Pittsburgh Penguins 2022–2023

 • 114 082
 • 469

Mihin Pittsburgh Penguins yltää kaudella 2022–2023?

 • Voittaa Stanley Cupin.

  Ääniä: 15 10,0%
 • Etenee Stanley Cup-finaaleihin.

  Ääniä: 0 0,0%
 • Etenee konferenssi-finaaleihin.

  Ääniä: 7 4,7%
 • Etenee välieriin.

  Ääniä: 15 10,0%
 • Etenee puolivälieriin.

  Ääniä: 74 49,3%
 • Jää runkosarjaan.

  Ääniä: 39 26,0%

 • Äänestäjiä
  150
 • Poll closed .

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tällä kaudella ei ole valitettavasti ihan hirveästi tullut katsottua Pensin pelejä, mutta aina silloin tällöin kun ehtinyt. Valitettavasti tuli vähän katsottua tuota esitystä Edmontonia vastaan, ja eihän se hyvältä näyttänyt. Capitals heitti jo pyyhkeen kehään, olisiko myös Pensin aika? Sen verta kovia joukkueita tuolla on, että tällä nykyisellä jengillä en hirveän pitkää kevättä näe, vaikka sinne playoffeihin päästäisiin.

Ikävästi hävittiin Islandersille kaksi kertaa putkeen ja vaikka pelejä on enemmän jäljellä, niin helppoa se playoffpaikan ottaminen ei tule olemaan. Florida ja varsinkin Detroit ovat tällä hetkellä varsin hyvässä iskussa ja se vaikeuttaa entisestään tätä playoffpaikan tavoittelua.

Mielenkiintoista nähdä, mitä toimistolla tehdään vai ollaanko taas tekemättä mitään. Jälkeepäin kun miettii näitä Malkinin ja Letangin sopimuksia, niin ei nyt ihan hirveästi alennusta annettu jos vertaa vaikka Bergeroniin. Nyt kun katsoo Bostonia, niin onhan tuo jengi aika hyvässä balansissa ja esimerkiksi bottom 6 on valovuoden Pensiä edellä.

Ei sillä, hyvä että Malkin ja Letang pelaavat koko uransa Pensissä, mutta olisi herrat voinut vähän ottaa vähemmän ja sitä kautta Pens olisi ehkä kilpailukykyisempi. Ellei esitykset parane huomattavasti, niin kausi tulee jäämään runkosarjaan.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Jokunen vuosi sitten, kun synnäriltä tänne kirjoittelin Dominik Kahunin kihauttaessa ehkä hattutempun (pojasta ei tullut "Tominik Kauhu" kuitenkaan :D), niin sen jälkeen ei ole yksinkertaisesti jaksanut seurata matseja, ja ei voi sanoa että kauheasti edes harmittaisi. Winter Classic tuli katseltua, ja kyllähän siinäkin oli kokoajan pelko perseessä, milloin soi, ja soihan se sitten omissa. 10 vuotta tuli katseltua lähes jokainen penssin peli, mutta niin ne asiat muuttuvat, kun pikkuväkeä tulee taloon, ja uni on kortilla.

En osaa pelillisitä asioista mitään kommentoida, mutta toivottavasti supertriio saa arvoisensa uranpäätökset penssissä vielä, jos niin haluavat. Kyllä mielelläni näkisin vielä pleijarit viimeisenä taistelun tuloksena tälle kaudelle, ja viime kauden kaltaiseen super venymiseen tuskin riittää, missä Rangerskin oli erittäin lähellä lähteä lauluun idän semeissä.

90-luvun alusta asti on seuraa kannatettu, kun Lemieuxin tarra paljastui tarrapaketista, ja kannatetaan hamaan päätyyn asti!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Seitsemän kuukautta kaksivuotisen jatkosopimuksen jälkeen Kapanen waivereissa. Kapasen sopimus oli viime kesänä viimeinen palanen Hextallin joukkueenrakennuksessa (teknisesti ottaen signasi vielä Heinenin sen jälkeen). Sen jälkeen ei ole tehnyt yhtään kauppoja, mutta silti nyt oli pakko laittaa Kapanen waivereihin jotta saavat tehtyä cappiin tilaa tervehtyneen Jan Ruttan aktivoimiselle LTIR-listalta. Kapasen sopimus oli heikon kauden jälkeen täysin järjetön viime kesänä ja sen näki heti tekohetkellä kuinka tukalaksi se tekee joukkueen cap-tilanteen. Tässä sitä nyt ollaan eikä tarvitse olla yhtään yllättynyt. Kapanen on taantunut edelleen heikosta viime kaudesta, sopimusta vielä vuosi jäljellä ja joukkueen cappitilanne tämän kanssa todella onneton. Hyvin vedetty Hexy!

Kaikkein säälittävintä tässä on että se kaiken lisäksi Kapanen on tuon alisuorittavan surkean bottom-6:n tehokkain pelaaja! McGinnillä lähes 30 ottelua putkeen 0+0 tehoilla ja joutaisi seurata Kapasta samalla taksikyydillä Wilkes-Barreen. Carterista ja Bluegerista nyt puhumattakaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ainoa positiivinen viime yöltä on yleisön huuto fire Hextall
Niin kuinkahan nopeasti uusilta omistajilta voisi odottaa jotain johtopäätöksiä, että kenen vika tämä nykytila on? Tai Lemieuxilta kun eikö hänkin vielä tuolla mukana kuitenkin ole? Pitää muistaa, että ainakin Lemieuxin toimesta katsottiin hyvin pitkään myös Shero/Bylsma parivaljakkoa ja hukattiin Crosbyn, Malkinin ja Letangin prime-vuosia. Erottaisiko Lemieux siis jo nyt Hextallin? Epäilen, että hän ei sitä tekisi.

Kyllä mä näen tässä suoraa jatkumoa Rutherfordin aiheuttamaan täydelliseen kaaokseen ja Hextall ei ole onnistunut sammuttamaan näitä liekkejä. Samaan tilaanhan Rutherford jätti myös Carolinan aikoinaan. @Bosco kun tykkäsi Rutherfordista ja ei ole tykännyt Hextallista, niin eikö Hextall kuitenkin joutunut aika paskaan rakoon kun myös sinun mukaan piti tehdä hinnalla millä hyvänsä sopimukset Malkinin ja Letangin kanssa. Siis jälkimmäisenkin josta huhujen mukaan oli Rutherfordilla jo kauppa valmiina, mutta Lemieux astui esiin ja JR otti nokkiinsa ja lähti kävelemään. Jotenkin ainakin itselleni on jäänyt fiilis, että pidit siitä mitä JR teki ja et pidä siitä mitä Hextall tekee?

Mutta en mä Hextallin päätä rupea silittämään nyt sen enempää itsekään. Maalivahtiongelmalle ei ole tehty yhtään mitään vaan päinvastoin mentiin antamaan huono jatkosopimus DeSmithille. Valmennukseen ei ole koskettu vaan omaan erinomaisuuteensa sokaistunut Sullivan häärää siellä yhä. Carterin jatkosopimus oli karmea, toki tekohetkellä pelasi vielä ihan ok, mutta ei tuon ikäiselle pidä mennä tekemään tuollaista lappua. Samoin Kapasen lappu on hirveä ja kaikki toiveet siitä, että Kapasesta saisi enää jotain irti on haudattu syvälle.

Rakellin hankinta oli hyvä. Rustin jatkosopimus oli hyvä, mutta nyt sitten hänenkin taso romahti totaalisesti. Edelleen mä itse tykkään rightin pakistosta enkä koe tuota joukkueen ongelmakohtana lainkaan.

Rehellisesti sanottuna mä en tiedä mikä olisi nyt järkevintä. Ehkä tuosta valmennuksesta lähtisin liikkeelle ja muuten vain katsoisin tilanteen kehittymistä. Ei Pensillä ole mitään sellaista arvokasta kauppatavaraa nyt, että myyjäksi kannattaisi ryhtyä, ennemmin vaikka yrittää vielä työntöä.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kyllä mä näen tässä suoraa jatkumoa Rutherfordin aiheuttamaan täydelliseen kaaokseen ja Hextall ei ole onnistunut sammuttamaan näitä liekkejä. Samaan tilaanhan Rutherford jätti myös Carolinan aikoinaan. @Bosco kun tykkäsi Rutherfordista ja ei ole tykännyt Hextallista, niin eikö Hextall kuitenkin joutunut aika paskaan rakoon kun myös sinun mukaan piti tehdä hinnalla millä hyvänsä sopimukset Malkinin ja Letangin kanssa. Siis jälkimmäisenkin josta huhujen mukaan oli Rutherfordilla jo kauppa valmiina, mutta Lemieux astui esiin ja JR otti nokkiinsa ja lähti kävelemään. Jotenkin ainakin itselleni on jäänyt fiilis, että pidit siitä mitä JR teki ja et pidä siitä mitä Hextall tekee?

Malkinin ja Letangin tasoisten pelaajien kanssa jatkosopimusten tekeminen ei ole osaavalle managerille missään määrin 'paska rako'. En jaksa alkaa tuhannetta kertaa kanssasi vääntämään tämän enempää tuosta kaksikosta, heidän tärkeydestään organisaatioille ja heidän sopimuksistaan. He ja heidän sopimuksensa ovat kuitenkin joukkueen ongelmista kaikkein vähäisimmät heti Crosbyn jälkeen. Se että tuo ikoninen Penguins-kolmikko pelaa edelleen ikämiehinä huipputasolla ja joukkue on tässä tilanteessa menee täysin Hextallin piikkiin. Turha tässä on JR:ää ottaa mukaan, tuo joukkueen onneton bottom-6 on täysin Hextallin rakentama. Lisäksi hän teki puolustuksesta viime kesän siirroillaan hitaamman ja vanhemman. En näe mitään syytä miksi Hextallille pitäisi antaa luottamusta täältä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Turha tässä on JR:ää ottaa mukaan, tuo joukkueen onneton bottom-6 on täysin Hextallin rakentama. Lisäksi hän teki puolustuksesta viime kesän siirroillaan hitaamman ja vanhemman. En näe mitään syytä miksi Hextallille pitäisi antaa luottamusta täältä.
Ei mutta kummallista oli puolustella JR:ää yleisesti (tai ainakin sellainen fiilis on tullut ja tulee nyt myös) kun hänhän oli valmis kauppaamaan Letangin. Samaa mieltä Malkinin ja Letangin merkityksestä olen seuralle tietenkin. Toisaalta Malkin olisi voinut tulla vieläkin enemmän vastaan kuten Bergeron teki, mutta toisaalta ei vetänyt kaikkea mahdollista kuten maanmies Ovechkin. Boston porskuttaa, Pittsburgh ja Washington eivät.

Tuo bottom-6 on jäänne JR:n ajoilta. Blueger ja Kapanen ovat JR:n ajoilta ja älä unohda kuinka kalliilla JR Kapasen Pittsburghiin hommasi. Tanev oli erinomainen, mutta cap hit oli aivan liian kova nelosketjun pelaajalle ja vaikka McGinniä menit äsken haukkumaan, niin onhan tuo todella hyvä pelaaja alempiin ketjuihin kunhan vain saisi rinnalla jotain muutakin kuin Carterin/Kapasen/Bluegerin. Vai oletko eri mieltä?

Puolustuksen ongelmalaput olivat jo valmiiksi Pettersson, Dumoulin ja Matheson. Et sä Mathesonilla mitään kummoista saa treidillä, mutta Petry playoffeja silmällä pitäen oli mielestäni hyvä vastine. Ai niin ja onhan tuolla vielä Jack Johnsonin buyout kummittelemassa palkkakatossa!

Mielestäni JR:n voi hyvin nostaa esiin Hextallin panosta miettiessä kun hän jätti palavat rauniot taakseen tismalleen samalla tapaa kuin Carolinassa aikoinaan. Tai siis suorastaan pitää nostaa esiin. Kasa ongelmasopimuksia kädessä ja prospect-pool typötyhjänä ja ei varausvuoroja. Ei kovin häävi tilanne astua seuran ovista sisään kun samaan aikaan ne joukkueen tukipilarit ovat vanhenemaan päin eivätkä kanna enää samaan tapaan kuin vaikka vielä reilu viisi vuotta sitten.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ei mutta kummallista oli puolustella JR:ää yleisesti (tai ainakin sellainen fiilis on tullut ja tulee nyt myös) kun hänhän oli valmis kauppaamaan Letangin. Samaa mieltä Malkinin ja Letangin merkityksestä olen seuralle tietenkin. Toisaalta Malkin olisi voinut tulla vieläkin enemmän vastaan kuten Bergeron teki, mutta toisaalta ei vetänyt kaikkea mahdollista kuten maanmies Ovechkin. Boston porskuttaa, Pittsburgh ja Washington eivät.

JR auttoi Penguinsin kahteen Stanley Cup-voittoon, kun Hextall ei ole tuonut Penguinsille paskan vertaa. Puolustele sinä Hextalliä, mä menen sata kertaa sadasta JR:n kyydissä heidän antamillaan näytöillä.

Tuo bottom-6 on jäänne JR:n ajoilta. Blueger ja Kapanen ovat JR:n ajoilta ja älä unohda kuinka kalliilla JR Kapasen Pittsburghiin hommasi. Tanev oli erinomainen, mutta cap hit oli aivan liian kova nelosketjun pelaajalle ja vaikka McGinniä menit äsken haukkumaan, niin onhan tuo todella hyvä pelaaja alempiin ketjuihin kunhan vain saisi rinnalla jotain muutakin kuin Carterin/Kapasen/Bluegerin. Vai oletko eri mieltä?

Muistuta nyt että kuka sen sopimuksen Kapaselle viime kesänä antoikaan? Oliko pakko ja vieläpä nelinkertaisella arvolla QO:hon nähden? No ei ollut. Sinähän muuten olit ainoa viime kesänä sitä täällä puolustellut, miten meni mielestäsi?

Kuka teki Bluegerin nykyisen sopimuksen? Vihje. Ei ollut JR.

McGinn on vetänyt joulun jälkeiset 24 ottelua putkeen kiikaritehoilla. Vielä Kapastakin suurempi turisti joukkueessa tällä hetkellä. Tanev sen sijaan oli viihdyttävä pelaaja, McGinn on tuollainen hmv pelaaja vaikka pitäisi olla fyysinen asennepelaaja. McGinnin sijasta kolmosessa voisi myös olla eräs Jared McCann, jos Hextall ei olisi suuressa viisaudessaan päättänyt laajennuksessa luopua sekä Tanevista että McCannistä - vain jotta sai käytettyä kaiken vapautuneen cap-tilan lähes vastaavalla sopimuksella sitten McGinniin. McGinn on todella kaukana hyvästä pelaajasta kolmoskenttään ja ylipalkattu tasoonsa nähden siinä missä Tanev'kin oli.

Bottom-6 ja sen huonous on täysin Hextallin vastuulla. Hän on signannut jokaikisen siellä pelaavan. Turha sitä on yrittää pyöritellä millään muulla tapaa. Se että hän ei kykene muuhun kuin tarjoamaan esimerkiksi Kapaselle tuon jatkosopimuksen, kauppaamisen tai pelaajan vapaaksi päästämisen sijasta, ei vieritä vastuuta sille edelliselle GM:lle siitä. Hextall saa kantaa vastuun omasta tekemisestään ja tosiaan jokainen bottom-6 sopimus on hänen käsialaa.

Puolustuksen ongelmalaput olivat jo valmiiksi Pettersson, Dumoulin ja Matheson. Et sä Mathesonilla mitään kummoista saa treidillä, mutta Petry playoffeja silmällä pitäen oli mielestäni hyvä vastine. Ai niin ja onhan tuolla vielä Jack Johnsonin buyout kummittelemassa palkkakatossa!

Viime kauden Matheson oli valovuoden tähän saakka nähtyä Petryä edellä. Ei pelkästään tasoltaan vaan myös viihdyttävyydeltään. Pelasi todella vahvan viime kauden joukkueessa. Petry on ollut pettymys ja alisuorittanut, vaikket sitä pystykään myöntämään.

Dumo ei ole ollut ongelmalappu missään vaiheessa ennen tätä kautta. Tällä kaudella sitten taso on romahtanut. Pettersson taasen on ollut joukkueen toiseksi paras pakki tällä kaudella, ja rooliinsa nähden läpi kauden tasaisin suorittaja joukkueesta. Tuo sopimus on paljon parempi kuin Petryn sopimus tällä hetkellä. Ei enää mitenkään samanlainen taakka kuin oli vielä vuosi sitten.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
JR auttoi Penguinsin kahteen Stanley Cup-voittoon, kun Hextall ei ole tuonut Penguinsille paskan vertaa. Puolustele sinä Hextalliä, mä menen sata kertaa sadasta JR:n kyydissä heidän antamillaan näytöillä.
JR oli kuin sokea kana mikä löysi jyvän ja jolla oli käytössä sen ajan kaksi maailman parasta pelaajaa. En minä Hextallia puolustele, koska ei hän ole minuakaan vakuuttanut, mutta kyllä JR jätti umpipaskan perinnön seuraajalleen.
Muistuta nyt että kuka sen sopimuksen Kapaselle viime kesänä antoikaan? Oliko pakko ja vieläpä nelinkertaisella arvolla QO:hon nähden? No ei ollut. Sinähän muuten olit ainoa viime kesänä sitä täällä puolustellut, miten meni mielestäsi?

Kuka teki Bluegerin nykyisen sopimuksen? Vihje. Ei ollut JR.
Minä koitin nähdä siinä sopimuksessa jonkinlaisen hopeareunuksen. Siitä on pitkä matka siihen, että olisin jotenkin puolustellut itse sopimusta. Blueger ja Kapanen ovat kuitenkin JR:n aikaista perintöä.

Loppuun viestiisi totean vain, että viihdyttävyydellä ei ole mitään tekemistä voittamisen kanssa, joten siitä minua ei huvita jauhaa tuota enempää yhtään ja Dumoulinin taso on laskenut jo useamman kauden ajan kuin lehmänhäntä.

McGinnistä ja Petrystä eri mieltä. Hyviä palasia.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Noniin noniin, let's stop escalating and take the stairs for a minute.

Joukkue voitti pari cupia tuossa jokin aika sitten tällä valmennuksella ja samoilla avainpelajailla. Sen jälkeen korttitaloa on jouduttu purkamaan aika rankasti sieltä perustuksista lähtien ja JR jätti kyllä melko huojuvan rakennelman seuraajalleen.

Mutta ei tuo seuraaja eli Hextall kyllä ole onnistunut oikein yhtään missään. Rakell oli erinomainen lisä, mutta ei siinäkään nyt mitään kummoisia moovseja joutunut tekemään. Jatkosopimukset ja ylihinnat - vähän katsojan silmässä, mutta eipä noistakaan sulkia hattuun saa.

Penguins valitsi Chicagon tien, eli palkitsi sankarinsa ja valmennuksensa jatkoilla, vaikka muu joukkue kuihtuu käsiin ja avainpelaajilla alkaa ikä painaa ynnä maha olla täynnä. Odotettua, ymmärettävää, mutta pitikö näin nyt sitten väkisin tehdä? Ilmeisesti piti. Aika kateellisena saa katsella naapurin Bostonia, kun joku Bergeron tienaa puolet meidän nelossentterin hitistä. Mutta ei niillä niitä sormuksia ole yhtä montaa, vielä.

Jokseenkin typerää on sitten se, että kun tiedetään satavarmasti (ne pari cupia plus muu onnistuminen) millaista palloa Sullivan haluaa pelata ja millaisella miehistöllä se tuottaa jotain, hankitaan jotain VITUN KAPASIA sinne pyörimään? Jos ei pystytä hommaaman valmennukselle sopivaa ja riittävää miehistöä, heivataan se vitun valmennus mäelle eilen eikä 15. päivä ja koitetaan jotain muuta. Miten se tyhmyyden määritelmä menikään...

Penguins on tällä hetkellä vähän niinkuin sellainen oman onnensa nojaan jätetty luotain, joka on hommansa hoitanut ja suuntaa nyt hiljakseen kohti aurinkoa, instrumentit yksitellen sammuen ennen lopullista tuhoutumista. Eikä sitä enää mikään pelasta.

Ja jos nyt vilkaistaan tota rosteria ihan kokonaisuutena, niin eipä tuo juuri sinne idän 8. sijaa ylemmäs oikeutakaan. Vaikka kuinka pensselilaseilla katselisi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Penguins on tällä hetkellä vähän niinkuin sellainen oman onnensa nojaan jätetty luotain, joka on hommansa hoitanut ja suuntaa nyt hiljakseen kohti aurinkoa, instrumentit yksitellen sammuen ennen lopullista tuhoutumista. Eikä sitä enää mikään pelasta.

Nyt oli kyllä runollisin kuvaus ikinä koskaan mistään.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL, Ilves
disco-stu tuossa Henkan lainaamassa kohdassa tiivistikin Penguinsin tilanteen erinomaisesti.

En nyt jaksa sen syvempää analyysiä heittää niin tässä "rapid fire-tyyliin" joitakin ajatuksia.

- Hextal on epäonnistunut cap managementissa liki täydellisesti. Eletään liigassa, jossa liki kaikkien jengien capit on tapissa ja Hexy antaa Carterille, Kapaselle ja McGinnille yhteensä n. 9 miljoonaa kaudessa. Viime syksynä liigassa jaettiin useita alle millin lappuja jopa tryouttien kautta kelpo bottom 6 pelaajille, jotka menisi heittämällä nykyiseen jengiin.

- Kuuntelin aiemmin talvella Brian Burken Burke's Law kirjan, jota voin suositella kaikille. Burke puhui siinä, että haluaa joukkueidensa olevan nopeita, työteliäitä ja kamppailevan kovaa. Ihan ei osu nyky Pensiin nämä sanat.

- Penguinsin seuraavista vuosista tekee mielenkiintoista myös organisaation omistava FSG. Liverpoolia ahkerasti seuraavana voisin kuvata heitä monilla sanoilla, mutta MLB:ssä heidän omistama Boston Red Sox on viimeisen 11 kauden aikana ollut sarjan viimeinen 4 kertaa ja voittanut mestaruuden 2 kertaa. Molemmat on liigan ennätyksiä ko. ajanjaksolla ja mestaruudet on osuneet huonojen kausien väliin. En tiedä kuinka hyvin heille uppoaa, että Penguins on oman onnensa nojassa ajelehtiva luotain. Hexyllä ja Burkella on parempi olla hyvä suunnitelma, tai molemmat lienevät kohta työnhaussa.

- Kun katsoo liigan kaikkia joukkueita ja alkaa laskemaan yhteen kunkin joukkueen assetteja, olivat ne sitten pelaajia, prospecteja tai pickejä niin Pens on liigassa varmaan bottom 5 organisaatio. Kun tämä Crosbyn, Letangin yms. last ride loppuu parin kauden päästä niin tulee aika pitkä jakso sarjan peräpäässä.

- Nykyrungosta olisi EHKÄ voinut saada vielä 1-2 playoff runia irti, mutta se olisi vaatinut niin monen asian saman aikaista onnistumista, että ei sellaista voi kovin realistisesti odottaa. Idässä ja vaikka pelkästään Metrossa on jo niin monta laadukasta jengiä, että playoffeihin selviytyminenkin tarkottaisi suurella todennäköisyydellä putoamista ensimmäisellä kierroksella tällä ja parilla seuraavalla kaudella. Pensillä on Rangersiin, Hurricanesiin, Devilsiin yms. etuna vain kokemus, Atlanticin Tampaan ja Bostoniin ei oikein edes sitä.

- capitals ihan fiksusti kauppaa trade deadlinen alla pelaajia, joilla on vaihtoarvoa, mutta eivät ole joukkueen kulmapalasia. Mielestäni Penguinsinkin kannattaisi tässä tilanteessa kaupata esim. Dumoulin, Blueger ja Zucker pois vaikka palkkoja pidättäen. Kyllä joku epätoivoinen tohelo (ja niitä riittää aina) voisi näistäkin ihan kelpo hinnan maksaa. Ja tosiaan vaikka nyt jollain ilveellä päästäisiin playoffeihin niin ei siellä tule olemaan mitään jakoa esim. Hurricanesia vastaan, joka olisi todennäköisesti vastassa ekalla roundilla.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Tänäänhän tulee päivä peli tyhjennysmyytyä bluesia vastaan. Tein osuuteni, ja laitoin rahat bluesin voitolle. LGP! Jos tätä ei voiteta, niin mitä sitten?
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tänäänhän tulee päivä peli tyhjennysmyytyä bluesia vastaan. Tein osuuteni, ja laitoin rahat bluesin voitolle. LGP! Jos tätä ei voiteta, niin mitä sitten?
Heh, jos jotain positiivista tästä kaudesta, niin Pensiä vastaan vetoa lyömällä kassa on nelinumeroisen summan plussalla. Vielä kun jäävät yhdessä Capsin kanssa ulos playoffeista, niin tulee mukava kevätbonari päälle. Häshtäg mitäminäsanoin.

Nyt jännätään ottaako joku uuno Kapasen pois kuleksimasta ja saako Hextall tehtyä edes yhden järkevän liikkeen tällä kaudella!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kaikki myyntiin. Paitsi 87, 71 ja 58.
Ei noista vain saa mitään. Ellei sitten ihan aidon oikeasti ole valmis luopumaan myös Guentzelista. Ainut pelaaja josta saisi jotain hyvää takaisin päin.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kaikki myyntiin. Paitsi 87, 71 ja 58.
Näin lienee kyllä ollut jo pitkään, Genzeli tohon toki koskemattomiin vielä. Kukaan ei vaan kelpaa mihinkään. Surkeita lappuja, surkeita alakuloisia pelaajia, joista joku Rust on täydellinen esimerkki. Taidoiltaan evanrodrigues, mutta pelaa Sullivanin lätkää ja on siksi "ykköskorin" ukko. Maksaisiko joku treidissä jotain? No ei todellakaan, paitsi jonkun Puljujärven. Tähän on nyt tultu.
 
Kyllä kyllä @Walkin ja @disco-stu noinhan se asia on. Edes noissa sopimuksen päättävissä pelaajissa ei ole oikein sellaisia, joista saisi edes pakolliset varausvuorot. Kuka haluaisi kannujahtiin Zuckerin, Heinenin tai Bluegerin? Tuskin kukaan. Dumoulin voisi mennä maksimipidätyksillä kierrättäen toisen joukkueen kautta. Niin ja varman Jarry kelpaisi hätävaraksi jollekin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kapanen Bluesiin. Pelaisikohan jo Pensiä vastaan pian alkavassa matsissa?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos on reissussa mukana niin luulis kyllä olevan heti askissa. Huippu homma sekä Pensille että Kapaselle, että sai uuden mahiksen Bluesilta.
Harmi ettei tämäkään JR:n hankinta onnistunut. Kallis hankinta, oli Pensin korkein varausvuoro sitten vuoden 2012 kun Staal-treidissä saatiin kahdeksas varausvuoro, mutta ei siitä sen enempää kun sekin sitten ryssittiin nätisti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kaksi kertaa Islandersia vastaan ja nyt Bluesia vastaan. Laukaukset Pensille 136-86 näissä ja tuloksena kaksi tappiota ja tasuri. Hienosti.

Crosbyn ketjulta olisi kaivattu tänään enemmän. Aika paskaa kuraa oli ratkaisut kuten se kun Crosby ja Guentzel karkasivat puhtaaseen 2 vs. 1 tilanteeseen ja kapteeni ajoi itsensä miinuskulmaan kun panttasi ja panttasi ratkaisuaan.

Ylivoima nyt viimeiset 16 kertaa 0/16. Hienosti.

McGinn nyt 25 ottelua putkeen ilman pistettäkään.

Avasiko tuo voitto mitään henkisiä lukkoja? Tuskin.

Huomenna Tampa, helppo homma.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä kyllä @Walkin ja @disco-stu noinhan se asia on. Edes noissa sopimuksen päättävissä pelaajissa ei ole oikein sellaisia, joista saisi edes pakolliset varausvuorot. Kuka haluaisi kannujahtiin Zuckerin, Heinenin tai Bluegerin? Tuskin kukaan. Dumoulin voisi mennä maksimipidätyksillä kierrättäen toisen joukkueen kautta. Niin ja varman Jarry kelpaisi hätävaraksi jollekin.
Zucker on heart and soul -tyylinen pelaaja. Middle-six ketjuihin oikein pätevä pelaaja. Tyyliin maximi-palkanpidätyksellä olisi varmasti houkutteleva pelaaja monellekin seuralle, mutta tuskin kuitenkaan ykköskierroksen varausvuoron arvoinen. Kakkoskierroksen varausvuoroa + kolmannen/neljännenkierroksen varausvuoroa odottaisin, jos Zucker treidattaisiin pois. 2+3/4 <-> Zucker siis.

No, en usko Pensin ryhtyvän myyjäksi ellei nyt joukkue häviä tässä vielä Tampalle ja Nashvillelle ennen trade deadlinea. Mikä ei toki ole ollenkaan mahdoton skenaario, mutta nyt on voitto alla Bluesista ja varmasti tuon pisimmän aktiivisen playoff-putken pitäminen hengissä kiinnostaa seuraa. Tämä putki kattaa siis kaikki Pohjois-Amerikan ammattilaissarjat joten varmasti sillä oma painoarvonsa nähdään.

Osaakohan esim. @Bosco avata, että millaisia mahdollisuuksia Pensillä on vahvistaa joukkuettaan vielä? Onko capissa tilaa miten nyt kun Kapanen poimittiin Bluesin toimesta pois?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös