Playoffs 2016 finaalit: HIFK – Tappara

  • 265 963
  • 1 898

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja jos muut juo Jim Jonesin käskystä Kool-Aidia, kannattaa varmuuden vuoksi juoda itsekin. Tai sitten voi myös koittaa ajatella omilla aivoilla. Ei ole kovin vaikeaa olla mölisemättä muiden mukana tuomareille palloilumatsissa tilanteista, joita ei itse ole edes nähnyt tai joiden tulkitsemiseen oma sääntötuntemus ei riitä. Olen koittanut.

Totta kai, mikäli asiaa pitää niin tärkeänä. Itse en ole koskaan huutanut mitään "haistakaa vittu" -huutoja tai viskonut tavaraa jäälle saati buuannut loukkaantuneille, vaan olen aina pidättäytynyt tämmöisestä toiminnasta silloinkin kun ympärillä niin on tehty. Se, että yleisö puolueellisesti reagoi vastustajien "rikkeisiin" ja omien rikkeisiin, kuuluu tavallaan asiaan eikä ole kovin suuri synti. Siksi seuraan peliä mieluummin tunteella ja annan spontaanin ensireaktion näissä tilanteissa tulla, mutta kykenen kuitenkin reagoimaan "todistusaineistoon". Toki sitten jos alkaisi tulla spontaaneita reaktioita buuata vaihtoon linkuttavalle Patrik Laineelle tms. älyttömyyksiä, pitäisi harkita omaa käyttäytymistä ja suhtautumista vakavasti uudelleen.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
HIFK:n ei tarvitse mitenkään huomioida pelamisessaan sitä, että pelaavat vaihtoaitioiden edestä sisään. Se on vaihtavan joukkueen vastuulla hoitaa vaihto niin, että väärää vaihtoa ei synny. Jos he sen mokaavat, niin se on dumareiden homma vislata pois.

En joo ottanut kantaa, miksi olisi? Auvitu mokasi siinä ja jätti pitämättä miehen. Kaikki hei mokasivat, Tappara, dumarit ja HIFK. Nyt vaan Tappara kääri hyödyn mokastaan.

Pelaajien täytyy huomioida kaikki mitä kentällä tapahtuu. Myös se, että kentällä on pelaajien lisäksi neljä tuomaria, joiden tehtävä on pysyä pois tieltä. Joskus siinä ei vain onnistuta, koska pelitilanteet voivat muuttua niin nopeasti. Joskus kentällä tapahtuu myös ns. kenttämestarin erikoisia, joista on tehty maaleja. Nämä kuuluvat jääkiekkoon ja molempien joukkueiden on pysyttävä siksi hereillä koko ajan. HIFK ei pysynyt ja siksi Tappara teki maalin. Peli jatkui tuon tilanteen jälkeen vielä viisi minuuttia, mutta HIFK:n keskityttyä epäoleinnaiseen ja Tapparan olennaiseen, ottelu päättyi Tapparan voittoon. Jos jääkiekko-ottelu kestäisi 60 minuutin sijaan yhden tilanteen verran, ymmärtäisin paremmin HIFK:n kannattajien itkut, mutta joukkue, joka lopettaa pelaamisen 55 minuutin jälkeen, ei yksinkertaisesti ansaitse voittaa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos jääkiekko-ottelu kestäisi 60 minuutin sijaan yhden tilanteen verran, ymmärtäisin paremmin HIFK:n kannattajien itkut, mutta joukkue, joka lopettaa pelaamisen 55 minuutin jälkeen, ei yksinkertaisesti ansaitse voittaa.

IFK pystyi siinä tekemään vielä vikan minuutin aikana tarvittavat paikat maalintekoon mm. Luttisen ohjuri maalin edestä. Kyllä peli pääpiirteissään ratkesi ihan muihin asioihin kuin tuomaritoimintaan. Toki nyt jälkeenpäin sitä toivoo, että tuo väärä vaihto olisi vihelletty, vaikka sillä hetkellä se varmasti olisi tuntunut todelliselta oikeusmurhalta, koska Mäntylä kaatuu mennessään tuomariin.

Sitä ei kyllä voi mitenkään psykologisoida sen enempää, että HIFK mokasi tilanteen ihan itse ja maali syntyi IFK:n virheiden seurauksena. Karjalainen ei ilmestynyt Auvityn taakse tyhjästä vaan oli siellä koko ajan ja olisi ehdottomasti pitänyt pystyä pitämään. Rask heitti huolimattomasti maalille, joka katkaistiin. Kankaanperä ei osallistunut tilanteeseen mitenkään vaan ainoastaan Plastino - Karjalainen pari.
 
Pelaajien täytyy huomioida kaikki mitä kentällä tapahtuu. Myös se, että kentällä on pelaajien lisäksi neljä tuomaria, joiden tehtävä on pysyä pois tieltä. Joskus siinä ei vain onnistuta, koska pelitilanteet voivat muuttua niin nopeasti.

Mäntylän kolarointi tuomariin saattoi olla aika ratkaiseva tekijä tässä. Tuukka pinkaisee päätuomarin selkäpuolelta vaihtoon. Tuomaristo ehkä koki törmäyksen aiheuttaneen tilanteen ja Kankaanperän reipas varastaminen kentälle tulossa meni ohi. Tämä yhdistettynä siihen etteivät pelitapahtumat olleet tuon vaihtotilanteen alueella antavat varsin inhimilliset perusteet jättää viheltämättä tilanne.

IFK ei ole pelannut sarjassa yhtään huonoa ottelua ja tappiopeleissäänkin sillä on ollut mahdollisuus voittaa, vaikka Tappara livahtanut pelillisesti etumatkalle kahdessa viime ottelussa. Kaikki on vielä auki, mutta IFK:n pitää katkaista laskeva pelillinen trendinsä.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Nojaa, tunteiden viilenemisen jälkeen voi katsoa mikä meni IFKn kannalta pieleen lauantaina, ja olihan tossa matsissa kaikki ennusmerkit sille, että Tappara saattaa pelin viedä. En oikein ymmärrä miksi IFK lähti pelaamaan prosenttilätkää kotijäällä (Tappara laukoi enemmän kahdessa ekassa erässä ja vei yhteislaukaukset 53-42, ei tosin iso ero mutta kumminkin). Siis niillä puuttui kokoonpanosta kapteeni, ja IFK ei saa kotijäällään kunnollisia pyörityksiä kahteen ekaan erään, niin aika selkeetä että 1-1 tilanteessa vierailijalla on henkinen yliote vikaan erään lähdettäessä. Tietty oli pari missattua avopaikkaa, mutta niin on ollut Tapparallakin läpi sarjan. Jos ratkaisu venyy seiskapeliin, niin pitää kyllä toivoa ihan erilaista vimmaa IFKlta hyökkäyspäädyssä kuin mitä lauantaina nähtiin. Ja saa sitä vierasjäälläkin hyökätä, kun se nyt kuitenkin ollut IFKn selkäranka pitkin kautta. Tapparalle ei voi toivoa muuta kuin ihan hirveetä jäätymistä ratkaisuhetkillä, koska jos mennään tällaisella yhden maalin marginaalilla, niin Tappara on kyllä niskan päällä sekä kotona että vieraissa.
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Mitäs helvetin maalitolppien siirtelyä täällä tapahtuu?

Sinä väitit alkuun, että sillä ei ollut mitään väliä, että Tapparalla oli kuusi kentällä. Kuvaa kun katsoo, niin ei siinä tarvi kummoiset hoksottimet olla, että tajuaa väitteesi olleen paskaa. Eivät vaikuttaneet peliin... Nyt sitten HIFK:n olisi pitänyt huomioida, että Tappara saattaa vaihtaa, kai se sitten pitää osata myös huomioida, että Mäntylä ei osaa väistää edessään olevaa dumaria. Mäntylä törmäsi tuomariin levisi kentälle ja oli Tapparan puolustusalueella, kun kiekko tuotiin alueelle, samalla vaihtomies oli jo aktiivisesti pelissä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Mitäs helvetin maalitolppien siirtelyä täällä tapahtuu?

Sinä väitit alkuun, että sillä ei ollut mitään väliä, että Tapparalla oli kuusi kentällä. Kuvaa kun katsoo, niin ei siinä tarvi kummoiset hoksottimet olla, että tajuaa väitteesi olleen paskaa. Eivät vaikuttaneet peliin... Nyt sitten HIFK:n olisi pitänyt huomioida, että Tappara saattaa vaihtaa, kai se sitten pitää osata myös huomioida, että Mäntylä ei osaa väistää edessään olevaa dumaria. Mäntylä törmäsi tuomariin levisi kentälle ja oli Tapparan puolustusalueella, kun kiekko tuotiin alueelle, samalla vaihtomies oli jo aktiivisesti pelissä.

Minä tarkoitin, että Tapparan vaihdolla ei ollut merkitystä maaliin johtaneeseen tilanteeseen muulla tavoin kuin siten, että HIFK menetti kiekon. Se taas, miksi HIFK menetti kiekon johtui siitä, että HIFK ei ollut hereillä mitä kaukalossa tapahtuu, vaan keskittyi liikaa hyökkäämiseen. Hyökkäävän joukkueen pitää ottaa huomioon, että mitä jos kiekko menetetään. Nyt kiekko menetettiin ja koska HIFK ei vartioinut Tapparan ylintä hyökkääjää, pääsi tämä yksin läpi.

Mäntylä on menossa vaihtoon ja makaa jäässä siinä vaiheessa, kun Rask(?) saa kiekon. Edessä on tässä vaiheessa kaksi Tapparan puolustajaa ja koko HIFK:n viisikon takana yksi hyökkääjä. HIFK:n puolustajan nro 18 tietää tämän, koska hän nostaa kätensä ylös nähdessään Tapparan vaihdon. Hän siis näkee, että Tapparan vaihto menee Mäntylän törmäyksen takia pitkäksi, mutta ei silti lue, että jossain on oltava se kuudes pelaaja eli kaukana tilanteesta oleva hyökkääjä. Tuo huono pelinlukutilanne on se, joka johtaa maaliin.

Toinen merkittävä tekijä on HIFK:n toinen puolustaja, joka ei lähde riittävän nopeasti kiekon perään, vaan antaa ohituskaistalta tulleen Karjalaisen napata kiekko mukaansa läpiajoon. Vaikka Tappara olisi vaihtanut molemmat pakit, pitäisi HIFK:n puolustuksen lukea, missä Tapparan hyökkääjät menevät. Tuomarit tekivät virheen, mutta HIFK:n puolustaja teki vielä suuremman virheen, koska jätti yhden Tapparan hyökkääjän vartioimatta vaikka näki ja tiesi, että Tappara on kuusi pelaajaa kentällä. Karjalainen olisi tuossa tilanteessa ollut aivan samassa paikassa, eli puolustuslinjan takana, oli Tappara vaihtamassa vai ei.

Oletetaan, että lauantain peli olisi ainoa loppuottelu samalla tavoin kuin jääpallossa on. Ehkä joku silloin ehdottaisi, että mitä jos mestaruuteen tarvittaisiin voitto useammasta ottelusta, niin tällaiset yksittäiset tapaukset eivät merkitsisi niin paljon. Kymmenen vuotta sitten ehdotettiin, että mitä jos mestaruuteen vaadittaisiin neljä voittoa kolmen sijaan, ettei yksittäiset tilanteet ratkaisisi niin paljon. Mitä seuraavaksi? Karjalaisen maali ei ratkaissut mestaruutta, eikä edes lauantain ottelua. Ymmärrän, että harmitus on kova, mutta jos ei tätä pysty myöntämään, valehtelee itselleen.
 
Kuvaa kun katsoo, niin ei siinä tarvi kummoiset hoksottimet olla, että tajuaa väitteesi olleen paskaa. Eivät vaikuttaneet peliin...
Ei vain ole. Se laidan vieressä ollut Mäntylä ei vaikuttanut Raskiin mitenkään. Ellei jostain syystä olisi halunnut mennä juuri sieltä kauempaa. Nythän oli väylä auki kulmaan, päätyyn jne. Mäntylä ei estänyt mitään näistä. Kankaanperäkin oli hyvän matkan päässä peittäen väylän maalille. Ja sitä Mäntylää ei enää tuomaristo siinä kohden edes laske, koska oli kaatunut tuomariin ja könyämässä vaihtoon muutenkin. Rask päätti sitten heittää paskan syötön (Mäntylä jo vaihdossa) ja Aulie-Auvitu tuijotteli vain hyökkäyssuuntaan, eikä ranskalaisellakaan leikannut, että äsken juuri paini hyökkääjän kanssa, että missäs se nyt on. Ja Husso ilmeisesti mietti sitä seuraavaa kaatumistaan, eikä saanut Karjalaisen suupaisua kiinni. Ole hyvä.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei vain ole. Se laidan vieressä ollut Mäntylä ei vaikuttanut Raskiin mitenkään. Ellei jostain syystä olisi halunnut mennä juuri sieltä kauempaa. Nythän oli väylä auki kulmaan, päätyyn jne. Mäntylä ei estänyt mitään näistä. Kankaanperäkin oli hyvän matkan päässä peittäen väylän maalille. Ja sitä Mäntylää ei enää tuomaristo siinä kohden edes laske, koska oli kaatunut tuomariin ja könyämässä vaihtoon muutenkin. Rask päätti sitten heittää paskan syötön (Mäntylä jo vaihdossa) ja Aulie-Auvitu tuijotteli vain hyökkäyssuuntaan, eikä ranskalaisellakaan leikannut, että äsken juuri paini hyökkääjän kanssa, että missäs se nyt on. Ja Husso ilmeisesti mietti sitä seuraavaa kaatumistaan, eikä saanut Karjalaisen suupaisua kiinni. Ole hyvä.

Täsmälleen samaa mieltä! Raskin käsittämättömän huono ratkaisu oli suurin virhe, mitä tuossa tapahtui.
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei vain ole. Se laidan vieressä ollut Mäntylä ei vaikuttanut Raskiin mitenkään. Ellei jostain syystä olisi halunnut mennä juuri sieltä kauempaa. Nythän oli väylä auki kulmaan, päätyyn jne. Mäntylä ei estänyt mitään näistä. Kankaanperäkin oli hyvän matkan päässä peittäen väylän maalille. Ja sitä Mäntylää ei enää tuomaristo siinä kohden edes laske, koska oli kaatunut tuomariin ja könyämässä vaihtoon muutenkin. Rask päätti sitten heittää paskan syötön (Mäntylä jo vaihdossa) ja Aulie-Auvitu tuijotteli vain hyökkäyssuuntaan, eikä ranskalaisellakaan leikannut, että äsken juuri paini hyökkääjän kanssa, että missäs se nyt on. Ja Husso ilmeisesti mietti sitä seuraavaa kaatumistaan, eikä saanut Karjalaisen suupaisua kiinni. Ole hyvä.

Vähemmän yllättäen olet tässäkin asiassa väärässä, mutta annetaanpa olla. Mennään Jutin sanoin eteenpäin, perukki päähän, läpsyttimet käteen ja värilasit noka
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vähemmän yllättäen olet tässäkin asiassa väärässä, mutta annetaanpa olla. Mennään Jutin sanoin eteenpäin, perukki päähän, läpsyttimet käteen ja värilasit noka

Huuda nyt vielä vaikka kolmas kerta, mutta miksi Väsyneet Kädet on tässä väärässä? Linja MAALILLE oli auki - siinä linjalla seisoi Markus Kankaanperä. Jos Rask olisi halunnut kulmaan, hän olisi sinnekin päässyt. Toisaalta, jos oikein jossitellaan, niin Rask olisi voinut pakottaa väärän vaihdon menemällä kiekon kanssa Mäntylän suuntaan ja pakottamalla Mäntylälle kiekon antamalla tämän osallistumaan peliin.

Jos olen täysin rehellinen, en usko, että Rask ajatteli tai edes huomioi koko Mäntylän tilannnetta. Tätä tulkintaa tukee mm. se, että Rask katsoo koko ajan maalille, ei kulmaan. Rask lähettää myös kiekon maalille ja tuossa SEKUNTIEN sadasosassa, jos hän olisi havainnut kaiken tuon, mistä sinä puhut, olisi kyllä aika utopistisen hyvä suoritus.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Omasta perspektiivistä kokonaisuus koostui useasta tekijästä:

- Varastettu lentävä vaihto, jonka tuomarit jättivät viheltämättä - Ymmärrän tämän, koska vastaavia tilanteita on suht paljon ja flow haluttiin säilyttä, eikä Tapprara hyötynyt tilanteessa

- Mäntylän törmääminen tuomariin, jonka seurauksena Tapparan 6 miestä kentällä sai kaikkien huomion - Tuomarit päättivät olla rankaisematta Tapparaa, koska näkivät vaikuttaneensa itse tilanteeseen

- Raskin huono ratkaisu

- HIFK:n pelaajien uneliaisuus ja pelaamisen lopettaminen

- Husson avoimet ovet

Yllämainittujen seurauksena maali syntyi - Eli tuomarit tekivät virheet, mutta en kyllä mitenkään näe, että se suoranaisesti aiheutti maalin.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Kannatti Tapolan näköjään raahata joukkueen lääkäri välittömästi pelin jälkeen antamaan lääkärinlausuntoa, eli että Peltolan "ura mahdollisesti ohi" ja että "kausi on tässä". Pahaltahan tuollainen näyttää ja kuullostaa liigan silmin ja korvin, että seuraukset olivat tuota mallia. Zaborsky varmuuden vuoksi pelikieltoon ja rauha maahan. Kunnes nyt huomataan että Peltola oli jäillä jo tänään ja pelannee huomenna Hakametsässä klo 18.30.

Itse en tuollaiselle lääkärille menisi, mutta onneksi ei ole tarvettakaan.
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huuda nyt vielä vaikka kolmas kerta, mutta miksi Väsyneet Kädet on tässä väärässä? Linja MAALILLE oli auki - siinä linjalla seisoi Markus Kankaanperä. Jos Rask olisi halunnut kulmaan, hän olisi sinnekin päässyt. Toisaalta, jos oikein jossitellaan, niin Rask olisi voinut pakottaa väärän vaihdon menemällä kiekon kanssa Mäntylän suuntaan ja pakottamalla Mäntylälle kiekon antamalla tämän osallistumaan peliin.

Jos olen täysin rehellinen, en usko, että Rask ajatteli tai edes huomioi koko Mäntylän tilannnetta. Tätä tulkintaa tukee mm. se, että Rask katsoo koko ajan maalille, ei kulmaan. Rask lähettää myös kiekon maalille ja tuossa SEKUNTIEN sadasosassa, jos hän olisi havainnut kaiken tuon, mistä sinä puhut, olisi kyllä aika utopistisen hyvä suoritus.

Ai säkin kaivauduit kolostasi, selvititkö jo itsellesi missä Rask oli kun vaihto suoritettiin ja missä se dumari oli kun Rask sinisen yli tuli.

Katse oli kyllä keskustaan Raskilla, sulla lienee putkinäkö, mutta joillakin on ihan normaali näkökyky. Rask varmasti näki, että kaukalon laidassa liikkuu jokin Tappara. Rask ei myöskään todennäköisesti tiedä Tapparan väärästä vaihdosta. Hän katsoo aivan eri suuntaan Mäntylän puppeloidessa dumarin kanssa.

Ps. Olisko muuten Kangen pitänyt seistä susta jossain muualla kuin missä seisoi, ihan jos sääntöjen mukaan oltsisi menty?

Kunnes nyt huomataan että Peltola oli jäillä jo tänään ja pelannee huomenna Hakametsässä klo 18.30.

Yllättyneet käsi ylös! Loistavaa toki, jos selvisi säikähdyksellä. Perjantaina luvassa Nordiksella Peltolan tyhjä katse vol. X.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kannatti Tapolan näköjään raahata joukkueen lääkäri välittömästi pelin jälkeen antamaan lääkärinlausuntoa, eli että Peltolan "ura mahdollisesti ohi" ja että "kausi on tässä". Pahaltahan tuollainen näyttää ja kuullostaa liigan silmin ja korvin, että seuraukset olivat tuota mallia. Zaborsky varmuuden vuoksi pelikieltoon ja rauha maahan. Kunnes nyt huomataan että Peltola oli jäillä jo tänään ja pelannee huomenna Hakametsässä klo 18.30.
Missä kerrotaan, että Peltola olisi ollut jo tänään jäällä?
 
Kunnes nyt huomataan että Peltola oli jäillä jo tänään ja pelannee huomenna Hakametsässä klo 18.30.
Silmälapun kanssa kävi jäillä? On kyllä kova suoritus, jos meinaa yksisilmäisenä pelata. Toki Peltola on sellainen soturi, joka sen voisi tehdäkin. Syvyysnäköä toki haittaa ja näkökenttä kaventuu, mutta pelaa koko ajan lappusilmä laidan puolella.

Päätit sitten oksentaa paskaa oikein urakalla. Hohhoijaa.
Se kerrotaan tuossa lainaamassasi viestissä.
Mitään totuuspohjaa sillä vain ei ole. Valehdellen toki saa kerrottua mitä vain.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kilautas Solmulle ja kysäise. Myös vierailu Aamulehden sivuilla voi tuoda lisätietoa sinulle.
Aamulehden sivuilla ei ole mitään mainintaa siitä, että Peltola olisi ollut jo jäällä. Jokainen näköjään lukee asiat miten itse parhaaksi näkee.

Tässä vielä suora lainaus Aamulehden nettisivulta:

"Peltola sai Tomas Zaborskyn mailan silmäkulmaansa, poistui kaukalosta tuskaisena ja oli sivussa lauantain ottelusta Helsingissä. Valmennusjohto arvioi jo, että Peltolan kausi olisi ohi, mutta maanantain aamuharjoituksen jälkeen päävalmentaja Jussi Tapola antoi varovaisen toiveikkaita kommentteja.

– Peltolalla on tiistaina aamulla lääkäri. Prosentit ovat vielä pienet. Hän pelaa, jos kaikki menee kuin viiden tähden elokuvassa, Tapola sanoi. "

Ja linkki koko juttuun: Tappara toivoo ihmeparantumista – Jukka Peltola saattaa pelata tiistain finaalissa - Aamulehti
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Yllättyneet käsi ylös! Toki Peltola on kyllä yksi Liigan tyylikkäimmistä pelaajista ja hänelle en mitään loukkaantumista ja vammaa toivoisi, mutta onpas aika yllätys taas tämä, että erittäin vakava vamma Tapparan mukaan ja onkin mahdollisesti huomenna jo kehissä. No katsotaan nyt vielä, että onko oikeasti mies kunnossa, mutta jos on niin hienosti Tappara vienyt taas kurinpitoa kuin pässiä narusta! Zabon pelikielto oli täysi vitsi jo ennestään ja nyt siitä on tulossa vain ja ainoastaan isompi vitsi...
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Kannatti Tapolan näköjään raahata joukkueen lääkäri välittömästi pelin jälkeen antamaan lääkärinlausuntoa, eli että Peltolan "ura mahdollisesti ohi" ja että "kausi on tässä". Pahaltahan tuollainen näyttää ja kuullostaa liigan silmin ja korvin, että seuraukset olivat tuota mallia. Zaborsky varmuuden vuoksi pelikieltoon ja rauha maahan. Kunnes nyt huomataan että Peltola oli jäillä jo tänään ja pelannee huomenna Hakametsässä klo 18.30.

Itse en tuollaiselle lääkärille menisi, mutta onneksi ei ole tarvettakaan.
Jos pelaa niin hyvä juttu. Ei varmasti ole pieni naarmu lärvissä ja akvaariolla varmaankin pelaa jos pelaa. Sehän on sama vaikka puolipäätä puuttuisi niin kaikki on Tapolan, lääkärin, Mikin ja Jukin teatteria, Liigan johtaessa orkesteria IFK vastaan.

Kumpikin peluri oli pelin pois ja IFK mailamestari pelaa huomenna, se on varma ainakin. Miksi mussuttaa jos maalihai on taas porukassa..

Peltola kiikutettiin Tays:iin vaimon hellässä huomassa, missä spesialistit tutki, hutki ja hoiti vammaa varmasti parhaalla mahdollisella tavalla. Taysissa on muuten aivan suomen kärkeä oleva osaminen silmäsairauksista ja vammoista.

mutta eihän se hetkauta, jurkkaa sekin.

Tapparalaiset muistaa 2003 ja erään meidän pakin jolla oli puoli päätä paisuneena. Toistaako historia itseään, ehkäpä jos kapteeni pystyy pelaan jo huomenna.

Ison riskin Peltola ottaa jos pelaa, miehen tietäen se vetää yhellä silmällä syöksyen lämärien eteen kipua pelkäämättä, aina loppuun asti. Pelillinen anti kärsii varmasti vamman takia pahasti mutta taistelua mies tuo porukkaan senkin edestä.

Katotaan huomenna pelaako, kaikki mun jutut vain spekulointia Jukin tilasta
 
Viimeksi muokattu:

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
No sittenhän sen on oltava totuus. Kiitos, että avasit minulle tuon viestin sisällön, kun en itse osannut lukea.

Teidänhän se pitäisi tietää, kouluja käynyt lääkärinne pari iltaa sitten kertoi oman lausuntonsa. Se tosin meni aivan päin persettä, joka kertoo aika paljon tuosta lääketieteen ammattilaisesta. Nyt kerron totuuden, eli että Peltola on tänään käynyt jäällä niin se on yhtäkkiä paskan oksennusta?

Yksisilmäisyydestä en osaa sanoa eikä aihe kiinnosta tippaakaan, kunhan totesin että Peltola on tänään ollut jäällä ja pelaa huomenna.

Hyvä jätkät, eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös