Pitäisikö itkeä vai nauraa?

  • 3 007 038
  • 12 943
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Meillä on nyt kohta 2 vuotta kun muutettu uudiskohteeseen ja vuosikorjaukseen kuuluvia juttuja ei olla saatu vieläkään kuntoon. Kuukausi sitten vaihtoivat pari keittiökaapin ovea, mutta pesivät sormenjälkensä pois liuottimella mikä jätti oviin kivat pyyhintäjäljet. Nyt kävivät vaihtamassa uudet näiden ovien tilalle, mutta ovet ovat vaihteeksi täysin eri valkoisen sävyä ja toisessa ovessa 3cm x 4cm osumaa kuljetuksessa saanut kohta, mitä ei yllättäen maalilla saanutkaan piiloon. Yksi keittiökaapin ovi on nyt vaihdettu ainakin 4 kertaa muuton jälkeen, saattaa olla jo viides kerta.

Alan uskoa, että näitä ei tulla koskaan kuntoon saamaankaan.
Ja sanovat vielä rakennusalalla olevan pienet katteet, mutta eivät ne vaan voi olla, kun tuollaiseen on varaa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Missä hitossa on edes Mänttä?
aa, se onkin Mänttä-Vilppula. Taidekaupunki. No, ei auttanut asiaa. kvg kartta jo auttoi. Nyt mäkin oon kartalla. Oisin sijoittanut tuon johonkin Peräseinäjoen viereen.
Vammalakin yrittää nykyään piilottaa identiteettinsä. Ollaan niin Sastamalaa että. Mutta kerran Vammala, aina Vammala!
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tämä Oulun kaupungin raiskausten estotanssi kuuluu ehdottomasti tähän ketjuun.

Mää oli just lähössä luvattomille panoille, mutta tuo video käänsi mun koko ajattelumallin!!! Olen uusi ihminen, Allahu akbar!!! Mut on pelastettu! Pelastettu! Saisinko vielä jotain kerhotoimintaa tueksi? Pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat... Ja KAIKKI mukaan!!!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Anna Erikssonin M on ehkä kaikkien aikojen vaikuttavin ja kunnianhimoisin (suomalainen) taide-elokuva: maalauksellinen, puhutteleva, paikoin hyvin ahdistava ja katarttinen kokemus. Todellinen taideteos aidolta artistilta.

Iltalehti on sen sijaan tehnyt elokuvan televisioensi-illasta jutun otsikolla "Laulaja Anna Eriksson täysin alastomana tänään tv:ssä: Hämmentävässä elokuvassa häpeää ja himoa".

 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Anna Erikssonin M on ehkä kaikkien aikojen vaikuttavin ja kunnianhimoisin (suomalainen) taide-elokuva: puhutteleva, paikoin hyvin ahdistava ja katarttinen kokemus. Todellinen taideteos aidolta artistilta.

Iltalehti on sen sijaan tehnyt elokuvan televisioensi-illasta jutun otsikolla "Laulaja Anna Eriksson täysin alastomana tänään tv:ssä: Hämmentävässä elokuvassa häpeää ja himoa".


Iltalehti on taas onnistunut. Hienosti muuten kuvailtu M, se on juuri tuollainen kuin kuvailit.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
No vittu, kyllä mää ainakin kaipaan mieleeni mialummin kuvia Annasta vituksisillaan kun maalauksellisia, ahdistavia ja katarttisia kokemuksia à la Paha Kurki. Mikä on toki hieno teos sekin, kuten kaikki taiteilija Hakosen produktiot.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei sillä, että Tampereen uuden areenan nimivalinta olisi nappiin osunut, mutta onhan taas somen mielensäpahoittaja-armeijalla (hui, onko liian maskuliininen tai sukupuolittunut sana) aihetta itkuun. Tikusta asiaa, sano. Money talks and bullshit walks, niin se vaan menee.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
En jaksanut kaivaa huonot toimittajat vauhdissa -ketjua esille, mutta hymähdellään nyt Jatkoajan verkkolehden kahdelle tämän illan kierrosennakolle.
Ensimmäisen ingressi:
"Perjantain Liiga-kierros mitellään viidellä paikkakunnalla. Ainoastaan yhdessä ottelussa molemmilla joukkueilla on merkittävät panokset: HPK isännöi HIFK:ta kamppailussa, jonka lopputulos ratkaisee paljon."

ja toisen:
"Viimeisestä suorasta pudotuspelipaikasta kaksin kamppailevat HIFK ja HPK iskevät yhteen Nordenskiöldinkadulla. Panosta ei otatuksesta puutu."

Toimittajat eivät ilmeisesti päässeet sopuun kumpi ennakon tekee.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tämä Oulun kaupungin raiskausten estotanssi kuuluu ehdottomasti tähän ketjuun.

Kuuluu kyllä, mutta miksi? No luonnollisesti juuri setämiesten reaktioiden takia. Varsinkin kun Twitteriä lukee, niin menee usko ihmiskuntaan. Omaa jälkikasvua kun katsoo, niin TikTok on se somealusta, jota seurataan. Ihan onnistunut veto siis projektiryhmältä heittäytyä teinien maailmaan ja saada projektille näkyvyyttä tässä kohderyhmässä.

Ja kun setämiehet ei näistä mitään tiedä, niin TikTok käytännössä pyörii näiden meemien ympärillä. Näitä sitten versioidaan uudelleen ja uudelleen. Täyttää aika vahvat öyhötyksen tuntomerkit, jos tämän tulkitsee projektiryhmän kehittämäksi raiskauksenestotanssiksi.


 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
@palle fontän mutta kun itse näyttelijänero (vailla mitään agendaa) James Woods on tuominnut! Kyllä ne suvakit vaan on sekaisin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Yleensä turhan laimeaa käsidmesiksi, joten kallis aine menee hukkaan.
Tai hei, saisiko luvan tehdä aineet itse, jos menee "ulkoiseen käyttöön"? Tai ainakin väittää niin.
70% alkoholi toimii parhaiten desinfektanttina, eli laivalta kasikymppistä ja siihen kiehauttaa hieman vettä sekaan.
 

Saimaannorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ihan onnistunut veto siis projektiryhmältä heittäytyä teinien maailmaan ja saada projektille näkyvyyttä tässä kohderyhmässä.

Oon sen verran nuori vielä, että muistan, miten esiteininä ja teininä on automaattisesti noloa, kun kalkkikset yrittää olla mukana teinikulttuurissa.

Tämän vuoksi en usko, että saavat videolla ihan sellaista huomiota kohderyhmältään mitä toivovat.

Kiitos kuitenkin, että selitit mikä on meemi ja mikä on tiktok. Olet selvästi hyvin perillä nuorisokulttuurista mikä on hienoa, kun sulla on sen ikäisiä mukuloita. Hyvä tietää mitä pennut netissä puuhaa.
 
Viimeksi muokattu:

Baldrick

Jäsen
Olen tuolla koronaketjussa terveydentilaani voivotellut ja oireet palasivat osin toissa viikolla. Alkaa epäilyttää, että home on syypää ja muuttoa mietitty. Perjantaina tsekattiin, että ei ole keuhkoveritulppa tai sydäninfarktikaan.

No ei siinä mitään, mutta sairastelun ja viisaudenhampaan puhkeamisen tulehduttaman ikenen jälkeen nyt vielä pisteenä i:n päällä ilmestyi suuhun kohtalaisen kokoinen afta, johon kieli osuu vähän väliä. Kohta varmaan jostain varpaiden väliin pomppaa jalkasieni.

Oi Herrani, miksi minut hylkäsit?
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Iltalehti ja liigan yleisömäärän päivittely

"SM-liigassa on 15 joukkuetta, joista yhdeksän joukkueen yleisökeskiarvo on alle 4 000, vaikka seurat ovat jakaneet ilmaislippuja ja kirjastokortilla on saanut lainata seuran kausikorttia."

Joskushan kaikki vähän alleviivaa sanomaansa, mutta vähän väkinäisen tuntuinen on tämän boldaamani osan vaikutus tuohon koko Liigan yleisömäärään.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
"kirjastokortilla on saanut lainata seuran kausikorttia."
Ilveksen ja Tapparan kausikorttia on molempia ihan kokonainen 1 kappale Tampereen Kirjastossa, eikä kumpaakaan ole lainattu tänä vuonna kertaakaan. En sitten tiedä jäiko 2019 syksyllä omille teilleen jolloin Tre Kirjasto mitätöi kortin vai mikä, mutta aika hiton kaukaa haettu tämä tuossa. Ellei toimittaja nyt hae jotain "kirjaston kausikortti innostaa jengiä peleihin"
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Ilveksen ja Tapparan kausikorttia on molempia ihan kokonainen 1 kappale Tampereen Kirjastossa, eikä kumpaakaan ole lainattu tänä vuonna kertaakaan.

No tämäpä juuri, kun ne lainattavat kortit on ymmärtääkseni joukkueella 0-5 välillä*, niin vaikutus yleisömäärien ei nyt kovin merkittävä ole.

*saa korjata, jos jollain on parempaa tietoa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös