Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Playoffs 2008: Finaalisarja Oulun Kärpät - Espoo Blues

Finaalipari varmistui vihdoin. Kevään 2008 loppuotteluparin muodostavat Kärpät ja Blues.

Kärpät on levännyt sunnuntai-illasta lähtien ja on jopa viettänyt kaksi totaalista vapaapäivää. Blues taas on pelannut kaikkien aikojen sarjan Jokereita vastaan.

Lähtökohdat ovat siis erilaiset. Olennaista onkin saako Blues huuman mukaan finaaleihin ja pystyykö se käyttämään hyväksi tauon Kärppien peleissä. Blues juhlisti jo finaalipaikan saavuttamista lähes kuin mestaruutta joten on mielenkiintoista nähdä kuinka suurella nälällä Blues tulee finaaleihin.

Paremmat analyytikot analysoikoon finaaliparin allekirjoittanutta paremmin.

May the best team win.
 
Viimeksi muokattu:

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Bluesin puolella selkeästi. GO ESPOO!

Tämän iltaisella esityksellä Bluesilla on kyllä saumat laittaa Kärpät todella ahtaalle. Mutta etukäteen Kärpät lienee suosikki kuuluisin prosentein luokkaa 75-25.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Nyt kun oma joukkue on poissa pelistä, niin lyhyet kommentit tulevasta.

Niin paljon kun toivonkin Bluesin voittavan Kärpät, niin pidän sitä epätodennäköisenä. Jokerit kuitenkin laittoi HJ:n ja Leinon kanssa Bluesin yllättävän koville ja on vaikea nähdä Bluesin pärjäävän, kun vastaan asettuu joukkue josta löytyy kolme kenttää jotka kykenevät maaleja tekemään ja kaiken lisäksi nyt vastassa on maalivahti.

Tähän kun vielä lisää sen seikan, että Blues lähtee paljon vähemmän lepoa saaneena finaaleihin, niin pytty on Kärppien. Toivottavasti olen väärässä, mutta en usko.
 
How would you like a job where, every time you make a mistake, a big red light goes on and 18,000 people boo? By Jacques Plante

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Veikkauksen mukaan

Erittäin, erittäin mielenkiintoiset finaalit tulossa. Kärpille etua levosta loukkaantuneiden lepuuttamisen suhteen, saas nähdä selviävätkö esim. Jaakola ja Mikkola kehiin, ja mikä on Kratenan ja Brosin vire? Blues taas tulee henki päällä, onko maha jo täynnä vai jatkuuko asenne loppuun asti?

Uskonpa että avain ottelusarjassa tulee olemaan juurikin Oskar "Otan" Osalan, Ben "Keller ei ole Lemieux" Eavesin ja Erkki "Maksaa vihdoinkin takaisin enkä puhu puolukan ja muusin kanssa huikeasta sapuskasta" Rajamäen, nyt tulessa olevien voimakkaiden hyökkääjien kyvyssä järkyttää loukkaantumisista kärsinyttä Kärppäpakistoa. Kuka Kärppäpakistossa onnistuu pysäyttämään nämä jannut? Se on äärirajoilla jo nyt ja tulee olemaan tiukilla finaaleissa. Haakanaa kaivataan. Hyvösen, Pesosen ja Viuhkolan teho ei hyydy silloinkaan mutta montako maalia Kärpät päästää? Onko Kuuselasta ja Kratenasta mitään iloa näissä pudotuspeleissä?

Brückler vai Tarkki? Voittavan vireen saanut itävaltalainen vs. ailahtelevan kauden pelannut Tarkki.

Luotan Kärppiin mutta helppoa ei tule olemaan.

KÄSITE™

PS. Yksi pyyntö Blues. EI enää Sumu Haberia kansallislauluun!
 
Viikkojen kuluessa syömme hehtaarin alalta petäjänlatvat paljaaksi.

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Fantastista, upeaa, mahtavaa! Bluesia vastaan oli runkkarissa hienoja, tiukkoja pelejä, ja niitä haluan nähdä lisää. Jokerit olisi ollut pelkkä sukka finaaleissa.

Täytyy nostaa hattua ja molempien käsien peukkuja Bluesin nousulle 3-1-tappiolta hienoon voittoon. Tästä saatu henki auttaa varmasti joukkuetta paljon finaaleissa. Näin sitä vain kärppäfani löysi itsensä taputtamasta Erkin maalille. No, ei tule toistumaan.

Nyt Blues saa kuitenkin vastaansa aivan erityyppisen joukkueen. Jokelit taisteli ja kaatui SSL-kenttänsä varassa, kun taas Kärppien hyökkäysarsenaali tulee vyörymään Perttiä kohti laajana rintamana. Jos otat ykkösen pois, kakkonen nousee tilalle. Jos ei kakkonen, niin kolmonen. Ja onpa nelonenkin päässyt ratkomaan otteluita.

Todella kovan urakan edessä Blues on, mutta toisin kuin Jokereilla olisi ollut, on Bluesilla finaalissa aito mahdollisuus yllättää. Se vaatii kyllä hyvää peliä Pertiltä ja hurmoksen jatkumista, tai Kärppien käsittämätöntä romahdusta. Pieni mahdollisuus, mutta mahdollisuus kuitenkin.

Toivotaan pitkää, reilua, taisteluntäyteistä sarjaa.
 
\o_ EtaKarpat.net _o/

Morgoth

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti Bluesin suurin lataus ei purkautunut siihen, että ovat finaalissa vaan nälkää riittää eikä ensimmäiset pelit mene vain finaaleja ihmetellessä.

Ensimmäinen peli tulee, ehkä Bluesin kannalta turhan nopeasti ja mielestäni Bluesin mahdollisuudet on, että onnistuisivat iskemään ja horjuttamaan Kärppiä heti alussa. Mutta sanoisin, että prossat Kärpille 70 % ja Bluesille 30 % tässä sarjassa.

Ehkä tässä nyt saadaan kunnon Pohjois-Suomi vs. Etelä-Suomi sota aikaiseksi tai ainakin kansan sympatiat joukkueille jakautuvat tuon mukaan :)
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivoisin Bluesin mestaruutta, se tekisi liigalle hyvää, mutta en jaksa uskoa siihen hetkeäkään. Kiitos Liigan hyperälyttömän otteluohjelman. Se että lähdetään pelaamaan kauden tärkeimpiä otteluita noin eri arvoisesta tilanteesta on pöyristyttävää. Eihän se ole Bluesin syy, ettei Tappara kyennyt kunnolla haastamaan Kärppiä. Kuten ei sekään että Jokerit antoi todella kovan vastuksen.

Miksi ihmeessä finaaleja ei voitu aloittaa esim. ensi tiistaina???????
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
#55:ta pelottaa, että Mikko Alatalo laulaa kansallislaulun jossain Oulun finaaleista.
Jari Levy, Keijo Minerva...finaalihistoriasta löytyy monta hienoa multakurkkua. Kerran oli yksi, joka osasi jopa myös laulaa. Joku oopperatyyppi taisi olla.
 
Police label anyone attacking Chuck Norris as a Code 45-11.... a suicide.

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Erittäin mielenkiintoinen sarja tulossa. Mielestäni Kärpät on ennakkosuosikki, sekä levon, että materiaalinsa ansiosta. Tässä puolueettoman kiekkojännärin (jannarin) mietteitä:

Espoon vahvuudet:
- keskustan pelaaminen kiekottomana (omalla- ja keskialueella)
- paineen luominen vastustajan kiekonriiston jälkeen
- viisikon tiiviys

Espoon heikkoudet:
- kiekolliseen peliin ei löydy Kärppien vertaisia käsiä, ei yksilöinä, eikä materiaalin laajuutena

Kärppien vahvuudet:
- taitava joukkue, sekä pakistosta, että hyökkäyksestä löytyvät sarjan taitavimmat yksilöt ja syvin materiaali
- ylivoima
- pelin kääntäminen
- keskustan pelaaminen kiekottomana (omalla- ja keskialueella)

Kärppien heikkoudet:
- melkoisen haavoittuvainen omassa päässään riistettyään kiekon vastustajalta
- pakiston loukkaantumiset

Väittäisinkin Espoon ainoan aseen olevan karvauksen ja keskialueen ohjauspelin lähes täydellisen tasapainon saavuttaminen. Mielenkiintoista on kuitenkin huomata Kärppien oikeastaan ainoan heikkouden olevan pelaaminen agressiivisesti karvaavaa joukkuetta vastaan. Tämä heikkous korostuu Kärppien pakiston loukkaantumisten takia. Toki Kärpillä on mahtava kyky kääntää tilanteita vastahyökkäyksiksi, joten Bluesin täytyy kyetä valitsemaan karvauksen ja trapin välillä lähes täydellisesti. Toisin sanoen Bluesin pitää uskaltaa luoda paine, myös pelin ollessa tasan. Lisäksi tämän paineen luonnin seurauksista täytyy Bluesin kyetä rankaisemaan kovalla prosentilla. Paineen luonnin seurauksia ovat Kärppien ottamat jäähyt ja Bluesin hyökkäysalueella saamat kiekon riistot. Jos näin ei käy, Bluesilla ei tule olemaan mitään jakoa. Tai siis tarkennuksena, Bluesin tulee onnistua neljässä ottelussa luomaan painetta ja käyttämään hyväksi Kärppien virheitä.
 

Luz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Red Wings, Manchester United, Nettan
Kärppien heikkoudet:
- melkoisen haavoittuvainen omassa päässään riistettyään kiekon vastustajalta
Näkisin tuon enemmänkin vahvuutena. Kärppien suunnanmuutos pelaaminen on nimittäin astetta Jokereita nopeampaa jolloin Bluesin pakka saattaa olla vielä aavistuksen levällään, toivottavasti.
 
From this day to the ending of the world, But we in it shall be remembered, We few, we happy few, we band of brothers. For he to-day that sheds his blood with me Shall be my brother - William Shakespeare, Henrik V

Raksila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnujoukkueet
Niin, Blues tulee kovassa pelirytmissä ja -iskussa finaalisarjaan ja varmasti enemmän hereillä kuin Kärpät eka pelissä, mutta riittääkö potku seitsemän pelin sarjaan varsinkin kun se eka mitali on saavutettu eli tuliko masu täyteen - purkautuiko Bluesin henkinen latinki jo?

Varmaa on kuitenkin, että osa Bluesin menneiden kausien pettymyksissä marinoiduista faneista kiihdyttävät itsensä huikeaan menoon eli keskustelupalstoilla tullaan näkemään provoilun uusia ulottuvuuksia, joista jopa nimimerkki Peekin voi vain uneksia.

Game on!
 
Viimeksi muokattu:

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Blues sitten taisteli itsensä finaaleihin Kärppien seuraksi. Bluesin välieräsarja oli värikäs ja raskas, Kärpät puolestaan jyräsi vakuuttavasti suoraan neljässä ottelussa Tapparan. Finaaleista on varmasti tulossa todella mielenkiintoiset. Joukkueet pelaavat hyvää viisikkopeliä molemmat ja taitavia pelimiehiä löytyy molemmista joukkueista, joukkueiden rakenne ja pelitapa ovat kuitenkin hyvin erilaisia. Bluesin fyysiset hyökkääjät ovat varmasti myrkkyä Kärpille, kun taas puolestaan Kärppien vikkeläjalkaisten laitureiden kanssa on Bluesilla varmasti ongelmia.

Kärppien vahvuus löytyy hyökkäysalueelta ja jo Jokerisarjassa Blues oli usein hätää kärsimässä omalla alueellaan. Kärpät puolestaan tulee varmasti olemaan vaikeuksissa omassa päässään isojen Blues-hyökkääjien kanssa. On jännä seurata kummalle joukkueelle keskialueen sota kääntyy, sillä molemmat puolustaa ja rakentaa peliä keskialueella. Blues oli Jokereita vastaan herra ja hidalgo keskialueella, mutta finaalisarjassa myös vastustaja osaa pelata keskialueella.

Joukkueiden vahvuudet on helppo löytää. Bluesin paras ase finaaleissa on ehdottomasti fyysiset hyökkääjät sekä kova taklauspeli. Bluesin joukkueella on varmasti myös asenne huikean nousun jälkeen astetta finaalivastustajaa parempi. Sarjan alussa uskoisin Bluesin olevan suuremmalla tahdolla ja asenteella liikkeellä. Kysymysmerkkinä Bluesilla on kuitenkin jaksaminen raskaan välieräsarjan jälkeen sekä mahdollisen hyvän olon tunteen iskeminen puseroon. Pidän Bluesia Kärpille vaikeampana vastustajana kuin Jokerit olisi ollut, sillä Bluesin fyysisyys voi olla myrkkyä Kärpille.

Kärppien ehdoton vahvuus on laaja hyökkäysarsenaali ja nopeus. Kärpillä on paljon kokemusta näistä peleistä ja tällä niin sanotulla voittamisen kulttuurilla on varmasti oma merkityksensä sarjassa. Kärppien heikkous löytyy puolustuksesta, mistä uupui kolme tärkeää lenkkiä viimeisessä välieräottelussa. Kysymysmerkki on myös viikon tauko peleistä, sillä tauon jälkeiset pelit ovat useasti vaikeita.

Runkosarjassa joukkueiden kohtaamiset olivat tiukkoja ja kolme ottelua päättyi 2-1 lukemiin jatkoajalla. Tiukkoja finaaleista siis varmasti on luvassa. Näin Kärppäfanin onneksi ottelut alkavat jo lauantaina, koska viimeisestä pelistä on jo aikaa. Bluesin päässä varmasti toivottaisiin paria lepopäivää lisää. Täytyy kyllä sanoa, että SM-liigan otteluohjelma on aika susi välierien viimeisten neljän pelin osalta.

Ottelut runkosarjassa:
13.9. Kärpät-Blues 4-1
29.10. Blues-Kärpät 2-1 JA
5.12. Kärpät-Blues 1-2 JA
2.2. Blues-Kärpät 1-2 JA

Parhaat pistemiehet Kärpät:
Hyvönen 1+3
Laamanen 2+1
Pesonen 1+2
Kuusela 1+2

Parhaat pistemiehet Blues:
Viitaluoma 1+2
Keller 2+0
Brückler 0+2
 

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Näkisin tuon enemmänkin vahvuutena. Kärppien suunnanmuutos pelaaminen on nimittäin astetta Jokereita nopeampaa jolloin Bluesin pakka saattaa olla vielä aavistuksen levällään, toivottavasti.
Toki Kärppä kannattajan tulee asia noin nähdäkkin. Viestini tarkoitus oli kuitenkin etsiä Bluesin iskun paikkoja. Tämä oli mielestäni paras sellainen. Taisin myös mainita Kärppien suunnanmuutos pelaamisen omassa viestissäni. Tämän takia painotin erityisesti karvauksen ja trapin tasapainoa. Hullun rohkella karvaamisella Bluesilla ei ole mitään jakoa.
 

Viljuri

Jäsen
Pienten ja sisukkaiden kyläkeskusten Blegi vastaan Puolen Suomen Juggernautti.

Suomussalmen turkkakoulun fyysisistä väännöistä ja alueen taisteluista perusoppinsa saanut Pesonen vs. Bluesin toisinaan yllättävän huteralta näyttävä viisikkopuolustus. Muutoinkin Oulun ja Oulunsalon miljoonamiehet lukuisine profiilipelaajineen niin Porista, Hämeenlinnasta ja koko Puolesta Suomesta iskemässä väsyneen espoolaismiehistön kimppuun. Maalivahdit molemmilla sivuosissa, mutta eihän tästä siltikään voi tulla kuin yksi tulos!

Yllätyksen mahdollisuus pieni, mutta josko se Matikainen saisi väsyneet miehensä uskomaan ihmeisiin. Miracle on ice! Salonojakin voisi luvata vaikka ylimääräiset bonukset, vaikka sinänsä seteliselkärankaiset ovatkin tässä sarjassa jossain ihan muualla kuin Espoossa.

Kuitenkaan IFK:n kannattajana en voi "liputtaa" Blegin bandwagonille, toistampa vain, että asetelmat eivät paljoa lupaa, mutta mahdollisuus se on pienikin.
 

TheRealMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Peukut Bluesille. Mutta pelkäänpä että ainakin ensimmäisessä ottelussa väsynyt kohtaa levänneet. Kyllä olisi voitu aikoinaan jättää palautumiselle aikaa enemmän. Olisi vaikka niin että viimeisestä ottelusta vähintään 3 päivää väliä. Noh toivottavasti Blues pitää tatsinsa.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kärpät lähtee finaaliin suosikkina ja varmasti tuoreemin jaloin, kun Bluesilla kova sarja takanaan. Ensimmäisessä ottelussa olisi varmasti se Bluesin paikka iskeä, kun Kärpillä varmasti pikkaisen pelituntuma alussa "kadoksissa" ja helpohko voitto omasta sarjastaan. Bluesilla taas varmasti henki päällä noustuaan Jokereita vastaan "sillasta". Bluesin mahdollisuudet ovat mielestäni mestaruuteen juuri tuo avausottelun vieminen ja saada siitä Kärpille painetta ja toisaalta pidettyä samalla oma positiivinen vire päällä.

Jokereita vastaan Blues vei helposti noita keskialueelle roiskaisemiaan kiekkoja, mutta Kärppien laadukaanpaa pakistoa vastaa niitä ei niin helposti enää saada itselle. Joten tuon avauspelin pitää kyllä parantua, jos Kärppiä meinaa tosissaan haastaa. Enää ei riitä se että toimitetaan kiekkoa vaan omista pois ja tapellaan se sitten itselle, vaan jatkossa se pitäisi pääsääntöiseti toimittaa pois syöttämällä kiekko omille, jos meinaa laadukkaita maalipaikkoja saada luoduksi.
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuli Bluesille painava vastus, sen sijaan että olisi pronssipeliin päätynyt.

Omasta mielestäni jo Bluesin finaalipaikka oli melkoinen yllätys, mutta toivottavasti pelaajat ovat sitä mieltä että tästä jatketaan.

Koska mahdollista se on. Jokerit olivat jo sen verran kova jengi, että kyllä sitten saman tien voi lähteä pelaamaan Kärppiäkin vastaan. Ei se mitenkään ratkaisevasti ole kovempi.

Tai sitten on. Olisi mielenkiintoista tietää, miten Blues suhtautuu finaalipaikkaan; tavoite vai etappi? Jälkimmäisen toteutuessa näemme hienon sarjan jälleen.
 
Tai sitten on. Olisi mielenkiintoista tietää, miten Blues suhtautuu finaalipaikkaan; tavoite vai etappi? Jälkimmäisen toteutuessa näemme hienon sarjan jälleen.
Etappi. Ensimmäiset pelit ovat ratkaisevia.. hyvän olon tunne hiipii herkästi puseroon, mikäli ei tahdo onnistua. Silloin on helppo sanoa itselleen salaa "noh, ollaanhan tässä jo voitettu jotain".

Mutta uskon, että ensimmäiset pelit ovat äärimmäisen tiukkia. Tänään Bluesia katsoessa tuli mieleen, että työntäkää se väsymys-kortti hanuriin. Blues oli tänäänkin hyvin energinen eikä se siitä laannu finaalien alkaessa. Päin vastoin. Oikein kylmäsi, kun katseli isännän otteita kaukalossa.
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nyt on myös Bluesilla eri tilanne.

Tästä sarjasta ei mennä 3-1 voiton jälkeen jatkoon. Jos mennään, niin se on käsittämätöntä.

Mutta jos pistää kaikki peliin, niin onko siinä mitään hävittävää, Espoon kaltaisella jengillä? Ei taida olla, joten sinne vaan, osumia sinne ja tänne ja katsotaan mihin se riittää.

Oulussa voidaan leijua, mutta Espoo tulee ja sanoo vielä painavan sanan.
 
Oulussa voidaan leijua, mutta Espoo tulee ja sanoo vielä painavan sanan.
En usko tuohon alkuunkaan. Finaalissa ei tule heikkoa vastustajaa vastaan. Me fanit voimme leijua yksittäisesti (kuten te nyt, oikein), mutta ammattilaiset tuolla kaukalon puolella tietävät, että leijumalla tulee turpaan. Jännää tieten tuo urheilu, että vaikka kuinka tietäisi kaikki asiat niin kaikki on silti mahdollista. Sama pätee myös Bluesiin.
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -
Suosikkijoukkue
HIFK
Blegillä on nyt pienet saumat tehdä se, missä IFK onnistui vain osittain puolivälierissä. Kun ottelutuntuma on vielä visusti tallella ja henki päällä (tämä taisi meikäläisiltä puuttua), niin ensimmäinen ottelu Oulussa on pakko voittaa. Sen jälkeen lisää kierroksia koneeseen (jos värkissä on varaa) ja samalla hurmoksella kotivoitto ottelussa numero 2. Tällöin sarja olisi jo 2-0. Vaikka Kärpät voittaisikin kolmannen pelin kotonaan, niin ottamalla neljännessä pelissä jälleen kotivoiton Blues nousisi jo aivan mestaruuden kynnykselle. Siinä vaiheessa ei kyllä sitten auta puhua tai miettiä mitään ottelupalloja.

Suuri kysymys saattaa nyt olla se, osaako Bluesin nuori joukkue katkaista finaalisarjan, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Välierissä nähtiin huikea nousu kolmen ottelun voittoputken myötä, mutta finaalit taitavat kuitenkin olla vielä isompi henkinen koitos. Paljon on puhuttu voittamisen kulttuurista, ja Blues näytti nyt, että sitä kulttuuria on Espoossakin. Onko sitä kuitenkaan riittävästi, jotta Kanada-malja päätyisi Länsi Auto Areenalle?

Olisihan se hienoa saada uusi mestari, mutta jätän veikkailut sikseen ja ryhdyn jännittämään Bluesin puolesta. Torilla tavataan! :)
 
Hyvää nothing is overia kaikille!

I ro1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja JM Aaltonen
Kärpät 4 - 0 Blues

Perusteluina:

Mestaruus on ansaittu, jos voittaa kymmenen peliä putkeen. (Ilves 4-2, Tappara 4-0 ja Blues 4-0)
Blues on niin köykäinen vastustaja, että ei löydy puristusta.
LA-areena on miehitetty oululaisilla, joten Kärpillä on periaatteessa neljä kotipeliä ja sitten mestaruusjuhlat torilla.

Tietysti toivon Bluesin voittavan edes sen yhden kerran, niin näkisin paikan päällä mestaruusjuhlat. Mutta ei riitä rahkeet. Harmi.
 
1980, 1981, 1984, 1985, 1986, 1987, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2014, 2015
Suosikkijoukkue
Kärpät, Philly Flyers, Larva ja Todd Timantti
En kommentoi mitenkään edellistä viestiä meikäläisiltä, totean vain täysin irrallisesti että nyt ollaan kova kovaa vastaan, eikä todellisuudessa voi sanoa kuka kaatuu ja miten helposti. Vastakkain kaksi joukkuetta täysin erilaisista lähtökohdista, mitä tulee vastukseen ja pelirytmiin, kuka osaa sanoa miltä eka peli näyttääkään, en minä ainakaan ja hyvä niin!

Onnea espoolaisille, tätä finaalia on odotettu!
Bluesista tulee jollain tavalla mieleen 02-03 Kärpät joka rynni finaaliin kaataen matkallaan kovia joukkueita ja iskussa finaaliin. Silloin tappara ei antanut kylläkään mitään jakoja meille, mutta bluesilla on toisaalta pitempi historia pudotuspeleistä kuin silloisella kärppä joukkueella, joten kaikki on mahdollista espoolaisille.

Henkinen kantti, jonka horjuttamista joku ehdotteli, ei kärpillä muuten petä pariin avaustappioon, mitkä ovat täysin mahdollisia ottaen huomioon miten kuumana Blues on. Kärppien mahdollisuudet tässä tapauksessa ovat juuri pitkä sarja: kestääkö Blues kiivaan ottelutahdin kun alla on jo lukuisia otteluita, ja jos kärpät parantaa peli peliltä? On meinaan ollut tämän kauden tavaramerkki tämä ajojahti "mahdottomasta" tilanteesta, ja yleensä lähes ruotsalainen mäihä siinä on käynyt.

Nyt pyydetään tältä ennakkoonkin hienolta sarjalta paria toivetta: taklauksia(sellaisia että tutkitaan tähtiä muttei lasaretissa), huikeaa maalivahtipeliä(sillä molempien hyökkäysarsenaali tarvitsee vähän hillintää) ja ennen kaikkea pitkää sarjaa!

..Niin ja kannu pohjoiseen ;)
 
"Jotenkin aina yhtä masentavia nämä Kärpät-Blues pelit Raksilassa. Aina samaa paskaa: POHJOINEN!!, Blues taapertaa, juntit katsomossa ilman paitoja, Ilkka Mikkola..."
-Nimimerkki Wilson- aiheesta "kun Blues Ouluun tuli."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy