Playoffs 2017 puolivälierät: Hermes – Espoo United

  • 44 997
  • 259

Kumpi selviää puolivälieräparista jatkoon?

  • Hermes

    Ääniä: 14 31,1%
  • Espoo United

    Ääniä: 31 68,9%

  • Äänestäjiä
    45
  • Poll closed .

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nyt Ramilla kyllä luisti hihna viimeisen kerran, eihän tota ota kukaan jengi enään. Jos nyt ei tule toimitsijakieltoa reippaasti niin koska tulee? Kontkaniemet, Aholat ja Snarokit on legoukkoja Ramin rinnalla. Muksut huutaa taustalla Raimo ulos, on koomista.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Mielestäni törkeät teot ovat aika paljon isompi juttu kuin jotkut huutelut.

Varmasti näin, mutta siinä vaiheessa kun huutelut vaihtuvat esim. "vittu sä oot ruma jätkä / saatanan juoppo / panin sun mutsias eilen" akselilta pedofiili huutoihin, ollaan oikeasti todella vakavan aiheen äärellä. Mä voin sanoa ihan suoraan, että jos olisin Karhulan asemassa, niin huomenna kävelisin poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen. Perhetapahtumassa varmaan tosi "hienoa" kuunneltavaa nää Summasen aivopierut ja Suomen Jääkiekkoliitto varmasti tervehtii suurella ilolla tälläistä toimintaa. Se, että uskaltaako rangaista, siihen uskon yhtä paljon kuin Pelicansin liigamestaruuteen tänä keväänä.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vituttaa tuo että veskaria ajettiin tolla tavalla. Ei ollut mikään vahinko, kyllä ne tietää mitä se olisi tarkoittanut mikäli Laakso olisi loukkaantunut. No, turha itkeä, ei se muuta mitään.

On ne espoolaiset ennenkin ajelleet maalivahdin telakalle playoffseissa.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Mielestäni törkeät teot ovat aika paljon isompi juttu kuin jotkut huutelut. Kysymys kuuluu: Miksi Summanen huutelee Karhulaa pedofiiliksi? Tuskin huvikseen?

Ei varmasti pelkästään huvikseen, vaan pikemminkin työkseen. Itse olen törkeysasiasta sitä mieltä, että pelitapahtumaan liittymätön rike, kaikki vihellyksen jälkeinen, olisi tuomittava raskaimman jälkeen. Summasen huutelut eivät, toisin kuin jääkiekkotappelut, mitä todennäköisimmin johtaisi rikosprosessissa syyttämättäjättämispäätökseen "lajin sisäisen kurinpidon piiriin kuuluvana asiana" vaan syyte olisi selviö.

Jääkiekon sääntöjä en tunne, mutta salibandyssä tuo olisi heittämällä "raaka rikkomus", siis sääntökirjassa samaa rangaistavuusluokkaa pelin sisällä kuin nyrkillä, mailalla tai lajiin liittymättömällä astalolla vastustajan lyöminen vasten kasvoja.

Teon vahingollisuutta voit kelata kun luet oman viestisi viimeisen kohdan.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän tuo ole mitenkään laillista huudella julkisesti pedofiiliksi ja ei edes yhtä kertaa lipsahtanut, vaan yritti vielä vakuutella "mä oon kuullut". Mä kuuntelisin todisteet poliisilaitoksen kautta. Kun keskisormen näyttämisestä lentää pihalle, niin tosta voisi antaa vaikka vuoden ihan hyvin perustein. ja käräjäoikeudelta lasku perään.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Huutelusta samaa mieltä, Espoon veskarin ajelusta taas en. Katseleppas videoilta kuka menee maalinsa edestä Piispasen luistelulinjalle ja hakee osuman. Pelissä oli katsomossa 2 liigatuomaria jotka nauroi, että nyt vietiin Villeä( toinen päätuomari kaukalossa) ja olivat täysin erimieltä sun kanssa.

Ekassa pelissä Laakso oli "väärässä paikassa", mutta montako tollasta tilannetta näet kaudessa? Kymmeniä? Moniko päättyy siihen että veskaria ajetaan? Ei kovinkaan monta. Itse en jaksa uskoa sattumaan kun tietää taustat. Laakso ulos - Hermes ulos. Tyhmäkin pitäis ymmärtää että Rami on neuvonnut että kun veskari on linjalla, älä väistä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Jos linjatuomarin haukkumisesta apinaksi saa kahden ottelun toimintakiellon, niin Ramin voi pistääkin sitten sivuun koko loppukaudeksi. Ei helvetti, tää ylittää jo Rautakorven "varo ettei talos pala" huutelut törkeydessään.
Loppukausi. Aivan minimi.
Lähtipäs Ramilta pahasti lapasesta. Se ei ole kai kenellekään mikään uutinen, että Rami sekoaa, mutta tämä meni jo kaiken yli. Mieshuorakin on ihan kevyttä kamaa tämän rinnalla...
Tulee mieleen käskytys "Tapa se". Oliko silloin pelikielto 10 ottelua?

Aivopieru suuttuu, jos tuota Ramin kommenttia kutsuu aivopieruksi, koska niin paljon yli tuon tason tämä kyseinen vähä-älyinen idioottimaisuus menee.
Mielestäni törkeät teot ovat aika paljon isompi juttu kuin jotkut huutelut. Kysymys kuuluu: Miksi Summanen huutelee Karhulaa pedofiiliksi? Tuskin huvikseen?
No kokeillaan.

"The Sami" (nimi muutettu) tulee huutelemaan juuri sua pedofiiliksi (mä tiedän, olen kuullut tms...), kun olet hakemassa lapsia koulusta ja tämän kuulee 20-40 muuta ihmistä.

Eihän tuossa nyt mitään. Se The Sami on muutenkin sekaisin ja vieroituksessa. Ja vain sä tiedät sen. Joten päästät huudot suoraan korvasta sisään ja ulos, mikä on sinänsä oikein järkevää. Mutta. Valitettavasti nuo muut huudot kuulleet eivät sitä tienneet. Lapsetkin puhuvat jo Pedofiili-Penasta koulussa seuraavana päivänä tuon jälkeen...

Tuohon se voi mennä. Joten vittu Summanen, saatana, lopeta nyt. Äläkä enää palaa lajin pariin. IKINÄ!

Lisään vielä, että ne omasta mielestäni pedofiilit ovat mielestäni alinta ihmissakkaa mitä on olemassa. Mutta liki toiseksi alinta ovat ne jotka jotain noin sairasta kehtaavat huudella jääkiekkopelissä.

Missä respect? The Rami ei ole tuota sanaa varmasti ikinä kuullut tai sisäistänyt.
Sinäpä sen hyvin kiteytit miksi Summasen kuuluisi saada kunnon kakku. Nyt yksi jos toinenkin epäilee Karhulaa pedofiiliksi siksi, että sekopää Summanen tällaisia huutelee.
Kuten Urmas tämän tiivisti. Jos jengi epäilee Karhulaa pedofiiliksi Summasen takia, niin Summanen pitäisi hirttää munistaan kerta kerrasta.

Jos tuo olisi totta, niin asia olisi aivan eri, mutta ennen sitä voidaan todeta Ramin olevan täysi psykopaatti tietyiltä osin.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Samaa mieltä, eiköhän Summasen valmentajaura ollut tässä.

Jep. Tuo että Summanen on ottanut työkalupakistaan jo runkosarjassa tuon pelkurimaisen "hoidellaan vastustajan maalivahti"-kortin käyttöön(kehitetty 1999 finaaleissa) pisti jo oksettamaan, mutta tämä... tämä tuon päälle on jo sen luokan idiotismia tai mielenhäiriöön viittaavaa käytöstä että toivotaan Salonojalta jo reaktioita.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Meinasi tulla paikalliselle firmalle kiire kun jäähallin pihaa piti suurentaa jotta tuo 80.paikkanen bussi mahtuu parkkiin!

No vitsi vitsinä, mutta mitäs veikkaatte meneekö tämän päivän voittaja otteluparista jatkoon vai jatketaanko lauantaina GAME SEVENIN merkeissä?

Mä jo pelkäsin ennen kolmatta erää et Espoolaisten dösässä ois jotain vikaa.

Saa nähä miten jatkossa käy. Summanen kuitenkin on pelikiellossa loput ottelut. Sarja on kuitenkin ollut äärimmäisen hyvää viihdettä ja peli erittäin tasokasta. Ei näytä mestikseltä tuo meininki! Jos Hermes voittaa niin voi mennä päätyyn (tai no mehukannuun asti tässä suljetussa sarjassa).

Mielestäni Puhakalle olis pitänyt antaa enemmän kuin 2min. Toisalta noista ylilyönneistäkin näkee sen että nyt pelataan täysiä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Mä voin sanoa ihan suoraan, että jos olisin Karhulan asemassa, niin huomenna kävelisin poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen.

Sama. Toisen haukkuminen pedofiiliksi siten että muutkin kuulee asian julkisesti, voi pilata elämän. Justiinsa katselin tanskalaisen leffan Jagten uusiksi, mikä kertoo siitä, kun pikku kylässä pikku mukula höpisee omiaan ja se otetaan tosissaan. Raapaiseva leffa. Raimolle loppukausi ja ensi kausi penalttia.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Summanen. Raimo Summanen. Mies joka ei saa edes yhtä ymmärrettävää lausetta suustaan. Jollain tasolla täytyy olla todella yksinkertainen yksilö että tuollaista huutelee toiselle. Joku raja siinäkin, vaikka tunteella elääkin mukana pelissä. Mutta mitäpä mieheltä voi odotaa, joka ei saa suustaan edes yhtä lausetta jossa olisi järkeä. Täysjärkinen aikuinen ihminen tajuaa ettei tuollaista huudella julkisesti missään tilanteessa. Siinä sitä hyvää esimerkkiä Espoon Unitedin nuorille pelaajille ja kaikille muillekkin. Hävettäisi syvästi myös tällä hetkellä Espoon Unitedin toimistolla. Mieshän on aivan täysi sekopää. Sehän tosin ollut pitkään jo tiedossa. Vastenmielistä toimintaa aikuiselta mieheltä. Täysjärkisestä ei viitsi edes puhua kyseisen miehen kohdalla.
 
Viimeksi muokattu:

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Loppukausi. Aivan minimi.

Itse toivon, että tässä on nyt kanttia antaa toimitsijakieltona jotain muuta kuin "loppukausi", koska lyhimmillään Raadon toimitsijakielto jää kahteen otteluun. Eli toimitsijakielto mielellään joko kuukausina tai otteluina. Sanoisin, että sellainen 30 ottelua tai 9kk olis omaan makuun hyvä lähtökohta. Vähintään.

Myönnän, että sen verran huonosti on tullut noita EU:n touhuja seurailtua, että itselleni tuli täysin puskista, että Summanen on ylipäätään saanut vielä töitä jostain. Pelaajaura jätti aikakirjoihin paljon komeita meriittejä, mutta heti, kun luistimet menivät naulaan, on psykopaattinen luonne noussut etualalle. Eihän Rami ole jättänyt taakseen valmentajauralta pääasiassa kuin helvetinmoisen keon savuavia raunioita. Joo joo, on joku mestaruuskin, mutta ei itselle nouse Summasesta muuta mieleen ensimmäisenä kuin kusipäisyys ja sekopäisyys. Joku totesi aiemmin Summasen olevan häpeäksi EU:lle ja Mestikselle. Omasta mielestäni Summanen on jo vuosikausia ollut häpeäksi koko jääkiekkoilulle, ja eniten tietysti itselleen. Ja nyt oli kaikista Summasen törkeistä tempuista vuorossa kenties se kaikkein törkein.

Ja joo, minun mielestäni Karhulalle ei jää tässä oikein mitään muuta mahdollisuutta kuin rikosilmoitus ja kunnianloukkaussyytteen nostaminen. Onneksi nykyaikana ei tarvitse edes asemalle marssia, vaan rikosilmoituksen voi tehdä netissä. Tässäkin ketjussa niin moni on jo ehtinyt Karhulan leimaamaan, että jos loukkausta ei vie eteenpäin vaan jättää asian sikseen, senhän voi joku kieroutunut mieli jo tulkita "tunnustukseksi". Joten eiköhän Ramin kannata jo sakkorahat panna kaiken varalta syrjään.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Siinä sitä hyvää esimerkkiä Espoon Unitedin nuorille pelaajille.

Tämä kauniisti sanottuna vituttaa. Hyvää duunia tehneet nuoret kundit joutunevat kärsimään, ainakin välillisesti, ilman omaa syytään ko. vatipään raivoamisesta. Noh, fokus peliin ja eteenpäin.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Itse toivon, että tässä on nyt kanttia antaa toimitsijakieltona jotain muuta kuin "loppukausi", koska lyhimmillään Raadon toimitsijakielto jää kahteen otteluun. Eli toimitsijakielto mielellään joko kuukausina tai otteluina. Sanoisin, että sellainen 30 ottelua tai 9kk olis omaan makuun hyvä lähtökohta. Vähintään.
Allekirjoitit ajatukseni täydellisesti. Siksi kirjoitinkin noin.
Loppukausi. Aivan minimi.
Eli loppukauden kestävä pelikielto on ehdoton minimi.

Ramin loppukausi voi kestää jopa yli 10 ottelua, jos jostain ihmeen syystä hänelle ei anneta rangaistusta.

Vuoden pituinen toimitsijakielto olisi täysin oikeudenmukainen päätös.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Summaselle toivottavasti tulee elinikäinen toimitsijakielto, seuralle tuntuvat sakot tai jopa tämän kevään peleistä erottaminen.

Vastapuolen päätettävissä on sitten että laittaako asian poliisille. Toivottavasti laittaa.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Summaselle toivottavasti tulee elinikäinen toimitsijakielto, seuralle tuntuvat sakot tai jopa tämän kevään peleistä erottaminen.
Summasen huutelut nyt olivat todella törkeitä ja toivon mukaan saa asiaankuuluvan rangaistuksen, mutta jotain rajaa nyt sentään. EU on pelannut tähän mennessä hienot pudotuspelit, eikä nyt joukkuetta tule rankaista valmentajan huuteluista. Eikä yksittäisen pelaajan törkytaklauksella tms (enempää kuin 5min alivoiman arvoisesti). Vieläpä erottaminen koko kevään peleistä, huhhuh. Onko koskaan mitään joukkuetta heitetty playoffeista ulos ylipäätään minkään syyn takia?
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Koirat ja karavaani.
Täydellistä ironiaa.

Tai sitten haista nyt jo vittu. Ei ollu puuhöylä.
Onko koskaan mitään joukkuetta heitetty playoffeista ulos ylipäätään minkään syyn takia?
On, mutta ei Suomessa. Ainakaan tietääkseni.

Jottei tämä keskustelu menisi ihan liian vakavaksi, kun Rami Summasesta on kyse, niin on sitä muitakin totaalisia idiootteja lajin parissa.

Tämä OHL-joukkueen omistaja, jonka poika pelasi kyseisessä joukkueessa, ei ehkä toiminut ihan parhaalla mahdollisella tavalla tuolloin. Tosin Ramin ajatelmat ovat tuo kertaa kymmenen. Artikkeli kertoo hienon lyhyen tarinan siitä miten ei pidä toimia.
 
Viimeksi muokattu:

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
On tuo Summanen sekoillut ennenkin, tuntunut pitkään siltä että rähiseminen on sille tärkeämpää kuin itse peli ja valmentaminen. Tämä Upin tylytys oli jo törkeyden huippu. Toivottavasti tämä sekopää saa kunnon kakun, Upin olisi hyvä viedä asia vaikka poliisille.
 
Ei näytä mestikseltä tuo meininki!
Oikea sanamuoto on "Ei näytä tietämättömän mielikuvalta Mestiksestä tuo meininki". Peli oli tasoltaan hyvä, mutta ei mikään poikkeuksellinen. Kuten Liigassakin, Mestiksessä pelataan paljon hyviä pelejä ja myös väsyneitä läpsyttelyjä. Jännittävä sarja kaikenkaikkiaan. Jos saisin SaPKolle valita vastustajan välierään, ottaisin mieluummin Espoon kuin Hermeksen. Hermes vaikuttaa jotenkin vaarallisemmalta vaikka molemmat joukkueet ovat hyvässä iskussa.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Summaselle toivottavasti tulee elinikäinen toimitsijakielto, seuralle tuntuvat sakot tai jopa tämän kevään peleistä erottaminen

Ramille toimitsijakieltoa KYLLÄ
Seuralle sakkoa? Ehkä joo. Taikka tuntuva uhkasakko kehiin joka olisi voimassa vaikka vuoden.
Itse joukkueen rankaiseminen? En kyllä lähtisi nyt heittää koko joukkuetta bussin alle.

En tiedä tarviiko edes Ramia mitenkään erikseen asettaa toimitsijakieltoon. Jussi varmasti osaa tehdä omat päätökset Espoon suunnalla. Jos Aleksi sai aikaisemmin paljon kevyemmästä huuhtelusta ( jonka tuomitsen myös täysin) kenkää niin eiköhän Jussi tee saman päätöksen Ramin kanssa.
Nyt viimeistään Rami teki sen tempun jonka jälkeen on mahdoton ajatella että mikään itseään kunnioittava seura edes ikinä harkitsisi Ramin palkkaamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös