PLAY-OFF: Tappara - HPK 27.3 Hakametsä (2.ottelu)

  • 10 393
  • 112

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Viestin lähetti Ice-hockey
No pakkoko sitä on sitten yrittää. Keskustelkaa vaikka Blues-
fanien kanssa joilla nyt aikaa riittää kesälomilta seurata vaikka
Tapparan (joka seuraavaksi pääsee lomille) pelejä.
Mitäpä järkevää pelistä tuossa sinun viestissä oli?
Tuttu tunne tuo vapina mitä meillä Hämeenlinnassa koettiin
neljännesvälierien alkumetreillä, pelottaa niin perkeleesti.
Silti mielipiteitä on monta ja suurimman osan muiden kuin
Tapparan joukkueen kannattajien mielestä Teidän pelityyli
on tylsää ja tyhmää. Ja LUPAAN perua sanani tyhmästä JOS
Tappara finaali-otteluun pääsee!

P.S. Hyviä vastustajia: TPS, HIFK, Lukko, Pelicans, Ässät,
Saipa, Ilves, Kärpät, JYP ja Blues...

Tässä jälleen yksi hieno osoitus rakentavasta keskustelusta. Voisitko toimittaa minulle ihan mustaa valkoisella tuosta "suurimmasta osasta" ja siitä millaisista "ihmisistä" he koostuvat. Kaikilla ei ole hyvä näkö, kysy vaikka optikolta.
 

Temexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK!
hifkille myös tsemit..
Eagle: "Huomasin jo ensimmäisessä ketjussa että jääkiekosta on turha yrittää keskustella HPK'n fanien kanssa. Järkevä ja argumentoitu kirjoittelu vaikkapa siitä miten joukkueet pelaavat, mitä kentällä tapahtuu/tapahtui on täysin turhaa. Ehkä se johtuu sitten siitä ettei kiekosta tarpeeksi ymmärretä tai muuten vain eivät verbaaliset lahjat riitä. "


Eiköhän se ole kaikkien kannalta sitten parempi, että Eagle ja samoin ajattelevat keskittyvät jatkossa kirjoittamaan Tapparan omilla keskustelupalstoilla, koska teidän kirjoitusten taso on niin korkealla ettei kannata täällä aikaa tuhlata. Tulee vain paha mieli..

Taikka sitten pitäisi Kerhon fanien ymmärtää olla puuttumatta keskusteluun. Kiekkotietämys kun ei varmaan näillä älykkyysosamäärillä tule kasvamaan.. :)

Hmm.. vai pitäisikö sittenkin avata aina kaksi eri ketjua jokaisesta pelistä? Toiseen kirjoittelee Tapparafanit ja toiseen Kerhon. No joo, eipä taida Modut syttyä ideaan. Joten eiköhän yritetä taas asialinjalla? no ei..
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Episodi II - Kahvaariumin Vastaisku

Kauan, kauan sitten, ei niin kovin kaukana...

(Taa-daa-ta-ta-ta-taa-taaa-ta-ta-ta-taaa-taaaaa...)

Lukijaa kehotetaan rallattamaan yllä näkyvää musiikkikappaletta sekä vierittämään näyttöä lukiessaan alla olevaa tekstiä, samalla näytöltä etääntyen, jolloin teksti ikään kuin häviää horisonttiin.

Paha, paha-paha-paha Galaktinen Kahvaariumi on ottanut pahasti kuokkaansa ensmmäisessä kohtaamisessa hyvän, hyvän Vapaan Kapinaliiton tuhotessa Kahvaariumin jatkoaikavoittohaaveet Tarpeetonta Voimaa käyttäneen, Hyvän Kapinallissoturin Juuk Jalowalkerin ampuessa (Jaroslav Solon ja Markkukruusbaccan ja heidän aluksensa Pellenium Ry:n suosiollisella avustuksella) protonitorpedonsa tuurilla oikeaan paikkaan, tuhoten Galaktisen Kahvaariumin Salaisen Superaseen, kokonaisen Jääkiekon tuhoamiseen kykenevän Kahva-Virvelin!

Mutta Hyvän Vapaan Kapinaliiton ilo on lyhytikäinen, kun Kahvaariumin Pääpahis sekä Loppulevelimonsteri, Darth Valmentaja vannoo julmaa kostoa sekä Kapinaliiton kätyreiden pussikaljojen takavarikointia jäähallin ovella.

Paha Galaktinen Kahvaariumi on aloittanut kaikkien mahdollisten keinojen kartoittamisen lähettämällä kätyreitään tutkimaan Vapaan KApinaliiton urheilujuomapulloja, mahdollisia pussikaljanpiilotuspaikkoja sekä suorittamaan karvanoppa-X-Siipihävittäjien stereoiden melutasomittauksia.

Vapaan Kapinaliiton Urheat Soturit ovat pystyttäneet Salaisen Tukikohtansa keskelle asumatonta erämaata, intergalaktisen ohitustieliittymän taakse, Hamelinnan aurinkokunnan ainoalle asuttavaksi kelpaavalle planeetalle jonka nimi on Rinkeli IV.

Kohtaamme sankarimme tämän hämmentävän spektaakkelin 10. kohtauksesta, kun Darth Valmentaja on onnistunut kahvaamaan Hyveellisen ja Oikeamielisen Juuk Jalowalkerin kuilun partaalle ja sen yli pätkäisemällä tämän käden ranneluut murskaksi Synkällä Valovirvelillään.

- Juuk, Obi-Wan ei koskaan kertonut sinulle, mitä Jääkiekolle tapahtui..
- Hän kertoi minulle tarpeeksi! Hän kertoi, että sinä tapoit Sen!!
- Ei, Juuk. Minä olen Jääkiekko! Minä! Minä olen Taitokiekon Tuhoaja, Pikkulapsien Itkettäjä ja Synkkä Tuomio!
- EI, sinä valehtelet! SE EI OLE MAHDOLLISTA!
- Juuk, tutki sisintäsi, ja tiedät se on totta...
- EEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
- Juuk, sinun täytyy kohdata kohtalosi ja hyväksyä se. Hjallis on nähnyt, että sinä olet vahva ja sinut on tuhottava, mutta ... liity minuun, ja yhdessä me hallitsemme koko SM-Liigaa!
- EEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
- Juuk, sinä sanoit jo tuon.
- En koskaan liity sinuun! Ennemmin valmennan vaikka Jokereita tai...tai... Ilvestä!
- Jos se on kohtalosi...
- EEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIII! Voitamme vielä jatkoajalla tämän pelin ja..ja..ja..lauantaina me...
- Et voi paheta kohtaloasi - liity minuun - tai ole ikuinen pronssimitalisti...
- EEEEEIIIIII....

(Taa-taa-da-daa-taa-taaaaa-taaaa-DAAAAAA-DAAAAAA DAAA

muaddib
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Apa
Niin...ja voi sitä itkun määrää täällä pelin jälkeen. Isot sedät kiusas ja kosketti fyysisesti meiän taitopelaajia. Ei se Grönvallikaan ois millään muuten vauhdissa pysynyt, se nyt on vain mm-kisojen hopeamitalisti 2000-luvulla, maskotiksi se sinnekin otettiin...plää plää plää.

Puusilmäisyydelleen ei tietenkään voi mitään, jos sellainen on iän myötä kehittynyt, niin vaikea sitä on poiskaan saada. Olisi kuitenkin parempi, jos Kerhon fanit (ei kaikki, mutta suurin osa) keskittyisi oman joukkueen pelitavan analysointiin ja jättäisi Tapparan rauhaan.

Asiallisia analyysejä siis lisää kiitos ja nämä "kahvaus-analyysit" voi jättää kirjoittamatta.

By the way...On kiva tulla huomenna lukemaan maailman huonoimpien häviäjien katkeraa kommentointia kahvauksesta ja koukkimisesta. Siitähän se häviö vain johtui...
Niin, tässä ylhäällä Apa antaa meille onnettomille puusilmille ja asiattomille HPK kirjoittajille mallia kuinka huippuasiallinen otteluennakko rustataan kasaan.

En minäkään panisi yhtään pahakseni mikäli siirtyisitte sinne Tapparasivujen keskustelupalstalle. Siellä ei kovin moni ole eri mieltä asioista ja näin ollen saatte mellastaa ihan rauhassa vaikka niistä tuomareista ilman vastaväitteitä...

Tämän illan ottelussa siis Balastik jatkaa taas ykkösketjussa ja Miettinen kolmosen keskellä. Jos jostain kumman syystä HPK joutuu ahtaalle, on helppo siirtää Antti taas tutulle paikallensa ensimmäisen ottelun tyyliin.
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Selostajakommentteja.

[
Tappara tavoilleen uskollisena ei lähtenyt itkemään tuomarin perään vaikka varmasti sisällä kiehui.
Eikä katsonut vastustajan varusteita (sillä silmällä.)

[/B]

Tuli muuten mieleen eräskin TV -ottelu, muutaman ajan takaa tosin, jossa Korven Rane mittautti ottelun viimeisellä minuutilla (vai olikohan se J.A.?) Raumalla Lukko -pelaajan mailan. Osataan sitä Tapparankin leirissä, nääs.

Näin siis objektiivisuuden ja reilun pelin keskittymässä (Turun lisäksi), Tamppereella.


Pata kattilaa soimaa.
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Apa
Tässä jälleen yksi hieno osoitus rakentavasta keskustelusta. Voisitko toimittaa minulle ihan mustaa valkoisella tuosta "suurimmasta osasta" ja siitä millaisista "ihmisistä" he koostuvat. Kaikilla ei ole hyvä näkö, kysy vaikka optikolta.

No hitto, siitähän se johtuu, mulla kato on lasit!! :o)

Lainaus MTV3:n nettisivuilta:
- Hakametsässä ei ole ollut yhtä hienoa tunnelmaa sitten 1980-luvun. Jos silloinkaan, Ojanen sanoo.

Tähän varmasti yhdyn, kannustus tiistaina Rinkelinmäellä
oli aivan omaa luokkaansa vs. muut fanit tällä kaudella!!!
Pistäkää tänäänkin parastanne. Pelissä voi käydä kuinka tahansa.

Onneksi Jalonen ei lähtenyt muuttamaan hyväksi havaittua ketju-
jakoa..
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti Apa
Toivossa on tietysti hyvä elää, että Kerhonkin fanit pystyisivät näkemään vastussajakin edes joskus jotain hyvää.
Kiitosta annetaan vastustajallekin hyvin usein mm. tehokkaasta pelityylistä. Tappara-fanit kuitenkin ovat näemmä allergisia sanalle "kahvaus", jota ei saisi käyttää ko. joukkuetta koskevissa ketjuissa lainkaan. Tosiasia kuitenkin on, että Tappara kahvaa aivan kuten kaikki muutkin liigajoukkueet, HPK mukaanlukien, koska se on sallittua. Tätä ei käsittääkseni monikaan hämeenlinnalainen ole edes kyseenalaistanut, mutta sitähän te pirkanmaalaiset ette kahvasyytösfobioissanne huomaa.

Ei se Grönvallikaan ois millään muuten vauhdissa pysynyt, se nyt on vain mm-kisojen hopeamitalisti 2000-luvulla
Näissä ympyröissä ei paljon hopeamitalistit paina, meillä on sentään monta maailmanmestaria joukkueessa; etunenässä tietenkin Tero I Rokottaja. ;)

Mutta sitten itse asiaan. Nimittäin HPK:n avauskokoonpano näyttää samalta kuin tiistainakin - tosin sillä erotuksella, että Suutarinen ja Sillanpää ovat vaihtaneet paikkoja. Tämä (siis jatkaminen samoilla kokoonpanoilla) on pelkästään hyvä asia siitä syystä, että vastuu saadaan jaettua tasaisemmin koko joukkueen kesken, ja Tero saa säästellä paukkujaan niihin tärkeisiin peleihin. Mitä ilmeisemmin Terzi kuitenkin heilauttaa maaliverkkoja kahdesti ns. näytösluontoisesti.

Tänään raitapaidan sisällä nähdään mm. Japa Levonen, mikä jo sinällään on hyvä asia. Ainakin kahdessa TPS-kohtaamisessa Japa antoi pelata kovaa, mutta piti kuitenkin pelin tiukasti käsissään. Näillä eväillä loppulukemat 1-6 lienevät tosiasia.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti eagle
Huomasin jo ensimmäisessä ketjussa että jääkiekosta on turha yrittää keskustella HPK'n fanien kanssa. Järkevä ja argumentoitu kirjoittelu vaikkapa siitä miten joukkueet pelaavat, mitä kentällä tapahtuu/tapahtui on täysin turhaa.

Jos/kun taso ei parane niin itse en ainakaan jaksa vaivautua kirjoittamaan mitään otteluista, kun tiedän että kunnon järkevää keskustelua ei aikaiseksi saa. Annan HPK'n fanien siis rauhassa heittää tuota valtaisan hauskaa juttua ihan rauhassa.

Niin, etpä kyllä lailla kokkolinnun pölähtänyt itsekään paikalle kun jotain pelifilosofioista yritin vääntää.

Johtuisiko se kenties omasta suvaitsemattomuudestasi Tapparaa arvostelevia ihmisiä kohtaan? Vai onko esim. Tapparan pelityyli lopullinen totuus jota kaikkien muiden tulee kumartaa? Kykenetkö itse keskustelemaan muista lähtökohdista liikkeelle lähtien kuin "Minä olen oikeassa"?

Maailma on siitä perkeleellinen paikka että täällä on harmittavan paljon erilaisia ihmisiä ja näkemyksiä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Selostajakommentteja.

Viestin lähetti kritiikki
Viestin lähetti Ossi
Tappara kahvaa. Kerho voittaa sen enempiä yrittämättä.


Taas on takerruttu "kahvaamiseen." Termi vilisee lähes joka Hml-viestissä.
Höpö-höpö. Te Tappara-fanit olette jo niin altistuneita kahva-sanalle, ettette edes huomaa, milloin joku heittää tuon vitsinä. Sinänsä ymmärrän reaktionne, homma on karannut käsistä jo aikaa sitten. Voisitte kuitenkin joskus löysätä hiukan pipoa ja antaa vaikka takaisin samalla mitalla. Herkullisia kohteita Kerhon suuntaan ovat mm. Kerho-mafia, herkkänahkaisuus, itkeminen, Ry, perunat ja sympaattinen pikkuseura, jonka kusipäiset fanit ärsyttävät niin paljon, ettei Kerho voi enää pitää kakkosseuranaan, vaikka kaunista kiekkoa pelaavatkin sikailujensa lomassa. Tai sitten ette vain vastaa provosoiviin kahvaussyytteisiin.

Lupaan pyhästi olla asiallisempi tämän illan ottelun kommentoinnissani. Samaten lupaan olla puuttumatta Tapparan roikkumiseen. Kerhon rötöksiä tuskin suostun myöntämään värilasieni takaa. Game on!
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Rontti
En minäkään panisi yhtään pahakseni mikäli siirtyisitte sinne Tapparasivujen keskustelupalstalle. Siellä ei kovin moni ole eri mieltä asioista ja näin ollen saatte mellastaa ihan rauhassa vaikka niistä tuomareista ilman vastaväitteitä...

Niin ne tilanteet muuttuvat. Viime keväänä täällä oli sivutolkulla porua HPK:n kannattajien toimesta sekä liigaa, sen johtoa että tuomareita kohtaan. Ymmärrän, että tuolloin "asiallinen ja kriittinen keskustelu" oli oikeutettua, eikä siihen lähtöön riittänyt ko. seuran oma palsta, vaan täälläkin asiaa puitiin miehissä. Toista se on nyt, kun puhtaan valkeat ritarit taittavat peistä ilkeiden murjaanien kanssa.

Oikein herkuttelen mielikuvalla, jossa Hakametsässä joku HPK:n pelaaja saisi hiukan kovuutta osakseen ja Tappara selviäisi tilanteesta kuin koira veräjästä ja kahvaisi vielä tiensä voittoon. Voi sitä asiallisuuden tulvaa, joka silloin osaksemme lankeaisi. Täällä lukisimme Hämeenlinnan ylpeyden kannattajien jäätävän puolueettomia kommentteja Tapparan rehdistä paremmuudesta ja viimeisen päälle asiallisesta tuomaritoiminnasta. Parempi voitti ja sillä hyvä. Virtuaalikäsiä puristeltaisiin ja molemmin puolin sovittaisin: Täältä tullaan vielä, pojat!
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Ice-hockey
Lainaus MTV3:n nettisivuilta:
- Hakametsässä ei ole ollut yhtä hienoa tunnelmaa sitten 1980-luvun. Jos silloinkaan, Ojanen sanoo.

Tähän varmasti yhdyn, kannustus tiistaina Rinkelinmäellä
oli aivan omaa luokkaansa vs. muut fanit tällä kaudella!!!
Pistäkää tänäänkin parastanne. Pelissä voi käydä kuinka tahansa.

Tuo Ojasen lausahdus viittasi toissakevään välieräsarjaan TPS:aa vastaan, jossa kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa Ojasen jatkoaikamaali vei Tapparan finaaliin. Tuon ottelun tunnelmaa Ojanen kuvaili oheisella kommentilla.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Taajamajänisten metsästäjät.

Jättäkää se taajamajänisten vainoaminen vähemmälle.

Ei se niiden vika ole että ne pitävät porkkanasta.

Vahvistamattomien tietojen mukaan Hämeenlinnassa on City-marketissa nähty laarillinen porkkanoita jotka ovat menneet kuin kuumille kiville.

Voiko tuosta vetää jonkunlaista johtopäätöstä..

Äidit keittelevät peltitynnyripäille porkkanakeittoa ja raastavat salaattia pojillensa että pysyvät äänijänteet tehokkaassa kunnossa.

Ettei vain tule illan pelissä pöksyistä äidin keittämä päivällinen mieleen.

Hyvä pojat ja tytöt.
 

Ice-hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti polvipetteri
Tuo Ojasen lausahdus viittasi toissakevään välieräsarjaan TPS:aa vastaan, jossa kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa Ojasen jatkoaikamaali vei Tapparan finaaliin. Tuon ottelun tunnelmaa Ojanen kuvaili oheisella kommentilla.

No perkiis, on sitten tuo sisälukutaitokin kateissa, johtuu
varmaan tästä helvetinmoisesta flunssasta, tai sitten niistä
Citymarketin porkkanoista.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti polvipetteri
Niin ne tilanteet muuttuvat. Viime keväänä täällä oli sivutolkulla porua HPK:n kannattajien toimesta sekä liigaa, sen johtoa että tuomareita kohtaan. Ymmärrän, että tuolloin "asiallinen ja kriittinen keskustelu" oli oikeutettua, eikä siihen lähtöön riittänyt ko. seuran oma palsta, vaan täälläkin asiaa puitiin miehissä. Toista se on nyt, kun puhtaan valkeat ritarit taittavat peistä ilkeiden murjaanien kanssa.
En suinkaan tarkoittanut, että etteikö saisi valittaa tuomaritoiminnasta tai ihan mistä tahansa muustakin peliin liittyvästä. Tottakai saatte ja pitääkin jos vääryyttä olette kerran kokeneet. Mutta ihan varmaa on myös se, että saatte täällä vastakommentteja lueskella myös. Ja eikös tämän palstan idea tavallaan se olekin?

Minä kritisoin joidenkin kirjoittajien tapaa alkaa valittamaan toisten kirjoittajien tasosta tai lähinnä sen puutteesta, mitä varmasti löytyykin, sillä turkulaisten kanssa oli samanlaista skismaa. Kuitenkin juuri nuo marisijat yleensä ovat tyyliä "tehkää niin kuin minä sanon, ei niin kuin minä teen".

Itse en ollut viime keväänä vielä tällä palstalla mukana, mutta olen kyllä lueskellut aikani kuluksi myös nuo mainitsemasi ketjut ja ihan hyvää viihdettähän ne olivat.

Enkä minä tahdo oikeasti että te täältä minnekään muualle katoatte kirjoittelemaan! Älkää jättäkö!
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
kuka vei porstuvasta porkkanat...

Viestin lähetti kritiikki


Ettei vain tule illan pelissä pöksyistä äidin keittämä päivällinen mieleen.


Ei tule. Porkkanoista ei todellakaan tule äidin keittämä päivällinen, vaan ne säästetään huomiseen, jolloin rantapallojen sijasta lentävät porkkanat jäälle. Voi olla että jo tänään muutama pudotetaan Hakametsään, joten jos multaa tippuu lahkeista ja etumus on näyttää epäilyttävän suurehkolta, on syytä miettiä onko kyseessä vielä tässä vaiheessa pelkkä epäilys? Vai onko kyseessä Porkkanan Salakuljettaja!?
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti polvipetteri


Oikein herkuttelen mielikuvalla, jossa Hakametsässä joku HPK:n pelaaja saisi hiukan kovuutta osakseen ja Tappara selviäisi tilanteesta kuin koira veräjästä ja kahvaisi vielä tiensä voittoon. Voi sitä asiallisuuden tulvaa, joka silloin osaksemme lankeaisi. Täällä lukisimme Hämeenlinnan ylpeyden kannattajien jäätävän puolueettomia kommentteja Tapparan rehdistä paremmuudesta ja viimeisen päälle asiallisesta tuomaritoiminnasta. Parempi voitti ja sillä hyvä. Virtuaalikäsiä puristeltaisiin ja molemmin puolin sovittaisin: Täältä tullaan vielä, pojat!

Niin, mikäänhän ei ole niin hauskaa kuin kirjoitella viestejä vastustajajoukkueen kannattajista ja siitä, mitä nämä tulevat tekemään jonkin tulevaisuuteen kuvitellun fiktiivisen tilanteen perusteella.

Kyllä sielläkin näköjään osataan leimakirvestä heilutella. ;)
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Illan pelistä...

Täytyy tähän alkuun todeta että kyllä näitä pleijariotteluita on sitten upeeta seurata, varsinkin paineettomassa tilassa. Vaikka usko omiin ei ole missään vaiheessa horjunut, niin silti viimeiset neljä ottelua on katsottu tietynlaisessa paineessa jota nyt ei ole. Iloisin mielin siis odotan neljän tunnin päästä alkavaa lähetystä illan mittelöstä. Tapparalla tänään paineet ja lähes pakkovoiton paikka, jonka seurauksena viemme tänään voiton yllättävänkin helposti. Saas nähä...
 

Kynämiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ruostuuko pelti? Loppuuko tsekeiltä vokaalit?

Dodih!

Tänään on paljon pelissä, mutta mikään ei vielä ratkea (korkeintaan Jalosen ohimosuonet). Tämä on molempien joukkueiden muistettava. Aivan tarpeeksi monta esimerkkiä olemme asenteen muutoksesta nähneet jo tämän kauden kannukisassa: TPS, Jyp, Blues... Pienestä muutoksesta poikii suuria ongelmia - ja kun putki katkeaa, on kelkkaa vaikea kääntää.

Tappara on pelannut parasta peliään paineen alla ja on osoittanut rauhallisuutensa kaikilla sektoreilla tiukassa paikassa. Usko työn tekemiseen ja sen palkitsevuuteen on kova. Riittääkö pelkkä duuni - se jää nähtäväksi.

HPK:n vahvuus ensimmäisessä ottelussa oli äärimmäisen kurinalainen puolustus läpi ottelun. Lukuunottamatta ehkäpä ensimmäistä viittä minuuttia, jolloin Tappara pääsi yllättämään hyvällä liikkeellä ja kovalla prässillä. Minun vaatimaton arvaukseni on, että HPK ei onnistu puolustuspelissä yhtä hyvin kahta kertaa tässä sarjassa. Jos kuitenkin onnistuu, niin kaikki kunnia takametsien peltipurkkiporukalle.

Tapparan ei kannata lähteä poikakerhon kanssa koko ottelun pituiseen luistelukilpaan, se on selvä. Tsekit yms. takatukattomat takatukat pitävät liian kovaa tahtia yllä jos siihen ralliin lähdetään. Valitettavaa on, arvoisat hameenlinnalaiset, että joudumme luultavasti käyttämään joitain kahvasaatanalta näyttäviä keinoja teidän pikaluistelukisan muuttamiseksi järjelliseksi jääkiekkopeliksi. Näin ollen tekin joutunette hieman heiluttamaan keppiä - toivottavasti kuitenkin leegot pysyy meidän pojilla suussa ja Levosella käsi alhaalla.

Japa todellakin (toisinaan) sallii aika kovan pelin, mutta välillä tuntuu, että linja ei oikein ota säilyäkseen. Toivottavasti tänään nähdään tasapuolisesti erikoistilanteita.

Terveisiä porkkanamaalta!

varoitus: Tämä viesti sisältää yleisen yllytyksen vuoksi tahallisia, halventavia ilmauksia.
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pakkohan sitä on nyt tämän kerran hallille tulla, kun Kerho kerran tulee pelaamaan tänne kotikaupunkiini. Pelistä tullee taas tasainen, jonka kumpi tahansa voi voittaa - aivan kuten edellinenkin ottelu oli. Jos tulosveikkausta pitää heittää, niin sanotaan: Tappara 2 - HPK 4, viimeinen tyhjiin.

Odotettavissa siis hyvää kiekkoviihdettä.
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Putken päässä poika pällistelee!

Viestin lähetti Kynämiäs
Pienestä muutoksesta poikii suuria ongelmia - ja kun putki katkeaa, on kelkkaa vaikea kääntää.

Minun vaatimaton arvaukseni on, että HPK ei onnistu puolustuspelissä yhtä hyvin kahta kertaa tässä sarjassa
Juu eli tämä peli kun voitetaan, ollaan putkessa puolivälin paremmalla puolen. Nyt siis takana neljän voiton putki ja huomenna saman verran edessä. Kukas se siellä putken päässä odottelee, naama näyttää loistavan kuin Naantalin aurinko?

Olihan se hyökkäyspeli toisaalta tiistaina hiukan vaatimatonta, että jos vaikka sieltä sitten vastaavasti petrattaisiin. Mitäpä tässä enempiä kiekosta lätisemään, huomenna on itkun tai itkunitkun aika lopputuloksesta riippuen, nyt Pöljä poika povariin ja VR:n huomaan.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Re: Ruostuuko pelti? Loppuuko tsekeiltä vokaalit?

Viestin lähetti Kynämiäs
Dodih!


HPK:n vahvuus ensimmäisessä ottelussa oli äärimmäisen kurinalainen puolustus läpi ottelun. Lukuunottamatta ehkäpä ensimmäistä viittä minuuttia, jolloin Tappara pääsi yllättämään hyvällä liikkeellä ja kovalla prässillä. Minun vaatimaton arvaukseni on, että HPK ei onnistu puolustuspelissä yhtä hyvin kahta kertaa tässä sarjassa. Jos kuitenkin onnistuu, niin kaikki kunnia takametsien peltipurkkiporukalle.

Tapparan ei kannata lähteä poikakerhon kanssa koko ottelun pituiseen luistelukilpaan, se on selvä. Tsekit yms. takatukattomat takatukat pitävät liian kovaa tahtia yllä jos siihen ralliin lähdetään. Valitettavaa on, arvoisat hameenlinnalaiset, että joudumme luultavasti käyttämään joitain kahvasaatanalta näyttäviä keinoja teidän pikaluistelukisan muuttamiseksi järjelliseksi jääkiekkopeliksi. Näin ollen tekin joutunette hieman heiluttamaan keppiä - toivottavasti kuitenkin leegot pysyy meidän pojilla suussa ja Levosella käsi alhaalla.

Japa todellakin (toisinaan) sallii aika kovan pelin, mutta välillä tuntuu, että linja ei oikein ota säilyäkseen. Toivottavasti tänään nähdään tasapuolisesti erikoistilanteita.

Terveisiä porkkanamaalta!

varoitus: Tämä viesti sisältää yleisen yllytyksen vuoksi tahallisia, halventavia ilmauksia.

Tartun helvetillisperkeleellisellä tarmolla provoon, nimenvääntelyyn sekä häpeämättömän takinkääntäjäjengin (ruotsalaisiahan te olette, alunperin) kannattajan kaikinpuolin heikkotasoiseen ja luotaantyöntävän ala-arvoiseen riimusteluun. ;)

Vien tämän kirjoituksen myös henkilökohtaiselle tasolle, aikomuksenani osoittaa vastustajajoukkueen kannattajien olevan älykkyysosamäärältään sekä kirjoitustyyliltään lähempänä maneettia kuin edes baijerilaista (joka muuten on puuttuva rengas ihmisen ja itävaltalaisen välissä). Käytän myös hienoa kappalejakoa. ;)

Hyi helvetti että näitä onnettomalla sanaisella arkulla siunattuja mustanmakkaran purijoita sekä Tammelantorin iljanteisiin liukastelevia savupiipputeollisuuden äpäriä sitten riittää. Ja nyt taas hymiö, emäntä katselee. Se on Tampereelta, ipalainen... ;).

;) Tarkoitan sitä todellakin (tämä oli niille tosikoille sudeettiturkulaisille, joita kirvespaita yllään sekä Hämeenlinnassa että tällä palstalla on vaellellut). Ajattelin iskeä vastustajan omilla aseilla, ja pistää vielä vähän playoffs härskiyttä peliin. Nyt taklaan Lehtoa ja huidon ukolta päätä irti... ;)

Asiani: Ei erikoistilanteita pidä tasapuolisesti jakaa. Av:ta enemmän sille joka rikkoo enemmän. Vaikka kyllähän se erikoistilannepelaaminen aina tasan menee, Av:sta aiheutuu toiselle Ýv. Kai?
 

Stobe5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-liiga: HPK
NHL: NJ
Panokset kovenee!

Illan ottelua odotellessa oli suorastaan hupaista käydä lukaisemassa kummankin joukkueen omien keskustelupalstojen juttuja ja niiden tasoa.

Tapparan sivuilla kehuttiin hämppälinnalaisia mairittelevasti junteiksi ja otan tämän kehun mielelläni vastaan. Parhaimmillaan tämä näkyy liikenteessä niin Hämeenlinnan keskustassa kuin Viinikan liittymässä ja Hämeenkadullakin. Mutta sitten itse ottelusarjaan...

Joukkueiden kannattajien kirjoituksista heijastuu hyvin, kuinka tärkeää SM-liigan voittaminen on. Pelätään omiensa kaatuvan helppoihin virheisiin tai tuomarin ratkaisevan sarjan, ja joka tapauksessa vastustaja on aivan paska ja niiden kannattajat Suomen tyhminpiä ihmisiä!

Esimmäiseen otteluun rynnistin Tampereelta kannustamaan omiani (HPK:ta) ja iloisena yllätyksenä totesin, että vierailevan joukkueen kannattajia oli myös paljon paikalla ja heistä lähti KANNUSTUSTA asianmukaisella volyymillä. Myös hämptonin pojat ja tytöt hurrasivat omilleen (Sikakatsomoa en jaksa kommentoida), ja buuasivat vieraille, kuten Tapparan kannattajat Myllykselle Blues-sarjassa. JAAA-MO huudot raikuivat Hakametsän historiallisessa hallissa useasti ja kaikilla oli hauskaa. Nyt ku joku palauttaa palveluksen huutelemalla Lehdolle tai Ojaselle, ollaan heti itkemässä.

Ihmettelen myös Kerhon pelaajien vertaamista Calouniin, jonka tasolle ei yllä kukaan vaikka reenaisi koko kesän Pyynikin pyörivässä kesäteatterissa, saati sitten jossain 'junttilan' hikisessä kaupunginteatterissa. Pelissä paikalla olleet voivat todeta, ettei siellä nähty sukeltamisia tai, että niistä olisi annettu Tapparalaisille jäähyjä. Markku Kruussilta karkasi homma jo ensimmäisen 10 minuutin jälkeen hanskasta ja sen jälkeen ei (tai sitä ennen) jäähyjä paljoakaan nähty, eikä ainakaan tuomittu. Tappara osaa jarrupelaamisen (monen muuan asian ohella, kuten puolustus ja yv-peli) erittäin hyvin ja koska jäähyjä ei annettu, peli meni totaaliseksi kiekottomanmiehen estämiseksi molemmilla joukkueilla.

Yksi asia jäi kyllä kaivelemaan, miksi Marko Mäkinen sikailee, kun hänellä on edellytyksiä puhtaaseen pelaamiseenkin. Tiistaina hän antoi monta puhdasta taklausta, mutta tilanteen jälkeen kun molemmat pelaajat lähtivät pois laidasta Mäkinen antoi poikittaista selkään.

Noh, sanonnan mukaan joka joukkueessa on yksi *piip*...
HPK:ssa vastustajan mielestä on saatta olla montakin ärsyttävää pelaajaa, viime pelissä minulle jäi mieleen, kun Rajamäki lähti selkeästi myöhästyneenä tilanteesta vielä taklaamaan ja Tappara kiitti tyhjästä tilasta ja maalasi hetkeä myöhemmin, kun puolustuspakka oli Kerholta sekaisin.

Niin ja kiitokset muaddib:lle loistavasta jutusta...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Ruostuuko pelti? Loppuuko tsekeiltä vokaalit?

Viestin lähetti Kynämiäs
varoitus: Tämä viesti sisältää yleisen yllytyksen vuoksi tahallisia, halventavia ilmauksia.
Dodih! Tulihan sitä reipasta play off -henkeä sieltä, kun hiukan potki. Onhan näitä nyt saatanan paljon hauskempi lukea kuin viihdytysarvoltaan perin vähäistä juupas/eipäs -kinaa.

Parin tunnin päästä saamme siis seurata oikein bitti-teeveestä, tehdäänkö perunoista muusia vai porkkanoista raastetta, onko tappara terästä vai kestääkö haarniska, käynnistyykö dieseli vai jyrääkö traktori. Yksi asia lienee kuitenkin selvä: Tapparalla ei ole tänään varaa hävitä matsiaan. Kerho ei tule tällä kaudella häviämään kolmea kertaa peräkkäin Tapparalle. Tai sitten mä olen Paavi.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1-3

Peli on selvä, mutta mennään kattoon. Jatketaan Kynämiähen, Gagnen, Ossin ja Ervatsalon viitoittamalla tiellä myös hallilla, mutta tosiaankin vain verbaalitasolla!

Niin ja maalit tekee Miettinen, Tuulola, Louhi ja Strbak (omiin).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös