Pittsburgh Penguins 2012-2013

  • 845 639
  • 2 929

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Shane Doan, kuka manageri pystyisi sanomaan tälle ei jos capissa on tilaa? Se, että jatkaako mies aavikolla selvinnee maanantaina? Jos tämä kaveri vapautuu on Sheron pakko alkaa käyttämään niitä dollareita ja iskettävä sopparia miehelle. Niin paljon ollaan näissä markkinoissa aina jääty nuolemaan näppejä, että Shero voisi pistää miehelle, vaikka ylihintaisen lapun ja pari vuotta pituudeksi. Capissa kun on nyt tilaa eikä hyviä pelaajia hirveästi ole tarjolla. Tän kauden lopussa ei hirveästi sopimuksia ole solmittavana joten kahden vuoden ylihintainen lappu Doanille käy allekirjoittaneelle.
Muller, taitava isokokoinen pelaaja joka nätisti sanoen on kärsinyt helvetisti liikaa loukkaantumisia. Maltillinen vuoden soppari voisi olla hyvä kokeilu. Jos kaikki menee nappiin ja mies pysyy terveenä ja pääsee edes lähelle potentiaaliansa voi Shero vuoden päästä hieroa tyytyväisenä käsiä yhteen. Allekirjoittaneelle käy, max.2 vuotta, koska silloin sitä rahaa sitten tarvitaan.
Pikku-Hakille ei, Langebrunnerille ei ja Wolskille ei.

Jengi voi äkkiseltään näyttää huonontuneelta, mutta pitää muistaa, että Tangradi ja Despres ovat kumminkin nuoria kavereita ja voivat ottaa suuria harppauksia eteenpäin sitten viime kaudesta. Tietenkään Shero ei saisi näiden varaan laskea, yksi top-6 höökki tarvitaan ja pakkikaan ei tekisi pahaa.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Doanin liikehdintä lienee kiinni vain ja ainoastaan Phoenixin omistajatilanteesta. Eli sen varaan ei voi mitään suunnitelmia tehdä, ellei satu tietämään miten kaukana tai lähellä kauppoja Coyotesista ollaan. Mutta, jos Doan vapautuu on hän ehdottomasti kovin Pensin saavutettavissa oleva pelaaja. Mueller olisi mielestäni hyvä kokeilu loukkaantumisista huolimatta. Olisin valmis jopa ottamaan Seminin kohtuullisella hinnalla, mutta siedettävällä sopparilla. Jostain (venäläisyydestä?) on vain jäänyt kuva, että miestä ei pelkällä toiveella menestyksestä hankita vaan pöytään pitäisi laittaa isohkot summat rahaa. Semin pelasi Capsin poffeissa mielestäni varsin mallikkaasti ja jatkoi samaa rataa MM-kisoissa. Kyllä siellä kaiken alla kytee ihan hyvä pelaaja, oikean valmennuksen ja joukkuekavereiden kanssa se potentiaali voidaan kaivaa esiin.

Ryaniin tai Nashiin vaaditaan niin paljon, että niihin ei taida rahkeet riittää.

Fleury + Vokoun kaksikko tuo varmuutta tolppien väliin joten muutamalla pienemmällä hankinnalla kyllä minä pidän mahdollisuuksia jopa Lord Stanleyyn mahdollisina. Viime vuonna niin moni alisuoritti kauden tärkeimmissä peleissä, että niistä on vain varaa parantaa. Sid teki ainoan oikean ratkaisun ja jätti MM-kaukalot väliin ja keskittyi itsensä kuntoon laittamiseen. Ensi kaudesta on vara odottaa huikeaa!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Doanin liikehdintä lienee kiinni vain ja ainoastaan Phoenixin omistajatilanteesta. Eli sen varaan ei voi mitään suunnitelmia tehdä, ellei satu tietämään miten kaukana tai lähellä kauppoja Coyotesista ollaan. Mutta, jos Doan vapautuu on hän ehdottomasti kovin Pensin saavutettavissa oleva pelaaja. Mueller olisi mielestäni hyvä kokeilu loukkaantumisista huolimatta.

Juurikin näin, Doan jatkaa aavikolla mikäli omistajakuviot selkenevät hänen asettamaan takarajaan mennessä ( ensi viikon maanantai? ) joten Doanin varaan ei kannata mitään laskea. Siksipä ottaisin nyt Mullerin sieltä vapaista pois vuoden sopparilla ( voi maksaa ylihintaa kunhan tulee tänne! ) ja mikäli Doan aikoo lähteä aavikolta ottaisin hänetkin tänne vuoden-kahden sopparilla. Jos näin kävisi olisi rosteri paljon mallikkaamman näköinen eikä Mullerin loukkaantumiset olisi niin kova isku joukkueelle, mutta kuvitelkaapa sitä, että Muller vetää nappikauden ja myös Doan ollaan saatu vahvistamaan jengiä!

Doan - Sid - Dupuis
Kunitz - Geno - Neal
Muller - Sutter - Kennedy
Glass - Vitale - Cooke
Adams, Tangradi

Olis jopa laajuuttakin rosterissa tuolloin. Kyllä muuten kävis!
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Olihan Sullivankin kärsinyt paljon loukkaantumisista, ei loukkaantumishistoria ole Sherolle niin suuri este. Tuon ylivoiman heikentyminen Sullivanin (HUOM! ei Staalin) poistumisen myötä pelottaa. Hän oli hyvä kiekon ylöstuoja ja pysty pelaamaan viivassa, nyt näissä asioissa on puutteita. Niin hassua kuin se onkin niin Staalin lähden suurin aukko on oikeasti tasakentällisin pelaamisessa vastustajien parhaita vastaan, ja uskon että Suter hoitaa tuon tontin puolustuspään kannalta yhtä hyvin, muttei tietenkään kykene dominoimaan kaukalossa (ajoittain) Staalin tavoin. Siinä missä Staal tekee 70 pinnaa, niin Suter tekee 45.

Ei tässä ole suurta hätää mihkään. Mikä on Reverend Lovejoyn rooli? Nouseeko Morrow kokoonpanoon, jos nousee, niin voi parantaa ylivoimaa merkittävästi. Palaako Paul Martin ennen Pit tasolleen. On meillä kova reppu, vaikka 30 maalin miehistä onkin pula. Parise watch jatkuu...on jääny levy päälle.

Voisko noista pakkiprospekteista (vaik sit Despres tai Puolliot) jonkin vaihtaa hyökkääjä prospektiin? Tätä liikettä toivoisin. Ehkä Shero tyytyy odottamaan parempaa tilaisuutta tähän, sellainen voi tulla milloin vaan.

Tangradilta odotan tasonnostoa, se on parhaillaakin pelannut kuin hitaampi ja isompi kokoisempi saipalainen, ilman tehoja tai todellista uhkaa!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Siinä missä Staal tekee 70 pinnaa, niin Suter tekee 45.

Jottei mene jatkossa kenelläkään sekaisin, niin Sutter, ei Suter.

On meillä kova reppu, vaikka 30 maalin miehistä onkin pula.

Koko liigassa viime kaudella vain 30 kaveria teki yli 30 maalia (1 per joukkue). Meillä on kuitenkin Geno, RealDeal ja Sid, jotka terveenä voivat kaikki tehdä sen 40 häkkiä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pascalin "pikkuveli" Philippe Dupuis liittyy organisaatioon vuoden mittaisella kaksisuuntaisella sopimuksella. Philippellä on NHL-kokemusta yli 100 ottelun verran, ja tuo lisää syvyyttä organisaatioon. Hyvä farmivahvistus, ja WBS:llä alkaa olla kasassa kova joukkue ensi kaudeksi.

Ei tarvitse myöskään enää pelätä, että Pascalin kanssa kävisi staalit ensi kesänä :)

P.S. Selvisikö Walkinille miksei tuosta Carlesta oltu innoissaan?
P.P.S. Kuka liittyy mukaan 2013 Perry watchiin?

Edit. Eihän ne olekaan näköjään veljeksiä.
 
Viimeksi muokattu:

Eikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Miami Heat, Manchester United
Millainen on Magnus Pääjärven tila Edmontonissa? Nyt kun kerta Yakupovkin tuli seuraan, luulisi Pääjärven peliajan olevan vielä enemmän kortilla. Joskus aikoja sitten ehdotin Martinia Pääjärveen, joten olisiko Penguinsilla pelimerkkejä tähän mieheen? Pääjärven potentiaali on huikea ja hän voisi puhjeta kukkaan Crosbyn laidalla. Martinia ei ole nyt kylläkään varaa päästää menemään, sillä pakkiosasto menisi liian köykäiseksi.

Uskon että Pääjärven hinta ei olisi hirmu korkea, kun kerta Edmontonin koirankoppiin on joutunut. Valmista pakkiahan Edmonton tarvitsisi, joten siihen taitaa homma kariutua.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Miksi Edmonton tarvitsisi välttämättä valmiin pakin? Depres tai joku muu prospekti voisi toimia, mutta kannattaako noita vaihtoarvoa omaavia pakkipalikoita päästää pois? Samaa mieltä, että ei sitä Marttipoikaa voi hyökkääjään vaihtaa, ellei jostain taiota puolustajaa tilalle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Miksi Edmonton tarvitsisi välttämättä valmiin pakin? Depres tai joku muu prospekti voisi toimia, mutta kannattaako noita vaihtoarvoa omaavia pakkipalikoita päästää pois? Samaa mieltä, että ei sitä Marttipoikaa voi hyökkääjään vaihtaa, ellei jostain taiota puolustajaa tilalle.

Ei Oilersin tosiaan kannata mitään 31-vuotias pakkia alkaa hankkimaan. Nuo kärkivaraukset ovat nyt 18-21 vuotiaita (Hall, RNH, Yakopov jne.), jotka piikkaavat n. 25-28 vuoden iässä n. 5-7 vuoden sisään, joten Martin olisi 36-38 -vuotias hyökkääjien lähestyessä ura-huippuaan.

Joku Keith Yandle sopii Edmontonin tulevaan nousuun paljon paremmin, koska on vasta 26-vuotias ja puolustajana olisi vielä uransa huipulla 31-33 -vuotiaana samaan aikaan kuin tuo Oilersin hyökkäysrunkokin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei Paul Martinia minnekkään saa eikä miehestä kannatakkaan nyt luopua kun pakisto on muutenkin suuri kyssäri ja Martinin treidaamalla ei ainakaan takaisin tule parempaa pelaajaa. Pakko luottaa nykyiseen pakistoon, että Martin ja Orpik palaavat tasolleen, Niskanen jatkaa nousuvirettään, Letang pysyy terveenä ja Despres ottaa kehitysaskelia. Saatettaisikohan nähdä Morrow ensi kaudella pelaavan muutaman matsin ylhäällä? Tätä odotellessa...

Hyökkäykseen ainakin minä kaipaisin enemmän kokoa, neloseen sitä saatiin Glassin muodossa, mutta kolmosketjuun yksi isokokoinen laituri olisi tervetullut. Cooke nyt on semmoinen hämmentäjä enemmän joka kyllä aina käy taklaamassa, mutta pienestä koostaan ei aina saa sitä tarvittavaa voimaa irti jotta laidat ryskyisi. Kennedy olisi mielestäni aika helposti liikuteltavissa tuolta kolmosesta tai sitten oikeasti Cooke vaihdetaan johonkin kookkaampaan kaveriin. Kumpa se Tangradi jatkaisi samanlailla kun niissä parissa poff matsissa niin sijoittaisin hänet kolmoseen Cooken paikalle jolloin nelosketjun pelipaikoista taistelisivat Cooke-Galss-Adams-Vitale nelikko. Orotellaan mitä siirtoja Shero keksii, eiköhän sieltä jotain pikkuista tule :D
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Ei Paul Martinia minnekkään saa eikä miehestä kannatakkaan nyt luopua kun pakisto on muutenkin suuri kyssäri ja Martinin treidaamalla ei ainakaan takaisin tule parempaa pelaajaa. Pakko luottaa nykyiseen pakistoon, että Martin ja Orpik palaavat tasolleen, Niskanen jatkaa nousuvirettään, Letang pysyy terveenä ja Despres ottaa kehitysaskelia.
Näimpä, ja ei tonne cappiin mitää lisätilaa enää tarvita.


Hyökkäykseen ainakin minä kaipaisin enemmän kokoa, neloseen sitä saatiin Glassin muodossa, mutta kolmosketjuun yksi isokokoinen laituri olisi tervetullut. Cooke nyt on semmoinen hämmentäjä enemmän joka kyllä aina käy taklaamassa, mutta pienestä koostaan ei aina saa sitä tarvittavaa voimaa irti jotta laidat ryskyisi. Kennedy olisi mielestäni aika helposti liikuteltavissa tuolta kolmosesta tai sitten oikeasti Cooke vaihdetaan johonkin kookkaampaan kaveriin. Kumpa se Tangradi jatkaisi samanlailla kun niissä parissa poff matsissa niin sijoittaisin hänet kolmoseen Cooken paikalle jolloin nelosketjun pelipaikoista taistelisivat Cooke-Galss-Adams-Vitale nelikko. Orotellaan mitä siirtoja Shero keksii, eiköhän sieltä jotain pikkuista tule :D

Cooke pelas hyvän kauden, muttei taklannut edellisten kausien mallin, mikä oli hyvä asia vaikka neidillä määrä laskikin, keskittyipähän enemmän itse peliin. Cookella on siirronestävä pykälä sopparissa. Tangradi on ihan paska, se ei osaa syöttää es kaverille. Todellakin toivotaan sen nostavan tasoa, pelillisesti ei mitään hyötyä, kahta Philly matsia, jossa kaikki pelas enemmän tai vähemmän päin persettä ei voida laskea mukaan. 24 peliä runkosarjassa 0+2, vaikka ois pelannut minuutin per peli, niin paremmin ois pitänyt mennä. Mut toivotaan, toivotaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Todellakin toivotaan sen nostavan tasoa, pelillisesti ei mitään hyötyä, kahta Philly matsia, jossa kaikki pelas enemmän tai vähemmän päin persettä ei voida laskea mukaan.

Penguins voitti molemmat ottelut, joissa Tangradi oli mukana. Ei ne nyt kovinkaan päin persettä menneet joukkueelta. Edeltävät kolme ottelua toki olivat karmeaa katseltavaa.
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
En kyllä pidä tästä pensselien hiljaiselosta. Jos ei mitään tapahdu hankinta tai treidiosastolla, niin allekirjoitan sen mitä joku aiemmin sanoi. Se ykkösvaraus olisi pitänyt käyttää viisaammin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
En kyllä pidä tästä pensselien hiljaiselosta. Jos ei mitään tapahdu hankinta tai treidiosastolla, niin allekirjoitan sen mitä joku aiemmin sanoi. Se ykkösvaraus olisi pitänyt käyttää viisaammin.

Viisaammin? Ei kai kukaan odota, että Forsberg, Grigorenko tai Teräväinen olisi ensi kaudella ollut valmiina astumaan Penguinsien ykköskenttään Crosbyn rinnalle?
 

Noss3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Chicago Blackhawks
Hockeyy Insiderr‏@HockeyyInsiderr

This may come as a shock, but a very credible source has announced me #Caps rivals #Pens have offer on the table for Semin 4 years 18M$.


lähde ei ehkä luotettavin mutta töttöröö vaan....
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Neljä vuotta ja cap hit 4,5milj!? Aika riski, mutta itse en usko pätkääkään puheisiin, että Semin myrkyttäis kopin jne. Mieshän pelasi mm-kisat ja Capsien playoff pelit erittäin hyvin. Semin on erittäin taitava, yksi NHL:n taitavimmista pelaajista joten kyllä mä Seminin mun joukkueeseen ottaisin, mutta en neljän vuoden diilillä. Kaks vuotta olisi sopiva pituus. Cap hit ei kyllä olis mikään paha mikäli mies sitoutuisi joukkueen pelitapaan ja Seministä saatais kaikki tehot irti.

Orotellaan...
 

Cocktus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, HPK
Harvemmin mitään tänne kirjoittelen vaikka ahkerasti palstaa luenkin. Nyt tuntuu siltä, että on pakko kirjoittaa kun on vähän olutta alla.

Harmi, että ei Parisea saatu sillä nyt ollaan vähän kusessa. UFA-markkinoilla ei ole enää kovinkaan paljoa vaihtoehtoja laitureita. Semin voisi olla ihan hyvä saalis, mutta ei helvetti sentään noin pitkällä sopparilla.

Myös puolustukseen kaivataan Michalekin tilalle joku kun suunnitelmat menivät ihan vituiksi.

Jos Seminkin jää saamatta niin sitten varmaan joudutaan lähtemään treidejä tekemään. Että mitä vaihdossa? No jaa-a, onhan meillä Kennedyä ja Lovejoyta ja muuta puoliturhaketta, mutta ei niillä kuuhun mennä. Saa nähdä miten Shero tämän sopan selvittää.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Fleury
Vokoun

Letang-Orpik
Lovejoy-Martin
Engelland-Niskanen


Semin-Crosby-Dupuis
Kunitz-Malkin-Neal
Cooke-Sutter-Kennedy
Glass-Vitale-Adams

Toivottavasti Semin saapuu ja siitä saadan loistava laituri. Taitoa on, loistava veto ja en usko myöskään, että Semin sekoittaisi koko jengin. Toisekseen 4,5 milj on todella hyvä cap hit ja otan sata kertaa mielummin Seminin 4,5 milj capilla kuin Parisen 8milj.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
En usko myöskään, että Semin sekoittaisi koko jengin. Toisekseen 4,5 milj on todella hyvä cap hit

Semin ei todellakaan sotkisi mitään, kun kyseessä on Penguins. Herra olisi kuuliainen poika Crosbyn ja Genon nuhteessa. Voisi jopa nousta vielä uudelle tasolle, kun joukkuekaverit odottavat vain parasta.

Mielestäni hyvä hankinta, jos ja kun Nashiin tai Doaniin ei ole mahdollisuuksia. Ei kuitenkaan kahta vuotta pidemmällä sopparilla. Cap hit ei olisi tässä tapauksessa ongelma.
 

Japi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
Toivottavasti Semin saapuu ja siitä saadan loistava laituri. Taitoa on, loistava veto ja en usko myöskään, että Semin sekoittaisi koko jengin. Toisekseen 4,5 milj on todella hyvä cap hit ja otan sata kertaa mielummin Seminin 4,5 milj capilla kuin Parisen 8milj.

Niin Jiri Hudler, David Jones ja P.A Parenteau saivat 4 vuotta 4 miljoonaa/vuosi sopimukset ja Ray Whitney 2 vuotisen 4,5/vuosi ja Jaromir Jagr vuoden ja 4,55 miljoonan sopimuksen. Niihin verrattuna Semin 4 vuotta 4,5 miljoonan caphitillä on märkäuni. Parisen olisin huolinut mieluummin, mutta en 8 miljoonan caphitillä.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Ehkä Seminkin huomaisi kuinka kova pelaaja Crosby on kun pääsisi paukuttamaan tyhjiin kiekkoa vähän väliä.
 

DELPHiON

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Barcelona, Penguins
Okei ei ehkä koko palettia sotkisi niin kuin sanoin, mutta sellainen kuva jäänyt Seministä että kun ei toimi niin ei kyllä jakseta edes yrittääkää. Taidoiltaan on tosiaan top 5 nähilässä varmaankin mutta asenne/joukkuepeli ei vain vakuuta mua. Tosin tällä hetkellä ei varmaankaan ole parempaakaan tarjolla. Jotenkin uskon että jos Semin tulee nii voi vetää runkkarin positiivisen hyvin mutta viimeistään playoffseissa sulaisi. Tämä siis ihan puhtaasti oma mielipide. Ja itelle toi runkosarja ei niin paljoa paina, kuhan pleikkareihin päästään. Tolla rosterilla se pitäisi jo onnistua. Playoffsit ratkaisee sitten kaiken.

Jos Semin tulee ja todistaa että olen aivan hakoteillä hänen suhteen niin lupaan kyllä myöntää avoimesti sen täällä. :)

Loppuun vielä on pakko sanoa että kyllähän toi caphit houkuttaisi. Neljä vuotta on kyllä vain liikaa. Vuosi, ihan maximissaan kaksi olisi pituudeksi hyvä. No ehkä olemme pian hieman viisaampia tämän suhteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös