Pittsburgh Penguins 2005-06

  • 114 818
  • 794

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Gonchar kelpaa, kunhan CP nyt signaisi vielä jonkun toisenkin puolustajan. Chelios, McGillis tai vaikka joku Salei kelpaisi allekirjoittaneelle. Tärnström tarvii myös diilin, siihen menee varmaan pari miljoonaa.

Orpik-Gonchar
Tärnström-Jackman
Melichar-UFA
Whitney / Scuderi / Lupaschuk / kuka tahansa

Ei näytä järkyttävän huonolta. Yksi keskitasoa parempi puolustava pakki tarvitaan.

Ykkösveska tarvitaan myös kipeästi, Fleury saa torjua vielä ensi kauden WBS:ssä. Khabibulin vaatii varmasti maksimipalkan ja monivuotisen diilin, joten ei tule onnistumaan. Joku Burke tai Joseph 1-2 vuoden (n. 2-3 mil / vuosi?) sopimuksella ja Caron kakkoseksi, niin olen tyytyväinen

Hyökkäystä ei uskalla spekuloida vielä ollenkaan, jos kumpaakaan, Malkinia ja Morozovia ei saada, niin sitten ei näytä kovin hyvältä.
 

Lincoln Steel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Polliisi kirjoitti:
Whitney / Scuderi / Lupaschuk / kuka tahansa

Tuosta voidaan pyyhkiä Lupaschuk yli. Hän hakee nostetta uralleen Ruotsista Mora IK:n "suomalaisjoukkueesta", jota luotsaa Harri Rindell.

CP sitten hankki enforcerin neloseen. Andre Roy Tampasta. Mielestäni oltais voitu pysyä erossa näistä tällaisista.

Pakistoon kaivataan todellakin edelleen keskitasoa parempaa ukkoa joka heittelee vastustajat sieltä maalin edestä poijes.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Roy oli ihan ok-signaus ja 1m/kausi menettelee. Nyt ei näitä tämän tyylin kavereita tarvi enempää. Ihan ok signaukset myös farmia ajatellan puolustukseen. Vähän lihaa ja voimaa alakertaan. Nyt vielä se yksi signaus puolustukseen(tai mieluiten maalille), Dickille uusi soppari(ja samoin muille tärkeimmille), niin näyttää hyvältä. Jos vielä Morozov&Malkin saataisiin. Niin ja huomenna on pieni mahdollisuus pamahtaa vielä suurempi pommi kuin tänään Goncharin suhteen. Mutta katsotaan.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Andre Roy ihan keskitason poliiseja. Ottaa haasteen vastaan keneltä tahansa. Mies osaa myös pelata joten ei ole ihan puukäsi. Roy ja Vandenbussche tulevat siis hoitelemaan ensi kaudella hanskaukset Pittsburghissa. Ei mikään pelottavin kaksikko mutta viihdyttävä kyllä! Parempi tilanne kuitenkin kuin esim. Detroitissa :-) Vai mitä kaverit.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Itse kyllä unelmoisin vielä todella kovanyrkkisen kaverin saamisesta tuohon kokoonpanoon. Siellä on kuitenkin Crosby ja kenties myös Malkin. Kaksi todella kovaa prospectia. Puolihullu gooni sopisi siihen erittäin hyvin suojelemaan.

No kenties nelonen on nyt sitten muotoa Roy-Pirjetä-VandenBussche. Jos Malkinia ei saada signattua, saattaisi Pirjetä nousta kolmosen keskelle ja tuohon sitten vaikkapa Surovy, joka muistaakseni on sentteriäkin pelannut. Tai sitten Roysta ja VandenBusschesta vain toinen pelaa, toisen ollessa ylimääräisenä hyökkääjänä ylhäällä. Tämä taitaa tarkemmin ajatellen olla jopa todennäköisin vaihtoehto.
 

Veikko

Jäsen
Pensien message boardilta:

"Madden reoporting that a rumor out of Dallas has the Pens as one of 4 finalists for Modano.
Boston, Pittsburgh, Montreal & somewhere I forget. (tarkoittaa Minnesotaa)

Also

Out of Colorado that Pittsburgh is a finalist for Forsberg.
Along with several other teams. Forsberg to make his decision tomorrow."

Voidaanhan sitä mukana ehkä ollakin vielä, mutta vaikea kuitenkaan uskoa kummankaan tuloon.
 

The Rock

Jäsen
Andre Roy on siis seuraava Pensien sainaama vapaa agentti. Sopimus on 3-vuotinen ja takaa 1 miljoonan dollarin vuositulot tälle Tampasta siirtyvälle pugilistiduunarille. Mies tuo muskeleita sekä kovaa työntekoa muuten niin pehmeään rosteriin ja hyvä niin. Andrella on myös viime NHL-kaudelta takataskussaan SC-sormus joten sitä voittamisen taitoakin mieheltä löytyy. Ihan hyvä lisä Pensien rouhintaosastolle vaikkakaan mies ei mikään raskassarjalainen tuossa rähinöinnissä olekkaan. Rhinolle tässä tukea haettiin ja nyt sitä myös saadaan.

Myös Josef Melichar on mitä ilmeisimmin palaamassa ensi kaudeksi Pittsburghiin. Tshekkiläisen nettisivun mukaan mies on hyväksynyt Pensien tarjoaman qualifying offerin uudesta sopimuksesta, joka takaisi tälle isokokoiselle puolustajalle 585,200 dollarin vuosiansiot. Pens-GM Craig Patrick kuitenkin on toppuutellut näitä puheita toteamalla ettei Melicharin puolelta ole kuulunut mitään faktaa asian tiimoilta.

Matt Murley on saanut qualifying offerin seuralta ja miehen oikeudet pysyvät näin Pittsburghin omistuksessa. Farmissa tahkonnut Murley on tulevaisuuden toivoja Pens-rosterissa.

Ramzi Abid puolestaan allekirjoitti sopimuksen Atlanta Trashersien kanssa ja mies siirtyykin näin 1-vuotisella sopimuksella mm. Bobby Holikin seurakaveriksi. Abid ei pystynyt lyömään itseään Pittsburghissa läpi tultuaan kaupassa Phoenixista muutama kausi takaperin. Nyt miehelle toivottavasti aukenee uusi ura toisessa seurassa.

Monet nimet ovat pyörineet Pittsburghin ympärillä viime päivinä, mutta eniten ainakin allekirjoittanutta kiinnostaa se fakta, että kuka seisoo joukkueen maalilla tulevalla kaudella ykkösveskarin status otsassaan. Sean Burke ja Curtis Joseph ovat ne vahvimmat nimet "voittamaan" tämä titteli.

Palatakseni vielä Sergei Goncharin sopimukseen yms. Aika ovelan diilinhän GM Craig Patrick Gonchille neuvotteli. Ensimmäinen vuosi tuo 3,5 miljoonaa $, toinen vuosi 4,5 miljoonaa $. Seuraavat vuodet järjestyksessä 5,5 miljoonaa $, 6 miljoonaa $ ja 5,5 miljoonaa $. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä kaudella Penseillä on budjetissaan enemmän tilaa pelaajapalkoille mikä on hyvä asia sillä nyt voidaan panostaa vieläkin enemmän vapaisiin agentteihin.

Toinen asia mikä tekee Goncharin sopimuksesta entistä paremman on se, että tällä sainauksella hankittiin Penseihin kokenut venäläispelaaja, joka voi toimia Pens-prospekti Evgeni Malkinin "isänä" kunhan nuori mies ensiksi saadaan rapakon taakse taaloja vuolemaan. Gonchar pelasi jo viime kaudella Malkinin kanssa samassa joukkueessa Venäjän pääsarjassa joten miehet ovat toisilleen entuudestaan jo tuttuja. Näppärä jippo tämäkin seuran taholta.

Yksi mieltä polttava kysymys putkahtaa vielä näin lopuksi mieleen. Nyt kun on katsellut näitä lähipäivinä julkisuuteen putkahtaneita pelaajasopimuksia, hiipii mieleen vääjäämättä sellainen pikkukysymys, että mitä mahtaa Mario Lemieux maksaa itselleen tulevasta kaudesta? Jos ottaa vertailukohdaksi samanikäisen pelaajan - Steve Yzermanin ja miehen ensi kaudella ansaitseman reilun miljoonan dollarin palkan, niin tilanne menee mielenkiintoiseksi.

Viimeksihän kun Lemieux palasi 3 1/2 vuotta kestäneeltä sapatiltaan, mies maksoi itselleen liigan keskiarvopalkkaa eli reilua miljoonaa dollaria kaudesta. Tähän kuitenkin NHLPA puuttui ja seuraavalla kaudella Mario joutui määrittelemään itselleen supertähden palkan jotteivat pelaajapalkkiot joutuneet sudenkuoppaan sillä kuka kehtaisi pyytää enemmän kuin Super-Mario? Miten on nyt kun NHLPA ei ehkä pystykään sanelemaan enää kaikkea jäsenilleen, varsinkin kun omistajat hallitsevat koko sirkusta entistä tiukemmin, kiitos palkkakaton ja työkiistavoiton?

Uutinen Roy'n sopimuksesta yms. muuta huttua luettavissa täältä.
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
The Rock kirjoitti:
Aika ovelan diilinhän GM Craig Patrick Gonchille neuvotteli. Ensimmäinen vuosi tuo 3,5 miljoonaa $, toinen vuosi 4,5 miljoonaa $. Seuraavat vuodet järjestyksessä 5,5 miljoonaa $, 6 miljoonaa $ ja 5,5 miljoonaa $. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä kaudella Penseillä on budjetissaan enemmän tilaa pelaajapalkoille

Työehtosopimuksessa vuosipalkkojen erilaiset painotukset on otettu huomioon. Tietääkseni joukkueen palkkakattoon luvut lasketaan keskiarvon mukaan:
25M / 5v = 5M per vuosi.
 

The Rock

Jäsen
JP kirjoitti:
Työehtosopimuksessa vuosipalkkojen erilaiset painotukset on otettu huomioon. Tietääkseni joukkueen palkkakattoon luvut lasketaan keskiarvon mukaan: 25M / 5v = 5M per vuosi.

Ainakin täällä Goncharin tulevan kauden palkaksi on laitettu 3,5 miljoonaa taalaa ja myös se summa on lisätty Pittsburghin palkkatilastoon. Tiedä sitten mikä on lopullinen tilanne tässä tapauksessa.
 

Veikko

Jäsen
The Rock kirjoitti:
Ainakin täällä Goncharin tulevan kauden palkaksi on laitettu 3,5 miljoonaa taalaa ja myös se summa on lisätty Pittsburghin palkkatilastoon. Tiedä sitten mikä on lopullinen tilanne tässä tapauksessa.

Kyllähän tuolla antamassasi linkissäkin sanotaan, että:

"The addition of Sergei Gonchar not only provides the Penguins with an offensive defenseman splendidly suited for the NHL's rule changes, but it also supplies them two other necessary ingredients:

Somebody who knows Evgeni Malkin well and can translate their mother-Russian tongue.

Somebody whose first two salaries count $5 million per year against the salary cap, but, actually, cost less."

Eli Penguins maksaa kahtena ensimmäisenä vuotena alle tuon 5milj., mutta kuitenkin palkkakatto "lähenee" sillä 5 miljoonalla, joka on sopimuksen keskiarvo.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
JP kirjoitti:
Työehtosopimuksessa vuosipalkkojen erilaiset painotukset on otettu huomioon. Tietääkseni joukkueen palkkakattoon luvut lasketaan keskiarvon mukaan:
25M / 5v = 5M per vuosi.

Tämän takia näitä häiritseviä palkkapainotuksia ei tarvitsisi uutisissa edes mainita. Ainut mikä todella merkitsee, on tuo mitä se vaikuttaa Capiin.
 

Steelers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins,
Hieman rupeaa jo vanhaa fania hymyilyttämään, kun ajattelee mitä pingut oli toissakaudella ja mitä tulee olemaan ensikaudella =D

Ja mitä maalivahti tilanteeseen tulee niin: Can't Beat Cujo!
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Gettin' Ziggy With It!

Lisää korkean tason omaavia vapaita agentteja laskeutuu tähtitaivaalta Pittsburghiin. Nyt on vuorossa slovakialainen maalitykki Zigmund Palffy, joka on viime vuotensa viettänyt Los Angeles Kingsien riveissä. Palffy ja Pens solmivat 3-vuotisen sopimuksen, jonka yhteisarvoksi ilmoitettiin 13,5 miljoonaa taalaa.

Hyökkäys alkaa näyttämään jo enemmän kuin hyvältä. Vielä kun saadaa Crosbyn, Morozovin ja Malkinin nimet sopimuspapereihin niin Mariolle on pedattu ensi kaudelle aikamoiset määrät taitoa ketjukaverien muodossa. Kiva siinä on sitten lättyä heittää. Voi pojat, tässähän alkaa odotukset jo nousemaan tulevaa kautta silmällä pitäen. Olisiko se taas aika taistella siitä kivasta kannusta pleijareissa keväällä? Kuka on seuraava pelaaja, joka tahtoo Marion sekä Sidneyn kanssa samaan jengiin, kenties Curtis Joseph?

Palffyn sopimusuutinen luettavissa täältä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
The Rock kirjoitti:
Lisää korkean tason omaavia vapaita agentteja laskeutuu tähtitaivaalta Pittsburghiin. Nyt on vuorossa slovakialainen maalitykki Zigmund Palffy, joka on viime vuotensa viettänyt Los Angeles Kingsien riveissä. Palffy ja Pens solmivat 3-vuotisen sopimuksen, jonka yhteisarvoksi ilmoitettiin 13,5 miljoonaa taalaa.

Hyökkäys alkaa näyttämään jo enemmän kuin hyvältä. Vielä kun saadaa Crosbyn, Morozovin ja Malkinin nimet sopimuspapereihin niin Mariolle on pedattu ensi kaudelle aikamoiset määrät taitoa ketjukaverien muodossa. Kiva siinä on sitten lättyä heittää. Voi pojat, tässähän alkaa odotukset jo nousemaan tulevaa kautta silmällä pitäen. Olisiko se taas aika taistella siitä kivasta kannusta pleijareissa keväällä? Kuka on seuraava pelaaja, joka tahtoo Marion sekä Sidneyn kanssa samaan jengiin, kenties Curtis Joseph?

Palffyn sopimusuutinen luettavissa }täältä.

Crosby kyllä saadaan signattua, Morozov on mahdollisuuksien rajoissa, mutta Malkin onkin vaikeampaa. Jos kummatkin saataisiin signattua niin saataisiin kaksi erinomaista kenttää kasaan. Mario-Crosby-Recchi&Zigi-Malkin-Morozov. Nämä ainakin ylivoimalle näin, jos tasakentällisin tarvisi vähän hajottaa niin joku rouhija kumpaankin kenttään ja Morozovia sitten alemmas. Dickikselle nyt soppari, maalivahti ja mahdollinen yksi pakki(puolustava), niin homma näyttää TODELLA hyvältä. Pelkällä maalivahdilla(mieluiten Cujo jos hinta on vain passeli) jo näyttäisi hyvältä, jos vain Morozov ja/tai Malkin saataisiin.

edit:Niin ja unohtui sanoa että Zigi oli oikeastaan oma suosikkini melkeinpä UFA hyökkääjistä, komea kaappaus ja ei liian kalliskaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei jumalauta pens on kyllä niin uskomattoman kova jengi paperilla ettei mitään rajaa, jos näillä miehillä ei mennä pleijareiden vikalle 2. kierrokselle niin on kyllä ihme.
Tosin paperilla tätä peliä ei kai vieläkään pelata.
 

Gunners

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Washington
Täytyy kyllä onnitella Pittsburg-faneja! Kaikki alkoi Crosbysta ja sen jälkeen.. Huh huh. Pens menee pleijareihin. Varmasti.
 
Lincoln Steel kirjoitti:
Tähän nyt en kyllä osaa muuta sanoa, kuin että älytöntä huttua jauhat. Fleury oli AHL:ssä viime kaudella huono, playoffeissa jopa luukkuvahti. Ja Penguins hakee nyt vaihteeksi taas menestystä. Niitä menestyspaineita on turha kasata tässä vaiheessa Fleuryn niskaan, katelkoon nyt mallia vanhasta konkarista.

Siirretään tänne, ei mene tukkoon tuo siirrot-ketju.

Fleury saattoi olla viime kaudella huono, mutta sittenhän oli. Pittsburghissa pelatessaan on mun käsittääkseni ollut vähintäänkin hyvä. Joten miksei olisi jatkossakin. Onhan näitä nähty. Kerro nyt alkuun vaikka Tomas Vokounista 2005 HIFKissä ja Tomas Vokounista 2005 MM-kisoissa.

Ja Pittsburgh ei taatusti voita Stanley Cupia, kokemusta ei ole oikeastaan ollenkaan playoffeista. Joukkueena. Milloin viimeksi Stanley Cupin on voittanut joukkue, joka ei ole ollut edellisellä kaudella playoffeissa? Ei varmaan viimeiseen kymmeneen vuoteen ainakaan. Jos Pittsburgh voittaa Stanley Cupin, se tapahtuu aikaisintaan 2007. Yllätys se olisi silloinkin.

Toisinpäin jos ajattelee, niin miten on käynyt Philadelphialle, Torontolle, St. Louisille ja NY Rangersille. Kovin on ollut hiljaista viime aikoina, vaikka hyökkäysosasto on ollut vähintäänkin samaa luokkaa kuin Pittsburghin 2005-2006.

Ja yksi mikä puuttuu, on puolustajat. Niitä ei Pittsburghissa yksinkertaisesti ole kuutta Stanley Cup-joukkueen tasoista. Neljääkin saa hakemalla hakea. Ketä siellä nyt tällä hetkellä on kolmosparissa? Jos siis oletetaan Tärnströmin olevan laskuissa mukana.
 
Eagle tuolla toisessa ketjussa kirjoitti, että Pittsburghilla on tällä hetkellä parempi hyökkäys kuin 90% liigan joukkueista. Tällä hetkellä Pittsburghin kahteen parhaaseen ketjuun (ja samalla ainoisiin) kuuluu Palffy, Recchi, Lasse Pirjetä, Ryan VandenBuscche, Tomas Surovy ja Rico Fata, vai? Siis kun 90% on 27 joukkuetta, niin vain kolmella on parempi hyökkäys, niinkö? Jotenkin olen toista mieltä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
En välttämättä kirjoitti:
Eagle tuolla toisessa ketjussa kirjoitti, että Pittsburghilla on tällä hetkellä parempi hyökkäys kuin 90% liigan joukkueista. Tällä hetkellä Pittsburghin kahteen parhaaseen ketjuun (ja samalla ainoisiin) kuuluu Palffy, Recchi, Lasse Pirjetä, Ryan VandenBuscche, Tomas Surovy ja Rico Fata, vai? Siis kun 90% on 27 joukkuetta, niin vain kolmella on parempi hyökkäys, niinkö? Jotenkin olen toista mieltä.

Ei vaan Penssien kahteen ensimmäiseen ketjuun kuuluu Mario, Crosby, Recchi, Palffy ja sitten pari rouhijaa(aivan sama kenet pistää). Se että Marion&Sidneyn soppareita ei ole vielä virallistettu on aivan sama. Jos lisätään mahdollisuus Malkin&Morozov, niin koossa onkin lähes liigan paras hyökkäyskalusto. Ainiin ja Koltsovkin taitaa olla RFA, enpäs tiedä kuvioista euroopassa, mutta kelpaisi Koltsov myös.
 

Lincoln Steel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
En välttämättä kirjoitti:
Siirretään tänne, ei mene tukkoon tuo siirrot-ketju.

Fleury saattoi olla viime kaudella huono, mutta sittenhän oli. Pittsburghissa pelatessaan on mun käsittääkseni ollut vähintäänkin hyvä. Joten miksei olisi jatkossakin. Onhan näitä nähty. Kerro nyt alkuun vaikka Tomas Vokounista 2005 HIFKissä ja Tomas Vokounista 2005 MM-kisoissa.

Kyllähän näitä Vokouneja on nähty. Mutta kerroppa onko nähty parikymppistä maalivahtia, joka vetää menestyksekkäästi pitkän NHL:n runkosarjan ja playoffit päälle. Mielestäni sellaista ei 21-vuotiaalta vahdilta edes voi odottaa ja Penguinsin tavoitteet on asetettu tuolle tasolle muutaman todella huonon vuoden jälkeen, kuten jo signauksista voi päätellä. Pensin vahdit tällä hetkellä: Fleury, Caron ja Chiodo. Oletko sitä mieltä, että heidän rinnalleen pitäisi hankkia vielä neljäs nuori vahti jolla ei ole kokemusta NHL:sta ykkösvahtina? Minun mielestäni on täysin perusteltua hankkia heidän rinnalleen vuodeksi tai pariksi kokenut rautainen ammattilainen, joka tietää mitä on olla menestyvän joukkueen ykkösvahti.

En välttämättä kirjoitti:
Ja Pittsburgh ei taatusti voita Stanley Cupia, kokemusta ei ole oikeastaan ollenkaan playoffeista. Joukkueena. Milloin viimeksi Stanley Cupin on voittanut joukkue, joka ei ole ollut edellisellä kaudella playoffeissa? Ei varmaan viimeiseen kymmeneen vuoteen ainakaan. Jos Pittsburgh voittaa Stanley Cupin, se tapahtuu aikaisintaan 2007. Yllätys se olisi silloinkin.

En ole ehkä ihan jyvällä, että mitä haet tällä väittämällä? Onko tuo peruste sille, että Fleuryn pitäisi olla ykkösvahti ensi kaudella?

Vaikka ei Cupia voittaisikaan, niin mahdollisuudet on nyt vaikka mihin. Ensimmäinen tavoite on varmasti päästä playoffeihin ja sinne jos päästään, niin mahikset aina finaaleihin asti. Tähänkin voidaan kaivaa hyvä esimerkki, Anaheim. Kaudella 01-02 joukkue rämpi vielä liigan pohjamudissa ja seuraavalla kaudella pelasivatkin Stanley Cup-finaaleissa.

Ja kun mietitte Pensin kahta ekaa kentällistä, niin älkää unohtako steeltownin omaa poikaa ja yleisön suosikkia Malonea. Jos Morozov päättää jäädä Venäjälle niin eiköhän tämä mies siellä huseeraa. Vaikka viime kausi Euroopassa menikin penkin alle, niin eiköhän tulokkaiden allstarsiinkin valittu Malone löydä taas oikeanlaisen motivaation kotonaan Pittsburghissa.
 
Lincoln Steel kirjoitti:
Kyllähän näitä Vokouneja on nähty. Mutta kerroppa onko nähty parikymppistä maalivahtia, joka vetää menestyksekkäästi pitkän NHL:n runkosarjan ja playoffit päälle. Mielestäni sellaista ei 21-vuotiaalta vahdilta edes voi odottaa ja Penguinsin tavoitteet on asetettu tuolle tasolle muutaman todella huonon vuoden jälkeen, kuten jo signauksista voi päätellä. Pensin vahdit tällä hetkellä: Fleury, Caron ja Chiodo. Oletko sitä mieltä, että heidän rinnalleen pitäisi hankkia vielä neljäs nuori vahti jolla ei ole kokemusta NHL:sta ykkösvahtina? Minun mielestäni on täysin perusteltua hankkia heidän rinnalleen vuodeksi tai pariksi kokenut rautainen ammattilainen, joka tietää mitä on olla menestyvän joukkueen ykkösvahti.

Olen sitä mieltä, ettei maalivahtia pitäisi hankkia ollenkaan. Tai sitten joku hyvä kakkosvahti, joka voi tuurata Fleuryn mahdollisesti epäonnistuessa. Mä vertaisin tätä tilannetta Coloradon viime kauteen, kun kaikki olivat satavarmoja, ettei Aebischeristä ole mihinkään. Ja playoffeihin sitten hankittiin Tommy Salo tuuraamaan. Lopputulos oli, että Saloa ei edes tarvittu. Mutta varmistuskaupaksi se kauppa oli ihan hyvä.

Jos miettii 82 pelin runkosarjaa, niin vaikka antaisi sekä Caronin, Fleuryn että Chiodon pelata 10-20 peliä, niin vieläkin olisi 30-50 peliä jäljellä. Ja jos joku heistä osoittaa olevansa kykenemätön hoitamaan ykösvahdin hommia, niin sitten farmiin vain. Mutta mahdollisuus ainakin Fleurylle on mun mielestä annettava. Jos Pittsburgh sattuu Fleuryn takia häviämään muutaman pelin, niin mitä sitten? Ja jos kerran joukkueella on NHL:n parhaimpiin kuuluva hyökkääjistö, niin heidän pitää vain tehdä yksi maali enemmän kuin mitä Fleury päästää. Niin yksinkertaista se on. Ei Fleuryn mahdollista munimista tarvitse koko kautta katsoa, mutta edelleen, se mahdollisuus pelata on annettava.

Lincoln Steel kirjoitti:
En ole ehkä ihan jyvällä, että mitä haet tällä väittämällä? Onko tuo peruste sille, että Fleuryn pitäisi olla ykkösvahti ensi kaudella?

Lähinnä meinaan sitä, ettei Pittsburgh ole edes lähelle tällä miehistöllä voittanut yhtään playoff-sarjaa.

Lincoln Steel kirjoitti:
Vaikka ei Cupia voittaisikaan, niin mahdollisuudet on nyt vaikka mihin. Ensimmäinen tavoite on varmasti päästä playoffeihin ja sinne jos päästään, niin mahikset aina finaaleihin asti. Tähänkin voidaan kaivaa hyvä esimerkki, Anaheim. Kaudella 01-02 joukkue rämpi vielä liigan pohjamudissa ja seuraavalla kaudella pelasivatkin Stanley Cup-finaaleissa.

Mahdollisuudet on joka joukkueella. Kaikilla on tällä hetkellä 0 pistettä kasassa. Siltikin pidän jättiyllätyksenä, jos Pittsburgh menee edes konferenssifinaaleihin. Ja tuo pakisto on siihen suurin syy.

Lincoln Steel kirjoitti:
Ja kun mietitte Pensin kahta ekaa kentällistä, niin älkää unohtako steeltownin omaa poikaa ja yleisön suosikkia Malonea. Jos Morozov päättää jäädä Venäjälle niin eiköhän tämä mies siellä huseeraa. Vaikka viime kausi Euroopassa menikin penkin alle, niin eiköhän tulokkaiden allstarsiinkin valittu Malone löydä taas oikeanlaisen motivaation kotonaan Pittsburghissa.

Pittsburghilla on mielenkiintoinen tilanne. Kaksi kuudesta parhaasta hyökkääjästä on jäämässä mahdollisesti Venäjälle, mahdollisesti tulevat Penguinsiin. Hankkiakko sitten lisää hyökkääjiä tilalle? Pittsburghilla on helppoa, kun ei ole palkkakatto ihan heti vastassa.

Sitä mä vain tässä loppujen lopuksi tarkoitan, että jos Penguins vielä jonkun huippupelaajan aikovat palkata, niin mun mielestä sen kannattaisi olla joku puolustava puolustaja, ei maalivahti. Ja vaikka kaksikin tähteä palkkaisivat, niin kummankaan ei pitäisi olla maalivahti. Joku jota voisi ajatella varavahdiksi, olisi Pasi Nurminen, taitaa olla vieläkin vapaa?

edit. Minkä ikäisenä Martin Brodeur vei New Jerseyn konferenssifinaalien 7. peliin? 22? Patrick Roy taisi viedä Montrealin mestariksi 21-vuotiaana? Eli ei se aivan mahdotonta ole. Tosin sitä ei siltikään voi vaatia Fleurylta. Mutta mahdollista se on. Ja jos kaveri kerran on koko draftion ykkösvaraus, toisin kuin Brodeur tai Roy, niin se ei todellakaan ole mahdotonta.
 
Viimeksi muokattu:

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Ei jumalauta mikä määrä nippu paperilla! Taidan siirtyä takaisin pingviinien ystäväksi. Viimeksi kaudet 1990-97 menivät niissä merkeissä.
 

Veikko

Jäsen
Ei hemmetti... jos kaikki hyvin menee niin...

Lemieux, Crosby, Recchi, Palffy, Gonchar, Morozov, Malkin, Kraft, Tärnström, Malone, Orpik, Fleury, Jackman...

Hitot puolustuksesta, me hyökätään!
 

miki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton + kanukkijoukkueet + Pittsburgh, KalPa
YES! Pittsburgh palaa näköjään vanhoihin hyviin aikoihin, hyökkäys on paras puolustus. Kyllä pitäisi ens kaudella maaliverkkojen pöllytä. Ja pöllyää ne verkot varmaan omassakin päädyssä...

Toivoisin vielä perus puolustavia puolustajia ja hieman romuluisempia ja röyhkeämpiä pelaajia. Käsiä kyllä löytyy, mutta kuka survoutuu sinne maalin eteen? Esim. muutama vuosi sitten oli aika naurettava tilanne, kun Pittsburgh joutui käyttämään ylivoimassa maskimiehenä Kasparaitista. Lieneekö vastaava tilanne edessä myös ensi kaudella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös