Pittsburgh Penguins (1.) – New York Rangers (2.), Metropolitan 2. kierros

  • 55 270
  • 164

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Rangers päihitti viime yön seitsemännessä pelissä Flyersin, ja eteni Penguinsin vastustajaksi toiselle kierrokselle.

Pelipäivät ja ajat suomen aikaan:

GAME 1: LA 02.00
GAME 2: MA 02.30
GAME 3: TI 02.30
GAME 4: TO 02.30
GAME 5: LA (ajat päättämättä)
GAME 6: MA
GAME 7: KE

Penguins ja Rangers ovat kohdanneet toisensa playoffseissa neljä kertaa, ja jokaisella kerralla voittajana on poistunut Penguins. Edellinen kohtaaminen vuoden 2008 toisella kierroksella päättyi Pensin 4-1 voittoon. Yhteensä joukkueet ovat noissa neljässä ottelusarjassa pelanneet 20 peliä, ja voitot ovat Penguinsille 16-4. Aiemmilla kohtaamisilla ei kuitenkaan ole tämän tulevan sarjan kannalta mitään merkitystä, sillä edellisestäkin on kulunut jo kuusi vuotta. Luvassa on toivottavasti tasainen, vauhdikas, ja viihdyttävä sarja.


Maalivahdit:

Tästä ei varmasti ole kellään eriäviä mielipiteitä, tai jos on, niin ne ovat vääriä. Etu tolppien välissä menee siis Rangersille.
Lundqvist ei joutunut erityisen paljoa urakoimaan ensimmäisellä kierroksella, ja torjuntoja kertyi vain yhdessä pelissä yli kolmekymmentä. Torjuntaprosentti oli siltikin hyvä 91,9, ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,11. Joutuu toivottavasti paljon kovempaan testiin Pensiä vastaan, kuin mitä joutui Flyers -sarjassa.
Fleurystä ja hänen kevätkunnostaan riittää puhetta yllin kyllin, mutta ensimmäisellä kierroksella Columbusta vastaan hän teki kuitenkin kaiken tarpeellisen. Välillä oli selvästi Penguinsin paras pelaaja, ja välillä huonoin. Edelleen se suurin kysymysmerkki ja pelon aihe Penguinsin pelaajista. Torjuntaprosentti ensimmäisen kierroksen jälkeen vaatimaton 90,8 ja päästettyjä maaleja keskimäärin 2,81.


Puolustus:

Penguinsilla Orpik ei pelannut viimeisissä kahdessa Columbus -pelissä loukkantumisen takia. Paluuajankohdasta ei ole tietoa (ainakaan minulla). Ilman Orpikia parit näyttävät tältä:

Martin - Letang
Määttä - Niskanen
Scuderi - Bortuzzo

Orpikin poissaolo ei ole todellakaan katastrofi, vaikka todella tärkeä pelaaja onkin. Hänen loukkaantumisensa takia parit ovat oikeastaan jopa paremmassa tasapainossa, koska Scuderi, joka on pelannut huonosti, putosi kolmanteen pariin. Letang paransi otteitaan Columbusta vastaan ottelu kerrallaan, ja toiveissa on, että pystyy Martinin kanssa pelaamaan tasaisen varmoja 25min pelejä.

Rangersin puolustus tulee varmasti jatkamaan samalla koostumuksella kuin Flyersia vastaan:

McDonagh - Girardi
Staal - Stralman
Moore - Klein

Ykköspari tulee todennäköisesti pelaamaan mahdollisimman paljon Crosbya vastaan, ja heidän onnistumisensa saattaa määrittää sarjan kulkua paljonkin. Todella hyviä puolustajia molemmat, kuten myöskin Staal - Stralman pari. McDonaghin kunto on edelleen hieman kysymysmerkki runkosarjan lopun loukkaantumisen takia. Näyttin etenkin Flyers sarjan ensimmäisissä peleissä todella epävarmalta, mutta paransi sarjan edetessä. Rangers onnistui puolustamisessa todella hyvin Flyerisa vastaan, joten helppoa Penguinsin hyökkääminen ei tule olemaan.


Hyökkääjät:

Penguinsin hyökkäyksen suurimmat tähdet jokainen tuntee. Ensimmäisellä kierroksella nuo tähdet eivät kuitenkaan vielä paljoa tuikkineet, lukuunottamatta sarjan päättänyttä kuudetta peliä, jossa Malkin teki hattutempun. Blue Jacketsilta löytyi ex-Ranger Dubinsky, jota peluutettiin Crosbya vastaan erittäin menestyksekkäästi. Uskon, että Crosbyn urakka saattaa helpottua melko paljonkin tällä toisella kierroksella, sillä Rangersilta ei vastaavaa pelaajaa löydy. En tiedä olisiko Brassardista samanlaiseksi varjostajaksi, mutta tuskin ainakaan kärkikenttien Stepanista tai Richardsista. Selkeästi puolustavin sentteri on Dominic Moore, mutta hän ei tule neloskentän minuutteja enempää pelaamaan. Brandon Sutterin pelikunto on nyt todella tärkeää Penguinsin kannalta, sillä hän oli joukkueen paras hyökkääjä Columbusta vastaan. Kaikki onneksi viittaa siihen, että viimeisen pelin nilkkavamma ei olisi vakava, ja Sutter olisi täydessä kunnossa heti huomisesta lähtien. Mielenkiintoista on myös se, tuleeko Pens jatkamaan Sutterin terveenä ollessa Crosbyn ja Malkinin peluuttamista samassa vitjassa. Mahdolliset ketjut näyttävät tältä.

Kunitz -Crosby - Malkin
Jokinen - Sutter - Neal
Bennet - Goc - Stempniak
Glass - Vitale - Adams

Penguinsin ketjut eivät kuitenkaan ole todellakaan kiveen hakattuja, ja mahdollista on peluuttaa Malkinia kakkosen keskellä. Itse haluaisin kuitenkin nähdä kentät tuossa yllä mainitsemassani muodossa.

Rangersilla on todella tasaiset kolme hyökkäyskenttää, joissa on paljon nopeutta sekä ratkaisuvoimaa. Myös heidän neloseketjunsa onnistui todella hyvin Flyersia vastaan. Kentät tulevat todennäköisesti näyttämään tältä:

Nash - Stepan - St.Louis
Pouliot - Brassard - Zuccarello
Hagelin - Richards - Carcillo (tai Miller)
Boyle - Moore - Dorsett

Tosiaan todella mielenkiintoista tulee olemaan se, että yrittääkö Vigneault peluuttaa jotakin tiettyä hyökkäyskenttää Crosbya vastaan. Ongelmaksi saattaa muodostua se, että ainakaan Stepan, Brassard tai Richards eivät ole mitään aloitusspelialisteja. Sellainen joukkueesta kyllä löytyy, mutta Dominic Moorea ei tulla peluuttamaan neloskentän minuutteja enempää.


Erikoistilanteet:

Molemmat joukkeet hävisivät erikoistilannepelaamisen ensimmäisellä kierroksella, joten on mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan se tulee tässä sarjassa kehittymään. Penguinsin ylivoima oli runkosarjassa koko liigan parasta, mutta Columbusta vastaan se ei erityisen vakuuttavaa muutamia hetkiä lukuunottamatta ollut. Osoituksena huonosta YV:stä muunmuassa Columbuksen tekemät peräti kolme alivoimaalia. Rangersilla oli todella suuria ongelmia sekä yli-, että alivoimassaan. Runkosarjassa heidän alivoimansa oli kuitenkin liigan kolmanneksi parasta, joten odotettavissa on parannusta. Jos Penguins saa ylivoimansa toimimaan, se voi olla todella ratkaisevassa roolissa tässä sarjassa. Monesti nimittäin Pens tuntuu elävän täysin YV -tehokkuudestaan. Jos taas Rangers saa kerta toisensa perään nollattua Pensin ylivoiman, uskon heidän olevan todella lähellä jatkoon menoa.
 

Pengu

Jäsen
Pittsburgh Penguins (1.) - New York Rangers (2.), Metropolitan 2.kierros

BUCKLE UP BABY!

Tuli jo tehtyä avausviesti, joka piti laittaa nyt tulille, mutta valkeaori ehti ensin. Noh, laitetaan silti.

Metropolitanin 2. kierros, ja Penguins-Rangers. Odotan hienoa sarjaa, ja en usko että petyn. Sarja alkaa perjantaina Pittsburghissa, ja sehän käy! Game 2 ja 3 ovat back-to-back pelejä, eli tiuhaan tahtiin pelataan.

Joukkueet kohtasivat playoffeissa viimeksi vuonna 2008, jolloin Penguins meni jatkoon sarjasta 4-1 voitoilla, ja aina Stanley Cup finaaleihin asti.

Highlights: Penguins vs. Rangers: Game 1 2008 Playoffs - YouTube
Highlights: Penguins vs. Rangers: Game 2 2008 Playoffs - YouTube
Highlights: Penguins vs. Rangers: Game 3 2008 Playoffs - YouTube
Highlights: Penguins vs. Rangers: Game 4 2008 Playoffs - YouTube
Highlights: Penguins vs. Rangers: Game 5 2008 Playoffs - YouTube

Runkosarjassa joukkueet kohtasivat neljä kertaa, ja voitot menivät tasan 2-2. Aika tasaiset lähtökohdat on sarjaan. Alla runkosarjan kohtaamiset:

WED NOV 6, 2013 - PENGUINS @ RANGERS 1-5 (MSG)
WED DEC 18, 2013 - PENGUINS @ RANGERS 4-3 SO (MSG)
FRI JAN 3, 2014 - RANGERS @ PENGUINS 2-5 (Consol)
FRI FEB 7, 2014 - RANGERS @ PENGUINS 4-3 SO (Consol)

Ranskalaisilla asetelmia ennen sarjan alkua, ja pääosin Penguinsin näkökulmasta:

- Erikoistilanne pelaaminen. Ylivoima alkoi hieman tökkiä Columbus-sarjassa, mutta parani hieman viimeisissä peleissä. Rangersin alivoimasta en osaa sanoa juurikaan, mutta kyllä siellä hereillä pitää olla, ettei ylivoimalla hölmöillä omiin. Toivottavasti ylivoima saadaan toimimaan tutulla tavalla, eli tehokkaasti. Alivoimassa on myös paljon parantamisen varaa. Ylivoima ja alivoima on tärkeää saada toimimaan.
- Fleury vs. Lundqvist. Rangersilla on ainakin kolme hyvää ja tasaista ketjua, joilla hyökätä, eli Fleuryn hyviä otteita tarvitaan. Fleury pelasi suhteellisen hyvän ensimmäisen sarjan, ja nyt pitää vain jatkaa sitä hyvää pelaamista. Toivottavasti tuo Columbus-sarja antoi lisää varmuutta MAFille. Lundqvist voi nousta hyvinkin sarjan ratkaisijaksi, jos pystyy pelaamaan huipputasolla, ja nollaamaan Sidin ja Genon.
- Puolustus. Puolustuksen on myös pelattava hyvin ja tiiviisti Fleuryn edessä. Kahdessa viimeisessä pelissä puolustus on ollut loistava, ja sitä pitää jatkaa. Vastassa on parempi hyökkäys kuin Columbuksen, eli hereillä pitää olla.
- Crosbyn omalle tasolle nouseminen. Columbus-sarjassa oli vaikeuksia
maalinteon kanssa, ja tehoja tuli enimmäkseen ylivoimalla. On puolustanut toki hyvin, mikä on tärkeää kun peli ei kulje, mutta nyt tarvitaan Sidiltä tulosta.
- 60 minuuttinen peli. Penguinsin täytyy alkaa pelata täydet 60 minuuttia hyvällä tasolla, eikä vain esim. 50 minuuttia.

Penguinsin kokoonpano:

Kunitz - Crosby - Malkin
Jokinen - Sutter - Neal
Bennett - Goc - Stempniak
Glass - Vitale - Adams

Saa nähdä pitääkö Bylsma Crosbyn ja Malkinin samassa ketjussa. Columbus-sarjan viimeisessä pelissä ketju oli vaarallinen, ja alkoivat saada juonesta kiinni. Pitäisin tuon yhdessä, jos Sutter on kunnossa ja pelaa huomenna. Lisäksi mielenkiintoista nähdä, minne Gibbons laitetaan tervehdyttyään. Syvyyttä löytyy mielestäni hyvin, ja jos Two-headed monster ei toimi, niin miehet eri ketjuihin takaisin.

Letang - Martin
Scuderi - Bortuzzo
Määttä - Niskanen

Orpikin ollessa loukkaantuneena on pakkiparit tuommoiset. En tässä kohtaa uskalla arvailla pakkipareja, kun Orpik palaa.

Fleury (Zatkoff)

Joukkueen parhaat pistemiehet playoffeissa toistaiseksi (top 5):

Paul Martin 0+8=8
Matt Niskanen 2+6=8
Evgeni Malkin 3+4=7
Sidney Crosby 0+6=6
Jussi Jokinen 3+2=5

***

Tosiaan, huomenna sarja käynnistyy, ja itse olen ainakin luottavainen oman joukkueen suhteen. Kunhan pelaavat täydet 60 minuuuttia hyvää peliä. Mielenkiintoinen Game 1 on kyllä luvassa.

Muuten Gold Out pidetään taas huomenna Consolissa! Jokaiselle fanille siis jaetaan kultainen t-paita ja "rätti".

Sitten pari fiilistelyvideota, ei Rangers aiheisia:

2014 Playoff Open (04.26.14) - NHL VideoCenter
"IT'S A HOCKEY NIGHT IN PITTSBURGH" | Penguins NHL Season 2013-14 Promo [HD] - YouTube
Pittsburgh Penguins pump up 2014 - YouTube
Pittsburgh Penguins playoff 2013 home intro - YouTube
Outside Mellon Arena - Stanley Cup Finals - YouTube

En Liten Pingvinin käsialaa toinen videolinkki. Katsokaa ihmeessä!

Kyllä tässä on jo fiilis korkealla huomisesta! Toivotaan hyvää, tiukkaa, viihdyttävää ja tunteikasta sarjaa. Toisin sanoen, loistavaa playoff-kiekkoa! Huomenna mennään!

Yritän korjailla kirjoitusvirheitä.

LET'S GO PENS!
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguinsillä on hyvä sauma iskeä heti alkuun, kun tässä on seuraavan neljän päivän sisään kolme ottelua ja otetaan huomioon nuo Rangersin pelaamat kaksi ottelua edellisen kolmen päivän sisään. Eli Rangersille tulee tähän yhteensä viisi ottelua seitsemän päivän sisään. Yksi päivä vaan lepoa ottelusarjojen välillä. Rankkaa on otteluohjelma Rangersin kannalta, joten se korostaa kyllä näiden kahden ensimmäisen ottelun tärkeyttä Pittsburghin kannalta. Se on heti iskettävä täysillä ja otettava ne kaksi tärkeää kotivoittoa sieltä kun Rangersilla voi vielä hieman painaa jaloissa nuo Philly-sarjan pari viimeistä vääntöä.

Tänään sitten alkaa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Hyvät avaukset Pittsburghin faneilta, kiitos. Joo, tuo on totta että NYR-jengi lähtee sarjaan väsyneenä mutta jos pelaajat eivät syty näistä peleistä niin mistä sitten. Levätä kerkiää kyllä sitten kauden jälkeen. Rangersilla pitäisi olla siis edge maalivahti ja puolustuspelissä ja Penguinsilla sitten edge hyökkäyksen suhteen. Rangers on kyllä tasaisesti peluuttanut kaikkia neljää ketjua mutta pingviinien peluuttamisesta minulla ei ole nyt faktaa, koska kaudella näin vain pari peliä. Erikoistilanteista vielä niin NYR alivoima on ollut hyvää ainakin toistaiseksi mutta ylivoima ei ole onnistunut rosteriin nähden. Eiköhän me nähdä hyvää hokia ja tasainen sarja, LGR!!1
 

Schadowan

Jäsen
Joo, en usko, että Pens saa merkittävää etua, vaikka pari lepopäivää onkin enemmän alla vrt Rangers.

Itse sarjasta sen verran, että jostain syystä olen hämmentävän luottavainen Pensin jatkoon menemisen suhteen. Tätähän ei periaatteessa puolla monikaan asia, mutta niin vaan tunne vie järkeä jälleen kerran. Ehkä tuo Malkinin hat-trick palautti mieleen 08/09 vuodet ja kun tarpeeksi kauan tuota Pensin nimilistaa katsoo niin sieltä se hyvä fiilis kai kumpuaa. Liigan MVP-palkittuja, Norris-ehdokas, puolustajien playoffs-pörssikärki, runsaasti SC-voittajia, JACK ADAMS-palkinnon voittaja penkin takana...aijai. No, yleinen konsensus lienee kuitenkin se, että sarjasta tulee tasainen mutta tuskin ihan game7 asti päästään.

Rangers oli viime kauden ennakoissa ehdottomasti yksi SC-voittajasuosikeista. Tortorella taisi kuitenkin imeä joukkueesta parhaimman terän ja kausi päättyi pettymykseen, mutta joukkueen runkohan ei ole muuttunut paljoakaan ja penkin takana on nykyään Vancouverin lähes mestariksi vienyt Alain Vigneault.

Rangers on paperilla jopa pelottavan vahva. Tunnetuimpien pelaajien lisäksi löytyy nimiä kuten Zucarello, Hägelin, Brassard ja Pouliot. Kaikki NHL-tason pelaajia, jotka varmasti aiheuttavat ongelmia Pingiivneille. Puolustus on mielestäni hieman kädetön, mutta omaan päähän selkeästi laadukkaampi kuin Pensin, varsinkin kun mukaan lasketaan King Henrik. McDonagh-Girardi on juuri sellainen pari, joka pystyy turhauttamaan Pensin starat ja onkin ihan mielenkiintoista nähdä miten tätä pakkiparia peluutetaan.

4-2 Pensille on kuitenkin veikkaukseni ja siitä sitten Montrealia vastaan konfrenssifinaaleihin.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Hyvä että kävi kuten aiemmin jo toivoin, eli 2. kierroksen vastustajamme on Rangers eikä Flyers. En tarkoita ollenkaan sitä etteikö vastus olisi nytkin armottoman kova, mutta pingviinien kypärien sisäpuoliset peikot ovat nyt vähäisemmässä osassa näytelmää kuin ne olisivat olleet Phillyä vastaan pelattaessa.

Tarkkaa peliä on luvassa ja virheiden määrä tulee olemaan aika isossa roolissa kun selvitellään jatkoonmenijää. Molemmilla on aseensa mennä jatkoon, sillä erolla että Penguinsien etuna on hyökkäysarsenaalin leveys ja Rangerseilla maalivahtipeli sekä joukkueen sisäinen tasapainoisuus. Näin ainakin minun mielestäni asiaa ennakkoon puntaroidessa.

Hieno sarja on luvassa enkä ihmettelisi yhtään jos tässä taistellaan game seveniin saakka, veikkaukseni on 4-3 Penguinsille.

Kuten jo täälläkin on sanottu, ovat nämä 2 kotipeliä ehdottomasti Penguinsin iskun paikka, sarjan jatkoa ajatellen olisi hyvä asetelma lähteä MSG:n sykkeeseen 2-0 johdossa, koska sieltä on paljon kovempi homma kairata voittoja -joskaan ei mahdotonta toki-. Rangersin väsymykseen en paljon luottaisi, nyt eletään sitä aikaa vuodesta jolloin he tulevat hullun lailla päälle heti kun kiekko putoaa jäähän, nukkua ei saa yhtään alussa.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangersilla oli Phillya vastaan kahteen kertaan kahden paivan lepo ja Penguins taisteli Columbuksen kanssa 3 jatkoeraa, joten sinallaan aika tasoihin menee levon ja rasituksen kanssa. Huippu-urheilijat myoskin palautuvat vahan eri tahdilla kuin normi vaki, joten se siita tassa vaiheessa.

Rangersin menestys tassa sarjassa riippuu taysin siita mika jengi sielta tulee Pittsburghia vastaan pelaamaan. Mikali pysytaan pois boksista ja pystytaan kurinalaiseen peliin ja pidetaan alakerta McD:n ja Girardin voimin vahvana, niin olen aarimmaisen luottavaisin mielin lahdossa kyseiseen sarjaan.

Vahan kovuutta Malkiniin, McD vartioimaan Crosbya ja vetoja puolestakentasta Fleurylle. Eikohan se siita.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Vahan kovuutta Malkiniin, McD vartioimaan Crosbya ja vetoja puolestakentasta Fleurylle. Eikohan se siita.

Haha. Vaikka Penguinsista näkeekin aina hauskojakin letkautuksia niin tämä on kaikessa karuudessaan kyllä lähellä totta. Toivottavasti jokainen näistä Rangers-missioista epäonnistuu ja tilanteet kääntyisivät niiden osilta päälaelleen. Fleury pelaa vastoin kaikkia odotuksia jumalaisesti, Malkin kestää taklaukset kuin mies ja Crosbyä ei pitele kukaan. Toivottavasti sarja katkeaa ennen seiskapeliä kun Rangersit näkyvät olevan iskussa niissä peleissä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tätä matsia kun ruotii Penguins-lasien takaa niin ei siitä aivan tolkuttomasti hyviä asioita löydy. Toinen erä oli kauttaaltaan selkeästi se paras pingviini-erä, mikä on muuten sekin kummallista kun joskus olen nähnyt tilastoja missä se on yleisesti Penguinsien selvästi huonoin erä. Oikeastaan koko puolustuskatras saa minulta lampaita, joskin Bortuzzo pystyi pysymään lähimpänä omaa tasoaan. Bortuzzolta paras vaihto oli missä hän kuumenti St. Louisin jäähylle kun oli selvinnyt omasta koiruudestaan hetkeä aiemmin jäähyttä. Ykkösvitja ehkä Stempniakia lukuunottamatta pelaa kyllä löysästi eikä saa oikeastaan muutamia yksilösuorituksista johtuvia tilanteita lukuunottamatta mitään konkreettista aikaan. Malkinin ketjussa Neal pelasi mielestäni aktiivisesti ja niin kuin hänen kuuluukin pelata. Laukoi paljon. Malkin pystyy parantamaan erittäin paljon. Kolmos- ja neloskentät ovatkin sitten niitä ainoita joille suostun myöntämään täysin puhtaat paperit tuosta ottelusta. Sutter etunenässä aivan uskomattoman hienoa taistelua. Fleury kyllä kaikesta huolimatta antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa, varsinkin ottelun loppupuolen torjunnoillaan, mutta kun peli on halutonta niin se on halutonta. Tilastoja tutkimatta Penguins hallitsi vain ottelun toista erää ja oli vastaanottajana kaikissa muissa erissä. Jos ei nyt aina minkään jyrän alla ollutkaan niin ei kyllä saanut mitään aikaankaan.

Olin huomaavinani ottelun aikana jotain pientä heräämistä peluutuksenkin suhteen mikä on erittäin yllättävää kun penkin takana joukkoa luotsaa Bylsma. Niskanen luuti ainakin muutaman hajavaihdon Letangin parina, joten selvästi Niskanen - Määttä parin ongelmat huomattiin vaikkakaan ratkaisusta ei mitään pitempiaikaista tullutkaan. Kiinnitin myös erään Rags-ylivoiman aikana miten Rangers-pelaaja sai olla Fleuryn nenän edessä ilman, että kukaan koskikaan häneen siinä. Vieressä olivat jäällä kummastuksekseni muuan Scuderi joka nimenomaan hankittiin siivoamaan omaa maalin edustaa. Scuderi ja Määttä ikävä kyllä ovat tällä hetkellä ne huonoimmat ja epävarmimmat puolustajat mutta vaikea asiaa on sivuuttaa peluutuksella kun ei sieltä kukaan pelaa mitenkään erityisen varmasti tai luovasti. Despres voisi olla herättelykeino jota ehkä kannattaisi koittaa, mutta melko varmasti voi sanoa ettei sitä nostoa tulla näkemään vaan samat ukot ja kentät jatkavat seuraavaan matsiin. Muutoksia saa odotella vasta 0-3 tilanteessa, jos silloinkaan.

Rangers pystyy puolustamaan äärettömän tiiviisti, mikä olikin täysin odotettua. Ottelun alun sumputus oli kuitenkin jotain täysin odottamatonta. Käytännössä jokainen kuti oli blokattu, mistä kyllä pitää antaa kiitoksensa pohjat pelitavalle luoneelle Tortorellalle. Vain ajoittain, mm. tasoitusmaalissa, Penguins pääsi vauhdilla yli punaviivan ja alueelle mistä sitten useimmiten seurasi potentiaalisia maalipaikkoja. Olin huomaavinani, että Rangers oli (tietysti) kiinnittänyt huomiota Penguinsin hyökkäyksiin lähdöissä ja haistelivat aika hyvin poikittaissyöttöjä. Esimerkkinä jäi mieleen kolmannen erän loppupuolella Stempniakin rystysyöttö oman sinisen päällä mistä oli aueta vaarallinen tilanne. Penguins puolestaan ei, yllätys yllätys, kyennyt vastaamaan millään pelitavallisilla seikoilla koska toimistolla on varmaan paukuteltu henkseleitä kun omaa työpaikkaa ei tarvitse pelätä vaikka tiputtaisiin playoffien alkukierroksilta seuraavat kymmenen vuotta.

Harmittaa kyllä tosi paljon, että heti ensimmäisessä kotiottelussa annettiin vastustajalle avaimet käteen. Ei olisi katastrofi hävitä ensimmäistä ottelua housut jalassa, mutta jos on täysin vastaantulija niin eihän se lupaa hyvää ottelusarjan jatkoa ajatellen. Täysin oikea joukkue voitti tänään, vaikka Penguinsilla ainakin kaksi tolppalaukaustakin mahtui sekaan. Onhan se niinkin, että onni pitää ansaita. Melkonen nivaska jäsentelemättömiä ajatuksia pelistä mitä nyt väsyneenä ja pettyneenä saa syntymään ruudulle.
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
Vaikka mieli tekisinkin, niin ei kyllä pysty yhtä negatiivisesti viime yön peliin suhtautumaan kun tsajari yllä. Kokonaiskuvassa suht tasainen peli, josta olisi voinut mennä voitto kummalle vaan.

Eka erä kyllä Rangersin. Tosin maalipaidat syntyivät lähinnä Määtän koomailuista, joita ilman Rangersillä ei olisi ollut montaakaan tekopaikkaa, vaikka pelitapahtumia hallitsivatkin. Ekassa maalissa Määttä pelaa itsensä ulos ja MAF antaa vähän apua, vaikka veto skriinin takaa tuleekin. Tokassa maalissa Määtän pitää pysty pelaamaan tuo kiekko ränniin, minne Niskanen on menossa antamaan kiekollista tukea. Ei pysty ja peli 0-2.

Ei mielestäni kokonaiskuvassa läheskään niin katastrofaalinen erä kuin monet panikoivat. NBCSN-studiossa heittivät että Rangers olisi voinut voittaa tuon erän paljon enemmänkin - minä kysyn että millä tekopaikoilla?

Toka erä selvästi Pittsburghin. Jos ekan erän jälkeen NBCSN-studiossa mainostettiin kuinka MAF imee, Pittsburgh on huono ja Rangers olisi voinut tehdä enemmänkin niin tämän todella paskan Rangers erän jälkeen siellä vaan fiilisteltiin jotain oikeusmurhaa tuossa Nealin maalissa. Ei mitään puhetta siitä kuinka tässä erässä PIT olisi voinut tehdä enemmän tai varsinkaan mitään puhetta siitä kuinka Lunkka on ekassa maalissa aivan liian syvässä alueellaan, eikä haasta vetäjää ja tokankin vedon mr. mainosmies menettää näköpiiristään ja keskittyy sen jälkeen vaan pelaamaan Malkinin mailaa pois räpylällään kiekon pomppiessa maaliin. MAF sai ansaittua kritiikkiä ekasta maalista, mutta kyllä myös Lunkan pitää ottaa näistä vähintään toinen.

Kolmatta erää monessa paikassa pidetty Rangersin eränä. En pysty käsittämään miten. Suostun antamaan tästä tasapelin. Rangersillä pari hyvää pyöritystä, joista syntyy pari hyvää maalipaikkaa, mutta vähintään yhtä hyvät paikat Pittsburgh sai aikaan toiseen päähän. Esim Vitalen puolittaisesta läpiajosta tai lopun Stempniakin paikasta kiekko rysään ja ois varmaan NBCSN-studion pojat saanet slaagin oikeusmurhan vuoksi. Tällaisia vauhdilla syntyneitä vapaita paikkoja Rangersillä oli erässä nolla. Vedotkin PIT 12-8.

Jatkoajalla sitten tulee taas samanlainen oma penailu rännissä Scuderille kun Määtällä tokassa maalissa. Jos kiekko lähtee ränniin, Pittsburghilla ei ole mitään hätää - Bortuzzo on menossa pelitavan mukaisesti ränniin antamaan kiekollista tukea. Scuderi sössii rännikiekon, Bortuzzo liukuu maalin taakse ja Crosby lähtee maalinedustalta "korjaamaan tilannetta". Yllättäen slotissa mies vapaana ja Rangers voittaa pelin.

Miksi Pittsburgh sittten hävisi?
- Määttä ja rookiekämmit. Näitä sattuu, mutta ei saa sattua sunnuntaina.
- Kiekonmenetykset. Käsittämätön määrä taas näitä seläntakaa heitettyjä sokkosyöttöjä edelleenkin. Nämä pois. Ei tehdä highlighteja, tehdään maaleja.
- Crosby, Kunitz ja random kolmannen äijän muodostama ykkösketju. Jos Stempniak olisi niitannut sen 3-2 siinä pelin lopussa en todnäk kirjoittaisi tätäkään kommenttia. Joka tapuksessa tälle porukalle -3 tänään ja jokaisen vastustajan maalin aikana kentällä. 20 minuuttia pelaavat ukot ei vaan voi pistää taululle tällaisia tilastoja, vaan sieltä pitää tulla tasapainoksi myös omia onnistumisia. Ei tullut, vaikka parit paikat kyllä oli.
- Oman pään kiekollinen pelaaminen, kun Rangers heittää lättyä syvään. Tämä saatiin Columbus sarjassa pelissä #5 kuntoon. Tänään tuli pari häsläystä tällä osa-alueella ja se maksoi 2 maalia. Tuskin PIT kokonaan muuttaa tuota konseptiaan, mutta toteutus pitää vaan olla parempi seuraavassa pelissä. Ne kiekot pitää lähteä sinne ränniin ja kovaa. Tai jos siihen ei ole luottoa, systeemiä pitää vaihtaa ja pakin on jäätävä maalinedustalle näissä tilanteissa. Tämä kuitenkin tarkoittaisi Rangersille pidempiä pyörityksiä Pittsburghin päädyssä, joten en usko, että tällaista muutosta tullaan tekemään.

Joka tapauksessa Rangers ei todellakaan ollut mitenkään ylivoimainen tässä pelissä. Runkosarjassa pelit 2-2. Tänään peli 2-2 ja jatkoajalla Rangers osui ensin. Ei mitään sen kummempaa. Todnäk voittoja tulossa tässä sarjassa molemmille, kun suurin osa varmaan olettikin.

Tärkeintä on nyt se, miten valmennukset reagoivat ekassa pelissä nähtyinen seikkoihin.
 
Viimeksi muokattu:

Outsider

Jäsen
Todella tärkeää oli saada lopulta voitto, kun siihen kerran alusta asti tarjottiin avaimia. Hyvin huomaa miten eri laseilla näkee tilanteet eri tavalla, kun kyllä munkin mielestä ekassa erässä oli paikat pariin-kolmeen lisämaaliin(olisiko ollut Pouliot, Stepan ja St Louis?). Lundqvist-Malkin tilannetta nyt ei varmaan edes tarvitse kommentoida.

Penguins on edelleen selkeä suosikki jatkoon, mutta kaikki mahdollisuudet kuitenkin on kuten nyt nähtiin. Paljon on siitä kiinni herääkö Pens tähdet erityisesti ylivoimalla, koska Rangersilta sitä on turha odottaa. Siinä on se suurin kompastuskivi, koska 5-5 pelissä kyllä pärjätään ja maalilla on selkeä etu.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Että tällä lailla taas vaihteeksi.

Niinkuin tivasin, ettei saa alussa nukkua vaan pitää olla heti täysillä mukana joka äijän niin kas kummaa, 0-2 pataan eka erä, eikä olisi ollut vääryys vaikka oltaisiin oltu 0-3-tilanteessa sen jälkeen.

Jatkoerässä ei sitten myöskään onnistuttu muuta kuin hankkiutumaan vapaalle mahdollisimman pikaisella aikataululla. Jos Columbusta vastaan alkoi jo pari viimeistä peliä (viimeisessä ekat 50 min.) näyttää jo paremmalta niin nyt oltiin taas onnistuttu hukkaamaan puolustuspäässä looginen ajattelu lähes kautta linjan.

Huolestuttavinta on, kuten moni muukin jo on todennut, Sidin krooniseksi muuttunut alisuorittaminen. Oli kyllä umpisurkea esitys kapulta tämä viimeöinen. Kuinka voikin olla mahdollista että juuri hän on se, joka kerää isoimmat miinukset ja surffailee tosiaan haluttoman ja huolimattoman oloisesti selkä suorana liukuen? Tähän on heti saatava stoppi ja kyllä Danilta vaan täytyy löytyä sitä munaa huutaa #87:lle muiden kuullen että what the fuck?
Luulisi että julkinen löylytys ja nöyryytys toisi sieltä esille sen oikean osaamisen ja voittamisen halun joka hänellä kuitenkin on olemassa!
Sidiä ei voi penkittää mutta asenteeseen on saatava korjaus nyt heti eikä hetken päästä, muuten alkaa rantapallokausi taas kerran ihan liian aikaisin.

Niin, jos sitten on niin ettei Bylsma osaa tehdä asialle mitään niin ensi kautta ajatellen siellä on sopivasti muuan John Tortorella vapailla markkinoilla valmiina huutamaan tärykalvot halki löysäilijöiltä. Ei kai kukaan (edes Shero) voi enää antaa Danille mahdollisuutta tehdä vielä ensi keväänäkin Bylsmia?

Ei voi kuin toivoa että seuraavassa kelkka kääntyisi, mutta jos esitys on samanmoinen niin turha edes haaveilla voitosta puhumattakaan jatkopaikasta.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Nukahdin pelin ollessa 0-2 (väsy+viski on huono yhdistelmä) joten piti kelailla peli loppuun aamusella. Rangers sai tässä ekassa kohtaamisessa tärkeän ensimmäisen kiinnityksen jatkoon ja vielä vieraskentällä. Rangers hallitsi ensimmäistä ja kolmatta erää sekä sai onneksi voittomaalin jo jatkoerän alussa Brassardin ja Pouliotin toimesta. Hieno peli muutenkin Rangersin kolmoselta Pouliot-Brassard-Zuccarello. Edelleen odottaisin niitä maaleja herra Nashilta, koska nyt kallis mies vaan surffailee. Uskon että pingviinit tulevat kovempaa Game 2:seen ja nyt pimennossa olleet Crosby&Malkin heräävät.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Lopetin katsomisen ekan erän jälkeen, kun oli sen verran kamalaa räpeltämistä. Positiivisesti yllättävää, että Fleury piti nollat seuraavat 40min. Ja tämä maalivahtien taisto kun nyt on ollut kovasti keskusteluissa, niin ei kyllä Lunkkakaan vakuuttanut, kun katsoo kahta päästettyä maalia. Eka oli täysin torjuttavissa, ja toka oli vain helvetin huonosti torjuttu, ja Malkinin sitten hieman kyseenalaisella häirinnällään esti tilanteen paikkaamisen. Muuten Lundqvist taisikin pelata melko mainion matsin?
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Ja tämä maalivahtien taisto kun nyt on ollut kovasti keskusteluissa, niin ei kyllä Lunkkakaan vakuuttanut, kun katsoo kahta päästettyä maalia. Eka oli täysin torjuttavissa, ja toka oli vain helvetin huonosti torjuttu, ja Malkinin sitten hieman kyseenalaisella häirinnällään esti tilanteen paikkaamisen. Muuten Lundqvist taisikin pelata melko mainion matsin?

Ensimmäisessä Zuccarello peitti laukauksen melko lahjakkaasti, kiekko tuli miehen vierestä. Torjuttavissa kyllä mutta ei mikään helppo.

Toisessa Nealilta veto parhaasta paikasta kilvelle ylös, joka on muuten kovine yleinen paikka tehdä maaleja. Siihen kuitenkin torjunta ja epäonninen pomppu.

Kun katsoo esim revoundien hallintaa niin parissa Fleury - Lundqvist tasoero oli todella suuri. Pari kertaa Fleury luuli torjuvansa oikealle saaden aikaan reboundin vasemmalle. Ja huippuna av-purku Rangersin päästä Fleuryn rintaan josta se hallitsemattomasti pomppi p-pisteen linjalle.

Loistavia torjuntoja toki Flowerilta mutta onhan tuo melkoinen Jekyll / Hyde
 

Pengu

Jäsen
GAME 1: Rangers @ Penguins 3-2 JE.

Semmoinen peli. Rangers nappasi ensimmäisen voiton, ihan ansaitusti. Peli ei ihan vastannut odotuksiani, mutta sarjahan on vasta alussa.

Ensimmäinen erä oli Rangersin, vaikka Penguins aloittikin pelin ihan kohtalaisen hyvin. Tosin vedot jäi puuttumaan. Määttä-Niskanen pari siellä sooloili molemmissa ensimmäisen erän maaleissa. Toki, ensimmäisen maalin olisi voinut Fleury ottaa kiinni, mutta myös helposti pääsi Pouliot hyvälle sektorille laukomaan. Toisesta maalista on turha syyttää Fleuryä, kun yksin saa Richards maalinedessä olla. Pientä ylipelaamista siinä, mutta tuosta maalista ei voi häntä syyttää. Toinen erä olikin paljon parempaa, ja täysin Penguinsin. Hienosti tultiin tasoihin kahden maalin takaa. Kolmas erä oli suht tasainen, joskin Rangers sai hieman ennen parempia paikkoja luotua. Jatkoerästä ei tarvi mainita mitään, kolme minuuttia se kesti, ja paskaa se oli. Brassard ratkaisi pelin, joka lähti Scuderi huonosta pelaamisesta. Pouliot laittoi vielä varmistuksen.

Plussat ja miinukset:

+ Bennett/Sutter - Bennett on pelannut todella hyvällä tasolla, ja on kyllä hienoa seurattavaa. Sutter pelasi samalla loistavalla tasolla, mitä Columbus-sarjassa. En tiedä loukkaantuiko hieman siinä Columbus-sarjan viimeisessä matsissa, mutta siltä ei ainakaan näyttänyt tässä pelissä. Näiden kahden johdolla kolmosketju on ollut loistava!
+ Stempniak oli läpi ottelun hyvä, ja teki tärkeän ja komean kavennuksen.
+ JJ-Malkin-Neal ketju oli hyvä, homma toimi niin kuin runkosarjassa. Loivat paljon paikkoja. Erityismaininta Nealille, jolla oli selvästi nälkää ja haluja. Näiden playoffien paras peli häneltä. Geno oli myös hyvässä tikissä.
+ Goc, Martin, Letang. Kaikilta näiltä hyvä peli.

- Crosby/Kunitz - kapteeni on tällä hetkellä kaukana omasta tasostaan, ja jossain mättää nyt. Yön pelissä -3, ja muutenkin halutonta surffailua. Columbus-sarjassa sentään pelasi omiin hyvin, nyt puuttui sekin. Isoa tason nostoa huutaa nyt. Kunitzille sama.
- Määttä/Nisky pakkipari jäi ainoastaan negatiivisesti mieleen ensimmäisestä erästä. Minusta tuo pari pitäisi hajoittaa, viimeistään Orpiki palatessa.
- Scuderi - suurissa vaikeuksissa, ihan perusasioissakin.

Vaikka Rangersin ensimmäinen maali oli suht helppo, tai otettavissa, niin siitä huolimatta Fleury antoi mahdollisuuden voittoon. Kolmannessa erässä muutama todella hyvä ja tärkeä torjunta.

Sarja on vasta alussa, ja kaikki on auki. Paljon on parannettavaa tästä pelistä, etenkin puolustuksen täytyy pelata paremmin ja huolellisemmin. Kapteenista on kuitenkin kaikki lähdettävä. Sidin on noustava esiin.

Game 2 huomenna, ja pidän sitä aikalailla 'must win' pelinä. 0-2 tilanteessa olisi vaan todella paha mennä New Yorkiin. Uskon, että huomenna nähdään paljon parempi Penguins.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Bylsman pitäisi ottaa nyt järki käteen ja erottaa Geno ja Sid. Itse näksin tässä muodossa kärkikentät:
Kunitz - Sid - Neal
Jokinen - Sutter - Geno

Samoin ykkösylivoimalla Martin pois, Neal sisään ja Geno takaisin viivaan.

Ja mitä Sidin saamaan kritiikkiin tulee niin kyllähän se nyt on selvää, että Sidillä on jotain vammaa. Cherry veikkaili, että selässä olisi jotain.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kohta sitä taas pelataan CONSOL Energy Centerissä, ja ilmeisesti NYR jatkaa samoilla kentällisillä kuin perjantainakin. Jännä nähdä onko pingviini-leirissä tehty taktiikka tai kenttämuutoksia. Pienestä nämä pelit on kiinni, yksi pomppu voi ratkaista voittajan, kiekko jäähän!
 

Pengu

Jäsen
Toka erä selvästi Pittsburghin. Jos ekan erän jälkeen NBCSN-studiossa mainostettiin kuinka MAF imee, Pittsburgh on huono ja Rangers olisi voinut tehdä enemmänkin niin tämän todella paskan Rangers erän jälkeen siellä vaan fiilisteltiin jotain oikeusmurhaa tuossa Nealin maalissa. Ei mitään puhetta siitä kuinka tässä erässä PIT olisi voinut tehdä enemmän tai varsinkaan mitään puhetta siitä kuinka Lunkka on ekassa maalissa aivan liian syvässä alueellaan, eikä haasta vetäjää ja tokankin vedon mr. mainosmies menettää näköpiiristään ja keskittyy sen jälkeen vaan pelaamaan Malkinin mailaa pois räpylällään kiekon pomppiessa maaliin. MAF sai ansaittua kritiikkiä ekasta maalista, mutta kyllä myös Lunkan pitää ottaa näistä vähintään toinen.

Eipä yllätä yhtään tuo. Mike Milbury ja lävitse paistava Penguins-viha. Milbury oli varmaan studiossa, entä Roenick? Ainoat hyvät asiat NBC:n lähetyksissä on Doc Emrick ja hyvä tunnari, siinä ne.

Nyt playoffeissa ja toisella kierroksella, kun valittavissa on yleensä joko NBC tai CBC, niin mieluummin katson CBC:n lähetystä.
 

Pengu

Jäsen
Game 2, ja mahdollisuus tasoittaa sarja kotona! Odotukset ovat korkealle! Tärkeä peli tänään, 0-2 tilanteessa ei olisi mukava lähteä New Yorkiin, eli vain voitto kelpaa tänään. Uskon tänään joukkueen tulevan isosti ja paremmalla ilmeellä heti pelin alkuun.

Ketjut aamujäiltä, ei pakkipareja:

Kunitz-Crosby-Stempniak
Jokinen-Malkin-Neal
Bennett-Sutter-Vitale
Glass-Goc-Adams
(Pyatt, Conner, Megna)

YV1: Crosby-Malkin-Kunitz, Niskanen-Martin
YV2: Neal-Sutter-Stempniak, Määttä-Letang

Fleury aloittaa maalilla.

Toivomuksia herättävä kommentti Bylsmalta koskien kapteenia:

Pittsburgh Penguins @penguins
Coach Bylsma on Sidney Crosby: "I expect him to be at his best tonight, I really do."

Ei tässä sen ihmeellisempiä. 02.30. LGP!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pian mennään! Jos nyt ei tule Penguins eri asenteella peliin niin ei sitten koskaan! Pakko voitto voisi sanoa, 2-0 voitot Rangersille ja sarja on taputeltu melkeinpä.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

Pengu

Jäsen
Iso peli sarjan kannalta tosiaan kohta alkamassa!

Hienoja uutisia myös, Gibby palaa kokoonpanoon ja korvaa Glassin nelosketjussa. Hieno juttu!

Ketjut:

Kunitz-Crosby-Stempniak
Jokinen-Malkin-Neal
Bennett-Sutter-Vitale
Gibbons-Goc-Adams

Martin-Letang
Maatta-Niskanen
Scuderi-Bortuzzo

Fleury

LGP!
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
Nyt playoffeissa ja toisella kierroksella, kun valittavissa on yleensä joko NBC tai CBC, niin mieluummin katson CBC:n lähetystä.

Kiitos tästä muistutuksesta. Toka peli mentiin CBC:llä ja olihan heillä vähän eri ääni kellossa.

Niin oli myös Penguinseilla, jotka ottivat kyllä tyylikkäällä suorituksella voiton. Sarja tasan 1-1.

Tässä oma ja noin keskimääräisesti varsin kriittisillä Pingviini-laseilla väritetty näkemykseni tokasta matsista:

1.erä

- Pittsburgh aloittaa todella terävästi, Crosby selvästi tänään pelipäällä, kunnes…

- …erän ensimmäinen kaamea vihellys tulee. Tuomareiltä todella huono erä. Aina Suomessa valitetaan näistä paikallisista amatöörituomareista, mutta kyllä pystyy ammattilaisetkit vetämään erän todella vihkoon. Aivan turhia jäähyjä molemmille jengeille ottaen huomioon, että nyt pelataan playoff-kiekkoa.

- Lopulta rikkonaisessa erässä paikoissa ja vedoissa pieni edge Pingviineillä. Maalit 0-0.

2.erä

- Peli jatkuu edelleen hienoisesti Pittsburgh merkeissä. Myös Letang on pelipäällä. Maalivahdit hoitavat molemmissa päissä hommansa – Lunkka poimii mm. Kunitzin läpiajon.

- Ilmeisesti tuomarit pitäneet erätauolla pientä palaveria, koska nyt ei enää vihelletä kun aivan päivänselvät jäähyt. Se tuskin haittaa kumpaakaan.

- Lopulta hyvää matsia pelaava oleva Letang heittää kiekkoa maalille ja lätty kimpoaa Rangers mailasta börsään. PIT johtoon ansaitusti, vaikka Rangersilläkin ollut omat paikkansa.

- 1-0 on tässä kohtaa Rangersille hyvä tulos. Pittsburghilla on erässä useita loistava maalipaikkoja. Muun muassa Neal, Crosby, Kunitz ja Sutter ovat tonteilla, mutta Lunkka kestää.

3.erä

- Vaikka Rangers on vaan yhden maalin päässä, joukkue ei saa oikein koko erässä takaa-ajoa käyntiin. Maalipaikat ovat todella vähissä ja Pittsburgh puolustaa hyvin. Takakarva toimii ja pari ”läheltä piti” läpiajoakin estetään viime hetkellä.

- Parhaat maalipaikat on tässäkin erässä Pingviineillä, jotka eivät kuitenkaan saa kiekkoa börsään, joten peli pysyy jännittävänä lähes loppuun asti.

- Takaa-ajo tilanteessa Rangersin toiminnasta jää lähinnä mieleen pari jäähyä, joista varsinkin jälkimmäinen 4½ minsaa ennen loppua otettu todella typerä jäähy johtaa pahimpaan mahdolliseen lopputulokseen: väsynyt Lunkka antaa huonon riparin ja Jussi Jokinen heittää kiekon YV:llä börsään ja peli ohi.

Ei kyllä jäänyt tästä pelistä Rangers-leirille oikein mitään käteen. Todella kliininen esitys Pittsburghilta. MAF saa nollan. Crosby heräsi. Letang pelasi loistavan pelin. Ennen kaikkea mukava nähdä, että valmennus oli saanut pari pientä asiaa fiksattua ekan pelin jälkeen: karvaus oli tiukkaa, joka oli iso ongelma Rangersille. Omissa pelattiin kiekot varmasti ränniin ja käännettiin peliä nopeasti. Rangers oli todella aseeton 5 vs 5.

Huomenna mennään jo taas, joten hieman tulee kiire New Yorkin valmennukselle reagoida tähän peliin, mutta eiköhän siellä tehdä koko yö hommia.
 
Viimeksi muokattu:

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Loistava peli pingviineiltä. Oltiin aggressiivisia, eikä annettu Rangersille mitään saumaa.

Sid vastasi kritiikkiin pelaamalla huikean pelin. MoM karvasi, taklasi, blokkasi vetoja ja taisteli, eli toisin sanoen JOHTI. Genolta myös hyvä peli. Ja täytyy vielä nostaa esiin loistavasti luistelleet ja taistelleet Vitale ja Gibbons.

Samoin syntipukki numero uno Fleury pelasi loistopelin ja piti nollan.

Ja kaikkein ilahduttavinta oli, että näimme vihdoin Letangin pelaavan entisellä tasollaan.
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
Ehdottomasti huikea ja ennenkaikkea lupauksia antava peli pensiltä. Mistä moinen syttyminen? Ensi kertaa näiden poffien aikana, kun uskaltaa jopa odottaa tuolta joukkueelta jotain.
Malkinilta niin uskomaton peli, että en voi tajuta, ettei mies ollut pelin ykköstähti? Tai vähintään edes kakkostähti.
Ainoa nyt toive olisi vain saada se ykkösyv myös toimimaan ja tulosta sille.
Fleuryn itseluottamukselle tärkeä peli. Todella hienoa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös