Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Reaves on kyllä hienoa nähdä Pensissä vaikka pieni pelko onkin, että pystyykö mies pelaamaan Pensin tyylistä kiekkoa? Mitään omissa pyörivää kaveria ei tarvita vaan myös nelosketjun pitää saada peli pyörii vastustajan päähän ja välillä myös on suotavaa iskeä tehojakin.

  Ei Reaves varmasti ole ratkaisu ylikovaan peliin Pensin tähtiä vastaan, mutta ehkä kuitenkin vähän hillitsee pahimpia tapauksia. Reaves on hyvällä tavalla hullu mies kaukalossa ja en kyllä ainakaan itse haluaisi kyseisen kaverin kanssa ruveta sovittelemaan tekoja tms. Parempi jättää ne väliin siis...
   
 2. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Ei varmasti ole minkään valtakunnan merkitystä koko miehellä ellei pysty jakamaan mojovia taklauksia ja sitä kautta tuomaan energiaa peliin. Hanskahommat eivät ole tämän päivän ase, vaikka viihdearvoltaan olisivatkin mieleisiä. Sidiä (ja kumppaneita) vastaan kovaa pelaaminen on strategista eikä sitä jätetä väliin sen vuoksi, että voidaan joutua antamaan verinäytteet nenästä seuraavassa vaihdossa.
   
 3. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Tämä on aivan totta, mutta onhan Reavesista ehkä sellainen henkinen etu kuitenkin, että Sid & co. tietävät jotta sieltä kyllä sitten pesee ja tarvittaessa linkoaa jos joku vitun dubinsky vielä hyppii silmille. Jäisi sitten vähemmälle nämä tärkeämpien pelaajien tyhmät kostojäähyt tai vastaavat pelinsekottajaelementit, kun on niitä varten tuollainen kännikuski hommattu.

  Melko helvetin kovat näytöt ja kolmannen peräkkäisen pytyn saa Reaves kantaa pöytään (ja Sundqvist/Kostin löytää itsensä jostain fopsista) ennenkuin tuota treidiä hyväksyn, mutta on sitä omituisenpaakin todistettu.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä, kyllä tähdet jatkossakin saavat kovia taklauksia ottaa vastaan oli Reaves mukana tai ei siitä ei ole epäilystäkään. Mutta meinasinkin sitä, että tuskin on nyt vaikka esim. edellä mainitulla Dubinskylla kauheasti halua lähteä hieromaan Sidin naamaan hanskaa jos kentällä on Reaves samaan aikaan sillä hyvin nopeasti sieltä linkoaa nyrkkiä takaisin päin ja vähän kovempaa kuin itse Sidin toimesta. Joten ehkä ne jotkut ylilyönnit tms. nyt jää pois. Ja onhan nuo myös aina niitä henkisiä juttuja minkä disco edellä esille nosti.
   
 5. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Toivottavasti McClement ei ole vastaus vaan mahdollisuus akuuttiin sentteripulaan alempien kenttien osalta. Ei mene oikein edes köyhän miehen Cullenina, vaikka onkin viime kautta lukuunottamatta voittanut kovalla prosentilla aloituksia.
   
 7. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Itse tykkäsin McClementin effortista jokunen vuosi sitten Leafsissa. Meni ihan hyvin av-spesialistina ja alaketjujen puolustavana kaverina. Toki joukkueena Leafsilla oli tuolloin hieman eri tavoitteet kuin nykypäivän Pensillä... Uskon silti, että McClement menee nelosessa Pensilläkin oikein hyvin.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Matt Cullen tuli silloin 2015 syksyllä Pensiin alla 25 pisteen kausi (62 ottelussa) ja McClementillä on alla siis kahdeksan pisteen kausi. Vaikea sanoa kuinka paljon oli eroa kauden 2014-15 Nashvillellä ja viime kauden Carolinalla, mutta vaikea nähdä McClementin täyttävän Cullenin saappaat ihan yksi yhteen ainakaan. Vaikea on löytää pätevät korvaajat kavereille Bonino ja Cullen sitä ei käy kiistäminen.
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Nyt on sitten 2 Rowneytä joukkueessa joten oikea kolmossentteri puuttuu edelleen. Mikäs kiire sillä, jos vaikka dediksellä vasta hankkii.
   
 10. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Ei tuota McClementiä voida kaavailla miksikään muuksi kuin syvyyshankinnaksi tulevalle kaudelle, joka on kyllä ihan fiksuakin.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Kun ei nyt muutakaan niin: Malkin oli sanonut jollekin toimittajalle, että olisi hienoa saada Zaripov Pittsburghiin ensi kaudeksi. Pensillä kun ei hirveästi tuota tilaa palkkakatossa ole niin kuinkahan isoa sopimusta Zaripovin voisi kuvitella NHL:stä saavan? Kyseessä on kumminkin 36-vuotias kaveri joka ei ole pelannut peliäkään NHL:ssä niin ei kai tuosta nyt kauheaa kilpailua voi syntyä vai?

  Olisihan tuo mielenkiintoista nähdä Pittsburghissa vaikka eihän tuo mikään varma kortti ole missään nimessä. Mutta kokeilemisen arvoinen, kenties?
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  JR voisi olla hereillä nyt ja tehdä jonkun kaupan Detroitin kanssa Andreas Athanasiousta jonka kanssa punasiivet eivät ole vielä sopimukseen päässeet ja nyt mies meinaa jo karata KHL:ään. Pensillä olisi capfriendlyn mukaan tilaa palkkakatossa vähän yli 3 milj$ ja jos Detroitin suuntaan lähettäisi jonkun pelaajan (Archibald, Kuhnhackl?) niin tilaa pitäisi olla ihan hyvin kiinnittää Athanasiou ja joku nelossentteri jostain vielä mahdollisesti.
   
 13. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Olisi tosiaan paikka kyykyttää Detroitia oikein kunnolla, tuo AA on kyllä ihan huikea pelaaja josta huokuu vielä potentiaali perämerelle saakka! Ai että kun tuollaisen tekijän JR hoitaa kolmosen keskelle niin olisihan siinä jo naurussa pidättelemistä. Eipä taida Pensillä vaan valitettavasti olla mitään Wingsiä kiinnostavaa tarjota - eli korkeita varausvuoroja tai prospekteja - vaikka aivan päätöntä niiden joukkueen rakentaminen nyt onkin ollut. Pitäisi löytyä jotain puoli-ilmaisia pelureita varauksien kylkeen, tuskin kuitenkaan millään archibaldeilla tai kuunhakkeleilla järjestyy. Sprong tai Pouliot voisi kenties kiinnostaa, muttamutta...

  Eiköhän tuossa KHL-löpinässä ole kyse vain hardballista sopimusneuvotteluissa, sillä ottajia isollakin sopimuksella varmasti löytyy about 20 NHL-jengistä. Detroitin pyyntö lienee toistaiseksi jotain älytöntä, mutta eiköhän tuo paikkansa löydä. Pensin kannalta edelleen tuo Riley Sheahan voisi olla se todennäköisempi vaihtoehto, jos ja kun Red Wings jotain joutuu tuon palkkakattonsa kanssa tekemään.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Offer sheet voisi olla myös yksi, mutta eipä noita tämän päivän NHL:ssä nähdä. Ja voihan se olla, että tuossa vaiheessa Detroit kaivaisi tilan cappiinsa jostain vaikka sitten väkisin...
   
 15. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Rookieturnaus Buffalossa on juuri alkanut Pensin junnujen osalta. Livestriimiäkin on tarjolla Penguinsin sivuilta, vaatii valitettavasti edelleenkin Flashkikkareen. Twitteristä rosteri. Daniel Sprongin otteet ovat luonnollisesti kiinnostavinta antia, mutta on siellä paljon muutakin seurattavaa.

  Eilen prospektien vikoissa harkoissa ennen turnausta oli Kapteeni itse ollut mukana jäällä apuna, luistelemassa kolmossentterin paikkaa. Eikö muka ole kahden perättäisen kannun jälkeen vatsa täynnä, vaan vielä jaksaa vaivautua jotain lupauksia ohjastamaan kesken lomien. Kittaisi koko offseasonin kaliaa niinkuin kunnon ammattiurheilijan kuuluukin.
   
 16. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Vähän tuli väijyttyä tuota Devilsiä vastaan pelattua matsia. Blueger näytti melko ylivoimaiselta kuten myös Sprong, niin kuin näiden kuuluukin näyttää jos mielivät NHL:ssä pelata. Numero 64 Bellerive oli kanssa helvetin hyvä, tuntui olevan nopea, näppärä käsistään ja vielä fyysinenkin, sen lisäksi siis että teki kolme maalia. Täysin tuntematon tapaus itselleni tämä kaveri ennen tätä peliä ja ilmeisesti ei edes ole Pensin varaus? Kaveri on -99 syntynyt joten onko asia niin ettei tuolle pysty edes Pens sopimusta tarjoamaan jos niin haluaisi vaan kaveri on ensi vuonna varattavissa ihan minkä tahansa joukkueen toimesta?

  Aston-Reese oli melko näkymätön tappelua lukuun ottamatta.
   
 17. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Ei mikään sääntö estä Pittsburghia antamasta Bellerivelle sopimusta. 18- ja 19-vuotiaille varaamattomille Pohjois-Amerikassa pelanneille voi lyödä sopimusta kouraan. Esimerkkeinä viime vuosilta vaikkapa Philippe Myers ja Kole Sherwood. Toista on sitten muualta tulleiden kanssa, minkä ovat huomanneet mm. Oilers Vladimir Tkachevin kanssa ja Flyers Tomas Hykan kanssa. CBA:n kohdasta 8.9 löytyy tarkemmat tiedot.
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tämä selvä, kiitos nopeasta vastauksesta! Saa nähdä ansaitseeko Bellerive vielä sopimuksen otteillaan sillä kaveri on nyt tehnyt pariin matsiin tehot 4+1.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguins hankki maalivahtiosastolle lisää syvyyttä signaamalla 18-vuotiaan Alex D'Orion kolmivuotisella tulokassopimuksella:

  Penguins Sign Goaltender Alex D'Orio to a Three-Year Entry-Level Contract | NHL.com

  D'Oriohan oli Penguinsin mukana viime viikolla pelatussa junnuturnauksessa, joten teki siellä siten hyvän vaikutuksen. Viime kaudella toimi QMHJL:n mestaruuden voittaneen joukkueen kakkosmaalivahtina ja kun edeltä se ykkönen siirtyy tällä kaudella ammattilaiseksi, niin D'Oriolla on mahdollisuus toimia joukkueensa ykkösmaalivahtina ja sitä kautta lyödä itsensä kunnolla läpi.

  ----

  Harjoitusleiri pyörähtää huomenna käyntiin joten kolmannen peräkkäisen mestaruuden jahtaaminen on virallisesti alkanut sitten kohtapuoliin.
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2017 klo 11.25
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguinsin harjoitusleirimiehistö: https://nhl.bamcontent.com/images/assets/binary/291063940/binary-file/file.pdf

  Ei pidä yllätyksiä sisällään:

  - Mukana kaikki sopimuksenalaiset pelaajat, paitsi täksi kaudeksi Luleåån takaisin jo lainattu Filip Gustavsson.
  - Mukana myös kaikki Kanadan junnusarjoissa pelaavat prospectit (Alex D'Orio, Zachary Lauzon, Connor Hall ja Jan Drozg).
  - Mukana myös osa WBS:n sopimuspelaajsta (Reid Gardiner, Ryan Haggerty, Tom Kostopoulos, Gage Quinney, Colin Smith, Christian Thomas ja Dylan Zink). WBS:n sopimuspelaajista kutsua NHL-leirille eivät saaneet Riley Bourbonnais, Jarrett Burton, Troy Josephs, Patrick McGrath ja Cody Wydo.
  - Mukana kaksi junioria ATO:lla: Jordy Bellerive ja Sam Miletic.
  - Ainoana PTO:lla mukana tosiaan Jay McClement.
  - Yhteensä mukana 59 pelaajaa.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Patric Hörnqvist ainoa poissaolija tänään alkaneissa jääharjoitteluissa. Keväällä rikki mennyt ja kesällä operoitu käsi ei ole vielä kunnossa, mutta mahdollisesti leirin loppua kohden Hörnqvist pääsee myös jäälle muiden mukaan.

  Penguins right wing Patric Hornqvist out with apparent hand injury | Pittsburgh Post-Gazette

  Edit. On sieltä kolmeen osaan jaetuista joukkueista näköjään Hörnqvistin lisäksi sivussa myös Ethan Prow, Chris Summers, Christian Thomas ja Sam Miletic.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2017 klo 17.15
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Olisiko se sitten Riley Sheahan liikahtamassa...?
   
 23. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Onhan niitä huhuja ollut ja tuon kommentin pystyisi erinomaisesti yhdistämään Sheahaniin. Vaikea sanoa mitä mieltä tuosta henkilökohtaisesti olisi. Uusi alku uudessa joukkueessa on varmasti sitä mitä lääkäri määrää Sheahanille, mutta Penguinsin tavoitteet ovat tulevalla kaudella triplan voittamisessa. Sen tavoittelussa ei saisi yhdeltäkään pelaajalta tulla hutikuteja, varsinkaan kolmossentteriltä joka tulee korvaamaan Boninon panosta. Sheahan ei kannakaan isointa tulosvastuuta joukkueessa, mutta kaksi maalia 80ssa pelissä on aika vähän. Tuota lukemaa on yksinkertaisesti nostettava.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Riley Sheahan kuulostaisi nelossentteriksi ihan hyvältä, mutta ei kolmossentteriksi. Toivottavasti JR ei nyt oikeasti aio lähteä sentterinelikolla Crosby-Malkin-Sheahan-McClement liikkeelle kauteen. Toki sitä voi kauden aikanakin reagoida ei sillä, mutta eihän tuo jälkimmäinen kaksikko nyt ihan kuulosta Bonino-Cullen kaksikon veroiselta.
   
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kyllähän tuo sama pätee myös Matt Ducheneen, Carl Söderbergiin (Coloradon pidättäessä puolet palkasta) tai vaikkapa Zemgus Girgensonsiin. Näistä nimistä ja Sheahanista voisi ihan realistisesti alkaa jo löytymään JR:n mainitsemat kolme ehdokasta hankittavaksi sentteriksi. Toki tuo Duchene selvästi eri luokan pelaaja, kaikin puolin, kuin muut nimet ja siten kaikkein epätodennäköisin heistä.

  Sheahan olisi edelleen halvalla vastineella ihan mieleinen haku alempien kenttien sentteriksi. On edelleen nuori, löytyy kokoa, on vanhoja näyttöjä hyvästä tuotantotasosta, sopimus on ainoastaan vuoden pituinen ja sen jälkeen RFA-statuksella, on pelannut entuudestaan sekä ali- että ylivoimaa... Olisihan siinä paljonkin hänen puolesta puhuvia tekijöitä.