Playoffs 2016 välierät: Kärpät – Tappara

  • 229 560
  • 1 588

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Humlille kuuluu mielestäni täysin pelitilanteeseen kuulumatromasta tappelun aloittamisesta kaksi peliä, kuten sanoin jo aiemmin.

Sehän oli suoraan pelitilanteeseen kuuluva tappelun yritys, ihan suora muistutus muutama sekunti aikaisemmin tapahtuneesta keihästyksestä. Täysin eri asia kuin se, että varoituksesta huolimatta hyökätään suoraan aloituksesta sellaisen pelaajan päälle, joka ei ole päällekarkausta mitenkään provosoinut.

Kyllä kuulostaa olevan hapanta siellä kesälomalla, tsemppiä Turkuun.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Älä laita sanoja mun suuhun. Mä en ole sanonut, että Humlille kuuluisi neljän ottelun pelikielto ja Kärpille sakkoja.
Kommentoit kysymystäni Mutaselle, joten halusin tiedustella sinulta, oletko hänen kanssaan samaa mieltä. Esitin sinulle kysymyksen, en laittanut sanoja suuhusi.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mitään keihästämistä ei tapahtunut.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ainoa toive loppuihin peleihin olisi, että tuomarit alkaisivat viheltää myös Tapparalle rangaistuksia

Jäikö eilen monta viheltämättä? Mun mielestäni jäähyjen tasapaino vastasi aika hyvin pelitapahtumia.

Nää on näitä värilasijuttuja nämä puhelimeen vastaamiset. Toiset leikkelee hamekangasta (vastustaja) ja toiset kehuu fiksuksi (omat). Kaiken rottailun lisäksi Savinainen kaivautui vielä syvemmälle lihaan tuolla virnistelyllä. Jännä muuten, että Savinaisen rottailussa toinen osapuoli on hyvinkin halukas lähtemään mukaan, monesti jopa aloittaa jupakan. On se ärsyttävä, onneksi tänä vuonna omilla
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Kyllä se on keihästäminen vaikka se tapahtuisikin taklausta vastaanottaessa. Pitää olla melkoiset värilasit jos tuossa ei keihästystä näe. Pelirangaistuksen arvoinen, joten mitään pelikieltoja tuosta ei voi jälkikäteen tulla, mutta kyllä olisi tuomariston pitänyt ottaa pois.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Ei taida Marjamäen hatussa olla kaneja vedettäväksi enää tähän, sarja alkaa olla taputeltu.

Ainoa toive loppuihin peleihin olisi, että tuomarit alkaisivat viheltää myös Tapparalle rangaistuksia ja erityisesti Savinaisen jatkuva rottailu saisi tarttua heidänkin silmään. Ja jos ei tartu niin sitten kaverille pitää soittaa ja se saisi vastata sillä kertaa puhelimeen.

Toiseen kappaleeseen Savinaisen tilalle Kukkonen. Nyt jäi oikeasti selkeä keihästys Kukkoselta viheltämättä. Selostamossakin tämä huomattiin, mutta ei Oulussa? Marjamäki ei varmaan halua linjan muuttuvan kun ainakin eilisessä pelissä Kärpät joutuivat rikkomaan paljon enemmän.
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sehän oli suoraan pelitilanteeseen kuuluva tappelun yritys, ihan suora muistutus muutama sekunti aikaisemmin tapahtuneesta keihästyksestä.

Åsten sai kolme matsia, kun kävi muistuttamassa Kurosta.

Kolme matsia Humlille olisi oikein.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Pelirangaistuksen arvoinen, joten mitään pelikieltoja tuosta ei voi jälkikäteen tulla, mutta kyllä olisi tuomariston pitänyt ottaa pois.

Entäs reissu-Lassen keihästely välittömästi Aholle vihelletyn jälkeen? Lasketaanko molemmat, vai toinen vaan? Tietysti voi olla, että Lasse ei halunnut tahallaan, mutta vastustaja halusi.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Montako keihästämistä Savinainen on tehnyt? Kerro vaikka ihan omin sanoin missä ja miten?
Ei kannata sentään tyhmää esittää, varsinkin kun olet viisas mies. Mitäpä luulet, mitä Kärppien vaihtoaitiossa Savinaisen pelaamisesta ollaan mieltä? Voisiko Huml ajatella Savinaisen olevan likainen pelaaja tämän ottelusarjan alun perusteella? Voiko olla niin, ettei Huml mennyt Savinaisen kimppuun pelkästään sen takia, että saisi Savinaiselle pelikieltoa? Jos hänellä oli mielessään vain pelikiellon saaminen vastustajalle, eikö hänen kohteensa olisi ollut vaikkapa Kuusela? Voiko olla niin, että Huml ajatteli Savinaisen keihästäneen Mäenalasta?

Mitä minun mielipiteeseeni tulee tuosta Mäenalasen ja Savinaisen tilanteesta, niin kyseessä oli tyylipuhdas keihästäminen Savinaisen osalta. Toki ymmärrän, että sinä näet asian toisin. Minun ei tarvitse sen perään sinulta edes kysellä.
 

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos kaksi aiempaa kautta ovat jotain opettaneet, niin kahden voiton johto ei tämän parin välillä ole vielä ratkaissut yhtään mitään. Kärpillä on kuitenkin käytännössä pakkovoiton paikka kotona, sillä en usko kenenkään nolla kolmesta enää nousevan. Nyt myös taktinen puoli nousee esiin, kun valmentajilla on pari päivää aikaa tutkailla videoita ja tehdä mahdollisia peliliikkeitä. Marjamäki on tässä erityisen hyvä ja uskonkin, että tiistaina nähdään erilainen Kärpät kuin eilen.

Mitä tulee Dixonin taklaukseen, niin hän kyllä pelaa tilanteessa kiekkoa, mutta samalla hän tekee päätöksen hakea myös "maukasta" avojään pommia eli hän aivan varmasti näkee Suorannan ja päättää mennä tämän luistelulinjalle. Dixon olisi varmasti voinut pelata vain kiekon pois tilanteesta, mutta hän valitsee toisin. Koska Suoranta tulee tilanteeseen pää alhaalla ja kurkottaa kohti kiekkoa, on seuraus nähdynlainen. Tuomio oli siis mielestäni aivan oikea, joskaan erityistä törkeyttä tilanteessa ei nähdäkseni ole. Hallilla tilanne meni kyllä varmasti suurimmalta osalta ohi ja aiheutti parranpärinää varsinkin kun kumpikaan päätuomareista ei nostanut kättään, vaan päätöstä arvottiin monta minuuttia. Kurinpitäjä saattaa katsoa tämän 1-2 pelin arvoiseksi.

Mäenalaisen ja Savinaisen aloitustilanteesta alkanut kaksinkamppailu johti tosiaan siihen, että Savinainen iskee tai kääntää mailaansa siten, että se osuu Mäenalaisen alavatsan seudulle. Tämän jälkeen Huml hyppää jäälle kostamaan Savinaiselle pudottaen yksipuolisesti hanskat. Vellun teko on aivan varmasti tahallinen, mutta törkeyden suhteen tilanne on siinä ja siinä. Oliko tilanne keihästys vai normaalia pleijarikaksinkamppailua, molempia tulkintoja on varmasti tehty ja voidaan tilanteesta tehdä. Itse näkisin tuon tilanteen typeränä huitaisuna, josta olisi voinut huitomisjäähyn viheltää. Muistan muuten edelleen elävästi kun Savinainen pelasi Ässissä meitä vastaan. Kyseessä on Jarkko Ruudun ohella ärsyttävimpiä pelaajia, joita tiedän. Savinaisesta on kuitenkin huomattavasti enemmän pelillistä hyötyä joukkueelleen kuin Jakesta, sillä hän on erinomainen kamppailupelaaja ja räkämaalien tekijä. Juuri sellainen pelaaja, jonka haluaa omaan joukkueeseensa, mutta jota ei missään tapauksessa halua nähdä vastustajan leirissä. Vielä aavistuksen kusipäisempi painos Ville Niemisestä.

Kirjoitin Tapparan foorumille pariin otteeseen ennen pleijarien alkua, että tällä kaudella luotto omiin on poikkeuksellisen vahva. Tapparalla ei ehkä ole samanlaista edelliskausien tähtiloistoa mm. Palolan ja Jormakan muodossa, mutta jengi on tasaisempi, yhtenäisempi ja playoff-henkisempi. Tasaisuudella tarkoitan juuri sitä, että ratkaisuvoimaa löytyy todella laajalta rintamalta, eikä joukkue ole vain yhden ketjun varassa. Lajunen, Haapala, Savinainen, Peltola ja kumppanit ovat todella kovanluokan playoff-sotureita, joilla on aina se satakymmenen lasissa. Kyllä Kärpät saa täyden päivätyön tehdä ja parantaa otteitaan roimasti, jos mielii tästä parista mennä jatkoon. Marjamäen seuraavaa siirtoa odotellessa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
kyllä olisi tuomariston pitänyt ottaa pois.

Jos ei pidä tulla jälkirangaistuksia niin miksi tämä itku? Peliä on jäljellä minuutti siinä vaiheessa ja Tappara johti 4-1. Vaikka Savinainen olisi saanut 5+20 keihästämisestä muttei pelikieltoa, mikään ei olisi muuttunut. Tuohan ei keihästäminen tosin ollut, mutta lopetan siitä vääntämisen. Se olisi ollut kosmetiikkaa tuo rangaistus anyway-
 
Montako keihästämistä Kukkonen oli tehnyt? Montako TPS:n pelaajaa oli Kukkosen rikkeiden vuoksi joutunut lopettamaan kautensa sairasosastolla?
En tiedä, mutta eilen teki ainakin yhden. Huomasitko sen? Käsittääkseni ei yhtään kautta lopettanut. Onko jokainen kamppailutilanneloukkaantuminen toisen pelaajan kontolla ja vaatii rangaistusta? Mitä luulet, mitä mieltä TPS:n vaihtoaitiossa oltiin Kukkosen tekemisistä?

Savinainen ei ole vielä keihästänyt ketään. Keihästykset siis Kärpille 0-1 Kukkosen osumalla. Lisäksi on nähty Aaltosen hakkaavan mailansa poikki Laineeseen. Tämän lisäksi vielä Humlin päällekarkaus Savinaisen kimppuun. Jos tilanne oli niin selvä, miksei vaikka Sailio hoitanut sitä, kun oli kentällä? Tai vaikka joku muut niistä kolmesta? Ihan vaihtoaitiosta asti piti lähteä. Onko Mäenalasen kunnosta tietoa, loppuuko kausi? Käsi rikki, kivekset tohjona tms, mitä kaikkea eilen jo totuuksina huudeltiinkaan?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä se onkin paketoituna tämän palstan ikuinen ongelma. Kun vain toinen pellaa puhtaasti, näistä voi vängätä hamaan aamunkoittoon. Et pidä mahdollisena, että tökkivät Mäenalasen kanssa molemmat, ja nyt vain kävi näin nuhjauksen seurauksena? Luonnollisesti keihästelyjä pidän peliin kuulumattomina asioina. Luotan kuitenkin siihen, että videotuomari voi tarvittaessa tehdä ratkaisunsa.
Kyllä pystyn näkemään Mäenalasen ja Savinaisen kamppailun, jossa molemmat tökkivät. Mäenalasen suorittamaa keihästystä en kuitenkaan näe. Näetkö sinä? Mitä tulee noihin jälkiseuraamuksiin, niin en usko, että Savinainen pelikieltoa saa. Näissä pudotuspeleissä ei keihästämisistä ole aiemminkaan pelikieltoa nähty tarpeelliseksi antaa.

Huml ja Moisio ovat melko hyvin verrattavissa. Tämän hetken pelillinen anti on samaa luokkaa, ja kenenkään ei pidä lähteä Ivanin kanssa painimaan.
Vaikka Huml ei ole parhaassa tikissään, ei häntä ja Moisiota voi pitää pelillisiltä kyvyiltään samantasoisina. Mitenkäs noiden toisten osapuolten merkitykset omalla joukkueelleen, eli Kukkonen ja Savinainen?
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Jos ei pidä tulla jälkirangaistuksia niin miksi tämä itku? Peliä on jäljellä minuutti siinä vaiheessa ja Tappara johti 4-1. Vaikka Savinainen olisi saanut 5+20 keihästämisestä muttei pelikieltoa, mikään ei olisi muuttunut. Tuohan ei keihästäminen tosin ollut, mutta lopetan siitä vääntämisen. Se olisi ollut kosmetiikkaa tuo rangaistus anyway-

Kosmetiikkaa tai ei, mutta pitäähän rikkeet viheltää pois ja antaa Savinaiselle viesti että tuo toiminta ei ole hyväksyttävää. Huml antoi sen viestin kun raitapaidoista ei siihen ollut.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä, mutta eilen teki ainakin yhden. Huomasitko sen? Käsittääkseni ei yhtään kautta lopettanut. Onko jokainen kamppailutilanneloukkaantuminen toisen pelaajan kontolla ja vaatii rangaistusta? Mitä luulet, mitä mieltä TPS:n vaihtoaitiossa oltiin Kukkosen tekemisistä?
En huomannut Kukkosen suorittamaa keihästämistä. Toki, jos se ottelun loppuhetkillä tapahtui, niin silloin on hyvin voinut jäädä minulta näkemättä. Sen verran tein jo lähtöä saunaan. Savinaisen keihästämisen olen nähnyt jälkikäteen. Jos sinulla on laittaa materiaalia tuosta Kukkosen tempauksesta, niin olisin kiitollinen. Mitä tulee tuohon TPS-sarjaan, niin varmasti oltiin TPS:n vaihtoaitiossa turhautuneita Kukkoseen. Mitään erityisen likaista Kukkonen ei kuitenkaan ollut tehnyt.
Savinainen ei ole vielä keihästänyt ketään.
Kyllä on, eilen Mäenalasta.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Ei kannata sentään tyhmää esittää, varsinkin kun olet viisas mies. Mitäpä luulet, mitä Kärppien vaihtoaitiossa Savinaisen pelaamisesta ollaan mieltä? Voisiko Huml ajatella Savinaisen olevan likainen pelaaja tämän ottelusarjan alun perusteella? Voiko olla niin, ettei Huml mennyt Savinaisen kimppuun pelkästään sen takia, että saisi Savinaiselle pelikieltoa? Jos hänellä oli mielessään vain pelikiellon saaminen vastustajalle, eikö hänen kohteensa olisi ollut vaikkapa Kuusela? Voiko olla niin, että Huml ajatteli Savinaisen keihästäneen Mäenalasta?

Mitä minun mielipiteeseeni tulee tuosta Mäenalasen ja Savinaisen tilanteesta, niin kyseessä oli tyylipuhdas keihästäminen Savinaisen osalta. Toki ymmärrän, että sinä näet asian toisin. Minun ei tarvitse sen perään sinulta edes kysellä.

Ei kannata sentään tyhmää esittää, varsinkin kun olet viisas mies. Varmaan Huml luuli Savinaisen keihästäneen ja sen vuoksi syöksyi kostoretkelle, mutta kyllä pitäisi kärppälasienkin alapuolelta löytyä sen verran munaa, että myöntää tuossa tapahtuneen virhearvion. Videomateriaalin perusteellahan olemme kaikki voineet todeta, että mitään keihästämistä ei ole tapahtunut.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Tapparalla ei ehkä ole samanlaista edelliskausien tähtiloistoa mm. Palolan ja Jormakan muodossa, mutta jengi on tasaisempi, yhtenäisempi ja playoff-henkisempi. Tasaisuudella tarkoitan juuri sitä, että ratkaisuvoimaa löytyy todella laajalta rintamalta, eikä joukkue ole vain yhden ketjun varassa.

Tätä olen pitkin kevättä pohtinut, ja tullut lopputulokseen, että ainakin paperilla ero viimevuotiseen jengiin on kovin pieni, sekä tasaisuuden että tähtiloiston osalta.

Pakistossa ero on kenties merkittävämpi, kun Tömmernesin "tilalle" tulivat Mäntylä ja Plastino, mutta tässäkin muutos on suht marginaalinen. HIeman tuli pakistoon leveyttä, mutta samalla kokenut osasto on jälleen viime vuotista iäkkäämpi (tämä ei kylläkään ole ainakaan toistaiseksi näkynyt).

Hyökkäyksestä lähtivät Palola, Jormakka, Green, Malinen ja Erkinjuntti; tilalle Xavi ja Lajunen ja Ilomäki. Tähtiloiston (Palola ja Jormakka) korvaavat Laine sekä mm. Kuuselan ja Karjalaisen parantuneet otteet. Xavi ja Lajunen korvaavat melko päikseen Greenin ja Malisen, ehkä Xavi ja Lajunen aavistuksen pleijarhenkisempi duo, mutta kovia seppiä olivat Green ja Malinenkin, ja vetivät tänä vuonna runkosarjassa kovat pisteet. Ilomäki ei korvaa Erkinjunttia.

Enivei, hemmetin pieni ero viime vuoteen mielestäni on. Ehkä rosteri jollain tavalla leveämpi on, mutta varsin vähän.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei kannata sentään tyhmää esittää, varsinkin kun olet viisas mies.
Kiitos kehuista. Kehut lämmittävät mieltä aina.
Varmaan Huml luuli Savinaisen keihästäneen ja sen vuoksi syöksyi kostoretkelle, mutta kyllä pitäisi kärppälasienkin alapuolelta löytyä sen verran munaa, että myöntää tuossa tapahtuneen virhearvion. Videomateriaalin perusteellahan olemme kaikki voineet todeta, että mitään keihästämistä ei ole tapahtunut.
Meillä on tästä keihästämisestä erilainen näkemys. Kunnioitan näkemystäsi. Mitä tuohon kostoretkeen tulee, niin samaa mieltä olemme. Siitähän siinä juuri oli kysymys, pelitilanteeseen liittyvä hakuyritys.
 

Käytös10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos kaksi aiempaa kautta ovat jotain opettaneet, niin kahden voiton johto ei tämän parin välillä ole vielä ratkaissut yhtään mitään. Kärpillä on kuitenkin käytännössä pakkovoiton paikka kotona, sillä en usko kenenkään nolla kolmesta enää nousevan. Nyt myös taktinen puoli nousee esiin, kun valmentajilla on pari päivää aikaa tutkailla videoita ja tehdä mahdollisia peliliikkeitä. Marjamäki on tässä erityisen hyvä ja uskonkin, että tiistaina nähdään erilainen Kärpät kuin eilen.

Mitä tulee Dixonin taklaukseen, niin hän kyllä pelaa tilanteessa kiekkoa, mutta samalla hän tekee päätöksen hakea myös "maukasta" avojään pommia eli hän aivan varmasti näkee Suorannan ja päättää mennä tämän luistelulinjalle. Dixon olisi varmasti voinut pelata vain kiekon pois tilanteesta, mutta hän valitsee toisin. Koska Suoranta tulee tilanteeseen pää alhaalla ja kurkottaa kohti kiekkoa, on seuraus nähdynlainen. Tuomio oli siis mielestäni aivan oikea, joskaan erityistä törkeyttä tilanteessa ei nähdäkseni ole. Hallilla tilanne meni kyllä varmasti suurimmalta osalta ohi ja aiheutti parranpärinää varsinkin kun kumpikaan päätuomareista ei nostanut kättään, vaan päätöstä arvottiin monta minuuttia. Kurinpitäjä saattaa katsoa tämän 1-2 pelin arvoiseksi.

Mäenalaisen ja Savinaisen aloitustilanteesta alkanut kaksinkamppailu johti tosiaan siihen, että Savinainen iskee tai kääntää mailaansa siten, että se osuu Mäenalaisen alavatsan seudulle. Tämän jälkeen Huml hyppää jäälle kostamaan Savinaiselle pudottaen yksipuolisesti hanskat. Vellun teko on aivan varmasti tahallinen, mutta törkeyden suhteen tilanne on siinä ja siinä. Oliko tilanne keihästys vai normaalia pleijarikaksinkamppailua, molempia tulkintoja on varmasti tehty ja voidaan tilanteesta tehdä. Itse näkisin tuon tilanteen typeränä huitaisuna, josta olisi voinut huitomisjäähyn viheltää. Muistan muuten edelleen elävästi kun Savinainen pelasi Ässissä meitä vastaan. Kyseessä on Jarkko Ruudun ohella ärsyttävimpiä pelaajia, joita tiedän. Savinaisesta on kuitenkin huomattavasti enemmän pelillistä hyötyä joukkueelleen kuin Jakesta, sillä hän on erinomainen kamppailupelaaja ja räkämaalien tekijä. Juuri sellainen pelaaja, jonka haluaa omaan joukkueeseensa, mutta jota ei missään tapauksessa halua nähdä vastustajan leirissä. Vielä aavistuksen kusipäisempi painos Ville Niemisestä.

Kirjoitin Tapparan foorumille pariin otteeseen ennen pleijarien alkua, että tällä kaudella luotto omiin on poikkeuksellisen vahva. Tapparalla ei ehkä ole samanlaista edelliskausien tähtiloistoa mm. Palolan ja Jormakan muodossa, mutta jengi on tasaisempi, yhtenäisempi ja playoff-henkisempi. Tasaisuudella tarkoitan juuri sitä, että ratkaisuvoimaa löytyy todella laajalta rintamalta, eikä joukkue ole vain yhden ketjun varassa. Lajunen, Haapala, Savinainen, Peltola ja kumppanit ovat todella kovanluokan playoff-sotureita, joilla on aina se satakymmenen lasissa. Kyllä Kärpät saa täyden päivätyön tehdä ja parantaa otteitaan roimasti, jos mielii tästä parista mennä jatkoon. Marjamäen seuraavaa siirtoa odotellessa.

Tässä Sardion kuvailee Suoranta-Dixon ja Mäenalanen-Savinainen-Huml -tilanteet kuten ne menivätkin. Eiköhän Humlilla tuohon tilanteeseen palanut käämi juuri sen takia, että Savinainen sen suoritti. Muistissa tilanne Nutivaara ja Savinaisen likainen pelitapa muutenkin. Ei tuosta mitään suoraan aloituksesta noutoon verrattavaa saa mitenkään. Toki siitä voi antaa sen pelin jos oikein ankara haluaa olla, mutta spontaani tappelunhakuhan se oli. Toki myös Huml tietää olevansa siinä asemassa joukkueessa, että on uhrattavissa tällaisiin tilanteisiin.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaahas. Niin se vaan tämänkin keskustelun taso valahti tasolle säälittävää paskaa. Onneksi sarja loppuu nopeasti. Eilisillasta kun lähtee kelaileen, niin yhden sivun lukeminen riittää. Kahta seuraavaa ei tarvi enää edes lukea. Mutta hei, semmoset 20 sivua ihan ok kommentointia. Nyt voitte sitte huudella värilasienne takaa muutaman päivän ajan, kuinka siellä telottiin selästä, päähän ja keihästettiin, minkä jälkeen yritys noutaa. Toinen puoli huutaa kuknka kompuroidaan omiin jalkoihin pikku hipasusta, törmättiin ite kaverin selkään ja yritettiin filmata jäähyä. Voi hyvää päivää. Aivan sama. Tappara vie sarjan puhtaasti ja sillä hyvä. Kai se kertoo lajista ja kannattajista aika paljon, kun keskustelu on noissa asioissa. Ei taida muissa palloilulajeissa olla oleellisinta loukkaantumiset ja niiden syyt, sekä noutamiset tai niiden yritykset.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kärpåt pelaa Marjamäen viimeistä kautta 99 prossan tehoilla ja mä otan kuokkaan vedonlyönnissä. Vähän sama kuin Jokerit Erkan alaisuudessa tällä kaudella.
 

Matick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Kärpät
Jos olisit lukenut viestini kokonaisuudessaan, havaitsisit minun olevan niitä miehiä, jotka oikeasti käyvät siellä hallilla huutamassa äänensä käheäksi seisomokatsomossa. En anna mitään painoarvoa Vallinin kommenteille. Vaikka Tappara taustaa on vuosien takaa, oli kyseinen kaveri kommentteineen täysin Kärppien riveissä "meidän" vs "Tapparan".
Niin eli olet fanaattinen puusilmä, jolle tärkeää on saada huutaa ja pitää meteliä ja pelin katsominen ja ymmärrys on sitten vähän niin ja näin.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Ainoa toive loppuihin peleihin olisi, että tuomarit alkaisivat viheltää myös Tapparalle rangaistuksia

On kyllä kauheaa kun vastustajat saavat Kärppiä vastaan dumareilta tasoitusta! Kauheaa!

Mitä tulee Humlin epätoivoiseen noutoyritykseen, niin on kyllä todella nautinnollista lukea miten Iivana on ihan vitun kova jätkä ja kaukaloiden Batman joka jakaa oikeutta TÖRKEISTÄ keihästyksistä. Kärpiltä on telottu ihan vitusti jengiä ulos ja nyt Ivan käy tasoittamassa puntit! Jos jaksaisi ja haluaisi hyvät naurut, niin voisi käydä kaivelemassa Kärppäfanien vouhotusta Moisiosta ja vertailla sitä näihin jeeusteluihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös