Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins (2.) – Ottawa Senators (2.), Idän konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Helsing#65, 12.05.2017 klo 11.58.

 1. Helsing#65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ei-venäläisessä sarjassa, Sens, Blackhawks
  Niin vain Ottawa Senators yllätti ison osan koko kiekkoilevasta maailmasta ja raivasi Boston Bruinsin ja New York Rangersin pois tieltänsä matkallaan konferenssifinaaleihin. Nyt vastaan asettuu kumminkin iso ja pelottava, viime vuoden Stanley Cup -mestari Pittsburgh Penguins. Pystyykö Sens tekemään vielä yhden yllätyksen ja etenemään Stanley Cup -finaaleihin?

  Otteluohjelma (ajat Suomen aikaa):

  Game 1 Ottawa @ Pittsburgh 14.05. 02:00
  Game 2 Ottawa @ Pittsburgh 16.05. 03:00
  Game 3 Pittsburgh @ Ottawa 18.05. 03:00
  Game 4 Pittsburgh @ Ottawa 20.05. 03:00
  Game 5* Ottawa @ Pittsburgh 21.05. 22:00
  Game 6* Pittsburgh @ Ottawa 24.05. 03:00
  Game 7* Ottawa @ Pittsburgh 26.05. 03:00

  Suurin osa varmasti olettaa Pittsburghin menevän tästä loppujen lopuksi finaaliin, ja onhan Pens tässä selvä ennakkosuosikki. Mutta joka tapauksessa haluan uskoa Ottawan mahdollisuuksiin, jotka piilevät luonnollisesti Erik Karlssonissa, mutta myös esimerkiksi siinä, että Ottawa pystyisi tukahduttamaan Pittsburghin hyökkäyspelin keskialueen sumputuksella, joka toimi hyvin tuloksin jo Bruinsia sekä Rangersia vastaan. Lisäksi Ottawan täytyy iskeä kiinni loukkaantumisten runtelemaan Pens-puolustukseen korkealta, kun paikka siihen avautuu. Olin lukevinani, että Caps-sarjassa Pens-puolustuksella oli välillä vaikeuksia pistää kiekkoa liikkeelle Letangin ja Daleyn puuttuessa.

  Käydään vielä voimasuhteet läpi pelipaikoittain:

  Maalivahdit:

  Tässä edge on mielestäni Penguinsin puolella. Fleury on ollut ymmärtääkseni todella hyvä playoffeissa, eli on kuuma tällä hetkellä. Osoituksena esimerkiksi Capsin nollaus seiskapelissä. Ottawan maalilla Anderson on ollut hyvä, mutta ailahteleva, playoffien torjuntaprosentti ei huimaa päätä (91.4% vrt. Fleury 92.7%). Toisaalta Andy voi myös yltyä kunnon beastmodeen, esimerkiksi Rangers-sarjan kutospelissä Anderson oli Sensin paras pelaaja Karlssonin ohella. Etu menee Pensille myös siinä mielessä, että Murray taitaa olla jo pelikunnossa, eli jos Fleury sulaa tai loukkaantuu niin penkiltä löytyy viime playoffsien mestarivahti. Condon on ihan hyvä kakkosveskari ja paikkasi Andersonia ansiokkaasti runkosarjassa, mutta Murray'n verrattuna ei riitä. Hauska fakta muuten on se, että tietyllä tavalla juuri Pittsburghista kauden alussa saapunut Condon kuitenkin pelasti Ottawan kauden, kun Anderson oli poissa vaimonsa syövän takia.

  Puolustus:

  Tässä etu taas on Ottawalla, ja kaikki varmaan ymmärtävät miksi. Kahden jalassa olevan hiusmurtuman kanssa pelaava Erik Karlsson on ollut huikaiseva näissä pudotuspeleissä, ja on tällä hetkellä omassa mielessäni ykkösehdokas Conn Smythen voittajaksi, jos Ottawa finaaleihin asti yltää. Aivan huikeaa tekemistä Världen Bästalta melkein jokaikisessä vaihdossaan näissä playoffeissa. Ja kun Letang (ja Daley?) on Pittsburghilta poissa, niin puolustuksen voimasuhteet ovat nähdäkseni selvästi Sensin puolella. Phaneuf-Ceci parin pitää tosin parantaa peliään, sillä muuten tulevat olemaan aika pulassa Pensin superhyökkäyksen kanssa.

  Hyökkäys:

  Onhan Pensin hyökkäys nyt varsinkin kärjen osalta paljon parempi kuin Ottawan, tosin mielestäni Ottawan hyökkäys on liigan mittapuulla aika aliarvostettu mielestäni. Vaikka Crosby olisikin puolikuntoinen, niin Pittsburghilta löytyy silti playoffien pistepörssiä johtava Malkin ja Kessel jotka ovat parempia kuin yksikään Ottawan hyökkääjistä. Ja toki se Crosby, koska pystyy kuitenkin nähtävästi pelaamaan. Tosin taisi olla aika vaisu sen poissaolonsa jälkeisissä matseissa, saas nähdä miten syttyy nyt Ottawaa vastaan. Pelottaa kuitenkin rehellisesti tuo Pensin hyökkäys, kun tuon superkolmikon takaa löytyy vielä esim. Guentzel, Hörnqvist sekä Rust.

  Ottawalla top-6 on omissa silmissäni Turris, Hoffman, Stone, Ryan, Brassard ja MacArthur. Jokaiselta tuosta kuusikosta vaaditaan tässä sarjassa sitä parasta peliään, jotta jatkoonmeno olisi Ottawalle mahdollista. Siksi Stonen heräily Rangers-sarjassa on hyvä merkki, kuin myös se, että Ryan ja Brassard ovat pelanneet pleijarit runkosarjaan nähden loistavalla tasolla. Alaketjut ovat nähdäkseni aika samaa tasoa kummallakin. Ottawalta kannattaa ottaa merkille Jean-Gabriel Pageau, joka pelasi loistavan Rangers-sarjan, ja hänen ketjunsa onkin varmasti ykkösvastuussa Malkinin/Crosbyn pimentämisessä. Ja pitäähän Ottawan hyökkäyksestä puhuttaessa, myös tietysti mainita Se EK65, joka yksin voittaa pelejä Ottawalle.


  Erikoistilannepelaaminen nousee myös tietysti suureen rooliin tässä sarjassa. Ottawan on pakko parantaa ylivoimaansa, joka on ollut välillä aika katastrofaalista katseltavaa. Rangers-sarjassakin Rangersin vikkelät hyökkääjät olivat vähän väliä alivoimalla läpiajoissa/kaks-ykkösissä. AV-peli on taasen Ottawalta ollut hyvää, nyt vaan vastaan asettuu yksi liigan vaarallisimmista ylivoimista, niin saa nähdä miten Ottawan jäähyntappajat pystyvät selviytymään Crosbya, Malkinia ja kumppaneita vastaan.

  Joka tapauksessa, toivotaan loistavaa ja tasaista sarjaa. Omasta lopputulosveikkauksesta, niin tunteet sanoo tietysti Sens kun taas järki sanoo Pens. Kuitenkin haluan olla sen verta optimistinen ja toiveikas tässä, että sanotaan Sens in six.

  Alkais jo!
   
 2. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Suurin kysymys on: kuinka paskaksi Pingviinit joutuivat itsensä pelaamaan Capitalsia vastaan?

  Pingviinit ovat muuten lähes kaikilla mittareilla selkeä jatkoonmenijä tästä parista. Kaikki on mahdollista pudotuspeleissä, mutta kyllähän se hullulta tuntuu, että käytännössä yhden pelaajan varassa toikkaroiva Ottawa pystyisi voittamaan hallitsevan mestarin 4 kertaa. Vaikka Pingviineillä on melkoisen siipirikkoinen puolustus, näen, että yhdessä Fleuryn hirmuvireen kanssa se on enemmän kuin riittävä nollaamaan Senatorsin hyökkäyksen. Tai jos homma äityy maalintekokilpailuksi, niin Pingviinilauman ylivertainen hyökkäysarsenaali pitäisi riittää juoksemaan tästä sarjasta yli.

  Tämän tietty sanottuani käykin niin, että Senators painelee finaaleihin ja äityy kaupan päälle pelaamaan 2000-luvun viihdyttävintä lätkää.

  edit: Twitteristä poimittua:

  David Johnson‏@hockeyanalysis
  Ottawa at 5v5 these playoffs:

  With Karlsson on ice: 12GF, 6GA
  Without Karlsson: 10GF, 18GA

  Stop Karlsson, stop the Senators.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 12.46
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ei Crosby parhaillaan ollut paluunsa jälkeen vitos- ja kutospelissä, mutta ei myöskään huono ja seiskapeli olikin taas jo sitä tuttua Crosbya. Mielestäni Sid on ollut Pensin paras kenttäpelaaja vaikka siellä on Malkinilla huimat pisteet kasassa. Jos Pens olisi täydessä tikissä niin en uskoisi kauheasti Sensin mahdollisuuksiin, mutta kyllä mä nyt näen ihan hyvän yllätysmahdollisuuden Ottawalla tässä sarjassa, puolustusosasto on Pensillä niin puukätinen, että sinne Sens pyrkii varmasti iskemään. Muutenkin Caps-sarjassa välillä tuntui siltä, että alkaisi Pensillä tankki olemaan loppu ja vedettäisiin enää höyryillä, mutta toisaalta seiskapeli olikin sitten taas hyvä. Tiukka sarja tästä varmasti tulee, ei tule Pens pääsemään niin helpolla kuin vuonna 2013 ja toisaalta vaikka Pens melkoisen rampa tällä hetkellä onkin niin tuo joukkue on osoittanut huimaa sitkeyttä ja venymiskykyä joten ei tule helppoa vastustajallekaan tästä.

  Hieno sarja tulossa varmasti.
   
 4. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Kyllä itsekkin yllättyisin jos Ottawa tästä jatkoon menee, vaikka tosin aina on mahdollisuudet.
  Saa nähdä onko Penguinsin peli samanlaista kuin Capitalsia vastaan.
  Syttyykö joukkue pelaamaan Ottawaa vastaan yhtä tulisesti kuin Capitalsia vastaan ja miten rikki joukkue oikeasti on?

  Pens in six.
   
 5. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Aivan varmasti syttyy pelaamaan, siitä ei pitäisi olla epäilystäkään. Sullivaniin ja Crosbyyn voi luottaa sen suhteen.

  Ei kai tuo joukkue nyt sen enempää rikki ole, kuin että Letang on poissa varmasti ja sitten Daley nähtävästi myöskin ainakin jonkin aikaa. En kyllä itse siltikään ole huolissani tuosta puolustuksesta, vaan mielestäni laatua ja leveyttä löytyy aivan riittävästi. Eipä siellä Senatorsinkaan leirissä ainakaan Karlsson täydessä kunnossa ole.
   
 6. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Toistetaan nyt täältäkin suunnalta edellä olevien sanoja, eli vaikea nähdä kuinka Senators onnistuisi tästä neljä voittoa raapimaan, ja itse en totta puhuen usko että pystyvät kunnolla edes haastamaan. Ainoan mahdollisuuden näkisin siinä, että Fleury jostain syystä palaisi vuosikymmenen alkupuolen playoff-esityksiinsä. Onhan niistä jo aikaa, ja tämä kevät on sujunut hienosti, mutta oli se monta vuotta niin järkyttävää sekoilua, että en minä tuohon kaveriin opi enää koskaan täysin luottamaan. Toisaalta olin kuudennen Caps-pelin rökityksen jälkeen jo varma että Flowerin pää pettää, mutta tulos olikin aivan toisenlainen. Lisäksi Murray ilmeisesti pelikunnossa taas, joten sekin minimoi maalivahtisekoilun riskiä. Pieni riski aina kuitenkin on, jos maalivahtia joudutaan tässä vaiheessa vaihtamaan, joten Fleuryn hyytymisessä näen Senatorsin ainoan voiton mahdollisuuden.

  Sens on kanadalaisjoukkueista Habsien ohella vähiten sympaattisin ja erityisesti 2. kierroksen tyhjät penkit olivat melkoinen pyhäinhäväistys, mutta silti mukava nähdä nikkariväriä näin pitkällä. Senators on myös pelannut todella mukavaa kiekkoa tänä keväänä, ja vaikka edellisen sarjan alla toivoin NYRin jatkavan, niin Ottawan sitkeät nousut saivat lopulta toivomusvaakani kääntymään jopa heidän puolelleen, joskin lopputulos oli aika samantekevä. Pens toisaalta on omalla bandwagon-listallani siellä TOP10 joukossa kuitenkin, joten sen lisäksi että heidän jatkamiseensa uskon, sitä myös toivon.

  Pens viidessä.
   
 7. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Mielenkiintoinen asetelma kun Penguins on osoittautunut mieletöntä sinnikkyyttä ja uskallusta blokata hullun lailla kuteja viivasta ja se jos mikä on Karlssonin erikoisalaa, väistää se ensimmäinen blokkaava mies. Sullivan saa keittää melkoiset liemet, että Karlsson saadaan kuriin - toisaalta siinä onnistuminen antaa loistavat lähtökohdat sarjalle.

  Penguinsin isojen pitää jatkaa isolla vaihteella, mutta myös mm. Guentzelin hyviä otteita on Senatorsin syytä pitää silmällä. Nuorukainen on ollut sanalla sanoen mahtava. Fleurysta puhumattakaan.
   
 8. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  No siis, ei pelkästään lähtökohdat, sarjahan olisi sitä myöten taputeltu.
   
 9. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Selvää kamaa, Pens neljässä.

  Maalivahtipeli: Fleury > Anderson ja penkiltä löytyy vielä Murray
  Puolustus: Karlsson >> muu maailma, mutta EK65 pelaa myös rikkinäisellä jalalla, pakko noilla minuuteilla jossain vaiheessa purra nilkkaan (heh)
  Hyökkäys: Pens >>> Sens, edes lähes vastaavaa kärkiosaamista ei Ottawan riveistä löydy

  Crosbyn, Malkinin, Kesselin ja Guentzelin johdolla paikat käytetään kovalla prosentilla ja samalla uskon Pensin letangittomankin mutta tasaisen puolustuksen pysyvän Sensin tasapaksun hyökkäysnipun kyydissä. Stop Karlsson, stop Senators.
   
 10. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Mielenkiintoinen sarja, jossa pelaa tämän hetken ylivoimaisesti paras puolustaja Erik Karlsson sekä paras hyökkääjä Sidney Crosby. Tällä kertaa Pensillä on etunaan leveys, mutta kyllä Ottawa on vaarallinen. Nyt täytyy Malkinin ja Crosbyn pitää pää kylmänä, sillä Phaneuf ei varmasti näitä helpolla päästä. Sieltä voi tulla ihan mitään, viikatteita käsille tai kovia pommeja.

  Mikäs Karlssonilla on? Jatkoajan artikkelissa luki, että on "vakavasti loukkaantunut" eikä ole harjoitellut kuukauteen.
   
 11. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Ainakin hiusmurtumia jalassa.
   
 12. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Neljä vuotta sitten joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran pudotuspeleissä, tuolloin Penguins eteni toiselta kierrokselta jatkoon otteluvoitoin 4-1. Molemmat joukkueet ovat tuosta neljän vuoden takaisesta muuttuneet todella paljon, eikä Penguinsilla tässä sarjassa pelaa kuin 3 samaa pelaajaa tuosta vuoden 2013 -sarjasta. Senatorsilla vastaava luku on 8 pelaajaa. Ehkäpä parhaiten Senatorsin nykyisistä pelaajista tuon ottelusarjan muistaa Anderson, joka pommitettiin silloin kahdessa ottelussa vaihtoon ja kaiken kaikkiaan hänen lukemansa olivat sarjan jälkeen melko kunnioitettavat: 5 ottelua, 88,4 % ja 4,33 GAA. Eiköhän Anderson melkoisesti paremmin tällä kertaa pelaa, ja paljon onkin Senatorsin menestys hänestä kiinni.

  Itse en Senatorsin pääsystä konferenssifinaaleihin niin kovin yllättynyt ole, sillä ensimmäisen ja toisen kierroksen Bruins ja Rangers eivät joukkueina erityisen kummoisia ole. Senators on yllätysvalmis ja todella hyvin valmennettu joukkue. Hyvin vähän on heidän otteluitaan tällä kaudella tullut nähtyä, joten onkin hienoa päästä seuraamaan tarkemmin joukkueen edesottamuksia.

  Toivottavasti päästään näkemään hyvää ja vauhdikasta kiekkoa heti ensi yöstä alkaen!
   
 13. Hendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Senators, Erik Karlsson
  Runkosarjassa kolmesta kohtaamisesta kaksi voittoa Sensille (4-1 & 2-1 OT). Pengs votiti kotipelinsä varsin tapahtumarikkaan ottelun jälkeen peräti 8-5. Nämä ovat kuitenkin varsin erilaisia pelejä, kuten on jo monesti todettu.

  Uskon, että myös Pengs on tasaviisikoin vaikeuksissa Senatorsin pelityylin kanssa, mutta erikoistilanteissa etu on selvästi Pengsille. Ottawan on karsittava turhat jäähyt pois, jos haluaa edes haaveilla jatkopaikasta.

  Mielenkiintoinen sarja edessä ja ensi yönnä mennään!
   
 14. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  6 tai 5 taitaisi olla tarkempi numero kun kaksi noista pelaajista istui katsomossa tuossa sarjassa ja päälle vielä Chris Neil joka ei taas tänä vuonna ole päässyt muutamaa minuuttia enempää kentälle koko playoffien aikaan.
   
 15. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Vähän yllätyin nähtyäni game 6 Pensin ja Capsin sarjassa että Pittsburgh vastaan tulee. Seiskapeliä en nähnyt, mutta ilmeisesti Pittsburgh pelasi sarjan parhaan pelinsä. Selkeänä altavastaaja tähänkin sarjaan Senators lähtee, mutta niin lähti Bruins ja Rangers sarjoihin samalla tavalla ja kuinkas kävikään. Senators on tehnyt kevään aikana monta nousua takaa ja ollut vahva silloin kuin otteluita on ratkottu ja se on hyvän joukkueen merkki. En kyllä usko mihinkään ylikävelyyn tässä sarjassa. Maalivahtipelin näen tasaisena vaikka Pittsburghilla on kaksi hyvää veskaria joista voi kumman vaan voi heittää maaliin. Puolustukset suht tasaiset muuten, mutta ei Pittsburghilla ole Ekin kaltaista neroa siellä kun Letang on poissa. Hyökkäyksessä sitten selvä etu Pittsburghilla tähtineen, mutta kyllä Senatorsin kärkipelaajatkin pystyvät ratkaisuihin kun paikan saavat. Toinen näistä vieraspeleistä pitäisi pystyä ryöstämään sillä 0-2 kotiin hankala paikka tulla takaisin. Rangersia vastaan kaksi ensimmäistä vieraspeliä olivat kyllä aivan luokattomia ja ne hävittiin jo avauserässä. Ratkaisevassa game 6 Senators sai sitten sen avausmaalin vihdoin ja Senators pääsi pelaamaan tiivistä keskialueen peliä. Mielenkiintoinen sarja on edessä ja toivon mukaan Cindy ei taas huido sormia paskaksi joltain :)
   
 16. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Tasainen ensimmäinen ottelu takana ja kyllähän tämä tappio on ainoastaan hyvä asia Penguinsin joukkueelle tässä kohtaa. Aivan ymmärrettävää, jos Capitals -sarjan jälkeen tankki on hetken aikaa tyhjä. Nyt kolmas kierros on korkattu ja toinen kierros unohdettu, joten eiköhän toiseen otteluun saada Sullivanin johdolla jälleen erinomainen ja tarkasti pelaava Penguins jäälle. Ja kaikki kunnia voitosta Senatorsille. Parempi joukkue voittaa aina.
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ottawa tosiaan haki avausottelusta voiton jatkoajalla. Senatorsilta erittäin hyvä vierasottelu kokonaisuudessaan ja Penguinsilta taas vaisua menoa. Voittomaalissa valitettavasti karulla tavalla nyt kostautui Määtän huono jalkanopeus. Nyt Sullivanin pitää saada toiseen otteluun sitten paremmalla ilmeellä pelaava Penguins kaukaloon.
   
 18. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Senators sai sen tärkeän avausmaalin ja sitten keskialueen sumppu päälle ja Pittsburgh saatiin turhautuneeksi. Ei se kaunista ole, mutta tehokasta se on. Aivan liikaa jäähyjä Ottawalla ja aivan turhanpäiväisiä vielä. Ne pitää karsia pois seuraavaan otteluun ilman muuta. Kyllä ne tähdet alkavat kiekkoa laittamaan pussiin kun saavat riittävästi mahdollisuuksia. Molemmat maalivahdit olivat hyviä tänään ja tolpat auttoivat myös molempia.
   
 19. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Taisi olla jo toinen kerta näissä pudotuspeleissä, kun Bobby Ryan pohjustaa maalin takaa pelin virtauksen vastaisella rystysyötöllä maalin. Tuo kannattanee skoutata pois, koska vaikuttaa sovitulta kuviolta.

  Ottawan saumat voi tiivistää lyhyesti: Anderson on parempi kuin Pensin maalivahti, Boucher'n taktiikka syö parhaan terän pois Pittsburghin hyökkäyksestä ja Karlssonin lisäksi Senators saa apua pienemmän profiilin pelaajilta. Viime yönä sitä apua antoi juuri Ryan. Kovin usein ero kesän 2005 varaustulaisuuden ensimmäisen ja toisen varauksen välillä ei ole näyttänyt yhtä pieneltä.
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2017 klo 12.07
 20. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Ottawalle avausvoitto, ja kyllähän mä tässä Sensin puolesta liputan, vaikka Rangersin tiputtivatkin. Pens vaan on näitä pitkään menestyneitä, samalla perusrungolla operoivia tunkkaisia joukkueita, jotka ei omia fanejaan lukuun ottamatta enää jaksa innostaa kovin monia. Hieno joukkue sinänsä, ei todellakaan mitään sen kummempaa heitä vastaan.

  Ei se Erikin pois pelaaminen muuten voittoa takaa, kyllä ne Rangersiakin vastaan raapi pari voittoa peleistä, joissa Karlsson ei mitenkään parhaimmillaan ollut. Pens tässä suosikki on edelleen, mutta en yllättyisi Ottawankaan finaalipaikasta.
   
 21. Schadowan Jäsen

  Vähän ounastelin tuossa ennen sarjaa, että Ottawalla voi olla hyvät saumat ottaa voitto 1. tai 2. ottelusta, koska Pens saattaa olla vielä henkisesti tuossa Wsh-sarjassa kiinni, ja niinhän siinä sitten kävi. Hemmetin hyvä juttu sarjan ja toivon mukaan myös Pensin kannalta, että ensimmäinen hävittiin, nyt pitää sitten vaan herätä pelllaaamaan ennenkuin on liian myöhäistä. Vähän nimittäin tuli tästä pelistä mieleen ECF 2013 Bostonia vastaan, toivon mukaan ei nyt kuitenkaan ihan niin persiilleen mene...Maanantaina jatkuu!
   
 22. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Sens oli yllättävän suvereeni 5vs5 -pelissä. Vaikka Pensin peli tietysti perustuu enemmän suoriin hyökkäyksiin kuin kiekonhallintaan, maalipaikkojen laatuun kuin määrään, niin tuolla maalipaikkasuhteella on vaikea voittaa. Tolpat soi Fleuryn takana yhtenään. Nyky-änäristä jotain sitten kertoo se, että Pensin ryöstö oli noin viiden sentin päässä, kun Kessel soitti vaakaputkea.
   
 23. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hieno ja vauhdikas peli vaikka maaleilla ei juhlittu. Sens tosiaan piti Pensin starat ulkona maalipaikoilta tosi tiiviillä viisikko pelillä. Voitto maalissa taas huomasi kuinka betonijalkainen tuo meidän Olli on...

  Harvoin itken NHL tuomareista mutta nyt linja oli liian ailahteleva. 1. erässä otettiin kaikki ja viimeisessä ei mitään.
   
 24. Hendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Senators, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Kyllä. Iso ero tasakentällisin pelattaessa.

  @bruce_arthur
  Penguins coach Mike Sullivan liked his team's offensive zone time. Shots on goal at 5-on-5: Senators 31, Penguins 13.

  Tasakentällisin peli eteni juuri niin kuin Boucher ja Senators halusi. Pengsin peli meni kulmissa pyörimiseen ja vauhtien hakemiseen. Ottawa pääsi vaarallisiin pistoihin iskemään vastaan. Se ei todellakaan ole kaunista, mutta sillä ei onneksi ole mitään väliä. Vierasvoitto Pengsista on iso ryöstö. Ja mikä on kaikkein parasta: Ottawallakin on vielä runsaasti parannettavaa. Eilen tarjottiin ilmaiseksi kymmenen minuuttia ylivoimaa maailman nimekkäimmälle ylivoimalle. Voitossa ei tällä kertaa tarvittu edes Karlssonin yksilösuorituksia.

  Senators tekee vastustajan pelin avaamisen vaikeaksi ja tässä korostuu Bruinsin tavoin Pengsin hajonainen alakerta. Määtällä ja Schultzilla on kiekollisesti iso ruutu luvassa.

  Senatorsin jatkoaikasaldo on nyt tänä keväänä 6-1. Henkisesti tämä alkaa olla koko joukkueelle jo aika iso voimavara.

  Vieläkö joku tarjoaa täällä vapaalippua finaaleihin Pingviineille siksi, että Senators on pala kakkua?
   
 25. arska07 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Kärpät
  Ottawa pelasi todella hyvää kiekkoa. Pensin peli oli todellakin aika ajoin sellaista näennäistä hallintaa. Aina voi toki jossitella että jos ne tolppakudit olis menny sisään, mutta niitäpä ei lasketa. Ja olihan niitä Ottawallakin pari kipaletta. Seuraavasta pelistä voitto Pinguille ja sarja on taas lähtökuopissa.

  Vähän kyllä ihmetyttää miksi niin moni on dumannu Sensin joksikin ihmeen suupalaksi. Kaikki pelit jotka heiltä olen nähnyt niin pelaavat hyvää lätkää.