Pitsiturnaus Pe 27.7.2007, Rauma

  • 85 651
  • 339
Tila
Viestiketju on suljettu.

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiitos asiallisesta raportista. Laadukasta kirjoittamista kertakaikkiaan. Taistelet ihan selvästi nimimerkki friikin kanssa Vuoden SM-liiga -kirjoittajan tittelistä.

Kiitos myös täältä. Myös sinulla näyttää oleva hallussa erittäin sisällölliset kirjoitukset. Ensi kerralla tule katsomaan peliä itse, jos se kerran niin helvetisti sydämen päälle ottaa.

Jos joku haluaa katsoa minun kommenttini tuosta Topo-Pele touhusta videon nähtyäni, niin ne ovat täällä olkaa hyvä. Edelleen ainoa tappelu, jossa arvioni voidaan sanoa menneen metsään tai liiotteluksi on tuo. Muut menivät juuri niin kuin keskipäivällä kirjoitin. Pahoitteluni siitä. Myönnän että Topo olisi voinut jättää "munuais"lyönnit lyömättä.

Haukkokaa välillä henkeä perkele! Nyt on vielä heinäkuu! ;)
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
No ok, takaisinveto siinä, ettei Peltonen tosiaan painanut Topoa jäähän, mutta kuitenkin olisi voinut vastata miehekkäästi myllyyn. Huvittavaa oli tilanteen jälkeen se, kun Peltonen alisti tuomaria jäänpinnassa. Häppölän tilanne ja sivusta riuhtominen näytti edelleen tosi lapselliselta. Käsilaukku, mikä käsilaukku.

Liigassa sitten on kunnon paikat, kun Topo joutuu vastaamaan teoistaan. Odotellaan mielenkiinnolla.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Mitäköhän mahtaa tapahtua seuraavassa harjoitusottelussa Porissa, kun Siklenka ja Jacina ovat mukana? Saatikaan sitten liigassa.

Jokatapauksessa voisi yhteenvetona sanoa, että Satakunnan hegemonia elää ja voi todella hyvin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitos myös täältä. Myös sinulla näyttää oleva hallussa erittäin sisällölliset kirjoitukset. Ensi kerralla tule katsomaan peliä itse, jos se kerran niin helvetisti sydämen päälle ottaa.
Oli se nyt vaan huvittavaa, kun ennen analyysejäsi ilmoitit kirjoittavasi puolueettoman näkemyksen, mutta minusta se ei silti ihan siltä vaikuttanut kaikilta osin.

Itse sentään tiedän kirjoittavani paskaa, enkä väitäkään niissä olevan mitään järkeä.

Mutta ei mitään. Rauhaa ja rakkautta. Kausi käynnistetty.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Aijai, olipa hieno yllätys tämä koko turnauksen voitto. Vain viidellä varmalla liiga-avauskokoonpanon pelaajalla liikkellä ollut Tappara paransi turnauksen edetessä peliään perinteet velvoittaen kuin sika juoksuaan ja hoiteli homman kotiin.

Muut voivat selitellä sillä, että ei meilläkään ollut parhaita pelaajia mukana tai että ei näillä peleillä ole mitään merkitystä, mutta se vain viidellä liigapelurilla voittaminen on vielä pykälän keskimääräistä mukavampaa kuin se häviäminen. Tämän sanomiseen ei tarvita edes Ville Peltosta.

Hieman aiemmin harmitti, kun en turnaukseen päässyt, mutta ihan näin 500km kauempaakin tällaisen tuloksen kuuleminen vaikuttaa erinomaisen hyvältä. Urama on metodeissaan oikealla tiellä ja kautta voi odotella hyvällä mielellä.

Saas nähdä, kumpi se Konnan saappaat tulee täyttämään, Piispanen vai Lehterä? Molemmilta raporttien mukaan erittäin vakuuttavat näytöt.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin. Kotona ollaan ja ihan aluksi on sanottava että rupeaa pikku hiljaa jo riittämään kun koko päivän katselee pelejä. Toki mä siinä halli- ja muiden tuttujen kanssa rupattelin pitkin päivää, mutta kaikista peleistä ainakin hiukan näin, enkä olisi enää hetkeäkään kauempaa jaksanut istua, joten hyvä että finaalissa ei rankkareille jouduttu: siellä oltaisiin vieläkin istumassa ja ihmettelemässä toinen toistaan omituisempia harhautuksia.

Oli hieno päivä taas, ei voi muuta sanoa. Peli oli välillä hiukan parempaa mutta pääsääntöisesti paskaa kuten tähän aikaan vuodesta kuuluu ollakin, mutta muuten tapahtumia riitti ja kansa tykkäsi. Komeita taklauksia nähtiin lukuisia sekä pari nyrkkeilymatsiakin.

Katsojia muuten oli luultavasti enemmän kuin kertaakaan aiemmin Pitsiturnauksessa. Vai mitä mieltä muut ovat?

Sitten matseihin. Joka pelistä en kirjoita koska silloin saisin naputella aamuun asti. Keskityn siis lähinnä Lukon matseihin, mutta aloitetaan kuitenkin pelistä KalPa-SaiPa.

Ihan viihdyttävä peli minun mielestäni, tasoltaan päivän parhaimpia. Esille nousivat SaiPan maalivahti Iiro Tarkki sekä KalPan Jarkko Kauvosaari, joka tasoitti pelin vain muutama sekunti ennen loppua ja laukoi rankkarikisassa voiton KalPalle. Yleisö antoi hyvin aplodeja Kauvolle, ja mitä mä toisella korvalla kuuntelin keskusteluja siellä täällä niin Kauvo olisi edelleen tervetullut Lukkoon. Simo Pulkki ja Jonne Virtanen ottivat sitten sen odotetun matsin, ja tasanhan tuo meni. Koska en tiedä mitä se legendaariseksi muodostuva sana edge näiden tappelujen arvoissa tarkoittaa, niin en osaa sanoa että kumpi näistä jätkistä nyt sitten on enemmän edge kuin toiden. Mutta jos joku sen mulle selvittäisi? Virtanen sai myös kovat aplodit yleisöltä kun jäi kirjoittamaan nimmareita pikkupojille...

Lukon ja Ässien ottelu oli tietysti päivän odotetuin matsi, ja kyllä siellä kevyesti 3500 katsojaa oli paikalla kun kiekko jäähän putosi kello 10.15. Lukko vei pelin alkua, ja vaikka kyseessä harjoitusturnaus olikin niin ei sellaista 3 vs. 1-hyökkäystä saisi tuolla tavalla tuhria mitä Lukon jätkät tekivät.

Odotettu tappelu alkoi ajassa 10.00 kun Shayne Toporowski kävi tönäisemässä Ässien maalivahtia. Jäähy oli jo tästä tulossa Topolle, kun Pasi Peltonen kävi puolestaan tuuppaamassa Topoa kypärään, ja siitähän sota alkoikin. Linjatuomari roikkui siellä välissä ja vaikka tietysti on oikein että Peltosta lyödään aina kun sen näkee, niin ei se kovin kivalta näyttänyt kun linjatuomari piti jäässä makaavaa Peltosta kiinni ja Toporowski paukutti nyrkillä päähän. Toni Häppölä sitten hyppäsi kolmantena miehenä mukaan, ja kohta hän oli repimässä Toporowskin kanssa toistensa ryysyjä. Taustalla Blake Robson kiepautti Lukon ärhäkkäästi koko päivän esiityneen Jussi Makkosen alleen.

Jäähyt menivät osittain oikein ja osittain päin vittua. Toporowskin OR oli ansaittu, samoin ne kakkoset ja kympit jotka siitä jaettiin eri osapuolille mutta jostain syystä Toni Häppölä jäi ilman pelirangaistusta vaikka meni kolmantena miehenä mukaan nujakkaan. Ja kai siitä kakkonen olisi Peltosellekin kuulunut, mutta ei vaan tullut.

Kenties peli oli tuohon nujakkaan saakka Lukon heiniä, mutta sitten se tasoittui. Maalittomana mentiin kuitenkin toiseen erään, ja siinäkin ehdittiin ensin hanskaamaan. Semir Ben-Amor ja Patrick Forsbacka ottivat ilmeisesti sovitun matsin keskiympyrässä, aika tasan sekin meni mutta sanotaan nyt että Semir Lukkolaisena otti voiton. Jotain selvennystä mä noihin tuomioihin kyllä kaipaisin. Nytkin Ben-Amor ja Forsbacka saivat pelirangaistukset, kun vastaavasta tappelusta aamun ensimmäisessä pelissä annettiin Pulkille ja Virtaselle ottelurangaistukset. Tosin tämä Pulkin ja Virtasen matsi kesti kyllä hiukan pitempään kuin Semirin ja Forsbackan, josko se eroavaisuus löytyisi siitä että toisesta tulee OR ja toisesta vain 5+PRK?

No. Takaisin Lukon ja Ässien peliin. Miikka Tuomainen vei komealla läpiajolla Lukon johtoon. Kyllä siinä roikkui mies selässä mutta ei pystynyt Tuomaisen menoa estämään, ja näitä minä odotan liigassakin ensi kaudella häneltä.

Ässät tuli tasoihinkin. En tiedä muista mutta minusta näytti että kiekko olisi jostain ottanut kimmokkeen, jonka takia yllätti Vehasen.

Lopussa vielä Jussi Makkonen aloitti painin Jesse Joensuun kanssa, mutta jäi tälläkin kertaa alakynteen. Peli oli juuri semmoinen jota Pitsiin tullaankin katsomaan.

Lukon toinen matsi oli Sportia vastaan ja Lukon hallintaahan tuo oli koko ajan. Sport meni johtoon oikeastaan ensimmäisestä tilanteestaan kun Eepi istui jäähyllä. Tasoero oli kaiken aikaa selvä mutta Eero Väre Sportin maalilla oli hyvässä vireessä, mutta niin vaan joutui hänkin antautumaan Semir Ben-Amorin tarkan vedon edessä. Ihan yläputken alle se kolahti, ja jos sellainen maali tehtäisiin Lukolle niin kyllä mä sanoisin että ei ollut lähelläkään maalia... nyt pitää olla tyytyväinen että hyväksyttiin. Hyvän syötön antoi VV Vainiola.

Hetken kuluttua Ben-Amor itse pelasi loistavan maalintekopaikan, mutta ketjukaverinsa (nimi jäi huomaamatta) epäonnistui. Lukon voittomaali tuli toisessa erässä ja oli aika tavalla samanlainen kuin tuo Semirin tasoitus. Miikka Tuomaisen tarkka veto irtokiekosta ja siellä soi.

Lukon maalissa pelasi Mikael Vuorio, ja vaikka ei tiukoille joutunutkaan niin ero aamun pelin torjuneeseen Vehaseen on kieltämättä suuri.

Tapparan ja Ässien välierä taisi olla koko turnauksen heikkotasoisin peli. Arsi Piispanen Tapparasta nousi pelaajista selvästi muita taitavampana esille. Ja se on kyllä sanottava, että Tapparan ensimmäisen maalin syntyessä maali oli jo noussut pois paikaltaan ennen kuin kiekko viivan ylitti, joten Reijolle kävi siinä pieni lapsus kun hän maalin hyväksyi.

Lukon ja SaiPan välierä sen sijaan oli mukavaa katsottavaa. Maalivahtipeli molemmissa päissä oli huippuluokkaa. Niin Vehanen kuin Iiro Tarkkikin tekivät lukuisia huipputorjuntoja. SaiPa oli kyllä minun mielestäni hiukan hallitsevampi osapuoli pelissä, mutta niin vaan Ossi-Pekka Lehtosen maali pari minuuttia ennen pelin loppua jäi matsin ainoaksi ja Lukko meni finaaliin.

Illan finaali oli Lukko-Tappara, ja hiukan siinä rupesi näyttämään jo siltä että raskas päivä painaa luistimissa. Kuten SaiPa välierässään Lukkoa vastaan, niin Tapparakin oli tässä ainakin lievästi niskan päällä. Ja erityishuomioni kiinnittyi Lukon alivoimapeliin, joka on ihan samanlaista kuin viime kaudellakin. Koko miehitys seisoo ja katsoo kun vastustaja liikuttaa kiekkoa, minkään näköistä yritystä päästä mieheen tai kiekkoon kiinni ei ole. Mutta eiköhän Toivola tähän lääkkeet löydä.

Itse pelissä Pekka Saarenheimo vei nopeasti Lukon johtoon. Tappara puolestaan tasoitti kahden miehen ylivoimalla Piispasen toimesta, ja ylivoimalla Tappara meni johtoonkin toisessa erässä. Maalintekijänä Juuso Akkanen, mutta ei Lukko kauaa tappiolla ollut kun Henkka Juntunen ohjasi Jussi Makkosen siniviivavedon maaliin.

Marko Luomala ja Henrik Juntunen pääsivät kahdella yhtä vastaan pelin loppupuolella. Luomalan syötöstä Juntunen kuitenkin sai pistettyä kiekon tyhjästä maalista ohitse... Ja ratkaisu tuli vain 35 sekuntia ennen loppua, kun Arsi Piispanen teki pelin toisen maalinsa. Maali oli komea ja veto hyvä, mutta hiukan tuo näytti siltä että kenties sen Vehanen olisi napannut, mutta ei Vuoriota kannata tappiosta syytellä.

Niin että turnaus sai siis kokonaan uuden voittajan, kun Tappara pokkasi pokaalin Pitsimissin siroista käsistä. Onnea voittajille, ja minusta Arsi Piispanen oli ainakin turnauksen paras hyökkääjä, jollei jopa paras kaikista pelaajista.

Lukosta erottuivat edukseen maanmainio maalivahti Petri Vehanen, ikinuori Eepi Hämäläinen jolle nämä pehmeällä jäällä puolivauhdilla pelattavat pelit sopivat kuin nenä päähän, lainassa ollut puolustaja Jussi Heikkinen, rämäkällä pelipäällä koko päivän ollut Jussi Makkonen, vahva Miikka Tuomainen sekä Semir Ben-Amor, ja ainakin minulle suurena yllätyksenä tuli se että Semir tosiaan osaa pelata jääkiekkoa, eikä vaan tapella. Tietysti kunniamaininnan ansaitsee toisen kerran Lukossa nyrkkejään heiluttamaan innostunut Shayne Toporowski. Jollei muuten niin pelkästään Peltosen murjomisesta.

Näin tällä kertaa. Kyllä tällä annoksella jääkiekkoa syyskuun puoleenväliin saakka pärjää komeasti. Ja ensi vuonna taas uudestaan.
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Ja erityishuomioni kiinnittyi Lukon alivoimapeliin, joka on ihan samanlaista kuin viime kaudellakin. Koko miehitys seisoo ja katsoo kun vastustaja liikuttaa kiekkoa, minkään näköistä yritystä päästä mieheen tai kiekkoon kiinni ei ole. Mutta eiköhän Toivola tähän lääkkeet löydä.
.

Jep, tosin viime kaudella kiekon eteen sentään heittäydyttiin. Itsekin kiinnitin tähän huomiota. Mutta hauskat turnajaiset oli, hyvää peliä, tunnelmaa ja pari nyrkkihippaakin. Itse en paikanpäällä tappeluja kovin hyvin nähnyt sattuneesta syystä, mutta hieman harmittaa, jos Topo on kerran lyönyt selkään, ei kuulu minun mielestä hyviin tapoihin. No jos Topo sitten Porissa näyttäisi sitä "kunnon" hanskaamista.

Muuten SaiPasta eroittui selvästi Jonne Virtanen, joka pelasi erinoimaisesti, tuli mieleen ihan meidän Tuomainen. Mies ajoi vavasti suojaten kiekkoa joka kerta maalille,ja SaiPan avausmaali Kalpaa vastaan oli juuri hänen ansiotaan. Virtanen karkasi läpi, yritti puikoista, mutta epäonnistui. Hän kuitenkin jatkoi peliä, haki kiekon kulmasta ja löysi maalinsuulle parkkeeranneen SaiPa-toverin. Kaunista! Ja taisi olla seuraavassa vaihdossa tappelemassa Simo Pulkin kanssa. Täältä lähtee isot rispektit nuorukaista kohtaan, tulevaisuuden nimiä, ehdottomasti. Mistä te idän pojat olette tällaisen kaverin löytäneet?
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
On kyllä hupaisaa lukemista muutaman nimimerkin tuotokset. Aamupäivällä annettiin "puolueettomia" raportteja, sitten tullaan illalla perumaan sanoja ja pahoittelemaan. Eräällä nimimerkillä ei ollut aamupäivällä mitään syytä epäillä erään toisen kertomuksia hallilta(jokohan olisi?),muutama kirjoitti "tulleensa" housuihinsa jo hallissa kun topo alisti.Säälittävää.

Hyvä että näki tuon videon. Vaikka eihän siitä selvinnyt muuta kuin että väärän pitsimissin meni kettukylä valitsemaan. Se ainoa oikea oli siellä jäällä 10 minuuttia kusenvärisessä paidassa #17. Porissa palataan taas asiaan. Toivottavasti joku teistä kettunaamoista vaivautuu paikalle, niin voidaan yhdessä ihan livenä ihmetellä tätä väkivaltaista lajia missä joku saattaa jopa alistaa.

Vittu sentään.
 
Suosikkijoukkue
Punavalkoiset Vaasan Ylpeydet
Himassa vihdoinkin. Huomenna töihin (täällä Vaasassa sitä riittää).

Tämä paljon puhuttu Red Army olikin sitten iso pettymys. Suurin osa porukasta näytti olevan 15-vuotiaita teinejä, jotka keskittyivät pääasiassa Ässät- ja Lukko-faneille vittuiluun ja/tai käteenvetomerkkien näyttämiseen vähän väliä milloin kenellekin. Kyllä siellä lauluakin kuului, mutta pääasia näytti olevan tuo yllämainittu kovat jätkät-improvisaatio.

Suosittelen optikolla käyntiä ja kuulontarkistusta myöskin. Paljon oli töihin jääneitä, mutta siitä huolimatta matkassa ollut porukka ei todellakaan ollut 15-teinejä - meidän bussissa ei tainnut edes olla yhtään alaikäistä.... Ja mitä tulee huutoihin, niin totta helvetissä me huudetaan faneille/pelaajille/tuomareille ja sata kertaa enemmän kuin muut. Lisäksi me laulettiin kannustavia lauluja 20 kertaa enemmän kuin näitä vittuilu-lauluja. Se teiltä rummuttajilta tuppaa unohtumaan. Ai niin, kiitos älyttömän rummun pieksemisen aiheuttamasta päänsärystä. Sen äänen alta ei kuulunut yhtään teidän käsien taputusta, puhuttamakaan huudoista tai lauluista, joita ei edes ollut.

Lukkofanit näytti osaamistaan jälleen bussimme lähdettyä liikkelle. Rocco tästä taisi täällä jo kertoakin. Siinä olisi ollut puoli tuntia aikaa tulla ottaan miehestä mittaan, mutta alkoivat sitten vittuileen ja näyttään persettä minuutti bussin startin jälkeen... Kyllä teillä siellä on sitten mahtavaa kiekkokulttuuria.

Itse peli oli mitä oli, mutta onpahan taas kiekkokausi avattu 5kk odottelun jälkeen.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Mitäköhän mahtaa tapahtua seuraavassa harjoitusottelussa Porissa, kun Siklenka ja Jacina ovat mukana?
Vastaus ei kuulu tämän ketjun alle sitten vähääkään, mutta oikea vastaus on: Toivola päättää.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ai niin, kiitos älyttömän rummun pieksemisen aiheuttamasta päänsärystä. Sen äänen alta ei kuulunut yhtään teidän käsien taputusta, puhuttamakaan huudoista tai lauluista, joita ei edes ollut.
Tästä olen ihan samaa mieltä. En ole koskaan ymmärtänyt rumpujen funktiota jääkiekkokatsomoissa, enkä tule koskaan varmaan ymmärtämäänkään. Kyllä sitä tunnelmaa pitää pystyä luomaan ihan vaan huutamalla, taputtamalla ja laulamalla.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Lukkofanit näytti osaamistaan jälleen bussimme lähdettyä liikkelle. Rocco tästä taisi täällä jo kertoakin. Siinä olisi ollut puoli tuntia aikaa tulla ottaan miehestä mittaan, mutta alkoivat sitten vittuileen ja näyttään persettä minuutti bussin startin jälkeen... Kyllä teillä siellä on sitten mahtavaa kiekkokulttuuria.

Mitä muuta voi odottaa kettunaamoilta? Topparotsi näytti jäällä mikä on miehiään,niin mitä voi odottaa tämän "alistajan" faneilta?

Aivan.Ei mitään. Rotseja koko kettukylä.
 

irGGu

Jäsen
Suosittelen optikolla käyntiä ja kuulontarkistusta myöskin. Paljon oli töihin jääneitä, mutta siitä huolimatta matkassa ollut porukka ei todellakaan ollut 15-teinejä - meidän bussissa ei tainnut edes olla yhtään alaikäistä.... Ja mitä tulee huutoihin, niin totta helvetissä me huudetaan faneille/pelaajille/tuomareille ja sata kertaa enemmän kuin muut.

Ässäfaneilta tuli kiitosta teille heti. Heti kun aloititte kannustamisen, rupesi ympäriltä kuulua "hei vau, kuunnelkaa" "kattokaa noita" "oho millai jaksaa" "jos ässät ei pääse jatkoon ni mennää noitten kans kannustaa sporttia" "hitsi toi on hienoa" "vitun rauman kakarat lakkais rummuttaast ni kuulis jotai" "ei jestas, johonki harkkamatsiinki viittii tommosta" "aika siistiä" jne jne.

Hyvälle se näytti ja hyvälle kuulosti. Sen mitä sen lukkofanien "teitä tukevan - ässiä vastustavan" rummutuksen alta vastapäiseen päätyyn kuuli. Paremmalle toki kuulostaisi ja näyttäisi noin 200 lisäihmisellä, muttei tuokaan huonoa ollut. Voi tosissaan vain kuvitella miltä touhu näyttää täydessä kotihallissa. Ehkä pitää joskus piipahtaa sunnuntai-ajelulla katsomassa.

Kiitos raumalaisille, porilaisille, vaasalaisille, kuopiolaisille, lappeenrantalaisille sekä tamperelaisille. Oli kiva turnaus näin selvinpäinkin. Kiekkoilun taso ei päätä huimannut, mutta ääni jäi raumalle ja tuli tavattua paljon mukavia ihmisiä. Hyviä öitä!
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Eräällä nimimerkillä ei ollut aamupäivällä mitään syytä epäillä erään toisen kertomuksia hallilta(jokohan olisi?),muutama kirjoitti "tulleensa" housuihinsa jo hallissa kun topo alisti.Säälittävää.

Hespeler voisi hieman harjoitella sarkasmin aakkosia. En kai mä nyt jumalauta tosissani tarkoita etteikö tule puolueettomia raportteja Lukko kirjoittajilta? Kun ns. virallisissakaan raporteissa ei Topon otteissa mainittu sekoamista enkä videota ollut nähnyt, niin turha vetää jostain alistamiskommentista hernettä nekkuun. Ei tämä hei noin tuskaista voi olla! Harjoituspelejä vasta.

Toivottavasti joku teistä kettunaamoista vaivautuu paikalle, niin voidaan yhdessä ihan livenä ihmetellä tätä väkivaltaista lajia missä joku saattaa jopa alistaa.

Heh. Kylläpäs alistamis-sana on käynyt kupoliin. Mennään ihmessä kettunaamat ja suippokorvat ihmettelemään mitä jäällä tapahtuu. Kannattaa kuitenkin varustautua vielä uudestaan kuulemaan alistamis-sanan, koska kyllä Lukon nippu aika pitkälle 6-0 fyysisyydessä ja hanskaamisessa Ässä-pakan niputtaa. Vaikka Toporowski tänään epäammattimaisesti toimikin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kovasti tuo Toporowskin toiminta herättää keskustelua. Näköjään aina, teki hän niin tai näin.

Viime kaudella oli puhetta siitä että hän on Lukolle liian tärkeä pelaaja tapellakseen.... Toisaalta taas kuului semmoistakin juttua että Toporowskia oikeasti vituttaisi esimerkiksi Strakan pelistä toiseen jatkunut kaltoinkohtelu... Ja että mies itse puheli sellaistakin että kohta tapahtuu...

Miksi hän nyt sitten sekosi sinänsä ihan normaalissa pelitilanteessa? Olisiko nyt tullut viesti valmentajalta, että nyt saa sekoilla? Että vähän niinkuin viestiä muille että tätä on luvassa tällä kaudella?

En tiä, kunhan vaan mietin tämmöistäkin vaihtoehtoa.

Toisaalta luulisi että Toporowskin ei vieläkään tartte tuota viestiä eteenpäin viedä, onhan siellä jo nyt Ben-Amor porukassa mukana eikä Siklenka ainakaan Semiriä huonompi siinä puuhassa ole jos odotukset osuvat vähänkin kohdalleen.

Kannattaa kuitenkin muistaa että ei tuossa Topo vs. Peltonen-kahinassakaan kukaan itseään loukannut. Sehän tässä tärkeintä kuitenkin on.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Hespeler voisi hieman harjoitella sarkasmin aakkosia. En kai mä nyt jumalauta tosissani tarkoita etteikö tule puolueettomia raportteja Lukko kirjoittajilta? Kun ns. virallisissakaan raporteissa ei Topon otteissa mainittu sekoamista enkä videota ollut nähnyt, niin turha vetää jostain alistamiskommentista hernettä nekkuun. Ei tämä hei noin tuskaista voi olla! Harjoituspelejä vasta.



Heh. Kylläpäs alistamis-sana on käynyt kupoliin. Mennään ihmessä kettunaamat ja suippokorvat ihmettelemään mitä jäällä tapahtuu. Kannattaa kuitenkin varustautua vielä uudestaan kuulemaan alistamis-sanan, koska kyllä Lukon nippu aika pitkälle 6-0 fyysisyydessä ja hanskaamisessa Ässä-pakan niputtaa. Vaikka Toporowski tänään epäammattimaisesti toimikin.

Ai niin. Sitähän se olikin. Ilmoitatko ensi kerralla oletko tosissasi vai onko sittenkin sarkasmia? Kirjoituksesi kun pomppivat laidasta laitaan niin on vaikea erottaa koska olet tosissasi ja koska et.Tuohon on kyllä helppo turvata.Se olikin sarkasmia hei! Eikä tässä nyt mitään herneitä vedetä sieraimiin, tuo alistaminen oli vaan se valheellinen termi, millä moni kettunaama sai taas aiheen kasvattaa sitä kuuluisaa virtuaalipenistään. Ja sitten ollaan täällä pahoittelemassa ja korjailemassa sanomisia kun asioiden oikea laita tulee ilmi.Naurettavaa. Miksi antaa väärää tietoa jos tietää että tilanne ei oikeasti mennyt niin? Täytyy olla joko vitun tyhmä tai todellinen puusilmä. Enkä nyt puhu sinusta.

Ja tosiaan,tällä hetkellä lukolla on fyysisempi jengi kuin meillä. Ei teetä vaikeuksia myöntää. Tosiasia katsos. Mutta siis tällä hetkellä.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Olisiko nyt tullut viesti valmentajalta, että nyt saa sekoilla? Että vähän niinkuin viestiä muille että tätä on luvassa tällä kaudella?
Ei ole mitään lupaa, tai siis ei ollut ainakaan eilisessä turnauksessa. Toivola oli helvetin tyytyväinen turnauksen saldoon. Valmennus näki paljon eri asioita, mitä halusi, ja kaikki pelaajat jäivät pelikyvyllisiksi, joita turnauksessa nähtiin.
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tappara ja Lukko tuli katseltua tarkemmin:

Lukko:
Ensimmäiset pelit kaudella ja keskellä kesää, joten turha vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Sanotaan nyt kuitenkin, että Lukon puolustus näytti välillä aika välttävähköltä... Onnistujista omassa kastissaan oli vanha pappa, jolla ei ollut kiire kertaakaan koko lauantaipäivän aikana. Hyvänä kakkosena oli Kajaanin apu, hyvää perusvarmaa suorittamista kiekon kanssa. Lehikoinenkin oli ihan ok.

Honkaheimo kohelsi ja toimi ylivoimalla lähinnä pelin pysäyttäjänä. Haki taikasyöttöjä ei niin maagisillä käsillään ja jätti vetämättä, kun oli paikka + hukkaili kiekkoa. Ei Ottoa ainakaan pelinpyörittäjäksi... Tähtisalo teki paljon jäähyjä ja virheitä, heppoinen 1-1-tilanteissa. Ei pitäisi mahtua pelaavaan kokoonpanoon tai sitten menee huonosti... Siklenka, O'Brien, Viitanen, Allen saavat onnistua hyvin, että puolustus on kova.

Hyökkäyspäässä näyttää liiankin hyvältä, ainakin määrällisesti, liigakelpoisia pelaajia on ylenmäärin. Topo-Saarenheimo-Haataja on valmis koostumus ja Tuomainen, Peter Forsberg-look-a-like Yli-Junnila ja Lammassaari vaikuttaa sekin toimivalta. Viinanen varmaan heitetään Jacinan kaveriksi, ainakin tänään veteli sekavaihdoilla kenen kanssa sattui. Pelaavassa kokoonpanossa on tämän jälkeen jäljellä 1+3 pelipaikkaa, ehdokkaina: Koponen, Lehtonen, Juntunen, Luomala, Ben-Amor, Vainiola, Virtala... (Tapio, Kovanen, Jasu, Palola, Aaltonen... )

Edellämainituista Lehtonen väläytteli, mutta välillä voimat/keinot loppuivat. Potentiaalia voisi olla hyökkäävään rooliin liigassa (ei välttämättä ensi kaudella). Vainiola oli pirteä, ja kaverilla voisi pikkuhiljaa olla rahkeita nousta isompaankin rooliin kuin nelosketjun jämävaihtojen pelaajaksi. Jos ei Lukossa, niin sitten Kauvosaari-tyyliin muualla....Ben-Amorista voi olla iloa jotain iloa kiekonkin kanssa. Virtala polki, mutta siihen se sitten jäi.


Tapparasta:

Tappara pelasi pirteästi ja yritteliäästi, mutta pelin avaaminen nuorille pakeille oli välillä todella hankalaa. Uitto, Koistinen, Malkamäki? (#4) jäivät mieleen ongelmistaan. Akkanen nousi esiin finaalissa YV:llä 1+1 tehoillaan (nätti syöttö+hyvä nousu tekopaikkaan), muuten vähän haparoiva.

Koistinen erottui kentältä, välillä rohkeita nousuja tehden, mutta useimmiten virhelinkona. Paljon hasardeja ja turhia jäähyjä. Hauskana yksityiskohtana "ei näin" -oppikirjan mukainen vaihto, jossa ensin tötöillään hyökkäysviivassa, hetken päästä hukataan kiekko alimpana miehenä ja pelataan lötkösti 1-1 tilanne ja vastustaja pääsee ajamaan maalille. Tästä seuranneessa painostuksessa Koistinen kimpoilee siellä täällä. Hirveän hässäkän jälkeen irtokiekko torjunnasta tulee (tuurilla) väärässä paikassa seilalleelle Koistiselle, joka lähtee polkemaan 3-2 ylivoimahyökkäykseen. Vaihto kruunataan epäonnistuneeseen syöttöön, josta tulee pitkä kiekko. Se oli lähestulkoon taidetta.

Hyökkääjistä monien maitsemat Piispanen, Lehterä ja Lucenius olivat näkyvimmät. Erityisesti Piispanen tuntui nauttivan kesähöntsystä ja näyttäviä (ja onnistuneita) kikkoja nähtiin paljon, tehojakin tuli siinä sivussa. Isosaloa koitin väijyä uteliaisuudesta. Teki paljon töitä, mutta erottui lähinnä vain tukkansa takia, teki toki maalin, joka auttoi Tapparan jatkoon. Oikeassa ketjussa voisi saada ihan kelvollista jälkeä. Samu pystyy pelaamaan liigaa (koko, liike, perustaidot riittävät), mutta riittääkö rahkeet nelosketjua korkeammalla ja pysyykö kasassa kuinka pitkään?
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Nyt on sitten pitisneitsyydestäkin päästy. Sportin pelit tuli väijyttyä ja tais olla omat öögatkin aika kesälaitumilla, kun ei oikeen osannut seurata vielä ukkojen temmellystäkään kovin tarkasti. Peleistä ei hirveesti kerrottavaa jäänyt. Ässiä vastaan oltiin eka erä vielä hyvin mukana, mutta siihen se sitten jäikin. Lukko veikin sitten Sportia miten tahtoi.

Kesällä on tainnut makkara ja kebardi maistua äijille.. sen verta komiat keskivartalon lihakset oli hankittuna hähää. Pahkala nyt jakso olla oma energinen ittensä, mutta melki sitten muilla olikin hyvää jumia kroppa täynnä. Pernaakin liikkui kö hidastettuna siihen mitä on totuttu. Sport vois palkata nyt Pygmin vetään vähä kuntotreeniä! No ehkä ei nyt kuitenkaan..

Näistä uusista tuli seurattua Ericssonia ja Värettä. Martin oli iso, mutta muuten useesti jokseenkin tutkalla. No mitä voi toisaalta odottaa muutamien jäätreenien jälkeen uudessa joukkueessa. Eiköhän se nyt ainakin kokonsa puolesta mikkihiiriä pelottele jos ei muuta. Väre ei hänkään vakuuttanut. Mailapeli huonoa, sijottumisen suhteen usein ihan kaffilla ja ei toisaalta niitä maailmanluokan seivejäkään jäänyt montaa räpylään. Jotenkin jäi semmonen tunne, että oi jospa me joku muu saatais vielä tilalle. Eipä se toisaalta ole veskarillekkaan helppoa olla täydes tikis näin kesällä.

Ite halli oli aika komia ja mielelläni Vaasassa näkisin vastaavan virityksen. Ihan kateeksi kävi. Mutta se, mitä se liigan katsomokulttuuri on, niin siitä nähtiin taas oiva näyte. Sitä ei ole. Vaikka kyseessä onkin kesäinen höntsä, niin mun vähäisillä aivosoluilla ei pysty ymmärtämään, miten sinne patojen katsomon keskelle eksyy kettuja keltaissa vermeissä ja siinä varmaan mentiin vaan silittämään niitä ja tarjoomaan keksiä. Ei helvettiläinen. Ite kannattaminenkin oli sitä, että kaks kertaa matsissä oikeen innostuttiin hakkaamaan rumpua tahi käsiä ja siihen väliin kekseliäästi lausuttiin oman joukkueen nimi. Ja istualtaan tietenkin, mites muuten. Melkeen meinasin unohtaa, että olihan siellä Lukon porukoilla yksi lakanakin viritettynä. Sitä mitä siinä luki, niin se jäänee varmaan ikuiseksi arvoitukseksi. Että näin.
 

Shamppoo

Jäsen
Eniten Toporpwski Peltonen tilanteessa ihmetyttää Peltosen toiminta. Mies pelaa vuodesta toiseen muka fyysisesti ja kun jossain vaiheessa joku hermostuu niin kuin nyt Topo, niin jätkä vetää kilpikonna asentoon kädet pään eteen. Peltosen pelityyli on ihan ookoo, mutta siitä täytyy olla valmis maksamaan hinta, ja edes yrittää pysyä pystyssä.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Tämä paljon puhuttu Red Army olikin sitten iso pettymys. Suurin osa porukasta näytti olevan 15-vuotiaita teinejä, jotka keskittyivät pääasiassa Ässät- ja Lukko-faneille vittuiluun ja/tai käteenvetomerkkien näyttämiseen vähän väliä milloin kenellekin. Kyllä siellä lauluakin kuului, mutta pääasia näytti olevan tuo yllämainittu kovat jätkät-improvisaatio.
Luulisi, että raumalaiset ymmärtäisivät olla hiljaa ja häpeissään. Todellista lutuuria kun fanijoukko koostuu 12-vuotiaista tenavista, jotka hakkaa rumpua hampaat irvessä.

Muutenkin raumalaisten happyhappyjoujou-menolle iso :sentteri:

RA:n meno oli eilen yhtä kesäteräistä kuin Sportinkin jäällä. Siitä nyt on turha vetää sen enempää suuria johtopäätöksiä. Pääasia oli se, että brenkku maistui hyvällä sykkeellä ja meitä oli paikalla enemmän kuin KalPa-faneja.

PS: Oli siellä hauskaakin: http://palvelin-1.laineaalto.com/~l...&id=184&alku=0&type=6&area=urh&maara=4&sivu=1
 
Viimeksi muokattu:

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eniten Toporpwski Peltonen tilanteessa ihmetyttää Peltosen toiminta. Mies pelaa vuodesta toiseen muka fyysisesti ja kun jossain vaiheessa joku hermostuu niin kuin nyt Topo, niin jätkä vetää kilpikonna asentoon kädet pään eteen. Peltosen pelityyli on ihan ookoo, mutta siitä täytyy olla valmis maksamaan hinta, ja edes yrittää pysyä pystyssä.

Jos katsot tuota Länsi-Suomen videokoostetta joka löytyy osoitteesta http://www.lansi-suomi.fi/galleria/ niin huomaat, että "kilpikonna-asento" on seurausta niskassa roikkuvasta linjatuomarista. Sitäpaitsi leikattua kyynärpäätä parantelevan Peltosen tuskin olisi muutenkaan ollut järkevää ottaa ylimääräisiä riskejä tuossa tilanteessa, mutta toisaalta ei olisi ollut oikein sopivaa myöskään olla puuttumatta maalivahtiin törmäämiseen mitenkään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös