Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 finaalit: SaPKo – Kiekko-Vantaa

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 08.04.2017 klo 17.58.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Tähän on varmaan paras selitys se, että sarja on ollut tähän mennessä ylikävely tuloksellisesti eikä sarjassa ole nähty mielipiteitä jakavia ylilyöntejä. Pelillisesti KiVa on ollut pelissä ainakin mukana 2 ottelua ja ekan erän kolmannesta osaottelusta. KiVa on ollut kiekolla enemmän ja ehkä jopa hallinut peliä, mutta SaPKo on vain iskenyt paikoistaan maalit. Tänäänkin KiVa sai ekan erän ylivoimallaan ns varman maalin, mutta Aho kävi ryöstämässä riparin. Sitten Lepaus - Tanus kaksikko kävi iskemässä pukukoppimaalin ja Lohilauman ruodoista kuului rusahtelua.

  Sarjassa olisi varmasti toisenlainen käsikirjoitus, jos KiVa olisi ainakin yhdessä ottelussa paikoistaan iskenyt maalit, mutta tämä on maalinteko peli ja harvemmin playoff sarjoja voittaa, jos teet 2 maalia kolmeen otteluun.

  Tolppalaukaukseen sen verran, että Konsti antoi hieman palautetta Casimirille, kun ei saanut ranteita lukkoon. Itseä hieman nauratti, kun Kalle Konsti omalla kompetenssillaan arvioi laukauksien laatua. Tyhjistä maaleista niin etenkin Hämäläisen olisi uskonut huudattavan Talvisalo Gardenia, mutta ei hänkään ihan joka paikasta osu. Myös tähän tilanteeseen Konsti antoi hiukan raippaa.
   
 2. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Huomenna sitten huikea GAME4 Vantaalla ja SaPKo-faneilla on mahdollisuus ottaa jopa Vantaan halli täysin haltuun.

  Mikähän on fanibussin tilanne? Itse tulen junalla taas Joensuusta ja jään hotelliin yöksi. Tiedä vaikka olisi pk-seudulla mestaruusjuhlat.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ei ihan tarkkaa tietoa siitä fanibussista mutta eilen oli pelin jälkeen ilmoittautujia pöydän ääressä enemmän ja vähemmän.
  Pitäisikin varmaan soitella koska jos se ei lähde niin lipun ostoon voi tulla hätä. Perkele, pakkohan sen fanibussin on kulkea.
   
 4. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Huomenna saa erittäin hyvä kiekkokausi Vantaalla harmittavan paskiaisen lopun. Ei siinä mitään, tänä vuonna kohokohta oli Tuto-sarja ja sen kääntäminen voitoksi. Tervetuloa Savonlinnalaiset, pidetään huomenna KiVaa
   
 5. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  SaPKo vahvisti minulle Twitterissä että fanibussi lähtee huomenna ja vielä 10 paikkaa vapaana. Mahtava päivä tulossa.
   
 6. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  meitä on aika iso kööri siellä! SaPKon facebook sivuilla sanottiin, että lippuluukulla kannattaa mainita, jos haluaa samaan katsomoon muiden savonlinnalaisten kanssa niin päästään samaan porukkaan! Pidetään kovaa meteliä ja kannustetaan omia!
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Kaiketi ne myyvät edelleen numeroimattomat paikat niin riittää kun marssii sinne tulopuolen vasempaan kulmaukseen. Perjantainahan SaPKon paitoja ja huiveja näkyi ihan tasaisesti ympäri hallia, joskin siellä kulmassa meitä oli selkeä enemmistö.
   
 8. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Hakalin miehet kävivät tänään Viipurista hakemassa tarvikkeet kisastudioon ja huomisiin voitonjuhliin.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Taisi lähteä Vantaata kohti kaksikin bussia. Toisessa 51 hlö ja toisesta ei ole tietoa.
  SaPKo jatkaa muuttumattomalla kokoonpanolla ja miksipä muuttaisikaan kun peli kulkee.
  KiValla oli joku muutos, oliko Leppänen uutena ja Ojala 7. ?

  Ei vaikuta mopon ohjaukseen. Tänään satalasissa pelii ja ekaan erään ranka poikki.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Onnea SapKolle voitosta! Suvereeni joukkue runkosarjassa, joten mestaruus meni oikealle joukkueelle. Toki minua harmitti se, ettei minua kiinostanut katsoa yhtäkään playoff ottelua, paitsi tämä viimeinen. Siihen toki voi vaikuttaa se, ettei oma joukkueeni pelannut näissä karkeloissa, mutta toisaalta myös se, että minä tiesin kuka tulee voittamaan koko roskan. Ei Mestiksessä ollut tällä kaudella kuin yksi joukkue, ja se oli SapKo. Voi, kun olisi vielä KooKoo, Jukurit ja Sport. Silloin ei välttämättä IPKta olisi, mutta Mestis voisi paremmin.
   
 11. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  YEEEAAAAHHHHH!!!!!
   
 12. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  Se on siinä!!!!

  Kiitos SaPKo!!

  Ihan järjettömän hieno temppu! Runkosarjan ykkönen, KeuPa 4-0, EU 4-0, Vantaa 4-0. Ei varaa selittelyyn! Konjakin paikka!
   
 13. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Muuten peukku kannattajajoukoille mutta sitäkin isompaa miinusta omien läpsyttimien tuomisesta. Hyi helvetti. Ei puuttunut muuta kuin hassut hatut ja muut asusteet niin pääsette tasoihin Tappara Fun Clubin kanssa.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Voin vandaali vakuuttaa että en sormellanikaan koskenut läpsyttimeen, enkä koske.
  On se silti vähän hölmöä nostaa läpsyttimet esiin kun toinen joukkue voittaa Finaalisarjan 4-0 maalierolla 14-2.
  Jes, vielä kun Tappara ottaa kullan ja Suomi voittaa puolivälierän niin kausi on aika bueno. Rangersin kanssa joudun antaa siimaa kun realiteetit on tiedossa.

  HYVÄ SaPKo!
   
 15. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Kiekko-Vantaan faneille ja joukkueelle kiitos hyvästä sarjasta. Peliot olisivat voineet päättyä toisinkin, jos KiVan pelaajat olisi paikoistaan tehneet pari maalia. Sarjan kuva oli kaikissa peleissä, että Kivalla on paikat iskeä avausmaali ja pari lisää kaulaa, mutta ei mene, jonka jälken SaPKo käy kuittaamassa.
   
 16. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Väärin tehty voittomaali ja väärin kannatettu. Silti pokaali matkaa Savonlinnaan! Kelpaa!

  SaPKon ohella yksi kauden positiivisimpia asioita sarjassa oli KiVan uudelleensyntynyt seuraidentiteetti farmisekoilujen jälkeen ja sehän näkyi samantien tuloksessakin. Onnea mitalisteille ja kiitokset hyvästä vastuksesta.
   
 17. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Ainut mitä nostettavissa oli. SaPKo oli ylivoimainen eikä sille mahda mitään. Hyvä meininki teillä on siellä silti päällä, jättäkää läpsyttimet omaan arvoonsa. Esimerkiksi HIFK:n ja HPK:n otteluissa on mahtava meininki eikä läpsyttimet ole siellä pääosissa.

  Anteeksi, kiitos ja Onnea isolla o:lla!
   
 18. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lienee tässä tapauksessa suhteellisen oikeutettua sanoa, että oikea joukkue voitti mestaruuden. Onnea SaPKo! Itselläni oli pienoiset epäilykset SaPKoa kohtaan ennen pudotuspelejä, mutta mitä vielä.

  Melkoista ylivoimaahan tämä oli. Kaksitoista (12!!) voittoa putkeen kauden tiukimmalla hetkellä, hattua nostaa. SaPKo kaadettiin varsinaisella peliajalla edellisen kerran tammikuussa, Talvisalossa SaPKo jäi pisteittä edellisen kerran marraskuussa!!

  Pienenä kuriositeettina vielä se, että se oli kuin olikin KeuPa HT, joka laittoi SaPKon pudotuspeleissä tiukimmille. Kaksi kertaa hävittiin maalilla, joista toinen jatkoajalla. KeuPa HT on jokaisella kolmella Mestis-kaudellaan tippunut tulevalle mestarille.