Pittsburgh Penguins (1.) - Boston Bruins (4.), idän finaalit 2013

  • 89 461
  • 317

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Tinke tuossa puhuikin taklauksista ja itse olen vähän erimieltä asian suhteen. Boston taklaa enemmän kuin Ottawa ja Islanders esimerkiksi (Bos keskiar. 39,5 per peli, Ottawa 35,2 ja Islanders 33,0).

Pittsburgh-Ottawa -sarjassa taklaukset menivätkin yllättävän niukasti Ottawalle lukemin 140-171, tosin ensimmäisessä ottelussa Pittsburgh taklasi Ottawan nurin 41-21. Keskiarvoina tuo tekee 28 ja 34,2. Boston-Rangers -sarjassa päädyttiin ihan sopuisasti lukemiin 174-179 eli keskiarvoilla 34,8 ja 35,8. Ei nuo nyt ihan sellaisilta lukemilta näytä, että Penguinsilla pitäisi ainakaan ennakkoon suurta hätää olla, varsinkaan kun pelitapa perustuu joka tapauksessa pystypelaamiseen, jossa kontaktia on hankala välttää. Kyllä kaikkien neljän ketjun kaitsemiseen tulee Bostonillakin kiire, erityisesti jos siellä Seidenberg pelaa puolikuntoisena ja puolet pakeista on kokemattomia junnuja.

Mikään joukkue ei halua rakentaa menestystään kokemattomille pelaajille ja tämä puolustuspää se on Penguinsin paikka iskeä. Täytyy malttaa pelata vain oman pystysyöttösysteemin mukaisesti ja olla keskialueella tarkkana, sen verran strukturoidusti Boston kuitenkin pelaa joka alueella. Kiekkoa pystyyn ja vauhdilla Bostonin päätyyn louhimaan, Penguinsin paljon Bostonia laajemman yksilötaidon pitäisi riittää pidemmän sarjan kahnauksissa kääntämään sarja tällä tavoin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Mutta siinä Tinke on oikeassa ettei Pittsburghia ole vielä horjutettua tällä tyylillä mutta Boston varmasti tulee antamaan paljon painetta Penguins puolustukselle ja tärkeässä roolissa tulee myös olemaan että miten kiekko saadaan omalta alueelta sitten avattua kun fyysinen paine on kovempaa.
Toivottavasti vastustaja sytyttää myös vähemmän taklaavat Bruinsit pistämään parastaan ja viitteitä tästä on ollutkin ilmassa. Näin mm. Tyler Seguinin uhkaavasti luistelevan laidassa ollutta Rangers-pelaajaa kohti kurvaten vasta aivan viime hetkellä takaisin keskialueen puolelle.

Bostonissa on pelattu virkamieshenkistä kiekkoa ilman paljoakaan ylimääräistä tunnetta kahdella ensimmäisellä kierroksella johtuen reilua ja puhdasta peliä pelanneista vastustajista. Nyt tilanne on täysin toinen. Pittsburghin riveistä löytyy monta pelaajaa joiden neniä on yritetty niistää jo muutaman kauden ajan ja toivottavasti homma menee hieman hulinoinnin puolelle kun sillä on yleensä tapana tasoittaa taitoeroa. Mietin edellistä viestiäni hieman pidemmälle ja laittaisin Nokka-Marchandin kuitenkin ronkkimaan heikkohermoisia Malkinia, Nealia ja Letangia ja pyrkisin ratkaisemaan pelit ylivoimissa Krugin käsillä ja jaloilla.
Mahdottoman Crosby-tehtävän antaisin Seidenberg-Chara kaksikolle ja päävastuun Sidney perässä pysymisestä Dennis Seidenbergille.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Mahdottoman Crosby-tehtävän antaisin Seidenberg-Chara kaksikolle ja päävastuun Sidney perässä pysymisestä Dennis Seidenbergille.

Hyvin scoutattu. Seidenberg onkin tuota Malkinin perässä pysymistä jo aiemmin konferenssifinaaleissa kokeillutkin: Evgeni Malkin Hat Trick! Canes @ Pens ECF Game 2 - YouTube ja ehkä Crosbyn kanssa on siellä päädyssä helpompaa.

Jotain mun piti tuosta keskialueesta vielä lisätä...niin. Malkin voisi sitten lopettaa nuo oman viivan neppailut ja kikkailut tykkänään ja kertoa samalla Letangille, että ei yritä samaa ainakaan ihan yhtä usein. Välillähän piti katsoa ihan varovasti sormien välistä kurkkien, kun Kris Letang lähtee melkein spin-o-ramalla oman maalin takaa maalin edustan kautta tuomaan kiekkoa ylös.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kovan luokan sarja varmasti tulossa, heitetäänpä muutama hajahuomio:

  • Kiekonhallinta. Kummankin joukkueen peli perustuu siihen, että kiekko on valtaosan ajasta omilla, joten on sarjan tuloksen kannalta tärkeää kummalle tämä homma kääntyy. Nostetaan Bruinsilta tähän vaikuttavina tekijöinä kädellisempään suuntaan muuttunut pakisto, liigan paras aloitusosasto Bergeronin johdolla, kenties uransa kokonaisvaltaisesti parasta kiekkoa juuri nyt pelaava Lucic joka vaarallisen hyökkäyspelinsä ja parantuneen puolustuspelaamisensa lisäksi vie tasaisen riivatulla fyysisellä pelillään painetta oikeaan päähän kenttään, Bergeronin ketjussa kaksinkamppailut kovalla prosentilla voittava Jagr, ja negatiivisena tiettyjen pelaajien (pakiston kädetön osasto Charan johdolla, hyökkäyssinisellä riplaileva Marchand) suurehko kiekonmenetysriski.
  • Pelin tempo. Jotkut täällä sanovat homman olevan Pittsburghin hyökkäys vs. Bostonin puolustus, ja jos kenttätapahtumat menevät siihen niin tervemenoa vain Penguins finaaleihin. Kyllä tuohon asiaan täytyy saada vähän erilainen tasapaino, ja se edellyttää onnistuneesti puksuttavaa Bruins-dieseliä ja pysymistä helvetin kaukana Penguinsin pussiin pelaavasta run and gun -meiningistä. Se on viime vuosinakin nähty että jos tuolle joukkueelle ei tee pelaamista hankalaksi niin sarjassa käy varmasti huonosti.
  • Penguinsin tähdet. Bruins on taas näissä playoffeissa osoittanut, että silloin kun homma toimii, ei vastustajalle anneta juuri mahdollisuuksia ja peliä jyrätään vastustamattomasti omille sopivassa päässä kenttää. Penguinsilla on kuitenkin kenties liigan pisin lista yksilöitä, jotka pystyvät laittamaan ennemminkin "vain" joukkuepeliin perustuvan jengin tekemisiin kapuloita rattaisiin. Samasta syystä Pittsburghin ylivoima pystyy olemaan niin murhaavaa. Jollain ihmeen konstilla näiden pelaajien tekemä vahinko pitäisi kyetä minimoimaan.
  • Bruins-hyökkääjien "herääminen". On vaikea nähdä joukkueen pääsevän jatkoon, jos maaleista vastaavat kärjistetysti pelkästään ykkönen, nelonen ja pakit, ja varsinkin jos joku noista osastoista yskii niin apuja tarvitaan muualta. Bergeron pelaa toki hyvin kuten aina, mutta se saisi näkyä pykälää enemmän tulostaululla. Marchandin ja Seguinin Rangers-sarjat olivat lupaavia, Marchandin jopa monessa mielessä hyvä, ja vähintään tämänhetkinen vire olisi syytä pitää eikä taantua edeltäneeseen korpivaellukseen. Jagria vaivaa sama kuin Seguinia ennen muutamaa viime peliä, tehoja voisi olla suoritusten perusteella selvästi enemmän mutta ei vain uppoa, toivotaan että nyt niin käy. Peverleyn hyökkäysosaaminen on ollut kateissa koko kauden, joten on vaikea nähdä tehoja tulevan nytkään, mutta edellytykset niille ovat silti yhä olemassa. Kiikari-Kellyltä ei kukaan enää mitään odotakaan - en toki vastaan laita jos uusia suonenvetoja jostain löytyy. Näkisin, että tästä middle sixistä täytyy nähdä hyvät sarjat vähintään neljältä pelaajalta, että Bostonilla olisi kunnon edellytykset jatkoon.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Hyvin scoutattu. Seidenberg onkin tuota Malkinin perässä pysymistä jo aiemmin konferenssifinaaleissa kokeillutkin: Evgeni Malkin Hat Trick! Canes @ Pens ECF Game 2 - YouTube ja ehkä Crosbyn kanssa on siellä päädyssä helpompaa.

On aika epäolennaista miten Seidenberg on noista suoriutunut ennen breikkaamistaan shutdown-eliittiin.

Melkeinpä näkisin että noissa matchupeissa olisi paras sauma onnistua juuri noin niin kuin Pica kirjoittaa. Lähtökohtaisesti tietty vaikea uskoa, että lähdettäisiin mitenkään muuten kuin bergeronit Crosbyä vastaan. Mutta kun kaksi hirmuketjua tosiaan pitäisi nollata.
 

jackedwards

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Hyvin scoutattu. Seidenberg onkin tuota Malkinin perässä pysymistä jo aiemmin konferenssifinaaleissa kokeillutkin: Evgeni Malkin Hat Trick! Canes @ Pens ECF Game 2 - YouTube ja ehkä Crosbyn kanssa on siellä päädyssä helpompaa.

Nyt kun alettiin kaivelemaan videoita youtuben arkistoista, niin mieleeni muistui tällainen episodi. Brad Marchand undresses Kris Letang, scores 4/20/13 - YouTube Jos olisin Pens-fani, niin pelkäisin mikäli Letangia peluutetaan Marchandia vastaan.

Todella mielenkiintoinen sarja luvassa. Pens on juuri se vastus, jota olen päiväunissani toivonut juuri tähän saumaan. Bruins on parantanut peliään varsin mukavalla tavalla tämän vuoden playoffseissa ja toivottavasti nousukausi jatkuu myös tässä sarjassa. Mutta mikäli maalintekovoimaa ei ala löytyä muiltakin kuin Krugilta ja Boychukilta, on tämä sarja ohi neljässä pelissä. Vastus on todella huippuluokkaa eikä heti tule mieleen yhtä vahvaa joukkuetta rosterinsa puolesta ainakaan lähivuosilta. Mielelläni näkisin Vokounin sulavan viimeistään kolmannessa pelissä.

Cooke-Marchand, Iginla-Jagr, Vokoun-Rask mielenkiintoisia pareja löytyy tässä sarjassa jonoksi asti.
 

Pengu

Jäsen
Hieno ja viihdyttävä sarja varmasti tulossa!

Bruins on todellinen testi tälle joukkueelle, nyt mitataan mistä tämä joukkue on tehty. Vastassa on pahempi vastustaja kuin mitä Senators tai Islanders oli. Penguinsin hyökkäys on todella kova ja tulivoimaa löytyy todella laajalta rintamalta joten saa nähdä miten Bruinsin puolustus selviytyy paineesta. Bruinsilla on kuitenkin hyvä puolustus.

Eriskoistilanteissa Penguins on ollut hyvä näissä playoffeissa. YV on toiminut erinomaisesti lukuunottamatta muutamaa peliä. Nyt onkin hieno katsoa että miten ylivoima toimii kun vastaan asettuu Bruinsin hyvä alivoima, toivottavasti siellä ei vaan aleta neppailemaan koska Bruins rankaisee varmasti jos vain paikka tulee alivoimalla. Penguinsin alivoima on ollut myöskin erinomaista näissä playoffeissa, en tiedä minkälainen ylivoima on vastassa mutta alivoimalta odottelen samanlaista duunia kuin mitä tähänkin asti on ollut.

Puolustus onkin Penguinsin heikoin kohta. Isles sarjassa puolustus oli suoraan sanoen huonoa kun taas Senators sarjassa puolustus oli huomattavasti parempaa. Isles puski kuitenkin päälle kovalla höyryllä mikä välillä tuotti ongelmia puolustuksessa. Puolustukseen kuitenkin löytyy luottoa!

Maalivahdit ovat molemmilla aikalailla tasan. Vokyyn on kaikki luotto, samalla tasolla kun pelaa niin kaikki on hyvällä mallilla. Rask on hyvä maalivahti mutta pidän Andersonia parempana maalivahtina. Jos siis Raskille saadaan samanlaista kiekko sadetta kuin mitä Ottawa sarjassa saatiin niin uskon että maaleja syntyy. Raskista on myös jäänyt sellainen kuva että menettää hermonsa usein muutaman päästetyn maalin jälkeen, korjatkaa toki jos olen väärässä mutta sellainen kuva on vaan jäänyt. Raskille heti vaan painetta ja vetoja kohti, ei myöskään olisi pahitteeksi vähän antaa vähän ärsytystä Tuukalle. Morrow osaa tämän asian.

Penguins tulee todennäköisesti tämmöisillä ketjuilla vetämään:

Kunitz-Crosby-Dupuis
Iginla-Geno-Neal
Cooke-Sutter-Kennedy
Morrow-Jokinen-Adams

(Vitale, Glass, Bennett)

Martin-Orpik
Eaton-Letang
Murray-Niskanen

(Engelland, Bortuzzo, Despres)

Vokoun
Fleury

Aika varmasti tälläisillä Penguinsin lähtee sarjaan.

Jagr palaa taas Pittsburgiin ja Consoliin viime vuotisen Flyers-sarjan jälkeen. Tulee saamaan buuaksia joka kerta kun koskee kiekkoon. Allekirjoittanut aikoo myös buuata ihan täältä Suomesta asti. Tervetuloa vaan Pittsburghiin Jaromir!

Penguins tosiaan voitti kaikki kolme kohtaamista kaudella mutta niillä ei ole tässä kohtaa enään merkitystä. Omiin löytyy todella kova luotto että tästä matka jatkuu vielä finaaleihi. Helppoa ei se kuitenkaan tule olemaan.

Sarjan otteluohjelma julkaistaan vasta sitten kun läntisen konferenssin puolivälierät ollaan pelattu loppuun.

Ei kyllä jaksaisi odottaa sarjan alkua! Game on!

Pens In 6!

LET'S GO PENS!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->Bruinsleirissä toivotaan lähinnä sitä, että saataisiin ylimääräinen kotiottelu. Se voisi olla juuri riittävästi, että Jacobsin perheen nyörit heltyisivät yhteen tuikitarpeelliseen ulosostoon kesällä, eikä tulevaisuus näyttäisi ihan niin synkältä.

Noin muuten tästä sarjasta ei taida paljon kerrottavaa jälkipolville jäädä. Umpisurkean idän kaksi vähiten huonoa joukkuetta taistelee siitä kumpi pääsee perseraiskattavaksi kansalliselle estradille. Bruins varmasti yrittää pyristellä, mutta kun Rask ei ole Thomas ja rosteri on täynnä kolmosketjun työteliäitä mikkihiiniä niin surkeaahan se tulee olemaan. En seuraa maajoukkuekiekkoa, mutta voisin kuvitella, että Suomen räpiköinti jotain Kanadaa vastaan voisi olympiatasolla näyttää samalta. Isät vastaan D-junnuikäiset pojat.

Pens viidessä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
->Bruinsleirissä toivotaan lähinnä sitä, että saataisiin ylimääräinen kotiottelu. Se voisi olla juuri riittävästi, että Jacobsin perheen nyörit heltyisivät yhteen tuikitarpeelliseen ulosostoon kesällä, eikä tulevaisuus näyttäisi ihan niin synkältä.

Noin muuten tästä sarjasta ei taida paljon kerrottavaa jälkipolville jäädä. Umpisurkea idän kaksi vähiten huonoa joukkuetta taistelee siitä kumpi pääsee perseraiskattavaksi kansalliselle estradille. Bruins varmasti yrittää pyristellä, mutta kun Rask ei ole Thomas ja rosteri on täynnä kolmosketjun työteliäitä mikkihiiniä niin surkeaahan se tulee olemaan. En seuraa maajoukkuekiekkoa, mutta voisin kuvitella, että Suomen räpiköinti jotain Kanadaa vastaan voisi olympiatasolla näyttää samalta. Isät vastaan D-junnuikäiset pojat.

Pens viidessä.

Voi olla että sarkasmitutkani on rikki, mutta täytyy ihmetellä mistä tämä Bruins-leirin omiensa vähättely johtuu? Vaikka en olekkaan nähnyt ensimmäistäkään Bostonin playoff-peliä, niin uskon silti että kumpi tahansa tästä sarjasta etenee finaaliin, pystyy myös vastuksensa haastamaan, vaikkakin ehkä sieltä altavastaajan paikalta. En sen kummemmin enää jaksa ruveta käymään "prinsiippejä" läpi kun kaikki on aikalailla jo sanottu aiemmissa viesteissä, mutta pakollisena veikkauksena Pens in 7.
 

Riiseli

Jäsen
Ference luisteli tänään ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen. Se onko tällä mitään väliä on sit oma lukunsa.

Chara Malkinia nollaamaan ja Bergeron Crosbyn perään on toistaiseksi ollut mun veikkaukseni.
http://theleafsnation.com/2013/5/4/which-elite-forwards-does-zdeno-chara-shut-down-the-most
Tätä lueskelin toukokuun alussa ja kuten tuolta saattaa havaita Malkin ja Neal eivät ole Charan kentällä ollessa onnistuneet 5 vs 5 tilanteessa maalinteossa vuoden 2010 jälkeen. (Tämä kuten Kessel Toronto-sarjassa yhdellä maalillaan todisti, ei tietenkään takaa vielä mitään, mutta näiltäkin pohjilta olen noita peluutuksia arponut.)
Bruins varmasti yrittää pyristellä, mutta kun Rask ei ole Thomas ja rosteri on täynnä kolmosketjun työteliäitä mikkihiiniä niin surkeaahan se tulee olemaan. En seuraa maajoukkuekiekkoa, mutta voisin kuvitella, että Suomen räpiköinti jotain Kanadaa vastaan voisi olympiatasolla näyttää samalta.
Olen joskus tuuminut, että yksi syy mun omaan Bruins preferenssiin on se, että kaukalossa nähtävä tekeminen on verrattain kotoista ts. "checking line forwards" on vauhdissa aivan kuten Suomen maajoukkueessakin ja kuten maajoukkueessa parhaimmillaan joukossa on myös muutama parempi hyökkääjä. Joskus tämä joukkuepeli sitten tuottaa tulosta odotusten vastaisesti myös taidollisesti paremman vastuksen edessä. Odotukset on siis mullakin sellaiset, että Pens vie.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Chara Malkinia nollaamaan ja Bergeron Crosbyn perään on toistaiseksi ollut mun veikkaukseni.
http://theleafsnation.com/2013/5/4/which-elite-forwards-does-zdeno-chara-shut-down-the-most
Tätä lueskelin toukokuun alussa ja kuten tuolta saattaa havaita Malkin ja Neal eivät ole Charan kentällä ollessa onnistuneet 5 vs 5 tilanteessa maalinteossa vuoden 2010 jälkeen. (Tämä kuten Kessel Toronto-sarjassa yhdellä maalillaan todisti, ei tietenkään takaa vielä mitään, mutta näiltäkin pohjilta olen noita peluutuksia arponut.)

Malkinin tehot kahden edellisen kauden aikana Bruinsia vastaan (tänä vuonna Malkin ei pelannut Boston-otteluissa): 7 ottelua 1 maali 8 syöttöpistettä. Hyvin se Geno on siis Bostonia vastaan onnistunut. Tuon linkin takaa löytyy vaan Malkinin maalisaldo Charan ollessa kentällä, mikä on harhaanjohtavaa tilastointia, kun siellä ei mainita montako maalia Malkin on sitten rakentanut Charaa vastaan. Vai onko kaikki 9 pistettä syntynyt muita Bostonin pakkeja vastaan, itse en sitä jaksa tarkistaa.

Nealilla tehot 2+4 viimeisissä 6 Boston ottelussa.

Mutta eipä noilla vanhoilla esityksillä ole tässä sarjassa enää mitään merkitystä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kolme toivetta tähän sarjaan.

1. Fleury nähdään maalilla.
2. Marchand päättää Cooken kauden puhtaalla lonkkataklauksella.
3. Jaromir Jarkko iskee jatkoajalla sarjan ratkaisevan maalin Penssin kotikentällä and salutes the home crowd.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kolme toivetta tähän sarjaan.

1. Fleury nähdään maalilla.
2. Marchand päättää Cooken kauden puhtaalla lonkkataklauksella.
3. Jaromir Jarkko iskee jatkoajalla sarjan ratkaisevan maalin Penssin kotikentällä.

Varsinkin tuon kolmannen haluan nähdä. Eikä kohta kaksikaan olisi huono juttu.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
3. Jaromir Jarkko iskee jatkoajalla sarjan ratkaisevan maalin Penssin kotikentällä and salutes the home crowd.

Ois kyllä melkoisen kova veto. Jos menee seiskan jatkoajalle, niin tämän haluan minäkin nähdä. Vitutus saattaisi olla kyllä käsin kosketeltavissa.
 

Riiseli

Jäsen
Mutta eipä noilla vanhoilla esityksillä ole tässä sarjassa enää mitään merkitystä.
Eipä ollut tarkoitus antaa tuolle tilastolle tiedolle sen suurempaa merkitystä. Vaan joltain pohjalta sitä peluutusta on näissä valmentajien mietittävä ja meidän spekuloitava ja tämä sopinee spekuloinnin pohjaksi siinä missä muutkin menneet, joilla ei ole enää varsinaista merkitystä. Muita menneitä on mm. Julienin tapa peluuttaa Charaa ja Bergeronia varsin säännönmukaisesti eri ketjuja vastaan tilanteissa, joissa vastustajalla on selkeästi kaksi vahvaa ketjua.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Larssonilta harvinaisen huono viesti, tai sitten ajelin itekki vaihteeksi trolliin...

Kyllähän tämä sarja ennakkoon on tämän kevään ehottomasti parasta antia, kun kaksi taitavaa ja hyvää fyysistä porukkaa kohtaa. Lisäksi tarjolla on liuta erillaisia match uppeja:

Iginla-Jagr Jagr pelannu hyvin vaikkei tehoja ole syntynyt ja Iginla juurikin päinvastoin;D

Lucic- Orpik/Murray Ihmisseinät vastassa ja seinään törmääminen ei ole koskaan kivaa, innolla odotan mitä tästä tulee ja kuka poistuu pystyssä jahka savu hälvenee;D

Vokoun-Rask Rask ollut loistava ja Vokoun joutuu ottamaan huomattavasti haastavampia tilanteita vastaan kuin mitä tarvitsi Ott hyökkäystä vastaan. Bos miehet ajaa myös maalille ripareihin huomattavasti paremmin.
Pit tarjoaa myös huomattavamman haasteen pakkien(Letang) toimittaessa kiekkoa maalille joiden kanssa Raskilla oli ajoittain Tor sarjassa vaikeuksia.

Krejci/Bergeron- Malkin/Crosby No Sid on omaa luokkaansa, ja Malkinin taijot kaikki tietää, mutta ei pidä mitenkään väheksyä Bos miesten taitoja vaikkei nää kaverit olekkaan ihan yhtä näyttäviä kavereita. Bergeronilta tarvitaan tehoja kyllä tässä sarjassa jos halutaan menestyä.

Supermiesten sidekickit:
Neal,Dupuis ja laatikkopää Kunitz;D
Kaikki loistavia maalintekijöitä ja hyvä fysiikka kaikilla.Luonnollisesti jäävät vähemmälle huomiolle kahden maestron valokeilassa, mutta arvostan ja tehot puhuvat puolestaan

Marchand,Horton,Lucic(Seguin)
Marchandin rottailut kaikki tietää, mutta harvempi ymmärtää kuinka hyvät kiekolliset avut ja yllättävät liikkeet tällä allekirjoittaneen suosikkipelaajalla on.

Horton nyt sattuu olemaan (vahingossa) aina siellä mistä tulee ne parit maalit.
Seguin oli ihan paska Tor fyysisiä pelaajia vastaan ja sama jatkui Nyr kanssa, vetoja paljon mutta ei ole saanut juuri muuten mitään aikaan

Lucic oli varmaan koko ekan kiekan paras pelaaja koko liigassa, Nyr vastaan pari peliä kaverin kuvan ois voinut laittaa maitotölkkiin.

3-4 vitjat molemmilla ratkaisuihin pystyviä ja myöskin nopeus/kovuus hyvää tasoa.


Kovasti tuossa on ollut keskustelun kohteena noi Bostonin rookiet ja itse en ennakkoon ala aliarvioimaan heitä, so far hoitaneet hommansa hienosti ja vaikkei ne nyt niminä juurikaan kolahda korvaan niin pitää musitaa että Girouxit/Geslafit sun muut ovat kans olleet joskus "nimettömiä" pelaajia;D


Joka tapauksessa jääkiekko on jo voittanut ettei tarvi mitään Kings- NJ finaaleita kattoa tänä kesänä(jäi muuten kattomatta viime vuonna;D)
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Olen kattonut paria peliä lukuunottamatta kaikki Bostonin ja Penssien ottelut niin Pensseleistä vastaan asettuu tuplasti fyysisempi joukkue kuin Islanders tahi Ottawa jos Ottawasta voi puhua fyysisenä joukkueena.

Bostonin porukasta Lucic ja Thorton tulevat olemaan pelote, joka kerta kun Penssien pakit menevät hakemaan kiekkoa omista kulmista.
Suurin muutos tulee olemaan kun Penssien pakeilla ei tule olemaan ylimääräistä aikaa omalla alueella kiekon kanssa. Kiekonmenetykset ja nopeat syötöt maalille ovat Bostonin ase tulevissa otteluissa.

Maalivahtipeli on aika tasan enkä näe, että pelit ratkeavat tähän vaan siihen kumpi pystyy takakarvaamaan ja pakottamaan toisen virheisiin. Ylivoimapeli menee suoraan Pensseileille, tällä alueella Boston ei pysty vastaamaan ellei alivoimapeli kulje täydellisesti.

Ensimmäinen peli tulee olemaan vauhdikas ja todella fyysinen. Ylilyönteihin ei ole varaa kummallakaan joukkueella. Uskon, että Bostonin 4-kenttä on suuressa osassa ja varsinkin pystyvätkö Bartkowski ja Krug nostamaan piirun verran peliä kun 'panokset' nousevat ja jos eivät niin Pensselit käyttävät nämä hyväksi. Viime pelien perusteella Chara on pieni kysymysmerkki miten herra pelaa. Charan peli on ailahdellut varsinkin hasardi syötöt omassa päässä ja tientynlainen epävarmuus kiekon purkuun on ollut ongelma.

Paljon kysymyksiä, jotka aukeavat ensimmäisen pelin jälkeen ja silloin nähdään mihin suuntaan asetelmat menevät. Maailman parhaalle toivotan onnea jos ja kun pelaa ilman suojapleksiä.
 

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Mitä enemmän tätä sarjaa miettii ja pohtii sitä huikeammaksi odotus kasvaa vain. Vaikka pingviinien tie tähän asti ole ollut mikään itsestään selvyys, niin nyt alkaa se todellinen taisto. Enää ei saa mitään ilmaiseksi vaan jokaisesta tilanteesta ja sentistä joutuu taistelemaan. Nyt oikeasti katsotaan kummankin joukkueen kovuus ja kuinka valmiita ovat taistelemaan finaali paikasta. Voidaan sanoa, että kummatkin ovat kovia ja olleet valmiita kun tänne asti ovat päässeet, mutta nyt katsotaan kuka on idän paras.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kolme toivetta tähän sarjaan.

2. Marchand päättää Cooken kauden puhtaalla lonkkataklauksella.

Kyllähän se Brad (pinokkio) Marchand on sellanen mikkihiiri 83 kg, että ei se puhtaalla taklauksella ainakaan Matt Cookea 93 kg aja hilloks. Eikä oikeastaan ketään muutakaan.

Ellei sitten tee samalla tavalla kuin pari vuotta sitten Sami Salolle hyi hyi hyi likasista likasinta..
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Onko varmaa tietoa toi et millon alkais ku ainaski vetosaitilla on 29/5 2:lta alkamaan scheduloitu toi eka peli ja LA-SJ ois kello 4....
 

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Onko varmaa tietoa toi et millon alkais ku ainaski vetosaitilla on 29/5 2:lta alkamaan scheduloitu toi eka peli ja LA-SJ ois kello 4....

Eikai ne voi alottaa finaaleja ennenku välierät on hoidettu? Eiköhän torstaina tai perjantaina ala. Ei malttais odotaa sarjan alkamista niin hienolta match-upilta näyttäis. Saa nähä murtuuko jo kolmas maalivahti Penguins hyökkäyksen edessä.
 
Eikai ne voi alottaa finaaleja ennenku välierät on hoidettu? .

Tähän käsitykseen päädyin minäkin HFBoardsia selailemalla. Eli jos Red Wings voittaa tänään, idän finaalit alkaa keskiviikkona, jos Blackhawks voittaa tänään, idän finaalit alkaa torstaina.

vetosaitilla on 29/5 2:lta alkamaan scheduloitu toi eka peli .

On muuten erikoista touhua ainakin Unibetillä, kun siellä tarjotaan kertoimia 29.5. ja 31.5. Suomen aikaa pelattaviin Pittsburgh-Boston-peleihin. Nuo jälkimmäiset kertoimet siis ilmeisesti koskevat sarjan toista peliä, mutta entäs jos game 1 pelataankin silloin 31.5. Suomen aikaa? Kenelle maksetaan voitot?

Jos tuo game 1 oikeasti olisi huomenna, niin kyllähän siitä olisi jo joukkueiden ja NHL:n kotisivuilla infottu. Siksi voisivat bookerit reilusti laittaa niihin kohteisiin tekstit "game 1" ja "game 2".
 
Viimeksi muokattu:

Stringer B.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Uskon, että peli pelataan viim. to-pe yönä, sillä silloin on yksi päivä välissä viimeisen mahdollisen lännen pelin jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Muutamat Insiderit ovat jo kirjoittaneet, että Pens-Bruins sarja ei ala ainakaan ennen torstaita. Bostonissa on ilmeisesti joku hässäkkä varattuna jäähalliin sunnuntai-maanantaille, joten minun ajatukseni mukaan pelipäivät menevät:

G1 To/Pe
G2 La/Su
G3 Ti
G4 To
... ...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös