Pittsburgh Penguins 2013–2014

  • 805 313
  • 2 479

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ei löytynyt munaa ei. Paniikkinappulaa voitaisiin painaa siellä organisaatiossa.

Jaa että ihan paniikkinappulaa pitäisi painaa kun ollaan omassa divisioonassa ykkösenä kolmen pisteen erolla ja läntisessä konferenssissakin sijalla 4.. :D
Okei tosiaan kolme tappiota tullut putkeen ja niistä viimeisintä eli torontoa vastaan pelattua ottelua en katsonut mutta ainakin avalanchea ja islandersia vastaan Penguins suurimman osan peliä hallitsi ja loi paljon paikkoja. YV on ollut viime peleissä huonoa mutta kyllä tässä paniikista ollaaan vielä kaukana!

Tässä kauden alussa on ihan hyvä vaan ottaa pieni tapoioputki, koska kyllähän ne tappiot usein enemmän opettaa kuin voitot.
 

Stringer B.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tekstissäni oli ripaus huumoria mukana, mutta kaikki eilisen pelin (kuten muidenkin) nähneenä voi tehdä sellaisen huomion, että monta asiaa on pielessä. En jaksa edes avata niitä tässä, ottaa niin pahasti aivoon juuri nyt.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Juu ei kannata ylireagoida muutamaan peliin. Eihän Penguinsin peli valmista ole tällä hetkellä, niinkuin se ei sitä ollut voittoputkessakaan. Kotikovaa Torontoa vastaan vierastappio pelistä jossa Pens oli hieman niskanpäällä ei ole mitenkään huolestuttavaa. Vaikka on mainittava, ettei Torontokaan ollut parhaimmillaan.

Täytyy kääntyä muutaman muun kannalle Malkinin pelaamisesta. Malkinin pitäisi olla yksi tärkeimmistä palasista ja johtava pelaaja, mutta homma ei ole vieläkään lähtenyt toimimaan. Ne häikäisevät suoritukset, joilla mies korvaa lepsuilujaan loistavat poissaolollaan.

Scuderi on sitten seuraava joka tippui kelkasta. Noh, onneksi pakkireserviä on, vaikka Scuderi onkin vaikea korvata.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tekstissäni oli ripaus huumoria mukana, mutta kaikki eilisen pelin (kuten muidenkin) nähneenä voi tehdä sellaisen huomion, että monta asiaa on pielessä. En jaksa edes avata niitä tässä, ottaa niin pahasti aivoon juuri nyt.

Monta pientä asiaa kenties, muttei mitään kuolemanvakavia. Esimerkiksi se, että maaliralleihin tottunut Penguins päästi Coloradoa vastaan kolmessa erässä ja Torontoa vstaan kahdessa vain yhden maalin on melko positiivista.

Tehottomuus jostain syystä vaivaa, vaikka vetoja ja ainakin näennäisiä paikkoja saa molemmat kärkikentät runsaasti järjestettyä. On kuitenkin enemmän poikkeus kun sääntö, että maalivahdit, kuten Giguere ja Reimer, onnistuvat nousemaan yli-ihmismäiseen vireeseen juuri Penguinsia vastaan. Suurimmasta osasta tulee reikäjuustoa :)

Onko tuo ylivoima Granaton, vai kenen vastuualueita? Ihan samannäköistä se on nimittäin ollut jo pari kautta. Askiin saadaan paperilla yksi liigan kovimmista nipuista, mutta pyörityksessä ei ole mitään luovuutta; hitaita syöttöjä, katselua, ja heti ensimmäisestä one-timerista takaseinään tai päin veskaria, kun ei edes yritetä parilla seinäsyötöillä saada maalivahteja oikeasti liikkeelle.
 

Bärtschi

Jäsen
Onko Scuderin loukkaantumisesta julkaistu vielä mitään lisätietoja? Toivotaan ettei ole kovin pitkä huili edessä, sillä sen verran tärkeä mies on puolustukselle.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Missä helvetissä muuten viipyvät Pengun pre- ja postgamejuttelut ja muutenkin Pensin asioista tiedottaminen? Huonosti hoidettu hommat Pengu.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Paskaa paskan perään. Malkin on aivan kuutamolla ja kuten jo aikasemmin sanoin on meno täysin samanlaista kuin kaudella 2010-11, ei se tuosta tule parantumaan ellei sitten Neal piristä. Mutta tällä hetkellä Malkinista on enemmän haittaa omalle joukkueelle kuin hyötyä ja tämä on fakta!

Niin ja oishan se kiva, jos Penguinsilla olisi näitä oikeasti todella ärsyttäviä pelaajia siellä hyökkäyksessä, jotka voisivat herätellä joukkuetta kovilla taklauksilla ja sekoittamalla vastustajan keskittymistä. Buffalosta löytyy pari tälläistä rottaa, voisikohan heistä toinen olla irroitettavissa?
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Heh, Penguinsin kolmen ottelun tappioputki on koko NHL:n pisin tällä hetkellä. Myöskin piikkipaikka konferenssissa on vaihtunut neljänteen sijaan; tasapisteissä matsin vähemmän pelanneen Bruinsin ja yhden enemmän pelanneen Red Wingsin kanssa.

Tämän viikon matseista:

Tulevana yönä vastassa vieraissa kaksi edellistään hävinnyt Hurricanes. Viimeksi Jokinen rokotti vanhaa seuraansa hattutempulla. Canes kärsii maalivahtiongelmista kun sekä Ward että Khudobin ovat loukkaantuneina. Lähtöasetelmat näyttävät Pittsburghilaisille vähän liian hyviltä.

Tämän jälkeen keskiviikon ja torstain välisenä yönä kotona Bruins, joka hävisi lopun hölmöilyllä Devilsille viikonloppuna. NJD teki kaikki 4 maaliaan ylivoimalla.

Viikko päättyy mehukkaaseen back-to-back-sarjaan naapuri Blue Jacketsia vastaan. CBJ saa levätä kohtaamiisiin rauhassa, sillä heillä ei tällä välillä ole ainuttakaan ottelua. Viime yönä ottivat kuokkaan Ducksilta 3-4.

EDIT: Typo
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Nyt sitten katsotaan, löytyykö sitä munaa ja voitontahtoa vai ei?
Kolme matsia edessä, joista on saatava vähintään 4 pistettä jotta voisi olla taas edes jollain lailla tyytyväinen (eli jos ei Carolinaa ja Columbusta kaadeta niin kyllä tällaisella rosterilla pelattaessa on jotain ihan hemmetisti pielessä!)
Se on sitten plussaa jos Bruins-matsista jotain saadaan tuohon päälle.
Malkiniin alkaa mennä kyllä minullakin ihan oikeasti taas hermot. Ei vaan voi koko ajan alisuorittaa ja pelata noin paskasti. Turha on edes siihen vedota että Neal puuttuu, kyllä moni muu tähtistatuksen omaava sentteri tekee ketjukavereistaan muutamaa pykälää parempia kuin he ovatkaan, mutta Malkin taas konttaa ihan kunnolla alle ketjukavereidenkin tason eikä näytä yhtään siltä mieheltä joka teki joskus toista sataa pojoa runkosarjassa tai 50 maalia. Kaikki tämä on jo nähty aiemminkin eikä Malkin ole Nealinkaan kanssa aina takuuvarmaa työtä tehnyt. Neal jo viime kaudella kunnostautui turhan usein hölmöihin jäähyihin ym. joten hänenkin osaltaan tarvittaisiin paluun jälkeen uusia näyttöjä jotta luottamus olisi samalla tasolla kuin silloin joskus.
Taitaa olla Bylsma vaan liian mukava mies kun ei saa rivejä järjestykseen eikä hereille. Sid ei voi aina olla se pelastava enkeli kun muita ei huvita tai ollaan taas jollain verukkeella epävireessä. Vastustajat oppivat entistä paremmin pitelemään kapun ykkösen kurissa kun muista ei näytä vaaraa olevan.
Vaikka on naurettavaa tässä vaiheessa alkaa paniikkinappia painelemaan, niin jos tosiaan sama meno kuin viime matseissa jatkuu näissä kolmessa tulevassa
pelissä, on parempi ryhtyä heti eikä hetken päästä toimeen. Flegmaattiselle 9 miljoonan taalan venäläisstaralle ei tekisi yhtään huonoa joutua vilttiketjuun ihmettelemään tekemättömyyksiään jos ei ala työt maistua. Niin luokatonta on ollut viime aikoina hänen näennäinen yrittämisensä. Mutta onko Danilla itsellään munaa moiseen, sitä ei taida löytyä ennen kuin on kalossinkuva ahterissa ennen kuin hän huomaakaan.
Katson vielä nämä seuraavat matsit, sitten pitää jotain tapahtua jos ei tahti muutu!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On se kummallinen tuo Malkin. Kun peli ei kulje ( tai niitä pisteitä ei tule ) niin pitäisi taistella kahta kovemmin vaan ja ainakin pitää se oma pääty puhtaana ettei ole haitaksi omalle joukkueelle, mutta Malkinilla se selkä suoristuu tälläisessä tilanteessa helpommin vaan. Alkukierroksilla miehellä oli hyvä draivi päällä ja mies oikeesti taisteli vaihdosta toiseen, mutta palkintoa ( eli pisteitä ) ei vaan meinannut tulla. Nyt se taistelu on kadonnut tyystin ja omissa kolisee. On elintärkeää Penguinsille, että Malkin pelaa tasollaan ja antaa loistavaa taustatukea Crosbylle joka ei millään pysty yksin tekemään pelistä toiseen kolmea pistettä vastustajan tähtipakkeja vastaan, vaikka välillä tuntuu ettei se ihminen olisikaan.

E: jatketaan kun kone päätti lähettää viestin vähän turhan ajoissa näköjään:

Niin nyt on edessä neljän pelin viikko ja todella mielenkiintoisia matseja edessä niinku aikasemminkin on jo mainittu. Bruins on varsinkin erittäin mielenkiintoinen vastustaja ja on mielenkiintoista nähdä, missä Penguins lauma oikein menee tällä hetkellä. Tuossa kyseisessä pelissä ei kyllä ole yhtään hyökkäysalueella ylimääräistä tilaa ja sen muistaa jokainen pelaaja Penguinsista viime kesältä. Columbus on hyvä joukkue ja back2back pelit heitä vastaan tulevat varmasti olemaan fyysisiä ja kuluttavia, en usko, että noissa matseissa maaleilla mässäillään. Hurricanes on sit vastassa tnä yönä ja jos olin lukenivani oikein jostain tältä foorumilta niin siellä on Ward ja Khudobin molemmat sivussa? No oli tai ei niin kolmen ottelun tappioputken on nyt katkettava tänään!

Odotan Malkinilta sitä tasonnostoa nyt heti
 
Viimeksi muokattu:

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
On se kummallinen tuo Malkin. Kun peli ei kulje ( tai niitä pisteitä ei tule ) niin pitäisi taistella kahta kovemmin vaan ja ainakin pitää se oma pääty puhtaana ettei ole haitaksi omalle joukkueelle, mutta Malkinilla se selkä suoristuu tälläisessä tilanteessa helpommin vaan.

Ei se ole Malkinin syy, että on syntynyt venäläiseksi. Se on se kuuluisa venäläishandicap, joka Malkinia vaivaa.

Alkukierroksilla miehellä oli hyvä draivi päällä ja mies oikeesti taisteli vaihdosta toiseen, mutta palkintoa ( eli pisteitä ) ei vaan meinannut tulla. Nyt se taistelu on kadonnut tyystin ja omissa kolisee. On elintärkeää Penguinsille, että Malkin pelaa tasollaan ja antaa loistavaa taustatukea Crosbylle joka ei millään pysty yksin tekemään pelistä toiseen kolmea pistettä vastustajan tähtipakkeja vastaan, vaikka välillä tuntuu ettei se ihminen olisikaan.

Näin. Malkinin peli on menossa hyvästä tsempistä, keskitason suorittamisen kautta välinpitämättömyyteen. Ja tosiaan Malkinia tarvitaan. Jos Malkin syttyy kaikilla on kivaa.

Tänään Carolina vieraissa. Pensillä ei ole tapana harrastaa edes muutaman ottelun tappioputkia ja nyt alla on jo kolme. Tarkoittanee vahvaa suoritusta Pingviineiltä tänään. Jos esitys ei ole tänään väkevä, voi melkein jo huolestua.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eipä se nyt mitään kaunista ollut, mutta lyhyesti sanottuna Penguinsilla olisi ollut Raleighista tuomisinaan 0 pistettä ilman kapteenia.
Tässä nyt ei ole vielä peliaikoja saatavilla, mutta tuntui että Crosby pelasi lähes koko ottelun tuplavaihtoa.

Ei se nyt perkele voi niin olla että joukkueessa on yksi kaveri joka ne paikat järjestää. En tiedä mitä Malkinin pelistä sanoisi, kyllähän se siellä paikoin jopa kamppaili mutta kynäilyt ja syötöt päättyivät aina vastustajalle. Vielä suurempana mielialapelaajana tunnettu maanmiehensä Semin oli sitten taas todella hyvällä pelipäällä.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Tässä nyt ei ole vielä peliaikoja saatavilla, mutta tuntui että Crosby pelasi lähes koko ottelun tuplavaihtoa.
Ai, kyllä ne mulle on näkynyt lähes reaaliajassa niinkin yllättävässä paikassa kuin NHL:n sivuilla. Ihan normaali peliaika näyttäisi olevan, 23:05.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Ei se nyt vieläkään vakuuttanut. Ihan hyvä aloitus ja lopetus pelille kylläkin tänään. Kuitenkin Penguinsillä on ollut todellisia vaikeuksia pelata ehjä 60minuuttia. Ja varsinkin ne hetket, joissa ottelut ratkaistaan. Hyvin epätyypillistä, sillä joukkue on nimenomaan tottunut viime kausilla voittamaan otteluita. Mutta ehkäpä se siitä. Mitä mainioin mittari edessä kun yhden välipäivän jälkeen vastaan asettuu Boston.

Tulokas Megnalta hyvä peli ja tykkään myös Vitalen otteista ja varsinkin vauhdista. Malkin oli tänään ihan jees. (Toki tarttis olla paljon enemmänkin kun katsoo miehen hintalappua.)

Eipä se nyt mitään kaunista ollut, mutta lyhyesti sanottuna Penguinsilla olisi ollut Raleighista tuomisinaan 0 pistettä ilman kapteenia.
Tässä nyt ei ole vielä peliaikoja saatavilla, mutta tuntui että Crosby pelasi lähes koko ottelun tuplavaihtoa.

En muista onko Crosby aiempina vuosinakin pelannut noin paljon, mutta aika kovia minuutteja (23+) pelaa pelistä toiseen. Ainakin entisestä poiketen pelaa alivoimaa. Ja kyllä se näkyy kentällä. Kauden alku oli aivan jäätävä, mutta nyt parissa viime pelissä ei ole ollut niin terävä. Noin suuri peliaika vaikuttaa väkisinkin pelintasoon, joka laskee helposti jumalaisesta erinomaiseen.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kuitenkin Penguinsillä on ollut todellisia vaikeuksia pelata ehjä 60minuuttia. Ja varsinkin ne hetket, joissa ottelut ratkaistaan. Hyvin epätyypillistä, sillä joukkue on nimenomaan tottunut viime kausilla voittamaan otteluita.

Tulokas Megnalta hyvä peli ja tykkään myös Vitalen otteista ja varsinkin vauhdista. Malkin oli tänään ihan jees. (Toki tarttis olla paljon enemmänkin kun katsoo miehen hintalappua.)

En muista onko Crosby aiempina vuosinakin pelannut noin paljon, mutta aika kovia minuutteja (23+) pelaa pelistä toiseen. Ainakin entisestä poiketen pelaa alivoimaa. Ja kyllä se näkyy kentällä. Kauden alku oli aivan jäätävä, mutta nyt parissa viime pelissä ei ole ollut niin terävä. Noin suuri peliaika vaikuttaa väkisinkin pelintasoon, joka laskee helposti jumalaisesta erinomaiseen.

Eikös Penguinsin pelit ole olleet aikasemmillakin kaudella voitoista huolimatta vähän rikkonaisia? Mikäli muistan oikein, niin viime kaudella tukkaan tuli toisessa erässä maalien muodossa aika räikeästikin, mutta voitot hoidettiin ensimmäisen ja kolmannen erän aikana.

Kun ei kerkeä kiireiltä pelejä katsomaan, niin Megnasta kiinnostaisi raportit vähän tarkemminkin. Highligthseissa selostajat ehtivät vähän hehkuttamaan tämän peliä, josta voinee vetää johtopäätöksen, että peli oli ihan hyvä? Pätkälle oli jäänyt muutama kohta missä teki vauhdikkaita ja sulavia pyörähdyksiä tai harhautuksia, ja jos tuo kimmokemaalikin hänelle merkittiin niin kaikki kotiin päin.

Mielestäni rosterista poistuneet pelaajat (Staal, Cooke) tarkoittavat, että Crosbyn on pelattava enemmän alivoimaa. Takaisintulleista Sutter on hyvä alivoimalle, mutta Sid on siellä(kin) erittäin käyttökelpoinen hyvistä aloituksista johtuen. Hän on nopeutensa vuoksi vielä jatkuva uhka alivoimapelaamisessa, joten ymmärrän sinänsä hänen peluutustansa. Toisaalta valmennuksella pitää olla käryä siitä, että Crosbykin voi palaa puhki väkisinkin jossain välissä. Noi +23 peliajat on tarkoitettu puolustajille, eikä lainkaan hyökkääjille. Kuulostaa ihan Jokereiden viime kauden peluutukselta kun parhaat pelaajat peluutettiin rikki älyttömillä peliajoilla.

Onko Nealin tilanne auennut kenellekään? Malkinista pitäisi taas karistaa vähän tuota venäläisten perusasennetta pois ja uskoisin Nealin paluun ainakin hetkellisesti palauttavan peli-ilon. Viekää se saunaan ja vihtokaa se piru irti hänestä, jotta peli alkaisi kulkemaan! Geno on niin venäläinen pelaaja kuin voi vain olla: täysin on-off -pelaaja. Kun kulkee niin kulkee todella kovaa, ja sitten kun ei kulje niin sitä ei voi olla huomaamatta, ja nyt olisi taas mukavampi katsoa hänen highlightmaalejaan mielummin kun lukea raportteja turhautumisesta.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ai, kyllä ne mulle on näkynyt lähes reaaliajassa niinkin yllättävässä paikassa kuin NHL:n sivuilla. Ihan normaali peliaika näyttäisi olevan, 23:05.

No perkele, tuotahan juuri etsinkin mutta ei vaan löytynyt. Nojoo, eihän nuo nyt mitään aivan älyttömiä määriä ole, vaikka liigan kärjessä on hyökkääjistä tuossakin tilastossa.

Tekeehän Crosby nelosesta luonnollisesti vaarallisemman, avausmaalikin syntyi Sidneyn 100-0 aloitusvoitosta.

Malkinissa eniten huolettaa se, että kuinka työmoraali säilyy kun tulosta ei tule? Millainenhan joukkue tämä Penguins olisi jos joukkueessa pelaisi parhaimmillaan olevat Crosby SEKÄ Malkin.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Penguinsin legendaarinen "tuuri" loukkaantumisten kanssa jatkuu: Rob Scuderilla murtunut nilkka, joka vaatii leikkaushoitoa. "Out indefinitely", eli varmaan parin kuukauden huilia sieltä voi odotella ainakin.

Twitter / penguins: UPDATE: Rob Scuderi has a broken ...

Voi hitto, Scuderi sitten pitkään sivussa. Ei ole hyvä juttu ollenkaan tämä, alkukauden perusteella Scuderi on todella tärkeä mies joukkueelle ja ennenkaikkea pelistä toiseen luotettavasti esiintyi.
Pakkiosastolla toki riittää omasta takaa paikkaajia, joten onhan tämä hyvä tilaisuus muille näyttää kykyjään.
Onneksi myös tappioputki meni poikki, vaikkei mikään häikäisevä peli muuten ollutkaan. Malkin edelleen antaa odottaa aikaa parempaa, muttei nyt saanut toisaalta vahinkoakaan aikaiseksi. Se on kuitenkin aika vähän odotuksiin nähden, joten toivottavasti alkaisi osua maalirautojen väliin taas välillä.
Viime kaudella Malkin pelasi tiemmä 31 matsia ja niissä syntyi vain 9 maalia joten alkaa olla melko pitkä ja kuivahko kausi hänellä jo takana. Tuolla tahdilla jos menee tämän täyden kauden niin jossain 25 börsän huitteilla olisi loppusaldo. Sekin on häneen kohdistuvien odotusten valossa vaatimaton tulos, mutta nyt sekin vaikuttaisi aika ihmeelliseltä saavutukselta kun viime aikojen surffailua on seurannut. Saas nähdä?
Kapu tosiaan painaa hommia täysillä matsista toiseen ja jälleen on Sidiä kiittäminen pisteistä. On se uskomaton pelaaja, kun vain ei jäisi enää jatkossa liian yksin joukkuetta kannatellessaan.
Megnalta oikein hyvä peli, häntä näkisi jatkossakin mielellään kokoonpanossa mukana. Aineksia on selvästi olemassa ja sitä oikeanlaista nälkää myös jota muiltakin kaipaisi. Brooks Orpikille muuten myös hatunnosto, 0+3 komea saldo eli mukana jokaisessa osumassa! Eiköös tää tästä taas lähde kun saatiin putki poikki, ainakin uskoa on taas parempaan huomiseen enemmän kuin vielä eilen.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Eikös Penguinsin pelit ole olleet aikasemmillakin kaudella voitoista huolimatta vähän rikkonaisia? Mikäli muistan oikein, niin viime kaudella tukkaan tuli toisessa erässä maalien muodossa aika räikeästikin, mutta voitot hoidettiin ensimmäisen ja kolmannen erän aikana.

Ihan totta, noinhan se on usein mennyt. Jollain tapaa Pens vaan ei ole tällä kaudella ollut pelejen tärkeimmillä hetkillä kukkona ja pystynyt tappamaan pelejä yhtä kliinisesti kuin viime kausien aikana on totuttu. Mutta poissaolleet Letang ja Neal ovat toki isoja tekijöitä tuolla osastolla. Joka tapauksessa mielenkiinnolla odotan Bostonin kohtaamista. Toivottavasti Bruins pelaa vielä hyvän pelin niin nähdään missä Pens menee.

Kun ei kerkeä kiireiltä pelejä katsomaan, niin Megnasta kiinnostaisi raportit vähän tarkemminkin. Highligthseissa selostajat ehtivät vähän hehkuttamaan tämän peliä, josta voinee vetää johtopäätöksen, että peli oli ihan hyvä? Pätkälle oli jäänyt muutama kohta missä teki vauhdikkaita ja sulavia pyörähdyksiä tai harhautuksia, ja jos tuo kimmokemaalikin hänelle merkittiin niin kaikki kotiin päin.

Ei se mitään ihmeitä ole esittänyt, mutta tänään nousi hieman esiin ja oli pirteä. Ei ihan puukäsi, vaan näyttäisi jonkunlaista pelitaitavuutta löytyvän. Tämmösiä pelaajia vaan on miljoonia, joten antaa kaverin pelata ensin vähän jääkiekkoa ennen kuin alan sen kummemmin mitään analysoimaan.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Nyt kun kausi on näin alussa, niin Rob Scuderin loukkaantuminen oli parasta mitä Penguinsille tässä vaiheessa pystyi tapahtumaan. Nyt sinne tulee kunnon näyttöpaikat Bortuzzolle, Määtälle ja Engellandille - ei sillä etteikö jo nyt olis ollut paikkoja - mutta myös Despres saattaneen nähdä jossain vaiheessa. Eihän tuosta puutu kuin jonkun Orpikin vuosittainen undisclosed injury, Letangin pulled groin tai Martinin lowerbody injury niin taas olisi näytönpaikkoja tarjolla. Scuderi on vielä sellainen kaveri, jonka kaikki pystyy paikkaamaan, mutta sillä tasolla pelaaminen vaatii todellista munaa.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Nyt, kun Nealin ja Bennettin seuraan liittyi Chuck Kobasew, niin ottaisin Discona ison taulutussin käteen ja vetäisin seuraavan pelin näillä ketjuilla:

Kunitz - Crosby - Malkin
Jokinen - Sutter - Dupuis
Megna - Jeffrey - D'Agostini
Glass - Vitale - Adams
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
En muista onko Crosby aiempina vuosinakin pelannut noin paljon, mutta aika kovia minuutteja (23+) pelaa pelistä toiseen. Ainakin entisestä poiketen pelaa alivoimaa. Ja kyllä se näkyy kentällä. Kauden alku oli aivan jäätävä, mutta nyt parissa viime pelissä ei ole ollut niin terävä. Noin suuri peliaika vaikuttaa väkisinkin pelintasoon, joka laskee helposti jumalaisesta erinomaiseen.
Mun mielestä ei ole suuria muutoksia peliajoissa. Toki tuollainen 23 minuuttia on hyökkääjälle paljon, mutta eipä ole tuntunut haittaavan lopulta kauheasti. Ja kyllähän se alivoimaa on ennenkin pelannut ihan yhtä lailla.

edit:
Pakkohan ne Crosbyn minuutit oli tarkistaa. On se minuutin verran se kokonaispeliaika noussut, mutta av-aika tosiaan pysynyt aika samoissa. Poikkeuksena varsinkin tuo 11-12, jolloin oli toipilaana pitkään.
Koodi:
        TOI   SH TOI
13-14  22:52   0:51
12-13  21:06   0:41
11-12  18:28   0:07
10-11  21:55   0:28
09-10  21:57   0:53
08-09  21:56   0:57
07-08  20:50   0:42
06-07  20:45   0:14
05-06  20:07   0:38
 
Viimeksi muokattu:

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Nyt kun kausi on näin alussa, niin Rob Scuderin loukkaantuminen oli parasta mitä Penguinsille tässä vaiheessa pystyi tapahtumaan. Nyt sinne tulee kunnon näyttöpaikat Bortuzzolle, Määtälle ja Engellandille - ei sillä etteikö jo nyt olis ollut paikkoja - mutta myös Despres saattaneen nähdä jossain vaiheessa.

tuskinpa sen kummempia näyttöpaikkoja kenellekkään tulee, koska Niskanen tulee todennäköisesti pelaamaan Letangin parina. Toki jonkun on paikattava Scuderin alivoimaminuutit.
 

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Nyt on Chuck Kobasew pudonnut kokoonpanosta loukkaantumisen takia. Alavartalovamma ja vähintään 3 viikkoa poissa, jatkoajan uutisen mukaan. Miten tuntuu, että Pens pelaajia on joka vuosi iso kasa aina poissa loukkaantumisten takia? Vai kuvitteleeko sitä vaan, että omassa suosikkijoukkueessa on niin paljon noita loukkaantumisia vai mitä. Tuntuu ihan uskomattomalta. Onko harjoittelussa jotain vikana vai huonoa tuuria?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös