysy kyydissä niin joutuu rikkomaan.

  Sekin vähän kummastutti, kuinka sen SaPKon ainoan alivoiman aikana nelikko oli niin passiivinen. KeuPa sai aivan rauhassa siirrellä kiekkoa eivätkä pässit paineistaneet juuri lainkaan.
   
 12. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Ei pitäisi Pässipubin jälkeen tunnekuohussa kommentoida peliä, joten anteeksi kaikilta.

  SaPKo tuli ekaan otteluun juuri niinkuin kotipyhätössä EI TULLA. Mailaa puristettiin, virheitä pelättiin ja se näkyi turhina virheinä, joita taisi erän aikana tulla enemmän kuin viimeisen 20 pelin aikana. Onneksi Hämäläinen iski tärkeän maalin, jonka jälkeen peli hieman rentoutui. Tanus ajoi ekasssa erässä huikean pommin avojäällä ja onneksi vartaloon eikä päähän.

  Toisessa erässä SaPKo hallitsi peliä niin kiekollisena kuin kiekottomana ja KeuPalla ei oikein ollut sanomista pelinhallintaan. Jopa KeuPaa suosinut tuomarilinja antoi YVtä SaPKolle, mutta tänään se oli täyttä paskaa. Tuomarilinjaan kommentoin sen verran, että playoffeissa saa pelata kovempaa ja häiritä enemmän mailalla ja se oli molemmille sama, joten näillä mennään ja pitää itse yrittää sopeutua playoff- tuomarointiin. Tanus iski illan toisen riman tyhjästä maalista.

  Kolmannessa erässä YV tuotti vihdoin tulosta, kun Hämäläinen iski illan toisen maalinsa maalinedus ruuhkan jälkeen. Tämän jälkeen alkoi muniin puhaltelu ja seisoskelu, joka meinasi päättyä ajassa n 57.50, kun kiekko saatiin sudittua noin kahdesta metristä tyhjän maalin ohi. Ajassa 59:01 viime kevät palautui mieleenja itsellä meinasi löysät mennä housuun, kun KeuPa sai kiekon maaliin.

  Ottelu on voitettu ja sarja on 1-0 SaPKolle. Kukaan ei muista enää perjantaina kuinka tämän iltainen peli pelattiin. KAtsellaan, jos huomenna jotain syvempää saa pelistä irti. Todennäköisesti aletaan valmistautumaan Keuruun valloitukseen.

  Perjantain peliin sen verran, että Teemu Lämsä päässee Lepuksen ja Tanuksen keskelle, jollei Monto kykene piikillä pelaamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2017 klo 22.24
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  KeuPa näytti ihan alusta asti, että ei ollut tullut pelaamaan omaa lätkää vaan tappamaan SaPKon peli-iloa. Silloin kun keskittyminen on väärissä asioissa niin peliä on hankala voittaa. Ennen viittä minuuttia Tanusta paukautteettin kuuppaan ja onni, että siinä ei sattunut. Tuo meni läpi, mutta hetken päästä Siikiä niskaan/päähän ja siitä tuli sitten minuutit.
  Yksi jäähy korkeasta mailasta, jota en nähnyt ja yksi kyseenalainen kampitus. Muissa annetuissa minuuteissa ei mitään selittelemistä. Tuosta korkeasta mailastakaan en siis tiedä, mutta en nähnyt.

  Näin tänään myös jotain mitä en ymmärtänyt, kaksi kertaa aloitus puolustusalueelle kun kiekko lyötiin punaviivan takaa suoraan Urpolahden torjuntaan. Siis en keksi mitään muuta syytä, kuin sen että molemmissa olisi tulkittu tahallinen paitsio, mutta pahoin pelkään, että ne vihellettiin ihan pitkiksi kiekoiksi.

  KeuPan piti pelissä Urpolahti ja onni, mutta silti vetivät pelin jännäksi, koska SaPKo tosiaan teki ne jo viime keväältä tutut jäätymisliikkeensä. Juuri tuo AV ja 5 vs. 6 peli olivat todella passiivisia ja heikkoja.

  Paska homma myös, erittäin paska jopa, että Monto jätti pelin kesken ensimmäisessä erässä, pelasi toisen, mutta viimeisesä 0 vaihtoa.
   
 14. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Sarja avattu, tiukka matsi tuloksellisesti. SaPKo oli aika selkeästi pelin päällä, mutta ihan tyytyväinen täytyy olla KeuPan esitykseen. Tosin myös pieni pettymyksen maku jäi suuhun, sillä enemmänkin olisi ollut tarjolla.

  Erittäin vahvasti tuli viime kauden puolivälierät mieleen. KeuPan loppurutistus oli kova, mutta aika loppui kesken.

  Urpolahti oli KeuPa maalilla todella hyvä. Tuohon malliin kuin jatkaa, niin antaa hyvän mahdollisuuden lyödä sarja tasoihin perjantaina. Muuta positiivista KeuPan pelissä oli fyysisyys, toivottavasti jatkavat samaan malliin.
   
 15. Linnankundi Jäsen

  Korkea maila oli sellainen puolivahinko, perässä luistellessa häiritsi mailalla ja maila napsahti hieman leukaan/kasvoihin. Jäähyn arvoinen, mutta ei mikään kova osuma. Kyllähän tuo peli SaPKolta oli aika huono-onninen maalitilanteisiin nähden. Harvoin noin monta selkeää maalipaikkaa jää käyttämättä.
   
 16. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  En ole tilanteita nähnyt mutta olisikohan kyse tästä:

  "Siirretty paitsiotilanne tuomitaan tahalliseksi paitsioksi, jos: 1. hyökkäävä joukkue laukaisee kiekon maalia kohti tai sen läheisyyteen siirretyn paitsiotilanteen yhteydessä pakottaen maalivahdin torjuntaan" -Sääntökirjasta sivu 54.
   
 17. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Toisessa oli noin, mutta toinen ei ollut paitsiotilanne! Ensimmäinen näistä, niin siinä oli hybridipitkän haku, missä hyökkääjä kerkesi paitsion puolelle ajoituksen hiukan epäonnistuttua. Linjatuomari huusi: "Paitsio" ja sitten kiekko meni maalia kohti.

  Toinen oli mielestäni taas tuomarivirhe ja aloitus keskelle olisi ollut oikein! Näin itse koin/näin tilanteet..!
   
 18. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  KeuPan pelityylistä ja valmentajan asenteesta ja kommenteista näkee, että ollaan valmiita mihin konsteihin vaan, jotta jatkoon pääsisivät. Toivotaan että jatkossakin tuomarit yhtä hereillä kuin eilen ja parempaa kiekkoa pelaava joukkue menisi tästä jatkoon. En tiedä mitä kovanaamaa tuo Heiskanen yrittää esittää. Toivottavasti jatkossakin sotkeutuvat omiin suunnitelmiinsa. Monto siis saatiin jo telottua ainakin tuosta pelistä pois, katotaan kuka seuraavaksi.
   
 19. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Kovaa pitää pelata, mutta jatkuvat "päähän kohdistetut iskut" ovat ihan älytöntä! Törkeä pelityyli ja toivottavasti ei johda ottelusarjassa pahempiin loukkaantumisiin. Valmentajan vastuu KeuPa:n tilanteessa! Joukkue on ihan siististi pelaava (runkosarja), mutta käskyttäjä ei nyt samalla tyylillä joukkuettaan johda!

  Taklaisivat kovaa ja puhtaasti, kuten Peliitat yritti runkosarjan kamppailussa..!
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Kyllä luultavasti tästä oli kyse. Mutta en siis itse havainnoinut että näin olisi käynyt. Edellä tosin kerrotaan, että näin toinen meni. Tajusin hallissa että minä en vaan nyt ymmärrä mitä tapahtuu, koska kotijoukkue ei juurikaan purnannut näistä tilanteista.
   
 21. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Mitä, pudotuspeleissäkö ei saisi yrittää päästä jatkoon keinolla millä hyvänsä, täältäkö luin? Mikään likainen peli nyt ei KeuPaa edesauta, sillä SaPKo tulee nämä pelit ylivoimalla ratkomaan. Ei KeuPa mikään sikamainen joukkue ole, mutta pudotuspeleissä nyt yleensä on tapana löytää vielä se uusi vaihde, tosin SaPKollahan ei tästä vaihteesta taida olla tietoa (hymiö).

  Pudotuspeleissä neljä voittoa ottanut menee jatkoon, ei se joka neppailee kivemmin. Taidoiltaan vajavaisemman joukkueen nyt on yleensä turha lähteä mihinkään taitokilpailuun, vaan pyrkiä sotkemaan ennakkosuosikin peliä. Ja tätä kautta päästä itse paremmin mukaan. Toivottavasti Monto on pelikunnossa huomenna.
   
 22. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Esimerkiksi pari vuotta sitten SaPKo pisti KooKoolle hanttiin ihan kiekollisin avuin, raastoi, karvasi ja roikkui mukana seiskapeliin asti, vaikka materiaaliylivoima oli hirmuinen KooKoon hyväksi. Ei siellä kuitenkaan haettu mitään niittejä päähän kuten esim. eilen jo viiden minuutin kohdalla Tanukseen. Tottakai altavastaaja pyrkii sotkemaan peliä ja saakin niin tehdä, mutta joku raja kai se pitää olla, kuinka se toteutetaan.

  Jos nyt pitää lähteä tällaiseen mittailuun menestyksestä, niin SaPKolla on kokemusta ihan liigakarsintaa myöten ja on joskus ylimmälläkin tasolla pelannut ennen kuin sanaa KeuPa kukaan oli vielä ikinä suustaan päästänytkään.
   
 23. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Olin osaltaan väärässä, kun katsoin äsken Fanseatilta peliä uudestaan. Ensimmäinen oli paitsiotilanne, mutta SaPKo kyllä kerkesi purkamaan sen. Siinä linjatuomari huusi: "Paitsio"! Linjatuomari näki toisin ja vihelsi tahallisen paitsion. Siitä olisi voitu viedä aloitus keskelle, sillä paitsiotilanne oli purettu!

  Jälkimmäisessä en tiedä, mitä tapahtui..?! Siinä kiekko heitettiin kaukaa KeuPa:n maalia kohti ja Urpolahti otti kiekon vastaan, pitkä..?! En nyt ole varma, tulkittiinko paitsioksi ja hybridipitkän yritys meni maalia kohti, sekä hyökkääjän ajoitus paitsion puolelle! Näin tilanteet "ymmärsin"!

  Muutenkin oli joitain hiukan epäselviä vihellyksiä linjatuomarin ja puolustajan luistelun kanssa. Kiekkoon olisi keretty, muttei luisteltu. Silloin pitäisi antaa pelata! Molemmin puolin samanlaisia tilanteita, missä puolustaja ei kyllä yrittänytkään saada kiekkoa, vaan otti muutaman löysähkön potkun..!

  LikainenLegenda: Voittaa pitää yrittää, mutta ainoastaan nuo päähän kohdistuneet iskut pois! Vahingoittamalla ei ja se ei kuulu lajiin. Kovia, hyviä taklauksia, pieni "koiruus" kuuluu asiaan. Tanusta ja Siikiä kohti tulleet iskut päähän ovat pelaajan uraa, loppuelämää vaarantavia pahimmassa tapauksessa! Siinä oli kaksi törkeää tapausta, mitä en ymmärrä! Muuten ihan kovaa ja puhdasta taklauspeliä! Hyvin KeuPa taklasi tilanteet loppuun ja onnistui osaltaan sekoittamaan SaPKo:n peliäkin!

  Päätä kohti kyynärpää, tms ja selästä taklaus on asioita, mitä en ole koskaan liittänyt Play Off-kovuuteen tai pelikovuuteen ollenkaan! Mailalla lyöminen on yksi jopa halveksuttava teko!

  KeuPa pelasi runkosarjassa hyvää kiekkoa ja eilen oli pari päähän kohdistunutta tilannetta. Muuten ei mitään muuta, kuin keino koittaa voittaa! KeuPa:n on yritettävä rikkoa SaPKo:n viisikon peliä. SaPKo:n taas keskityttävä omaan tekemiseen. Tässä punnitaan henkistä kanttia ja oli siellä SaPKo:n puoleltakin vaihtoaition edessä Marvan taklaus. Polvella taisi osua KeuPa:n Viitaseen(?). Puujalka ilmeisesti, kun pystyi jatkamaan!

  Kova ja kuuma ottelusarja tulee varmasti. Toivottavasti tuomarit kestävät mukana ja ei yksikään ottelu ratkea heidän toimintaansa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2017 klo 12.31
 24. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Eihän vastustajan kovaan taklauspeliin auta mikään muu, kuin antaa takaisin. Käsittääkseni sapkollakin taklauspeliin kykenevä ukko löytyy, vaikka ajeltaisiin vähän lujempaakin...
   
 25. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  ...Ja tämän rajan määrittelevät tuomarit, jotka antoivatkin tilanteesta Pulliaiselle 2+10, ihan oikeutetusti. Toki pelaajillakin on vastuu, mutta ei siellä kukaan ala kanssapelaajia tahallaan vahingoittamaan. Oli muuten Pulliaisen Mestis-uran ensimmäinen isompi rangaistus, pelejä kuitenkin alla lähemmäs 200. Ei ihan mistään kaukalon sikamaisimmasta pelaajasta siis ole kysymys.

  Pudotuspeleissä peli nyt vain yleensä kovenee ja tällöin myös välillä läikkyy yli. SaPKon kuoropojatkin ovat varmasti välillä saaneet 2min jäähyä suuremman rangaistuksen. Teillä on varmasti tapana silloin haukkua pelaaja, valmentaja ja koko joukkue lyttyyn järjestelmällisestä sikailusta?

  Huomaa toki viestini (hymiö) ennen kuin alat ihan liian kirjaimellisesti tekstiä lukemaan ;)