Playoffs 2014 Välierät: Tappara – Lukko

  • 93 605
  • 364

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ok. Metsola ei filmannut, eikä filmaa. Tappara ei myöskään harrasta minkäänlaista kiekottoman pelaajan estämistä. Lukko filmaa ja estää.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Lapsellista. Metsola ei filmannut tai edes korostanut pätkääkään noissa tilanteissa. Axe ne tyhjentävästi kävi läpikin. Tämä Lukko-fanien "myöntäkää nut, että edes vähän Metsola filmasi" on vain pahaa oloa Zapolskin tempauksesta. Ei tunnu niin pahalta, jos toinenkin molari edes vähän näyttelisi.

Hivenen on tuo Ilta-Sanomien paneeli eri mielta tuosta Metsolan viattomuudesta

Mutta joo...vain lukkofanit ja pekkajalonen
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Hivenen on tuo Ilta-Sanomien paneeli eri mielta tuosta Metsolan viattomuudesta

Mutta joo...vain lukkofanit ja pekkajalonen

Tuo sama paneeli on viettänyt henkiterapiahetkiä Tapparan parissa, analysoinut Ville Niemisen roolin Tapparan joukkueessa ja löytänyt syvällisiäkin henkisiä ongelmia Tapparan ryhmästä, Ville Niemisestä etunenässä. Ihme, että esim. Vesa Rantanen ei ole tarjonnut palveluksiaan henkiterapeuttien kouluttamiselle, niin vakuuttavaa analyysiä joukkueen ulkopuolisena tahona on hänen suustaan tullut mm. Ville Niemisen ongelmista. Nyt ollaan jo oltu niistä hiljaa, koska ilmeisesti on huomattu, että taijjettiin puhua paskaa, kun ei muutakaan osattu.

Ei tässä pitäisi olla kyse siitä, mitä mieltä klikkauksia kalastelevat toimittajat ovat asioista. Juttuja pitää hakea, kun helsinkiläiset ovat ulkona ja sitä myöten sitä perusjoukkoa joka niitä juttuja klikkailee, pitää hakea eri keinoin. Kevään kriisin etsimiskohteeksi on otettu Tappara ja nyt jatketaan filmauksilla. Ne filmauksista puhumiset purevat tuulipukukansaan, mutta toivoisi, että edes jääkiekkopalstalla nähtäisiin todellisuus. axe koitti tuoda todellisuutta lähemmäksi, mutta taisi kirpaista liikaa, kun ei omia perusteluja asialle enää löydy.

Tuokin studio olisi voitu puhua itse pelistä edes jollain tasolla, hienoja kevään ilmiöitä ja playoff-taisteluja on käynnissä, mutta ei: tässä on viime aikoin tehty noita kymmenminuuttisia studioita pariin kertaan Ville Niemisen ja Jukka Rautakorven tekaistuista ongelmista ja nyt jalkapalloilmiöstä. Tämä paskanjauhanta myy paremmin kuin positiivisempi lähestyminen, ei voi mitään.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Lapsellista. Metsola ei filmannut tai edes korostanut pätkääkään noissa tilanteissa. Axe ne tyhjentävästi kävi läpikin. Tämä Lukko-fanien "myöntäkää nut, että edes vähän Metsola filmasi" on vain pahaa oloa Zapolskin tempauksesta. Ei tunnu niin pahalta, jos toinenkin molari edes vähän näyttelisi.

Minä en tunne siitä pahaa oloa ja myönnän kyllä Zapolskin filmanneen. Itse asiassa se oli hieno teko ja toi Lukolle voiton. Tämä jakaa varmasti paljon mielipiteitä, sillä yleisesti jääkiekkoon ei "kuulu" filmaamiset. Silti sitä on alkanut näkyä viimeisen 10 vuoden aikana yhä enemmän niin kansainvälisissä peleissä, NHL:ssä kuin myös Liigassa. Mitä sitten? Esimerkiksi jalkapallossa tietyissä maissa filmausta pidetään oveluutena ja periaattessa hyväksyttynä, kun tehdään joukkueen voiton eteen kaikki. Kaikilla on ihan tasapäiset mahdollisuudet joko filmata tai jättää filmaamatta. Jos pelaaja filmaa, hän saa siitä joko etua joukkueelleen(vastustajalle jäähy, futiksessa varoitus/vapari/pilkku) tai haittaa(jäähy, futiksessa keltainen).

Ei se kaunista ole, mutta se on tullut jäädäkseen myös äijäpeliin nimeltä jääkiekko. En siis kannusta ketään filmaamaan ja toisaalta, en myöskään ala tuomitsemaan omia jos filmaavat. Vastustajat tietenkin tuomitaan ;) Fanejahan tässä valtaosa on.


Mutta tämän päivän matsiin.

Maanantaina peli oli Lukon selvästi paras tässä sarjassa. Lukko hallitsi 1. ja 3. erän täysin, tokassa erässä meni ote hetkeksi Tapparalle. Nyt yv-peli toimi mainiosti. Tappara sai ikävästi sen Kankaanperän maalin välittömästi 2-0 maalin jälkeen, joka oli ottelun käännekohta. Tämän jälkeen Tappara sai pelin juonesta kiinni ja tuli tasoihin, myöskään 2-3 osuma ei ollut kaukana toisessa erässä. Lukko sai kuitenkin ladattua itsensä erätauolla ja tuli kolmanteen erään kuin villiintynyt härkä, tuloksetta. Jatkoaika on yleensä lähellä 50/50, paitsi Raumalla se näyttää olevan 100% vieraille.

Melko jännät oli torjuntatilastot: 2. erässä Metsola 2 ja Zapo 10, mutta sitten kolmannessa Zapo 5 ja Metsola 14 :)

Seuraavat 3. peliä onkin sitten selkä seinää vasten ja niistä kaksi Tampereella.
Tämän päivän matsiin lähdetään kyllä ihan luottavaisin mielen, sillä Lukko jätti niin vahvan kuvan pelistään maanantaina. Uskoa ei tietenkään ole vielä menetetty. Jos voidaan pelata samalla tavalla, on Tappara ihan kaadettavissa tänään ja vietäisiin sarja ainakin yhdellä ottelulla eteenpäin. Olisi se 1. välieräkotivoittokin kiva saada n. reilu 20 vuoden jälkeen.

Tasoero on tietenkin hieman Tapparalle kallellaan, kuitenkin aika kaukana siitä, mitä se oli viime kaudella. Omasta mielestä Tapparan peli kyllä kärsi jonkin verran Bailenin poissaolosta. Toki - kuten J.Grönvall sanoi - tilalle löytyy kyllä laatumiestä, mutta omasta mielestä ei ihan yhtä hyvin samaan rooliin sisäänajettua saati yhtä taitavaa. Tapparan yv-peli ei ihan yhtä hyvältä näyttänyt kuin sarjan alussa(joka tietty johtuu myös Lukon av-pelin kohenemisesta).

Lukolta lienee Koivisto ja Tommila sivussa. Toivottavasti jälkimmäinen palaa kokoonpanoon, Petu voi stuntata Koivistoa ja olla yv:llä. Toivoisin myös Tikkasen penkitystä vaikka se tässä vaiheessa rajulta voi tuntuakin. Tilalle vaikka Roni Viirlas, hänhän pelasi hyvin viime vuoden pleijareissakin.

Toivottavasti Lukko lähtee samoin asein Hakametsään kuin viime lauantainakin. Tiukkaa keskialueen puolustusta, ei ylihyökkäämistä. Sarja ei vielä ole ohi, katkaisu ei ole koskaan helppo paikka.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihmeelliseksi pelleilyksi mennyt tämäkin.

Koittakaa päästä jo yli niistä aiempien pelien "vääryyksistä". Mielestäni ainut kiistanalainen tilanne on edelleenkin se ensimmäisen matsin hylätty maali. Siitä tilanteesta ei oikein ole kunnollista kuvakulmaa, eikä tilannetta pysty tyhjentävästi analysoimaan. Voi olla, että tuomarit tekivät oikean ratkaisun - toisaalta voi olla, että tilanteessa Metsola oli itse osasyyllinen kaatumiseensa. Ensireaktioni oli, että Metsola meni helposti katolleen ja että maali olisi pitänyt hyväksyä. Tarkemmin kun on tuota katsellut, niin vaikuttaisi siltä, että Ahtola tahattomasti kamppaa Metsolan, joka on tullut vastaan vetoa.

Metsola on usein katollaan sen takia, että hän pienenä maalivahtina joutuu tulemaan vastaan vetoja ja altistuu näin tahattomille kaatumisille. Hän vaikuttaisi olevan myös aika kaatumisherkkä maalivahti, mikä näkyi myös edellisen ottelun avauserässä. Lukon pitää elää tämän asian kanssa ja pyrkiä kääntämään se eduksi.

Hirveästi ei jaksa enää tätä sarjaa jännittää, mutta totta kai Lukolla on vielä täydet mahdollisuudet mennä jatkoon. Lapsenuskoisena toivon, että voitto tänään siivittäisi Lukon aina game seveniin asti. Siinä voi sitten tapahtua ihan mitä vain.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Istuessani paskalla tuli katsottua tuo Zapolskin "yököttävä" filmaaminen ja Iltasanomien paneeli. Olin ensiksi että ei helvetti, mutta sitten että mitä vittua, sillä olin aivan varma että tuossa oli väärä kuvanauha. Sitten katsoin sen isosta ruudusta ja ajattelin että joo, onhan Greenin ulosajo aika iso tuomio tuosta, mutta sitten huomasin että se saikin vain kakkosen.

Sääntökirja sanoo:

"534 - ESTÄMINEN

c) Pelaajalle, joka mailallaan tai vartalollaan estää tai haittaa maalivahdin liikehdintää, kun
tämä on maalialueellaan, tuomitaan:
 Pieni rangaistus


Tuossahan on aivan selvä osuma Zapolskin ollessa omalla alueella, jolloin on aivan turha keskustella oliko Greenin osuma vahinko vai ei. Tuomarin casebookissahan maalivahdin ollessa alueella tulee mukaan tämä vahinkoaspekti vrt väistämisvelvollisuus, mutta koska Zapolski on alueella tuo tuomio meni aivan oikein.

Tämä näin puolueettomana mielipiteenä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Niin, tämä menee pitkälle samoja latuja kuin viime kevään keskustelu Umicevic-Marttinen. Aina on joka mielipiteelle kannattajansa.

Joku näkee pelkän filmin, ei rikettä. Toinen sekä filmin että rikkeen. Kolmas pelkän rikkeen. Neljännen mielestä filmi oli niin selkeä, että rikkeen seuraamuksetkin nollautuvat.

Makuasioita, sanoi ajokoira, kun puotaan nuoli. Mielestäni on hyvä sääntö, että alueellaan maalivahti on koskematon.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
TILANNE 1: TUKONEN - KATSO KUVAKOLLAASI TÄSTÄ
------------------------------------------------------------

TILANNE 1: AHTOLA - KATSO KUVAKOLLAASI TÄSTÄ
------------------------------------------------------------

TILANNE 3: SIPILÄINEN - KATSO KUVAKOLLAASI TÄSTÄ

Bravo axe!

Viesti lienee koko Jatkoajan historian perusteellisin vastaus jankkaajille!

Ei niin, ei heistä kovin moni jaksaisi noita kuvia katsoa läpi, koska saattaisi tehdä hallaa omille uskomuksille "paikallaan pysyvästä Ahtolasta, jonka selkää Metsola ajaa" jne.

Totuus on aina ensimmäinen uhri...


Ps. Myönnän toki, että kaikki ovat joskus filmanneet ja kaikki ovat joskus kahvanneet. Milloin, missä ja kuinka paljon - siinä on eroja...
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Kylläpäs on Blues-sarjaa ikävä kun siellä sentään keskustelun taso oli korkea. Nyt on filmaajat vauhdissa ja iltapäivälehdetkin on viuruttajien mielestä heitä vastaan.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Tuokin studio olisi voitu puhua itse pelistä edes jollain tasolla, hienoja kevään ilmiöitä ja playoff-taisteluja on käynnissä, mutta ei: tässä on viime aikoin tehty noita kymmenminuuttisia studioita pariin kertaan Ville Niemisen ja Jukka Rautakorven tekaistuista ongelmista ja nyt jalkapalloilmiöstä. Tämä paskanjauhanta myy paremmin kuin positiivisempi lähestyminen, ei voi mitään.

Totta, pilkulleen samaa mieltä! Itse pidän näistä Ilta-Sanomien lähetyksistä ja kuuntelen aktiivisesti muun muassa Radio Helsingin Total Hockey Forever-lähetyksiä, jossa samaiset Rantanen & Nyholm keskustelevat "polttavista" jääkiekkoaiheista. IS sekä RH tarjoilevat hyvää viihdettä, mutta samalla kannattaa muistaa ettei heidän tarkoituksenaan ole suinkaan katsoa ja analysoida peliä/lajia puolueettomana, vaan luoda omien kärjistettyjen näkemyksiensä pohjalta viihdettä, joka herättää tunteita kuuntelijassa/katsojassa ja sitä kautta tuo leipää omaan aamupalapöytään. Vai olivatko jonkun mielestä termit "Syöpä", Mätäpaise" ja "Oksettava" jollakin tavalla oleellisia jutun sisällön kannalta?

Kuten sanoin niin hyvää viihdettä, mutta kanavana, joka opettaisi kuuntelijalle jotain jääkiekosta se ei ole. Pidempään seuranneena tullut vähän sellainen käsitys, että siellä studiossa herroillakin vaihtuvat näkemykset vähän tuulen suuntien mukaan ja ilmeisesti osasta pelaajienkin keskuudessa Nyholm & Rantanen kaksikosta ei sen kummemmin toimittajina pidetä. Kuten sanoin, itse tykkään, mutta kaikille tämän tyylin "journalismi" ei varmasti sovi. Omaan korvaan tuollainen Pohjois-Amerikasta tuttu Urheiluradioshow kuulostaa hyvälle, mutta jääkiekkoa vain analyyttisesti ja puolueettomasti seuraaville se ei varmaankaan paljon tarjoa. Tietysti olisi hienoa lukea ja kuunnella ihan analyyttisiäkin juttuja esimerkiksi otteluista tai pelikirjoista, mutta ne eivät valitettavasti juurikaan massoille myy tai sitten ne on piilotettu maksumuurien taakse :/
 
Viimeksi muokattu:

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Tietysti olisi hienoa lukea ja kuunnella ihan analyyttisiäkin juttuja esimerkiksi otteluista tai pelikirjoista, mutta ne eivät valitettavasti juurikaan massoille myy tai sitten ne on piilotettu maksumuurien taakse :/

Joo no ei noita peliteorioita avaavia juttuja nyky-Suomen mediakentässä voi kovin monelta odottaakaan, enkä tätä Nyholm-Rantanen-Lempinen-akselin lähestymistapaa nyt sinällään aliarvioinutkaan "tyhmänä", kun eivät pelistä puhu teoreettisesti. Kuten molemmat totesimme, sitä tehdään mikä myy ja mikä kiinnostaa, mutta noissa esimerkiksi aiemmin väsätyissä studioissa käsitellyt Ville Niemisen henkiset ongelmat Tapparan sisällä ja ristiriidat Rautakorven kanssa olivat sen luokan tuubaa ja väkisinväännettyä itsekyhättyä paskapohdintaa, että pitää oikeasti ihmetellä, kuinka puheidensa perusteella niin taitava ja joukkueen ulkopuolelta sen sisälle näkevä henkiterapeutti kuin Rantanen voikaan olla vain Ilta-Sanomien palveluksessa? Nykyään niin monella Suomessa on paha olo, että tuon sortin palveluille kuin Rantasella olisi puheidensa mukaan kykyä tarjota, olisi kamala kysyntä. Sillä voisi tehdä paljon enemmän rahaa kuin tällä valehtelulla urheilustudioissa. Se on surullista, että jotkut oikeasti uskovat noita juttuja katseltuaan koko studiopaasauksen ja sitten ihmettelevät, että mikä on Tapparassa vikana, vaikka ne alkuperäiset viat ovat vain ja ainoastaan tuolla IS-studiopöydän äärellä tuoleilla istumassa.

Eli lähinnä tätä studioiden asiasisältöä lähdin arvioimaan. Ja sitä, että tuota studiokeskustelua kehdataan sitten täällä vielä käyttää argumenttina, että "nuo on eri mieltä kuin te olette täällä, oletteko te täällä siis väärässä?" Kuvakollaasit on esitetty ja vielä jaksetaan jumputtaa vastaan, niin onhan se mielenkiintoista.

Siellä olisi käynnissä hienoja playoff-sarjoja, joista varmasti saisi aikaan urheilullisempiakin aiheita sisältäviä viihdelähetyksiä kuin vain studioita, joissa pohditaan, kuinka Niemisellä ei ole arvostusta joukkueen sisällä tai hän ei koe olevansa kunnioitettu yms paskaa, mitä Rantanen taannoin puhui. En ole edes viitsinyt katsoa tätä viimeisintä filmausstudiota, koska ei vaan kiinnosta. Riittävän montaa sitten ilmeisesti kiinnostaa..
 

lebak

Jäsen
Nyt on annettu Tapparalle eteen pari voittoa ja tässä sarjassa Lukon pitääkin tästä lähtien edetä vaihto-vaihdolta ja ottelu-ottelulta. Kaikki todennäköisyydet ja historiat ovat Tapparan finaaleihin menon puolesta 3-1 tilanteessa, mutta vielä on kaikki mahdollisuudet kääntää sarja toisinpäin. Tänään hyvällä pelillä ryöstö Hakametsästä ja kotitaian rikkominen perjantaina, niin veikkaan Lukon olevan pienoinen ennakkosuosikki mahdollisesssa 7. ottelussa.

Pienet on mahdollisuudet, mutta nyt on viimeinen aika näyttää tällä kaudella ja uskoa löytyy varmasti vielä monella.
 
On tuo Lukko vaan sitkeä jengi. Aika paineessa oli tänään(kin) pitkät tovit, mutta niin sitä vain voiton kairasivat. Moni kannattajahan täällä luovutti jo ajat sitten.

Saattaa vaatia sen seitsemän peliä tämän selvittäminen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sitkeä on, ei voi muuta sanoa. Nyt se vaatii sitten ihan väkivängällä sen 26 vuotta odotetun kotivoiton välierissä, jos meinataan että vielä seitsemäskin peli pelataan.

No se otetaan perjantaina ja lauantaina katotaan kumpi toinen on.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt taas tuntuu, ettei tästä tule yhtään mitään. Jopa siltä, että mitä väliä, kumpi sinne Kärppien mankeliin päänsä työntää.

Kun tää on koko ajan niin vaikeata. Voisiko siellä kotonakin vaikka voittaa joskus (jopa useammin kuin kerran 28 vuodessa Raumalla voittava Lukko)?
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Sehän meni hyvin ja nyt saadaan Bailen mukaan heti ensimmäiseen finaaliin ! 2 voittoa ajattelin että Lukko ottaa tässä sarjassa ja ei se kolmaskaan ole poissuljettu. Neljää ei kyllä ota mutta hyvän vastuksen ovat tarjonneet !
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt taas tuntuu, ettei tästä tule yhtään mitään. Jopa siltä, että mitä väliä, kumpi sinne Kärppien mankeliin päänsä työntää.

Mulla on vähän väliä just samat fiilikset! Kumpikaan ei ole mitään superhienouksia esittänyt kuin ajoittain. Tää on kuin suossa painittais ja välillä toinen saa jostain oksan näreestä kiinni ja kiskaisee itseään hiukan ylöspäin.

Paras seitsemästä pitäisi mennä parempi jatkoon. Tämän ottelusarjan kohdalla taitaa olla niin, että se ketä menee jatkoon ei ollut ainakaan huonompi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei nyt sentään liioitella tarvitte. 26 vuotta siitä vasta on kulunut kun Lukko viimeksi välieräpelin kotikaukalossa voitti.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Bravo axe!

Viesti lienee koko Jatkoajan historian perusteellisin vastaus jankkaajille!

Ei niin, ei heistä kovin moni jaksaisi noita kuvia katsoa läpi, koska saattaisi tehdä hallaa omille uskomuksille "paikallaan pysyvästä Ahtolasta, jonka selkää Metsola ajaa" jne.

Totuus on aina ensimmäinen uhri...


Ps. Myönnän toki, että kaikki ovat joskus filmanneet ja kaikki ovat joskus kahvanneet. Milloin, missä ja kuinka paljon - siinä on eroja...

Katso tilanne videolta eika axen kuvakollaasista josta ei saa minkaanlaista kuvaa. Kylla ne tuossa iltasanomien paneelissakin sita kavi lapi. Ei Ahtola tee Metsolalle yhtaan mitaan, Metsola hakee itse kontaktin maalivahdin alueen ulkopuolella olevaan. Sita nyt ei tietysti tuosta kuvasarjasta nae.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Katso tilanne videolta eika axen kuvakollaasista josta ei saa minkaanlaista kuvaa. Kylla ne tuossa iltasanomien paneelissakin sita kavi lapi. Ei Ahtola tee Metsolalle yhtaan mitaan, Metsola hakee itse kontaktin maalivahdin alueen ulkopuolella olevaan. Sita nyt ei tietysti tuosta kuvasarjasta nae.

Älä nyt sinäkin jaksa nillittää tuomareista. Et taida muuta nähdäkään. Lukko on saanut haluamansa sallivan linjan ja sinä jatkat kitinää joka tilanteesta.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
psychodad se vain jaksaa. Katsoitko peliä tänään ollenkaan?

Helvetin tiukkaa on. Eka erä oli Tapparan hallussa ja muistaakseni toisen erän alkukin, mutta kun tuntuu, ettei ole sitä tarvittavaa raivoa iskeä sitä limppua reppuun. Virheitä vältellen pelasivat enempi vähempi molemmat tänään. Loppua kohden Lukko pääsi koko ajan peliin paremmin mukaan - se karvasi maltillisesti ja jaksoi painaa loppuun asti. Molemmat saivat tänään tasan sen, mitä ansaitsivat.

Kirjoitin aiemmin, etten usko Tapparan toista kertaa putkeen Hakametsässä häviävän ja tarkoitin nimenomaan, että tällaisessa vaiheessa kautta. No, eipä ole näemmä fanien uskolla ja toiveilla mitään sanomista. En lähde edes ennustamaan, millainen peli tulee perjantaina olemaan.

Objektiivinen seuraaja varmaan toivoisi game 7:iä, ja kaipa tämä sarja sellaisen ansaitsisi, mutta katsotaan nyt tuo perjantain pelikin ensin.

Olipas muuten yllätys taas, kuka ratkaisi pelin tänään. On se kumma... Vahalahti on kyllä MVP siinä missä Azevedokin, nyt muu jengi vaan on viimevuotista Lukkoa kokeneempi ja parempi.

Tuntuu, että joukkueilla on kotikaukalossa kovat paineet niskassaan ja vieraskentällä peli hieman vapautuneempaa. Saas nähdä, voittaako Lukko paineet perjantaina vai jääkö "pato" vieläkin murtumatta.

Harmittaa niin pirusti. Poltin tupakankin ja pahempi makuhan siitä vain suuhun tuli. Harmittaa myös, etten peliä näe perjantaina - toivottavasti saan edes selostuksen kuulumaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Tää on sitä playoff hokia parhaimmillaan. Vituttaa niin että veri ei kierrä tän matsin jälkeen koska kyllähän Lukko aika aseettomaks tehtiin. Mutta se voitto pitää ansaita!!
Rupee molemmilla jengeillä ns. pappa-osasto osoittamaan ehkä pieniä väsymisen merkkejä. Nummelin (klesana), Vahalahti (vaikka pelin ratkasikin) ja meidän puolelta Green, Kankaanperä ja ehkä Voutilainen näytti vähän siltä että jos jo huomenna pelattaisiin niin lisähappi olisi tarpeen. Green ainakin joutuu urakoitteen Plihalin poissa ollessa vähän liikaa ja vaarana on että käy vänhän kuin Koskirannan viime keväänä.

Sota jatkuu perjantaina ja vaikka se Lukon kotivoiton todennäkösyys kasvaa koko ajan niin pakkohan toi on nyt poikki laittaa. Muuten ei kestä pumppu eikä mielenterveys. Kiitokset paikkalle tulleille lukkolaisille, todella rehtiä ja hyvää kannustusta.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Green on muuten aloittanut varmaan joku tuhannen kertaa tässä sarjassa. Tuntuu, että kyykisty jokaiseen aloitukseen, heh.

Se on niin, että näissä sarjoissa pitää taustalta nousta parrasvaloihin uusia kavereita ja tänään kertsiKeränen oli pelipäällä. Ei puutu kuin uusikartanon huikeet lämärit niin alkaa lyyti kirjoittamaan.

Pitää oikein vakavasti harkita hallille menoa, vaikka vaikeeta onkin lipun saanti. Ainakin toivottavasti olisi halli piukassa ekaa kertaa tänä keväänä makkara-areenallakin.

Jos sais jotain toivoa, niin toivottavasti eivät tapparafanit nyt paiskaisi niitä lukkosuliansa kotijoukkueen fanien niskaan. Mautonta.

Paikka finaaleissa pitää ansaita, joten nauttisin suuresti game sevenistä. Olisi sarjalle loistava kruunu. Kärppiä en ole seurannut ollenkaan, mutta juhis ansaitsisi kyllä pelikieltoa hypäristään. Voiko tuo tilanne sinne mennä, jossa kieltoja myönnetään, mutta kaks matsia hyvästä yrityksestä ansaitsisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös