Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 22.06.2016 klo 00.43.

 1. ippe94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, NHL
  Fleury on kyllä vekkuli kaveri, pelaa aina hymy huulilla ja virnuilee maskinsa alta loistavien torjuntojensa jälkeen. Ei ole mikään ihme, että mies on joukkueen sisällä ehkä se pidetyin kaveri.


  Vaikka täällä on heitetty ihan älyttömiä kommentteja Fleuryn sulamisesta ja treidaamisesta, niin ainakin itse uskon, että Penguins yrittää kesällä laajennusdraftissa pitää pelaajan joukkueessaan. Tietysti tämä vaatii sen, että hän ensi hylätä treidin estävä clause ja Fleury on Matt Murrayn suojaamiseksi altistettava laajennusdraftille, mutta uskon, että Penguins yrittää päästä Vegasin kanssa jonkinlaiseen treidiin, jotta MAF saataisiin pitää joukkueessa.

  Joukkueen cappiin jää kuitenkin kauden päätteeksi vajaa $13 miljoonaa tilaa eikä siellä kuitenkaan ole mitään älyttömiä jatkosopimuksia tulossa niin ei Fleuryä tarvitse ainakaan capin takia päästä eroon. Joukkue pysyy todennäköisesti myös tämän kauden jälkeen ihan hyvin kasassa enkä ainakaan itse lähtisi tekemään mitään suuria peliliikkeitä. Ensin pitää tietysti tehdä mm. Shearylle, Schultzille ja Dumoulinille jatkosopimukset ja miettiä Boninon diiliä, mutta vapautuva cap space on ihan riittävä näihin sopimuksiin. Ehkä jonkun Hagelinin sopimuksen voi vaihtaa edullisempaan/ enemmän tarjoavaan pelaajaan, mutta miksi muuttaa toimivaa reseptiä sen enempää ja Fleury on tärkeä osa tätä palettia. Ilman Fleuryn tasoista "kakkosmaalivahtia" Penguinsin pelit olisivat tällä kaudella loppuneet jo ensimmäiselle kierrokselle.
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. Jevgeni Jäsen

  Lainaus:
  Mikä muuten on Murrayn kunto tällä hetkellä? Kokoonpanossa on, mutta onko kunto 100% jos käsky käy luukulle?
   
 3. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Eiköhän kunto ole melko varmasti täydet 100 %, sillä en usko, että muuten olisi missään nimessä ollut availemassa luukkua eilen. Pelituntuma onkin sitten aivan toinen juttu. Fleury aloittaa sarjan Senatorsia vastaan ja näiden otteiden jatkuessa sen myöskin lopettaa, mutta nyt kynnys maalivahdin vaihtoon on hieman pienempi, kuin se oli Jarryn kanssa.
   
 4. Jevgeni Jäsen

  Lainaus:
  Totta, ja uskon vahvasti, että Murray tulee käymään kentällä pariin kertaan Sens sarjassa nimen omaan juuri tuon takia, että kynnys vaihtoon on matala. Pari kolme helppoa pelin alkuun ja taatusti vaihtuu veskari. Siinä onkin sitten tiukka paikka jos Murray paikkaa hienosti, että kumpi aloittaa seuraavan..
   
 5. Cocktus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, HPK
  Lainaus:
  Mielestäni Fleaury ei ole aina ollut ihan yhtä hymyä. Sillon kun pääkoppa ei ole ollut kunnossa ja sulamisia on tapahtunut niin hymyä ei irtoa. Nyt onkin ollut mahtava huomata, että siellä ollaan selkeästi zen-tilassa ja nautitaan peleistä vaikka kyse onkin ratkaisevista hetkistä. Minä jatkaisin loppuun asti Fleaurylla mikäli samanlainen rento moodi pysyy päällä.
   
 6. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Seiskapelin highlighteilla tuli fiilisteltyä vielä lisää ja onhan tuon voittomaalin katseleminen vaan hienoa. Niskaselta huono purkuyritys ja Ovechkin ei saa osuttua kiekkoon, Cole katkaisee sen ja kiekko Crosbylle ja siitä sitten laitureiden kautta maaliin. Ei tuota paljoa paremmin olisi voinut käsikirjoittaa, oikeus voitti lopulta. Juuri oikeat Caps-pelaajat kun siinä menettämässä kiekkoa ja se päätyy sopivasti juuri Crosbylle jonka lavasta tuo maaliin johtanyt syöttökuvio käynnistyy.

  Hörnqvistin rysty toimi melko upeasti tuossa hänen maalissaan, yllätti Holtbyn täydellisesti.

  ------

  Hagelinin tilanteesta ei ole vielä kuulunut mitään. Jäi viime hetkillä tosiaan yllättäen sivuun seiskaottelusta, eikä ole vielä varmuutta että hakiko Sullivan sillä vain tuoreita ja täydessä iskussa olevia pelaajia kehiin vai onko Hagelin uudestaan loukannut itsensä. Eihän se läheskään täydessä iskussa siellä vielä ole paluunsa jäljiltä ollut, joten kumpikaan selitys ei olisi yllättävä. Nuo hyökkäykseen tehdyt muutokset (Hagelin ja Kuhnhackl pois, Wilson ja Rowney sisään) toimivat muutenkin seiskapelissä erittäin hyvin. Rowneylta erityisesti vahvaa pelaamista laidoilla.
   
 7. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Kyllä, varsinkin Rowney pelasi oikein esimerkillisesti vailla armoa. Wilson täytti ruutunsa ja toki varsinkin Rustilta saatiin myös vahva esitys muutenkin kuin maalin muodossa. Sheary on ollut jo pidempään hieman eksyksissä.
   
 8. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ehdottomasti lukemisen arvoinen artikkeli Kesselin vanhalta mailapojalta.

  Tässä olisi toinen hyvä ja tuore artikkeli Guentzelista, Mike Russon toimesta: NHL rookie from Woodbury emerges as leading scorer during playoffs - StarTribune.com

  ---

  Tom Wilsonilta mielenkiintoinen kommentti eilen Brian Dumoulinista. Totesi olleensa vaikuttunut siitä millaisen loukkaantumisen kanssa Dumo pelasi sarjassa. Ei liene ihan pieni vamma kyseessä sitten ja vastustajakin näköjään tietoinen sen laadusta. Selkävammasta on ollut huhuja ja Dumohan on playoffien aikana tainnut kesken otteluiden jo muutamaan otteeseen käydä pukukopin puolella paikkailtavana. Siitä huolimatta oli tuossa seiskaottelussa puolustuksen liideri ja pelasi upean ottelun. Toivottavasti pysyy vielä kuukauden ajan kasassa ja pelaa tuolla seiskapelin tasolla loppuun saakka.
   
 10. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Aivan mahtavia artikkeleita Guentzelistä. Jos joku saa hyvälle tuulelle niin nuo. Tuossa jutussakin mainittu kohta kun Guentzel syötti Crosbyn ohi Game 7ssa on aika kova juttu. Juuri se on tehnyt Crosbyn kentästä vaarallisen kun nuo nuorukaiset uskaltavat syöttää muille ja laukoa itse. Monen monituista kaveria siinä on käynyt pyörimässä jotka ovat pelanneet vain niin, että neppaavat Crosbylle ja etsivät itse paikkaa. Se on ollut usein liian helppo puolustaa pois.

  NHL-ura tähän asti on ollut melkoista paukutusta.
   
 11. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Mark Streitin siirto on päässyt täysin unohtumaan. Onko mies pelannut vai onko edes pelikunnossa?
   
 12. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  On kunnossa mutta ei ole saanut peliaikaa. Luulen silti että nyt saa. Pelasi runkosarjassa melkein 20 peliä 1+5 tehoilla, joten tuntee jo systeemin mutta luultavasti hitauden takia ei vaan istu Penguinsien muottiin ja muut ovat saaneet paremmin peliaikaa.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ukkoja tippuu pelistä toiseen ja puolet pelaavasta kokoonpanosta pelaavat puolirampana joten ei tämä kovin ruusuiselta nyt näytä. Mutta, on tuo Pensin taisteluilme kuitenkin hienoa katsottavaa! Mitä luulette, että olisi käynyt viime pelissä jos Bylsma olisi ollut penkin takana ja vastassa olisi ollut träppäävä Sens eikä mistään meinannut upota? Ei varmasti olisi jaksettu jauhaa tuota omaa peliä noin hienosti ilman turhautumista mitä nyt Kessel penkillä aina jotain omia juttujaan suoritti, kuuluu miehen tyyliin. Sama ensimmäisen pelin osalta kun Ottawa johti 1-0 niin aivan varmasti olisi peli revennyt ja Ottawa vienyt jotain 5-1 jos Sullivanin tilalla olisi Bylsma. Jos tämä jengi olisi vain kunnossa niin en uskoisi, että nytkään löytyisi pysäyttäjää, mutta saa nyt nähdä miten käy.
   
 14. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Loukkaantumiset kyllä huolestuttaa, mutta aika hyvin peli oli hallinnassa siitä huolimatta. Ottawa ei saanut eilen 30minuutin jälkeen juurikaan mitään aikaiseksi. Toki monen pelaajan kuorma kasvaa kohtuuttoman isoksi tasoon nähden loukkaantumisten takia, joten pitää toivoa, että sarjasta selvittäisiin nopeasti, jotta pelaajat saa lepoa. Tasainen sarja taitaa kuitenkin olla tulossa, joten mielenkiinnolla kohti seuraavaa peliä.
   
 15. Largo Jäsen

  Schultz on day-to-day ylävartalovamman kanssa. Matkustaa joukkueen mukana, mutta taitaa olla game time.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Seiskapeli edessä tänä iltana ja panoksena matka Stanley Cup-finaaleihin! It's a great day for hockey!

  Aamujäiden perusteella näyttäisi siltä että Conor Sheary tulee takaisin kokoonpanoon Josh Archibaldin tilalle. Archie pelasi hyvin nuo pari peliä, mutta Shearyllä on ratkaisupotentiaalia enemmän. Kunhan vaan on saanut itseluottamuksen takaisin levon myötä ja löytää sen runkosarjan tasonsa, niin Shearyllä on vielä kaikki edellytykset nousta tärkeäksi pelaajaksi tänä keväänä.

  Hörnqvist veteli pitemmän kaavan kautta aamujäät mikä on aina ollut viite siitä että pelaaja ei pelaa sitten samana päivänä. Eli Hörnqvist ei tehne vielä paluuta kokoonpanoon tänään.

  Schultz ei ollut aamujäällä mukana joten hän tilanteessa ratkennee sitten alkulämmittelyjen jälkeen. Viime peliä ennenhän Schultz oli jo lämmittelyissä mukana, joten paluu tänä iltana voisi sen myötä olla kyllä ihan mahdollinen.

  Tasan 26 vuotta sitten Penguins nosteli Stanley Cupia ensimmäistä kertaa historiansa aikana ja tänään sen vuosipäivän kunniaksi toivon mukaan sitten nostellaan hieman kevyempää pokaalia, Prince of Wales Trophyä.
   
 17. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Tosiaan, siitä on jo 26 vuotta! Kyllä aika kuluu ihmeellisellä tavalla ja vaikka tuossa aikojen saatossa oli laihempia vuosia toisensa perään niin ei sitä Penguins-lippistä mihinkään muuhun vaihdettu.Nuo hienot ajat palaa taas mieleen ja yksi hieno juttu tuolloin oli se että Pens saavutti tuplamestaruuden eli kannua nostettiin toisenkin kerran putkeen. Ensi yönä voitto kotiin niin historia voi toistaa itseään. Onhan tämä raastavasta jännityksestä huolimatta - tai juuri sen ansiosta- kauden parasta aikaa. Hienoa kun oma joukkue on mukana ja game 7 vielä kyseessä. Tämä on kuin shakkipeliä jossa jokainen pieni siirto voi olla tuloksen kannalta ratkaiseva. Pelinappulat voittoon ovat olemassa ja nyt oikeilla siirroilla vaan finaaleihin selvittämään kuka on kannun ansainnut!

  Toivottavasti Schultz olisi mukana, tuo kyllä hyvän lisän jos pystyy pelaamaan.
   
 18. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Siinä missä ennen Caps-sarjan seiskapeliä oli fiilis, että mahdollisesta tappiosta huolimatta kaudesta jää kovan taistelun jälkeen ihan hyvä maku, on nyt erilainen tunne. Mahdollinen tappio tuntuu suurelta menetetyltä mahdollisuudelta, kun kutospelissäkin oli enemmän kuin tarpeeksi mestoja laittaa homma pakettiin. Luottavainen fiilis on kyllä edelleen, mutta yksittäinen peli on aina arvaamaton. Schultz messiin, avausmaali ja sama tappamisen meininki kuin vitospelissä.
   
 19. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Pens painelee finaaliin toisena vuonna peräkkäin! Huhhuh ja tsajajajajaiii! Vanha hevonen "Khyniz" homman taas ratkaisi!
   
 20. Tekila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh Penguins
  En puhu enää ikinä Kunitzista pahaa. Ai että tuntui pahalta aamulla katsoa peliä ja tuli aavistuksen ääntäkin avattua kun ei vaan mennyt millään sisälle. Pomppi ties missä ylärautojen päällä.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Seiskapeliä varten kokoonpanoon tehdyt muutokset onnistuivat täydellisesti:

  - Schultz teki maalin Penguinsin ainoalla ylivoimalla ja vieläpä heti ensimmäisellä laukauksella tuolla kyseisellä ylivoimalla. Voittomaaliin sai lisäksi syöttöpisteen joten saldona Schultzille 1+1. Näytti tärkeytensä joukkueelle ja samalla myös kovuutensa kun ilmeisesti pelaa murtuneiden kylkiluiden kanssa. Olkapään oletin menneen siinä törmäyksessä laidan kanssa, mutta tosiaan ilmeisesti kyseessä onkin kylkivamma sitten. Toivottavasti pysyy kuitenkin kunnossa vielä finaalisarjan ajan, tärkeä pelaaja joukkueelle.

  - Sheary tuli ennakoidusti kokoonpanoon Archibaldin tilalle ja eilen illalla mainitsemani Archieta parempi ratkaisupotentiaali realisoitui heti tässä seiskaottelussa. Sheary syötti Penguinsin avausmaalin ja voittomaalin aikana oli myös kentällä. Toki voittomaalissa kävi hyvää tuuriakin kun Shearyn poikittaissyöttö Senatorsin siniviivalla meni lopulta Schultzille asti, vaikka siinä ylin Senatorsin kärkikarvaaja Stålberg saikin mailansa syötön väliin. Ei kuitenkaan saanut tarpeeksi hyvää osumaa ja siten katkaistua tilanteen syntymistä. Pienestä oli kuitenkin kiinni.

  - Shearyltä muutoinkin tämän kevään selvästi paras ottelu ja ensimmäistä kertaa tänä keväänä kiekko pysyi hyvin lavassa ja kykeni tekemään siellä hyviä kiekollisia ratkaisuja. Se ei jäänyt myöskään Sullivanilta huomaamatta, kun siinä jo ensimmäisen erän aikana Crosby kävi vetämässä pari ylimääräistä vaihtoa Cullenin tilalla Kunitzin ja Shearyn sentterinä, ja sitten toisen erän aikana kenttä muuttuikin pysyvämmin tuohon muotoonsa. En olisi erottanut Guentzelia ja Crosbyä, sillä kyllähän se Guentzel myös pelasi hyvän ottelun ja siinä ensimmäisen erän aikana tuolla Guentzel-Crosby-Rust kolmikolla kulki nähdäkseni myös hyvin peli. Mutta sen takia se Sullivan siellä penkin takana onkin allekirjoittaneen sijasta, hyvin haisteltu kenttämuutos ottelun tuoksinassa, ja tuo uusi kentällinen sieltä lopulta kävi sen voittomaalinkin iskemässä toisessa jatkoerässä. Että kiitokset vaan Mike Sullivanin suuntaan, erinomaisesti valmennettu, jälleen kerran!

  Sheary kun jatkaa tämän ottelun tasolla finaaleissa myös, niin hänestä on varmasti silloin paljon iloa vielä Penguinsille.

  -------------

  Shearyn ja Kunitzin erinomaiset ottelut tekevätkin tilanteen kuitenkin sikäli mielenkiintoiseksi, että kuka putoaa Hörnqvistin tieltä pois kokoonpanosta jos tämä on jo finaalien ensimmäisessä ottelussa pelikuntoisena? Hörnqvist ehdottomasti heti vaan mukaan kun kykenee pelaamaan, ei siitä ole kahta sanaa. Mutta Sheary on myös seiskapelin otteillaan ansainnut paikan pysyä kokoonpanossa, ainakin finaalien avausottelussa. Sama pätee Kunitziin, vaikka eihän hän muutoinkaan varmasti olisi ollut putoamisvaarassa, valmennuksen luottopelaaja vaikkei ennen seiskapeliä tehoja ollutkaan tullut. Rowney pelasi erinomaisen sarjan, ja kun on vielä pätevä rightin puolen aloittaja, niin siinäkin olisi yksi syy lisää pitää hänet kokoonpanossa. Toki seiskapeli oli Rowneyltä sarjan vaatimattomin, en sano että huono, mutta ei samalla tapaa erottunut edukseen kuin aiemmissa kuudessa ottelussa. Guentzel tippui Crosbyn viereltä pois ja Senators-sarjan aikana ei paljoakaan tulosta saanut aikaiseksi, mutta paikkoja oli hyvin lähes joka ottelussa, ja en kyllä häntä missään tapauksessa tiputtaisi myöskään pois kokoonpanosta. Wilsonin fyysinen peli on sopinut hyvin Malkinin ja Kesselin rinnalle, ja näkisin hänet finaaleissa myös siinä kentässä. Joten onko todellakin niin että Hagelin väistyisi Hörnqvistin tieltä sitten? Hagelin on myös ottelu ottelulta parantanut, saanut parempaa pelituntumaa ja sitä kautta jalatkin ovat alkaneet hieman liikkua vanhalla tutulla tavalla. Ei ihan parhaassa iskussa vielä kuitenkaan, joten saattaa olla että ruotsalaislaituri vaihtuisi toiseen jos Hörnqvist toipuu pelikuntoiseksi finaalien avausotteluun mennessä. Siinä on kuitenkin valmennuksella vaikea päätös edessä tuossa tapauksessa, vaikka tilanne kuitenkin olisi ehdottoman positiivinen kun kaikki pelanneet hyvin siellä.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Uskomaton joukkue ei voi muuta sanoa. Loukkaantumisia on ollut enemmän kuin tarpeeksi ja ykköspakki on ollut sivussa läpi playoffit, mutta niin vain kaatui hyvän runkosarjan pelannut Columbus, ja sitten runkosarjan ykkönen Caps ja nyt vielä erittäin vaikeaksi vastustajaksi todettu Sens. Vielä olisi hurjassa flow-tilassa oleva Nashville Predators kaadettavana jos Pens mielii olla ensimmäinen joukkue 2000-luvulla joka onnistuu voittamaan Stanley Cupin kaksi kertaa peräkkäin. Kävi finaalissa sitten miten tahansa niin ylpeä voi tästä jengistä olla sillä niin kovan tempun se on jo nyt tehnyt. Nashville Predators on kyllä hieno joukkue jolle tuon Stanley Cupin soisi, mutta ei tänä vuonna, ei Pensin kustannuksella! LGP!

  Tarinamme jatkuu...
   
 23. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Hagelinin hyvät ratkaisut seiskapelissä pystyy helposti laskemaan yhden käden sormin, joten sivuun vaan jos Hörnqvist on pelikunnossa. Tosin ei se Boninokaan kovin mallikkaasti tuota ketjua johtanut.

  Ja vähän mitä tulee finaalisarjaan niin kiekossa on pysyttävä enemmän kuin näissä Ottawa peleissä. Pakkien on löydettävä ne helpot syötöt vauhdissa oleville miehille ja ne järkyttävät koko kentän pituiset syötöt paikallaan olevalle miehelle on jätettävä minimiin.
   
 24. Schadowan Jäsen

  Ei löydy sanoja tälle jengille. Nyt vaan nautitaan, finaaliin pääsy on yli sen mitä uskalsin ikinä toivoa näiltä pleijareilta. Vatsassa kutittelee kivasti kun kelailee, että b2b finaalit edessä, kotiedulla. Huhheijaa, uskomattomia juttuja!
   
 25. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Pitkään tuntui siltä, että Crosbyn era uhkasi jäädä liian vaatimattomaksi kun siellä oli "vain" se yksi Stanley, mutta sittemmin tulleet henkilökohtaiset palkinnot ja maajoukkuemenestys kiillotti sitä kuvaa - viime kevääseen asti. Toinen mestaruus joukkueen selkeänä leaderina oli jo "riittävä" saavutus, mutta nyt toistamiseen finaaliin on jo sinällään sen luokan saavutus mistä Crosby joukkueineen pitääkin muistaa. Yksi liigan parhaista joukkueista, nyt myös keväisin. Idän mestari täysin siipirikkoisella porukalla. Joku voi kirjoittaa, että keväällä jokainen joukkue kärsii loukkaantumisista mutta Penguins on asettanut riman aika korkealla niissä hommissa. Ei haittaa vaikka siellä olisi ykköspuolustaja tai ykkösmaalivahti telakalla, aina on löytynyt kavereita stunttaamaan. Aivan huikea joukkue.

  Nashvillellä on aavistuksen samanlainen boogie kuin Penguinsilla viime vuonna. Nyt heillä on kuitenkin edessään se joukkue joka heidät pysäyttää jos joku sen on tehdäkseen. Menestyksessä marinoitunut, kurinalaisesti pelaava ja tähtipelaajilla huurustettu Pittsburgh Penguins.