Playoffs 2017 puolivälierät: KalPa – Pelicans

  • 89 390
  • 615

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Menen vastarannan kiiskeksi tässä asiassa, mutta minä en näe huomista "ratkaisevana" kamppailuna. Ainakin KalPalla oli runkosarjassa melkoisia vaikeuksia saada peli käyntiin pitkän tauon jälkeen.

Täsmälleen näin. Seitsemän pelin sarjassa ei ensimmäinen peli ratkaise mitään, mutta voi toki asettaa aika jyrkän kurssin sille kuinka sarja etenee. Mutta jos ensimmäinen peli on ns. hyvää peliä molemmilta, tasaista vääntämistä ja ratkeaa vaikkapa maalin erolla, miksi se olisi jatkoa ajatellen niin määräävässä asemassa kummallekaan joukkueelle? "Se joka voittaa pelin numero x voittaa koko sarjan." Pudotuspelit on täynnä lähes taikauskoa hipovaa jargonia. Mutta ennakkospekuloinnit ovat kuitenkin vähän niin kuin se juttu; ihan hauskaahan näitä on lukea. Aina hauskaa olla pittää, näinhän me Kuopiossa tiedämme asian olevan.

Jotta tätä ketjua lukiessa ei tarvitsisi ihan jokaista viestiä tarkastella kriittisesti ennen kuin päättää lukeeko sen loppuun, ehdottaisin hiukan armollisempaa suhtautumista kanssakirjoittajiin. Edes näin keväällä ei jokaista kommenttia ole miinoitettu. Jos kuitenkin epäilee olevansa miinakentällä, kannattaa muistaa ettei päättömänä säntäily ole paras selviytymiskeino.
 

sokeritauti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Luulen että molemmat vie ekat kotimatsinsa jonka jälkeen rohkeempi vie sarjan. Onneks tuli just KalPa ni pääsee kattelee vieraspelit ainaki paikan päältä. Ja on Savo lepposia ihmisiä täynnä mut muutoin hemmetin erikoista sakkia. Huumoria kestää ainaki paremmin ku etelän vetelät.
 

VoGoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tiukka sarja tulee, jossa kuudes tai seitsemäs peli ratkaisevana. Aika erikoisilta tuntuu monen Pelicans kannattajan uhoamiset siitä että "ette tule voittamaan peliäkään Lahdessa". Tasaisessa sarjassa kotiedulla ei ole juurikaan merkitystä. Ja käsittääkseni Kalpa ihan mukiin menevästi runkosarjassakin vieraskentällä pärjäsi vai olenko väärässä? Kummankaan puolella en osaa vielä olla, huominen ratkaisee kumman bändiin sitä asettuu, riippuen kumpi pelaa mielekkäämpää jääkiekkoa mun makuun.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Tokihan sitä saa vastata miten lystää, mutta tällä jälkimmäisellä tavalla vastatessa ei kannata sitten ihmetellä, jos saa osakseen vittuilua tai vaikka downiksi haukkumista, se kun on aika lailla samalla kypsyyden tasolla.
Joo, kyllä itsellä menee kanssa huumori tollasista kommenteista ja pitäs kokeilla jättää vaan vastaamatta (varsinkin asiattomasti) ja nyt meni muutamat kirjottajat ignoreen, ni josko tässä taas jaksais omalta osalta kirjottaa vähän fiksummin. Pahoittelut mukaan lähtemisestä.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Odotus alkaa olemaan ohi. Runkosarjan lopun sekoilun jälkeen Pelsu otti kuin ottikin suoran poffipaikan ja sai täten erittäin tärkeän levon joukkueen kannalta ennen kovien pelien alkua. Pakistolle tämä tauko oli todella iso, Blood ja Kousa ovat (todennäköisesti) pelikunnossa ja samalla kentälle saadaan joukkueen kenties kovin oman pään luuta ja yksi Liigan kiekollisesti parhaimmista pakeista. Joukkueen terveystilanne on todennäköisesti parhaimmalla tolalla sitten kesäreenien... Muutamia kysymysmerkkejäkin on, esimerkiksi Justin Hodgmanin pelaaminen. Mihin tämä artisti saadaan mahdutettua ja pelaako hän riittävästi joukkueelle, jotta häntä voitaisiin peluuttaa viisi-viisitilanteissa? Iskussa oleva Hodgman tarkoittaisi erittäin vaarallista pelaajaa, joka pystyy luomaan tilanteet täysin tyhjästä. Ketä sitten laitettaisiin hänen laidoilleen on täysin toinen juttu. Erkinjuntti-J.Tyrväinen-Sopanen ja todennäköisesti myös Kangasniemi-Siikonen-Koivisto ovat kentälliset joihin ei paljoa puututa, mutta tämän jälkeen voikin tulla sitten melkein mitä vain.

Sitten tullaankin pelitavallisiin asioihin. Pelsulta voi kyllä odottaa aivan mitä tahansa, Petu ja Nupe ovat naamioineet kalan ja linnun samaan pakettiin ja päälle vielä vähän muutakin. Viime keväänä tapahtuneet asiat on käyty sen verta monesti läpi, että niihin ei tarvitse enää puuttua, mutta samanlaista tasonnostoa ainakin runkosarjan loppuun verrattuna olisi syytä tulla. Ja tottahan toki peli vaihtelee riippuen ollaanko kotona vai vieraissa. Kotona enemmän aktiivisempaa, mutta ei vieraissakaan voida täysin trappia lähteä vetämään.

Kaikesta huolimatta odotan kyllä todella intensiivistä ja kovaa sarjaa. Läpihuutojuttu suoraan neljässä pelissä on todella epätodennäköistä suuntaan taikka toiseen.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aika erikoisilta tuntuu monen Pelicans kannattajan uhoamiset siitä että "ette tule voittamaan peliäkään Lahdessa".

Öh, monen? Onkohan yksi nimimerkki näin julistanut ja siitä onkin lähtenyt sitten älytön show päälle.

Minä uskon muutaman muun tavoin, ettei tämä ensimmäinen peli ratkaise mitään. Tänään KalPa lienee vahvoilla, mutta jos Pelicans sattuisi ryöstämään kotiedun, niin perjantaina Lahdessa olisi toki iskun paikka. Ylipäätään Lahden pelin jälkeinen sarjatilanne kertoo sarjan suunnasta.

Toki tänään lähdetään ryöstöä hakemaan.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Sitten tullaankin pelitavallisiin asioihin. Pelsulta voi kyllä odottaa aivan mitä tahansa, Petu ja Nupe ovat naamioineet kalan ja linnun samaan pakettiin ja päälle vielä vähän muutakin.
Joitakin muita vastaan tuo voi toimiakin, mutta savolaisille kalakukot ovat ihan tuttuja juttuja.

Mitä pelillisiin asioihin tulee, niin Kalpalle pahimpia vastustajia ovat olleet ultrapassiiviset joukkueet. Jos Pelicans siihen lähtee, niin eivät nähdäkseni pelaa omilla vahvuuksillaan joten sekään ei huonolta vaihtoehdolta tuntuisi.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Luin ketjun läpi. Huhhuh mitä settiä. Ajattelin ensin olla kirjoittamatta mitään, kun ei minulla mitään varsinaista asiaa ole, mutta ei kai tästä keskustelun tasokaan enää viestini myötä tipu. Jospa itse peli tarjoaisi laatua.

Kyllähän tämä pari on ilman muuta valmentajien välinen taistelu ja sillä puolella KalPalla löytyy ainakin kokoa. Kenties myös jotain muuta. Värikkäitä persoonia kuitenkin molemmat, kuten ESS:n kolumnissakin mainitaan.

Pientä lisäväriä tuo myös joukkueiden terveystilanne. Käsittääkseni lahtelaisetkin ovat saaneet vaivaiset taas jaloilleen ja pääsevät sarjaan ainakin lähes parhaalla kokoonpanolla. Minusta tuntuu, että KalPaa vastaan on vastustajien pelaajia joutunut huomattava määrä saikulle. Tilanne on yleensä joku harmittoman näköinen taklaus tai epäonninen tilanne (parhaiten muistuu mieleen parin vuoden takaisinen pleijariottelu Lukkoa vastaan, jossa Vahalahti vääntää polvensa taklatessaan KalPan pelaajaa), ei niinkään mitään päätööttejä. Jos jonkun pelaajan peli kesken jää, niin laittaisin rahani jonkun pelsupelaajan puolesta juuri aiemman perusteella. Pelsut varmasti pyrkivät pelaamaan kovaa ja pelottelemaan taklauksilla, mutta kuten viime vuonna nähtiin, niin Matikaisen joukkue pystyy myös kurinalaiseen peliin, enkä usko ylilyöntejä nähtävän. Ehkä game sevenissä sitten otetaan kaikki keinot käyttöön, jos sinne asti mennään. Toivotaan, että terveystilanne pysyy hyvänä molempien osalta, nähdään kovaa ja puhdasta laatulätkää ja voittaja pääsee jatkamaan kannun jahtaamista tärkeimpien pelaajien yhä pelatessa.

Paikkoja näyttää olevan tarjolla vielä tämän illan otteluun, mutta onneksi viime vuoden tapaiset yleisömäärät ovat Kuopiossa historiaa. Luulisi Pelicansin vastustajana edes hieman kiinnostavan. Toivottavasti ensimmäinen ottelu ei mene pelkästään kyttäilyn puolelle, niin saa lipun hankkineet vastinetta rahalle.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Pelicans kotona 6. paras ja KalPa vieraissa 5. paras. Pelicans vieraissa 8. paras ja KalPa jaettu 1.

Että ainakin ennakkoon on mahdollisuus ottaa se vierasvoittokin kolmesta mahdollisuudesta Lahdessakin. Kun muistetaan että KalPa voitti 100% kotipeleistään Pelicanssia vastaan ja voitti 50% vierasotteluista Pelicanssia vastaan.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans kotona 6. paras ja KalPa vieraissa 5. paras. Pelicans vieraissa 8. paras ja KalPa jaettu 1.

Että ainakin ennakkoon on mahdollisuus ottaa se vierasvoittokin kolmesta mahdollisuudesta Lahdessakin. Kun muistetaan että KalPa voitti 100% kotipeleistään Pelicanssia vastaan ja voitti 50% vierasotteluista Pelicanssia vastaan.

Hyviä pointteja mutta runkosarja kiekko ja playoff kiekko on kaksi eri asiaa.

Tänään se sitten alkaa.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans kotona 6. paras ja KalPa vieraissa 5. paras. Pelicans vieraissa 8. paras ja KalPa jaettu 1.

Että ainakin ennakkoon on mahdollisuus ottaa se vierasvoittokin kolmesta mahdollisuudesta Lahdessakin. Kun muistetaan että KalPa voitti 100% kotipeleistään Pelicanssia vastaan ja voitti 50% vierasotteluista Pelicanssia vastaan.

Niin. Pelicans runkosarjassa vs Pelicans playoffeissa ja ero kuin yöllä ja päivällä. Varsinkin kotona.

Jo runkosarjan lopussa repaleisella kokoonpanolla todella hyviä pelejä ja voittoja Tapparaa, Tepsiä, etc vastaan.

Summasummarum, turha tuijottaa tilastoja edellisiltä kausilta tai edes runkosarjasta. Nää on niin eri pelejä. Pelicansilla nähdäkseni isompi potentiaali kevään peleissä pelaajistoltaan, saa nähdä realisoituuko se vai paineleeko KalPa jatkoon.

Saa nähdä kuka tästäkin suuttuu.
 

Kenth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee
Tässä on mielestäni Tampereen ottelusarjan jälkeen mielenkiintoisin seurattava. Lähtökohdat ovat herkulliset - Pelicansilla on paremmat yksilöt kun taas KalPa pelaa paremmin ja tasaisemmin joukkueena.

Lisäksi toki taitava ja liikkuva KalPa vs. fyysinen ja kovaotteinen Pelicans. Jos Pelicans välttää turhan jäähyilyn, uskon sen kääntävän tämän sarjan edukseen. Pidän tätä kuitenkin erittäin epävarmana. Pelicansilla on lisäksi terävimmässä kärjessä pelaajia, joiden pitäisi nostaa tasoaan runkosarjasta. Esim Hodgman, Erkinjuntti ja Antti Tyrväinen pystynevät nähtyä parempaan jos vaan ovat kunnossa. Kousan terveystilanne on myös pieni kysymysmerkki. KalPan tilanne on sikäli selkeämpi, että kärkipelaajien tulisi vain pitää nykyinen tasonsa myös pleijareissa ja kaikki on sen jälkeen mahdollista. Suuria tasonnostajia ei tarvita.

KalPan tulisi kyllä pitää kotietu kynsinhampain itsellään, sillä Lahdessa voi olla vaikea voittaa. Kaukalo on huomattavasti totuttua pienempi, lähes NHL-kokoinen, lisäksi yleisö istuu Lahdessa pleksissä kiinni ja täysi tupa antaa aika kovan tuen kotijoukkueelle. Pelicansin kotietu on mielestäni keskimääräistä isompi liigassa.

Jotenkin on semmoinen tunne, että KalPa voittaa tänään ja Pelicans perjantaina. Sen jälkeen katsotaan kumman kantti kestää.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tänään mennään!

Valitettavasti tämä ketju on ollut noin 70% täyttä tuubaa, mutta ehkä tämä tästä.

Kyllähän tässä on messevän kaksintaistelun asetelmat olemassa. Alkaa muodostua aika legendaariseksi taistelupariksi KalPa ja Pelicans, meidän A-junnutkin tiputti KalPan tässä keväällä.

Itse en näe, että Pelsulla olisi joku fyysinen etu, Pelsun jätkät on kyllä satavarmasti kovempia ärsyttäjiä ja leikkivät paremmin harmaalla alueella, mutta mielestäni KalPa on jakanut tällä kaudella todella komeita puhtaita ja kovia taklauksia useita kappaleita, voisin väittää että melkein enemmän kuin Pelsu. Fyysisyydeksi lasken myös luisteluvoiman ja sitä KalPalla on myös kiitettävästi, ei pidä lähteä KalPan kanssa mihinkään luistelukisaan. Varsinki kun meidän pakisto kokonaisuudessaan ei ole maailman jalkavin.

KalPa jos pelaa heidän modernia nopeaa suunnanvaihtokiekkoa eikä sitä iänikuista kulmarallia niin kyllä tässä tiukat paikat meillä on. KalPalla on erinomainen pelitapa, tämä pitää saada rikottua. Myös KalPan aktiivinen alivoima on ollut Pelsulle myrkkyä jo pidemmän aikaa toivottavasti lääkkeet tätä vastaan löytyy.

Pelicansin mahdollisuudet lepää ykköskentän harteilla ja sen varassa että nouseeko joku alemmista kentistä paremmalle tasolle. Liian paljon ollaan oltu ykköskentän varassa jo pidemmän aikaa. Myös erikoistilanteet pitää Pelsun saada kuntoon. Jos Pelicans saa erikoistilanteet tikkiin tulee KalPalle tekemään erittäin tiukkaa marssia tästä sarjasta jatkoon, 5v5 pelissä Pelicans on ollut koko kauden hyvä ellei erinomainen.

Katsotaan miten homma lähtee liikkeelle, mutta omaan silmään KalPa on tässä hiuksenhienolla erolla ennakkosuosikki.
 

Grabovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuskin tässä on uhriuduttu vaan halutaan ennakkosuosikin asema Pelsuille. Ja sen se on saanutkin. Ja uho on sen mukainen. Ja toisaalta, pessimisti ei pety.
Nämä rosteriennustukset muistuttavat kauden alkua. Kalpallahan oli nimetön ja kädetön joukkue, josta puuttui maalintekijät tyystin. Osittain totta, tehtiin sarjassa vain toiseksi eniten maaleja. Ja ennakkosuosikit Kärpät, Lukko ja Hifk ovat siellä missä ovat.
Nyt rosterista puuttuu kovuus ja kokemus. Katsotaan miten käy, epäilen, että yllätys koetaan tälläkin sektorilla.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Aivan helvetillinen klisee, mutta tämä sarja tulee ratkeamaan Pelicansin osalta maalivahtipeliin. Lahdessa on paperilla hommat kunnossa, mutta fakta on kuitenkin se, että Rämöllä ei liikaa pelejä ole alla ja Juvoselle sattui se huonompi jakso juurikin runkosarjan loppuun. Rämöllä toki kokemusta kovista paikoista ja henkinen kantti varmasti kestää. Rämö oletettavasti on naulattu pelaavan veskarin rooliin eli sen luulisi hieman rauhoittaan tilannetta, jos se Pelicansin valmennuksessa nyt edes mahdollista on. Nyt on Lahdessa sankarin viittaa isosti tarjolla.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Tänään mennään!

Valitettavasti tämä ketju on ollut noin 70% täyttä tuubaa, mutta ehkä tämä tästä.

Kyllähän tässä on messevän kaksintaistelun asetelmat olemassa. Alkaa muodostua aika legendaariseksi taistelupariksi KalPa ja Pelicans, meidän A-junnutkin tiputti KalPan tässä keväällä.

Itse en näe, että Pelsulla olisi joku fyysinen etu, Pelsun jätkät on kyllä satavarmasti kovempia ärsyttäjiä ja leikkivät paremmin harmaalla alueella, mutta mielestäni KalPa on jakanut tällä kaudella todella komeita puhtaita ja kovia taklauksia useita kappaleita, voisin väittää että melkein enemmän kuin Pelsu. Fyysisyydeksi lasken myös luisteluvoiman ja sitä KalPalla on myös kiitettävästi, ei pidä lähteä KalPan kanssa mihinkään luistelukisaan. Varsinki kun meidän pakisto kokonaisuudessaan ei ole maailman jalkavin.

KalPa jos pelaa heidän modernia nopeaa suunnanvaihtokiekkoa eikä sitä iänikuista kulmarallia niin kyllä tässä tiukat paikat meillä on. KalPalla on erinomainen pelitapa, tämä pitää saada rikottua. Myös KalPan aktiivinen alivoima on ollut Pelsulle myrkkyä jo pidemmän aikaa toivottavasti lääkkeet tätä vastaan löytyy.

Pelicansin mahdollisuudet lepää ykköskentän harteilla ja sen varassa että nouseeko joku alemmista kentistä paremmalle tasolle. Liian paljon ollaan oltu ykköskentän varassa jo pidemmän aikaa. Myös erikoistilanteet pitää Pelsun saada kuntoon. Jos Pelicans saa erikoistilanteet tikkiin tulee KalPalle tekemään erittäin tiukkaa marssia tästä sarjasta jatkoon, 5v5 pelissä Pelicans on ollut koko kauden hyvä ellei erinomainen.

Katsotaan miten homma lähtee liikkeelle, mutta omaan silmään KalPa on tässä hiuksenhienolla erolla ennakkosuosikki.


Hyvä viesti! Arvostan.
 

ruupertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko multa mennyt jotain ohi, vai joko Kilpeläinen suli ennen peliä- Godla näkyy olevan aloittavana veikkauksen sivuilla, Severi Kinnunen varalla. Vai ilmaantuuko Eero kokoonpanoon taktisena vetona vasta tunti ennen peliä...
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Onko multa mennyt jotain ohi, vai joko Kilpeläinen suli ennen peliä- Godla näkyy olevan aloittavana veikkauksen sivuilla, Severi Kinnunen varalla. Vai ilmaantuuko Eero kokoonpanoon taktisena vetona vasta tunti ennen peliä...
Oho! Tää tuli mullekin täysin yllätyksenä. Mikähän Eerolla on? Tosin Godla on myös hyvä maalivahti, joten KalPa-fanina en repisi vielä pelihousujani. Uskon että tänään nähdään erittäin tasainen matsi!
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Onko multa mennyt jotain ohi, vai joko Kilpeläinen suli ennen peliä- Godla näkyy olevan aloittavana veikkauksen sivuilla, Severi Kinnunen varalla. Vai ilmaantuuko Eero kokoonpanoon taktisena vetona vasta tunti ennen peliä...
Siel on Eero nähny sellasia painajaisia Leimun lämäristä yöllä, ettei saanut sen jälkeen silmiänsäkään kiinni.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitkä tilastot Pelicansilta tältä joukkueelta ja tältä kaudelta kotona play offeissa tähän mennessä?

Täsmälleen yhtä hyvät kuin runkosarjaa hallinneella KalPalla. Sikäli voidaan odottaa tiukkaa sarjaa.

Mitäköhän lie taktista peliä KalPalta ilmoittaa Godla aloittavaksi maalivahdiksi. En kyllä yllättyisi yhtään, mikäli virallisiin kokoonpanoihin ilmestyisi jossain kohtaa Kilpeläisen nimi. Vai onko kevätflunssaa?
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Täsmälleen yhtä hyvät kuin runkosarjaa hallinneella KalPalla. Sikäli voidaan odottaa tiukkaa sarjaa.

Mitäköhän lie taktista peliä KalPalta ilmoittaa Godla aloittavaksi maalivahdiksi. En kyllä yllättyisi yhtään, mikäli virallisiin kokoonpanoihin ilmestyisi jossain kohtaa Kilpeläisen nimi. Vai onko kevätflunssaa?

Kuulin, että Kilpeläistä säästetään tärkeämpiin peleihin kunhan saadaan ensin hoideltua näitä lämmittelypelejä pois päiväjärjestyksestä.
Oikeasti Kilvellä on ollut loppukaudesta varmaan jotain pientä häikkää terveyden kanssa, mutta ei tämä homma Godlaan kaadu.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Kilpeläinen on matkaamassa kauden jälkeen muihin maisemiin, joten KalPalta ihan ymmärrettävää että annetaan peliaikaa niille, jotka jatkaa myös ensi kaudella.

Tai saattaahan tilanne olla jopa se, että Kilpeläisen sopimus on loppunut runkosarjaan eikä rahatilanne anna myöten maksaa enää pleijareista. Niinhän se menee silloinkin, jos pelaaja saa pelikieltoa, niin palkan pidätys on pelikiellon pituus / (runkosarjaotteluiden määrä * 2). Eli se on sidottu runkosarjaan, miksei sitten pelaajasopimuskin.

Kolmantena vaihtoehtona on se, että Kilpeläisen tuleva työnantaja maksaa KalPalle siitä hyvästä, ettei Kilpeläistä peluuteta, ettei vaan loukkaantuisi ja sitä kautta missaisi ensi kauden avausta uudessa seurassaan.
 

Kuopion Ana

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, IPK
Nyt alkoi armoton vitutus. Vaikka kuinka täällä puhutaan että Eero sulaa keväisin jne., niin kyllä nyt ihan oikeasti pelottaa kun Godla siellä maalilla haahuilee. Pelicansin jatkomahdollisuudet kasvoivat juuri merkittävästi.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt alkoi armoton vitutus. Vaikka kuinka täällä puhutaan että Eero sulaa keväisin jne., niin kyllä nyt ihan oikeasti pelottaa kun Godla siellä maalilla haahuilee. Pelicansin jatkomahdollisuudet kasvoivat juuri merkittävästi.

Äläpäs nyt vielä joukkuettasi myy. Godla ei ole huono maalivahti. Jos olisin tänään menossa hallille niin katsoisin kuitenkin asiakseni suunnata erityisen paljon kannustusta ja huomiota Godlalle. Ehkä komennus tuli Godalle yllättäen, tai sitten on jo ollut tiedossa että pääsee/joutuu aloittamaan. Oli miten tahansa, etukäteen ei kannata Godlasta olla huolissaan. Tuo joukkue osaa kyllä voittaa Godlankin kanssa. Vertailu vastustajan maalivahtiin on tietysti nyt kohtalaisen ikävää kalpalaisittain. Rämöä hehkutetaan, mutta eikös Rämön pelikunto kuitenkin ole vähän arvoitus kun pelejä niin vähän alla. Kokemusta toki on, mutta eihän pelejä pelkästään sillä voiteta.

Ihan täytenä yllätyksenä ei tule se että Kilpeläsellä mahdollisesti on jotain vammaa tai flunssaa. Toivotaan kuitenkin että Kilpi saadaan maalille jossain vaiheessa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös