Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins (2.) – Ottawa Senators (2.), Idän konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Helsing#65, 12.05.2017 klo 11.58.

 1. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Eikö myös Rangersin pitänyt kävellä Ottawan yli? En lähtisi aliarvioimaan Sensiä.
   
 2. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Sarja avattu, ja olisihan se paremminkin voinut pinguilta alkaa, ja ottava on kyllä tiivis nippu, paljon tiiviimpi kuin caps, ainakin ekan pelin ja edeltävien sarjojen perusteella. Jotain käärmekeittoa pitää sullivanin keitellä! Uutta räkää nokkaan :)

  Ja laukauksia laukauksia, jotenkin sitä tyhjää maalia ja suvereenia maalipaikkaa haetaan joka tilanteessa. Toimiessaan hyvä juttu, mutta silloin kun lukemat pysyvät pienenä, niin enemmän ampumisia huonommostakin tonteista, sillä pinguilla on lähes poikkeuksetta joku aina sota-alueella hyökkäyspäässä lapioimassa karoja sisään. Vielä kun Crosbyt ja kumppanit liukuu varkain sinne, niin vaikeaa on pakeille siivoaminen. Toki siellä välitöntäkin preesenssiä on hornyn muodossa muun muassa.
   
 3. ämjiijii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
  Ottawan oleminen pelkästään Karlssonin varassa ei ole ihan koko totuus. Andersson on ollut loistava maalilla ja hyökkäyksessä sellaiset nimet kuin Ryan, Brassard, Pageau, Stone, Turris ja Hoffman ovat pystyneet pelaamaan kovalla tasolla. Varsinkin Stone ja Hoffman on nimiä joista puhutaan tulevaisuudessa aivan eri tavalla.
   
 4. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Molemmathan ovat jo yllättävänkin vanhoja. Itsekin hämmästyin kun heitä tosiaan piti ihan junioreina. Hoffman -89 ja Stone -92. Stone oli aika kovassa iskussa tällä kaudella jossakin välissä, mutta loukkaantuminenkohan sitä sitten jarrutti. Hyviä pelaajia kumpikin.
   
 5. gerbba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jokerit
  Pelkkää rosteria katsomalla ei Ottawalle olisi kovin pitkää pudotuspelirupeamaa pystynyt lupaamaan. Joukkueena he pelaavat kuitenkin hyvin. Vaikka edelleen veikkaan Pitsin vievän sarjan 6 tai 7 ottelussa, toivon Ottawan pääsevän finaaliin.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Pens taisi olla pelissä vähän samalla asenteella kuin allekirjoittanut sitä katsoi, ei oikein vielä Sens napannut ja pieni ulospuhallus kovan Caps-sarjan jäljiltä. Huolimatonta peliä, syötöt napsuivat ohi kovalla prosentilla ja laukaukset plekseihin. Kyllä Pens tuosta parantaa luotan mä, Ottawalta varsin kelvollinen vieraspeli. Harmi ettei kesselin ranne uponnut noin pari min ennen varsinaisen peliajan loppua sisään, vihainen oli kuti, mutta ylärimaan kilahti.

  Ylikävelyä tästä ei tule se oli jo ennen sarjan alkua selvä.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguinsille toisesta ottelusta voitto 1-0 lukemin ja sarja sen myötä tasoihin.

  Penguinsilta paljon parempaa peliä kuin ensimmäinen ottelu oli. Viimeistelyyn pitää vaan jatkossa tulla parannusta. Paikkoja kyllä nytkin oli useampaan kuin yhteen maaliin. Onneksi lopussa kuitenkin Kessel kävi rikkomassa nollan ja sillä maalilla voitto sieltä irtosi. Edellisessä ottelussa samasta paikasta ja aika lailla täysin samaan aikaan ottelun lopussa Kesselin veto osui ylärimaan. Nyt ensimmäinen blokattiin mutta kiekko takaisin heti Kesselille ja toinen veto meni sisään.

  Voiton hintana oli Rustin ja Schultzin loukkaantumiset. Joukkue taisteli hyvin lähes koko ottelun viidellä puolustajalla ja yhdellätoista hyökkääjällä, kun molemmat heistä jättivät pelin kesken jo ensimmäisen erän alkupuoliskolla. Rust otti Phaneufilta kovan taklauksen ja sai varmaan aivotärähdyksen siitä. Schultz lensi laitaa päin kiekontavoittelutilanteessa ja satutti olkapäänsä. Saa nähdä onko kumpikaan mukana seuraavassa ottelussa. Hörnqvistiltä jäi ottelu väliin ja Hagelin pelasi hänen tilallaan, joten Hörnqvistin paluuta seuraavaan otteluun toivotaan myös.
   
 8. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Tässä kohtaa ainakin itse nostan Anderssonin merkityksen jopa EK65:n yläpuolelle, koska hurjan hyvällä tasolla miespelaa. Ja sama toiseen päähän, Maffille 0-peli,joka tuli muutamalla paremmalla torjunnalla tänään. Toki pahoja matseja, kun vetoja tulee vähän, eikä veskarin tarvi tiputtaa jäihin montaa kertaa, niin helposti tuntuma katoaa, mutta hienosti Maffi hoiti homma ammattilaisen tavoin. 1. ketju oli hyvä ja tokasta kieltämättä Kessell itselleen tyypillisesti ilmestyi ratkaisemaan homman. Ottawalla ei käytännössä ollut hyökkäyspeliä ollenkaan tässä ottelussa, varmasti asia, joka tulee muuttumaan G3:een, sillä muuten menee homma vaikealsi Sensille. Toki nyt numerot pysyivät pitkään maalittomina, mutta vailla värilasejakin, oli pinguilla loistavia maalipaikkoja mennä johtoon jo esim. ensinsimmäisellä puoliskolla, nyt ei vaan mennyt.
  Tärkeä voitto, ja nyt sc-finaalipaikkaa on hyvä alkaa rakentelemaan tasatilanteessa. Sinänsä Ottawa Senators on kyllä tehnyt paljonkin oikein, koska pinguille 2 maalia kahteen peliin on erinomainen suoritus ryhmältä.

  Vähän taas loukkaantumiset kohtelee. Mites streit, olisko nostettavissa? Hainsey on kyllä todella turhake kiekolla, eikä muutenkaan istu pingujen pelityyliin laisinkaan. Puuttuu sekä nopeus, pelisilmä sekä kyky antaa muutakin, kuin pakkipakkisyöttöä. Ja ei ole myöskään super aggressiivinen
   
 9. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Rupee pikku hiljaa oikeasti loppumaan pelaajat kesken. Keneltä puolustajalta voi odottaa enää kiekollista osaamista, jos Schultzikin tippuu kokoonpanosta pois?
   
 10. rip-off Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Steelers
  Lainaus:
  Tavallaan tämä nyt käsillä oleva tilanne alleviivaa nykyisen GM:n onnistumista tehtävässään, sillä juuri tätä ongelmaa paikkaamaan jengiin hommattiin tossa pari kuukauttia sitten Mark Streit, joka istuu tällä hetkellä (ansaitusti) poppariosastolla. Ei siis tietysti ole mikään sateentekijä tai vastaus tällä hetkellä aika painajaismaiseen tilanteeseen pakistossa (kiekolliset Letang, Schults, Daley poissa), mutta on sentään tottunut pelaamaan YV:llä ja tekemään niitä pisteitä. En tiedä kaivetaanko tässä tianteessa naftaliinista pelaamaan, sillä Daleyhän on myös suht lähellä paluuta myös ja saattaa palata kolmospeliin (lähde @ sportsnet).
   
 11. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  En olisi ikinä uskonut, että iloitsen Pensin voittoa, mutta tänään sekin nähtiin. Tuo Ottawan peli on kyllä niin syöpää, että ei sille voi millään toivoa menestystä vaikka viimeinen kanukki jäljellä onkin. Tuo keskialueella/omalla alueella makaaminen on jotain niin kamalaa. Ei se toisaalta yllätyksenä tule, kun tietää ketä penkin takana huseeraa.
   
 12. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Vaikka oon Pensin mies ja tavallaan samaa mieltä kanssasi tuosta pelityylistä, niin eihän tuolle Boucherille voi muuta sanoo ku hattuu nostaa!

  Ihan uskomattoman duunin tehnyt, että tuo - sori nyt vaan - täysin keskiverto Senatorsin jengi on näin pitkällä keväällä. Tietenkin iso kiitos kuuluu myös liekeissä olevalle Andersonille ja erityisesti Karlssonille, mutta onhan tuo rosteri silti todella, todella heikko. Pelejä ei kuitenkaan voiteta paperilla ja siinä mielessä Boucher on repinyt kyllä tuosta materiaalista ihan kaiken irti. Pitää pelata sellaisella tavalla, että voittoon on mahdollisuus rajallisella kalustolla. Uskaltaisin väittää, että jos arpinaamalla olisi käytössään esim. Penguinsin kaltainen hyökkäysarsenaali, olisi pelaaminenkin aivan eri näköistä.

  Ottawa pelaa juuri niin kuin sen pitääkin Penguinsin kaltaista jengiä vastaan, vähän niinkuin Mourinhon bussin parkkeeraamiset kaatuilupallon puolella jokunen kausi sitten. Raivostuttavan toimivaa toisinaan, mutta kyllähän Penguinsin pitäisi pystyä löytämään aseet tuon trapin ja keskustan tukkimisen purkuun.

  Kahden pelin jälkeen 1-1 ei yllättäne juur ketään, eikä sekään että Pingviiniä putoaa pelistä pois tasaisen tappavasti. Streit on puolustuspäässä kävelevä katastrofi, mutta ei tuonne kai muitakaan oikein voi nostaa. Onko Warsofsky ehjänä? Joka tapauksessa, vähän liikaa tasoitusta saa nyt Sens tuon puolustuksen puolikuntoisuuden vuoksi ja se osasto meni Senatorsille ilman loukkejakin.

  Pens näytti onneksi jo viime kaudella, että pytyn voi voittaa myös hyökkäämällä ja siihen nyt on satsattava, tuli mitä tuli. Kovin montaa 0-0 peliä tuskin tuolla pakiston kuormituksella ja Fleuryllä pystytään vääntämään, jossain vaiheessa tulee väkisin seinä vastaan kun isoja minuutteja joutuvat pelaamaan kolmosparin kaiffarit.

  Pens in 6, edelleen.
   
 13. Schadowan Jäsen

  Joo, tuo Ottawan trap on mitä on, tuli vaan mieleen tämä legendaarinen video 6vuoden takaa.. Tampan penkin takana kukapa muukaan kuin Boucher:
  Flyers mock Lightning's 1-3-1 - YouTube (linkki youtubeen).

  Otteluparin omia faneja tuo trap tuskin niin haittaa, mutta voin vain kuvitella millaista on ulkopuolisena katsoa tällaista "playoff"-kiekkoa. Itse toivon, että tällainen odottelujääkiekko ei ole tulossa takaisin, sitä saatiin fiilistellä ihan riittävästi jo 90-luvulla.

  Itse pelistä: Hyvä, että Pens sai kaivettua voiton tästä pelistä, mutta hirveä duuni on tehdä edes sitä yhtä maalia. Onneksi MAF on uskomattomassa vireessä, jotta voittoon saattaa riittää yksikin maali. Näillä mennään, ja yhdyn disco-stun mielipiteeseen, että Boucher tehnyt hienoa duunia Ottawan kanssa. Täysin rivijengi paperilla, pl Erik, ja siellä ne vetelee konfrenssifinaaleissa. Olisihan se aika huikeaa, että Ottawa etenisi tästä finaaliin, mutta edelleen on vahva usko Pensiin, vaikka taas pari jannua tipahti. Mitäpä pienistä. Siellä on jalaton Määttä ja AHL-jannut pakistossa ja silti näitä voittoja vaan jostain kaivetaan.
   
 14. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Tottahan se on näinkin, mutta ei se silti poista sitä tosiasiaa, että tuo Boucherin koutsaama kiekko on aivan kamalaa. Se vain osoittaa, että kun lyödään 5 kaveria vastustajan sinisen ja oman maalin väliin niin ylättäen taitavammilla pelaajilla on vaikeaa, kun ei ole tilaa tai vauhtia ja tällä taktiikalla pärjää paskempikin joukkue. Tai siis pärjää siihen asti, että omiin ei mene yhtään ja toisessa päässä onnistutaan niistä harvoista paikoista mitä tulee tai yv:llä. Kuvaavinta tuolle taktiikalle oli toisen erän 10min > kolmannen erän 10min kun Ottawa ampui kokonaiset kerran kohti Pens maalia. Tuo taktiikka tappaa pelin molempiin päätyihin.

  Mitä tulee siihen, että Boucher peluuttaisi erilaista kiekkoa, jos valmentaisi Pensiä niin tuskin. Kaveri on vetänyt tuolla samalla tyylillä koko uransa ja tuskin sitä muuttaa missään vaiheessa.
   
 15. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Kiukku Kessel sen sitten ratkaisi. Kovasti oli herralla asiaa vaihtoon luistellessa useampaankin otteeseen. Eipä siinä kun kiukuttelu välittyi myös kentälle ja kyllähän purkki eilen halusi sen voiton väkisten ottelusta. Etenkin toinen erä tuntui olevan yhtäpäätä. Yksi hyvä paikka oli Ottawalla ja taisi mennä yli 10minuuttia ilman kutia. Odotin osien vaihtuvan kolmanteen erään, mutta eipä se ote tainut hellittää missään vaiheessa ennen kuin tuli torkku silmään ja jäi maalikin näkemättä. Aika offnight oli hyökkäyksen suhteen Ottawalla ja 4 hyvästä sektorista ollutta vetopaikkaakin jäi piippuun ottelun alkupuoliskolla. Pittsburg sen sijaan rakensi muutamat jäätävän hienot sommitelmat hyökissä purkaen muuten niin tarkan puolustuksen aivan atomeiksi.
   
 16. Smasher/Devourer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Peliitat
  Olipa aivan uskomattoman tylsä peli. Eiköhän Penguins tämän sarjan lopulta vie, hyviä paikkoja oli olosuhteisiin nähden paljon ja kyllä sieltä alkaa väkisinkin kohta uppoamaan useampi kuin yksi per ottelu. Silloin Ottawan on yritettävä oikeasti hyökätä ja Pittsburghille aukeaa kaistaa.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Joo o, on se aikamoista paskaa ja kuin suoraan kotoisesta Liigasta. Jo tuossa Senators - Rangers sarjassa tuli asiaan kiinnitettyä huomiota ja kun alkuun olin Sensin puolella niin kyllä siinä sarjan edetessä se suosikki vaihtui ja olisin toivonut Rangersia jatkoon. Toivottavasti muut joukkueet valmentajineen eivät tuohon leikkiin lähde vaan pidetään tuommoiset toistuvat träpit maailman parhaasta sarjasta poissa. Niin kuin Pierre totesi tuolloin kun Flyers tuota träppiä protestoi jokunen vuosi sitten, että tätä me emme halua nähdä, jos kaikki muutkin jengit tuohon lähtee niin kyllä siinä viihde kärsii.

  Mutta mitä sarjaan tulee niin kyllä tämä menee Pensille todella vaikeaksi eikä tuo träppi ole se suurin uhkakuva vaan nuo loukkaantumiset. Vaikka Pens viime yönä tapahtumia vei niin kyllä tuo pakiston puukätisyys tuli pahasti näkyviin, yksinkertaisesti hyökkääjät eivät saa pakeilta mitään apua hyökkäysalueella!Kuinkakohan monta hyökkäystä kuivui kasaan kun hyökkääjä käytti kiekkoa viivassa, varmaan yli puolet? Ottawan pelityyli ja Pensin siipirikkoisuus ja hyvin puolustusvoittoinen pakisto niin tuskin nämä pelit jatkossakaan tarjoavat maaleja tuon enempää. Rehellisesti sanottuna nämä pari matsia ovat olleet melkoista puuroa katsoa...
   
 18. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Rangers - Ottawa oli aluksi yksi tylsimmistä sarjoista, kun molemmat joukkueet pelaa todella varman päälle. Sarjasta tuli viihdyttävä, kun molemmat veskarit unohti, että pitää ottaa sitä kiekkoa kiinnikin.
   
 19. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Näyttäisi hieman siltä, että Penguins saattaisi tänään pelata 11 hyökkääjällä ja 7 puolustajalla. Schultz, Rust ja Hörnqvist ovat varmasti poissa, mutta Daley taasen näyttäisi tekevän paluun kokoonpanoon. Tuo seitsemäs puolustaja olisi siis Streit, joka oli harjoitellut ykkösylivoimassa tänään. Tällainen 11/7 kokoonpano saattaa olla tähän väliin se paras mahdollinen ratkaisu, jolloin Streit saadaan pyörittämään ylivoimaa, mutta häntä ei tarvitse peluuttaa liikaa tasakentällisin. On kyllä hienoa, kuinka paljon laajutta Penguinsin joukkueesta löytyy. Vaikka ukkoa tippuu puolelta ja toiselta, pysyy kokoonpano jatkuvasti kilpailukykyisenä.

  Mielenkiintoista nähdä, että jatkuuko sarja edelleen vähämaalisena, vai saadanko siihen muutosta Ottawassa.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Senators vei kolmannen ottelun selvin 5-1 lukemin.

  Ottawa tuli alussa heti odotetusti lujaa päälle ja heti ensimmäisellä minuutilla sitten huonoja muistoja herättävä maali nollakulmasta Fleuryn taakse. Sen jälkeen Penguinsilta sellainen hyvä noin 8 minuutin jakso, vaikka mitään laatupaikkoja siinä ei tullutkaan ja vedot olivat helppoja torjuttavia Andersonille. Sitten tulikin synkkä parin minuutin jakso erän puolivälin paikkeilla, kun Senators pienen peruuttelun jälkeen välillä painoi kunnolla päälle ja kiekko kolmesti Fleuryn taakse sinä aikana. Tuo toinen osuma oli jälleen yksi onnekas pomppumaali Senatorsille kun kiekko Fleuryn torjunnasta Colen jalkaan ja siitä vielä Fleuryn jalan kautta maalin. Neljäs osuma sitten Fleuryn piikkiin ja sen jälkeen maalivahdin vaihto ja Murray kentälle ensimmäistä kertaa näissä playoffeissa. Peli oli siinä vaiheessa kuitenkin ohitse jo eikä Penguins missään vaiheessa saanut mitään kunnollista kiriyritystä edes aikaiseksi. Kolmannessa erässä kuitenkin yksi ylivoimamaali joten eivät sentään nollilla hävinneet, ja toivottavasti se toimii samanlaisena kannustimena seuraavaan otteluun sitten kuin Capitals-sarjan kuudennen ottelun lopussa tehdyt pari lohtumaalia.

  Fleuryltä huippuottelu seuraavaan peliin ja samalla hyökkäykseltä enemmän kuin yksi tehty maali, niin niillä eväillä sitten hakemaan sarja tasoihin pe-la välisenä yönä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2017 klo 06.13
 21. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  ei jäänyt paljoa kerrottavaa pingujen esityksestä, ja kunnon "fanina" meni niin pahasti eka erä tunteisiin, ettei usko oikein riitänyt nousuun, kun näkee kuinka vaikea mestoille on sensiä vastaan päästä:D
  olipahan totaalinen ulospuhallus. Seuraavassa matsissa pingut voisivat tehdä vaikka sen ekan maalin, jos peli pysyisi edes vähän avonaisempana. En halua kuulostaa pettyneeltä jäljellä olevaan pariin, mutta harvoin on näin mössöä. ollut konf.finaali pelillisesti. Toinen räpeltää ja toinen keskittyy tappamaan pelin (mikä tietysti on taktisesti kypsää pelaamista Sensiltä)

  nyt kiitos samanlaisia pelejä, kuim caps-pens tai sens-rgrs sarjassa parhaimmillaan oli
   
 22. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Hyvää tekee tällainen tappio pinguille. Maalivahtiongelma ja kapteenille -3. Vielä pari samanlaista niin hyvä tulee.
   
 23. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Voisiko Fleuryn 1.veskan paikka olla uhattuna nyt kun kerta Murray on kunnossa?
   
 24. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Vaikea uskoa, että Fleyria alettaisiin vaihtamaan ainakaan vielä seuraavaan matsiin maalinsuulta. Kuitenkin pelannut todella hyvät pudotuspelit tähän asti. Luulisin, että annetaan ainakin ensi peli näyttää. JOS Pingut senkin häviää ja vieläpä niin, että siellä on taas yksi tai kaksi osumaa jotka menevät Fleyrin piikkiin, niin ekaan kuolemanottteluun en ihmettelisi vaikka maalinsuulle luistelisi Murray.

  Tilanne on eri jos Fleyrilla(kin) olisi joitakin loukkaantumisia alla. Tässä vaiheessa kautta en myöskään usko väsymykseen. Maalivahdit elävät onnistumisista. Silloin kun kulkee, niin silloin ei väsymyskään vaivaa.

  itse mietin tämännöisen jälkeen sitä, että Fleyrille seuraava ottelu on yksi uransa tärkeimmistä... Siis siinä mielessä, että mies on vuosikausia kantanut varjoa (epäilyistä) kupolin kestävyydestä. Jos nyt sulaa, niin tähänastiset hyvät otteet saa taas unohtaa, ehkäpä jopa viimeisen kerran Pittsburgin pelipaita yllä. Jos taas onnistuu, niin jonkinsortin haamu (jos sellaista on edes ollut) on selätetty. Joo, vähän draamaa ja värikynää, mutta kuitenkin... :-)
   
 25. Jaasin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Real Madrid, Detroit Red Wings
  Itselle tuli kyllä Markun historia tuntien vähän sellainen olo, että Murray starttaa seuraavan matsin. Oikeastaan Murrayn kannalta oli melko lailla optimitilanne saada ruostetta ravisteltua tollasessa merkityksettömässä pätkässä nyt. Ja hyvinhän se silti veti.

  Fleurylle uponneista ainakin kolme melko vahvasti kaverin omaan piikkiin. Tykkään tarinasta ja onhan se veijari. Mutta Murray on ton organisaation ykköshevonen vielä pitkään ja on aina lunastanut kun on tarvinnut. Aivan suvereeni koko runkosarjan ja kaikkihan muistavat viime vuoden, kun oli ihan Conn Smythe-tasoa.

  Ei kumpikaan starttaava seuraavaan peliin iso yllätys ole, mutta veikkaan Murrayn siellä olevan. Pens tarvitsee buustin.