PLAY OFF: HPK-Tappara 25.3 Rinkelinmäki (1.ottelu)

  • 16 901
  • 191

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Niin se vaan HPK nousi 3-1 ottelutappioista rinnalle ja vielä ohi.

HPK siis jatkaa ottelujaan tiistaina 25.maaliskuuta, vastaan asettuu Tappara Tampereelta. Omasta mielestäni ehkä mieluummin Tappara, kuin Blyyssi.

HPK tuntuu nyt olevan sillä tasolla, millä se oli runkosarjassa. Kerhon maaliero kolmessa viime pelissä on huimat 16-2 (+14), joka on sinänsä pleijareissa aika kova. Oman arvioni otteluvoitoista jätän huomiselle, mutta odotukset on kovat.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Suosittelen Stockaa, sieltä ainakin saa. Huomenna varmaankin saa Tampereen otteluun liput. Stockan toinen kerros ja siellä info/lippupiste.
 

Uraani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Millos Lippupalvelu alkaa myymään HPK:n matseihi semifinaalilippuja? Huoemnna varmaan, mutta mihinköhän aikaan.. hmm..
 

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
Vastus ei ainakaan Bluesin jälkeen helpotu. Tänään näytti jo vahvasti siltä, että Tappara olisi ollut tippumassa kyydistä. Varsinkin toinen erä oli Bluesin vahvaa dominointia jossa Lehto ja munkki pelastivat.

Nyt uusi vastustaja ja uudet kujeet. Minusta Tapparan aseet ovat samat kuin myös Bluesia vastaan ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Lehto ja sen eteen betoninen puolustus. Kerho myllyttäköön nurkissa ja me pyrimme suoraviivaisesti maalineteen. Myös maalivahti pelissä voi Tapparalla olla hienoista etua.

Joka tapauksessa jos HPK saa vauhtimyllynsä kulkemaan niin mahkuja ei ole. Mitenkä on. Onko Kerho joutunut kuormittamaan kenttiään vai onko pelattu koko ajan normaalisti neljällä vitjalla ? Miettinen on ainakin hyvissä jaloissa, mutta entäpä muut ?
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Holvius

Neljällä ketjulla on pojat menneet, joka pelin. Huomenna palataan asiaan. Nyt on aika ottaa pikkuisen rennommin.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Noniin...

Nyt kun vihdoinkin Jatkoajan sivut on taas toiminnassa, niin palaan "astialle", eli ensimmäiseen välieräkamppailuun HPK-Tappara.

Tietojen mukaan liput ovat taas loppumassa kesken, mikä on täysin oletettavaakin. Itse pelistä tulee tasainen painiottelu, kun Tampereen ylpeys, Tappara saapuu tänne Hämeen sydämeen. Tapparahan on hitaampi/kankeampi joukkue, kun TPS...mutta tunnetusti tuo Tapparan pelityyli hidastaa Kerholaisten vauhtia, mikäli tamperelaisilla on vielä tuo samainen pelityyli tallella.

Jos Kerho saa kaikesta huolimatta pidettyä liikkeen, niin Tappara tippuu kelkasta viimeistään toisen erän ensimmäisellä puoliskolla.

Luotan tähän liikkeen ja taidon yhdistelmään, eli ensimmäinen ottelu HPK:lle lukemin 4-2.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Heittäkää tylsät kirveenne kaivoon!

Mielenkiintoinen ottelu tulossa... HPK tullee otteluun taas kerran valtaisalla raivolla ja laittanee tuttuun tyyliinsä alusta asti villin hullunmyllyn pyörimään Tapparan maalilla.

Mielenkiintoista nähdä pyrkiikö Tappara tässä ensimmäisessä ottelussa pelaamaan samantyylistä peliä, kuin mitä TPS Kerhoa vastaan seitsemän kertaa teki. Makkonen on ainakin kerran nähty vakoilemassa HPK:n otteita Rinkelinmäellä ja luulenpa, että Tappara tosiaan yrittää tukkimalla ja tökkimällä Tepsimäiseen tyyliin hyydyttää Kerhon hyökkäykset.

Minä epäilen suuresti tuleeko se siinä onnistumaan, sillä nyt Kerho on tuosta pelityylistä saanut seitsemän hyvää oppituntia...

Tasaisia pelejähän nämä olivat runkosarjassa ja tuskinpa mikään on sen suhteen muuttunut.

Kerhon hyökkäys sai hanansa auki juuri oikeaan aikaan. Kolme loistaviin ratkaisuihin pystyvää hyökkäysketjua voi olla liian kova pala Tapparan puolustukselle. Kerhon puolustus ei ole sen hyökkäyksen veroinen, mutta ei tarvitsekaan olla. Riittää kun se on valmis pysäyttämään Tapparan. HPK:n puolustus kestää vertailun Tapparan vastaavaan aika hienosti...

Veikkaan sitten kuitenkin helppoa sarjaa HPK:lle: 3-0... ;=)
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ainakin pojat ovat itsevarmoja. Nooh mikäs siinä sitten. Katsotaan huomenna(tai siis tänään) miten käy. HPK-fanien ennakoiden perusteella siis Tappara ei pysty mitään HPK'ta vastaan, hyvä jos maalin saa aikaan. Noh kyllähän noin ylivoimaisella materiaalilla pitäisi Tapparan tasoinen porukka kaataakkin ihan miten vain. Tappara kun ei osaa muutakuin kahvata. Maalivahteinakin teillä on esittää liigan parhaimmistoa ja meillä vain ylijäämä spurguja. Voi että, kyllä surettaa, noh jos me saataisiin kerran kiekko edes HPK'n alueelle tässä pelisarjassa.
 

aimohevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Hyvä ennakko kotkalta?

Älä eagle ota enää.. Ketkäs kaikki kerho-fanit on tyrmännyt Tapparan mahdollisuudet? Jos silmät auki luetaan aiempia viestejä, niin huomataan että eipä sitä Tapparaa paljoa mollata. Toivotaan ja uskotaan vain, että Kerho voittaa. Onko se väärin?
No hyvä on, itse veikkaan, että Tappara vie sarjan ylivoimaisen materiaalinsa turvin voitoin 0-6. Kelpaako?
Ja jos luetaan Tapparan kotisivujen keskustelua, huomataan että siellä ei pidetä Kerhoa juuri minään...
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Nythän ei puhuta kotisivuista, kaksi ennakkoahan sarjasta oli tullut ja ne Kerhon kannatajilta, siis 100% viesteistä ennusti sarjan olevan läpihuutu HPK'lle. Mikäs siinä, niinhän piti olla Bluessillekkin. Lainataan ylhäältä vaikka

"Veikkaan sitten kuitenkin helppoa sarjaa HPK:lle: 3-0... " "Tappara tippuu viimeistään toisessa erässä" "Tappara tökkii ja sumputtaa", jnejne.

Tässä alkaa ihan ikävöimaan Bluesfaneja, joista vain pienen pieni vähemmistö jaksoi itkeä kahvaamista, jne. He sentään osasivat antaa arvoa keskimäärin kivasti hyvälle vastustajalle. Oli harvinaisen hienoja pelejäkin.

Ei siinä mitään, ihan rauhassa voitte pitää Tapparaa helppona, jne. Kentällä pelit kuitenkin ratkeavat. Ja kuten sanoin HPK'lla on vain hävittävää näissä peleissä. Kotietu, kaikki paineet runkosarjan voittajana. Ja huippujoukkue. Tappara on vain pelkkä kahva, joka saanut edes kotietua playoffsiin.
 
Huikeat Jukat

Melkoinen sota taitaa olla edessä. Tuskin alle viiden ottelun selvitään. Sivullekirjoittaneella oli taannoin helvetin kivaa Kerho-fanien bileissä ja toivonkin, että sain sen verran positiivista Tapparammiäs kuvaa välitettyä heiluessani saunassa jurrissa KaunoSaario-pokaali handuissa, että pahimmalta paskanheitolta vältytään. Vastavuoroisesti toivon, että veljeni kirvespaidoissa osaavat olla RY-korttiin tarttumatta.
Olkoon taisto rehtiä ja sarjan parempi Kanada-maljan vieköön.
Vastaanhan tulee joko poroja tai narreja.
Tulevan ottelusarjan avoimia kysymyksiä ovat ainakin seuraavat:

-Kuka ensimmäisenä mainitsee sen K-sanan

-Kuka on riittävän tyhmä RY-korttiin tarttuakseen

-Millaiseen henkien taisteluun yltävät nämä huikeat Jukat penkin takana

-Koska Daespoo astuu areenalle

-Loistavien joukkueiden lisäksi vastakkain ovat Jatkoajan parhaat otteluennakot. Kumpi kaivaa syvemmät virtuaalijuoksuhaudat, Erva vai Muaddib?

Tämän kaiken ja anyway loistavan hämäläisen kiakkokevään toivossa.

-Buddy
 

ippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Heittäkää tylsät kirveenne kaivoon!

Viestin lähetti Rontti
HPK:n puolustus kestää vertailun Tapparan vastaavaan aika hienosti...

Niinpä, mutta kuitenkin se on se mihin Tapparan mahdollisuudet perustuvat.
On tää nyt kuitenkin kiva välimatka käydä peleissä, mutta toisaalta taas seisomokatsomo ei kuulu omiin toiveisiini. Varsinkin kun nyt pukkasi kuume päälle, niin voi olla huomenna kova työ seistä kolme tuntia.
Kuumeesta puheenollen...toivottavasti Tapparan joukkue ei ole minkään epidemian kourissa ja MOjanen ja Venäläinenkin pääsevät taas tositoimiin.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Viestin lähetti eagle

"Veikkaan sitten kuitenkin helppoa sarjaa HPK:lle: 3-0... " "Tappara tippuu viimeistään toisessa erässä" "Tappara tökkii ja sumputtaa", jnejne.

Niin...älä kuitenkaan lähde sille tielle, että vääristät käsityksiä tarkoituksen mukaisesti. Kirjoitin yllä, että mikäli HPK liikkuu, niin Tappara tippuu viimeistään toisessa erässä. Minun mielestä se on aikalailla realistinen toteamus, koska HPK:n ase on liike, joka taas Tapparalla on huono osa-alue.

(Kirjoitusvirheet korjattu)
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Noh sittenhän HPK'n ei tarvitse kuin vähän luistella ja voitto tulee. Onpas helppoa. Hitsi kun ei itse tajunnut tuota aiemmin. Tapparan huonot osalueet ovat kyllä aivan muualla kuin liikkeessä. Joukkueen peli perustuu pitkälti myös liikkeeseen, koska avauspeliä ei ole. Se suurin heikkous tulikin heti samalla esiin. Toinen heikkous on maalintekotaito. Tarvainen on ainoa maalinteijä, lopuista on satunnaisesti siihen. Toisaalta tämä on vahvuuskin, suurin osa pystyy maalintekoon, mutta harvasta on siihen ottelusta toiseen(pl. Tare). Puolustus Tapparalla on laajempi, mutta toisaalta huomattavasti huonompi kärjeltään. Vain Marusak osaa avata ja omaa kädet. Omassa päässä perjaatteessa puolustus on hyvä, mutta tehnyt yleisesti liikaa virheitä.

Jos tahtoo vakavasti otettavaa ennakkoa tehdä ottelusarjasta tulee ottaa ylläolevat asiat huomioon. HPK'n vahvuudet ovat yksilöiden taidossa ja pelaajien(ei niinkään joukkueen) liikkeessä. Näillä aseilla HPK lähtee kaatamaan Tapparaa. Tapparan pitäisi pystyä liikkumaan joukkueena hyvin ja pääsemään iholle, jotta se pystyisi vastaamaan tähän. Jos HPK onnistuu hyvin karvaamaan Tapparaa vastaan tämä tuottaa erittäin paljon ongelmia ja tässä on yksi ratkaisu tekijöistä. Jos Tappara saa tilaa tuoda kiekkoa ylös ja pystyy painamaan kiekon HPK'n alueelle on etu Tapparalla. Jos taas HPK pystyy katkaisemaan Tapparan pelin heti Tapparan omalla alueella on HPK vahvoilla. Lehto on suuressa roolissa, koska todennäköisesti HPK tulee laukomaan tässä ottelusarjassa huomattavasti enemmän. Tapparan puolustuksen tulisi vain pitää HPK pois maalintekosektorilta ja tässä Tappara on ollut suhteellisen hyvä Bluessia vastaan jo. Ja onhan tuota koko&voimaa laittaa maalin eteen. Toisessa päässä taas HPK saa painia kunnolla mm. Mäkistä ja Kukia vastaan, Puurulan tulee olla hereillä ja varsinkin erikoistilanteet ratkaisevat paljon.

Peli on kuitenkin hiukan hankalampaa kuin vain "kunhan me luistellaan, niin ne häviää".
 
Viimeksi muokattu:

aimohevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
The eagle has landed.

Toisin kun eagle väittää, on runkosarjassa 22 pistettä Tapparaa enemmän keränneellä kerholla pienet (lähes olemattomat) saumat voittaa Tappara, jos Kerho liikkkuu hyvin.
Olet eagle ilmeisesti sitä mieltä, että turha edes pelata näitä pelejä, sillä HPK:ta ei pelasta edes liike jumalaista Tapparaa vastaan?!?
Onko se hirveätä uhoamista, jos täälä puhutaan, että Kerho onnistuessaan voittaa...? Kyllähän runkosarjan voittajajoukkueen fanien kuuluisi tietenkin kirjoitella, että "kyllä nyt tulee turpaan. Vaikka liikuttais ihan erkkinä ja pelattais kauden parasta peliä, niin naamaan tulee"!
Jos et ole huomannut, niin viittaamissasi kirjoituksissa on ollut mm. hymiöitä ja JOS-sanoja?
Pientä uhoa Mansen päässä...

Edit: Nyt tuli eaglelta jo fiksua tekstiä. Vähän turha kirjotus meikäläiseltä. Kerho voittakoon...
 

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
Juu Tappara häviää seuraavat neljä peliä, siitä ei oo epäilystäkään. Ehkä kesällä pääsee tuulettamaan satunnaisia harjoituspeli voittoja, ennen kuin alkaa pitkä ja pimeä syksy runkosarjassa... Elämä olis kyllä paljon helpompaa hoopeekoolaisena, kun menestys olis taattua joka kausi... :(
 

ippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: The eagle has landed.

Viestin lähetti aimohevonen
Toisin kun eagle väittää, on runkosarjassa 22 pistettä Tapparaa enemmän keränneellä kerholla pienet (lähes olemattomat) saumat voittaa Tappara, jos Kerho liikkkuu hyvin.

Runkosarjassa 31 pistettä HPK:ta vähemmän kerännyt TPS olisi viimevuoden pelisysteemillä (3 voittoa riittää jatkoon) tänään aloittamassa Jokereita vastaan ja me jouduttaisiin Ouluun asti matkustelemaan.

Edit: viimevuoden pelisysteemillä me oltaisiin kesälomilla. Äsh, meni hyvä kuitti ihan hukkaan.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kauno Saario & co goes välierä

Viestin lähetti Buddy Langwitz
Kumpi kaivaa syvemmät virtuaalijuoksuhaudat, Erva vai Muaddib?

Niin, mainittakoon, että itse lähden tähän em. taistoon selvänä haastajana lähinnä kasvamaan korkoa. Näppäimistöni on vielä sangen nuori ja ei taida vielä riittää haastamaan Muaddibin vastaavaa.

On tietysti huomautettava mitä kohteliaimmin, että JA-pleijarit ovat oma maailmansa joissa hommat ratkeavat pieniin asioihin, kuten esim. pilkkuihin ja oikeinkirjoitukseen.

****

Mitä tulee taas kannattamaani joukkueeseen, pohjoisen- ja eteläisen pallonpuoliskon suurimpaan Kauno Saarioon HPK:n, on todettava, että tässä taistossa Kerho tulee vetämään pidemmän korren. Ei ehkä ihan suoraan kolmessa pelissä, mutta enintään viidennessä ko. ottelussa.

Kerho kävi edellisessä sarjassa katselemassa huikaisevia maisemia syvähkön kuilun reunalla, mutta päätti kuitenkin nousta bonuslevelitehopiikkinsä avulla kuin usva paskasta Tepsin rinnalle ja ohikin. Mikä oli sinänsä vähintään oikeus ja kohtuus suomalaiselle taitokiekolle ja sen ystäville.

Tapparakin onnistui mälväämään täyden setin erään etelärannikolta kotoisin olevan, erääseen lontoonkieliseen väriin viittaavan hupi- ja ajanvieteseuran kanssa.
Itse olen käsittänyt niin, että tämä ko. joukkue kuuluu samaan kategoriaan kuin Pietarinkadun Oilers ja mitä näitä muita koukkupolvisten ex-kiekkoilijoiden ja julkimoiden harrasteseuroja nyt olikaan.

Asian tässä valossa onkin siis todettava, mitä kohteliaimmin, että puntit ovat tässä suhteessa tasan. Molemmat lienevät lähes yhtä poikki.
Toisaalta, Tapparan äijät ovat isompia, josta johtuen väsymyskin lienee isompaa. Kerhon vetävän vetreät jannut ja ylijäämätsekkosloviakialaiset lienevät siis tässä vallitsevassa skenessä paremmassa ns. tikissä.

Aika kuitenkin näyttää miten käy. Tälle illalle pistäisin tulosvetoon vaikkapa lukemat 5-3.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:
Mielenkiintoinen sarja tosiaan on edessä. Realismin nimissä on todettava, että Tapparalta kerrassaan mahtava suoritus nousta välieriin ja Bluesin kaato osoitti todella vahvaa tahtoa ja henkistä kanttia. Runkosarjan esityksiin nähden Tappara on todella venynyt välieriin kun taas HPK:n etenimistä voidaan etukäteen pitää itsestään selvyytenä vaikka tiukoille joutukin. HPK on tämänkin sarjan ennakkosuosikki. Sillä on kuitenkin nyt kovempi vastus kuin TPS, jota vastaan se konttasi jonkin aikaa.

Tapparalla on kuitenkin joitain osa-alueita joilla se on vahvempi. Näistä mainittakoon mm. rutinoituneempi ja kokeneempi valmennus, parempi maalivahti ja tasaisempi materiaali kauttaaltaan. Mikä taas puhuu HPK:n puolesta : kova nälkä menestymiseen, liike, todella vahvat ja tehokkaat kaksi kentällistä ja puolustuksen kirkkaimpana tähtenä Marko Tuulola. Lisäksi on huomioitava se ettei Tappara voi tehdä oman pään kiekollisia virheitä ja merkkausvirheitä niin paljoa kuin aiemmin, sillä HPK rankaisee niistä kovalla prosentilla. Hpk taas ei voi olettaa, että tänäkään vuonna sen finaalipaikka olisi itsestään selvyys, sillä Hämeenlinnan ulkopuolella ei pidetä ihmeenä vaikka HPK putoaisikin taas kerran pronssipeliin.

Toivottavasti näemme yhtä tasaisen ja mahtavan taistelun kuin em. joukkueiden puolivälierät olivat. Olkoon peli rehtiä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Sydämeni pohjasta toivon kuitenkin, että Tappara jatkaa tästä parista. Hpk:lla olisi vielä aikaa jatkaa kunniakasta kiipeämistään ylös asti mutta Tapparan kaksi hävittyä finaalisarjaa ja Rautakorven päätöskevät sekä joukkueen määrätietoinen työ ansitsisivat vielä yhden mahdollisuuden yrittää kannua Suomi-kiekon oikeaan kotiin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
HPK lähtee illan peliin samoilla ketjuilla, kuin sunnuntaisessa TPS ottelussa. Tämä on mielestäni hyvä veto, koska nyt jokaisessa ketjussa on hyvä sentteri ja jokaisesta ketjusta löytyy ratkaisijoita. Mikä parasta, tutkapari Laakkonen-Kucharcik jatkaa yhdessä. HPKn ketjuista löytyy myös kovuutta ja kokoa, joilla haastetaan Tappara.

Kuten täällä on jo mainittu, Kerhon paras ase on liikkuvuus, mutta täytyy myös muistaa joukkueen juonikkuus/kiekolliset ratkaisut. Edellisen sarjan alussa HPKn pelaajilta puuttui se tietty varmuus kiekollisena. Heti kun ote palasi, pystyi joukkue pyörittämään peliään, eikä TPS pystynyt vastaamaan. Niin kauan kun HPKn peli on iloista ja liikkuvaa, on sillä mahdollisuus vaikka mihin. 0-7 ja 6-1 numerot todistavat tämän hyvin.

Kerholla ei todellakaan ole varaa lepsuilla omassa päässä. Pakeilta tarvitaan fyysisesti kypsää peliä ja harhasyötöt tulee karsia pois. Kannattaa myös välttää turhia kulmavääntöjä, koska niissä Tappara on erittäin hyvä ja luo tilanteita juuri niiden kautta.

Kerhon viimeiset kolme peliä osoittivat minulle, että joukkueessa on todellakin ainesta mestariksi. Tappara tulee olemaan kova vastustaja, mutta Kerholla on uskomattoman hyvä meno päällä ja vie sarjan 3-1.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Oma arvioni on se, että HPK jatkaa loppuotteluun tästä parista. Näin aika monta vääntöä Tapparan ja Bluesin välillä ja kyllä niistä havaitsi selvästi, että Tapparan puolustus on SM-liigassakin liian hidas eikä se luistelu muutenkaan (taakse) sujunut kirvesrinnoilta riittävän hyvin. Espoo pääsi siksi lähes jokaisessa ottelussa myllyttämään, mutta Lehto kesti. HPK:lla on Bluesia laajempi materiaali, joten Tapparan viisikkopelin on onnistuttava 100 % koko ajan, mikäli mielivät taistella ottelusarjan voitosta. Paljon riippuu myös siitä, kuinka pitkälle tuomarit menevät joustossaan, sillä Tapparan aktiivinen mailahäirintä ja painiminen on välillä todella pätevää -;) HPK:lla on vain kaksi jonkinasteista heikkoutta. Niistä aina toinen seisoo vuorollaan maalinsuulla.
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Viestin lähetti eagle
Ainakin pojat ovat itsevarmoja. Nooh mikäs siinä sitten. Katsotaan huomenna(tai siis tänään) miten käy. HPK-fanien ennakoiden perusteella siis Tappara ei pysty mitään HPK'ta vastaan, hyvä jos maalin saa aikaan. Noh kyllähän noin ylivoimaisella materiaalilla pitäisi Tapparan tasoinen porukka kaataakkin ihan miten vain. Tappara kun ei osaa muutakuin kahvata. Maalivahteinakin teillä on esittää liigan parhaimmistoa ja meillä vain ylijäämä spurguja.
Itsevarmoja ja itsevarmoja. Luimpa tuossa aamulla Aamulehden veikkailuja sarjasta. Teillä kun on heidän mukaansa parempi maalivahti ja puolustus. Ihmettelen vain sitä koko kauden jatkunutta kohkausta veskojen kanssa jos Lehto niin helvetin ylivoimainen on. No ehkä se inkkarikin hankittiin vain antamaan Lehdolle huili aikaa. Veikkailen kuitenkin Luomalle ja Grönvallille kiirusta aikaa ;) Samaan hengenvetoon totean kyllä Teme Aallon voimien riittämättömyyden Ojasen tai Bakovin kanssa (pelottaa).

Kyllähän teillä on se sama voittamisen kulttuuri kuin turkulaisillakin. Siinähän häviämme selkeästi. Tappara lähetköön suosikkina sarjaan. Haastajan rooli sopiikin meille paremmin.

Toiveena on että kotiedulla jatkoon. Muituttaisinkin että ette kyenneet voittoon kertaankaan menneellä kaudella Rinkelinmäellä. Miksi siis nyt pitäisi antaa löysiä?
Ps. älä vaan vastaa että nämä ovat eripelejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös