Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins (2.) – Ottawa Senators (2.), Idän konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Helsing#65, 12.05.2017 klo 11.58.

 1. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  En kyllä ihan täysin ymmärrä tuota pelkästään Fleuryn syyttelyä. Kyllä tuo koko Pingiviini joukkue saa katsoa peiliin tuon eka erän takia. Aika pajon oli tilaa ja pelaajia vapaana maalin edessä monessakin tilanteessa. Menihän tuossa muutama helposti toki mutta ei niissäkään mielestäni puolustus ihan oikein pelannut. Jotenkin haisee game7 tämä sarja.
   
 2. Esgo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit pre KHL
  Ei tosiaan mitään järkeä jättää huipputasolla pleijarit tähän asti pelannutta maalivahtia penkille yhden heikomman pelin jälkeen. Se olisi käytännössä melko törkeä kannanotto että tällä jampalla ei pää kuitenkaan kestä.
   
 3. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Jännäksi menee, 3-1 tilanteeseen jos päädytään niin kyllä se on sarja ohitse siinä vaiheessa. Hattua voi Pittsburghille nostaa jos noilla poissaoloilla kääntävät vielä tämänkin sarjan ja vetävät toisen pitkän kevään putkeen.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Guentzelin maalivire on nyt hyytynyt ja maaliverkkojen sijasta ainoastaan tolpat kolahtelevat. Meneillään olevassa sarjassa on nyt kolkutellut tolppia jokaisessa ottelussa, viime pelissä kahdesti. Olihan se odotettavaa ettei sillä yli 30 prosentin tarkkuudella pidemmällä tähtäimellä tule jatkamaan maalien tekemistä, mutta toivottavasti kiekko rupeaisi kuitenkin kohta taas löytämään tiensä maalin perälle. Positiivista on että paikkoja on edelleen saanut.

  Sheary sen sijaan on ollut edelleen onneton senkin jälkeen kun nousi takaisin ykköskenttään Rustin loukkaantumisen myötä. Ei vaan saa itsestään irti samaa kuin runkosarjassa, ja laitaväännötkin päättyvät useasti siihen kun Sheary menettää kiekon. Hyvät kiekolliset ratkaisut ylipäätään loistavat poissaololla Shearyn pelissä. Senators ei juurikaan vastaiskuja anna joten Sheary ei pääse siinäkään loistamaan, joten ei voi kuin toivoa Rustia tai Hörnqvistia takaisin nopeasti sillä sopivat paremmin tällä hetkellä ykköskenttään Crosbyn ja Guentzelin rinnalle.

  Crosby ei ole aivotärähdyksen jäljiltä paluun jälkeen päässyt sille tasolle jolla oli ennen sitä. Oli toki Caps-sarjan seiskapelissä ja maanantaisessa ottelussa kaksi viimeistä erää erittäin hyvä ja on saanut luotua paikkoja kenttäkavereilleen, mutta ihan samalla taisteluilmeellä ei ole siellä kentällä säännöllisesti näkynyt kuin ennen tuota osumaa. Crosbyn kenttä on ihan hyvin saanut kyllä luotua painetta Senatorsin päähän tässä sarjassa, mutta etenkin Crosbyltä itseltään on jäänyt ne maalintekopaikat vähäisiksi. Sieltä kulmista pitäisi nyt saada peliä käännettyä enemmän maalille. Toivottavasti kolmannen erän ylivoimamaali, mistäs muualta kuin maalin edestä, sytyttäisi Crosbyn nyt sitten kunnolla sarjaan.

  Malkin on ollut heti sarjan ensimmäisestä ottelusta lähtien hyvin turhautunut ja jatkuvasti osallistunut pieniin torikokouksiin siellä ja soittanut suutaan. Ottelun lopussa yöllä sitten taisi mussuttaa käytöskympin itselleen, ei kyllä kamerat näyttäneet että mitä siellä tapahtui. Kahdessa ensimmäisessä pelissä toki purki turhautuneisuuden kaukalossa erittäin hyvällä pelillä ja oli rakentamassa Penguinsin molemmat maalit kahteen ensimmäiseen peliin. Silti saisi enemmän keskittyä siihen pelaamiseen ja etenkin ylivoimalla jatkossa tehdä parempia ratkaisuja.

  Kessel on Malkinin tavoin ollut turhautunut tässä sarjassa, ja Malkinin tavoin jatkossa saisi enemmän keskittyä kiekon laittamiseen maaliin. Siinähän se Kesselin vahvuus kuitenkin on.

  Bonino - onko se pelannut edes tässä sarjassa? No joo, onhan se siellä alivoimalla häärännyt hyvin, mutta ei kyllä muutoin ole paljoa erottunut edukseen nähdäkseni. Toisin sanoen sama jatkunut kuin koko tämän kevään. Shearyn ohella suurin pettymys näissä playoffeissa, ja ei kyllä ole jatkosopimusta ansainnut Penguinsiin. Jos viime keväänä Penguinsin vahvuutena oli kolmen, tai oikeastaan neljän, kentän tasainen tuloksenteko niin tänä keväänä se on ollut lähes kokonaan kahden ensimmäisen kentän vastuulla ja siinä isona syynä Boninon kyvyttömyys kannatella kolmatta kenttää tasakentällisin.

  Cullenin johtama neloskenttä sen sijaan on ollut hyvä tässä sarjassa. Erityisesti Rowney on ollut erittäin vahva läpi sarjan ja saa jatkuvasti karvattua kiekon joukkueelleen vahvoilla taklauksillaan ja hyvällä laitapelillään. Wilson myös pelannut hyvää sarjaa ja ollut Rowneyn tavoin fyysinen siellä. Tokihan ajoittaiset maalit olisivat tervetulleita myös neloskentältä, mutta muutoin näiden pelaamisen suhteen ei ole valitettavaa. Cullen ja Rowney ovat hyökkäyksen tasaisimmat suorittajat, vaihdosta vaihtoon pelaavat täysillä siellä.

  Kunitz ja Hagelin - HMV pelaamista. Kunitz Shearyn tavoin usein keskeyttämässä hyökkäysalueen pelaamisen omalta kentältä huonolla kiekollisella pelaamisellaan. Tokihan Kunitz on jotain hyviäkin ratkaisuja tehnyt, kuten eilen tarjosi Kesselille hienosti poikittaissyötön takakulmalla vapaana olleelle Kesselille joka ei kuitenkaan saanut edes kunnon one-timeria aikaiseksi. Silti, ei sen Kunitzin pitäisi top-6 roolissa olla siellä, mutta minkäs teet kun Rust ja Hörnqvist puuttuvat, Hagelin on puolikuntoinen ja Sheary ei saa mitään aikaiseksi. Hagelin oli ihan pirteällä pelipäällä maanantain ottelussa, karvasi hyvin ja luistin liikkui mallikaasti, mutta eilen ei taas näkynyt kuin alivoimalla.

  --------

  Kolmessa ottelussa saldona vain kolme tehtyä maalia ja ei se ei riitä mihinkään. Senatorsin keskialueen trapista on puhuttu paljon, mutta kyllähän Penguins on sen saanut hyvin murrettua ja vietyä paineen hyökkäysalueelle. Se mikä on jäänyt vähemmälle huomiolle on Senatorsin oman alueen pelaaminen. Aika ja tila ovat vähissä siellä, katkaisevat syöttölinjoja ja blokkailevat vetoja. Tukahduttavat hyvin siten ihan vaarallisimmat tilanteet siellä hyvällä puolustuspelillä, ja peli jää pitkälti kulmissa pyörimiseksi ja sitten ne vetopaikat usein Andersonille aika helppoja torjuttavia. Toisin sanoen aika samalla tavalla tylsyttävät Penguinsin hyökkäystä kuin mitä Penguins parhaimmillaan teki Capitalsille edellisessä sarjassa. Tekivät sitä erinomaisesti ja kurinalaisesti reilussa johtoasemassa pelatessaan myös viime yönä. Penguins löysi siihen aseita kyllä toisessa ottelussa aktivoimalla puolustajia enemmän hyökkäysalueella, ja siihen pitää palata seuraavassa ottelussa. Eihän tuota Penguinsin jalkeilla olevaa puolustusta ihan sellaista peliä varten ole luotu, mutta siellä pitää nyt sopeutua tilanteeseen ja pelata siten miten tilanne vaatii.

  Sullivanin aikana Penguins ei ollut 36 edellisessä pelaamassaan playoff-ottelussa jäänyt alle kahden maalin ottelussa kuin kahdesti eikä kertaakaan kahdesti peräkkäin. Nyt Senators on saanut pidettyä Penguinsin yhdessä tehdyssä maalissa kolmesti putkeen, joten hyvin ovat onnistuneet Penguinsin hyökkäyspelin tukahduttamisessa. Sullivanin pitää nyt keksiä lääkkeet hyökkäyspelin herättämiseksi. Seuraavaan otteluun pitääkin tulla hereillä heti alusta saakka, saada ne tarvittavat torjunnat alussa maalivahdilta ja lähteä siitä sitten rakentamaan omaa peliä ja laittaa se kiekko Andersonin taakse useammin kuin yhden kerran.
   
 5. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Se on näissä seitsemän ottelun sarjoissa hienoa, että yhdellä tai kahdella tappiolla ei ole vielä juurikaan merkitystä. Penguinsin kannalta on nyt äärimmäisen tärkeää saada tehtyä se ensimmäinen maali seuraavissa otteluissa ja saada sitä kautta lisää virtaa tekemiseensä, sekä pakottaa Senatorskin hieman avaamaan tiivistä pakettiaan. Sullivan osaa kyllä käsitellä joukkuetta oikealla tavalla, joten ainakin itselläni on kova luotto siihen, että sarja on huomisen jälkeen jälleen tasoissa. Täytyy toki toivoa, että Penguins saisi sairasosastoltaan tarvittavaa apua, sillä niin erinomaisia ja tärkeitä pelaajia Rust, Hörnqvist sekä Schultz ovat.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ei riitä nyt vain yksinkertaisesti kun loukkaantumiset puskee päälle. Sens puolustaa niin paljon laadukkaammin kuin vaikka Caps, että kyllä Pensin pakkien pitäisi pystyä jotain hyökkäysalueella tekemään, mutta ikävä kyllä pakisto on täysin puukätinen. Nyt Pensin pakit seisovat viivalla kuin pultattuina paikoilleen ja Sensin on helppo puolustaa noita hyökkäyksiä kun siellä ei liiku kuin hyökkääjät. Kuten Caps sarjan jälkeen arvelinkin, että vaikeaksi tämä menee.
   
 7. Mad Penguin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Francis#10
  Injured defenseman Justin Schultz didn't skate on Thursday, something Sullivan said was part of the recovery plan. Forwards Patric Hornqvist and Bryan Rust skated before the team's full practice.

  "They're still day-to-day," Sullivan said. "They didn't skate with the team, they're probably not probable [for Game 4]."

  Ei tuo kovin lupaavalta vaikuta
   
 8. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Confirmed: The Pittsburgh Penguins are switching up their starter for Game 4. #StanleyCup

  Eli Murray aloittaa maalilla tänään.
  Toivotaan, että koppi tarttuu vanhaan malliin!
   
 9. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Juuri olin samasta tulossa kirjoittamaan, täytyy kyllä sanoa että tämä on aika iso yllätys. Okei, Flowerilla ei mennyt viime peli ihan nappiin, mutta mikä oikeasti on Murrayn pelivire? Vähän sellainen high risk, high reward-tilanne nyt.
   
 10. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Sullivan ei arkaile ratkaisujensa kanssa. Häviöllä ollaan tosi pahassa sillassa, mutta voitolla tasoitetaan puntit. Vähänhän tämä arveluttaa, mutta ehkä näiden loukkaantumisten keskellä joku herätys on ihan paikallaan.
   
 11. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Mari on parempi kassari kun kuteja tulee harvakseltaan ja samalla helpottaa pakkien duunia, kun ei roiski läheskään yhtä paljon ripareita kuin virkaveljensä. Tuo herätys-aspekti on myös hyvä, sillä aika kuutamolla olivat pingviinit ottelun alussa edellisessä kohtaamisessa. Jospa nyt Penguins pystyisi sekä puolustuksen että hyökkäyksen osalta pelaaman sellaista "omaa peliään", eli pitämään kiekkoa pidemmän aikaa hyökkäysalueella ja jättämään sen omissa jatkuvasti pyörimisen hieman vähemmälle. Tuo kuluttaa aivan hirveästi energiaa, mikä on aina pois hyökkäystehoista. Siihen ehkä Murray varmemmalla peruspelaamisella ja kiekkojen tarttumisella auttaa. Jos vaan koppi tarttuu, mistäpä sitä tietää.

  Vaikeaa on, mutta luotto edelleen vanhalla tasolla eli Pens in 6.
   
 12. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Hienoa nähdä Murrayn aloittavan maalilla pitkästä aikaa! Schultz, Rust ja Hörnqvist ovat kuitenkin jokainen edelleen pois, joten hankala tilanne loukkaantumisten suhteen jatkuu. Hauskana ajatuksena voi miettiä, että jos Senatorsilta puuttuisivat Karlsson, Phaneuf, Hoffman ja Stone, niin silloin olisivat joukkueet loukkaantumisten suhteen melko tasoissa. Mutta loukkaantumiset ovat mitä ovat ja kuuluvat peliin, joten niitä on turha sen enempää surra.

  Penguins tosiaan ensimmäistä kertaa otteluvoitoissa tappiolla tänä keväänä, joten nyt nähdään, että millä tavalla joukkue pystyy siihen vastaamaan. Ensimmäinen maali tulee olemaan ottelun kannalta jälleen valtava ja nyt on vierasjoukkueen aloitettava ottelu aivan eri tavalla kuin viimeksi. Toivottavasti tänään nähtäisiin Andersonin selän taakse uppoavan vähintään kaksi kiekkoa!
   
 13. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Mun mielestäni on vain hyvä juttu että Murray laitettiin nyt maalille. Eihän Fleury yksin syypää ollut edelliseen tappioon mutta päästi kyllä silti pari liian helppoa. Ei aina voi olla täydellinen ilta maalivahdillakaan ja nyt tämä ratkaisu on siitä hyvä ettei MAF joudu tolppien väliin kauheat paineet niskassaan vaan edellisessä pelissä treenaamaan päässyt Murray saa mahdollisuuden pistää paremmaksi ikään kuin puhtaalta pöydältä.

  Pian alkaa kova matsi, Ottawa käy varmasti päälle alussa todella kiivaasti kuten kahdessa edellisessäkin. Kerran on vielä varaa hävitä mutta kyllähän tämän voittamalla tilanne on huimasti parempi kuin lähteä kotona kaventamaan 1-3 tilanteessa olevaa sarjaa. Rivit ovat harventuneet ikävän paljon eikä Sid ole ihan 100% vedossa ollut aivotärähdyksensä jälkeen. Jospa nyt sitten? Jäähyltä pois, maalin eteen laukomaan ja rentoutta peliin niin niillä eväillä Ottawa on kaadettavissa kuten game 2 osoitti jo aiemmin. Paljon on tasoitusta annettu loukkaantumisten takia mutta silti edelleen uskon että tämä sarja käännetään voitoksi. Veikkauksella päivällä huomasin että Penguins oli suosikki kertoimien valossa joten ei pelkkää värilaseilla tehtyä arviota tämä. Malkin ja Kessel saattavat olla ne miehet joiden mailojen lavoissa piilee ratkaisun avaimet tässä game 4:ssa. Malttia vaan niin kyllä se maaliin uppoaa lopulta kuten Kessel jo yhden ratkaisikin. Guentzel voisi myös osua tolpan sijasta ensi yönä maaliin taas vaihteeksi. 3-2 Pensseleille arvaan mä ja toivottavasti olen oikeassa. LGP!
   
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguins haki vierasvoiton 3-2 lukemin ja sen myötä sarja tasoissa.

  Penguinsilta jälleen kerran erinomainen vastine huonon ottelun jälkeen. Sullivan oli saanut joukkueelle ihan uuden ilmeen tähän otteluun ja tätä voisi sanoa yhdeksi ehjimmistä 60 minuuttisista näissä playoffeissa Penguinsilta. Lopussa tosin meinasi mennä vielä jännäksi, mutta Senators ei onneksi päässyt tolppaa lähemmäksi tasoitusta eivätkä siten pystyneet sentään kolmen maalin takaa nousemaan tasoihin.

  Murrayn laittaminen maaliin oli Sullivanilta rohkea ja kylmäpäinen ratkaisu, kun ottaa huomioon kuinka erinomainen Fleury on ollut näissä playoffeissa ja miten hän vastasi vaikka edellisessä sarjassa huonoon otteluun nollaamalla Capitalsin seiskapelissä. Mutta kun maalinsuulle on laittaa kaksi Stanley Cupin voittanutta ykkösmaalivahtia, niin mikäpä siinä tällaisia päätöksiä tehdessä. Viime kaudellahan Sullivan teki samanlaisen ratkaisun konferenssifinaalien viidennessä ottelussa, kun silloin Fleury tuli maalinsuulle. Flower ei silloin pystynyt sitten ryöstämään aloittavan maalivahdin paikkaa, mutta Murray taisi tehdä sen tänään. Murray oli maalinsuulla erinomainen ja kiitti valmentajaa luottamuksesta. Ottelun alussa heti useita erittäin hyviä torjuntoja, ja muutoinkin läpi ottelun hyvää ja eleetöntä pelaamista maalissa. Kummallekaan Senatorsin maalille hän ei mahtanut mitään.

  Puolustukselta myös hyvää pelaamista viidellä kaverilla, kun jälleen kerran ottelun alussa heti yksi puolustaja jätti ottelun kesken. Ainoa terveenä ollut rightin puolustaja Ruhwedel otti osuman päähänsä ensimmäisessä erässä eikä pelannut enää sen jälkeen. Määttä ja Dumoulin sieltä erityisesti nousivat esiin maaliensa myötä ja noilta kahdelta muutenkin vahvat ottelut.

  Kotietu on nyt otettu takaisin ja sunnuntaina jatketaan sarjaa. Silloin onkin aikaisempi alkamisaika ottelulle, alkaa jo klo 22:00 Suomen aikaa.
   
 15. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Onko Määttä alkanut loukkaantumisten jälkeen palailla tasolleen muutenkin kuin vain tilasto-scouttaamisen perusteella?
   
 16. Smasher/Devourer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Peliitat
  Lainaus:
  On ainakin meikäläisen silmään. Hidas on edelleen kuin mikä ja välillä tulee puppelointeja kiekon kanssa, mutta on parantanut koko ajan.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ainakin tämän sarjan paras peli Pensiltä, toki taas tuo pelin jäähdyttäminen jätti parantamisen varaa, mutta tärkeintä oli ettei Sens noussut kuitenkaan rinnalle ja ohi. Nyt nähtiin myös Pens-pakeilta rohkeampaa peliä hyökkäysalueella ja nyt kun pakit lähtivät noihin hyökkäyksiin mukaan niin se avasi heti ylivoimahyökkäyksiä ja sitä kautta maalipaikkoja. Murray oli loistava, kova on nuori kundi ei voi muuta sanoa.

  Loukkaantumisista huolimatta tämä joukkue taistelee hienosti ja toivottavasti saataisiin ukkoja takaisin riveihin sunnuntaina.
   
 18. Plager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues
  Vaikka Penguins kuuluu omiin inhokkijoukkueisiin, niin hienosti joukkue taistelee ja kairaa voittoja loukkaantumisista huolimatta. Tässäkin parissa on hieno sarja menossa ja paras voittakoon!
   
 19. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Murraylla on nyt tilaisuus tehdä Murrayt - heti näyttöpaikan tullen playoff-starterin viitta niskaan ja päätyyn. Sullivanilta rohkea veto, mutta Murray on mies johon Sullivan uskaltaa luottaa. Pelit kovenee niin marginaalit pienenee. Vaikea uskoa, että tästä jompikumpi joukkue ottaisi kaksi voittoa putkeen.
   
 20. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  3-2 Pensseille ihan kuten heitinkin. Harmi ettei tullut tehtyä tulosvetoa ns. selvään peliin 8-D

  Tuli ihan kivaan aikaan sarjan paras ottelu vaikkei game 2 sekään hassumpi ollut. Nyt ilahdutti Sidin nousujohteinen vire ja tuo pakkien esiin nouseminen ja aktiivisuus. Ollin ja Dumoulinin maalit mieheen ja Sid 1+1 ja päälle vielä Murrayn rautaiset hermot niin se riitti. Nyt ei senaattorit pystyneet taikomaan ihmenousua kuten Rangersia vastaan tekivät. Tästä saatiin hieno sarja ja jospa sieltä joku saataisiin seuraavaan takaisin riveihin vielä niin vielä parempi. Penguins on näyttänyt jo monta kertaa että se venyy hienosti vaikka kuinka tukala tilanne olisi. Jotenkin on sellainen kutina myös että 7 peliä nähdään mutta kyllä mulle 6 riittää kunhan voittajana on Penguins.

  Hienoa kyllä, Sullivan keksii aina uusia keinoja joilla nämä voidaan klaarata. Nyt se peliliike oli Murrayn valinta maaliin.
   
 21. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Hieno ja äärimmäisen tärkeä vierasvoitto Penguinsille. Pakko nostaa esiin Carter Rowney, josta on kyllä muodostunut yksi suosikeistani tämän kevään esityksillä. Tehot toki harmittavasti vielä uupuvat, mutta muuten on kyllä ollut etenkin tässä Senators -sarjassa aivan uskomattoman tärkeässä roolissa. Eilisessä voitossa pelasikin vaatimattomasti heti toiseksi eniten hyökkääjistä Crosbyn jälkeen. Kaiken kaikkiaankin on saanut jääaikaa tässä sarjassa viidenneksi eniten hyökkääjistä, vaikka hieman toki muiden loukkaantumisista johtuen. Hienoa kuitenkin nähdä, kuinka Sullivanin luotto kaveriin on kasvanut, ja onhan hän upeasti pelannutkin. Varmoja ratkaisuja kiekon kanssa, kovia taklauksia ja loistavaa alivoimapelaamista.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Letang on tietty sivussa, mutta toivottavasti day to day statuksella operoivista pelaajista saataisiin tänään apuja askiin. Hörnqvist, Rust, Kuhnhackl, Schultz ja Ruhwedel ovat siis näitä pelaajia jotka ovat ilmoitettu day to day osastoon. Viime vuonna vastaavassa tilanteessa Tampa haki vierasvoiton Pittsburghista joten toivotaan, että kotijoukkue onnistuisi tällä kertaa homman hoitamaan ja pääsisi näin ollen kokeilemaan katkaisua Ottawaan, toki lopputulos oli suotuisa vuosi sitten lopulta vaikka vitospelin hävisivätkin.
   
 23. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Ruhwedel ja Kũhnhackl ovat sivussa varmuudella, loput päätetään "gametime decision"-päätöksellä. Eli tunnin sisällä selviää.
   
 24. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  No niin, kohta lähtee game5 käyntiin ja jännitystä riittää! Jotenkin on sellainen kutina että nyt lähtee Pens täydellä teholla ja vauhdilla hakemaan ensimmäistä maalia. Jos se onnistuu, joutuu Senaattorit avaamaan peliään ja sitä kautta syntyy paljon maalipaikkoja. Ennusteeni on sellainen että tulee yllättävän paljon maaleja ja molemmissa päissä säpinää riittää. Jäähyjä pitää edelleen välttää ja vauhtia pitää yllä. Pensin materiaalietu hyökkäyksessä alkaa varmaan vähitellen näkyä myös maalisarakkeessa. 4-2,3,4 tulosvetoon ja olisi kertoimen ja pelillisen nautinnon kannalta optimaalinen juttu jos mentäisiin jatkoeriin 4-4 numeroista ja siihen päälle sitten Pensin voitto. Alkais jo pian, LGP!
   
 25. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Eli Schultz out, Streit in. Em. lämmittelyissä mukana, muttei kykene pelaamaan. Harmi. Sheary ihan ansaitusti katsomossa tällä kertaa, Rust messissä. Nyt avausmaali ja sitä kautta peli haltuun.