PLAY-OFF: TPS - HPK, game 4, 18.3.03 klo. 18.30, Elysée Arena

  • 24 887
  • 254

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuosta murtuneesta sormesta oli jo lauantaina "huhuja" liikkeellä hallissa. Jäljet johtavat aika vahvasti sylttytehtaalle. Joillakin pelaajilla vain on kovempi kipukynnys kuin toisilla. Ja toiset käyttävät mailaa pelaamiseen ja toiset...
 

pygmalion

Jäsen
*nyyh*

Viestin lähetti Lipton
Mikäli Tepsi-fanit hyväksyvät Rauteen toiminnan, pidän teitä samanlaisina omanarvontunnottomina yksilöinä kuin esikuvaanne.

Kiitos, otamme tuon kohteliaisuutena. Onneksi meidän ei tarvitse täällä rannikolla olla huolissamme teidän hämäläisten moraalisesta ryhdistä, onhan teillä arvokkaasti esiintyvä Suuri Johtaja:

"- Selvä oikeusmurha tämä on. Sen ymmärtävät Mobergia ehkä lukuun ottamatta kaikki, jotka näkivät tuomioon johtaneet tapahtumat. Itse olen katsellut kyseisen törmäyksen videolta moneen otteeseen enkä mitenkään voi yhtyä Mobergin näkemykseen, Jalonen puhisee.
- Siinä nyt kävi niin, että mies, joka ei ole koskaan itse kentällä pelaajana esiintynyt, pääsi päräyttämään pelikieltoa, sekä pelaajana että valmentajana kokemusta hankkinut Jalonen kommentoi."

Näin siis Jukka Jalonen tiistain Hämeen Sanomissa. Keskity vaan olennaiseen jatkossakin, Jukka, kyllä se siitä. Ja ei se mitään vaikka pelaajana sinua ei kukaan muistakaan - ehkä sinut joskus muistetaan valmentajana, ainakin jos jatkat tällaisten lausuntojen jakamista.

Ai niin kerholaiset, yks juttu vielä. Varokaa niitä rottia: niill on taas uusia limaisia yllätyksiä teille tänään...
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti Gagne

Pala Turku, pala!


Hittolainen kun ottavat asiat tosissaan. Älkää nyt tuhopolttoihin ruvetko, vielä ;)

Rauteen Mikko on mies ja kaikinpuolin loistava esimerkki pikkukiekkoilijoille. Ja minä kun menin vielä lauantaina kehumaan olmia hallilla. No, onneksi ei loukkaantunut ton pahemmin...

Toivottavasti tänään sitten osuu puhtaat pommit (kun nyt on ajettu vaan polvella) oikeisiin mustapaitaisiin "miehiin".

Pam pam pam sanoo Artukaisten laidat tänään.

Tämä menee mielenkiintoiseksi.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Re: *nyyh*

Viestin lähetti pygmalion
Ai niin kerholaiset, yks juttu vielä....

Hieman asian sivusta.. mutta miten tuo sanonta voi vituttaa niin ankarasti. Onkos mulla mikasaukkos-syndrooma ?
Äkkiä lääkettä !

K
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: *nyyh*

Viestin lähetti pygmalion
Keskity vaan olennaiseen jatkossakin, Jukka, kyllä se siitä.

Niin, HPK:ssa on kovasti ollut tapana että useasti toimittajan esittämään kysymykseen vastataan. Mikäli toimittaja on kysynyt Jukka Jalosen mielipidettä Miettisen pelikiellosta, Jalonen on sen sitten kertonut. Eli keskittynyt aika olennaiseen.
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas on saatu mopon tankki täyteen löpöä. Viikonloppu menikin rauhallisesti, mutta ilmeisesti maanantaina Esson Veijo on tuonut tankkiautollaan uuden satsin, ja viime viikolla tyhjiksi kaasutetut tankit saivat täytön. Nyt kelpaa taas keulia kilpaa raitilla poikaitten kanssa!

L
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Voi vittu, miksi kaikkialla muualla on jänniä pleijarisarjoja, paitsi penalandiassa. Mulla on nyt sellaiset hommat menossa Centrebetin kanssa, että muita mestariehdokkaita ei saa olla kuin Tappara tai HPK, joten hoitanette homman.

Ottelusarjan kulminaatiopisteiksi saattavat muodostua hurjat paljastukset talousepäselvyyksistä lähinnä TPS:n puolella. Nenä Jalonen on esimerkiksi velkaa professori Nordströmille nenänpiennysleikkauksesta. Jalosen mukaan homma epäonnistui, Nordström taas toteaa, että Jalosen ylijääneestä nenäosuudesta on tehty junioreille sopiva hyppyrimäki Herttoniemeen.

Lisäksi HPK:n huoltajalla on edelleen asuntovelkaa, saldo nyt 32.000 euroa. Jos HPK olisi oy, tällainen ei olisi mahdollista.

Paras maila mitattakoon! 2-5, siinä lopputulos.
 

pygmalion

Jäsen
Re: Re: *nyyh*

Viestin lähetti Kaiser Soze
Hieman asian sivusta.. mutta miten tuo sanonta voi vituttaa niin ankarasti. Onkos mulla mikasaukkos-syndrooma ?
Äkkiä lääkettä!

Mietipä sitä...


Sori, K, oli ihan pakko. Pahoitteluni koko kiekkoilevalla kansanosalle tämän tympeyden käyttämisestä. Lupaan omalta osaltani sen jäävän viimeiseksi kerraksi.

Ai niin... tommilin:
Jos toimittajan kanssa vetisteleminen on JJaloselle olennaista puuhaa tähän aikaa vuodesta, niin kaikin mokomin. Ei minulla ole mitään sitä vastaan.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Peter Gabriel
Että Rautee sitten aikoo pelata tänään? Jep jep... Yllättäen Play Offeissa Liiga muuttaakin linjaansa radikaalisti. Pelikiellot ei enää tulekaan seurausten vaan tekojen perusteella. Ettei Rauteella olisi ollut hiukka filmiä mukana? Varmaan kipu oli kova, mutta jos kerran mitään ei mennyt rikki... Onhan se kuitenkin näyttävämpää lähteä paareilla kentältä kuin konkkaamalla.

Rottaketju on nimensä veroinen.

Rauteella on ruhjevamma eli suurehko verenpurkaus jalassa, sikäli mitään ei olekaan rikki. Kyse on ns. puujalasta, jonka paranemisen suhteen play offissa ei välttämättä kauheasti ylimääräistä aikaa anneta. Mitään rottaketjuun sinänsä tulee, aika turha näytellä yllättynyttä, varsinkaan pudotuspelivaiheessa. Aika monta vuotta näistä sankareista on jo puhuttu isoon ääneen siellä täällä. Eivätkä he ole lajissaan mitenkään ainoita SM-liigassa, Hämeenlinna mukaanlukien.
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: *nyyh*

Viestin lähetti pygmalion
Näin siis Jukka Jalonen tiistain Hämeen Sanomissa. Keskity vaan olennaiseen jatkossakin, Jukka, kyllä se siitä. Ja ei se mitään vaikka pelaajana sinua ei kukaan muistakaan - ehkä sinut joskus muistetaan valmentajana, ainakin jos jatkat tällaisten lausuntojen jakamista.

Kuka muistaa Alpo Suhosen, Pentti Matikaisen tai Hannu Jortikan pelaajana? Vähentääkö se heidän arvovaltaansa valmentajina?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei huolta

Kyllä se Jukka Jalonen muistetaan. Ja kyllä te tiedätte mistä - vihjeenä siihen liittyy jotenkin mailan lapa ja mittanauha...
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Oikeusmurhapa hyvinkin

Tuon tilanteen kun videolta näin, niin eihän siinä ollut mitään. Mikä on polvitaklauksen kriteeri? Jalan ojentaminen taklatakseen, eller hur? Kuka turkulainen näkee tuossa kenenkään muun kuin Rauteen ojentaneen jalkojansa? Miettinen yritti selkeästi välttää jalkakontaktia, joka ilmenee hidastuskuvasta. Rautee sekoitti aivan korkeimman omakätisesti jalkansa Miettisen jalkoihin, tuossa olisi voinut hyvinkin käydä toisinpäinkin.

Eilen tuumasin, että selvä sitten jos kerran Rauteelle kävi pahemmin, samallainenhan se linja on koko kauden ollut.

Mutta ei... kaveri on kondiksessa ja Miettinen kolme peliä sivussa.

Todellakin ihmettelen tätä loogisuutta: ei rikettä, ei loukkaantumista, silti helvetin pitkä pelikielto kun ajatellaan missä vaiheessa kautta ollaan.

Käsittämätöntä.

Ulosajo oli ok, koska Rautee jäi jäähän makaamaan eikä tuomareilla tunnetusti niitä röntgen-vehkeitä arsenaalista löydy ja ohjesäännössä lukee heittää ulos, jos kaveria viedään paareilla koppiin.


Voivatko turkulaiset, pygis ja muut, väittää etteikö öhh... kritiikki, olisi varsin perusteltua tällaisen tapahtuman jälkeen?
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti Oloneuvos
Turhaa itkemistä halpamaista vihjailua. Ei Rautee ole kenellekään pelikieltoja antanut. Omista tekemisistään Miettinen kärsii ja Rautee Miettisen. Luulisi päässä olevan edes sen verran älliä, että olisi iloinen pelaajan olemisesta kunnossa, vaikka vastustajan pelipaitaa kantaakin.
Ei ole Rautee antanut. Sen sijaan Rauteen "loukkaantuminen" on syy Miettisen pelikieltoon. Suoraan K-G Kaislan suusta viime lauantailta "kun siinä nyt pelaajakin loukkaantui, niin...". Lisäksi Rauteen tutkimukset on ilmeisesti tehty maanantai-iltana toimistoajan jälkeen eikä suinkaan sunnuntaina kuten Kari Jalonen ilmoitti - hämmästyttää, kummastutaa, pientä kulkijaa. Miksi Rauteen kunnossa olemisesta pitäisi jotenkin iloita, kun ei kaveri ole ollenkaan edes ollut loukkaantunut. Ellei sellaiseksi lasketa reidessä olevaa puujalkaa, joka vain on omiaan todistamaan ettei mistää polvitaklauksesta koskaan ollutkaan kyse. Itse osoitat myös todella tyylikästä kunnioitusta vastustajalle aiheutettuja loukkaantumisia kohtaa, kun Puurulan päreinä oleva sormi on itkemistä ennen kuin kukaan on asiaa edes kommentoinut. Luulisi olevan surullinen vastustajan loukkaantumisesta, ei suinkastaan.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Flonaldo
Itse osoitat myös todella tyylikästä kunnioitusta vastustajalle aiheutettuja loukkaantumisia kohtaa, kun Puurulan päreinä oleva sormi on itkemistä ennen kuin kukaan on asiaa edes kommentoinut. Luulisi olevan surullinen vastustajan loukkaantumisesta, ei suinkastaan.

Pelkästään hyvä, mikäli Rautee selvisi vaarallisesta tilanteesta mustelmilla.

Puurula tosin itse ilmoittaa Veikkaajassa, ettei häntä mikään vaivaa, joten vaikeaa tässä on olematonta loukkaantumista surra. Jos täällä moneen otteeseen kritisoidun Veikkaajan tietoihin on kuitenkin uskominen, sai Puurula sormivamman ENNEN puoliväierien alkua harjoituksissa, joten se tuskin johtuu vastapelureista. Jos asiassa on jotakin perää, on se tietysti ikävää. Ihmetyttää vaan tämä itkijöiden kuoro ja siinä mielessä ennakointi parkukonsertista tämänkin asian tiimoilta oli ihan aiheellinen.
 
F

Flonaldo

HPK

33 Hannu Toivonen, Maalivahti AK
34 Joni Puurula, Maalivahti

1. kenttä

36 Marko Tuulola, Vasen puolustaja AK
7 Martin Strbak, Oikea puolustaja AK
9 Jyrki Louhi, Vasen laitahyökkääjä AK
22 Tommi Santala, Keskushyökkääjä AK
8 Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

3 Vladimir Sicak, Vasen puolustaja
12 Aki Heino, Oikea puolustaja
28 Jaroslav Balastik, Vasen laitahyökkääjä
23 Tomas Kucharcik, Keskushyökkääjä
89 Jan Pardavy, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

14 Tuomas Eskelinen, Vasen puolustaja
38 Teemu Aalto, Oikea puolustaja
26 Janne Laakkonen, Vasen laitahyökkääjä
21 Max Kenig, Keskushyökkääjä
25 Harri Suutarinen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

31 Olli Korkeavuori, Vasen puolustaja
43 Tuukka Mäkelä, Oikea puolustaja
11 Erkki Rajamäki, Vasen laitahyökkääjä
72 Tero Lehterä, Keskushyökkääjä
16 Olli Sillanpää, Oikea laitahyökkääjä
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Rautee - > Metsäranta ?

Tuoreen Battery Pisnis Clubin infon mukaan Rautee ei olisi pelaamassa tänään, tilalla rottaketjussa Metsäranta. Katsotaan, aikaa kokoonpanojen rukkaamisen on vielä ja kun kyseessä on play off, niin kaikkea voi tapahtua...

EDIT: Saman tiedon mukaan Peltonen palaa kentälle tänään
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS
Kerrankin samaa mieltä Kerholaisten kanssa jostain: kyllä Puurulan sormen pirstojalle pitäisi antaa pelikieltoa. Loukkaantuminen tapahtui ilmeisesti harjoituksissa, joten koettakaahan nyt sitten ottaa selville se rotta, joka noin sikaa pelaa.
No joo, tiedot ovat Veikkaajasta. Tasaista on. Tulipalotkin taitavat olla 1-1 ja ne ovat valitettavia ja vakavasti otettavia. Toista se on tämä kumilätkän perässä luistelu.
Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!
 

Knihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, SaPS
Mielenkiintoiselta näyttää...

Sekä tilanne sarjassa, että kerhon kentälliset. Toivottavasti muutokset kentällisiin ei sekoita pakkaa, vaan päivastoin antaa Kerholle sen tarvittavan raivon maalinedus- ja maalitilanteisiin. Ja tietysti varmuutta oman pään peliin.

Itse olisin mielelläni kokeillut ykköskentässä vaikka Ekiä, jotta olis maalille saatu vieläkin enemmän voimaa ja vääntöä.

Kakkoskenttä tuttu ja turvallinen. Josko Balastikilla alkas kiekot pysyä ratkaisupaikoissa jo lavassa ja laukaukset maalinedestä mennä kohti maalia ni hyvä tulee.

Kolmoskenttä onkin pieni kyssäri! Vääntövoima puuttuu kokonaan, mutta toivotaan, että taito paikkaa hieman. Suutariselta tuskin yritystä puuttuu kun kentälle pääsee.

Telaketju osasto ihan jees. Toivottavasti Ekin asenne tarttuu koko joukkueeseen. 110 lasissa kokoajan, kovia puhtaita taklauksia ja röyhkeästi maalille ni se on siinä. Niin ja tietysti hermot kurissa.

Tulosveikkaus 2-4.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Nuoruuden lähteessä uinut ja ihmeparantumisen kokenut TPS tänään. Halleluja!

Kimmo Peltonen, Vasen puolustaja AK
Tuomas Grönman, Oikea puolustaja AK
Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
Joni Lius, Keskushyökkääjä AK
Mikael Holmqvist, Oikea laitahyökkääjä AK

Marko Kauppinen, Vasen puolustaja
Markku Paukkunen, Oikea puolustaja
Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä
Mikko Koivu, Keskushyökkääjä
Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä

Markus Seikola, Vasen puolustaja
Pasi Petriläinen, Oikea puolustaja
Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
Mikko Rautee, Keskushyökkääjä
Jani Kiviharju, Oikea laitahyökkääjä

Matias Metsäranta, Vasen puolustaja
Jussi Timonen, Oikea puolustaja
Niko Mikkola, Vasen laitahyökkääjä
Mikko Kankaanperä, Keskushyökkääjä
Mika Suoraniemi, Oikea laitahyökkääjä
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Rautee pelaa, ei pelaa... pelaa?

TPS

35 Teemu Lassila, Maalivahti AK
39 Jason Elliot, Maalivahti


1. kenttä

4 Kimmo Peltonen, Vasen puolustaja AK
33 Tuomas Grönman, Oikea puolustaja AK

21 Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
18 Joni Lius, Keskushyökkääjä AK
24 Mikael Holmqvist, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

6 Marko Kauppinen, Vasen puolustaja
45 Markku Paukkunen, Oikea puolustaja

28 Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä
9 Mikko Koivu, Keskushyökkääjä
30 Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12 Markus Seikola, Vasen puolustaja
38 Pasi Petriläinen, Oikea puolustaja

13 Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
7 Mikko Rautee, Keskushyökkääjä
74 Jani Kiviharju, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

5 Jussi Timonen, Oikea puolustaja

44 Niko Mikkola, Vasen laitahyökkääjä
26 Mikko Kankaanperä, Keskushyökkääjä
34 Mika Suoraniemi, Oikea laitahyökkääjä

15 Matias Metsäranta, 13. hyökkääjä


... Peltsi on takaisin pisniksissä, samoin ehkä, todennäköisesti mutta luultavasti myös Raku. Jerkkua ei valitettavasti ole kehissä, olisi tehnyt gutaa Rajamäen etikan kanssa.

(lähde: SM-liiga)
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Rauteella mustelma

Henkihieverissä Rinkelinmäellä viime lauantaina pyöriskelleen Mikko Rauteen loukkaantumisen asteesta on siis kuulunut jos jonkinmoisia huhuja, mutta viimeisten tietojen mukaan Mikko selvisi mustelmalla.

Täytyy vain toivoa että tänään kaikki pelaajat säästyvät vastaavilta ihon värimuutoksilta. Auts.
 

pygmalion

Jäsen
Re: Re: *nyyh*

Viestin lähetti Peter Gabriel
Kuka muistaa Alpo Suhosen, Pentti Matikaisen tai Hannu Jortikan pelaajana? Vähentääkö se heidän arvovaltaansa valmentajina?

Ei vähennä, mutta heillä onkin näyttöjä siitä, että he ovat menestyneet edes siinä toisessa hommassa. Toisin kuin Jukka Jalosella.

Noose, perusteltu öhh... kritiikki on aina paikallaan, mutta mitä tekemistä sillä on tämän määkimisen kanssa? Äläkä yritä sotkea ainakaan minua tähän "keskusteluun". Minä vältän väittelemistä uskovaisten kanssa - samasta syystä pidättäydyn tästä nahinasta.

Sitä paitsi asiahan on ainakin minulle harvinaisen selvä:

Antti on asiajätkä, joka joutui oikeusmurhan kohteeksi. Hän osaa taklata puhtaasti jalalla ja luistellessa nojata yläkropalla voimakkaasti etukenoon koukistamatta polvia. Maailmanluokan talenttia, sanoisi Tami tähän.

Mikko on niljakas rotta, joka juoksuttaa täysin turhaan ensiapumiehiä, kun ei itse jaksa luistella vaihtoon. Törkeää sairaanhoitoresurssien väärinkäyttöä, kun samaan aikaan saattaa muualla hallissa olla käynnissä vaikkapa jonkun katsojan pahoinpitely. Mistä näitä heittäytyjiä aina sikiää? Turusta tietysti.

Frank taas on maailmanluokan sutenööri, joka suoritti Antille virtuaaliraiskauksen videokasetilla. **ttu, Jortikka on varmaan manipuloinut sitä nauhaa. Alkuperäisellähän näkyi päivänselvästi, miten Antti yritti taklata puhtaasti, mutta osui vaan jalalla. Eikä sekään osunut kunnolla, Mikkohan pystyy jo kävelemään. Miten siitä voi saada penalttia, törkeää!

Mitäs tässä enää väittelemään. Odotetaan mieluummin Palloseuran rottien uusia tempauksia. Unohtamatta tietysti "Raju-Erkin" avointa koulutustilaisuutta. Tänään kolisee taas, Old Time Rat Hockey, just like Mikko Rautee...
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Re: *nyyh*

Viestin lähetti pygmalion
Ei vähennä, mutta heillä onkin näyttöjä siitä, että he ovat menestyneet edes siinä toisessa hommassa. Toisin kuin Jukka Jalosella.

Noose, perusteltu öhh... kritiikki on aina paikallaan, mutta mitä tekemistä sillä on tämän määkimisen kanssa? Äläkä yritä sotkea ainakaan minua tähän "keskusteluun". Minä vältän väittelemistä uskovaisten kanssa - samasta syystä pidättäydyn tästä nahinasta.

Sitä paitsi asiahan on ainakin minulle harvinaisen selvä:

Antti on asiajätkä, joka joutui oikeusmurhan kohteeksi. Hän osaa taklata puhtaasti jalalla ja luistellessa nojata yläkropalla voimakkaasti etukenoon koukistamatta polvia. Maailmanluokan talenttia, sanoisi Tami tähän.

Mikko on niljakas rotta, joka juoksuttaa täysin turhaan ensiapumiehiä, kun ei itse jaksa luistella vaihtoon. Törkeää sairaanhoitoresurssien väärinkäyttöä, kun samaan aikaan saattaa muualla hallissa olla käynnissä vaikkapa jonkun katsojan pahoinpitely. Mistä näitä heittäytyjiä aina sikiää? Turusta tietysti.

Frank taas on maailmanluokan sutenööri, joka suoritti Antille virtuaaliraiskauksen videokasetilla. **ttu, Jortikka on varmaan manipuloinut sitä nauhaa. Alkuperäisellähän näkyi päivänselvästi, miten Antti yritti taklata puhtaasti, mutta osui vaan jalalla. Eikä sekään osunut kunnolla, Mikkohan pystyy jo kävelemään. Miten siitä voi saada penalttia, törkeää!

Mitäs tässä enää väittelemään. Odotetaan mieluummin Palloseuran rottien uusia tempauksia. Unohtamatta tietysti "Raju-Erkin" avointa koulutustilaisuutta. Tänään kolisee taas, Old Time Rat Hockey, just like Mikko Rautee...

Unohtamatta kuitenkaan Hämppälinnan katsojia, jotka eivät ymmärrä play-off kiekosta tuon taivaallista. Eihän siellä hallin katossa ole kuin pari hassua viiriä. Lisäksi Hämeenlinnassa saa ottelun jälkeen turpaansa. Järjestysmiehet vain syövät lihapiirakkaa ja katsovat peliä.

Toista se on Turuus: Siellä tarjoillaan ystävällisesti vierasjoukkueen faneille olutta. Ja jotta olutta saataisiin kaikille, niin nämä "tarjoilijat" siirretään järjestysmiesten toimesta uuteen paikkaan tarjoilemaan.

Rangaistukset on jaettu ja ne pelaa ketkä kykenevät/saavat. Tänään neljäs ja pelit tällä hetkellä 2-1 Tepsille.

...TTU PELIÄ!!!
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Re: *nyyh*

Viestin lähetti pygmalion
Ei vähennä, mutta heillä onkin näyttöjä siitä, että he ovat menestyneet edes siinä toisessa hommassa. Toisin kuin Jukka Jalosella.

J.Jalosen aikautena HPK on napannut enemmän pisteitä kuin mikään muu SM-liigajoukkue. Eihän se tietenkään paljoa ole, eikä kerro valmentajan taidoista mitään mutta jotenkin koetan puolustella ontuvia näkökantojani... Mites Kojon saavutukset päävalmentajana muuten?

Taisi muuten Rautee pelästyä sitä taklausta enemmän kuin mitään muta. Siksi varmaan se kieriskely ja tuskailu. Oli varmaan nähnyt TV:stä että Ruudun Tuomokin teki niin... Että se kuuluu asian ikäänkuin automatik. Tosin kun kyyneleet oli kuivattu ja hengitys tasaantunut, kävikin ilmi että oho, eipäs käynytkään pahasti. Jipii, pääsee taas pelaamaan!

Kuten sanottua, aladivarinkin sählynpelaajatkin konkkaavat kaukalosta omin voimin murtuneilla jaloilla. Meidän Mikko ei edes yrittänyt kokeilla, josko pääsisi kentältä omin voimin...

Mutta eihän tietenkään ole mahdollista että TPS syyllistyisi mihinkään sellaiseen. TPS:n pelaajat ovat rehtiä porukkaa jotka eivät telo vastustajan maalivahteja, filmaa, itke saamiaan tuomioita tai muutenkaan käyttäydy hyvän urheilevan herrasmiestavan vastaisesti. Joka sellaista edes kehtaa epäillä, ansaitsee aitiopaikan helvetin tulesta. Kyllä maar mää sanon teille kaikille, TPS on kunnianosoitus lajia nimeltä jääkiekko -kohtaan.

Kiittämättömät Hämeenlinnalaiset vaan itkee jotain pelikieltoa (jota muuten itkee joku lätkästä ilmeisen tietämätön Veikkaaja -lehtikin) Pakanat! Eivät näe kuinka hieno joukkue TPS on. Todellinen ruumillistuma hengen voitosta materiasta.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Tuskissaan kieriskelystä..

...muistuu mieleen ensimmäinen peli Turussa, kun kauppinen huitaisi Sicakia(?) jalkaan ja kyseinen pelimanni pyöriskeli kentän pinnassa aika tovin ja näyttävästi, ennen kuin poistui loppuerän ajaksi. Parantuminen oli kuitenkin erittäin tehokasta ja onnekas pelimies oli tositoimissa jälleen kolmannessa erässä. Kauppinen lensi pihalle kyseisestä huitaisusta.

Jos ja kun Rautee pelaa tänään on se hiukan eri asia kuitenkin kuin palata samaan otteluun, puhumattakaan tapauksista joissa tullaan jo seuraavaan vaihtoon tai ylivoimaan pelaamaan.

Miettisen saama rangaistus taas on eri asia. Moberg on päätöksensä tehnyt ja sillä hyvä. Tuskin sentään ihan tyhjästä on ratkaisunsa rykäissyt. Vaikeaa on kuvitella Frankia TPS-myönteiseksi.

Toivottavasti näitä puolikuntoisia (Peltonen,Rautee) ei tule enää lisää ,sillä TPS:n kokoonpano ei kestä kyllä näitä parhaimpien poissaoloja. Ja kyllä, Rautee on ollut pudotuspeleissä TPS:n parhaimmistoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös