Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  On tuo tähtäin ykköskierroksella ollut vähän huonosti kalibroitu. Puolustuksena todettakoon, että Staalin jälkeen Penguinsin 1. kiekan varaukset ovat olleet sijan 20. jälkeen, Pouliotia lukuunottamatta. Ja 2012 draftia kun jälkikäteen maiskuttelee, niin eipä tuosta 8. sijan jälkeen täysosumia ollut kuin Jacob Trouba ja Filip Forsberg.
   
 2. Kyljys83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, TPS, Kroatia,Pittsburgh Penguins
  Joka kautta ennen on ajatellut, että joko tällä kaudella Poulliot nousee tähdeksi. Nyt se voidaan unohtaa ainakin Penguins nutussa. Halvalla lähti tai oikeastaan ilmaiseksi.
  Varausvuorojen spekulointi jälkeenpäin loputon suo. Ainoa tapaus mistä en meinaa päästä yli on ajatus 2006 draftista, jos Staalin sijaan olisikin otettu Toews. Crosby, Malkin, Toews...
   
 3. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Mielenkiintoisesti kaupan pääpalat, 8. pickillä varattu Pouliot ja Brandon Sutter, silloin lupaava ja nousussa ollut kahden suunnan sentteri, ovat nyt molemmat Canucksissa ja urat laskukierteessä. Lisukkeena kaupassa ollut Dumoulin nousi Penguinsissa ykköspariin ja isolle vastuulle, ja nyt on kaksi kertaa nimi kaiverrettuna Stanley Cupiin.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  En tykkää tuosta kaupasta kyllä yhtään. Mieluummin olisi pidetty Pouliot ja annettu se mahdollisuus sitten kun sieltä olisi joku edestä tippunut, kenties Pouliot olisi edes osan siitä potentiaalistaan pystynyt vielä lunastamaan. Nyt mies vaihdettiin läjään paskaa ja auta armias jos Pouliot vielä nousisi kukkaan Vancouverissa! Olisi nyt edes vaihdettu johonkin toiseen vastaavanlaiseen prospectiin joka ei ole onnistunut osoittamaan tasoaan, mutta ei. Kuten sanoin, en tykkää tästä liikkeestä yhtään, kasvoi Pouliotista Vancouverissa NHL-tason pelaajaa tai ei.

  Kyllähän tuota Pouliotin varausta tuolloin aikanaan ihmeteltiin, vapaana oli joukkueen tarpeeseen paremmin sopivia kavereita vielä ja täälläkin huudeltiin Wilsonin sekä Forsbergin perään. Voi voi kun olisi tuo Forsberg silloin varattu, onneksi kumminkin Caps meni tuon myös lopulta sössimään pahasti...
   
 5. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Pouliot oli omissa papereissa mennyt puolihuomaamattomasti jo bustiksi joten ei ihmetytä, että joukkuekin koki hänen liikuttamisensa paremmaksi mukana roikottamisen sijaan. Se, että kaverista ei päästetty irti pari vuotta sitten oli perusteltu riski; se potentiaali kannatti katsoa, mutta kun mikään ei realisointunut niin hinta jäi nyt naurettavaksi. Canucksille juuri semmoinen schultzmainen haku, jonka olisi voinut nähdä Penguinsinkin tekevän jonkun toisen pelaajan kohdalla.

  Kaikkea hyvää Pouliotille.
   
 6. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Kyllä Pouliot on ainakin omasta mielestäni saanut niitä näyttöpaikkoja jo aivan tarpeeksi. Ei tuota "potentiaalin" realisoitumista kannata jäädä ikuisesti odottelemaan. Sitäkään en ymmärrä, että mitä se on Penguinsilta (tai meiltä) pois, jos nyt Pouliot sattuisi Canucksissa paikkansa vakiinnuttamaan NHL:n puolelle. Eri asia olisi, jos mies olisi siirtynyt johonkin saman divisioonan tai edes konferenssin joukkueeseen, mutta Canucksissa voin toivoa hänelle ainoastan hyvää.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Siis tietenkin miehelle toivon hyvää eihän mulla nyt Pouliotia vastaan mitään ole, mutta se kertoisi mielestäni hätäisestä päätöksestä Pensin puolelta vain jos Pouliot nyt löisi Vancouverissa itsensä läpi. Itse olisin miestä vielä roikottanut mukana tämän kauden, mutta näillä mennään.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Minkä siirron olisit tehnyt Hörnqvistin kuntouduttua? Archibald waiveriin?
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Ei kun Ruhwedelin olisin pistänyt alas.
   
 10. Kyljys83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, TPS, Kroatia,Pittsburgh Penguins
  Jos nyt jotain positiivista hakee, niin nyt on Vancouverissakin jotain seurattavaa.
   
 11. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Pouliotilla oli tarpeeksi aikaa todistaa seuraava askel. Good riddance
   
 12. nuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
  Tässä mielestäni aika kattava ja osuva kertaus Pedanin urasta Canucksin organisaatiossa. Uskoisin hänestä olevan farmille hyötyä ainakin ja pidän edelleen pienet mahdollisuudet olemassa myös hänen NHL-uran suhteen, vaikka pelissä puutteita onkin eikä hän ole kovinkaan kärkeen rankattu prospecti Canucksin puolella. Aivotärähdystausta nyt tietysti vähän arveluttaa jatkoa ajatellen ihan pelaajan koko uran kannalta, mutta onhan niitä paljon muitakin joilta tuo tausta löytyy.
   
 13. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Brian Dumoulin. Miten palstaveljet näette hänet tulevalla kaudella? Millaiset odotukset miehen suhteen? Tässä ketjussa on saattanut olla jo puhetta miehestä mutta kertaus on opintojen äiti.
   
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Dumoulin aloittaa ykkösparissa Letangin rinnalla ja odotukset ovat sen myös kovat. Ykkösparin pakki, puolustavampi rooli Letangin rinnalla. Hieman tasaisuutta vielä lisää kun hänkin saa otteisiinsa niin voidaan alkaa puhua jo ihan Vlasicin ja kumppaneiden tasolle kuuluvasta eliittiluokan puolustavasta puolustajasta.

  Hyökkäyssuuntaan Dumoulinilta ei kannata paljoa odotella, mutta syöttöpisteitä kertynee kauden mittaan 15-30 kappaletta. Kesän aikana toivottavasti tosin hieman treenannut vetoaan, sillä se kaipaa sekä voimaa että tarkkuutta taakseen lisää. Jos sen myötä sitten saisi kauden aikana muutaman maalinkin enemmän tehtyä.
   
 15. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Kiitos vastauksesta. Tuli poimittua mies omaan Fantasyjoukkueeseen niin ajattelin että mikähän mahtaa olla miehen taso tulevan kauden osalta. Sen tiesin että varsinkin viime vuoden pudotuspeleissä hän sai hyvin vastuuta jne.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Kausi alkaa tänään ja ennen ottelua nostellaan mestaruusviiri kattoon, viidettä kertaa.

  Reaves-kaupan arvostelijoille heti tulossa mielenkiintoinen ottelu, kun sen lisäksi että Reaves tekee Penguins-debyyttinsä nähdään vastustajan kolmoskentän keskellä Oscar Sundqvist. Voi samalla vertailla myös Sundqvistin ja McKeggin suorituksia kolmosen keskellä joukkueissaan.

  Voitolla olisi aina kiva käynnistää uusi kausi joten toivottavasti Penguins pystyy hoitelemaan ottelun. Bluesilla on suuri loukkaantumissuma joten eivät pääse läheskään parhaalla miehistöllä kauden avaukseen, ja kun huomenna Penguinsilla on heti perään b2b-ottelu Chicagossa, niin tästä avausottelusta olisi hyvä kartuttaa pistetiliä kahdella pisteellä.
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Mestaruusviiri on nostettu kattoon ja uusi kausi saatu myös käyntiin. Valitettavasti kausi alkoi tappiolla kun Blues vei kaksi pistettä mukanaan 4-5 jatkoaikavoitolla. Pisteeseen voi olla ihan tyytyväinen kuitenkin kun viimeisen kympin aikana kolmannessa erässä nousu tasoihin kahden maalin takaa, kiitos Schennin tyhmän jäähyn. Siinä olisi ollut tasoituksen jälkeen vielä paikkoja mennä johtoonkin mutta ei uponnut. Noh, tästä vaan seuraavaa ottelua kohden ja huomenna sitten hakemaan kauden avausvoitto Chicagon vieraana.

  McKegg oli hyvällä pelipäällä ja pelasi hienon Penguins-debyytin. Tuo syöttö Shearyn tasoitusmaaliin oli upea.
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Piste jäi lopulta Pittsburghiin hienon kirin ansiosta, mutta muuten ei kauheasti pelissä hyvää ollut. Tähdet eivät olleet tähtiä vaikka pistetiliä kartuttivatkin Crosby ja Malkin parilla pojolla kumpainenkin ja muutenkin peli näytti todella tukkoiselta ja sekavalta. Hunwick oli todella huono, tuosta ei voi kuin parantaa ja toivottavasti niin myös tekee. McKegg ansaitsee kyllä kehuja, ekan erän oli näkymätön, mutta pari viimeistä erää Pensin paras pelaaja, jos noin pystyisi jatkamaan niin hieno juttu olisi.

  Kyllähän tämä vaikealta alulta näyttää eikä ohjelmakaan ole suotuisa kyllä kun heti pitää Chicagoon lähteä pelaamaan.
   
 19. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Unohtamatta sitä että Letang oli hävyttömän huono. Siis todella huono. Ehkä hänenkin ruoste vielä karisee.
   
 20. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Yhden ottelun otannalla Sundqvist on Gretzky ja Reaves on mun oikean luistimen teräsuoja - vitun hyvä kauppa siis JR!

  McKegg näyttäisi olevan ihan ok nelossentteri ja riittävän fiksu siihen rooliin, mutta kyllä ei hyvä heilu, jossei oikeasti parempaa kolmossentteriä saada kaivettua. Toki otanta on nyt suorastaan jättimäinen, mutta näin tänään.

  Letang oli paska, mutta pelasiko viimeksi joskus 6kk sitten, että olkoon. Murray haparoi oudosti ja kyllähän noi Pietrangelon perhoset olisi pitänyt torjua ja miksei pari muutakin... Potkumaalit on näemmä nykyään ihan ok, niin ei muutakun fudista vaan alkulämpöön. Aivan totaalista jääkiekon raiskaamista kun nuo hyväksytään. Kunnon liukutaklaukset samantien käyttöön. Sukille saatana! Muuten sitten tuomarilinja erosi esim. Jets-Leafs pelistä kuin yö ja päivä, mutta se nyt ei yllätä ketään, eikä sillä niin väliäkään kun lähinnä naurattaa tuo jäätävä epäloogisuus.

  Pelihän oli ihan ok muutamia nukahteluja lukuunottamatta ja Allen piti paikoitellen nuotteja pystyssä varsinkin alkupuolella. Kiva nousu sitten lopussa kun taas alettiin luistelemaan vastustajalta jalkoja alta - siellä oli Paraykot ja muut korstot aivan mankelissa kun töppönen vaan liikkui.

  Yhtään peliä ei tällä kaudella pitänyt valvoa - vannon sen - mutta näin siinä sitten taas kävi. Ja tänään taas. Lisää paskaa housuun ja kuolema kuittaa univelat.

  edit. ja siis McKegg tosiaan ei ollut huono, mutta näkeehän siitä, että kolmossentterin rooli on aivan liian iso ja jos minuutteja tulee lisää niin vituiksi se menee. Eli ei ihan Boninon tasoinen kuitenkaan...
   
 21. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Sullivanilla lienee sen verran kookkaat kivekset, että uskaltaa luopua Reavesin automaattisesta pelipaikasta jos peliesitykset siihen edellyttävät. Varmasti saa, ja ansaitseekin normaalia junioria tai AHL-kiertolaista pidemmän näytönpaikan, mutta kovasta maksetusta hinnasta huolimatta nahkatukasta vittuun jos suoritus on tasoa craigadams. Joku Blues fani muistaakseni ennusti että Reaves on joulukuuhun mennessä Pensfanien suosikki, mutta itse ennustan edelleen että Reavesin taito jääkiekossa ei ole riittävä, ja muistuttaa liikaa muutaman vuosien takaisia glasseja ja adamsseja.

  Laittaisi edes kerran Dubinskyä huljun muljun niin ihan riittävästi olisi jo vastinetta. Kiitos.
   
 22. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Jetsulleen! Pannaan nyt vielä sen piikkiin ettei halunnut hölmöillä, oli vanha seuransa vastassa ja vähän jännitti. Olisi tuolla ollut paikka käydä parikin niistoa tekemässä kun esim. Crosbyä taottiin.

  Sundqvist näytti kyllä ihan jääkiekkoilijalta, vaikkei varmaan Bluesissa mahdu pelaavaan kun loukkaantuneet palailevat askiin. Mutta semmosta se on.
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Calvin Pickard olisi ihan kiva poiminta waivereista tähän väliin, jos ei jostain ihmeen syistä muille joukkueille kelpaa.
   
 24. Abdel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Harmittaa nähdä, että Niemen taso on todellakin noin surkea, samanlaista sätkimistä se on siellä maalilla, oli edessä sitten minkälainen pakisto tahansa.
   
 25. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  @Bosco milloin viimeksi Penguins on päästänyt kaksinumeroiset lukemat verkon perukoille?

  Ei tästä jaksa vääntää edes paskoja vitsejä, tuli fantasyssakin takkiin kun joka ukolla niin pitkä listä miinuksia. Onneksi en katsonut peliä, mutta mitä siellä oikein tapahtui mikä johti tällaiseen suoritukseen?