Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 finaalit: SaPKo – Kiekko-Vantaa

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 08.04.2017 klo 17.58.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  @Linnankundi on siinä oikeassa että estämisjäähy olisi ollut vihellettävissä. Tanuksen hanskat kun sattui pamahtamaan naamaan niin se täysin selvä estäminen meni sitten jotenkin tuomareilta ohi. Olen aika varma, että jos Tanus olisi pyllähtänyt teatraalisesti niin jäähy olisi ollut KiVan.
  Tanuksen jäähy oli kuitenkin ihan selkeä, tuollaisesta taitaa selvitä vain Malkin jos sattuisi vaikka Haulaa kolauttamaan. Hetkinen, niin on tainnut käydäkin...
  Minusta se ei ollut päähän kohdistunut taklaus vaan väkivaltaisuus ja se 10 päälle oli liikaa. 2min oikein.
   
 2. Linnankundi Jäsen

  Elon taklaus oli huono, taklaajan pitää varmistaa, ettei pään/niskan alueelle osu. Lisäksi yksi taklausyritys (olikohan Lepaus) meni onneksi nippa nappa ohi, olisi kolahtanut aikalailla ikävästi suoraan päähän. Ilmeisesti pelaajat olivat ylikierroksilla, sillä ei tuo niin tavallista ole tällä(kään) kaudella. Jospa ne pahimmat höyryt nyt olisi päästetty ja peliin keskittyminen olisi se ykkösasia. Itse antaisin Forsströmille kreditiä taisteluilmeestä. Oikein pahaa teki, kun herra plokkasi pakin laukauksen ja luja lämäri osui ilmeisesti käsivarteen. Näki, että teki todella kipeää, mutta pysyi pelissä kuitenkin mukana.
  Ihme, että Salon maaliin löydettiin syöttäjä, kaveri veti Vantaan pelaajat täysin kahville pyörittelemällä heitä varmaan kymmenen sekuntia pienessä tilassa maalin takana ja sen jälkeen hakeutui b-pisteen kaarelle laidan läheisyyteen ja napautti maalin.
  Aho pelasi huippupelin, toivottavasti vire jatkuu. Ja vielä voi mainita Jurgensin komean maalin, Vantaan puolustus nukahti totaalisesti ja Jurgens huomasi väylän avautuvan maalille ja varma viimeistely.
  Kiekko- Vantaa pelasi kyllä hyvin, puolustajat (tai jokin heistä) oli vaikeuksissa avauksien kanssa. Muuten kyllä oli vauhdikas esitys heiltä. Ylivoimaa voi tietenkin moittia, toisaalta Aho ja SaPKon alivoima oli kyllä erittäin hyvällä tasolla.
  Huomenna on sitten uusi peli ja se alkaa 0-0:sta. Eilinen peli ei siinä enää merkitse mitään.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Mies on ajatusten lukija. En kirjoittanut näin mihinkääm, mutta ajattelin pelissä jäähyn tulevan Kiekko-Vantaan pelaajalle.
   
 4. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Sen verran tuli vielä eilisestä mieleen näitä muiden kommentteja lukiessa, että SaPKon kiekollinen hallinta ja kiekossa pysyminen oli harvinaisen vähäistä. Varmaankin vantaalaisten taktiikkaan kuului se, että pelivälinettä ei SaPKolle anneta kovin pitkäksi aikaa ja siihenkin nähden nuo 4-1 numerot ovat aika imartelevat SaPKolle. Kovaa paineistivat monella miehellä jo SaPKon alueella.

  Huominen peli todellakin alkaa siitä 0-0:sta ja paljon pitää SaPKon parantaa keskiviikosta, että voitto huomenna tulisi.
   
 5. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Näin oli, mutta samaa paineistusta teki SaPKokin. Ei Vantaallakaan mitään ihmepaikkoja pelissä ollut pl ylivoimat. Tuosta jos jäähyt saadaan minimiin, niin uskon että SaPKo parempana maalintekojoukkueena tulee pitkässä juoksussa olemaan kuskin paikalla. Plus että Vantaa väsyy tuohon kovaan paineistukseen nopeammin koska heillä on pitemmät pelisarjat takanaan. Eilinen kolmas erä antoi jo vähän viitteitä tästä, kun loppukiriä ei käytännössä tulut ollenkaan.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Heh, ajoin autolla ja kuvittelin kännykällä poimineeni oikean nimen mutta näköjään @Al Dente oli se nimimerkki, joka piti viestiin poimia.
   
 7. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Kokoonpanoissa pieniä muutoksia! Jekunen on sivussa, Laamanen ottaa hänen paikan. K-Vantaa on nostanut Moision kokoonpanoon ja hän ottaa nelosketjun laidasta Väisäsen paikan. Muuten joukkueet samoilla kentällisillä, kuin avausottelussa. Tällä muutoksella ei liene epäselvyyttä, mitä Vantaa hakee..?!

  Tästä toinen voitto, niin silloin ottelusarja noudattaisi veikkaamaani kaavaa. Huomenna rupeaa Vantaan rosterissa pitkät pelit TUTO:a vastaan näkymään. Kuusi ottelua+kaksi pitkää jatkoaikaa alla, keskiviikkona tiukka peli aina kolmanteen erään saakka. Tähän SaPKo:n on vastattava tutulla hyvällä liikkeellä ja nyt viime ottelun turhat jäähyt olisi syytä jättää pois!

  Niistä Elon taklaus oli typerä ja lähellä ulosajon paikkaa! Isokokoinen pelaaja ihan suotta korotti olkapäällä päätä kohti ja tuli tilanteeseen hiukan sivusta ns. kolmantena pelaajana. Tanukselle mielestäni oikea tuomio olisi ollut 2 minuuttia väkivaltaisuus, vastaavasti Vantaan puolustajalle estämisestä. Siinä SaPKo:n viisikkopeli sekosi toisen erän ajaksi. Ilman Ahon huipputorjuntoja, hyvää alivoimaa ja osakseen Vantaan tehottomuutta ottelu olisi voinut kääntyä. Kuten Mälkiä totesi: "Toiseen erään meidän olisi pitänyt tehdä kaksi, kolme maalia."

  Juttelimme vierustoverin kanssa pelissäkin, kuten Murkula ja joku muukin on todennut aiemmin: "Jos Tanus olisi heittäytynyt nurin, niin Vantaalle 2 minuuttia, syy estäminen." Luulin aluksi Vantaan saavan jäähyn, sitten molempien kaksiminuuttiset, kun en katsonut tuomarin käsimerkkejä. Taklaushan se ei ollut, kuten jo todettua..?!

  Tänään Vantaan on tasoitettava ottelusarja pysyäkseen mukana taistelussa! Otin joukkueiden runkosarjatilastoja esille keväällä ennen kotiottelua, minkä SaPKo sitten vei reilummin. Odotin silloin tasaista kamppailua ja Vantaan laittavan SaPKo:n tiukoille. Nyt eri pelit, mutta silloin Vantaan ylivoima oli ollut kotikaukalossa hyvää, muistaakseni lähes SaPKo:n luokkaa ja pelaaminen vieraissa sarjan toiseksi huonointa, kotona toiseksi parasta!

  SaPKo pelasi ainakin runkosarjan jälkimmäisen Vantaan vierailun hyvin. Silloin Paalanen pelasi ensimmäisen ottelun puolustajana ja Toivonen maalilla Ahon ollessa loukkaantuneena. Samanlainen tasapainoinen ottelu tänään ja ylivoimalla onnistumisia, yksikin, niin sillä pitäisi olla vahvoilla.

  Walli oli keskiviikkona loistava ja kyllä kauden aikana pelatut Liigaottelut ovat vieneet miestä eteenpäin. Runkosarjassa käydessään täällä paransi koko ajan ja revanssiviikonlopun tiukat Jokipoika-pelit pelasi todella hyvin! Ehkä Mestis on alkuun hankala Liigasta tulijoille? Moni pelaaja on näin kommentoinut.

  Peli on hiukan "arvaamattomampaa" ja vaatii ehkä useamman ottelun tottumisen. Nuoresta pelaajasta kyse, joka pelasi kauden aikana A-Nuortenkin mukana. Ehkä Nuorten Play Off:t olivat Wallille hyvä paikka ennen SaPKo:on liittymistä. Siellä isompi vastuu kiekollisena, enemmän peliaikaa Liigaan nähden tuskin olivat haitaksi. Siten varmaan helpompi siirtyä taas tänne. Tuttu pelitapa, joukkue ja valmennus aiemmin kaudelta, niin pelaaminen oli myös paljon varmempaa, kiekollisempaa ja kaikin puolin parempaa! Hyvä vahvistus ja oli maalin edessä juuri sitä, mitä ennen keskiviikkoa toivoin! Varsinkin, kun Laamanen vielä puuttui.

  Tsemppiä SaPKo...Fanimatkalaiset, Sulkavan porukka ja "Etä-Fanit"..!!!

  Lisäys...Kun katselin vielä kokoonpanoja, niin uskoisin Hyttisen ketjun pelaavan Forsströmin ketjua vastaan. Siinä Hyttinen ja Moisio ovat kovia taklaamaan ja varmaan yrittävät tällä tavoin horjuttaa tehoketjumme peliä.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017 klo 12.53
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Nonii, mestoilla ollaa. Kannattajankin valmistautuminen pitää ottaa tosissaan ja nyt pienet torkut tässä naapurihotellissa ennen pelin alkua.
  Jekunen on ollut playoffeissa heikompi suorittaja kuin Laamanen ja nyt on minusta paras pakisto kokoonpanossa.

  Fanibussinkin luulisi olevan jo viiden jälkeen paikoilla kun niin aikaisin on liikkeelle lähtenyt.
   
 9. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Tikkurilassa ovilla jonot Läntiselle Valkoisenlähteentielle asti Pitkäperjantaina! Liekö koskaan aiemmin ollut näin?
   
 10. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Koskahan viimeksi Vantaan matsi on ylipäätään ollut loppuunmyyty. Hallin avauspeli aikanaan? Vai oliko edellisen Mestis-finaalikeikan aikaan täynnä?
   
 11. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  "Täys vittu farssi."

  Kaatuisivat ees saappaat jalassa, tää on lähinnä perseen näyttämistä kerranki liikkeellä oleville vantaalaisille.
  Tais poikia jännittää liikaa.
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Olipahan peli. Vähän kuin SaPKon ja EU:n ensimmäinen välierä Vantaalla.
  Mutta toisessa erässä Kiekko-Vantaalle tuomittiin 11min jäähyjä ja erikoistilannemaalit 1-1. Ei noin vaikka peli olisikin "ratkennut".
  Ennen alivoimamaalia ihme neppailua ja sitten se kohta kolahtikin. Aho oli tänään(kin) hyvä ja tuo Matias Lehtonen parantaa peli peliltä. On ollut viimeisimmät pelit todella hyvä, kuten tänäänkin.
  Mitä tapahtui tuossa lopussa kun Kautto suivaantui. Siis muuta kuin se että SaPKo teki maalin. Näin kyllä mitä tapahtui mutta miten ihmeessä siitä ei löytynyt yhtään rangaistusminuuttia kun vielä tilanteen lauettua Lehtonen oli nousemassa jäästä niin Kautto löi hanskalla niskaan.
  Mahtaako huomenna olla Savonlinnassa pienimuotoinen karnevaali jos olutteltta aukeaa aikaisin. Se ainakin kassan ja tunnelman puolesta kannattaisi avata viimeistään puolenpäivän aikaan.
  Huomenna uusi peli ja uudet haasteet, vielä ei ole ainakaan näkynyt mitään väsymistä Lohelta. Tai no, ehkä henkistä väsymystä jonniii verran jopa.
   
 13. Kahvitunti Jäsen

  Tulipa itsekin käytyä tänään matsissa, olihan tää tämän hetkisen tilanteen mukaan Tampereen eteläpuolisen Suomen parasta lätkää. Eka mestismatsi ehkä pariin vuoteen, vaikka paikallisjoukkue otti kuokkaan ihan kunnolla niin olihan tää kyllä viihdyttävämpää kiekkoa kuin liigan pleijarit tähän mennessä. Tuohon Murkulan kysymykseen Kauton kiihtymisestä en osaa sanoa mitään, kun olin toisessa päässä ja juuri siemaisin tuopista olutta. Tuo tilanne vähän häiritsi hetkellistä mallasohran nautintoani, mutta annettakoon se anteeksi. Jostain syystä yksikään pelaaja ei erityisesti erottunut tässä matsissa edukseen. Ehkä SaPKon mokke. Muuten jäi mieleen lähinnä lohipaitojen puolustuksen virheet, joita ei jaksa sitten luetella. Tunnelma oli parempi kuin Nordiksella.
   
 14. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  SaPKo tuli toiseen osaotteluun hyvin ja laittoi kylmän statementin avauserään ja peli oli oikeastaan ohi 0-4 tilanteesa. Avauserä oli aikalailla toisinto ekasta osaottelusta, jossa KiValla oli kiekko ja YVn ansiosta sai hallittua peliä, mutta lopulta kulmissa pyörimistä. SaPKo taasen käy laittamassa kiekon verkkoon paikoistaan. Kaksi viimeistä erää olikin pelailua ja seuraavaan peliin valmistautumista.

  KiVan pitäisi keksiä AVlle jotain, koska ei voi antaa kahta (lasken Lahtelan maalin myös YV-maaliksi) laukausta noin vapaasti b-pisteiden välistä. Sulinin ulosajoon johtanutta tilannetta en kerennyt näkemään edes hidastuksista, koska luonto kutsui vessaan ja hakemaan olutta kaapilta.

  Lainaus:
  Ilmeisesti Kautto koki tulleensa häirityksi Lehtosen toimesta. Toki tuossa tilanteessa jäässä makaavan pelaajan päälle hyppääminen on aika lapsellista, mutta ymmärrän turhautumisen. Lisäksi kilvellä lyönti niskaan oli turha.

  Lainaus:
  Huomenna on uusi peli ja alkaa numeroista 0-0. Play off sarjassa on ihan sama voitatko pelin 1-0, 5-4 vai 7-0. KiValle nämä kaksi ekaa peliä on olleet henkisesti todella raskaita, kun itse et paikoista tee ja kaveri käy omista paikoista kuittaamassa.

  Sarja jatkuu huomenna Savonlinnassa ja toivottavasti yleisöä saadaan hieman enemmän kuin keskiviikkona.

  Lainaus:
  Tähän on sen verran otettava kantaa, että SaPKon välipäivinä tuli ajantappo mielessä katseltua Tappara - HIFK- sarjaa ja en muista milloin viimeksi olisi kesken peli saatika play off- pelin alkanut haukotuttamaan katsellessa sitä ylivarovaista karvaamista ja träppiä.
   
 15. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Pesunkestävä pessimisti toivottaa Savonlinnalaisille ja SaPKolle onnea ensimmäisen mestismestaruuden johdosta! Vantaa oli tänään hajuton ja mauton. Taisteluilme puuttui ja peli näytti yhtä paskalta kuin alkukaudesta. SaPKo kiitti ja pisti kolme rutiinimaalia ja peli oli käytännössä taputeltu.

  Joka tapauksessa olen helvetin ylpeä joukkueesta vaikka paskat puntissa olivat tänään. Plussaa myös täydestä hallista, vaikka meininki jäi vähän vaisuksi kun vierailijat johtaa ekan erän jälkeen 0-4. Rahaa tuli joka tapauksessa ihan hyvin tästä kaudesta, sitä ei täällä ole ikinä liikaa.

  Vitutus alkaa pikkuhiljaa häipyä, huomisen pelin suhteen olen positiivisin mielin koska joukkueella ei ole tällä hetkellä mitään muuta kuin parannettavaa. Naatitaan siis kun vielä voidaan!

  (Ja vaikka tänä vuonna ei ollut meidän vuoro, niin lähikausina se varmasti tulee. Myös tieto siitä että Savonlinnassa ei pelata todnäk. moneen vuoteen liigaa lohduttaa.)

  Vielä kerran lämpimät onnittelut SaPKon kannattajille.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  En ole muute ehkä koskaan itse nähnyt SaPKon vieraspeliä jossa olisi ollut noin paljon SaPKon kannattajia. Niitä oli tänää Triolla useampi sata.
   
 17. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Voitko kertoa, että miksi tämä asia tuo sinulle lohtua?
   
 18. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Uskoisin nimimerkki Vantaan vandaalin tarkoittavan sitä kun jos SaPKo ei lähivuosina pääse liigaan on K-Vantaalla mahdollisuus päästä joskus revanssiin finaaleissa tai jossakin muussa tärkeässä pelissä?
  Teillä tosin on sellainen velho puikoissa tällä hetkellä, että eihän sitä koskaan tiedä? Tuliko se Eurojackpot voitto teille päin?
  Hyvin huomaa koko Sapkon joukkueesta huokuvan peli ilon ja itsevarmuuden!
  Meidän kannaltahan se ei ole mukavaa tai kuten meillä sanotaan Kivaa, mutta kuitenkin!
  Tänään kuitenkin toivoisin K-Vantaan saavan ensimmäisen kiinnityksen koska on tämä kuitenkin ihan huikeaa kiekkoa josta liigan katsojat ei tiedä mitään,)
   
 19. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Severihän sen tuossa sanoi. Viime vuonna Jukurisarjan jälkeen harmitti ettei revanssipaikkaa heitä vastaan enää saatu.

  Mestiksen taso näyttää nousevan vuosi vuodelta huomioonottaen sen että kolme parasta joukkuetta on nostettu liigaan. Jos rahamiehet ottaa setelitupot pois korvista ja silmien edestä niin liigakarsinnat nähtäisiin toivon mukaan taas lähivuosina.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Se voisi olla monelle pelkästään Liigaa seuraavalle pienimuotoinen yllätys miten viihteellinen sarja Mestis on. Itse katson molempia siinä missä KHL:ää ja NHL:ääkin ja olisin vielä pari vuotta sitten sanonut, että näistä KHL on masentavinta rusettiluistelua, mutta nyt sanon että Liiga on auttamatta tympein sarja. Se peli mitä liigassa pelataan on täysin antijääkiekkoa. Kun itse liputan aina pystysuunann lätkään ja suunnanmuutospeliin niin välillä tuo liiga käy niin hermoihin että pelin katsominen on keskeytettävä. Jos ei olisi tuota kannatusmieltä mihinkään joukkueeseen niin en sitä sarjaa katsoisi.

  Mutta sitten taas näihin Mestisfinaaleihin niin tänäänhän se olisi Kiekko-Vantaan voitettava tai sitten menee vaikeaksi. Joko tänään alkaa näkyä väsymystä? En usko.
  SaPKo on nimittäin hyvässä iskussa ja sillä on nyt tälle sarjatasolle hämmästyttävän hyvin puolustavat puolustajat.
  Saa nähdä miten tuomarit tänään suoriutuvat. Tähän asti kaksi finaalia ja annan arvosanan 8 1/2 tai 9- eli hyvin ovat puhaltaneet. Harvinaisen mukava sanoa näin ja se on tärkeää pelinkin kannalta. Muutama kauneusvirhe penkkiurheilijan tuomiokirjassa on mutta ei virheettömyyteen pysty kukaan.
  Kiekko-Vantaa on vaihtanut maalille Peltosen vaikka ei nuo eiliset Kauton maaleja ollut. Ehkä ennen 3. maalia olisi ollut sauma liimata kiekko ja sitä tilannetta ei olisi syntynytkään. Pati pääsee myös huilaamaan kovan urakointinsa päälle.
  Ite kohta reissusta kotona ja siitä suorilla kohti Savonlinnaa ja Talvisaloa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 15.04
 21. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  SaPKo voittaa kolmannen osaottelun ja on voiton päässä Mestismestaruudesta. Avauserässä KiValla oli loistava paikka mennä johtoon YVllä, mutta Aho ryösti ripariin päässen Lohipaidan, jolla oli jo tyhjä maali edessä. Erän loppuun Lepaus iski pukukoppimaalin ja sen jälkeen kahdessa erässä oli KiVan eväskori aika tyhjä. Lopussa KiVa yritti ilman maalivahtia, mutta Hämäläinen lopetti Lohiparven pyristelyn iskemällä loppulukemat 3-0 tyhjiin.

  Loppuottelusarja on SaPKolle 3-0 ja maalierokin on 13-2. Paljon saa Mälkiä töitä tehdä, jos meinaa Vantaan johdattaa Mestismestaruuteen.

  Erityismaininta Paalasen Spin-oRamalle. Luulin Hanan maalin nähtyäni nähneeni kaiken, mutta vielä Paalanen sai yllätettyä.
   
 22. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  No sitähän minäkin :)

  Mitä itse peliin tulee, niin en tiedä katsoinko tänään samaa peliä kuin joukkueiden valmentajat, kun minusta nimenomaan tässä pelissä lohella ei ollut mitään palaa. Maalipaikoille eivät päässeet etenkään kahdessa vikassa erässä kovinkaan montaa kertaa ja muutenkin SaPKo vei etenkin loppua kohti peliä miten halusi ja olisi voinut ratkoa pelin lopullisesti kolmannen erän alussa, mutta liika namuttelu vei parhaan terän maalinteosta.

  Tästä on hyvä jatkaa ja 3-0 on toki aina parempi kuin 0-3, mutta edelleen neljä kiinnitystä tämä vaatii ja herpaantumista ei voi tapahtua, koska marginaalit tuolla kentällä ovat todella pienet.
   
 23. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  Sarja 3 - 0 ja voiton päässä pokaalista. KeuPaa ja EU:a vastaan puhtaat ottelusarjat 4 - 0, joten saapa nähdä kaivaako Vantaa sen kuuluisan ylimääräisen vaihteen vai viekö SaPKo tämänkin tyylipuhtaasti ja nostelee pyttyä seuraavan koitoksen jälkeen. Toki on mielessä pidettävä, että sarja ei ole missään nimessä poikki eikä SaPKo ole voittanut vielä mitään.

  Itse olin tänään fanseatin varassa ja ihmetellä täytyy ottelun kuvausta. Välillä kuva siirtyy hyökkäyspäässä lähikuvaksi heijastavan pleksin läpi. Tilanteita vaikea hahmottaa ja kuvakulma rajaa tapahtumia pois. Eikö voisi vain kuvata yhdellä kameralla ylhäältä kuten muutoin? Melko häiritsevä juttu katselun kannalta.
   
 24. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Tämähän kertoo ainoastaan siitä, että meillä Hakalissa ei päätä palele!
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänään oli toistaiseksi Finaalien paras peli laadullisesti. Mukavaa katsotavaa tuollainen hoki missä ei pakitella vaan pidetään luistin liikkeellä ja mennään. Taklauksiakin ihan eri malliin kuin runkosarjassa ja se johtuu pitkälti siitä, että tuomarit antavat taklata. Olen edelleen tyytyväinen viheltämisen tasoon.
  Tänään numerot 3-0 mutta molemmat kilauttivat kerran putkiin, sen lisäksi SaPKolla oli aivan tyhjä verkko edessä kerran Hämäläisellä, kerran Lehtosella ja kerran Henttosella. Henttoselle tilanne oli vähän haastava kun kiekko tuli niin korkealla mutta oli silti noista tilanteista lähinnä maalia. Hämäläisen ja Lehtosen piti naulata kiekko ilman sääliä reppuun.
  SaPKo voitti maalipaikat todella selkeästi ja mikä Kiekko-Vantaalla on varsin iso ongelma,on se, että menettävät puolusalueella valtavan määrän kiekkoja ja vieläpä yleensä sinisen tuntumassa.
  Hauska nähdä, että Lohien yhtenä parhaista esiintyy sapkolainen, eli tietysti Hyde.
  Toivottavasti saadaan sarja poikki jo maanantaina Vantaalla.

  Harmi on sinällään, että tämä sarja ei täällä netissä juuri ihmisiä kiinnosta. Tämä taitaa olla 50 viesti finaaliketjuun kun niitä SaPKon välieräketjuun tuli kolminkertainen määrä.
  Onni on kuitenkin se, että molemmissa kaupungeissa tämä sarja kiinnostaa paikanpäällä. Toivottavasti maanantainakin on halli täysi.