Pittsburgh Penguins 2021–2022

  • 161 990
  • 694

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Repesi peli aika totaalisesti kahden todella kevyen jäähyn seurauksena. Ensiksi Pens iskee omasta ylivoimastaan 3-0. Sitten tarjotaan puolestaan Detroitille ilmainen ylivoima paikkauksena, mutta ei kelvannut vaan Pens iskee alivoimalla 4-0. Tuon jälkeen voittajasta ei ollut enää mitään epäselvyyttä ja nähtiin melkoinen show. Hyvä ettei Rangers tappio jäänyt tuon enempää vaivaamaan ja päästään hakemaan revanssia heistä seuraavaksi.

Olipa hieno tuo Boylen suoritus ennen 2-0 maalia kun ajoi Seiderista ylitse. Seiderille muutenkin aika rankka iltapuhde.

E: Oliko Pens muuten cap aikakaudella ensimmäinen joukkue mikä tekee vähintään 11 maalia ottelussa? Jostain olin lukevinani, että näin olisi ja viimeksi yhtä monta maalia yhden joukkueen toimesta olisi nähty 2003.

E2: Tilastokummajaiset-ketjussa asiaa jo käsiteltiinkin!
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Harvoin näkee peliä, jossa pystyy lepuuttamaan Crosbya yhtä paljon. Peliaika 13:55 eikä mitään loukkaantumista tms. mikä selittäisi tuon. Puhdasta lepuuttamista ja 1+2 tehot siinä sivussa. Olisihan tuolla ollut kenties enemmänkin tehoja tarjolla kun ylivoimaa pyörittävät myös Boyle, Zohorna ja kumppanit pitkät tovit.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kova matsi Rangersia vastaan, ovat kyllä tänä päivänä perhanan hyvä joukkue huippumaalivahdilla höystettynä. Sanoisin, että yhden maalin peli Rangersin suuntaan oli peliä kuvaava tulos, vaikka olihan tuossa paikat myös kotijoukkueella iskeä se tasoitus. Guentzel oli vain niin puhki ettei jaksanut enää kiekkoa nostaa laukauksessaan ylös, oli täysin tyhjää maalia tarjolla.

Vähän tuosta pelistä tuli ikävästi mieleen playoff-matsit Islandersia vastaan viime kausilta. Maalin pelejä hävitään, ei riitä kiekollinen huolellisuus vaan liikaa tulee kiekonmenetyksiä väärissä paikoissa joista kaveri iskee nopeasti vastaan yleensä ylivoimaisena. Puolestaan itse ei päästä ylivoimahyökkäyksiin tai jos päästään, niin siellä on tuhnu-Rodrigues joka laukoo kiekon plekseihin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Zucker teki paluun täyteen harjoitusvahvuuteen ja sen myötä eilen kentälliset harjoituksissa olivat seuraavanlaiset:

Guentzel-Crosby-Rust
Zucker-Malkin-Rakell
Rodrigues-Carter-Kapanen
Boyle-Blueger-Heinen

GCR kentällinen laitettu taas yhteen ja se on positiivinen asia. Se kentällinen on todistetusti toimiva kokonaisuus, runkosarjassa (playoffien kohdalla sen pistetehtailu on sitten pettänyt monesti), ja Rust siinä kolmantena lenkkinä on selkeästi parempi kuin Rodrigues. Ei löytänyt ERod sitä alkukauden suonenvetoaan siinä vaan keskittyi vaan paikkojen tuhlailuun. Sopii paremmin tuonne toimivan Carter-Kapanen kaksikon rinnalle. Zucker taas puolestaan saa sitten mahdollisuuden Malkinin kanssa, eikä se kaksikko ole ottanut löytääkseen toisiaan aiemmin, mutta ehkä nyt sitten pelit alkaisivat sujua paremmin Rakellin ollessa kolmas lenkki.

McGinnin paluu ei liene ihan lähellä vielä, kun tuossa noin viisi päivää sitten tuli videota jossa kävi luistelemassa ja piti vain yhdellä kädellä mailasta kiinni. Toivotaan että tervehtyy ennen playoffeja kuitenkin. Sen jälkeen sitten katsotaan että kumman laiturin paikan ottaa neloskentästä. Boyle sopinee paremmin sinne neloseen playoffeissa kookkaampana ja fyysisempänä pelaaja, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja alivoimalla. Onhan tuo lisäksi tehnyt jo yhdeksän maaliakin tällä kaudella eli pystyy edelleen aika ajoin tarjoamaan apuja maalintekoon. Heinen taas ei ole tärkeä erikoistilanteiden pelaaja, vaikka kakkosyv:ssä onkin pelaillut (Zucker voi muutenkin viedä hänen paikan siellä), joten sen puolesta olisi heikoilla vaikka muutoin "parempi" pelaaja olisikin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Se Zuckerin ilo kesti kauan. Fiala metrin päässä laidasta antaa poikkarilla vauhtia ja Zucker loukkaantuu törmätessään laitaa päin. Vittu kun sapettaa tuollainen. Ei mikään maailman törkein poikkari, mutta kun antaa sen tuollaisessa paikkaa, niin aina on riski just tuollaiselle tilanteelle. Siinä hetkeä aiemmin Dumba yritti taklata Malkinia ja tämän polveen ilmeisesti osui taklaus osittain kun hieman näytti sitä aristavan tuon jälkeen vaihtoon mennessään. Malkin kuitenkin pelasi pelin loppuun ja iski voittomaalin jatkoajalla.

Voitosta huolimatta aika paska fiilis jäi tuon loukkaantumisen takia. Tuo kakkosketju Zuckerilla höysettynä näytti hyvältä sen aikaa mitä nyt kerkesivät yhdessä pelaamaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Zuckerilla on tosiaan harvinaisen huonoa tuuria kun toistamiseen loukkaantui heti paluuottelussaan. Kummallakin kertaa näytti siinä vielä hyvältä noissa paluuotteluissa, sen mitä ehti pelaamaan. Mutta ei pysy vaan ehjänä sitten millään. Toivotaan että pääsisi vielä tällä kaudella pelaamaan, mutta ei tuo tilanne hyvältä näyttänyt.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Lyhyessä videoklipissä Zucker matsin jälkeen omilla jaloillaan seisten otti vastaan pukokopissa viikinki kypärän, joten toivotaan että osoittautuu lievemmäksi kuin heti tilanteen jälkeen vaikutti.
Mielestäni sanoi 'groin' siinä kun tätä jäältä talutettiin.
Kova oli matsi ja hienosti lopulta riitti voittoon asti. Statsi taisi olla jotain 27-1-2 leading after two, joten vahva on pingviini lopussa johtaessaan. DeSmithiltä kelpo peli vaikkei ihan niin hyvä ollut mielestäni kuin Talbot. Rakell vaikuttaa sopeutuneen hyvin, ja olisi ollut hyvä nähdä tuota kolmikkoa pidempäänkin yhdessä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Seuraavaksi edessä mielenkiintoinen ja harvinainen minisarja Colorado Avalanchen kanssa kun joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti peräkkäin. Ensin lauantaina Coloradossa ja sitten perään tiistaina Pittsburghissa. Tämä on ensimmäinen kerta joukkueiden historiassa kun on tälläiset peräkkäiset kohtaamiset. Toki Coloradon edeltäjän Quebec Nordiquesin kanssa sellaiset nähtiin kahdesti - 1979-80 ja 1988-89 kausilla. Molemmilla noilla kerroilla joukkueet jakoivat voitot kummankin hoitaessa kotiottelunsa. Lähtökohtaisesti sitä voisi pitää hyvänä odotuksena ja suorituksena ainakin Penguinsin kannalta nytkin - onhan Colorado suurin mestarisuosikki ja runkosarjan ykkönen.

Crosby ei ole urallaan koskaan pelannut kahden syöttöpisteen ottelua Coloradoa vastaan. Colorado onkin ainoa joukkue Seattlen ja Chicagon ohella jota vastaan sellainen on jäänyt saamatta. Chicagoa vastaan tällä kaudella valitettavasti pelit jäivät alkukaudesta väliin, mutta nyt olisi mahdollisuus Coloradoa vastaan kerätä tilille tuollainen ottelu. Eli laitetaan Crosbylle tilaukseen vähintään kahden syöttöpisteen ottelu toiseen näistä otteluista.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei kelvannut piste tai pisteet Coloradosta. Ihan järkyttävää peliä omien maalien jälkeen ja sitten kun lopussa saatiin ylivoima, niin tuttuun tyyliin se ei tarjonnut mitään. Oli melkoista epäonneakin tuossa voittomaalissa kun Dumoulinin blokista kiekko suoraan MacKinnonille joka laukoo kiekon ohi maalista, mutta päätyblankin kautta kiekko maalin toiselle sivustalle ja suoraan Toewsin lapaan jolla tyhjä maali edessä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pelin vauhti ja intensiteetti nousivat huomattavasti lauantaista, mutta ikävä kyllä Pens jäi jälleen kerran nuolemaan näppejään. Olisi voinut kääntyä peli Pensillekin ja varsinkin kun molemmista peleistä jäi nolla pistettä käteen, niin ehkä se ei ihan noin selvää ollut, mutta kyllähän Colorado sen näytti, että ovat askeleen edellä Pensiä jopa ilman kahta huipputärkeää pelaajaa, joten ei paljon selittelyille sijaa jäänyt. Toki on ollut jo jokusen kauden täysin selvää, että Pens on tippunut sieltä ykköskorista pois jonnekin haastajien joukkoon, mutta tällainen minisarja osoittaa sen kyllä erinomaisen hyvin mikä on ero aivan sarjan kärkijoukkueilla ja sitten ns. kakkoskorilla. Ei voi kuin ihailla tuota Coloradon joukkuetta ja pomminvarmasti tulee cup eksymään tässä lähivuosina tuonne vuoristoon kun on runko mallia MacKinnon, Rantanen, Landeskog ja Makar. Tuo puolustuskin voi morjes miten hyvä. Pensiltä mahtuisi vain Letang tuonne aseenkantajaksi Makarille.

Viihdyttävä peli kuitenkin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Zucker palannut treeneihin normaalisti, joten kenties tuo on jo Rangersia vastaan mukana! Positiivinen uutinen. McGinn puolestaan osallistunut treeneihin, mutta no-contact paidalla eli tuskin vielä ainakaan tällä viikolla tekee paluun. Tärkeitä nimiä kuitenkin tulossa tuomaan leveyttä laituriosastolle.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
New Yorkin vierasreissusta ei jäänyt muisteltavaa tälläkään kertaa. Crosby sivussa ei-korona sairastumisen johdosta ja sitten siellä ei pystytty ilman kapteenia saamaan kiekkoa Shesterkinin selän taakse kertaakaan.

Slumppia meneilään nyt joukkueella kun viimeisiin kahdeksaan otteluun saldona kuusi tappiota ja vain kaksi voittoa. Toinen voitoista jatkoajalla ja toinen sitten se Detroitille annettu turpasauna. Sen myötä divisioonan kaksi kärkisijaa auttamatta karanneet ja kolmossija vaikuttaisi todennäköisimmältä loppusijoitukselta. Tosin eipä tuo Capitals ole kuin kuuden pisteen päässä ja kaksi peliä vähemmän pelanneena, joten ei voi senkään suhteen vielä olla varma. Eiköhän sitä riittävästi pisteitä kerätä kuitenkin sen sijan ottamiseksi, etenkin kun ensimmäinen tiebreaker on vielä tällä hetkellä aika turvallisesti Penguinsin eduksi.

Hyvähän se on slumppi hoidella tässä vaiheessa kautta pois alta, mutta viimeisen kymmenen pelin aikana pitäisi kyllä saada kurssi käännettyä takaisin ylös, jotta sitten playoffeihin voidaan lähteä hyvävireisenä joukkueena. Altavastaajana sitä lähdetään kuitenkin sinne, tuli vastaan kuka tahansa (todennäköisesti siis Rangers tai Hurricanes), mutta kunhan Crosbyn ja Malkinin johdolla pelaajat olisivat hyvässä vireessä niin kaikki on mahdollista tällä joukkueella. Siihen uskotaan ja luotetaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joo odoteltiin vähän apuja sairastuvan puolelta Zuckerin muodossa, mutta kävikin painvastoin ja ennen peliä tippuivat pois Crosby ja Marino. Ihme paikka tuo New York tai sitten Madison kun viimeksi tippui Malkin sairastumisen vuoksi ja nyt sitten tosiaan oli Crosbyn ja Marinon vuoro. Toivottavasti olisi jotain hyvin pientä ja saataisiin heidät takaisin jo Caps peliin.

Kotietu olisi ollut kiva, mutta pitää ymmärtää realiteetit. Joukkue vanhenee ja hidastuu kausi kaudelta, playoff-putken ylläpitäminen on jonkinlainen suoritus jo itsessään. En halua nälviä esim. Buffaloa, mutta he kasvattavat omaa putkeaan ja me omaamme. Toinen ulkona playoffeista ja toinen sisällä playoffeissa. Kotiedulla olisin kuitenkin nähnyt ison merkityksen, jos vastaan tulee esim. Rangers. Rangers on hemmetin hyvä joukkue, mutta tuo heidän maalivahtinsa on pahin mörkö tuolla. Järkyttävän hyvä maalivahti on Shesterkin ja kun tuon maalivahtipelin merkitys jääkiekossa on naurettavan iso, niin pahaa pelkään ettei Pens pystyisi Rangersia kampeamaan tieltään, mutta toivotaan vireen löytymistä oikealla hetkellä tuli sitten vastaan kuka tahansa! Jos on Montreal ja Dallas pelanneet viimeisinä vuosina finaaleissa, niin miksi ei myös tämä Pittsburgh voisi siihen kyetä? Toki voittamaan lähdetään ei se pelkkä finaalipaikka lämmitä, vaikka hieno playoff-run olisikin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jarry maalissa, Zucker palaa kehiin ja puolestaan kipeänä ollut kolmikko eli Crosby, Marino ja Zohorna ovat game time decision. Toivottavasti ainakin Crosby ja Marino saataisiin tähän peliin mukaan. Studio pyörähtää Viaplaylla käyntiin 21:30.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Se alkaa olemaan kevät. Peli on aivan karseeta paskaa, omiin vuotaa jatkuvasti eikä hyökkäyspelikään vakuuta. Jarrykin näyttää taas siltä viime keväiseltä. Ruhwedelia ei voi edes peluuttaa ja mitä vittua Rodrigues mietti tuossa Ovien yv-osumassa? Tuoksuu kevät ja first round exit.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hahhah, alkoi tossa edellisen matsin jälkeen oikein naurattaa, kun en oo viittinyt tulla kaiken tämän yltiöpositiivisen kirjoittelun takia sanomaan mitään. Sehän vaan kertoo, että muutkin fanit on aistineet sen tosiasian, että taso on nyt tämä eikä sille mitään voi. Chicagon tiellä ollaan, taso on siinä Columbuksen huitteilla tällä hetkellä.

Eli paremmilta (playoff) joukkueilta tulee jatkuvasti turpaan, oma peli on mitä on ja aivan huippusuorituksilla tai vastustajan paskomisilla voidaan kairata pisteitä sieltä täältä. Mitään saumaa esimerkiksi pudotuspelisarjan voittamiseen ei ole, ellei ihan jokainen joukkuueen solu vedä ihan siellä maksimitasolla ja osa vähän yli.

Nyt, vittu oikeasti saatana silmä käteen ja vittu ne aivot narikasta. Sullivanin systeemi ei toimi, jos pelaajat on PASKAA eikä sitoudu mihinkään. Tuo puolustuskalusto on niin vitun onneton tällä tasolla, että hyökkääjien pitää olla kiekkovarmoja ja painaa se peli toistuvasti vastustajan päätyyn. Ja ne hyökkääjät on myös todella surkeita tuollaiseen pelaamiseen, ei pystytä pitämään kiekkoa yhtään missään. Mutta kun ei riitä, niin ei riitä. Ja tuolla ei ole yhtään top-4 puolustajaa tällä hetkellä. Nuff said.

Hyvää loppukautta, tämä oli odotettavissa ja joku 1% mahdollisuus että yksi playoff-sarja voitettaisiin. Mihinkään muuhun ei riitä. Mutta kuollaan pois rauhassa, katsotaan monta olympiadia menee ricofatoilla että käy uudestaan tuuri draftissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Pica

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt, vittu oikeasti saatana silmä käteen ja vittu ne aivot narikasta. Sullivanin systeemi ei toimi, jos pelaajat on PASKAA eikä sitoudu mihinkään.
Tältä tämä mielestäni vaikuttaa. Joukkue ajaa hyökkäyspään kulmatilanteisiin kolmella (3!!!) pelaajalla, joista vastustaja kääntää yhdellä sinnepäin syötöllä (koska Pensin äijät ovat samassa sumpussa, niin heidän takana on vain ja ainoastaan tilaa) ylivoimaisen vastahyökkäyksen mikä on yleensä muotoa 4 vs. 2. Pensin takakarvaaminen jää vajaaksi ja ns. täytöt uupuvat kokonaan. Jarry tilastojen mukaan kohtaa eniten vaarallisia laukauksia koko sarjassa!! Tuo ei kerro mistään muusta kuin täysin paskasta pelaamisesta ja puolustamisesta. Asenteestakin. Samaan aikaan joukkueessa pelaa Ruhwedel, jota ei hyvällä omatunnolla voi kutsua edes NHL-tason pelaajaksi. On sitten ollut niin hukassa tämäkin jo useamman viikon ettei voida puhua mistään selviytymisestä, koska ei selviydy. Mitään ei näy pinnan yläpuolella.

Tämä rupeaa näyttämään täysin samalta kuin joka vitun kerta playoffeissa ja niiden korvilla. Tuo pelaaminen on aivan julmetun typerällä tasolla ja välinpitämätöntä. Koko joukkuetta et voi vaihtaa yhdellä rysäyksellä, mutta valmennuksen voit. Sullivanin revolveri-pelitapa on syöty jo monta kertaa elävältä ja siitä huolimatta mies hakkaa päätään seinään uudestaan ja uudestaan. Onko tuo niin saatanan sokea omalle työlleen, että jos se toimi 2016 ja 2017, niin kyllä se toimii vieläkin? Kehitystä ei ole tapahtunut ei yhtään, vaikka koko aika pitäisi kehittyä. Vai eikö pelaajistoa kiinnosta yhtään mitä valmentaja heiltä haluaa ja "vaatii"? Hextallin ja Burken pitää tämä peli viheltää tämän kauden jälkeen poikki. Uusi ukko vielä yrittämään vanhoilla staroilla jotain. Tai sitten se odotettu re-build polkaistaan käyntiin kerta rysäyksellä ja Malkin sekä Letang kävelevät vapaina ulos hakemaan vielä menestystä jostain muualta. Muutenkin noiden sopimusneuvottelut eivät taida ihan helpot olla kun mitään ei olla kuultu. Onko siellä palkkavaatimukset ns. tapissa? Jos on, niin ulos vain. Kiitos hienoista vuosista ja unohtumattomista hetkistä. Saavutukset puhuvat puolestaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt uidaan syvissä vesissä. Tuo peli on aivan hirveää paskaa. Crosbylle kuitenkin 2+1 ja tuntuu Crosby ja Rakell löytävän toisensa aina kun pääsevät kentälle yhdessä "vahingossa" vaihdon ollessa kesken. Pitäisiköhän Crosby ja Rakell lyödä yhteen? Myös Zucker pääsi maalin makuun nimenomaan Crosbyn ja Rakellin esityöstä.

Crosby sai täyteen 1100 peliä ja piste numero 1400 tuli sieltä jatkoajan ratkaisun myötä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Nyt uidaan syvissä vesissä. Tuo peli on aivan hirveää paskaa. Crosbylle kuitenkin 2+1 ja tuntuu Crosby ja Rakell löytävän toisensa aina kun pääsevät kentälle yhdessä "vahingossa" vaihdon ollessa kesken. Pitäisiköhän Crosby ja Rakell lyödä yhteen? Myös Zucker pääsi maalin makuun nimenomaan Crosbyn ja Rakellin esityöstä.

Crosby sai täyteen 1100 peliä ja piste numero 1400 tuli sieltä jatkoajan ratkaisun myötä.
Sen verran monia pelejä on jäänyt katsomatta, että en osaa sanoa Sullivanin ketjuista mitään. Onko tosiaan niin, että edes tappioletkussa top 6 -ketjuja ei sekoitella tai sekoiteltu? Tuossahan oli sauma vaihtaa ihan suoraan ketjut muotoon Zucker - Crosby - Rakell ja Guentzel - Malkin - Rust.

Crosbyn 1400. piste oli muuten aika hieno oivallus Rakellilta. Pelkästään tuon yhden yhteispelin vuoksi heille pitäisi antaa rehti testijakso yhdessä. Syteen tai saveen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sen verran monia pelejä on jäänyt katsomatta, että en osaa sanoa Sullivanin ketjuista mitään. Onko tosiaan niin, että edes tappioletkussa top 6 -ketjuja ei sekoitella tai sekoiteltu? Tuossahan oli sauma vaihtaa ihan suoraan ketjut muotoon Zucker - Crosby - Rakell ja Guentzel - Malkin - Rust.
Ei vaihdeltu ei ja niin olisi ollut. Malkin todennäköisesti joutuu hölmöilynsä seurauksesta nyt pariksi peliksi sivuun.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Sen verran monia pelejä on jäänyt katsomatta, että en osaa sanoa Sullivanin ketjuista mitään. Onko tosiaan niin, että edes tappioletkussa top 6 -ketjuja ei sekoitella tai sekoiteltu? Tuossahan oli sauma vaihtaa ihan suoraan ketjut muotoon Zucker - Crosby - Rakell ja Guentzel - Malkin - Rust.

Ei vaihdeltu ei ja niin olisi ollut. Malkin todennäköisesti joutuu hölmöilynsä seurauksesta nyt pariksi peliksi sivuun.

Olihan siellä useamman ottelun ajan kentällisinä Guentzel-Crosby-Rodrigues ja Rakell-Malkin-Rust. Taisi olla se maaliskuun puolenvälin lyhyen vieraskiertueen aloittanut Nashvillen ottelu johon Rustin ja Rodriguesin paikat vaihdettiin. Sitten heidän paikat vaihdettiin takaisin tuossa noin viitisen ottelua sitten. Eli on siellä hieman sekoiteltu ketjuja. Rustin siirrolla Malkinin vierelle yritettiin saada eloa silloin hiljaiseloa viettäneen Malkinin kenttään. Siten ei nuo muutokset suoraan tapahtuneet tämän tämän poikki menneen neljän ottelun tappioputken aikana, mutta kuitenkin tämän viimeaikaisen heikommin sujuneen jakson aikana. Tuollaisia mainittuja koostumuksia toki siellä ei ole nähty, vaan se oli perinteinen Rodriguesin nosto Crosbyn vierelle.

Viimeisen reilun kuukauden aikana siellä on alettu myös erien viimeisillä minuuteilla ja alivoimien jälkeen nähdä Malkinia 5v5-pelissä Crosbyn ja Guentzelin kanssa. Tällainen Crosbyn ja Malkinin yhdessä peluuttaminen oli Bylsman aikana vakituista mutta Sullivan ei ole sitä juuri koskaan harrastanut (taisi tehdä sitä ensimmäisen kauden aikana mutta ei sen jälkeen juuri ollenkaan). Jossain ottelussa Errey taisi sanoa että tämäkin ajatus oli lähtöisin pelaajilta itseltään eli siellä on tainneet Crosby ja Malkin kävellä valmentajan toimistoon ja "ehdottaneet" tuota. Tällaista peluuttamista valmennuksen näkökulmasta helpottaa taas se että ZAR:n kauppaamisen jälkeen Rust on noussut takaisin vakituiseksi av-pelaajaksi, joten jäähyjen jälkeen siten Rustille lepoa ja tuoreempi Malkin helppo heittää peluutuksen puolesta siihen Crosbyn kenttään.

Seuraavat kaksi peliä sitten Islandersia vastaan. Ensin huomenna New Yorkissa ja torstaina sitten Pittsburghissa. Voitto varsinaisella peliajalla toisesta ottelusta varmistaisi matemaattisesti playoff-paikan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Neljä peliä napsahti Malkinille. Tyhmästä tempusta kärsii nyt sitten koko joukkue. Voisi ensi peleissä kokeilla tuota Zucker-Crosby-Rakell ketjua. Guentzelin ja Rustin sentteriksi voi heittää Carterin tai Rodriguesin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei paljon yksi piste lohduta, voi vittu mitä paskaa on tuo pelaaminen kaikkinensa. Hetken jo luulin, että Sullivankin heräsi tähän päivään ja tajusi laittaa Rakellin pelaamaan Crosbyn rinnalla, mutta sehän olikin lähestulkoon pakotettua kun Rust meni loukkaantumaan. Yllätys yllätys heti ensimmäisessä vaihdossa Crosby ja Rakell alustivat Guentzelin maalin. Ihan luokatonta on vain tuo pelaaminen omiin. Jotenkin kaiken kuvastaa tuo Islandersin avausmaali. Islandersin jäähy on loppumassa ja ovat pääsemässä ylivoimalle hetkeksi, niin mitä tekee Pensin kaksi hyökkäjää? No vittu molemmat ajavat päätyyn saakka kiinni selvästi myöhässä ja yhdellä syötöllä aukeaa ylivoimahyökkäys omiin kun jäähy loppuu. Kuinka vitun typerästi tämä joukkue voikaan pelata?

Jatkossa sinne ylivoimalle ei enää Rodriguesia kiitos. Tuon suonenveto on loppunut jo reilu 4 kk sitten ja nykyisin kiekot vain pomppii lavassa kun tämä ottaa syöttöä vastaan.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Non covid illness tiputti Rustin ja Rodriguesin pois pelissä. Jännä tauti kun ei ennen matsia tunnu mitään oireita.
DeSmith sai ansaitusti jatkaa maalilla ja otti ihan hyviä koppeja. Niitä veskat saakin ottaa paljon jos tuollaisella viisikon tiiviydellä meinataan puolustaa.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Viimeisen reilun kuukauden aikana siellä on alettu myös erien viimeisillä minuuteilla ja alivoimien jälkeen nähdä Malkinia 5v5-pelissä Crosbyn ja Guentzelin kanssa. Tällainen Crosbyn ja Malkinin yhdessä peluuttaminen oli Bylsman aikana vakituista mutta Sullivan ei ole sitä juuri koskaan harrastanut (taisi tehdä sitä ensimmäisen kauden aikana mutta ei sen jälkeen juuri ollenkaan). Jossain ottelussa Errey taisi sanoa että tämäkin ajatus oli lähtöisin pelaajilta itseltään eli siellä on tainneet Crosby ja Malkin kävellä valmentajan toimistoon ja "ehdottaneet" tuota.
Ajatuksen tasolla tuntuu kuin Bylsman ajat olisivat olleet ihan vastikään, mutta niin vain siitäkin on jo pieni ikuisuus. Tämä keino tuntui jo silloin pakotetulta ja väkinäiseltäkin enkä näe siinä tässäkään hetkessä apua. Kokisin tämän ratkaisun viimeisenä mahdollisena oljenkortena jos muut ketjuruletit olisi jo kokeiltu ja varamaalivahdit koluttu loppuun, mutta nythän kyse tuntuu olevan mukavuudenhalustakin. Varsinkin jos vaade tällaisesta tulee pelaajilta. Ollaan sillä tiellä, että pukukoppi menetetään kun ei enää mielytetä.

Rakell tuli siirtorajalla uutena pelaajana, hänellä on todistetusti kykyä ja Penguinsilla tarve parantua. Minusta nyt olisi tärkeää luoda hänelle jopa ylihyvät olosuhteet tehdä tulosta ja kotiutua nopeahkolla aikataululla joukkueeseen. Nykyisen rungon pelaajat tarvitsevat "ulkopuolista" apua ja nämä puolestaan tarvitsevat joukkueelta sekä valmennukselta apuja onnistuakseen. Vuonna 2022 kaikessa ei voi olla kyse Crosbyn tai Malkinin onnistumisesta. Rakell Crosbyn takataskuun ja Guentzel - Malkin tutkaparia kaivelemaan naftaliinista kunhan pelikielto on lusittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös