Pitäisikö itkeä vai nauraa?

  • 3 007 038
  • 12 943

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Adele @Grammys. Pullea täti laulaa rakkauslaulua pudottaen mikit jousille, vetää lohdutukseksi hampparia ja kiroilee twitterissä. Lopputuloksena esityksestä reilu puolet sensuroidaan pois tubesta.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kävimme illalla vaimokkeen kanssa pääkirjastolla. Olimme juuri astuneet sisälle, kun näemme kumarassa kulkevan, todella kevytrakenteisen papparaisen tulevan vastaan. Ohitettuaan meidät tämä, muuten siistinnäköinen patu, päästää hieman ennen ulkoilmaa kaksi rajua 104 desibelin voimapierua.
Kaikki liike ja puheensorina taukoaa – pitkä hiljaisuus. Katson omaa eukkoa pitkään ja kysyn sopivan kovaäänisesti, että pitäisikö hänen nyt käydä naistenhuoneessa siistimässä itseään. Punakasvoinen vaimoke ei puhu mitään, vaan hän viuhtoo kirjaston uumeniin.

Oliko seniorikansalaiset tuuttaus kannanotto kirjaston heikentyneestä asiakaspalvelusta? Itsesuojelua, koska ulkoilmassa hän olisi työntövoiman paiskaamana löytynyt bussin jäähdyttimen säleiköstä? Vai saattoiko se olla myötämielinen kommentti Paavo Väyrysen uuden puolueen perustamisesta? Reilu fanilippiksellinen Väykän ulkoistettuja ajatuksia valumassa pitkin reisiä toppahousujen sisällä?

Iltaelokuvaa (Indiana Jones, Tuomion temppeli) katsellessakaan emme puhuneet mitään.
Miehillä ja naisilla todellakin on erilainen huumorintaju?
 
K

kiwipilot

VR:n uudet hinnat. Hirveä haloo ja edelleen firma on reippaasti kalliimpi kuin vaikkapa Onnibus. Myös Oulu-Helsinki väli norjalaisella lentäen tulee junamatkaa halvemmaksi halvimpia lippuja vertailtaessa. Lasten kanssa matkustavana perhelipun poisto sekä 4-6 -vuotiaiden maksullinen lippu siirtää valinnan entistä enemmän bussimatkustuksen sekä lentämisen suuntaan. Ei toki ole mikään maailmanloppu mutta ainakin oma junamatkailu tulee jatkossa vähenemään radikaalisti.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Onnibussin halvat hinnat perustuu "mitä aiemmin ostan, sen halvemmalla pääset" -logiikkaan eikä se kaikille matkaajille sovi. Sama koskee muiden bussiyhtiöiden nettitarjouksia. joita on satunnaisesti ja tietyille kellonajoille. Nyt esim. Lahti-Helsinki -väli on alkaen 7,40e (opiskelijoille ja eläkeläisille 6,50e) rupeaa olemaan jo bargain verrattuna bussien 10 euron lippuihin ja Onnibussin hintoihin (6 euroa+1 euron varausmaksu). Toki onnibus ja muut bussiyhtiöt hakkaavat vr:n silloin, jos onnistuu tietämään matkustusajankohdan eikä ao. bussit ole täynnä.
 
K

kiwipilot

Aivan samaan logiikkaan perustuvat nykyään myös VR:n hinnat. Sinänsä uudet hinnat ovat ihan kohtuullisia yksin matkustavalle. Perheelliselle taas eivät niinkään - enää.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Suomessa on niin tyhmät vanhuksetkin. Joku Nevala vinkuu meillä kun taas svedupelle Wassbergilla on Charlotte Kallasta asiallista asiaa, kertoo Yleisradio:

"Tämä on myrsky vesilasissa. Mitä hittoa tässä oikein mellastetaan? Tämä on pikkujuttu, luisteluhiihtotekniikalle nimensä antanut Wassberg sanoi.

- Hän ei mielestäni ole ollut surkea. On ollut pienestä kiinni ettei hän ole ollut aivan huipulla, ei ole kyse mistään isosta asiasta."​

Suomessa Nevala, Räty tai se vanhempi Kinnunen voisivat ottaa esimerkkiä kannustamisesta.
 

Ralph

Jäsen
Luultavasti kaikki hakijat ovat päässeet jatkoon?
Luultavasti. En tiedä tarkalleen ohjelman formaattia, eikä oikein kiinnostakaan, mutta 17 osallistujaa on aika outo määrä. Miksi tuollainen noinkin epämääräinen luku? Ehkä tarkoitus oli karsia ehdokkaista 20 parasta, mutta kun vain 17 haki, oli tyydyttävä heihin.
 

NumberFour

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Chiefs, Arsenal, Ronnie O.
Iltalehden otsikko: Bluesin pelaajakadon karu seuraus:tänään vain kaksi täyttä kentällistä.
Itse jutusta käy ilmi että kokoonpanosta puuttuu jopa yksi pelaaja.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Laitetaan tähän ketjuun, vaikka on myös kiellettyjen sanojen -ketju.

"Halpuutustaktiikka", eikö ruuan saannin pitäisi kuulua ihan johonkin perusjuttuihin? Mutta ei, ei ainakaan Suomen kaltaisessa kehitysmaassa.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Ei ole originelleja ideoita suomalaisilla televisioviihteen tekijöillä. Roope Salminen & kumppanit ovat "keksineet" tehdä Between Two Ferns -käännöksen nimeltään Roope Salminen Show. Alkaa joskus parin viikon sisään jollain kanavalla. Pohdin, että onko tämä juttu vain mainoskikka ja formaatti kuitenkin olisi ostettu alkuperäisen show'n tekijöiltä, vai onko Salminen tosissaan. Jos kyseessä on ensimmäinen vaihtoehto, niin itken, ja jos jälkimmäinen, niin itken kovempaa, kuitenkin samalla epäuskoisesti nauraen tuolle Eppu Salmisen kupeiden hedelmälle.

Teaserin perusteella kyseessä on täysin suora (halpa) kopio Zach Galifianakisin loistavasta talk show -parodiasta. Ymmärrän kyllä Salmista siinä mielessä, että itsekin olen joskus pohtinut sitä, että pitäisi (luvan kanssa) kääntää ulkomaalaisten koomikoiden parhaimpia (suomeksi kääntyviä) juttuja suomeksi ja esittää niitä. Se nyt ei tule koskaan onnistumaan, koska minulla ei ole sitä karismaa, uskallusta tai ajoitusta, joka koomikoilla on. Mutta joku voisi sillä kokeilla osua kultasuoneen. Roope Salminen ei nyt teaserin perusteella osunut siihen, koska 1) ne, jotka ovat nähneet alkuperäisiä Between Two Ferns -jaksoja, eivät pidä kotimaista versiota hauskana ja 2) ne, jotka eivät ole nähneet, eivät ymmärrä, että kyseessä on "läppä".

Ensimmäinen linkki vie YLEX:n sivuilla olevaan uutiseen, jossa Roope Salminen kertoo, että hänen ohjelmansa on vain saanut ideansa Between Two Fernsistä, eikä kyseessä ole ostettu formaatti tai plagiaatti. Toinen linkki vie MTV Katsomoon ja Roope Salminen Show'n teaseriin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Välillä ei kyllä tiedä itkisikö vai nauraisiko näille Jatkoajan keskusteluille ja sille miten kauas alkuperäisestä aiheesta ne karkailevat. Varsinkin kun eräät tietyt nimimerkit astuvat mukaan keskusteluun. Tuossa avasin "Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?" -ketjun ja ensimmäinen lainaus mikä hyppäsi silmään siitä sivun yläreunasta oli "Tiedätkö ketkä vapauttivat Auschwitzin?" En sitten viitsinyt enää edes lukea ketjua enempää saati selvittää tuon lainauksen taustaa.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Ihan hyvää viihdettä tuolla KHL-osiossa. Meille, joilla kausi vielä jatkuu, sopii pieni lepohetki väliin.
 

Jöhnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Todellakin. On hauskaa tässä HPK-ottelun tiimellyksessä lukea kesälomalaisten vinkumista.
Itkettäähän tää, kun joutuu näin aikaisin kesälomille. Toista se on HPK fanilla, pelit jatkuu ja keväällä mennään pitkälle. Ei paljon tarvii Jatkiksessa vinkua.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ei ole originelleja ideoita suomalaisilla televisioviihteen tekijöillä. Roope Salminen

Lahjaton sukupolvi. On kyllä "hot" tuo Salminen, tänään pyöri aamutv:ssäkin vetämässä myös originellisti viihdeimproa. Voi veljet.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Tuo maanviljelijöiden mielenosoitus. Jumalauta, ainoa porukka miltä ei nyt leikata ja silti itketään, eiköhän kepussa reagoida ja laiteta vastikkeetonta rahaa lisää liikkeelle siihen suuntaan. Miten voi olla, että Ruotsissa pärjätään ilman kansallisia tukia ja hinnatkin alhaisempia?
Tuo kansallisten tukien systeemi on kyllä täysin perseestä, että tukia määrää maa-alueet ja niiden määrä.

Varmasti siellä on tiukkaa, mutta niin on muuallakin. Moralisoikaa nyt vielä opiskelijoiden saamia tukia, jotka on aika pientä näihin verraten. Vielä tää propagandakampanja, siitä että mitä jää tuottajalle käteen, yllättäen tukia ei ollut mukana.

Minun mielestäni pitäisi maataloutta tukea ihan erikautta, kuin tämän vastikkeettoman rahan kautta. Esimerkiksi helpottaa sitä, että tila / muutaman tilan keskittymä pystyisi perustamaan tilapuoteja, joista tuotteita voitaisiin myydä ulospäin ilman jumalatonta byrokratiaa. Omat lihat, joita ei olisi vakuumiin pakattu, omat oluet, viinit jne. vaatteita. Tätä kautta voitaisiin vaikka alviakin pudottaa näissä kaupoissa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tuo maanviljelijöiden mielenosoitus. Jumalauta, ainoa porukka miltä ei nyt leikata ja silti itketään, eiköhän kepussa reagoida ja laiteta vastikkeetonta rahaa lisää liikkeelle siihen suuntaan.
En ole maalta enkä kepulainen, mutta mulle on kerrottu, että kauppojen halpuutuskampanja on otettu suoraan tuottajien lompsasta. Ja sen lisäksi nuo vastikkeettomat rahat ovat maanneet valtion kukkarossa toista vuotta, kun on "IT-ongelmia". Eikä mulla ole Volvoakaan. Mutta jos puhun palturia, korjatkaa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ehkä sopii tähän ketjuun tämä. Ymmärrän Kardashianin alastonkuvat peilin edessä ja muiden nuorien pyrkyreiden mutta että tämäkin, en osaa selittää miksi avasin tämän uutisen. Sharon Osbourne, 63, poseeraa alastonkuvassa - timmissä kunnossa! - Paljasta pintaa - Voice.fi

Tasta paastaakiin oman itkun ja naurun aiheeseen, eli Kardaani-Kimin alatonkuviin. Aika monet julkkikset on heittanyt aika hyvin puukkoa asiasta ja yksi niista on ihana Chloe Grace Moretz. Kimin kommentti Moretzille on taman ketjun kamaa:

"let's all welcome @ChloeGMoretz to twitter, since no one knows who she is. your nylon cover is cute boo"

Vaikka Kimitzu ei tyttoa tiedakaan, niin aika moni tietaa.
 

Nick Neim

Jäsen
Miten voi olla, että Ruotsissa pärjätään ilman kansallisia tukia ja hinnatkin alhaisempia?
Vetääkö kaupat vähemmän välistä? Mä en siis tiedä, mutta onhan nuo prosenttiosuudet tuottajan kannalta naurettavia Suomessa.

Juuri tänään uutisoitiin (Aamupostissa?) kuinka tuottajalle jää 2,5 euron voipaketista 34 senttiä käteen, kun kauppa ja teollisuus veti välistä melkein 75 prosenttia. Ei se nyt ihan noinkaan kuuluisi mennä, varsinkin kun 10 kohdan listassa useampi pyöri lähes samoilla luvuilla.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ja sen lisäksi nuo vastikkeettomat rahat ovat maanneet valtion kukkarossa toista vuotta, kun on "IT-ongelmia".

Tänään aamulla juttelivat MTK:n ja ministeriön edustajat aiheesta Puheella ja vaikka onhan tuo "It-ongelman" taakse piiloutuminen naurettavaa, niin toisaalta kertoivat, että näitä myöhästyneitä maksuja olisi jopa täydellä viidellä prosentilla tiloista ja kyse olisi yhdestä tai kahdesta kuukaudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös