Playoffs 2016 finaalit: HIFK – Tappara

  • 265 982
  • 1 898

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tai pitääkö virhe hyvittää antamalla vastaavasta tilanteesta jäähy toisellekin jengille eli paikata virhe virheellä? Vai miten pitää jatkaa, jos jäähytilanteessa on sattunut tulemaan virhe?

Ei koskaan hyvitysjäähyjä, se on ihan vihoviimeistä säätämistä! Virheistä opitaan ja dumataan jatkossa sitten tarkemmin. Mua vituttaa myös silloin, kun HIFK saa edukseen selkeän hyvitysjäähyn.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
@Dynamo : Vähän liikaa ovat tietyt anti-ifk -tahot mupeltaneet siitä, että enää ei HIFK:ssa ole brändiä. HIFK on kookas ja kaksinkamppailuvoimainen joukkue, jokainen HIFK-fani huomaa eron parin edellisen kauden tikutaku-miehistöihin. Pelkät ylilyönnit eivät ole fyysisyyttä ja taito & fyysisyys eivät sulje toisiaan pois. Siinä vaiheessa kun joukkue, olkoon Kärpät, Tappara, HIFK tai joku muu, pelaa Liigan finaalissa, pitäisi asiaan perehtyneille olla päivänselvää, että joukkueessa on hyvä kombinaatio taitoa ja fyysisyyttä. Pelkällä neppailulla ei ole koskaan otettu kultaa, ei myöskään pelkällä tutinalla ja tötinällä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jännä juttu, ennen finaaleja mulla oli mielikuva isosta ja fyysisestä Tapparasta, joka pitää ukot poissa maalintekoalueelta ja sitä rataa, mutta nämä luvut kertovat jotain muuta.
Jos nyt ihan muistikuvilla menen, siellä on ihan laidasta laitaan pakkeja. Kanki on iso ja fyysinen, Pygmi vain fyysinen (jos haluaa). Siinä ne fyysiset pakit taisivat ollakin. Saravo on iso, samoin Elorinne, mutta en miellä kumpaakaan fyysiseksi pakiksi. Jos Saravo on joskus ollut fyysinen, hitaus on tullut sen tilalle. Aalto... no sillä on kova lämäri. Plastinon vahvuudet taitavat myös olla toisessa päässä, en ole erikseen kyllä seurannut, mielikuvana jokapaikan höylä. Bonsaksen on rikki, vai onko?
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
En tiedä, ovatko Bonsaksen ja Salonen loukkaantuneena, mutta mikäli eivät ole, pitäisi molemmat herrat saada perjantaiksi ehdottomasti kaukaloon. Hyökkäyksessä nyt ei edes palikoita ole kierrättämiseen, mutta ketjuja toki voi sotkea. Sen sijaan puolustuksessa kaksi edellä mainittua olisi hyvä saada mukaan. Mutta lienee Salonenkin melkeinpä pakosti loukkaantunut, kun Mäkinen kiilannut edelle.
 

444

Jäsen
Tämä. Entäpä, jos tuomarit tajusivatkin, että Liivik lähti jäähylle liian heppoisesti ja tuosta ei olisi oikeasti jäähyä pitänytkään antaa? Pitääkö liian heppoisesti annetun jäähyn määrätä linja koko ottelulle? Tai pitääkö virhe hyvittää antamalla vastaavasta tilanteesta jäähy toisellekin jengille eli paikata virhe virheellä? Vai miten pitää jatkaa, jos jäähytilanteessa on sattunut tulemaan virhe?
Mun mielestä kaikki hyvittelyt pitäisi saada karsittua pois. Ei sillä, kyllähän se vituttaa aivan suunnattomasti, kun tuollaisesta pienestä hipaisusta joudut boksiin ja kaveria sinne ei saada vastaavasta tilanteesta millään. Mutta vielä enemmän vituttaisi, jos tuo olisi onnistuttu vielä pahemmin sössimään eli Kankaanperä olisi saanut jäähyn niistä poikkareista.
Liivikin jäähy oli mielestäni väärin tuomittu siinä tilanteessa, mutta Kankaanperän jäähyttömyys oli oikea tuomio. Tämä siis jälkikäteen mietittynä; ei tuolla fanikatsomossa mylviessä käynyt mielessäkään, että ihan oikeinhan se kuitenkin meni.

Muiltaosin jaan veli JHagin ajatelmat. Tuomarityöskentely on ollut finaalisarjassa harmillisen epävarmaa. Sanoin kaverille eilen kaljajonossa, että tuomarit ihan selvästi pelkäävät virheitä ja julkista kivitystä tuolla kentällä, ja siitä syystä tekevät välillä todella mystisiä ratkaisuja. Turhauttavaahan se on, mutta tällä hetkellä asialle ei oikein mahda mitään.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paadyimme parin paivan minilomalle Nizzaan ja tein tietoisen ratkaisun. Menimme lentokentalle kaksi tuntia aiemmin ja katsoin eilisen pelin tallenteen odotellessa. Vaimo ei tietenkaan asiasta tykannyt, varsinkaan kolmannen eran kohdilla, jossa kurlasin viidetta paalentokenttamme halpaa nelosta.

Itse aiheeseen tallenteesta.

Jo edella mainittu Tappara puolustuksen hitaus pisti nain toisen kerran katsottuna silmiin. Mantyla suurimpana kannatinkivena. Yksi, kaksi potkua perässä joka tilenteessa ja siihen lisataan itseluottamuksen rapistuminen jokaisen takaiskun jalkeen. Mita ei saisi tapahtua oikeastaan missaan vaiheessa kautta, varsinkaan tassa vaiheessa, finaaleissa.
Patrik Laineen elekielta oli kylla jo eilen hallilla hauska seurata. Tilanteissa arkailua, kiekon kanssa epavarmuutta ja muutenkin se ilo puuttui kokonaan. Sama on toistunut oikeastaan jokaisessa matsissa.

Hitaus, peli-ilo. Ne kondikseen niin saa Tappara jonkilaisen kiri vaihteen.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liivikin jäähy oli mielestäni väärin tuomittu siinä tilanteessa, mutta Kankaanperän jäähyttömyys oli oikea tuomio. Tämä siis jälkikäteen mietittynä; ei tuolla fanikatsomossa mylviessä käynyt mielessäkään, että ihan oikeinhan se kuitenkin meni.

No eihän se nyt ihan niinkään mene, että alivoimalla saat hakata mailalla aivan surutta ylivoimalla pelaavan joukkueen pelaajia. Rask sai Kangelta hyvinkin painavaa poikkaria, ja hyvinkin kaukana maalivahdin alueelta (jos maalinedustaa pitää hieman oikeutetumpana paikkana jakaa surutta puutavaraa).
 

FortyTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Asiahan ei mulle kuulu, mutta Tapolan ei kannattaisi keskittyä ollenkaan HIFK:n keskialueen trapin pohtimiseen. Se osa-aluehan Tapparalla on hallussa - tänäänkin 3 kpl 2-1 -hyökkäyksiä! Eikä Tappara pahemmin hävinnyt maalipaikoissakaan. Tapolan kannattaisi keskittyä joukkueineen aika puhtaasti maalintekoon, se on näin HIFK-silmin Tapparan suurin ongelma.

Kaikki Tapparan 2-1 hyökkäykset tulivat pelin käännöistä HIFK:n ylihyökätessä. Tähän tarttui myös Törmänen pelin jälkeen.
 

Bromse

Jäsen
Minkä helvetin takia näitä pelejä pelataan niin sekavalla aikataululla. Matsi, Matsi, 2 välipäivää, Matsi, 2 välipäivää, Matsi, Matsi, 2 välipäivää, Matsi, 2 välipäivää, Matsi. Tässä kerkee lähestulkoon unohtaa että mitä pelejä pelataan kun pelipäivien välissä menee useampi vuorokausi.

Eilisestä aikalailla kaikki sanottu. Nordis alkaa muodostua aika koskemattomaksi paikaksi vierailijoille, ja kun peliesitykset vieraskaukalossa alkaa IFK:lla näyttää siltä mitä sen kuuluu olla, voi aika huolettomassa tilassa joukkue ja kannattajat lähteä seuraaviin peleihin. Ensin sai JYP kokea Nordiksen pelien vaikeuden, ja nyt Tappara on saanut siitä aika hyvät maistiaiset. Finaaleissa kaksi peliä, maalierolla 10-0. Tollanen sen kotiedun kuuluukin olla, ei tule Tapparalle helppoa hakea sitä vaadittavaa vierasvoittoa.

Perjantain peli alkaa muodostua omissa papereissani jo Tapparalle pakkovoitoksi. Jos IFK hakee kolmannen kiinnityksen Hakametsästä ja pääsee lauantai-illan huumassa himaan katkaisemaan sarjaa, voi tilanne muodostua vieraille jo ylitsepääsemättömäksi. Toki näissä spekulaatiot menee jo sen verran pitkälle, että paras keskittyä ihan vaan seuraavaan matsiin. Viimeksi Tampereella IFK pelasi jo ihan pätevää vieraslätkää, ja vähän paremmalla viimeistelyllä mitä etenkin Nordiksella on nähty, ei se vierasvoitto todellakaan ole millään muotoa mahdoton tehtävä, vaikka sen mahdottomuutta enteilin ennen sarjan alkua. Husso on pääsemässä hyvään pleijarimoodiin, ja aika paljon saa pleksien takana ihmiset räksyttää jos Huden pääkoppaan meinaa päästä sisälle.

Ennen Game 4:sta on turha sen enempää keskittää huomiota siihen miten Tappara on pelannut Nordiksella, mutta toisessa finaalissa se pelasi varsin hyvän pelin Hakametsässä. Tapparalla maalinteko on alkanut tökkimään kriittisessä paikassa, ja pitääkin toivoa ettei putki aukea seuraavassakaan pelissä. Näitä vieraspelejä silmällä pitäen olisi IFK:n kannalta hyvä saada se erikoistilannepelaaminen kuntoon. Alivoima on ollut ihan kohtalaista, kun ei maaleja ole uponnut kuin se yksi kappale. Jos Tappara pääsee etenkin kotona yrittämään sitä useasti, ei tarvitse kummoinen fakiiri olla ennustaakseen että ajan kanssa ne maaliverkot tulee helisemään. IFK:n ylivoima puolestaan on ollut luvattoman surkeaa tässä sarjassa, ja vaikka se ei ole tuloksiin ja viimeistelytehokkuuteen sen kummemmin vaikuttanut olisi se ehkä se ratkaiseva tekijä jo seuraavassa ottelussa mikä voisi tuoda IFK:lle vielä sen yhden potkun lisää, mikä kirittää IFK:n tavoittamattomiin Tapparalta. Koska lähestulkoon jokaisella muulla osa-alueella IFK on nyt Tapparaa edellä, ja vielä suht selvästi.

Sarja on kuitenkin vasta 2-1, joten kaikki on edelleen auki. Silti olen sitä mieltä, että Tapparalla alkaa olla jo seuraavassa pelissä pakkovoiton makua. Löytyykö tarvittava rentous vai puristetaanko stagasta entistä tiukemmin? Vieläkö Laine ja Kuusela majailee Husson taskussa seuraavankin pelin, vai joko alkaa Tapparan vastuunkantajat ottaa sitä sankarin viittaa? Karkaako Tomi Tuomisto finaalien pistepörssissä jo vähintään kolmen pisteen karkumatkalle Patrik Laineesta? Viekö läpsyttimien vittumaisuus mielenkiinnon kaikesta muusta? Aika näyttää.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Vähän näyttäisi siltä, että Tapparalla on sittenkin pientä finaalipuristusta ilmassa. Eli että se kolmen vuoden hopeaputki ei olekaan kääntynyt helvetinmoiseksi kullanhimoksi, vaan nyt siellä takaraivossa jyskyttää pikemminkin pelko neljän hopean putkesta. Voin tietty olla ihan hakoteillä, mutta kuitenkin kaksi tasaista joukkuetta laatikossa, joista toisella pleijareiden peliesitykset ovat hiljalleen parantuneet ja pelaajien itseluottamus on kovalla tasolla, kun taas toinen jengi pelasi helvetin kovan välieräsarjan aina seiskamatsia myöten ja kaatoi sen "päävastustajansa", jolta on parina edellisvuonna tullut turpaan. Eli jospa se Tappara-fanien mantra "moraalisesta finaalista" on osittain tarttunut myös pelaajien alitajuntaan, jolloin finaaleissa on sittenkin hiukan takki tyhjä. Samaan aikaan IFK tulee päälle kuin höyryjuna, varsinkin kotihallissaan.

Hiukan mailaa puristava Tampere vastaan itseluottamusta pursuava Stadi. Tältä tuo asetelma näyttää juuri nyt, mutta perjantaina voi taas tapahtua kaikenlaista.

Ei tule Tappara nousemaan.......

Vähän tuli heti Ekan finaalin jälkeen Suomi 2012 mm fiksaatio, joka tuntuu vain voimistuvan peli peliltä. Kisoissa suomi hävisi Alkusarjan pelinsä Usalle 5-0. Sama joukkue tuli puolivälierissä vastaan, suomi latasi kaikkensa peliin ja pelasi turnauksen ylivoimaisesti parhaan pelinsä ja taisteli ottelusta 2-3 voiton, jonka jälkeen takki oli totaalisen tyhjä. Seuraavan pelinsä Venäjää vastaan suomi hävisi selvästi 6-2 ja sen jälkeen vielä pronssipelin tsekille 2-3. Pronssipelin lopputuloksesta voisi kuvitella suomen vielä kasanneen itsensä vielä viimeiseen koitokseen, näin ei kuitenkaan ollut vaan lopputulos imartelee suomea. Oikeutetummat lukemat olisivat olleet Tsekille 6-2 tai 5-0.

MM-jääkiekon otteluohjelma ja tulokset | Jääkiekon MM-kisat | HS
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Minkä helvetin takia näitä pelejä pelataan niin sekavalla aikataululla.

Koska televisio. Liigan officella on pyöritelty lukuja ja todettu, että kansaa saadaan varmimmin halliin - ja hallissa ostamaan bisseä - ja telkkarin ääreen viikonloppuisin sekä ilmeisesti tiistaisin. Senhän nyt tietää jokainen, että Nordiksella olisi bunkkeri täynnä, vaikka finaaleja pelattaisiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 02:00 alkaen, mutta Kehän III:n ulkopuolella asia ei taida olla samanlainen itsestäänselvyys.

Oliko se Suikkanen, joka ennen lauantain peliä totesi, että pelaajan kannalta on ainoastaan hyvä asia, että rökäletappion pääsee kuittaamaan heti seuraavana päivänä? Perjantaina 4-0 Stadissa -> seuraava matsi heti lauantaina ja tilaisuus kuitata, ja näin myös tapahtui. Nythän Tampereella joudutaan elämään eilisen tuloksen kanssa kolme päivää. Mielenkiintoista nähdä, miten joukkue on pystynyt käsittelemään asian ja pyyhkimään sen mielistään. Jos IFK, joka pääsee Hakametsän kaukaloon tällä kertaa levänneenä, onnistuu tekemään ensimmäisen vitosen tai kympin aikana avausmaalin, voi isännillä olla edessään hyvinkin synkkä iltapuhde. IFK-fanina tietysti toivon näin tapahtuvan, mutta yleisen mielenkiinnon ja mahdollisesti vielä "pelastettavissa" olevan klassikkosarjan kannalta kotivoitto olisi kriittinen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HIFK:n yv on ollut tehotonta, taitaa olla virallisesti nolla tehtyä yv-maalia. Käytännössä se Elkinsin eilinen toinen maali (4-0) oli kuitenkin ylivoimamaali, Tappara oli tullut täysmiehiseksi 3 sekkaa aikaisemmin. Joten ehkäpä se siitä pikkuhiljaa lähtee lutviutumaan. Musta myöskin nämä keinotekoiset pitkät tauot pelipäivien välissä ovat aika hanurista. Veikkaan, että molemmat joukkueet olisivat olleet valmiit hyppäämään laatikkoon jo seuraavana päivänä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Käytännössä se Elkinsin eilinen toinen maali (4-0) oli kuitenkin ylivoimamaali, Tappara oli tullut täysmiehiseksi 3 sekkaa aikaisemmin. Joten ehkäpä se siitä pikkuhiljaa lähtee lutviutumaan.
Toisaalta taas se maali ei ollut ns. perinteinen yv-maali, vaan tuli ylivoimahyökkäyksestä, kun Savinainen jäi makaamaan toiseen päähän maalivahdinalueelle.. Eli ei lasketa edes moraaliseksi yv-maaliksi. Saravo alistaa, tuolloin tosin aitiosta käsin.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:n yv on ollut tehotonta, taitaa olla virallisesti nolla tehtyä yv-maalia. Käytännössä se Elkinsin eilinen toinen maali (4-0) oli kuitenkin ylivoimamaali, Tappara oli tullut täysmiehiseksi 3 sekkaa aikaisemmin. Joten ehkäpä se siitä pikkuhiljaa lähtee lutviutumaan. Musta myöskin nämä keinotekoiset pitkät tauot pelipäivien välissä ovat aika hanurista. Veikkaan, että molemmat joukkueet olisivat olleet valmiit hyppäämään laatikkoon jo seuraavana päivänä.

En ole huolissani YV:n toimivuudesta niin kauan, kun IFK takoo maaleja tasaviisikoin tuota tahtia.
 

Pohjanpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pahoittelut ketjun aiheeseen kuulumattomasta viestistä, mutta minulla olisi myytävänä kaksi lippua perjantaille Hakametsään neljänteen finaaliotteluun. Toinen on aikuisten lippu ja toinen nuorisolippu (alle 16v). Katsomo A1 vasen. Hinta listahinta, eli yhteensä 67 euroa. Liput Porissa. Pikakirjeenä ehtii kyllä perjantaiksi. Postituskulut lisätään hintaan. Myydään pojan (kova Tappara-fani) sairastumisen vuoksi. Yhteydenotot YV:llä.
 
Senhän nyt tietää jokainen, että Nordiksella olisi bunkkeri täynnä, vaikka finaaleja pelattaisiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 02:00 alkaen, mutta Kehän III:n ulkopuolella asia ei taida olla samanlainen itsestäänselvyys.

Tällä kaudella Hakametsän finaalit on myyty loppuun about vartissa ja samaa on meno ollut parilla edelliskaudellakin. Pelipäivästä riippumatta.
 

Bronco

Jäsen
Entäpä, jos tuomarit tajusivatkin, että Liivik lähti jäähylle liian heppoisesti ja tuosta ei olisi oikeasti jäähyä pitänytkään antaa? Pitääkö liian heppoisesti annetun jäähyn määrätä linja koko ottelulle? Tai pitääkö virhe hyvittää antamalla vastaavasta tilanteesta jäähy toisellekin jengille eli paikata virhe virheellä? Vai miten pitää jatkaa, jos jäähytilanteessa on sattunut tulemaan virhe?

Hyviä pointteja, joita en tullut ajatelleeksi viestiä kirjoittaessa. Kiitos siis tästä näkökulmasta. Samaa mieltä siitä, ettei virheitä ainakaan virheillä voi lähteä paikkaamaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tällä kaudella Hakametsän finaalit on myyty loppuun about vartissa ja samaa on meno ollut parilla edelliskaudellakin. Pelipäivästä riippumatta.

Hienoa! Playoffit ovat muutenkin vetäneet väkeä hyvin katsomoihin. Liigalla menee itse asiassa suhteellisen hyvin.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
HIFK:n yv on ollut tehotonta, taitaa olla virallisesti nolla tehtyä yv-maalia. Käytännössä se Elkinsin eilinen toinen maali (4-0) oli kuitenkin ylivoimamaali, Tappara oli tullut täysmiehiseksi 3 sekkaa aikaisemmin. Joten ehkäpä se siitä pikkuhiljaa lähtee lutviutumaan. Musta myöskin nämä keinotekoiset pitkät tauot pelipäivien välissä ovat aika hanurista. Veikkaan, että molemmat joukkueet olisivat olleet valmiit hyppäämään laatikkoon jo seuraavana päivänä.

Arvon JHag. Mikäli pelattaisiin asianmukaisella tavalla, finaalit olisivat kohta jo ohi, suuntaan tai toiseen. Minkä ihmeen takia on valittu pelipäiviksi tiistai, perjantai ja lauantai? Onko sadomasokistiliiga muuttunut lopullisesti anniskeluliigaksi. Kyllä lärvit voi vetää viikollakin, jos oikein huonosti menee.....
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällä kaudella Hakametsän finaalit on myyty loppuun about vartissa ja samaa on meno ollut parilla edelliskaudellakin. Pelipäivästä riippumatta.

Ok. Onko sitten hallien bissenmyynti niin tärkeä asia Lügalle vai onko telkkarinkatsojien määrä niin paljon suurempi viikonloppuna kuin arkena? Mistä näitä tietää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Minkä helvetin takia näitä pelejä pelataan niin sekavalla aikataululla. Matsi, Matsi, 2 välipäivää, Matsi, 2 välipäivää, Matsi, Matsi, 2 välipäivää, Matsi, 2 välipäivää, Matsi.
Selvä hommahan tuo on. Finaaleja halutaan nimenomaan perjantaille ja lauantaille. Koska alkoholin myynti.

Mielestäni sopiva pelirytmi olisi joka toinen päivä. Tulisi se päivän paussi matsien väliin, jolloin pelaajat saisivat palautua hiukan, eikä pelin taso pääsisi putoamaan vauhdin hyytyessä liikaa. Toki asian voi ajatella niinkin, että kun väsyneenä tulee enemmän virheitä, pelit ratkeavat nopeammin, eikä tarvitse pelailla jatkoeriä. Toisaalta ne jatkoerät tuovat tullessaan vielä vähän lisää viinanmyyntiä...
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Takavuosinahan finaaleja - ja pleijarisarjoja ylipäänsä - pelattiin aika säännönmukaisesti joka toinen päivä. Sarjoihin osui kuitenkin myös peräkkäisiä pelipäiviä, jotka taisivat olla yleensä viikonloppuna. Paras viidestä -sarjat taputeltiin yleensä 4-6 päivässä. Jos otti kolme peräkkäistä voittoa, sarja oli hoidettu neljässä päivässä.

Hieman tuota intensiivisyyttä kaipaa nykyään. Ei silloin ollut aikaa miettiä menneitä kärppäsarjoja, eikä autokouluunkaan tainnut moni ehtiä. Ohipeleihin ei ollut varaa.

Paras seitsemästä -sarjassa on toki omat hyvät puolensa, jotka on nähty esimerkiksi parin edelliskevään finaaleissa. Tasaisissa pareissa paras seitsemästä toimii hyvin, mutta epätasainen paras seitsemästä -sarja on aika puuduttava.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime vuonna valitettiin (enimmäkseen jatkoajalla) kun finaalien ottelutahdilla vietiin pelistä tasoa ja pelaajat oli väsyneitä, nyt tuota pelitahtia on kevennetty vaikka nuo viikonlopun tuplamatsit ovatkin tilalla. Kyllä tuon tiistain jälkeen tulee liian pitkä tauko, mutta toisaalta kyllä tuossa joukkue akut saa ainakin täyteen ennen viikonloppua.
 
Yle:n sivuilla on Kankaanperän haastattelu. Tapparan valmennus on antanut pelaajille keinot voittamiseen ja pelaajat alkavat nyt niitä toteuttamaan. Kankaanperä oli luottavainen ja rauhallinen, että korjausliike onnistuu. Eli IFK:n juhlat loppuivat ja Tappara voittaa seuraavat kolme peliä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Yle:n sivuilla on Kankaanperän haastattelu. Tapparan valmennus on antanut pelaajille keinot voittamiseen ja pelaajat alkavat nyt niitä toteuttamaan. Kankaanperä oli luottavainen ja rauhallinen, että korjausliike onnistuu. Eli IFK:n juhlat loppuivat ja Tappara voittaa seuraavat kolme peliä.
Onneksi IFK:lla on Liigan paras valmentaja reagoimaan äkillisiin muutoksiin pelin sisällä ja niiden välillä. Täälläkin ollaan luottavaisia ja ennen kaikkea rauhallisia, rehellisesti sanoen en usko Tapparan olevan kovin rauhallisin mielin. Ei tuollaisten kolmen ekan finaalipelin jälkeen oikein voi olla, vaan muutosten on oltava aika aggressiivisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös