Team koulutukset laitoskeittiöihin. Eilen piti taasen käyttää työaikaa kuunnellekseni ruokaympyrästä ja hyvien rasvojen hyvyydestä. Eissaamari, kun koulutetaan muistamaan, miten sitruunapippuri mausteseos muiden maustehässäköiden kanssa sisältää piilo suolaa. No shit Sherlock! Meidän keittiössä ei TODELLAKAAN käytetä mausteseoksia, vaan tässäkin tapauksessa suolaa, tuoretta sitruunaa ja pippuria. Juu varmaan suurimmassa osassa sitä sitruuna pippuria, tai muita käytetään, mutta Itselläni meinasi pää räjähtää. Pakastekasvikset. Voi vihtori! Oikeasti! Ei kai kukaan käytä noita! Mammuttimaiset usean sadan keittiöt ymmärrän, mutta kuten meidän n. 100 henkilön, niin tottakai aina tuoreesta!
Listaa voisi jatkaa pitkältikin. Meidän keittiössä tehdään tuoreista ja raaoista raakaaineksista oikeasti ruokaa, ja asiakkaamme arvostavat tätä. Yksityisessä vanhainkodissa johdan keittiötä, jonka yhteydessä ravintola. Ylpeä olen siitä, että meillä toimitaan näin kuin toimitaan.