Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 finaalit: SaPKo – Kiekko-Vantaa

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 08.04.2017 klo 17.58.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Onpa hienoa avata tälläinen ketju. SaPKon ensimmäiset Mestisfinaalit koskaan ja oliko niin että Kiekko-Vantaan edellisestä kerrasta on 14 vuotta.
  Molemmat joukkueet pelasivat puhtaan puolivälieräsarjan ja SaPKo myös puhtaan välieräsarjan. Kiekko-Vantaa menetti välierissä TUTOlle kaksi peliä ja se oli kyllä sarjana melkoista vääntöä.
  Runkosarjassa SaPKo voitti 2-1 ja. 7-2 ja 4-1 Kiekko-Vantaa voitti 3-2 ja. eli voitot 3-1 SaPKolle ja kaksi peliä jatkoilla. Tuo Kiekko-Vantaan voitto oli Talvisalossa heille vieraspeli.

  SaPKo päässee aloittamaan sarjan samalla joukkueella jolla pelasi EU:ta vastaan + Ässistä tullut nuorten pelaajien listassa ollut Juuso Walli.
  Kiekko-Vantaan terveystilasta en juuri tiedä, mutta viimeisimmässä lehdistötilaisuudessa TUTOn Elomo toivotteli tsemiä että saavat parsittua joukkueen kasaan. En tiedä mihin viittasi....
  Minulla on äärimmäisen kova luotto SaPKoon sillä Kiekko-Vantaan peli näytti TUTOa vastaan suorastaan aika väsyneeltä.
  Silti olen sitä mieltä kuin aina ennenkin, että pelit pelataan ennen kuin ketään voittajaksi julistetaan. Joten tsemiä molemmille. Toivotaan rehtiä ja hyvälaatuista finaalisarjaa.

  Puhelimella kirjoitettu melko tumuissa joten sorit virheistä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017 klo 09.43
 2. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  On tosiaan tulossa uskoakseni rehtiä ja kovaa kamppailua molemmilta joukkueilta. Itse myös pidän SaPKoa sarjan ennakkosuosikkina kuitenkin K-Vantaalle sopii altavastaajan asema joten usko on kova!
  K-Vantaan terveystilanteesta ei ole tietoa koska näin Playoffeissa ei paljon asioista huudella!
   
 3. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Ohhoh, totta se on ja edelleen ollaan finaaleissa. Tsemppiä SaPKolle, helpolla ette tule meitä vastaan pääsemään!
   
 4. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Meillä Hakalissa on kiekkohuuma päällä! Paalanen hoitelee mestiksestä kannun kotiin! Oli rooli sitten varmistava hyökkääjä, puolustaja tai ihmiskuula, niin täältä pesee! Meidän kylän Mies tekee, mitä tarvitsee.
  Niinkuin nuoriso sanoo: Kulmakatu rules!!
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Atte Wallista en ole kuullut, mutta Juuso Walli tuli puolustukseen. Joo itsekkin tässä olen hienoisessa myötäisessä, joten virheet (niin asia- kuin kirjoitus-) annettakoot anteeksi niin minulle kuin muille.

  Ennen EU sarjaa SaPKolla oli pari kysymysmerkkiä eli YV-peli ja Tanuksen maaliin osuminen. No YV loksahti kohdilleen välierissä ja Tanus sai maalitilin auki, joten voimakas on joki lohiparvella uitavana. SaPKo pääsee levänneenä sarjaan, mutta ainakin välierien ensimmäisessä pelissä muutaman päivän pidempi tauko näkyi enemmän huonona kuin hyvänä. SaPKon terveystilanne on heikko, kun Paven, Lämsä ja Monto ovat jo päättäneet kauden. Lisäksi Pullin day to day on venynyt tarpeettoman pitkäksi ja Hämäläisen pelikunto on kysymysmerkki. Maalivahti osastolla Toivonen on ollut pidempään sivussa, mutta ei ole ilmoitettu ainakaan vielä kauden päättymisestä. Toki nykyinen kaksikko on pelannut niin hyvin, että hoitakoot vammansa kunnolla, että on ensi kaudella sitten iskussa.

  KiValla on pelaajistossa paljon SaPKo taustaisia pelaajia, ketkä varmasti saavat lisälatausta finaalisarjaan, jos sellaista edes tarvitsee. Lisäksi odotan melkein kauhulla Gymerin ja A.Mäkisen hyökkäyspelaamista ja Kauttokin on välillä ollut pelottavan maaginen.

  Pieni tilastofakta, että SaPKo on pelaamissaan playoff peleissä ollut tappiolla vajaat 6 minuuttia.

  Odotettavissa huima kauden loppuhuipennus. Let's play good oldschool hockey.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Hah ja hah. Vai sellisen Wallin keksin, nimi korjattu avausviestiin. Kysyin muutan Kiekko-Vantaan toimistolta kiintiöivätkö vieraskannattajille jonnekin lippuja ja on se mahdollisesti ryhmäkiintiö vai voiko yksin matkustavat ottaa samasta liput jolloin keskityttäisiin samaan katsomon osaan.
  Vastaus oli, ei kiintiö eikä se taida olla teknisesti mahdollistakaan. Pidän tuota hieman erikoisena mutta kait se sitten niin on. Itse taidan olla kyllä perillä mihin vieraskannattajat halutaan. En nimittäin itse vielä tiedä kuljenko kimmakyydeissä vai omalla autollani.

  A.Mäkisestä tein sellaisen huomion tuossa TUTO sarjassa viimeistään, että on aika kova mies kuumimaan.

  Toivottavasti nähdään hyvä puhdas finaalisarja.Enkä tarkoita 4-0 tai 0-4 vaan rottailut pois.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017 klo 12.25
 7. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Triolla ei ole varsinaisesti numeroituja paikkoja, eli lipulla saat mennä istumaan mihin haluat. Vieraskannattajat ovat perinteisesti sijoittuneet sisäänkäynniltä katsottuna oikean puolen perimmäisiin katsomoihin. TUTO-sarjassa vierasfanien katsomoalue oli "aidattu", ja jos Savonlinnasta on porukkaa bussilla lähdössä niin luulisin että vierasfanien alue löytyy helposti. Tervetuloa sankoin joukoin Vantaalle!

  Miten muuten Talvisalon jäähalliin voi mahtua niin paljon populaa vaikka käsittääkseni istumapaikkoja on vain yhdellä sivulla? En ole vielä hallissa vieraillut, ja kuvien kautta ei oikein saa käsitystä kapasiteetista.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Hyvä kysymys. Siellä oli EUta vastaan joku 2300 katsojaa ja mielestäni seisomakatsomon kapasiteeetti oli aika loppu noin niinkuin silmääräisesti. Tyhjiä kausikorttipaikkoja oli joitain kymmeniä ehkä. Jos meinaavat kunnianhimoisesti myydä 2800 lippua ja pitää kulkukäytävät tyhjinä niin toivotan onnea.

  Vieraskannattajien ongelma tuo ei niinkään tule olemaan koska samaa lippusiima-aluetta näyttävät käyttävän.
   
 9. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Kyllä sinne taitaa jonkun verran lisää sopia kun seisomakatsomossa tiivistetään. Espoo pelissä siellä istuskeltiin erätauoilla, jolloin jokainen vei periaatteessa kahden ihmisen tilan. Sitten kun noustiin ylös niin väleihin jäi vielä tilaa. Ainakin maaottelussa pari vuotta sitten seisomakatsomossa oltiin kuin sardiinit purkissa ja samoin taisi olla Jokipojat matsissa tuota ennen, kun tupa oli täynnä.

  Itsellä on myös kova luotto siihen että SaPKo tämän tulee viemään, vaikkakin vastus on kova. Mutta niin oli Espookin. Uskon että parissa ekassa pelissä Vantaa tulee pyristelemään mukana, mutta sitten SaPKo jyrää voittoon. Kuten edellisisssäkin sarjoissa vastustajan iskupaikka on ensimmäisissä peleissä. Voittamalla keskiviikkona tai lauantaina voi horjuttaa asetelmia. Toisaalta olisi kiva nähdä ratkaisu Savonlinnassa, mutta siimaa ei Lohelle sen takia pidä antaa tuumaakaan.
   
 10. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Vantaalaiset! Onko tietoa milloin liput finaaleihin tulee myyntiin?
  Ensiviikon maanantaina pääsen ainakin Tikkurilaan matsia katsomaa, kun itsekkin Vantaalla asun.
  Perjantain matsiin toivon, että Savonlinnasta lähtisi fanibussi, johon voisin hypätä kyytiin, kun olen muutenkin savossa pääsiäistä viettämässä.

  Tiukkaa tulee, mutta kova luotto on omaan jengiin, nimittäin Espoo sarja osoitte, miten hyvä jengi SaPKo on. Jokatapauksessa tämä ei tule todenn'äköisesti menemään 4-0 kummallekkaan.
   
 11. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  VEIKKAUS: Finaalit 2017: Otteluvoitot...SaPKo - K- Vantaa 4-1..!

  Ensimmäinen ottelu keskiviikkona on voitettava! Vantaa on ollut koko kauden hyvä kotijoukkue ja runkosarjan molemmat Vantaan ottelut olivat tasaisia. Avausottelun merkityksen nostan korkealle. Vantaan onnistuessa viemään kotiedun, voi ottelusarja muodostua hankalaksi ja lauantain ottelu luultavasti täyden kotiluolan edessä pakkovoitoksi.

  Henkisesti Vantaa saisi "ryöstöstä" uskoa ja perjantaille halliin väkeä. SaPKo:n avausvoitolla paineet Vantaan kotiottelussa ovat heillä ja siten SaPKo:lla olisi otteluun loistavat lähtökohdat. Näin uskon homman menevän. Kahteen tappioon ensimmäisestä kahdesta ottelusta ei ole Vantaalla varaa. Muuten sarja noudattaa samaa kaavaa, kuin kaksi edellistä ja SaPKo marssii mestaruuteen.

  Vantaa ottaa yhden voiton ja näin SaPKo ratkaisee mestaruuden viidennessä pelissä kotihallissaan!


  KeuPa- ja EU -sarjoissa avausottelu oli hankala! Nyt voitto vaatii paremman pelin, kuin edellisiä vastustajia vastaan. Tässä SaPKo:n tauko alussa näkyy ja Vantaan mahdollinen väsyminen ei vielä näy, joten siinä heillä on iskun paikka. Uskon edelleen samoihin asioihin, kuin aiemmissa ottelusarjoissa. SaPKo parantaa avausotteluaan, viimeistelyään ja pienet asiat kääntävät tiukat ottelut SaPKo:n eduksi!

  Materiaali, joukkuehenki ja itseluottamus! Lisäksi pidän Vantaata TUTO:a sopivampana vastustaja. Samoin oli Hermeksen ja EU:n kohdalla. Tehomiesten ylivoima oli EU:ta vastaan kunnossa. En tiedä Vantaan loukkaantumisia, mutta SaPKo saa kasaan neljä hyvää ketjua, Walli vahvistaa puolustusta ja molemmat maalivahdit ovat onnistuneet. En näe mitään syytä, miksi SaPKo:n peli sekoaisi juuri nyt..?!

  Mutta, veikkaus on veikkaus ja pelit kertovat sitten vastauksen..:) Tsemppiä!!!
   
 12. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
 13. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Jokaisen finaalin aion seurata paikan päällä.

  Nettikaupassa Vantaan peleihin myynnissä paikkoja "selkeästi" seuraavilla kategorioilla:

  (Numeroimaton)
  (Numeroimaton) - NUMEROIMATON
  (PTUOLI)
  (PTUOLI) - NUMEROIMATON

  Ei ole kovin helpoksi tuota tehty, mutta onko niin että "PTUOLI" tarkoittaa pyörätuolia, joten normilippu on vaan jompikumpi noista "numeroimattomista"?
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä, PTUOLI tarkoittaa pyörätuolia.
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Noniin, perjantain peliinkin liput hommailtu. Tulikin perhematka sealifen kautta ja sitten serkkupojan kanssa matsiin. Samapa tämä miten tässä kulkee ja katsotaan sitten josko sitä maanantaina hyppäisi porukan bussiin. Tästä meidän kylältä lähtee yksi porukka omalla 8hlö taxilla. Ei voi bussiin tulla kun ei kuitenkaan asu reitin varrella, ja toisaalta auton on pysähdyttävä kun tulee tupakkihetki. On nimittäin jonkun verran tupakanhimoinen mies sen taxin tilaamisen takana.
  Huomenna viimein alkaa. Se näissä kahdessa SaPKon voittamassa 4-0 sarjassa on huono puoli että peliväli venyy turhan pitkäksi.
   
 16. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tsemppiä SaPKolle finaaleihin! Hienoa että SaPKo pääsee pelaamaan Mestiksen finaaleita ja yhtään Kivaa väheksymättä uskon, että menee myös päätyyn asti.
   
 17. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Ei olisi enää pitkä aika, kun kiekko tippuu jäähän! Molemmilla tutut kokoonpanot. Vantaalle Rautanen on iso menetys, kun katsoo puolustusta! Muuten joukkue on hyvä ja tänään on oltava hereillä alusta saakka. Ottelusarja on tärkeää aloittaa voitolla, eikä antaa Vantaalle yhtään ylimääräistä itseluottamusta. Heillä sitä on TUTO:n voittamisen jälkeen varmasti tarpeeksi ja uskoa riittää SaPKo:kin kaatamiseen!

  Nyt neljään päivään, kolme ottelua, niin SaPKo:n pidempi tauko on viimeistään lauantaina etu. Tänään siitä voi olla ottelun alussa haittaa ja ensimmäinen erä vaikea! Kokemusta EU:n kohdalta vastaavasta tauosta ja uskon tästä olleen apua. Siinä EU:lla oli avausottelussa paikka vaikeuttaa ottelusarjaa huomattavasti. Samoin on tänään Vantaalla..!

  SaPKo:n on voittaakseen pelattava paremmin, kuin EU-sarjan ensimmäisessä ottelussa. Vaikka pelataan neljästä voitosta, niin avausottelu on aina tärkeä. Antaa suunnan ottelusarjalle ja todella paljon paremman lähtökohdan viikonlopun kahdelle ottelulle. Molemmat joukkueet ovat aiemmissa peleissään voittaneet kolme ensimmäistä otteluaan ja niiden turvin edenneet jatkoon.

  Walli pelaa ja Laamasen ollessa kipeänä on hyvä ollakin yksi isompi kokoinen puolustaja mukana. Vaikka Wallin peluuttaminen jakaa mielipiteitä, niin nyt näen vahvistuksena. Fonsen on ollut hiukan vaikeuksissa, Pullilla ensimmäinen peli pienen tauon jälkeen ja kokoa on hyvä olla. Vantaalla varsinkin Niemimaa ja Rantaeskola ovat vahvoja, vaikeita pideltäviä maalin edustalla.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  SaPKo 1. Finaalissa

  1. ketju: Niklas Salo-Mikko Lahtela-Toni Henttonen
  Jurgens - Marva

  2. ketju: Teemu Lepaus-Juuso Forsström-Jonatan Tanus
  Jekunen - Pelli

  3. ketju: Matias Lehtonen-Oskari Siiki-Rasmus Hämäläinen
  Pulli - Walli

  4. ketju: Ville Paalanen-Kasper Elo-Kalle Saramäki

  13. hyökkääjä: Kasper Piitulainen

  MV: Aho (Yrjölä)

  Tämä näyttää erittäin hyvälle, ja nyt jo voi todeta, että Wallin mukaan ottaminen oli viisasta kun Laamanen on flunssainen. Jos näistä loukkaantumisista jotain posia pitää kaivaa niin minua ilahduttaa, että Elo saa olla pelaavassa kokoonpanossa.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Hienoa SaPKo. Ottelusarja auki ja se on nyt 1 - munkki. Pelissä näkyi aika rajusti sen tärkeys ja pelaajat jännittivät molemmissa joukkueissa. Ihmeellisiä kiekon kanssa sohlauksia.
  SaPKo aloitti pelin hyvin mutta meinasi sen sitten sössiä jäähyilyyn. Tuomareista mutistiin hallissa, mutta minä näin että onnistuivat ihan hyvin. Ei ainakaan SaPKon jäähyistä voi juuri valittaa, no ehkä Tanuksen tuomio olisi osunut paremmin 2min väkivaltaisuus kun ei se mikään taklaus ollut.
  Pelin lopulla Sulinin jäähy näytti ainakin pelitilanteessa Fopan kalastamalta, mutta en mene vannomaan.

  Näkisin, että mikäli pässit ymmärtävät pysyä poissa jäähypenkiltä niin se on kuitenkin parempi joukkue ja pystyy tämän sarjan voittamaan.

  Wallin peliä omassa päässä oli ilo katsella. Kova jätkä maalin edessä, ihan eri mies kuin runkosarjan aikaan käydessään.

  Ja jumaleissöni. Monesti olen lätkäpelissä maamme laulun kuullut mutta en ehkä koskaan noin mahtavaa esiintymistä kuin tänään Jyrki Anttilalta.

  Tanus lähti kesken kolmannen erän koppiin, eikä pelannut kuin kolme vaihtoa. En tosin nähnyt että olisi missään vaiheessa loukkaantunut, mutta kait se jonkun kolhun sai. Toivottavasti ei mitään pahempaa.
   
 20. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Toinen erä oli SaPKolta surkea johtuen idioottimaisista jäähyistä. Elo painaa täysin puun takaa kolmantena miehenä taklauksen päähän. Ihme ettei ulosajoa saanut, mutta tuskin pelaa ainakaan seuraavassa pelissä. Jos ite olisin kurinpitäjä niin ainakin pari peliä saisi huilia. Tanuksen jäähyssä Tanus nostaa turhaan taklauksen vastaanotossa kädet taklaajan naaman, joten sekin meni oikein.

  Surkeasta toisesta erästä huolimatta SaPKo voitti sen 2-1. Hieman KiVan kannalta ankeaa, että olet pelin päällä suurimman osan pelistä ja kaveri käy tuikkamassa muutamasta maalipaikastaan sen 4 verkkoon.

  Lainaus:
  Walli pelasi hienon pelin. A.Mäkisen alistaminen maalinedustalla toisessa erässä oli loistava esimerkki. Se olikin ainoa kerta, kun hänet kentällä näin ja se on stay at home- pakille loistava saldo.
   
 21. Jone29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Peli ei jää historiaan minään suurena kiekkomatsina, mutta SaPKo teki sen mikä voittoon vaadittiin. Suhteellisen luottavainen olin ennen peliä ja nyt askeleen enemmän luottavainen jatkon suhteen. Hyvälle näyttää.

  Yleisömäärä oli kylläkin suuri pettymys. Lieköhän saadaan lauantaiksikaan tupaa aivan täyteen?
   
 22. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Vantaa oli kyllä pelissä mukana "numeroita paremmin", mutta tehoton ylivoima koitui kohtaloksi. Toisessa erässä oli paikka mennä johtoon mutta kävikin toisin päin. Positiivisen tasainen peli ja varsin viihdyttävää katsottavaa näin puolueettominkin silmin nähtynä. Odotin pelistä yksipuolisempaa SaPKon näytöstä mutta oikein hyvä näin päin.

  Surullisen hiljaista kyllä täällä jatkoajassa nykyään Mestiksen osalta kun finaalin jälkeen löytyy pari viestiä pelistä.
   
 23. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Tulos hyvä, mutta parannettavaa jäi. Kakkoserä oli aika karmea ja Vantaalle annettiin kuskinpaikka jäähyilyllä. Jäähyt oli minustakin ihan oikeutettuja, mutta odottelin kyllä Tanuksen tapauksessa myös estämisjäähyä vastustajalle.

  Mutta kuten Espoosarjassa, niin SaPKo näytti taas että lisävaihde löytyy tarvittaessa ja näin eilenkin. Perjantaina pitää saada nuo jäähyt pois ja oma peli rullaamaan. Aho maalilla oli kyllä loistava ja SaPKon kolmas maali oli perhanan nätti. Vantaa puolusti kyllä hyvin, mutta vastaavasti pelin avaaminen näytti kovin hankalalta. Mielestäni EU oli pahempi vastus kiekollisena, kuin eilinen KiVa.
   
 24. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Tästä voi laittaa terveiset kiekkoliittoon. Toki tähän vaikuttaa sekin, että KiVan faneista vasta yksi on aktivoitunut. Olihan noissa muissa SaPKon playoff-vaiheissa vilkkaampaa tämä keskustelua.

  Mutta jatkoajan hiljaisuus on kyllä kääntäen verrannollista eilisen pelin tunnelmaan paikan päällä, mikä oli kerrassaan mainio. Yllätti siinä tungoksessa, että yleisömäärä ei ollutkaan edes kahtatuhatta.

  Itse kenttätapahtumista on jo kaikki olennainen sanottu. Itse sen verran rikon SaPKon seuraajien yhtenäisyyttä, että olisin eri mieltä @Murkula :n kanssa jäähyistä, mitä tulee etenkin siihen Tanuksen saamaan. Noissa tilanteissa, kun on jo jäähy alla, niin pilli ei ole normaalissa runkosarjankaan pelissä niin herkässä, niin nyt sitten Tanuksen estämistilanteessa vihelletäänkin jäähy Tanukselle. Aika kova tuomio finaalipelin henkeen ja KiVa jos olisi onnistunut 5-3:sensa hyödyntämään, niin peli olisi voinut saada ihan eri suunnan.
   
 25. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Ajattelin että SaPKo olisi pelannut Tutoon verrattuna nätimmin. Muutama aika turha takli mutta kaipa se finaalien luonteeseen kuuluu. Tehottomuuteen kaaduttiin ja se 2 - 1 maali oli aikamoinen killeri Vantaalle. Ei mahda mitään, vituttaa mutta huomenna on aivan uusi peli, ja hallille on kuulopuheiden mukaan tulossa paljon yleisöä.