Redbull

Jäsen
Naps naps sanoi koko Suomen Bluesin selkäranka.

Tuota paskemmin Kärpät ei tule pelaamaan, eikä Blues varsinkaan pysty tuosta parantamaan pätkääkään. Huikea peli Blegiltä - pakko se on sanoa. Kertaakaan ei ole joutunut katsomaan Kärppäfanina 2000-luvulla oman joukkueen pelaavan kuin alivoimalla 5 vs. 5 pelissä kokonaiset neljä erää - tai ainakin lähelle.

Peukkua Kiekko-Espoolle. Tuota lähemmäs toivottavasti ette enää pääse.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Minun laskutikussani tämäniltainen oli ainoa Blues-merkkinen peli. On tuo Kärpät vaan hirveä jengi. Huono peli, pitkiä pätkiä täysin altavastaajana, mutta silti voittaa. Ei tämä edelleenkään ehkä 4-0 mene, mutta vähintään 4-1.
 
"And I like the Oilers* cuz they remind me of me: inconsistent, fragile, internationally reviled." - Propagandhi: Things I Like (* Maple Leafs)

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Eipä tuo Kärpät vakuuta. Täysin jyrän alla olivat. Jokerit oli selkeästi kovempi. Brückler kyllä kusi taas omille kintuille. Ei oo mies näitä pelejä varten. Tarkki on kyllä mies paikallaan.
 
Kyllä paskasta kakun saa

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Tämä sarja oli sitten tässä, näin uskon. Jos olen väärässä, niin voitte ihan hyvin kaivaa tekstini esille myöhemmin. Brucklerin on näköjään pakko imuttaa se yksi helppo maali joka pelissä ja Kärppiä vastaan se ei vaan riitä.

Kärpiltä lähti sitten kait ainakin Mikkola ja ehkä myös Aaltonenkin? loppukaudeksi telakalle joten tuo saattaa hieman veroittaa Kärppien peliä ensi kohtaamisessa. Saa nähdä mitä tuosta Pesosen pikku "Janeckystä" tulee, vai tuleeko mitään? Todennäköisesti ei, sillä en usko että Blues lähtee noista itkemään.

Bluesin pitää voittaa nyt neljä peliä seuraavista kuudesta ja vaikea sitä on uskoa, että Kärppien kaltainen kokenut joukkue antaisi Bluesille enää mahdollisuuksia nousta voittoon tässä sarjassa. Ensi kaudeksi molari Bluesille ja sitten loppuun asti ;)
 
How would you like a job where, every time you make a mistake, a big red light goes on and 18,000 people boo? By Jacques Plante

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Jäätävää tuomarointia. Kärppien pelaajilta meni läpi lähestulkoon kaikki, ottelurangaistuksen arvoista rikettä myöten, kun taas Bluesin pelaaja joutui jäähylle melkein jokaisesta rikkeestä. En jaksa uskoa, että Bluesilta löytyy enää riittävästi paukkuja. Kärpillä on kuitenkin ollut niin paljon enemmän palautumisaikaa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä vituttaa sivustakatsojaa niin ettei veri kierrä. Loistava taistelu ja armotonta työntekoa Bluesilta, vastassa Onnen pullasorsat ja tuomareiden lellikit.

Ensimmäiseen perusteluna (yksi monista): jatkoajalla Kärppä-maalin kulma tyhjänä, kiekko menossa kohti takakulmaa ja pysähtyy irtonaiseen mailaan, joka sattumalta makaa viivan päällä.

Toiseen esimerkkinä Pesosen törkeä kahden käden viikate Kellerin mailaan ns. tuhannen taalan paikassa maalin edessä. Tulos ei maalia, maila poikki, ei jäähyä.

Linja piti. Mikä linja?

Kähkösen rangaistus meni oikein. Muuten paljon kyseenalaista tässä illassa.

Kyllä kiukuttaa, mutta usko on vielä aika kova. Blues nousee. Tästä joukkueesta minä tykkään. Siellä on saatana MUNAA. Oulusta löytyy sen sijalta lähinnä neitejä.

Jaloselle silti plussat, ei itkenyt. Tälläkään kertaa.

EDIT: epävarma tuosta viikatteen lyöjästä, tuskin oli itse asiassa Pesonen. Mietin samalla tuota Neidin potkua, pahoitteluni. Törkeitä molemmat, ja ehdottomasti jeesustelun arvoisia.
 
Viimeksi muokattu:

Kolokettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KoU, HJK, AS Roma, Chelsea
Se on valitettavan sama miten huonosti Kärpät pelas tänään. Ikuisena optimistina mutta kuitenkin realistina en pysty mitenkään näkemään, että Blues tästä sillasta nousisi. Homma oli Jokereita vastaan tukala, mutta Jokerit on luotu mokaamaan vastaavia tilanteita, Kärpät taas luotu voittamaan.

Tänään oli iskun paikka, Bruckler oli eri mieltä. Okei, yksi virhe 90 minuuttiin, tottahan sellaisia saa tulla. Vaan ei saisi.

Toivon kaikkea hyvää Bluesille, ja mikäpä olisi sen maukkaampaa kuin voittaa suuri ja rakastettu Kärpät vielä tämän jälkeen. Mykistyisin kyl täysin. Se vaan vaatii nyt jo kahta voittoa Raksilassa. Siinä on jo vähintään yksi liikaa.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jostain pervosta syystä uskon kuitenkin Bluesin puskevan vielä ylös.
Tappiosta huolimatta itsellänikin on edelleen sellainen tuntuma, että mahdollisuuksia on. Selkärangasta tuskin kuului vielä napsahdusta. Sellaisella kiukulla siellä pelattiin, että ylilyöntejäkin jo tuli, mutta tuollainen tunnetila ei häviä ihan helpolla edes jatkoaikatappioon.

Keskiviikko kertoo paljon loppusarjasta. Jos Oulusta irtoaisi voitto Espooseen, niin torstai-iltana suosikista ei lienisi epäselvyyttä. Kolmas voitto Kärpille sen sijaan tietäisi jo lopun alkua, edes tämä Blues ei pysty enää siitä nousemaan muuhun kuin korkeintaan yhteen voittoon.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Bluesilla on henki päällä, eivätkä asetelmat kentällä tule keskiviikoksi muuttumaan, varsinkin kun nyt on kahta kauheampi änkyrä päällä. Näin pahasta alakynnestä ei voida enää voittaa, joten Kärppien täytyy parantaa. Valitettavasti homma kentällä tuskin tulee muuttumaan ennen kuin Kärpät myös tulostaululla häviää yhden pelin. Kärpät puolustaa nyt johtoaan ja tulee edelleen olemaan passiivisempi joukkue.

Henkistäkään puolta ei pidä yliarvioida. Blues ei ole pelkästään Kärppiä halukkaampi taistelemaan ja hyökkäämään: se on myös niin hyvä joukkue, että kykenee haastamaan ja lyömäänkin pelillisesti Kärpät, kuten jo on nähty. Kärppien taktiikasta ja varmistelvasta pelisysteemistä on jauhettu, mutta ei Kärpät silti huvikseen ole hyökkäämättä, mitä nyt Hyvönen koomailee kentällä alkukauden malliin ja Pesonen on täysin pimennossa.

Tulevaan vaikuttaa sekin, että Kärpistä Andersson ja Aaltonen ovat olleet ainoita, jotka ovat kyenneet kaksinkamppailuvoimallaan vastaamaan Bluesille. Nyt jos Aaltonen on aivotärähdyksen vuoksi otteluita pois, se on todella iso menetys. Mikkola ehkä ei niinkään, koska melko puolikuntoiselta vaikutti tänään ennen loukkaantumista.
 
le grand duc

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aika herrasmies tämä Pesonen. Hieno sisäsyrjä Eavesin jalkaan. Vituttaa nämä tähdet jotka ovat sitä mieltä että saavat tehdä mitä haluavat, niin tässä liigassa kuin NHL:ssäkin Crosbyt sun muut. Ottakaa Ovechkinista mallia ja menkää niihin tilanteisiin reilusti ja pelatkaa kovaa ilman rottailuja!
Kaikkein huvittavinta tämän pellen kohdalla oli lukea tilanteen jälkeen huulilta, kun Pesonen huutaa Eavesille: "Fucking pussy!".

Saisi Pesonen kokeilla samaa lausetta peilin edessä, ja paljon tarmokkaammin, niin menisi viesti oikeaan osoitteeseen.
 

Stealth

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Älkääpä nyt hyvät Blues-fanit antako periksi. Jos kenttätapahtumia katsotaan niin Blues on ollut molemmissa peleissä etevämpi, Tarkki on vain ollut maalillaan maaginen. Tämän kauden Blues on varustettu sen verran paksulla selkärangalla, ettei se helpolla poikki napsahda, ei edes Brucklerin imuroinneista! Blues vie seuraavan pelin ja lopulta sarjassa tarvitaan kaikki seitsemän peliä...
 
Big Steel

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mielestäni se on jotain, mistä joukkue voi olla ylpeä. Tältä kantilta kun ajattelee, niin ehkä aukeaa. Olisiko sitten positiivista kannustusta, ääntä, kannustusta tietenkin joka tilanteessa, myös tappiolla. Kyllä minä aika pitkälle tuota tamperelaista fanikulttuuria pidän pitkällä tähtäimellä parhaimpana. Monesti haukuttuja IFK-fanejakin voisi kehaista.
Täysin aiheen ulkopuolelta, mutta silti:

Mitä vittua? Onko kiekoton myös sokea? Oletko ikinä käynyt Tampereella? Ensin kerrot, että kunnon kannustus on sitä, jossa on ääntä ja kannustusta myös tappiotilanteessa. Ja sitten mainitset esimerkkinä Tampereen. Siis mitä? Aika monta matsia olen Tampereella nähnyt kummaltakin joukkueelta, ja nämä hitaat eivät syty edes pudotuspeleissä. Ja tappiolla turvat pysyvät kiinni ja perseet penkeissä.

Juu ja vituttaa ihan suunnattomasti tämä Blues-tappio. Pistää lisäkierroksia, myönnän sen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tappiosta huolimatta itsellänikin on edelleen sellainen tuntuma, että mahdollisuuksia on. Selkärangasta tuskin kuului vielä napsahdusta. Sellaisella kiukulla siellä pelattiin, että ylilyöntejäkin jo tuli, mutta tuollainen tunnetila ei häviä ihan helpolla edes jatkoaikatappioon.
Bluesillahan mikään ei ole ollut helppoa playoffeissa, jopa eka peli HIFK:ta vastaan meni tappiollisesti. Kärpät ja Blues eivät voisi olla enempää toistensa peilikuvia:

Kärpät menee kauniisti ja elegantisti voitosta voittoon ja on koko ajan helvetin tietoinen taitotasostaan. Blues on räkänokkainen rumia maaleja runnova työläisnippu, joka on tottunut ottamaan pataansa pitkin sarjaa. Aina nämä Duracellin nieleet rumilukset ovat nousseet ja jotenkin huojuneet voittoon asti. Lätkä on raakaa peliä ja jossain vaiheessa myös duunarit palkitaan ja räkämaaleista saa saman verran etua kuin kauniista sommitelmista. Kärppien lento näyttää nyt niin rikkomattomalta, että yksikin halkeama saattaa aiheuttaa yllättävän nopean repeämän. Jengi hajoaa tämän jälkeen, liki parillakymmenellä heebolla on jo kultaa viime keväältä. Lähinnä Bluesin mahdollisuus piilee siinä, että ottamalla yhden voiton Blues sotkee Kärppien peliä huomattavasti enemmän kuin yksi voitto normaalisti merkitsee. Jos I-luokan matkustajilla ei yhtäkkiä olekaan kivaa, mullivaunuosasto koheltaa ahneesti eturiviin.
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvää vieraspelaamista Kärpiltä 48 minuuttia, mutta Bluesin maalin jälkeen Kärpät oli ajoittain aika pahasti jyrän alla (toki oli aikaisemminkin, mutta ei niin pahasti). Varsinkin ensimmäinen jatkoerä oli sellaista Blues näytöstä, että alta pois. Tarkki pelasi loistavan ottelun ja vakuutti minut ensimmäistä kertaa. Tuurilla ja taidolla.

Brücklerilta Lundellit pahaan paikkaan, mutta muuten pelasi hänkin hyvin. Bluesilta puuttuu ehkä se terävin kärki, joka ratkoo ne pelit. Tänäänkin oli paikkoja, mutta eivät vaan saanu sisään.

Kuitenkin sellainen fiilis, sama perverssinen fiilis mikä oli Blues-Jokerit -sarjassa, että Blues nousee vielä rinnalle ja ohi. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Pesonen oli tänään kyllä aika näkymätön...
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tämmöstä lätkä on, joskus parempi joukkue häviää yhteen yksittäisen pelaajan virheeseen. Siinä jääkiekon hienous pelinä.

Kärpät malttoi odottaa onnenkantamoistaan ja tulos oli taululla.

Ei mitään propsit Kärpille...

.. mutta sen sijana Kärppä kannattajilta ei. Enpä ole nuin huonoa pelinlukutaitoa ja kykyä nähdä peliä nähnyt muiden finaalijoukkueiden fanielta vuosiin, kuin Kärppä fanielta. "Paska peliä, ei edes tunnetta" eli ei kyetä edes näkemään mitä vastustaja tekee oikien, kun oma peli ei lähde kulkemaan. Viimevuonna puusilmäisyys ei vielä paistanut, kun Kärpät oli ylivoimainen, mutta nyt... No ehkä se on normaalia, jos kannattajien kiekonseuraamisikä on alle 5 vuotta, mutta 'comon . . . värilasit saa olla, mutta te alatte olla huvittavia.

ai niin, mutta mää oonkin vaan Bluebanwagoninssa ja vihaan Kärppiä...
 
Tulevaisuus on toivoa täynnä

-Share Ilves-

mainio

Jäsen
Kaikkein huvittavinta tämän pellen kohdalla oli lukea tilanteen jälkeen huulilta, kun Pesonen huutaa Eavesille: "Fucking pussy!".
Tuota naureskelin itsekin.

Hieman turhautunut taitaa Janne olla. Ei tuu maaleja, ei syöttöjä. Olen aika yllättynyt siitä kuinka vaisuja ovat miehen otteet olleet. Ei ole Pesonen saanut näissä kahdessa finaalipelissä aikaiseksi yhtään mitään. Häviää melkeinpä jokaisen kaksikamppailunkin. Ei noilla otteilla MM-kisoihin olla menossa.

edit. ps. Blues kaipaisi vanhaa kunnon Ladislav Kohnia ratkomaan näitä pelejä.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Koko finaalisarjan voi kuvata näin:

Kärpät= Hannu Hanhi

Blues= Aku Ankka

Ei mulla muuta...
 
Jarkko Ruutu - Pirullinen Jokeri

Morgoth

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipa sairaan kieroutunut peli. Jos fanittasi Bluesia niin varmasti tulisi itku sillä voitto tuosta olisi ollut 'ansaittu', mutta toisaalta taas täytyä ihailla Kärppien perverssiä taitoa voittaa peli. Yhdellä maalilla vaikea voittaa, kun Brückler aina imaisee vähintään yhden helpon. Tarkki oli tänään kyllä mies paikallaan, vaikka enpä miestä juuri minään ole pitänyt.

Lipposen sokea reettakin näkee, että seuraava peli ratkaisee sarjan. Harva Bluesin uskoi enää Jokerit sarjassakaan 3-1 tilanteessa, mutta tietysti nyt vastuskin on jotain muuta. Joko seuraava peli menee 8-0 Kärpille tai taas joku ihmeellinen pomppu jonkun perseestä 3. jatkoajassa tjms. Äkkiäkös se sarja kääntyykin, jos on kääntyäkseen. Kaipa Bluesin mahdollisuudet on siinä, että yksi voitto olisi enemmän kuin 'yksi voitto'. Ainakin jos pelaajat ajattelevat yhtään samalla tavalla kuin osa Kärppä-kirjoittajista, niin äkkiäkös sieltä tullaan rytinällä alas.

Ihan hyvää viihdettähän tämä peli oli tai ainakin draamaa tarjosi. Mitä lie pussy-ohjelmia Pesonen katsellut? Kivasti tuollainen käytös tuo aina inhoa jotakin pelaajaa kohtaan :)
 
Viimeksi muokattu:
We are sick - Fucked up and complicated - We are chaos- We can't be cured

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä joillekin tämä jääkiekon seuraaminen on täyttä tuskaa. Toisaalta sen ymmärtää kun tappioita ja pettymyksiä tulee solkenaan ja joka vuosi. Silti tämä kevät pitäisi olla juurikin sitä parasta aikaa myös lätkän seuraajille. En usko että kovinkaan moni jatkoaikaan kirjoittavista nauttii oikeasti lajista. Tai voihan olla etteivät ne harvat ainakaan tule itkemään ja provosoimaan omaa pahaa oloaan tänne välittömästi ottelun päätyttyä.
Itse nautin täysin sohvan pohjalla tänäänkin pelistä, vaikkei se mikään huippuottelu ollutkaan. Iso ottelu silti SM-liigan mittapuulla ja tärkeä molemmille osapuolille.
Jos Blues oli niin hirveän ylivoimainen, niin aika vähiin jäivät maalit heiltäkin silti.
Jännittävä ja tapahtumarikas peli. Muotoseikat ja pikkuasiat voi kaivaa tikulla ja suurennuslasilla jos tykkää sellaisesta.
2-0 kiitos.
 
***

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Kiva lueskella tätä palstaa kun on voittajan kannattaja...

A) Yhdellä maalilla harvoin voittaa
B) Tuomarit suosi Kärppiä
C) Tarkilla hirveesti tuuria
D) Blues pelaa hyvää hokia, mutta maalinteossa ovat aivan hukassa.
E) Kärpät pitää bluessia pilkkana, koska kukaan ei tehnyt mitään ja sit tulee Ylönen (maali kaudessa) ja laukoo siniviivalta maalin ☺

Turhat murinat naurattaa eniten ja Pesosen teilaajat... Potku oli selvä, mutta näitä tulee kenelle tahansa liika pelaajalle joskus.

Jatketaan samaan tahtiin, koska näinkin voittaa :)
 
Lähtee kuin TALAKKARI liukkaalta katolta :-)

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Harmittaa, että Blues hävisi. Tuolla asenteella, yrityksellä ja hallinnalla olisi toivonut joukkueen voittavan. Tarkki pelasi kuitenkin loisto-ottelun ja toisaalta viimeistely kuitenkin oli ehkä kuitenkin heikkoa. Aika paljon vedot menivät ohi maalin ja maalia kohti osuneet vedotkin liian alas. Tarkille pitäisi vetää enemmän ylös, niin uppoaisi paremmin.

Tuomareista pitää sanoa kyllä, että olivat kyllä täysin perseestä. Kärpät kyllä hyötyi tuomareista, kun se sai roikkua maillalla minkä kerkesi, mutta jäähyä ei tullut oikeastaan mistään. Ollaan kyllä aika käsittämättömään pisteeseen ajauduttu, jos mailalla saa virvelöidä miten tahtoo, mutta kiekon vahingossa katsomoon toimittamisesta pelaaja saa jäähyn, vaikka joukkue olisi jo valmiiksi alivoimalla. Kumpikohan sitten on pahempi rike? Tämäkin on tuomarin arvioitavissa, kun sääntöjä tulkitsee. Bluesin saamat jäähyt tulivat kyllä pääosin syystä, mutta Kärpille olisi tuolla kahvaamisella saanut kyllä tuomita kymmenen kakkosta lisää.

Ei pidä silti Bluesin laittaa päätä pensaaseen. Samanlaisella yrityksellä ja pelillä alkaa niitä voittojakin varmasti tulemaan, kunhan usko ei vaan lopu. Edellisessä sarjassa se ei loppunut. Toivottavasti ei nytkään, niin saadaan vielä jännittävät loppupelit.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders
Kaikkein huvittavinta tämän pellen kohdalla oli lukea tilanteen jälkeen huulilta, kun Pesonen huutaa Eavesille: "Fucking pussy!".

Saisi Pesonen kokeilla samaa lausetta peilin edessä, ja paljon tarmokkaammin, niin menisi viesti oikeaan osoitteeseen.
Samaa naurettiin porukan kesken. Taitava kaverihan se on, mutta kuten ketjussa jo todettiinkin, voi rapakon takan olla kipukynnys koetuksella noilla esityksillä.
 
My life is a very complex drinking game

Jöysmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja D-Team
Sympatiat Bluesille

Kaikki sympatia Bluesille ja sen kannattajille. Selvästi parempi joukkue hävisi tänään. Kärppien todella tylsä peli jatkui valitettavasti. Hävettäs toisaalta olla kärppä kannattaja kun voittavat tuollaisella kilpikonnalla. Mm SM-liigan viihdearvo kärsii. Varsinkin kun tuomaritkin antoivat kärppäpelaajien estää arviolta n. neljä aivan selvää maalipaikka. Siellä huidottiin oikein olantakaa pesäpallolyönnillä Ryan Kellerin maila poikki, Osala vedettin kaksin käsin nurin takaapäin selvässä maalipaikassa, muutama täysin selvä kakkonen mainitakseni.

Bluesille ja sen kannattajille vain tsemppiä, erinomaista toimintaa. Kärpät voisi pelata vähemmän ns anti-kiekkoa. Koominen tilanne oli kun rotta pesonen vielä yritti potkaista luistimella ja huutaa perään kaverille "fucking pussy". HAHAH! Ehkä huikein rotta ikinä.

Mikkola tuskin loukkaantui pahemmin, joten kantaminen kentältä tuntui hieman ylidramatisoinnilta. Lyödäänkö vetoa niin pelaa keskiviikkona? Kunhan peilasi niin sai näyttämään pahalta, varmaan tiesi että taklaus oli tulossa. Ei siinä, taklaus oli ikävä, kun tuli heti purkukiekon perään.

Toivottavasti tuo kärppien mikkihiireily ja tuomarisuosio loppuu keskiviikkona ja oikeus tapahtuu ja Blues voittaa. Tuomareilta toivoisi kyllä vähän pelisilmää lisää, niin ei tapahtuisi näin huutavia vääryyksiä.

Kiitoksia Bluesille hienoista ja erityisesti viihdyttävistä play-off peleistä tähän mennessä. Jo Blues - Jokerit sarja oli hieno katsoa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
.. mutta sen sijana Kärppä kannattajilta ei. Enpä ole nuin huonoa pelinlukutaitoa ja kykyä nähdä peliä nähnyt muiden finaalijoukkueiden fanielta vuosiin, kuin Kärppä fanielta. "Paska peliä, ei edes tunnetta" eli ei kyetä edes näkemään mitä vastustaja tekee oikien, kun oma peli ei lähde kulkemaan.
Jep, myönnetään että ainakin omalla kohdallani jäi kunnia antamatta sinne minne se kuuluu. Eli kyllähän Bluesin taistelu ja yritys oli hienoa katsottavaa ja varsinkin Jaakko Uhlbäck pelasi itsensä eka jatkoerässä sydämeeni (hienoa suoraviivausta hyökkäystä, rouhintaa ja upea pommi Viuhkolaan). Mutta kyllä tässä silti mielestäni saa olla pettynyt omien esitykseen, sillä tuo ensimmäinen jatkoerä oli sellaista pyöritystä, että saa mennä vuosia taaksepäin jolloin olisi vastaavaa nähty Kärppien päässä. Ja ei tuollaista koomailua voi Kärppien tasoiselta jengiltä sallia, pelasi kotijoukkue kuinka hurmoksessa tahansa.

Solomon sanoi:
Nyt jos Aaltonen on aivotärähdyksen vuoksi otteluita pois, se on todella iso menetys.
Jees, meikäläinen yleensä Aaltosen panokseen, hmm, maltillisemmin suhtautuvana olen kyllä nyt samaa mieltä. Hienoa on ollut katsoa Juhiksen peliä Tappara-sarjassa tapahtuneen heräämisen jälkeen. Ihan yhtälailla kaipailen kyllä takaisin Sahlstedtia, jonka panoksen arvoa ei monikaan Kärppäkannattaja tunnu tunnustavan.

Muuten vielä Kärppien hyökkäyspelistä sen verran, että aikamoinen pettymys on ykkösketjun panos ollut näissä finaaleissa. Siellä on alisuorittanut ihan jokainen tuosta kolmikosta. Samaan kastiin on valitettavasti laitettava meikäläistä syksyllä kovasti ihastuttanut Kratena (onkohan se ihan kunnossa?) sekä koko kausi huomioonottaen ehkä suurimmaksi pettymykseksi osoittautunut Kuusela. Keskiviikkona ryhtiliikettä näiltä mainituilta niin ihan riittävän hyvältä näyttää. Jos ei muuten, niin sitten Normiolle, Alikoskelle ja kumppaneille enemmän vastuuta.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy