Mainos

Pittsburgh Penguins (1.) - Boston Bruins (4.), idän finaalit 2013

  • 89 960
  • 317

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Muutamat Insiderit ovat jo kirjoittaneet, että Pens-Bruins sarja ei ala ainakaan ennen torstaita. Bostonissa on ilmeisesti joku hässäkkä varattuna jäähalliin sunnuntai-maanantaille, joten minun ajatukseni mukaan pelipäivät menevät:

G1 To/Pe
G2 La/Su
G3 Ti
G4 To
... ...

Käsittääkseni sarja ei voi alkaa, ennenkuin lännessä on pelit ohi. Viimeinen CHI-DET pelataan ke-to yönä, joten PIT-BOS alkaa mitä todennäköisimmin To-Pe -yönä. Eiköhän siitä mennä sitten vuorovedoin, ellei länsi sitten huilaa 2 päivää ennen aloitustaan.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Calendar List | TD Garden

Pelattiinhan siellä toki juuri kuukausi sitten samana sunnuntaina Celticsin ja Bruinsin pelit, mutta pleijarilätkämatsin yhdistäminen NKOTB:n keikkaan ei kyllä onnistu.

Varsinkin kun nuo sunnuntain ja maanantain tapahtumat ovat juuri siihen aikaan kun normaalisti pelattaisi jääkiekkoa.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, JYP
Kolme toivetta tähän sarjaan.

1. Fleury nähdään maalilla.
2. Marchand päättää Cooken kauden puhtaalla lonkkataklauksella.
3. Jaromir Jarkko iskee jatkoajalla sarjan ratkaisevan maalin Penssin kotikentällä and salutes the home crowd.

Repesin kun luin tämän viestin, mutta olen varma että olen repinyt pelihousuni moneen otteeseen, jos nämä toteutuvat ja viimeinen on naula arkkuun, vaikkei minulla ole mitään Jagria vastaan. :) Silti nämä kuulostavat kurjuuden maksimoinnilta.

Tämä sarja tulee olemaan hauska jo siinäkin suhteessa, että molemmilla kotiyleisöillä on buuattava. Bostonissa buuattiin kiitettävästi Iginlalle enkä usko, että se ainakaan nyt vähenee. Oikeat on ainekset. Harmi kun joutuu odottamaan vielä tämän sarjan alkamista, vaikka nuo lännen väännötkin on aika herkulliset. Jos San Jose ja Detroit voittaisivat sarjansa, olisi varmuudella joku suomalainen Stanley cupin voittavassa joukkueessa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Bob MacKenzien mukaan sarja alkaa vasta lauantaina.

Sellainen viikon tauko sarjojen välillä molemmille joukkueille siis.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Melkoinen paussi, siis. Noinkohan on ruosteinen Game 1 luvassa ts. paljon söhräämistä pienissä asioissa ja tämä kyllä sotii jossakin määrin Penguinsia vastaan, kun varsinkin tuo oman pään tekeminen on muutenkin toisinaan vähän kyseenalaista. Boston pelaa paljon järjestelmällisemmin ja noin teoriassa ekasta pelistä voisi siis kuvitella maalintekokilpailua.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Voi olla että sarkasmitutkani on rikki, mutta täytyy ihmetellä mistä tämä Bruins-leirin omiensa vähättely johtuu? Vaikka en olekkaan nähnyt ensimmäistäkään Bostonin playoff-peliä, niin uskon silti että kumpi tahansa tästä sarjasta etenee finaaliin, pystyy myös vastuksensa haastamaan, vaikkakin ehkä sieltä altavastaajan paikalta.

Toveri Pican puolesta en pysty vastaamaan, mutta oma realismini pohjautuu pitkälti liialliseen kiekon katseluun.

Bruinsilla on tänä keväänä ensimmäistä kertaa vastassa joukkue, jolla on taktisesti osaava valmentaja ja jonka hyökkäys on riittävän laaja ja fyysinen. Se tarkoittaa, että Bruinsin heikkoudet ymmärretään ja käytetään hyväksi. Charalla, Boychukilla ja kumppaneilla on vaikeuksia syöttää kiekkoa liikkuvaan lapaan, vaikka kaukalossa ei olisi vastustajaa. Nyt kun on ja vieläpä sellainen, jonka voi odottaa karvaavan aggressiivisesti, niin tilanne on Bruinspakeille suorastaan epäreilu.

Bruins ei sarjasta jatkoon mene ilman Raskin jeesustekoja ja Vokounin ja Penspuolustuksen puppelointia. Pensin heikkous on puolustuspään maalinedusta, mutta vähän epäilen, että Bruins viettää peleissä ihan liikaa aikaa omassa päässä, että tämä heikkous pystytään hyödyntämään.

Lännestä sitten sellainen joukkue löytyy, jos vain on sikäläisten sotien jälkeen tarpeeksi ehjä ja freessi pelaamaan jääkiekkoa.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Melkoinen paussi, siis. Noinkohan on ruosteinen Game 1 luvassa ts. paljon söhräämistä pienissä asioissa ja tämä kyllä sotii jossakin määrin Penguinsia vastaan, kun varsinkin tuo oman pään tekeminen on muutenkin toisinaan vähän kyseenalaista.

Toisaalta Boston pelasi kauden ensimmäiset >50 matsia liki kauttaaltaan aivan vitun surkeaa jääkiekkoa ennen kuin ryhdistäytyi monella osa-alueella suurimmaksi osaksi viiden pelin sarjaa plus edellisestä viimeiseksi pariksi minuutiksi. On vaikea sanoa kumpi noista joukkueista on se "todellinen" kevään -13 Bruins, mutta jos viikon tauko tarkoittaa flow'n katkeamista ja paluuta runkosarjan tasoiseen kiekolliseen ja fyysiseen peliin niin Pittsburgh vienee neljässä.

Toinen riski on siinä, että viikossa lisää Bruinsin veteraanipakkeja saattaa tervehtyä ja kaukaloon heitetään joku Ference tunaroimaan pelejä vastustajalle.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Vaikka Bruins oli runkosarjassa neljäs niin runkosarjan aikana Bruins pelasi kyllä melko huonosti. Ja se näkyy täällä vieläkin joidenkin kirjoittajien teksteissä. Siihen varmaan liittyy vielä liittyy jokin Pens pelko, kun he ovat olleet tänä vuonna melko hyviä. Bruins heräsi Leafs sarjassa pelaamaan omaa peliänsä ja Rangers sarjassa nähtiin jo voittava Bruins joukkue. Se mikä esti heidät tekemästi sweeppiä oli muutama virhe neljännessä pelissä, joista Rangers teki maalit. Ja ei se Länsi ole sen kovempi kuin Itä. 2000-luvulla molemmista tullut 6 mestaria.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Toveri Pican puolesta en pysty vastaamaan, mutta oma realismini pohjautuu pitkälti liialliseen kiekon katseluun.
Realismi on juuri oikea sana jota kaikkien idän rupujengien kannattajien pitää käyttää arvioidessa kannattamansa joukkueen menestysmahdollisuuksia lottovoittajia vastaan. Crosby ja Malkin -kaksikko on sellainen mitä muilta porukoilta ei ole heittää kehään ja jos näiden peli lähtee luistamaan niin peli on ohi. Lisäksi kun pariin seuraavaan kenttään löytyy vain hieman himmeämpää valovoimaa niin hankala on ilman lääkitystä on lähteä mitään Bruins viidessä juttua heittämään.
Voihan tietysti olla että Pensin muistiinpanot Bruinsin puolustajien pelityylistä on runkosarjassa vedetty "pleksin kautta keskialueelle" -meininki ja yllätyksenä tulee se että pari nuorta poikaa osaa sekä luistella että syöttää ja joskus jopa samanaikaisesti.

Ennakkosuosikista sarjassa ei ole epäselvyyttä mutta pelit pelataan ihmisten toimesta kaukalossa ja välillä joku ylittää ja joku alittaa ennakko-odotukset. En siis ole sitä mieltä että Boston Bruins ei missään tapauksessa pysty sarjaa voittamaan, neljään tappioon pelataan ja siihen asti taistellaan. Itselleni on aina riittänyt se että kannattamani joukkueen pelaajat yrittävät tosissaan ja antavat kentällä kaikkensa, enempää ei voi vaatia oli túlos mikä tahansa.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Ja ei se Länsi ole sen kovempi kuin Itä. 2000-luvulla molemmista tullut 6 mestaria.

Jo pelkkä Southleastin olemassaolo on tehnyt lännestä kovemman. Hyvä, että sekin muuttuu ensi kaudella, niin idässäkin joudutaan pelaamaan kunnolla. Ei ne mestarit kerro kovuudesta mitään. Hyvät joukkueet on aina hyviä joukkueita. Lännessä niitä hyviä joukkueita on vain enemmän. Ainakin tällä kaudella. Todisteena lännen välierät, joissa tapellaan kunnolla, kun idässä kaksi parasta meni helposti jatkoon. Hyvä, että kuitenkin kävi näin, niin nähdään oletettavasti viihdyttävä sarja eikä mitään läpijuoksua. Näiden kahden nokittelu runkosarjassa oli sitä luokkaa, että odotusarvot ovat tapissa.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Ei ne mestarit kerro kovuudesta mitään. Hyvät joukkueet on aina hyviä joukkueita. Lännessä niitä hyviä joukkueita on vain enemmän. Ainakin tällä kaudella. Todisteena lännen välierät, joissa tapellaan kunnolla, kun idässä kaksi parasta meni helposti jatkoon.

Näinhän se tuppaa yleensäkin menemään, ja juuri siksi Itä saa usein vieläpä edun finaaleihin. Idän kärkijengi voi vedellä runkosarjan lonkkaa ja saada silti hyvän sijoituksen, sitten seilata suht huoletta kierroksen-parin verran omia playoffeja. Lännessä tuolla meiningillä jäisi eliittijoukkuekin jo siihen ~5.-10. sijan ansaan ja hyvin mahdollisesti playoffeista ulos, ja finaaliin tulija joutuu yleensä tulemaan sinne selvästi enemmän energiaa kuluttaneena. Toki voi käydä niinkin ettei vaivatta Idän läpi surffaillut joukkue olekaan finaaleihin oikein valmis, mutta tuo on kyllä harvinaisempaa koska harvoin se sentään yhden joukkueen konferenssi on (tämä oli minusta pieni osasyy ainakin Ottawan tappioon -07, mutta ei nyt kyllä tule muita esimerkkejä suoralta kädeltä mieleen).

Jos nyt kävisi niin oudosti että Bruins menisi tästä sarjasta jatkoon, niin tuossa voisi olla jatkoon aika isokin etu kun katsoo millaista taistelua Länsi on juuri nyt.
 

George Parros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks 06-07
Lännessä niitä hyviä joukkueita on vain enemmän. Ainakin tällä kaudella. Todisteena lännen välierät, joissa tapellaan kunnolla, kun idässä kaksi parasta meni helposti jatkoon.

Lännessä voi olla enemmän hyviä joukkueita tai sitten ei. Varsinkaan tällä kaudella minkään sortin faktaa ei asiasta ole esittää, koska keskinäisiä pelejä ei ole toistaiseksi pelattu ainuttakaan. On vain mielipiteitä/mielikuvia.

Lännen välieristä voi yhtä hyvin halutessaan kääntää asian niin päin, että siellä ei ole yhtään todellista huippujengiä, kun tunaavat niin pitkään heikompiakin vastaan.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Lännessä voi olla enemmän hyviä joukkueita tai sitten ei. Varsinkaan tällä kaudella minkään sortin faktaa ei asiasta ole esittää, koska keskinäisiä pelejä ei ole toistaiseksi pelattu ainuttakaan. On vain mielipiteitä/mielikuvia.

Tämä on kieltämättä erikoinen kausi tuossa suhteessa, mutta kyllä niitä pelejä katsomalla jotain voi sentään päätellä. On esimerkiksi vaikea uskoa Lännen ysin Columbuksen pelien perusteella, että runkosarja-Bruinsin kaltainen "kolmasosa syötöistä omille"-jengi olisi päässyt toisessa konferenssissa pudotuspeleihin (don't get me wrong, tämän hetken Bruins olisi helpostikin). Tietysti on yhtä lailla vaikea sanoa, olisiko joukkue pelannut paremmin jos olisi ollut tarvis.

Toki tällainen analyysi jää vähän vajaaksi kun ne vastustajatkin ovat eri jengejä. Enpä esim. -11 Lännen playoffien perusteella osannut millään arvata, että Canucks sekoaisi niinkin pahasti kun näyttää vähän testosteronia.
 
Varsinkin kun nuo sunnuntain ja maanantain tapahtumat ovat juuri siihen aikaan kun normaalisti pelattaisi jääkiekkoa.

Sunnuntaisin NHL:ää voi pelata ihan mihin aikaan vaan: kahdeltatoista päivällä tai kahdeksalta illalla. Mutta NHL:n pudotuspeleissä pelit voi kestää vaikka kuusi tuntia, ja NKOTB:n lavaa ei kasata ihan hetkessä.
 

Schadowan

Jäsen
Toki voi käydä niinkin ettei vaivatta Idän läpi surffaillut joukkue olekaan finaaleihin oikein valmis, mutta tuo on kyllä harvinaisempaa koska harvoin se sentään yhden joukkueen konferenssi on (tämä oli minusta pieni osasyy ainakin Ottawan tappioon -07, mutta ei nyt kyllä tule muita esimerkkejä suoralta kädeltä mieleen).

Näin kävi myös Pensillä vuonna 08. Kolme sarjaa recordilla 12-2. Ensin Ottawa sweep, Rangers 4-1 ja Philly 4-1. Sen jälkeen iski karu totuus, ja Detroit nollasi Pensin kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Sen jälkeen oli aika vaikea nousta enää mestaruuteen.

Mestaruuskautena ensin trillerimäiset Philly ja Capitals-sarjat, Carolina-sarjassa sai ottaa vähän henkeä ja viimeiseksi niukka voitto Detroitista.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Bruins heräsi Leafs sarjassa pelaamaan omaa peliänsä ja Rangers sarjassa nähtiin jo voittava Bruins joukkue. Se mikä esti heidät tekemästi sweeppiä oli muutama virhe neljännessä pelissä, joista Rangers teki maalit.

Bruins voitti omalla pelillään Leafsin seitsemännen ottelun jatkoajalla ja ihmeellä, jollaisia ei ole koettu sitten raamatun kuvaamien aikojen. Rangers taas oli Bruinsille mitä otollisin vastustaja: joukkue, joka tykkää pelata omassa päässä ja yrittää maaleja vastahyökkäyksillä. Julienin pelikirjan kulmakivi on vastustajan ylivoimahyökkäysten ehkäisy ja hyökkäyspeli perustuu pitkälti kulmapyörimiseen. Kuinka kävi? Bruins pelasi illat Ragsin päädyssä ja onnistui estämään vastahyökkäyset suurimmaksi osin.

Bruins on tippunut keväällä 2012 (Caps), 2010 (Flyers) ja 2009 ('Canes) joukkueille, joilla on ollut hyvä valmentaja ja jotka ovat käyttäneet Bruinspuolustuksen kädettömyyden hyväkseen aggressiivisella karvauksella ja puolustajien rohkealla viivan pidolla (ts. juuri niillä aseilla, joilla Bruins parhaimmillaan itsekin pelaa). Pens on huomattavasti parempi joukkue kuin viime kauden Caps. Bruins on tällä kaudella ehkä parempi kuin viime kaudella, mutta heikkoudet ovat pysyneet, eikä maalilta löydy Jeesusta.

Vedonvälittäjillä Pensin kertoimet pyörivät puolentoista luokassa. Eli ts. Bruinsilla on kolmanneksen mahdollisuudet sarjasta jatkoon. Itse tinkisin neljännekseen. Bruinsin mahdollisuudet ovat Pensin lasin kovassa, mutta yhtä hauraassa maalivahti/puolustus -tandemissa. Alkuun virheitä ja helppoja maaleja, niin Bylsma ei voi muuta kuin lakaista sirpaleet.

Ja ei se Länsi ole sen kovempi kuin Itä. 2000-luvulla molemmista tullut 6 mestaria.

Mestarit eivät kerro mitään konferenssien tasosta. Esim. Bruinsin mestaruusvuonna 2011 katsoin suunnilleen kolme neljäsosaa muista kuin Bruinsin playoffspeleistä ja lännessä olisi ollut ainakin kolme joukkuetta jotka olisivat pyyhkineet Bruinsilla lattiaa, jos terveystilanne yhtä hyvä kuin Itäisen konferenssin mestarilla: Sharks, Wings ja Canucks.

Bruinsin kannalta kävi vain niin onnellisesti, että sekä Sharks että Canucks sössivät itsensä väsyksiin sarjoissa, jotka niiden olisi pitänyt pystyä katkomaan paljon ennen seitsemättä peliä ja sitten vielä tahkosivat todella fyysisen ja loukkaantumisia tuottaneen keskinäisen sarjan. Bruins sai finaaleissa vastaansa Canucksin, jolta oli puhti pois ja tärkein hyökkääjä yksijalkainen. Toki Bruinsin pelasi seitsemän pelin sarjoja, kovuudesta ja fyysisestä preesensistä tunnettuja Habsia ja Lightningia vastaan.

Vaikeahan näistä on tietysti varmuudella sanoa, kun vasta finaalissa pelataan vastakkain, mutta kyllä lännessä meno on ollut ensimmäisestä kierroksestä lähtien ihan toisen näköistä kuin idän höntsissä. Lännestä ensimmäisellä kierroksella tipahtanut Blues olisi mielestäni ennakkosuosikki jokaista idän joukkuetta vastaan.

MItä nyt tulee tasovertailuun ylipäänsä, niin lännen saldo on ollut ymmärtääkseni aina voitollinen mitä tulee viime vuosien konferenssien välisiin runkosarjamatseihin. Ja paitsi että taso on ollut kauttaaltaan kovempi, niin ennen kaikkea lännessä on joka vuosi ollut enemmän joukkueita, joilla on ollut realistiset mahdollisuudet mestaruuteen.
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Tässä Twitteriä lukiessa sattui silmään twiitti, jossa mainittiin siitä kaupasta missä Iginla olisi siirtynyt Bruinsiin. Kyseisessä treidissä Bartkowski, Alex Khokhlachev ja ykköskierroksen varaus olisi siirtynyt Flamesiin. Bartkowski varmasti tyytyväinen, ettei tuo treidi onnistunut kun pääsee pelaamaan playoff kiekkoa ja vielä Bostonissa.

Ja tosiaan sunnuntaipelejähän on pelattu Bostonissakin tällä kaudella yksi kappale päiväpelinä, mutta jos sarja alkaa vasta viikonloppuna niin eihän tuolla NKOTB tapahtumalla sitten ole mitään merkitystä.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Vahvistettu ottelu ohjelma:

Game 1: Sat. 1st June 8:00 pm
Game 2: Mon. 3rd June 8:00 pm
Game 3: Wed. 5th June 8:00 pm
Game 4: Fri. 7th June 8:00 pm
Game 5: Sun. 9th June 8:00 pm
Game 6: Tue. 11th June TBA
Game 7: Wed. 12th June TBA
 

Ektar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Vahvistettu ottelu ohjelma:

Game 1: Sat. 1st June 8:00 pm
Game 2: Mon. 3rd June 8:00 pm
Game 3: Wed. 5th June 8:00 pm
Game 4: Fri. 7th June 8:00 pm
Game 5: Sun. 9th June 8:00 pm
Game 6: Tue. 11th June TBA
Game 7: Wed. 12th June TBA

CBC, RDS ja NBC lähettää pelit, joten kai se on pakko taas NBC:n lähetyksiä seurata. Oisin kyllä toivonut, että nuo viikonloppu pelit alkaisivat aikaisemmin niin ei tarvisi joka peliin herätä kolmelta.

Ei hätää, meillä on mahdollisuus Matt Cookella nokittaa tässä kategoriassa (lähinnä viitaten lauseesi loppuosaan).

Tuo on kyllä totta, sillä tuskin Bostonissa unohdetaan mitä hän teki Savardille.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Ei jumalauta, ei tästä tule mitään. Aamulla hiestä märkänä heräsin kaamean painajaisen jälkeen: Jaromir Jagr Game 7 jatkoajalla voittomaali ja Salute Consolin yleisölle.

...tästä tulee aivan liian rankka sarja.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Kamala uni kertakaikkiaan, mutta äläs nyt sentään noin sano, että tulee liian rankka sarja.
Mun mielestäni olis noin tuhat kertaa rankempaa jos tätä sarjaa ei olisi tullutkaan : )
 

sierramies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vituttaa, myös sekin.
Kihelmöivän jännittävä sarja on tulossa. Itse Bostonin kannattajana seuraan etenkin Tuukka Raskn edesottamuksia. Vanhalle Ilves-pelurille sitä soisi oman, "itse" pelatun Stanley Cup -mestaruuden. Mutta vastassa on kyllä pelottava arsenaali Crosbyineen ja Malkineineen.

Jos Bostonin puolustus pystyy pelaamaan aggressiivisesti ja tarkasti saattaa voitto olla lähellä. Pingviinien puolustus ei liene samaa tasoa Bruinsien kanssa. Bostonilta ykköselle onnistumisia ja fyysisellä pelillä Pingviinien järkyttämistä, siinä avaimet. Tuukalle loistosarja ja finaalissa ollaan. Mutta taitaa venyä game seveniin tämä trilleri. Sitä odotellessa.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, JYP
Pingviineillä hyökkäys on paras puolustus. Jotenkin on sellainen näkemys, että tosiaankin sillä osastolla Boston on vahvempi. Kunhan vaan toimittaa kiekkoa Pittsburghin maalille ja vähän myllyttää niin kyllä se puolustus hyvin hajoaa. :) Täällä on manattu Jagrin tekevän ratkaisumaalin seitsemännessä pelissä. Se varmaan toteutuu...

Edit:// Bostonin kannattaa pistää painetta Matt Niskaselle. Siltä saadaan kiekko pois. Toimii myös muille pakeille, mutta Niskanen on tässä erityisen hyvä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Pingviineillä hyökkäys on paras puolustus. Jotenkin on sellainen näkemys, että tosiaankin sillä osastolla Boston on vahvempi. Kunhan vaan toimittaa kiekkoa Pittsburghin maalille ja vähän myllyttää niin kyllä se puolustus hyvin hajoaa.

Tarkoitatko, että Bruinsin hyökkäys olisi parempi osasto kuin Penguinsin vastaava? Minusta se on ainakin selviten Penguinsin heiniä siinä missä Bruinsin puolustus ja varauksin maalivahtipeli voidaan luokitella himpun verran paremmaksi heille. Tämä mainitsemasi pelitapa on varmaan stereotypia siitä "playoff-kiekosta" jota Penguinskin voisi sopivissa määrin harjoittaa. Maalin edessä pitää olla lihaksia ja luoteja ettei näistä sudita jokaista kiekkoa maaliin - kummassakin päässä kenttää. Haluan vielä ottaa kiinni Nealin hattutempun kahteen ensimmäiseen maaliin. Molemmat tulivat sota-alueelta, maalin edestä. Tahtoa on siis Penguinsillakin mennä sinne.

Bostonin kannattaa pistää painetta Matt Niskaselle. Siltä saadaan kiekko pois. Toimii myös muille pakeille, mutta Niskanen on tässä erityisen hyvä.

Näihin varmaan ollaan molemmissa leireissä varauduttu. Bruinsillakin varmasti on joku vähän heikompi puolustaja kiekon kanssa johon yritetään pureutua muita tarkemmin kun taas vastaavasti näille puolustajille pyritään antamaan hyvät avut, että päästään kääntymään hyökkäyksiin.

Toivottavasti sarjassa nähdään mahdollisimman vähän pleksin kautta ulos -peliä niin saadaan välttämättömien virheiden kautta mielenkiintoisia otteluita. Väittäisin, että klisee ensimmäisen maalin tärkeydestä on tässä(kin) sarjassa aika paikoillaan ja ehkä vielä enemmän Penguinsin kannalta. Näen Bruinsilla paremmat valmiudet pystyä puolustamaan johtoasemaa pelin loppuun asti kuin Penguinsilla, johtuen jo monesti mainitusta puolustuksesta. Penguinsilla hyökkäys on paras puolustus jollaista harvoin pelin lopussa nähdään kun johtoasemassa ollaan. Etenkään pudotuspeleissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös