Pitäisikö itkeä vai nauraa?

  • 3 022 440
  • 12 976

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei pitäisi, mutta nyt ei pysty. TV1:ltä tulee parasta aikaa Kukkaron herraksi ohjelma, ja siinä on päätähtenä Carolina Talvismaa. Vetääkö ko. nainen jotain roolia vai onko noin tyhmä? Pikavipeillä kasaan auton käsiraha. En avaa laskuja etc etc. Maksan mielummin useamman laskun samalla kertaa vaikka ne olisivat 50€, mutta en halua maksaa 200€ laskua. Joo-o. Itkettää...

Jep. "Mä en ymmärrä miten joku paperilappu voi viedä multa 200 euroo rahaa"
No pieni plussa siitä, että on uskaltanu mennä tuohon ohjelmaan, mutta ei olis pahitteeksi kasvaa aikuiseksi.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jep. "Mä en ymmärrä miten joku paperilappu voi viedä multa 200 euroo rahaa"
No pieni plussa siitä, että on uskaltanu mennä tuohon ohjelmaan, mutta ei olis pahitteeksi kasvaa aikuiseksi.

Mielenkiintoista olisi tietää, että mitä peliä se entinen mies on pelannut kun on voitolle jäänyt. Jotenkin ymmärsin, että sekin on pelannut RAY:n pelejä, joten voitoiksi on varmasti laskettu kaikki mitä on laatikossa ja ne mitä on koneeseen työnnetty on unohdettu.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ei pitäisi, mutta nyt ei pysty. TV1:ltä tulee parasta aikaa Kukkaron herraksi ohjelma.

Kiitos muuten vinkistä, ei ollutkaan avautunut, että ko. sarja jatkuu taas. Katselinkin tuosta pari edellistä jaksoa ja näistäkin löytyi selkeää "itkeä vai nauraa"-kamaa. Ensimmäisessä jaksossa oli Thaimaan bisneksissä ja Wincapitassa rahansa menettänyttä "moniosaajaa", joka tosin suhtautui tuohon lafkaan ja rahojensa moninkertaistumiseen edelleen erittäin toiveikkaaksi. Lisäksi jäi vähän se kuva kaverista, että vaikka "mulla-on-ainakin-tuhat-liikeideaa-tarvitsen-vain-rahaa" ei välttämättä tarkoita, että määrä korvaisi laadun.

Seuraavassa jaksossa seurattiin yksinhuoltajaa, joka teki kahta työtä omien sanojensa mukaan parhaimmillaan 110h(!) viikossa ja nukkuin kuulemma 10h samalla ajanjaksolla, jotta saisi opintotukien takaisinmaksuista pääsasiassa kertyneitä velkoja maksettua. Lapset oli pitänyt laittaa isän luokse tämän takia. Tässä jaksossa lähinnä itketti, koska ko. nainen sai käteen ~ 200e kuukaudessa enemmän kuin tämä Karoliina, joka puolestaan makasi vaan kotona, "koska-ei-mun-siis-niinq-kannata-käydä-ees-töissä". Lisäksi tämän jakson naiselta evättiin se säätiötakaus, jonka sitten taas Karoliina sai.

Hienoa, että sarja tuli taas esiin ja pitääkin seurata. Kyllä tämä sosiaalipornona Big Brotherin pesee milloin vain..
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Kalpa - HIFK - otteluketjussa on taas kerran, ylläytys yllätys, pikkupojat siirtyneet stadi vs. maaseutu - tasolle. Yllättävän selkeästi paistaa joistakin viesteistä suora ihmisen tyhmyys läpi (kotipaikasta riippumatta). Nauran, tai ainakin hymyilen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kalpa - HIFK - otteluketjussa on taas kerran, ylläytys yllätys, pikkupojat siirtyneet stadi vs. maaseutu - tasolle.

No, me isot pojat ei tuollaiseen kiinnitetä edes huomiota.

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa tämän hetkiselle tilanteelle tässä omassa elämässä. Tuntuu, että kaikki on niin saatanan sekaisin. Ei nyt välttämättä negaatiivisella mielellä mutta kuitenkin. Yritetään naurulla mennä etiäpäin.
 
Viimeksi muokattu:

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Ketonen ja Myllyrinne ovat jo sketseilleet jääkiekkovalmentajasta. Samoin Kummeli. Nyt kun katsoin tätä aiemmin minulta näkemättä jäänyttä jääkiekkovalmentajasketsiä, niin en nyt tiedä, että pitäisikö tässä itkeä vai nauraa, mutta tuo vasemmanpuoleinen valmentaja kommentteineen on kuin ilmetty Matti Alatalo.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Snellmanin leikkele-mainoksille. Miten yksikään itseä kunnioittava mainostoimisto saa tuollaista myötähäpeää aiheuttavaa skeidaa aikaan ja vielä kehtaa esitellä sen asiakkaalleen. Se että mainostoimistoa ei kengitty alta nanosekunnin presentaation jälkeen ja varsinkin se että mainokset hyväksyttiin esitykseen ovat vieläkin suurempia mysteereitä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ylipäätään koko kauden kestänyt häslinki SM-liigan näkymisestä ties millä kanavalla mikäkin peli, huipentui kun vilkaisin miten lähetykset ovat toimineet:

Uskomatonta pelleilyä kyllä tuo, että tulos näkyi tuossa jälkilähetyksessä! Onneksi itse olin varuillani. Kun reunasta alkoi ilmestyä teksti "SM-liigan...", nopeasti peitin katseeni tekstiltä ja hain pahvia ja teippiä, joilla sitten peitin ruudun alareunan.

"Tilaa SM-liiga ja saat pahvin ja teippiä veloituksetta jälkilähetyksiä varten."
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toejoen Veikon kirjoituksia tuli lueskeltua Lakko-ketjusta. Ensin olisi tehnyt mieli mennä mukaan keskusteluun, mutta järki voitti. Kallistuu kyllä itkun puolelle tunnelma, kun tuota ketjua lukee. "Suhteellisuudentaju tuntuu vaivaavan osaa ihmisistä." Joo o, ja toisilta se puuttuu täysin...
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Toejoen Veikon kirjoituksia tuli lueskeltua Lakko-ketjusta. Ensin olisi tehnyt mieli mennä mukaan keskusteluun, mutta järki voitti. Kallistuu kyllä itkun puolelle tunnelma, kun tuota ketjua lukee. "Suhteellisuudentaju tuntuu vaivaavan osaa ihmisistä." Joo o, ja toisilta se puuttuu täysin...

Olen lueskellut tuota ketjua ilman, että Trolliveikoin kirjoitukset on näkyvissä. Kyllä, käytössä on FfVb Management. Aika paljon se trollaus tuntuu porukkaa puhuttavan, ja aika vähän sisältöä niissä Trolliveikon kirjoituksissa taitaa edelleen olla. Se, että jonkun ainoa motiivi kirjoittaa tänne on trollaus, pistää naurattamaan. Ja se, että minua naurattaa se, että jonkun ainoa motiivi kirjoittaa tänne on trollaus, pistää jonkun muun nauramaan, naurattaa myös.
 
En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa sille, että jotkut kirjoittajat hakevat kollektiivista hyväksyntää omalle ihmettelylleen tämänlaatuisissa viestiketjuissa ja sen jälkeen vetää jälleen trollikortin käyttöön, ikäänkuin sillä ohittaakseen koko asian. Klassinen tyyli tosin, joten ehkä kallistun itkun kannalle.

Naurettavaa on puolestaan se, että osa kirjoittajista ei edes tiedä, että trollauksella pyritään saamaan muut ärtymään.
Joku viisaampi voisi keksiä, että siinä on ero, pyrkiikö joku ärsyttämään vai eikö anna muiden mahdollisen ärsyyntymisen vaikuttaa omaan tekemiseen ja kirjoittamiseen.

Se, että jotkut jättävät toimimatta tai kirjoittamatta tms. muiden reaktiota pähkäillessään, pistää taasen itkemään. Siten osa ihmisistä antaa toisille vallan määrittää oman tekemisen rajat. Mikä toisaalta myöskin naurattaa. Taputtavia joojoo-miehiäkin tarvitaan. Varsinkin sirkuksen yleisössä.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Työpaikan kahvipöydälle tuotu iso kasa munakelloja. Siinä on teipillä merkattu tiettyjen taukojen enimmäiskestot. Aina kun tulee kahville tai syömään niin täytyy laittaa munakello soimaan sen tietyn ajan päästä. Ajan päättyessä kello pirisee ja täytyy lopettaa tauko. Kestot ovat kahvitauolle noin viisi minuuttia ja ruokailulle vartti. Näin meillä.

Kuulostaa todella vammaselta meiningiltä ja saa olemaan entistä onnellisempi omista duunipaikoista.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
HIFK voitti tunti sitten jääpalloilun 100. Suomen mestaruuden, mutta kotikaupunkinsa ja koko maamme päälehti ei tätä vieläkään noteraa. Pääosan urheilu-uutisoinnissa vie bröömbrööm ja kimittäjän vanhat ajohaalarit.
 

Krupieeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
HIFK voitti tunti sitten jääpalloilun 100. Suomen mestaruuden, mutta kotikaupunkinsa ja koko maamme päälehti ei tätä vieläkään noteraa.

19 minuuttia tuosta kirjoituksesta juttu julkaistiin. Harvoin saa lukea noinkin syväluotaavaa urheiluartikkelia.

Varmuudeksi vielä kuvalinkki aijaa.comista, jos nyt joku toimittajan kutale käy tuota alkuperäistä sörkkimässä.
 

tutzba

Jäsen
Kävin viikonloppuna urheilumatkalla Tallinnassa ja nyt sitten pohdin pitäisikö itkeä vai nauraa laivalla olleille suomalaisille. Keski-ikä noin 50 vuotta mutta käyttäytyminen kuin 15-vuotiailla ensi kertaa kännissä olevilla pikkutytöillä/-pojilla.

Ei se elämä oikeasti voi noin perseestä olla, että heti pitää vetää viinaa kaksin käsin kun pääsee hetkeksi kotoa ja lasten parista pois. Pahimpia olivat rouvashenkilöt, jotka liian pienissä vaatteissa nojailivat toisiinsa ja hokivat ikuista rakkautta toisilleen.

Ehdottomasti parasta/pahinta oli kun naapurihytissä tapeltiin koko paluumatkan ajan, ja ainakin kuuleman perusteella se avioliitto päättyi eroon. Mies hoki perkelettä ja vittua ja haukkui naistaan, joka puolestaan oli verisesti loukkaantunut kun aviomies oli jutellut toiselle naiselle baarissa. Noh, ei nainenkaan kai ihan puhtoinen ollut kun miehen mukaan "mulle on ihan sama vaikka nussisit sitä uudestaan". Haukkuivat muuten lastaankin kun poika ei tee mitään muuta kuin istu Messengerin ääressä. Onnellinen parisuhde, sanon minä.

Naapurihytin nainen huusi jossakin kohtaa "nyt löit saatana viimeisen kerran!". Sille ja lapsen haukkumiselle taidan itkeä, mutta muulle nauraa. Ja nuoriso muka sitä pahinta sukupolvea...
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Facebookista löytyy monenlaista "hauskaa", kuten fanisivut I Hate Alexander Ovechkin ja i hate sidney crosby.

Molempien seinäkuvista löytyy niin lapsellisia kuvia, että en todellakaan tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Kommenteista voi kalastella sellaisia syväluotauksia, kuten (esim.) Crosby on maailman huonoin!, Ovechkin ei osaa luistella jne.

Itsekään en erityisesti pidä Crosbysta, mutta jos jannu on tehnyt 45 maalia tällä kaudella, niin hän ei voi olla maailman huonoin. Vai voiko?
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Ei se elämä oikeasti voi noin perseestä olla, että heti pitää vetää viinaa kaksin käsin kun pääsee hetkeksi kotoa ja lasten parista pois. Pahimpia olivat rouvashenkilöt, jotka liian pienissä vaatteissa nojailivat toisiinsa ja hokivat ikuista rakkautta toisilleen.

Samaan törmäsin Hotelli Vantaassa Eläkeläisten keikalla tai oikeastaan sen jälkeen. Menin vittuunnuksissani koputtamaan yhden tällaisen riemuhuoneen ovelle sanoakseni että "nyt vittu turpa kiinni".

Isäntä sieltä sitten hyökkäsi suoraan kurkkuun kiinni ihan kirjaimellisesti. Sai kyllä sitten etsiä putkassa kassejaan omasta pillistään, sen verran mojovasti annoin palaa kärkkärillä.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills

Nykyisen elämäntilanteen vuoksi tulee reissattua Helsinki-Tallinna -väliä parin, kolmen kuukauden välein. Olen myös saanut tyrmistyksekseni todeta, että suomalainen votkaturismi elää ja voi hyvin. Oma "suosikkini" on eräs ikäluokkaan 25-30 kuulunut mieshenkilö. Olin WC:ssä suorittamassa isompaa asiaa, kun naapurikoppiin tulee kuselle aivan törkyhumalassa oleva otus, joka hokee vain ja ainoastaan kahta sanaa; "Vittu saatana!". Kaveri ei ollut vihainen eikä aggressiivinen, hän ei mielestäni edes uhonnut kenellekään. Hänen sanavarastostaan ei vain enää löytynyt muuta kuin "Viittu saaataana!" jota hän hoki uudestaan ja uudestaan. Sihtikään hänellä ei ollut kohdillaan. Aluksi huomasin että minun koppini puolelle alkoi tulla pisararoiskeita, joka sai minut nopeasti siirtämään lattialla olevan kassini kopin toiselle puolelle. Kun sitten roiskeiden seuraksi alkoi tulla oikea lammikko, tuli minulle kiire päättää asiani ja päästä kopista ulos. Kun sitten vihdoin näin tämän sankarin, muistan vain ajatelleeni että ulkonäöltään ihan tavallisen oloinen kaveri. En oikeastaan tiedä mitä olin odottanut, mutta olisihan se ollut helpompi ymmärtää tilanne, jos tyyppi olisi vaikuttanut rapajuopolta.

Tämä kaveri oli siis nuorempaa polvea, mutta muutoin allekirjoitan tutzban huomion; pahinta porukkaa ovat keski-ikäiset, niin miehet kuin naiset.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Aluksi huomasin että minun koppini puolelle alkoi tulla pisararoiskeita, joka sai minut nopeasti siirtämään lattialla olevan kassini kopin toiselle puolelle.
Eikös ne yleensä ole nro kakkosella ollessa siellä posliiniseinien sisäpuolella..? Entä minne toinen joutui?

Anteeksi, väsynyttä tähän aikaan..

Ehkä ketjun aiheeseen voisin lisätä tuon Hyvät naurut netistä -ketjusta löytyneen YouTube -videon Suomen nuorista toivoista. Huh huh. Olisi mielenkiintoista tietää millaisista kotioloista nämä tulevat.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Pistän tännekin tämän linkin. Eli en tiedä itkekö vai nauraa Bluesin naisten puusilmäisyydelle: Linkki Bluesin naisten blogiin.

Eli siellä ruoditaan Blues-HPK matsissä käynyttä tapahtumaa ja siellä on videoonkin linkki. Bluesin pelaaja kuulemma ei tehnyt mitään väärin, vaan syytetään HPK-leiriä väärin kuvatusta videosta, joka on tahallaan näytetty "pahemmalta" kuin on ja hiukan pistettään taklattavan syyksikin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pistän tännekin tämän linkin. Eli en tiedä itkekö vai nauraa Bluesin naisten puusilmäisyydelle: Linkki Bluesin naisten blogiin.

Eli siellä ruoditaan Blues-HPK matsissä käynyttä tapahtumaa ja siellä on videoonkin linkki. Bluesin pelaaja kuulemma ei tehnyt mitään väärin, vaan syytetään HPK-leiriä väärin kuvatusta videosta, joka on tahallaan näytetty "pahemmalta" kuin on ja hiukan pistettään taklattavan syyksikin.

Tallus pelasi vaan pää alhaalla, olisi ilmeisesti pitänyt luistella suorin jaloin... Miten joku voi olla noin hölmö, että lähtee selittelemään tuota tilannetta ja pistää vielä videon??
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Miten joku voi olla noin hölmö, että lähtee selittelemään tuota tilannetta ja pistää vielä videon??

Ei hyvää päivää. Video tosin löytyy HPK:n sivuilta ja JA:stakin... mutta olisivat Espoon päässä hyvin hiljaa ja onnellisia, ettei tullut koko loppukauden pelikieltoa (ainakin yhden matsin huili olisi ilman muuta ollut ansaittu). Myös selitykset ovat mitään pelistä ymmärtäville osastoa priceless.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei hyvää päivää. Video tosin löytyy HPK:n sivuilta ja JA:stakin... mutta olisivat Espoon päässä hyvin hiljaa ja onnellisia, ettei tullut koko loppukauden pelikieltoa (ainakin yhden matsin huili olisi ilman muuta ollut ansaittu). Myös selitykset ovat mitään pelistä ymmärtäville osastoa priceless.

Eihän tuossa ole muuta kuin osoitus siitä, että tuo naisten lustemet jalassa pelaama peli on aivan liian vaarallista heille. Parhaatkin suomalaiset naispelaajat ovat ihan pihalla kentän tapahtumista koko ajan. Pelisilmää ei ole lainkaan ja siksi tapahtuu tuommoisia. Varmaan toi bluesin pelaaja oli katse tiukasti kiekossa ja ei sitten huomannut, että siellä on muitakin.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Eihän tuossa ole muuta kuin osoitus siitä, että tuo naisten lustemet jalassa pelaama peli on aivan liian vaarallista heille. Parhaatkin suomalaiset naispelaajat ovat ihan pihalla kentän tapahtumista koko ajan. Pelisilmää ei ole lainkaan ja siksi tapahtuu tuommoisia. Varmaan toi bluesin pelaaja oli katse tiukasti kiekossa ja ei sitten huomannut, että siellä on muitakin.

selitykset ovat mitään pelistä ymmärtäville osastoa priceless.

M.O.T. Toki jos ei erota omien henkilökohtaisten nais-, itsetunto- ja muiden ongelmien ja/tai sitten vaan täydellisen pelillisen asiantuntemattomuuden vuoksi erittäin tahallista niskaan vedettyä kostopoikkaria (tilanteessa, jossa kiekkoa ei ole lähimaillakaan), sille ei paljon voi muuta kuin vilkaista ketjun otsikkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös