Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 22.06.2016 klo 00.43.

 1. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Onko tähän mitään lääketieteellisiä perusteita heittää? Jos protokolla on läpäisty ja joukkueen lääkärit näyttäneet vihreää valoa. Ja kyllähän sellainen "million dollar baby" kyseessä, että tuskin ammattilaiset mitään kovin lyhytnäköistä päättää
   
 2. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  No siis joo toki näinkin, eli jos kaikki on paperilla ja lääkäreiden mukaan kunnossa niin eikai varsinaisesti ole mitään syytäkään olla pelaamatta. Mutta kun kyse on päävammoista, niin saattaisin kuitenkin pelata vielä varmuuden varalle vielä kerta kiellon päälle varman päälle, vaikka Crosby onkin kyseessä :)

  Ei siis mitään sen kummempaa, ja toki toivon että Pens tästä jatkoon menee ja mikä jottei Crosbykin saa pelata niin paljon kuin vaan pystyy.
   
 3. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Näin heikkoa ja hengetöntä ottelua ei ole tullut Penguinsilta hetkeen nähtyä, ei montaa hyvää suoritusta tullut Crosbylta tai Malkinilta, mutta huonoja sitäkin enemmän. Uskomattoman vaisua pelaamista joka puolella kenttää ja etenkin ylivoimat näyttivät siltä, kuin olisi kesätreenejä katsellut. Ei minkäänlaista taistelu- tai maalintekotahtoa.

  Toisaalta hienoa, että nähdään ottelusarjan kruunaava seitsemäs ottelu ja on varmasti joukkueen kannalta vain hyvä, että pääsevät kovimpaan mahdolliseen paikkaan näyttämään mihin heistä on. Kunnon nöyryytys kotihallissa saattaa olla ainoastaan hyvä asia. Sullivan, jos joku, pystyy joukkueen taas herättämään pelaamaan huolellisesti ja kaikkensa antaen. Crosbykin on ollut todella huono tuon yhden ottelun huilinsa jälkeen ja hänen on seitsemännessä ottelussa näytettävä jälleen, että minkä takia hänellä on rinnassaan ommeltuna C-kirjain.
   
 4. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Kyllä on Letangia ikävä, sillä tuo avauspelaaminen on kyllä todella huonoa. Tämän lisäksi kun Daley on tippunut, niin ei ole kuin Schultz, joka voidaan laskea kiekolliseksi pakiksi. Hagelin taisi tippua viime yönä, joten jännä nähdä minkälainen jengi sieltä saadaan seitsemänteen peliin kasaan. Muutama pelaaja taitaa vetää loukkaantuneena.

  Materiaaliero on järkyttävän iso Capsille, mutta yksi peli vielä jäljellä. Olisiko kokeneesta Streitistä apua tuohon avauspelaamiseen? Fleuryn pitää palata tasolleen, mikäli halutaan jatkoon. Valitettavasti game seven, Fleuryn historia, niin ei hirveästi luottamusta herätä.

  Tai sitten Murray palaa maalille ja nollaa Capsin. Se vasta ihanaa olisi. Vaikka Fleury on ollut ihan hyvä, silti on Murrayta ikävä.
   
 5. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tämän illan ottelulle toiveita:

  - Marc-Andre Fleury nousee aktiivimaalivahtien voittotilastossa jaetulle kärkisijalle. Parissa viime pelissä Fleuryn taakse on mennyt paljon maaleja, ja vaikka suurin syy huono joukkuepelaaminen, niin tänään jos koskaan kaivataan niitä game-savereita. Fleuryn edellinen seiskapelin voitto on kevään '09 finaaleista. Sen jälkeen ollut kahdesti menettämässä 3-1 johdon sarjassa ja kolmesti häviämässä seiskaottelun. Tuolle olisi nyt tultava stoppi. Tänään Fleuryllä onkin paikka nousta todelliseksi sankariksi ja pitää huoli siitä että pelit Penguinsin riveissä jatkuvat ainakin vielä muutaman viikon ajan tämänkin illan jälkeen.
  - Sidney Crosby toistaa kahdeksan vuoden takaisen seiskapelin esityksensä Capitalsia vastaan. Sen jälkeen on ollut neljä viimeistä seiskapeliään pisteittä ja sille olisi tultava muutos. Kahdessa sarjan ensimmäisessä pelissä Crosby oli joukkueen paras ja tärkein pelaaja Fleuryn ohella, mutta tuon naamaan saamansa poikkarin jäljiltä ei ole vielä päässyt samalle tasolle. Onneksi selvisi pelkällä yhden pelin poissaololla siitä vaikka näytti paljon pahemmalta tilanteelta. Nyt on sen jälkeen saanut pari peliä alle ja tänään sitten taas huippuvireessä toivon mukaan.
  - Evgeni Malkin tekee ensimmäisen maalinsa seiskapelissä. Malkin on tasaisesti tehnyt tulosta seiskaotteluissa, mutta se maali antaa vielä odottaa itseään. Ja vaikka Malkinin pistesaldo näistä playoffeista onkin todella komeaa katseltavaa, ei vielä ole edes nähty sitä beast-modessa olevaa Genoa. Tänään sitten sen vuoro.
  - Playoffeissa viime ja tälläkin kaudella tärkeitä maaleja Penguinsille tehnyt Bryan Rust on nyt pelannut 12 ottelua playoffeissa Capitalsia vastaan ja ei ole vielä kerännyt yhtään tehopistettä niissä peleissä. Suuren osan ajasta kuitenkin viettänyt Malkinin kanssa näissä peleissä, etenkin viime kaudella ja osin myös tällä kaudella. Tänään aloittaa ilmeisesti sitten ykköskentässä Crosbyn ja Guentzelin rinnalla. Viime kauden konferenssifinaalien seiskapelin sankari Rust voisi tänään viimein tehdä tulosta myös Capitalsia vastaan.
  - Nick Boninon johtama kenttä on läpi playoffien ollut haudattuna omaan päähän eikä ole kummassakaan sarjassa saanut juuri ollenkaan pidettyä painetta vastustajan päädyssä. Muutamat maalit Bonino on tehnyt ja olihan sillä viitospelissäkin pari hyvää paikkaa nousta sen ottelun sankariksi, mutta ei saanut paikoista sisään. Tänään sitten on kuitenkin saatava muutakin kuin sitä nyt tähän asti nähtyä alle 30 prosentin corsi-pelaamista Boninon kentältä. Parempaa on nimittäin saatava kolmoskentältäkin kuin tuota jatkuvaa omassa päässä pelaamista ja pelkkää laukausten blokkailua.
  - Veteraanisentteri Matt Cullen ei ota viime ottelun kaltaista turhaa kostojäähyä, vaan keskittyy pelaamiseen ja siihen että tämä ei jää hänen uransa viimeiseksi NHL-ottelukseen.
  - Phil 'The Thrill' Kessel osoittaa jälleen kerran miksi on kevään miehiä.
  - Jake Guentzel jatkaa sitä mitä on tähänkin saakka tehnyt, eli kiekon laittamista maaliin.

  Tuossa olisi ne keskeiset pelaajat joiden suuntaan katseet suunnataan tänä iltana ja joilta odotetaan vastuunkantoa. Tokihan sekin on ihan tervetullutta jos ne sankarit löytyvät tuon listan ulkopuolelta, vaikkapa kokoonpanoon ilmeisesti takaisin nousevasta Carter Rowneysta tai pitkän linjan Penguinsista, Chris Kunitzista. Pääasia että ne löytyvät Penguinsin riveistä.

  Listalla ei ole yhtään puolustajaa koska siellä vaaditaan edelleen koko kuusikolta sitä tasaista pelaamista, ja tänään pitää saada se kiekko liikkeelle paremmin ja nopeammin kuin tänä keväänä on missään vaiheessa nähty. Se on ollut koko playoffien ajan todella vaikeaa ilman Letangia. Sen takia Penguins onkin jatkuvasti joutunut enemmän pelaamaan omalla alueella kuin vastustajan päässä. Nyt pitäisi saada muutosta tuolle. Samalla viisikkopuolustuksen on pysyttävä läpi ottelun tiiviinä, sellaisena kuin se parhaimmillaan on ollut näissä playoffeissa.

  Ei muuta kuin vierasvoitto hakemaan Washingtonista ja siitä sitten jatkamaan pelejä Ottawa Senatorsia vastaan.
   
 6. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Unohtui mainita tuosta vielä Conor Sheary. Sheary on ollut hyvin, hyvin heikko tämän kevään playoffeissa. Voi hyvin sanoa suurimmaksi pettymykseksi tähän mennessä hyökkääjien osalta. Sheary on aika lapanen omassa päässä, mutta ei ole playoffeissa saanut hyökkäyspäässäkään mitään aikaiseksi. Blue Jackets sarjassa pelasi suurimman osan ajasta ykköskentässä Crosbyn ja Guentzelin kanssa ja oli siinä selvästi se kolmas ja heikoin lenkki silloin jo. Se oli jo suuri muutos runkosarjassa nähtyyn verrattuna, jolloin muodosti erinomaisen tutkaparin Crosbylle. Runkosarjassa nähdystä erinomaisesta, periksiantamattomasta ja taistelevasta ilmeestä ei ole ollut paljoakaan merkkejä. Shearyhan on pienikokoinen pelaaja eikä se siitä miksikään muutu koskaan, mutta voisi tänään näyttää että pystyy kuitenkin siitä huolimatta olemaan playoff-pelaaja. Häneltäkin kaivataan tämän kevään parasta peliä tänään.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Näin hyvää saumaa tuplaan ei varmaan ihan hetkeen ole siunaantumassa, mutta harmi kyllä joukkue tuntuu vetelevän höyryillä ja useampi jätkä on rikki. Näen silti, että Ottawa olisi kaadettavissa vaikka Pens ei ihan täydessä tikissä olekaan. Capsille Ottawa olisi pelkkä suupala ja siinä mielessä toivon ettei Caps saisi näin helppoa pääsyä finaaliin (Toronton nuoret, rampa Pens ja joku Ottawa) :) Joku toinen kerta sitten Caps!

  Mites tuo Daley onko pelikunnossa? Kohtuullisen tärkeä kaveri kuitenkin kyseessä jonka rooli vain korostuu kun Letang on sivussa. Itse heittäisin Murrayn maaliin jos vain olisi kunnossa(?), MAF sulaa jo.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tämän takiahan minä tämän sanoin ;)

  Kiitos.
   
 9. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Ei mennyt 50€ betsit hukkaan ja tuli kaivettua voitto kotiin! Penguins paransi peliään, jota tässä kiekkojumalilta toivoinkin. Loistavaa!
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Näihin toiveisiin saatiin täysi vastaus ja Penguins eteni sen myötä Itäisen Konferenssin finaaleihin!

  Capitalsin kaatamiseen playoffeissa ei kyllä voi koskaan kyllästyä. Hienoja hetkiä.
   
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Guentzeliin liittyen jälleen... tuon seiskaottelun voittomaalin syötön myötä Guentzelin pistesaldo tämän kevään playoffeissa nousi 14 pisteeseen. Se on Penguinsin tulokkaiden uusi ennätys. Edellinen ennätyksenhaltija oli sellainen legenda kuin Jaromir Jagr (13 pistettä keväällä 1991). Lemieux, Richard, Jagr... Guentzel.
   
 12. Rewert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens
  Taas todistettiin että veikkaamalla voi vaikuttaa, eilen illalla painoin koko pelitilin Capsin kaikenlaisille voitoille toiveena takaraivossa että ei mun betsit ikinä osu. Ja niinhän siinä kävi, tuntuu vain että Preds voi olla liian kova pala finaaleissa oli siellä sitten sens tai preds
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 14. Schadowan Jäsen

  Uskomaton joukkue, ei voi muuta sanoa. Kävi konfrenssifinaaleissa miten tahansa, olen aivan helvetin tyytyväinen tähän jengiin ja kauteen. Henkisellä puolella täysin ylivertainen joukkue tässä liigassa, mikään ei näytä hetkauttavan Pensiä. Ykkösmolari ja ykköspakki sivussa, sitten vedetään vielä kapteeni kylmäksi ja silti pystytään kaivamaan ne tarvittavat voitot. Tuohon kun lisätään Daleyn ja Shearyn loukkaantuminen ja kaikki nämä 100 muuta loukkaantumista tämän kauden aikana...Vaikeahan tätä on uskoa todeksi.
   
 15. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  On tämä huima porukka. Viiden vuoden aikajänteellä paljon on toki ihmisiä vaihtunut, mutta silti henkisen kantin muodonmuutos on uskomaton.

  Penguinsin 2 - 0 sarjajohdossa Huonona Kannattajanahieman hellitin puristusta, kun taas Capitalsin jälleen teloessa Crosbyn irtisanoin Viaplayni, myin televisioni, poltin crosbykalsarini ja kirosin Capsin ja Ovechkinin päälle raamatun kymmenen vitsausta. No, en nyt kuitenkaan sitten viitsi sen enempää tanssia Capitalsin playoffhaudalla, mutta ko. organisaation toimesta Crosbylle on aiheutunut jo kaksi aivotärähdystä joten pysyköön heidän playoff-menestyksensä jatkossakin samanlaisena. Panostin myös jonkin verran rahaa Capsin jatkoonmenolle, ja täytyy sanoa ettei rahan menettäminen ole tuntunut näin hyvältä...

  ...sitten viime kevään finaalisarjan.
   
 16. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  On kyllä Fleury iskenyt semmoiset näytöt pöytään, että eiköhän ottajia löydy kesällä. En kyllä usko, että olisi Murray ainakaan yhtään paremmin pelannut. Mut joo kuten aikaisemmin sanoin niin ei hyvä joukkue siihen yhteen loukkaantumiseen kaadu ja Pens on nimenomaan hyvä joukkue, näkyy katsomoonkin saakka mimmoisella itseluottamuksella siellä kaikki pelaavat niin tuota joukkuetta on todella vaikea voittaa. Vielä kun saataisiin faneille sama luottamus.. ;)
   
 17. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  On kyllä melkoinen sakki tämä. Alakerran herra ja hidalgo Letang on ollut remontissa jo jonkin aikaa eikä enää palaa tällä kaudella, pakiston harvalukuiststa jalkanopeista kiekonkuskaajista myös Daley on lasareetissa ja viime kauden mestaruuden torjunut Murray on ollut myös loukkaantuneena. Fleury on saanut koko pudotuspelikevään lokaa niskaan ja mies vastaa epäilyihin pelaamalla kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa kuin noiduttuna. Alaketjuista löytyy yhtäkkiä sata kertaa enemmän cojonesia kuin Capitalsin vastaavasta, pelikirja pysyy kasassa ja koko joukkueen virheiden määrän ottelussa voi laskea helposti yhden käden sormin. HCMS pysyy tyynenä kuin viilipytty, vaikka kaiken järjen mukaan 5. ja varsinkin 6. ottelun jälkeen about koko muulla kiekkomaailmalla oli täysi paniikki päällä.

  Konferenssifinaalisarjaa linjaa vahvasti Erik Karlssonin pelikunto. Jos mies on niin pahasti remontissa, miltä näyttää, niin tästä voi Ottawalle koitua arvaamattomia ongelmia. Sata lasissa se on kuitenkin Pensselisetien painettava ja lauantaina mennään.

  RUST FOR PRESIDENT
   
 18. Jevgeni Jäsen

  Lainaus:
  No mites nyt, kummalla jatkaisit konferenssi finaalit? Veikkauksia vaihtuuko enää tässä vaiheessa veskari ilman totaalista "sulamista" tai MAF:n loukkaantumista?
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Hei, siihen oli syy miksi noin sanoin ;)

  Enhän minä nyt oikeest....
   
 20. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Minuutti sitten Dregerin tviittailuista odotettua tietoa: Jason Botterillin pesti Sabresin GM:ksi julkistetaan myöhemmin tänään.
   
 21. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Imo itseäni ei niinkään harmittaisi, vaikka Penguins häviäisi Ottawalle tai sitten vaikka finaalissa joukkueelle X.
  Isoin huolen aiheeni oli Capitals, kunhan ei niille hävitä tai kunhan Capitals ei voita niin kaikki on hyvin.
  Itse koen jonkunlaista tyydytystä kun Capitals nimenomaan nousi otteluvoitoissa tasoihin ja hävisi sitten G7.

  PS. Capitals on loistava joukkue, mutta parin frendin ansiosta "antipatiat" ovat pahemmat Capitalsia kohtaan kuin mitä ne olisi perus Pens vs Caps katsojilla.

  Kunpa Penguins pystyisi pelaamaan yhtä hyvää kiekkoa mitä edellisessä ottelussa niin Penguinsilla ei pitäisi olla kauhean suuria ongelmia. Pahimpana vastustajana pidän Predatorsia.
   
 22. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Penguins kohtasi Senatorsin pudotuspeleissä viimeksi vuonna 2013, edeten silloin toiselta kierrokselta jatkoon otteluvoitoin 4-1.

  Tuli tuossa ihan mielenkiinnosta kaivettua esille silloiset kokoonpanot ja eipä neljän vuoden takaisesta ole montaa pelaajaa enää joukkueessa. Silloin sarjan ratkaisseessa viidennessä ottelussa Penguins pelasi tällaisella kokoonpanolla:

  Kunitz - Crosby - Dupuis
  Iginla - Malkin - Neal
  Cooke - Sutter - Kennedy
  Morrow - Jokinen - Adams

  Orpik - Martin
  Eaton - Letang
  Murray - Niskanen

  Vokoun
  (Fleury)
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Heh, eipä näköjään Ottawaltakaan löydy kuin Turris, Karlsson, Smith, Pageau ja Anderson pikaisella vilkaisulla. Chris Neil näköjään myös, mutta hänelle ei ole tänä keväänä kertynyt peliaikaa edes viittä minuuttia.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Voihan helvetti, jäänyt kuva Botterillista, että pätevä mies kyseessä ja olisi ollut luottavainen fiilis kun joskus olisi juuri Botterill jatkanut JR:n työtä. Mites Guerin jatkaako hän Pensissä vai oliko hänkin täysin samaan virkaan ehdolla ja näin ollen ei pitäisi olla vaarana menettää kumpainenkin?
   
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Jason Botterillille ansaittu mahdollisuus näyttää kykynsä NHL-joukkueen pääpomona, joten ei muuta kuin onnea matkaan. Tehnyt vuosikaudet hyvää työtä Penguinsin toimistolla ja nousi ensin Sheron ja sitten myös JR:n oikeaksi kädeksi siellä. Piti olla Penguinsin seuraava GM mutta näin tällä kertaa. On jo ansainnut oman mahdollisuutensa ja sitä ei Pittsburghissa olisi tullut vielä ainakaan pariin vuoteen, koska ymmärrettävästi hienoa työtä Penguinsille tehnyt JR ei ole sieltä nyt poistumassa vielä pariin vuoteen. Se mahdollisuus kuitenkin tarjoutui nyt sitten muualta, joten hetki oli Botterillin kannalta oikea kokeilla kykyjään GM:nä.

  Guerin kävi tosiaan myös Buffalossa haastattelussa, mutta he valitsivat Botterillin ja sen myötä Guerin jatkanee Penguinsin apulaismanagerina. Saattaapa saada ylennyksen associate-GM:ksi eli tuon Botterillin vanhan tittelin, saa nähdä. Näillä näkymin Billy G olisi sitten seuraavana vuorossa kasvamassa Penguinsin tulevaksi manageriksi JR:n jälkeen, mutta eihän sitä tiedä mikä on tilanne sitten kahden vuoden päästä kun JR:n nykyinen sopimus päättyy.

  Rick Tocchet oli aiemmin huhuissa että siirtyisi Botterillin mukana Buffaloon ja heidän uudeksi päävalmentajaksi. Katsellaan että pitääkö sekin huhu paikkansa sitten. Mutta jos pitää niin se tapahtuu vasta Penguinsin kauden päätyttyä, Tocchetilla kun on eri tavalla vielä työt kesken kuin Botterillilla oli ja tässä vaiheessa ei vielä siirry tietenkään minnekään.